Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. juli 2018

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 19. juli 2018

DR1

00:10  

Forsyte-sagaen (12:13)
Forsyte-sagaen (12:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring Første Verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:05  

Helt på plads - Roskilde (2:5)
Helt på plads - Roskilde (2:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... I Roskilde har 7-årige Aya snart indtaget hver en kvadratmeter af den lille lejlighed hun og mor Elizabet bor i. Faktisk har Elizabet ikke et eneste sted, hvor hun kan være sig selv. Men det kniber med overskuddet til et opgør med den meget børnevenlige og pladskrævende indretning... Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde forsvundne kvadratmeter og sikre mor Elizabet sit eget rum..

01:50  

Bonderøven 2013 (14)
Bonderøven 2013 (14) Rejsegildet for stuehusprojektet på Kastaniegården venter forude. Der slagtes gris til gildet, mens siderne på det nye hus rejses. Frank har en overraskelse til sine byggevenner, som kan få tårerne frem i selv den mest garvede bygningshåndværker. Gæsterne begynder at ankomme, mens de sidste tagspær-samlinger falder i hak, og med blomsterkransen vejende over stuehuset, kan rejsegildet begynde. Tilrettelæggelse: Peter Wath og Mogens Elbæk Sendt første gang 12.09.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 (8)
Kender Du Typen? 2015 (8) "Han går ikke ned på udstyr" er efterhånden en kliché sagt om de fleste, der ejer mere end bare to Global-knive, men med aftenens hovedperson kommer udtrykket til sin fulde ret. Anne Glad og Flemming Møldrup bliver sluppet løs i et hjem på over 600 kvadratmeter med masser af wow-faktor og vilde gadgets. Livsstilseksperterne bliver gang på gang overrasket, når de skal forsøge at regne ud, hvilken kendt dansker, de besøger. Vært: Mads Steffensen

03:00  

De unge landmænd (7:8)
De unge landmænd (7:8) I afsnit syv af De Unge Landmænd er der bekymring for vejret af tre forskellige årsager. Det er blevet høsttid, og Kim på 27 år kan ikke komme til at hente kornet ind, hvis ikke det tørrer. Han har også hentet sin brødre ind til at give en hånd med, men det koster ham dyrt, når en mejetærsker til 2mio kr. går i stykker. Philip på 23 år og hans familie har planlagt økologisk høstmarked, men regnen står ned i stænger og truer med at ødelægge den gode stemning. Den konservative Line på 24 år drømmer om en plads i byrådet og har arrangeret politisk havemøde på sin gård, hvor Lene Espersen skal komme. Men ude i horisonten hænger tunge regnskyer, så Line er i tvivl om, de skal flytte arrangementet over i laden.

03:30  

Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet
Danmarks skønneste sommerhus - Vesterhavet De eftertragtede sommerhusområder langs Vesterhavet har i dag besøg af vores dommertrio. I Nørre Nebel venter et sommerhus, hvor alt står som det gjorde i fyrrene. I Bjerghuse venter et sommerhus, der nærmest er kilet ned i klitterne. Til sidst skal dommerne besøge et totalt gennemrenoveret sommerhus ved Henne Strand.

04:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren har Martin Nielsen fra Svendborg auktioner lidt startproblemer ved dagens auktion. Mogens og Peder fra Haderslev auktion er på jagt efter guld i en efterladt radioforretning. Og Kim Davidsen fra Sjællands bilauktion skal sælge nogle godt brugte biler for politiet.

04:25  

Et glimt af Danmark II (6:8)
Et glimt af Danmark II (6:8) I denne uge tager Sisse Fisker de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup med til en by hvor de er glade for grise og flot hår. De drikker jævnligt en øl og en snaps og så er de glade for sport med fart i. Spørgsmålet er, om det er nok til, at eksperterne hver især kan gætte i hvilken by de er landet?

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:05  

DR Friland: Drømmen om en ny start (4:4)
DR Friland: Drømmen om en ny start (4:4) De bygger selv og de bygger gældfrit af natur- og genbrugsmaterialer. Det er blevet vinter og tid til at gøre status over det første år. Fik de bygget? Fik de friheden? Nåede de hvad de ville? Tilrettelæggelse: Günther Andersen og Berit Wheler Sendt første gang 29.01.03

05:35  

Når elefantungen melder sin ankomst
Når elefantungen melder sin ankomst Det er lige op over, inden elefantungen melder sin ankomst bag kulisserne i Zoo. Babyen på godt 100 kilo sparker. Den vil ud, og det kommer den. Samtidig har Zoo i København fået 3 nye elefantunger fra Thailand. De vil til gengæld ikke ud. Det er for koldt. Og så driller de gamle elefanter dyrepasserne. Ja, med 9 elefanter er der nok at se til. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 06.01.03

06:05  

Søren Ryge: Orla fiskermand
Søren Ryge: Orla fiskermand Orla har levet hele sit liv i et lille hus et stenkast fra Djurslands kyst. Han har aldrig haft bil, men altid haft en båd, for han er fisker. Han har fisket fra en lille, åben båd hele sit liv - og levet af det. Søren Ryge var med ham en morgen, har røgtede sine garn.

06:35  

Helt på plads - Nørrebro (3:5)
Helt på plads - Nørrebro (3:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... På Nørrebro i København er boligdrømmen ved at drukne i rodebunker og små-børns travlhed. Josefine, Tobias og sønnen Eigil på 9 måneder har egentlig en 3-værelses lejlighed. Men det unge par bruger kun de to - det sidste værelse er nemlig proppet til bristepunktet med møbler, bøger, elektronik og nostalgi. Og det unge par har helt mistet bolig-overblikket.. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde "forsvundne kvadratmeter i den lille lejlighed.

07:20  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

08:10  

De unge fiskere (3)
De unge fiskere (3) Det er havet, der holder ham væk fra stofferne. De stoffer, der var tæt på at smadre den 27-årige Jespers liv. Men han fandt en distraktion. Ikke bare som erhverv, men også som hobby, og den tid, der ikke bruges på havet, bruges i telt med kæresten Camilla og en stor stak fiskestænger. Den 21-årige skipper Martin Kynde har haft svært ved at få det til at løbe rundt på det seneste. Fangsten har kun lige dækket udgifterne, så nu har han søgt nyt farvand i håbet om at få vendt forretningen.

08:40  

Versus
Versus Alt fra smagsløg til muskler kommer på prøve i aften, hvor duellanterne i Versus blandt andet tæller en Michelinkok, et damplokomotiv og de fire "Rigtige mænd" fra DR-programmet af samme navn. Hjalte og Tjelle kommer i trøjen og skal prøve kræfter med en militær forhindringsbane, og på Bornholm tester en klatrer og en crossløber, hvordan man hurtigst forcerer en klippe. Du kan vinde 10.000 kroner på et rejsegavekort, hvis du spiller med hjemmefra og er god til at gætte, hvordan duellerne ender. Vært: Jacob Riising.

DR2

01:50  

Sex for åbent kamera
Sex for åbent kamera Hvilken form for ekshibitionisme får mænd og kvinder til at dele deres sexliv med hvem som helst online? Er det pengene, spændingen eller noget dybere? Emma og Eddie fra Arizona er blandt verdens mest succesfulde webcam-par. Glenn og Ari har siden de blev gift udsendt deres samliv, og Dagon og Angels drøm om at rejse tværs over USA er finansieret af deres webkamera. Derimod ser Kitty og Moses liv nu ud til at være truet af Kittys graviditet.

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Børn skal have 100 forældre! Det er en af tankerne i bofællesskabet "Skråplanet", opføres i 1973, og bliver af pressen omtalt som "Luxus Christiania". Tag med på 40 års rejse gennem hippiehybler, fristadsfantasier, svanholmdrømme og ollekoller. Små håb for fælleskab lyser op blandt Danmarks sociale byggerier, kernefamlie-parceller og menneskelige isolation...For hvad er ensomhed, Bent Claesson? Musik: Povl Dissing, Maria Stentz og Shit&Chanel. Sendt første gang 16.09.07

08:50  

Den sorte skole: Slaget på Fælleden
Den sorte skole: Slaget på Fælleden Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion skal vi høre om knippelsvingende politibetjente og ophidsede arbejdere. Sendt første gang 21.03.12

DR3

00:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:45  

Desperat dating - ung i Kina
Desperat dating - ung i Kina I Kina er der prestige i at blive tidligt gift, og det er decideret tabu ikke at være 'afsat', når man er i slutningen af tyverne. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og kigger nærmere på kinesernes kontrollerede kærlighedskultur, hvor statssponsorerede ægteskabsmarkeder, datingkurser og plastikkirurgi benyttes for at øge unges ægteskabspotentiale.

01:40  

På grænsen: Politik
På grænsen: Politik Er demokratiet den bedste løsning? Og hvorfor skal vi betale til kongehuset? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere politik. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:10  

På grænsen: Børn
På grænsen: Børn Skal vi gøre noget for, at der bliver født flere børn i Danmark? Og må man godt vise kønsdele i tegnefilm? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere børn. Parrene bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

DR K

00:05  

Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3)
Kongefamiliens sommerhus - Balmoral slot (3:3) Balmoral slot i det skotske højland er kongefamiliens diskrete tilflugtssted og har været elsket af alle regenter, siden dronning Victoria købte ejendommen for 165 år siden. Slotte har også stor betydning for de kongeliges kærlighedsliv. Ingen tilkommende bliver godkendt uden 'Balmoral-testen'. Det er en højspændt version af det første møde med de kommende svigerforældre og kun et succesfyldt møde giver adgang til at kongeligt liv!

00:45  

Nøgle Hus Spejl
Nøgle Hus Spejl I en sen alder møder Lily kærligheden i skikkelse af den jævnaldrende svenske charmør 'Piloten'. Lily har i alt for mange år tilsidesat sig selv, for at kunne tage sig af sin syge mand, Max. Så da hun træffer den livsglade svensker, må hun give efter for hans tilnærmelser og hun overrumples af en forelskelse til stor forargelse for Lilys familie. Medvirkende: Ghita Nørby, Sven Woltter, Trine Pallesen m.fl. Manuskript: Anders August. Instruktion: Michael Noer. Fotograf: Magnus N. Jønck. Scenograf: Rie Lykke. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. DR.

02:20  

Labrador
Labrador Stella og Oskar, et ungt par, besøger hendes far, Nathan, som lever et ensomt liv med sin labrador på en forladt vindblæst ø. Stella er gravid og ser frem til fødslen, men Oskar er tilsyneladende i tvivl. Da Oskar bliver bytte for Nathans provokationer og føler sig forvirret af forholdet mellem far og datter er sammenstødet mellem de to mænd uundgåeligt, og Stella er fanget imellem dem. Medvirkende: Stephanie Léon, Carsten Bjørnlund, Jakob Eklund. Manuskript: Daniel Dencik. Instruktion: Frederikke Aspöck. Fotograf: Magnus Nordenhof Jønck. Scenograf: Thomas Karlsen. Musik: Rasmus Bille Bäncke. Produktion: Nordisk Film i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

03:30  

Kvit eller Dobbelt (1:8)
Kvit eller Dobbelt (1:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

04:25  

Kvit eller Dobbelt (2:8)
Kvit eller Dobbelt (2:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

05:30  

Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille
Dagens Sang: Om lidt bli'r her stille

06:30  

Solens mad
Solens mad Følg med på denne rejse til italienske middelhavsøer, hvor mad, vin og de klassiske traditioner er i højsædet. I dette sjette og sidste program går turen til Salina, hvor de vildtvoksende kapersbuske er øens største indkomstkilde. Nu skal der tilberedes både kaperspesto og kaperssalsa, og sammen med dette serveres fisk og skaldyr. Nordvision fra Sverige.

07:00  

Her er dit liv - Bent Fabricius Bjerre
Her er dit liv - Bent Fabricius Bjerre Camilla Miehe-Renard kidnapper den kendte komponist til et portræt af hans liv og karriere. Sendt første gang i 1999.

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Madsen & Co. (11:32)
Madsen & Co. (11:32) 11. eps.: "Herodes". Mens det ikke lykkes Line at få rollen som Jomfru Maria, lykkes det til gengæld Mogens at få mast sig ind i rollen som Herodes i skolens kommende julespil. Hele familien frygter for, hvordan det vil forløbe - og med god grund, skal det vise sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Skolepsykolog: Lene Vasegaard Betjent: Peter Gantzler Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:57  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

06:10  

Thunderbirds (14)
Thunderbirds (14) Himlen falder

06:35  

Dybet (39)
Dybet (39)

06:55  

Junglebanden
Junglebanden

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:20  

Wild Kratts (14)
Wild Kratts (14) Vandfrø

07:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Svampebob Firkant VII (14)
Svampebob Firkant VII (14)

08:25  

The Next Step IV (39)
The Next Step IV (39) Tro, håb og kærlighed

08:50  

Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11)
Brohave og Harding på tur - Rasmus Bar-mave (11) Joakim er blevet meget glad for Casper, som han mener gør det fantastisk som vært. Rasmus føler sig udenfor og optager derfor i al hemmelighed en video, der viser alle de dårlige sider af Casper. Men videoen er groft manipuleret og taget ud af sammenhæng. Han sender videoen til Joakim og håber på, at Casper bliver fyret.

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:35  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

05:00  

Den fortryllede karrusel (18)
Den fortryllede karrusel (18) Larmende legetøj

05:10  

Søpapegøjernes ø II (35)
Søpapegøjernes ø II (35)

05:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fugleskræmsel

05:25  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

05:35  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:55  

Chuggington (4)
Chuggington (4)

06:05  

Morten Skildpadde (9)
Morten Skildpadde (9) Morten og sneprinsessen

06:35  

Motor Mille på maskintur (8)
Motor Mille på maskintur (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

06:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (27) Prinsens fest

07:05  

Junglebogen (40)
Junglebogen (40) Mowglis største beundrer.

07:15  

Heino fikser alt - Døren (14)
Heino fikser alt - Døren (14) Døren til Sandra's værelse binder rigtig meget, og derfor har hun ringet til Heino. Heino kan godt forstå problemet men finder en noget anderledes løsning.

07:30  

F for får V (14)
F for får V (14)

07:40  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21) Piratskatte

07:50  

Masha og Bjørnen (1)
Masha og Bjørnen (1) Billedskønt

07:55  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

08:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

08:35  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

08:45  

Pyjamasheltene (43)
Pyjamasheltene (43)

 
DR1

09:40  

Landsbyhospitalet (16)
Landsbyhospitalet (16) Efter David Cheritons tragiske død kommer hans mor til byen for at rydde op i hans ting. Meryl får til opgave at hjælpe den svigermor, som hun aldrig nåede at møde, mens David var i live - og som ikke ved, at Meryl var Davids kæreste. Samtidig har The Royal ansat en ny læge. En ung mand ved navn Jeff Goodwin, der hurtigt opdager, at The Royal ikke er noget helt almindeligt hospital...

10:30  

Antikkrejlerne XIV (6)
Antikkrejlerne XIV (6) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne XIV (7)
Antikkrejlerne XIV (7) Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:00  

Smag på Singapore med Anthony Bourdain
Smag på Singapore med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

09:40  

Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain
Smag på Puerto Rico med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:20  

Den amerikanske bison
Den amerikanske bison På den amerikanske prærie. der strækker sig 3.000 kilometer fra nord til syd lever den fantastiske amerikanske bison eller bøffel, kendt af de fleste fra gamle westernfilm. En gang dominerede omkring 60 millioner bøfler landskabet, men intensiv jagt bragte bestanden næsten til udryddelse. Her følger vi bøflernes liv gennem de skiftende årstider.

11:10  

Meningen med livet - og andre småting (4:28)
Meningen med livet - og andre småting (4:28) Journalist Puk Damsgård møder professor Holger Bech Nielsen på Niels Bohr Instituttet i København. Samtalen handler bl.a. om den kolossale koncentration af atomer i en hindbærdrøm i kontrast til universets store mængde af tomhed.

11:40  

Meningen med livet - og andre småting (5:28)
Meningen med livet - og andre småting (5:28) Anders Lund Madsen har inviteret sin bror Peter Lund Madsen med på en rejse tilbage til deres barndoms land for at finde meningen med livet.

DR3

11:10  

Skam III (5:10)
Skam III (5:10) Isak har fundet sammen med Even. Det sender hans følelsesliv ud på en vild rutschebanetur.

11:40  

Skam III (6:10)
Skam III (6:10) Isak har ramt bunden. Han har brug for at snakke med nogen. Tøvende betror han sig til Jonas.

DR K

09:00  

Madsen & Co. (12:32)
Madsen & Co. (12:32) Det er juleaftensdag, og familien Madsen glæder sig til at skulle fejre juleaften helt for sig selv - og så sammen med Kisser selvfølgelig. For Mogens er det vigtigste på denne dag, at alt er præcis, som det plejer at være - så han gør, hvad han kan for at sikre det, på trods af resten af familien. Men jul bliver det, og julemanden kommer - og det er der også andre, der gør. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Onkel Hans: Christoffer Bro. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price. Sendt første gang 1997

09:25  

Kongehuset indefra (4:7)
Kongehuset indefra (4:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Et landmandspar ved Lemvig gør sig klar til at møde Dronningen. Og på Christiansborg er der kunstnerbal, hvor 300 kendte danskere dinerer og danser lancier med de kongelige. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar Sendt første gang 25.03.10

09:55  

Kongehuset indefra (5:7)
Kongehuset indefra (5:7) DR har haft en særlig adgang til Kongehusets inderside i et år: Kronprins Frederik gør klar til den store tur i mediemøllen, når han skal vælges til IOC. Og kronprinsesse Mary får klaret tankerne til sin næste tale under den daglige løbetur i slotsparken. Tilrettelæggelse: Anders Agger www.dr.dk/dokumentar

10:25  

Store danskere: PH
Store danskere: PH Poul Henningsen er provokatør af guds nåde. Ordene er hans våben i en livslang kamp for en bedre verden, og han bruger dem utrætteligt. Poul Henningsens viser gør den danske revy meningsfuld, og hans avisartikler angriber tidens problemer direkte og uanset prisen. Han siger altid magthaverne imod og uden frygt. Heldigvis har han har et enestående godt humør. Og han får brug for det. For at gennemføre sit livs værk, for at gøre en forskel. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard.

10:55  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

11:45  

Monopolets Helte - Poul Nesgaard
Monopolets Helte - Poul Nesgaard Der var engang, hvor vi bestemte alt hvad du skulle se i fjernsynet. Nu gør vi det igen. I 50 minutter kortslutter vi mangfoldigheden og ønsker monopolet tilbage. Monopolets helte er de kendte tv-folk, som lavede programmer der gjorde Danmarks Radio til noget helt særligt. Første monopolhelt er Poul Nesgaard, som aldrig har været nem at blive klog på. På tv var han indsmigrende over for fjenderne og en opblæst idiot over for dem vi måske godt kunne lide. Det er Poul Nesgaards skyld, at vi aldrig kan være sikre på hvad det er vi ser på tv. Tilrettelæggelse: Nille Westh Sendt første gang 21.09.08

DR Ultra

09:00  

Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12)
Danmarks største youtuber - Bimse, you're my man (5:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper og hans far er blevet kontaktet af firmaet "Uploaderz" som tilbyder "Bimsefar" at hjælpe ham med en større sponsoraftale. Dette får straks Niller til at sige sit gode job op på biblioteket. Det lykkedes også Niller at skrive under på en større kontrakt med morgenmads producenten "Chokogryn" og endda uden at han skal betale så meget som en krone i skat. Instruktør: Jacob Riising

09:10  

Sam & Cat II (14)
Sam & Cat II (14) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

09:35  

Klassen - Venner eller kærester? (91)
Klassen - Venner eller kærester? (91) Tilde er træt af at alle har kærester og ikke har tid til hende. Måske var det på tide at Tilde fandt en kæreste?

09:45  

Klassen - Grov joke (92)
Klassen - Grov joke (92) Bertram vil gerne være stand-upper på youtube, men kommer til at gøre Frida ked af det.

09:55  

Klassen - Tro på det! (93)
Klassen - Tro på det! (93) Klassen får besøg af en præst. Sofia ved ikke hvad hun tror på og Emil vædder med hende om hun overhovedet kan beslutte sig.

10:05  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 1 (94) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

10:15  

Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95)
Klassen - Kongen af FIFA : Del 2 (95) Cornelius vinder over alle i FIFA, men kan det virkelig passe at han er så god? Betram og Karl har en plan for at slå ham

10:25  

Klassen - Café-flirten (96)
Klassen - Café-flirten (96) Sara har set en dreng på en café i centeret. Hun vil have Aminah til at hjælpe med at snakke med ham.

10:40  

ZombieLars (2:13)
ZombieLars (2:13) Lars vil gerne væk fra Bekkebakken og sætter kursen mod Detroit. På vejen møder han den mystiske Anna. Sammen med Robert, finder de ud af, at der er skumle kræfter, der prøver at få alle fremmede væk fra Bekkebakken.

10:55  

Isas Stepz (35)
Isas Stepz (35) Stress Sif finder ud af Isa's hemmelighed, og vil have noget igen for at holde på den. Så Isa får travlt med at gøre Sif glad, ordne kostumer og øve med Sukkerchok, der kommer på besøg.

11:10  

Isas Stepz (36)
Isas Stepz (36) Isa vinder 4.000 kr. på et skrabelod, og beslutter at de andre må konkurrere om hvad pengene skal bruges til. Men hun er selv mere optaget af Marcos klassekammerat Juliana, som Isa synes har det alt for sjovt sammen med Marco.

11:25  

Cykel Karaoke - Mika og Tobias
Cykel Karaoke - Mika og Tobias

11:35  

KreaKampen - perler
KreaKampen - perler Nu skal der kæmpes i at være mest kreativ med perler i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

DR Ramasjang

09:00  

Sommer i Ramasjang (14)
Sommer i Ramasjang (14)

10:00  

Junglebogen (4)
Junglebogen (4) Kapløbet.

10:10  

Sofus II (6)
Sofus II (6) Sofus lander hos Pelle, der skal til fodboldafslutning. Pelle og Sofus bager en flot fodboldkage til hele holdet. Først skal de spille kamp, hvor små uheld ikke helt kan undgås, når de seje drenge kæmper. Men så er det godt at slutte af med fodboldkage og saftevand. I farvelgave får Sofus sin yndlingsspiller inden de skal sove.

10:25  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

10:45  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Fjernsyn for dig med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Ole Kibsgaard og Lisbet Djernæs. Tekst og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Mogens Vemmer.

11:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet (10)
Ramasjang Mysteriet (10) Hvor er Sofies flødeboller? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

11:55  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Fjernsyn for dig. Bamse og Kylling er på skattejagt, men hvad er mon en skat?

DR1

12:00  

Bonderøven 2013 (15)
Bonderøven 2013 (15) Der brændes mursten og renses tagrør, så Frank kan komme videre med sit nye stuehus. Korn-negene køres hjem fra marken, og de store træer ved laden beskæres, da taget inden længe skal have solfangere på. Sendt første gang 19.09.13

12:30  

Kender Du Typen? 2015 - Digital Special
Kender Du Typen? 2015 - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

13:15  

Danmarks skønneste sommerhus - Finalen
Danmarks skønneste sommerhus - Finalen I aften skal vinderen af Danmarks skønneste sommerhus findes! Dommerne skal skære de ni regionsfinalister ned til tre kandidater, som skal konkurrere om titlen og de 100.000 kr., og det er dig hjemme i stuen der bestemmer, hvem der løber med æren.

13:45  

Hun så et mord (256)
Hun så et mord (256) Den unge Erin Garman beskylder en forfatter for at have bortført hende for elleve år siden. Kort efter findes forfatteren død på sit hotelværelse. Men var han virkelig indblandet i bortførelsen af Erin? Jessica går på jagt efter svaret.

14:30  

Hun så et mord (257)
Hun så et mord (257) Tv-stationen bag successerien 'Buds' vil skære ned på sine omkostninger, så det er blevet besluttet at fyre en af seriens seks hovedpersoner. Men før seriens producer kan offentliggøre, hvem af personerne der må lade livet, bliver hun selv slået ihjel. Nu er det op til Jessica at finde morderen.

DR2

12:10  

Mexicos rugemødre
Mexicos rugemødre I Mexico er der sket et boom i antallet af rugemødre. Her møder vi Diana, som får 10.000 dollars gennem en organisation for at bære et barn for et spansk par. Men forholdene er ikke altid lige gode for rugemødrene. Se med, når journalisten Kiki King dykker ned i den mørke side af rugemoderskabet i Mexico.

12:30  

Når livet vender (6:8) - en sand overlever
Når livet vender (6:8) - en sand overlever Daniel Mendozas barndom var ekstrem voldsom, og han var bare 17 år, da faren i 1989 begik selvmord. Daniel forsøgte at få orden på sit liv, samtidig med at han måtte hjælpe nogle af sine søskende med arbejde, penge og bolig. Da han var 24 år, startede han forfra på gymnasiet, gik ud med topkarakterer hvorefter han begyndte på handelshøjskolen. I dag driver Daniel Good News Magazine - og er selv blevet far! Daniel har mærket livet, hvor det gør allermest ondt, men han er kommet forbi sorgen og har fået skabt sig et godt, nyt liv. Nordvision fra Sverige.

13:05  

Dage i haven (5:8)
Dage i haven (5:8) Selvom det er foråret, der lige nu er i fuld gang, er det ifølge seriens gartner John allerede nu på tide at lægge en plan for efterårets plantning af løg, men allerførst skal Pernilla sætte sommerens hvidløg, for det er ikke for sent. Kokken Tareq plukker de første spæde asparges og laver en skøn forårsret. John, Pernilla og Tareq giver som sædvanlig masser af gode råd om hvordan man skaber en enkel og naturlig have. Nordvision fra Sverige.

13:35  

Dage i haven (6:8)
Dage i haven (6:8) Nu er alt for alvor grønt i kolonihaven, og kokken Tareq Taylor og Pernilla Månsson Colt nyder alle de fantastiske blomster og drømmer begge to om en have, der bugner af forskellige bær, men samtidig kun optager lidt plads og er let at holde. Både John, Pernilla og Tareq giver som sædvanlig masser af gode råd om, hvordan man skaber en enkel og naturlig have. Nordvision fra Sverige.

14:05  

Midt i naturen (7:9)
Midt i naturen (7:9) Visse dyr har et dårligere ry end andre. Hajen er havets mest frygtede rovdyr. Den modige Joakim Odelberg dykker ud for Floridas kyst, hvor de op mod tre meter lange citronhajer bliver nærgående. Rotter ses af mange som et skadedyr, men de er både intelligente og dygtige til at tilpasse sig. Linda Olofsson har ikke svært ved at finde rotter i Stockholms parker og tunneller, og både rotternes venner og fjender gør hende klogere på dyret.

DR3

12:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:40  

På grænsen: Politik
På grænsen: Politik Er demokratiet den bedste løsning? Og hvorfor skal vi betale til kongehuset? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere politik. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

13:10  

På grænsen: Børn
På grænsen: Børn Skal vi gøre noget for, at der bliver født flere børn i Danmark? Og må man godt vise kønsdele i tegnefilm? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere børn. Parrene bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

13:40  

Løvernes kamp i Botswana
Løvernes kamp i Botswana Løverne i det nordlige Botswana lever i barske naturområder. Her følger vi to stærke hanner i Xakanaxa, der regerer over en hurtigt voksende flok. Med mange munde at mætte har løverne specialiseret sig i at nedlægge nogle af Afrikas farligste byttedyr. Tørken i området har dog fået dyrene til at søge væk, hvilket fører til en brutal konfrontation med naboflokken af løver. Følg kampen her.

14:30  

Den russiske ambassadør (7:10)
Den russiske ambassadør (7:10) Statsminister Berg har vundet folkeafstemningen, men russerne viser ikke tegn på at forlade Norge. Kan Berg overtale EU til at bruge militære tiltag for at få russerne til at trække sig ud af landet?

DR K

12:35  

Danske Mad Men: Rem rem
Danske Mad Men: Rem rem I de ironiske 1990ere er alt tilladt. Død, vold og stoffer fylder biograflærrederne og tv-skærmene, ofte iklædt humor og flotte farver. Det idealistiske reklamebureau Courage fra Københavns nordvestkvarter leger med de samme virkemidler. Men da de unge kreative bruger begrebet selvmord som metafor i en reklamekampagne for noget så fredeligt som et ur, sætter de sig på en tidsindstillet bombe. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen. Sendt første gang 19.09.12

13:05  

Danske Mad Men: Sonofon
Danske Mad Men: Sonofon Ved indgangen til det nye årtusind har teleselskabet Sonofon behov for en kampagne der kan genoprette deres skrantende image og sælge abonnementer i massevis. Reklamebureauet Wibroe, Duckert og Partners tager imod udfordringen. Resultatet bliver grænseoverskridende, og filmene om Polle fra Snave bliver de mest populære reklamer i 2001. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen. Sendt første gang 29.08.12

13:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Marlene Dietrich, takt og tone for omgang med sporvogne, Peter Schrøder i "Den Gode, den onde ...", Cliff Richard i "Pladeparade", bønder i protest til Amalienborg - og et berømt faldskærms-udspring, der aldrig blev til noget. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal i vort århundrede med hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. Prins Henrik som ambassadør for fransk kunst, om postvæsnets forsøg med minusporto, om en Øresunds-bro med fødselsvanskeligheder, og med de første billeder af noget så selvmodsigende som et usynligt fly. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Mette Lage.

14:35  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra

12:05  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Braceface (27)
Braceface (27) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:55  

Braceface (28)
Braceface (28) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:15  

Freaktown (27)
Freaktown (27) Freaks i rummet

13:25  

Freaktown (28)
Freaktown (28) Glitter-gejl!

13:40  

Hollywoods vildeste dyr I (4)
Hollywoods vildeste dyr I (4) Billy, den vilde chimpanse Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. Dagen i dag byder på et gensyn med en af Deas bedste dyrevenner, nemlig chimpansen Billy, som har været med i et hav af Hollywoodfilm. Joakim og Billy bliver hurtigt venner og det udnytter Joakim til at få Billy med i en hovedrolle som bankrøver i hans helt egen film!

14:00  

Min bror kolonikongen (9:10)
Min bror kolonikongen (9:10) Sonja vil have alt på det rene med Fanny. Hun finder hende til en fest i bådhuset, men festen slutter ikke, som Sonja havde tænkt sig.

14:25  

Zorro (20)
Zorro (20) Skattekortet

14:50  

Thunderbirds II (17)
Thunderbirds II (17) Katastrofeplatform

DR Ramasjang

12:25  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

13:25  

Ramajetterne II (7)
Ramajetterne II (7) Babyen. Vennerne i lufthavnen er noget chokerede over at finde en lille baby i check-in. Det er ikke den slags "glemte sager" de er vant til, og der skal tænkes hurtigt, hvis en katastrofe skal undgås.

13:45  

Ring til Ramasjang
Ring til Ramasjang Dukke Nanna har brug for hjælp. Fnuller har spurgt hende, om de skal være kærester, men hvad laver kærester egentlig? Lille Isbjørn ringer også til Ramasjang, for der er en bi på værelset, og han ryster af skræk.

13:55  

Sikker & Søn II (5)
Sikker & Søn II (5) Sikker & Søn holder øje med cykelhjelmene. De ender ved et hønsehus, hvor Far låner nogle æg til at teste, hvordan en cykelhjelm kan gøre dig mere sikker i trafikken. Mon en cykelhjelm kan redde et æg fra at splatte ud?

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (12)
Motor Mille og Børnebanden (12) Den Sure Mand på campingpladsen har taget blæseren til hoppeborgen og nyder den kølige luft. Nu kan børnene ikke hoppe. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få blæseren tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Johan og Gerda har været gift i mange år og elsker hinanden højt. Men da Johan kommer hjem fra markedet og har byttet deres gode hest væk for en pose rådne æbler - hvad siger Gerda så?

DR1

15:15  

Inspector Morse: Med døden som nabo
Inspector Morse: Med døden som nabo En ung kvinde skydes ned i sit hjem. Efterforskningen koncentrerer sig om hendes naboer - journalisten Geoffrey og musiklæreren Adele. Morse er dog ikke meget for at tilføje Adele til listen over mistænkte. For kan der være noget ondt gemt i en kvinde, der deler hans passion for Wagner og krydsordsopgaver? Der er også en forbindelse til det traditionsrige Lonsdale College, der summer af intriger. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Sir Clixby Bream: Richard Briars. Instruktion: Charles Beeson.

17:00  

Landsbyhospitalet (17)
Landsbyhospitalet (17) Dr. Goodwin sætter sit ry på spil, da en mineulykke vækker hans interesse for en ukonventionel behandlingsmetode. Samtidig bliver dr. Ormerod opsøgt af sin svigerfar, Henry, der lægger pres på ham for at få ham til at nå frem til en beslutning omkring sin kone, der har ligget i dyb koma i månedsvis.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:00  

Tidsmaskinen om kæledyr
Tidsmaskinen om kæledyr Historieredaktionen har konstrueret en tidsmaskine, der dykker ned i DRs arkiver og undersøger, hvordan vores adfærd og holdninger til forskellige emner har ændret sig gennem årene. Denne gang ser Tidsmaskinen nærmere på, hvordan kæledyr har spillet en rolle i danskernes liv igennem historien. Sendt første gang 27.02.11

15:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen ser på ægteskabet. Vi dykker ned i vores arkiver og kigger på alt fra bryllup til skilsmisser gennem tiden. Engang giftede man sig af praktiske grunde, siden hen af kærlighed. Nogle kom til at leve papirløst, andre åbnede deres ægteskab for nye kærester. Og så var der den gang, hvor parterapi ikke fandtes. Vi møder også en kvinde, der blev træt af altid at være den evige brudepige. Journalisten Barbara Gram fik danskerne op af stolen, da hun giftede sig med sig selv. En historie de fleste kender, men aldrig har fået fortalt. Sendt første gang 21.10.07

16:00  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

16:40  

Botswana: Kampen for dyrene
Botswana: Kampen for dyrene CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor.

17:20  

Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain
Smag på Pittsburgh med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

DR3

15:15  

Den russiske ambassadør (8:10)
Den russiske ambassadør (8:10) Jesper Berg kommer ingen steder med EU. I stedet sætter han en række politiaktioner i gang for at få russerne ud af landet. Den russiske ambassadør, Sidorova, advarer ham mod at fortsætte med at udvise russere, men Berg ignorerer hendes advarsler. Det får voldsomme konsekvenser.

16:00  

Skide homo (3:5)
Skide homo (3:5) Hvorfor i alverden er det stadig svært at være bøsse! Hvorfor har folk en opfattelse af, at bøssesex bare er lak, læder og fisting? Gisle tager på sexklub, bliver chokeret over den frigjorte Ulrik, men bliver han klogere? Gisle er træt af bare at blive set som en skide homo - nu vil han have svar på nogle spørgsmål, prøve at undersøge fordomme hos sig selv og andre, opsøge steder han ellers aldrig kommer. Nordvision fra Norge.

16:30  

Desperat dating - ung i Kina
Desperat dating - ung i Kina I Kina er der prestige i at blive tidligt gift, og det er decideret tabu ikke at være 'afsat', når man er i slutningen af tyverne. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og kigger nærmere på kinesernes kontrollerede kærlighedskultur, hvor statssponsorerede ægteskabsmarkeder, datingkurser og plastikkirurgi benyttes for at øge unges ægteskabspotentiale.

17:20  

Line dater Norge (3:6)
Line dater Norge (3:6) Line må bryde grænser for at finde ud af, om kærligheden findes uden for hendes komfortzone. Hun besøger ekstremsportsbygden Voss, deltager i en gudstjeneste i Mandal i det sydligste Norge og dater verdens kækkeste fyr i Kristiansand.

17:50  

Når kemien passer (4:6) - Scoretricks
Når kemien passer (4:6) - Scoretricks Norsk videnskabsserie fra 2017 (Når kjemien stemmer) Er du træt af at være alene, men vælger som Jenny tit den forkerte kæreste, kan videnskaben måske hjælpe dig på vej. Jenny skal blandt syv mænd teste, om det kan lade sig gøre at lugte, smage, se og høre sig frem til kærligheden - hvis du tør stole på dine instinkter. Din næste kæreste kan blive perfekt, i hvert fald biologisk set. I dag håber Jenny at hun får det rigtig sjovt, for morsomme mænd har altid gode kort på hånden!

DR K

15:35  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

16:35  

Kongehuset (7:10)
Kongehuset (7:10) - Familieferie i Gråsten - Hele den kongelige familie fra Danmark, Tyskland og England mødes hver sommer med børn og børnebørn på Dronning Ingrids gamle Gråsten Slot i Sønderjylland. Ferien står først og fremmest i børnenes tegn. De små prinser og prinsesser får lov til at køre i brandbil for fuld udrykning på slotspladsen. Og prins Henrik tager de mindste med i cirkus, hvor han selv optræder som bugtaler - til den overvældende morskab for både den øvrige familie - og alle sommer- gæsterne i Cirkus Benneweis. Sendt første gang 12.11.02

17:05  

Kongehuset (8:10)
Kongehuset (8:10) - Et fristed i Frankrig - I august er det tid for regentparrets sommerophold på Chateaux Caïx, et fristed for dem i Frankrig. Prins Henrik viser rundt og fortæller levende om sin fødeegn og betydningen af, for 25 år siden, at få et sted, hvor sønnerne kunne opleve deres franske rødder, så de ikke blot kom til landet som turister. Dronningen slapper også af på det franske slot, med hyppige besøg på markedet og med kunstneriske arbejder, som collagerne der har fået sin egen udstilling. Freden forstyrres heller ikke af de to sikkerhedsvagter fra PET, som diskret følger med på turen til Frankrig. Sendt første gang 19.11.02

17:35  

Ægypten (4:6)
Ægypten (4:6) "Templet i sandet" Trods besværligheder og farer er Giovanni Belzoni og hans kone Sarah blevet grebet af Ægypten. Mest af alt ønsker Belzoni at vende tilbage og udgrave det mystiske tempel i Abu Simbel - og helst før franskmændene! Projektet syntes håbløst, indtil Belzoni får den ide at bruge Nilens vand til at gøre sandet vådt og plante et læhegn af palmer omkring indgangen til templet. Og snart står han i et af de smukkeste ægyptiske templer. Herefter kan hverken besvær eller faren fra Drovettis mænd stoppe ham. I årene efter opdager og udgraver Belzoni grav efter grav, og det er også hans instinkt, der fører til opdagelsen af det, som i dag er kendt som Kongernes Dal.

DR Ultra

15:10  

Dybet (18)
Dybet (18)

15:30  

Junglebanden
Junglebanden

15:45  

Junglebanden
Junglebanden

15:55  

Wild Kratts (9)
Wild Kratts (9) Skygge: Den sorte jaguar

16:15  

Grizzy og lemmingerne (67)
Grizzy og lemmingerne (67)

16:25  

Grizzy og lemmingerne (68)
Grizzy og lemmingerne (68)

16:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

17:05  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25)

17:30  

Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12)
Brohave og Harding på tur - Skræmt til døde! (12) Da Joakim ser den hemmelige video af Casper, der opfører sig forfærdeligt over for hele holdet, beslutter han sig for at fyre Casper. Han vil dog først gøre det efter dagens optagelse, der foregår på Egeskov slot. Rasmus får straks dårlig samvittighed og fortryder, at han sendte videoen. Men, der er ingen vej tilbage...

17:40  

Designtalenterne - Outfit of the Day III - Rasmus Brohave (9
Designtalenterne - Outfit of the Day III - Rasmus Brohave (9 Designeren Nico og stylisten Andres udfordrer tre talentfulde børn på kreativitet og stil. I dag kommer selveste Rasmus Brohave på besøg, og Nana, Emma og Kaya skal se, hvem der kan lave det bedste festoutfit til ham. For Nana og Kaya bliver det dog en noget speciel dag.

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (7)
Chuggington (7)

15:10  

Chuggington (8)
Chuggington (8)

15:20  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

15:25  

Gurli Gris II (19)
Gurli Gris II (19) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Morten Skildpadde (14)
Morten Skildpadde (14) Mortens bumle-bil

16:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (28)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (28) Brevet

16:15  

Junglebogen (6)
Junglebogen (6) Den sovende slange.

16:25  

Pyjamasheltene (44)
Pyjamasheltene (44)

16:35  

Paw Patrol III (20)
Paw Patrol III (20)

17:00  

Onkel Rejes sørøvershow II (14)
Onkel Rejes sørøvershow II (14) Hvor blev du af, mor? Dr. John har kidnappet Verdens Frækkeste Møgunge for at koge hende om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et undervandstivoli, en fjernbetjening til alting, en dræberdelfin og en UFO med en ægte ond rummand. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:15  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

17:30  

Karlsson på taget
Karlsson på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

DR1

18:00  

Under Hammeren
Under Hammeren I aften i Under Hammeren skal Mogens og Peder fra Haderslev auktion sælge de særlige radioer, de fandt i en efterladt radioforretning. Finn Campen fra Campen auktioner får en stor overraskelse på sin tur til Samsø. Og Ole fra York auktioner har store forventninger til efterårets første cykelauktion.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Det bliver ved. Søren Ryge har sendt direkte fra sin have i 27 år, men haven er der stadig og lever sit både nye og velkendte liv forfra hvert år.

20:30  

Felix og vagabonden (7:8)
Felix og vagabonden (7:8) Dansk reportage fra 2016 Felix og vagabonden er nu landet på Sjælland, hvor efteråret byder på kolde og mørke dage. Efter en kølig nat i et skovshelter, bliver Henning og Felix inviteret hjem hos et ungt par fra Hvidovre, som byder på krebinetter. Parrets lille søn bliver hurtigt gode venner med Felix, og børnefamilien får Henning til at tænke på, om der mon kommer nogen og besøger ham, når han bliver gammel. I Nordsjælland ender Henning og Felix hos de charmerende smede Roar og Jokum, der er i gang med at restaurere gamle kobberlamper i jern fra 1700-tallet til Kronborg Slot. Sendt første gang 14.02.2016

DR2

18:00  

Smag på Syditalien med Anthony Bourdain
Smag på Syditalien med Anthony Bourdain Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

18:40  

Nak & Æd - en muntjac i England (3:10)
Nak & Æd - en muntjac i England (3:10) Det er februar, og Jørgen og Nikolaj er hoppet på Englandsfærgen på et vikingetogt for at hjælpe vores oversøiske venner. Missionen går ud på at skyde en muntjac! Muntjacen er en invasiv og aggressiv hjorteart, som er "Most Wanted" i England, fordi den æder og ødelægger alt, hvad den kan komme i nærheden af. Derfor gør Jørgen, hvad han kan for at bekæmpe en muntjac, som selvfølgelig skal ende i Nikolajs kødgryder. Sendt første gang 30.10.13

19:20  

Nak & Æd - en skarv ved Skjern Å (4:10)
Nak & Æd - en skarv ved Skjern Å (4:10) Det er marts, og Jørgen og Nikolaj er taget til Skjern Å, hvor der gemmer sig en cowboy-konflikt mellem to af områdets dyr. Nemlig laksen og skarven! I Skjern arbejdes der på at få vildlaksen tilbage i åen, men en stor skarvkoloni sætter hindringer i vejen. Skarven har ynglet i området i ca. 7.000 år, og æder ca. halvdelen af udsætningslaksene, så den har selvfølgelig ikke tænkt sig at flytte. Derfor vil Jørgen prøve, om han kan få ram på én af de grovædende skarve. Sendt første gang 06.11.13

20:00  

Idealisten
Idealisten Spændingsfilm om et af de mest hemmeligholdte kapitler i det 20. århundredes danmarkshistorie. Under den kolde krig i 1968 styrter et amerikansk B-52 bombefly, lastet med fire brintbomber, ned ved den amerikanske militærbase i Thule, Grønland. Både den danske og amerikanske regering meddeler, at ulykken er under kontrol, hvorefter et stort antal danske arbejdere indsættes i en gigantisk oprydningsaktion. 20 år senere opsøges den unge radio journalist, Poul Brink, af en tidligere thulearbejder, der hævder, at de mystiske og dødelige sygdomme, hans kolleger nu dør af, skyldes oprydningsarbejdet. Brink efterforsker historien, men mødes af en mur af tavshed. Medvirkende: Peter Plaugborg, Søren Malling, Thomas Bo Larsen m.fl. Manuskript: Lars K. Andersen m.fl. Instruktion: Christina Rosendahl. Fotograf: Laust Trier Mørk. Scenograf: Nikolaj Danielsen. Stills: Christian Geisnæs. Musik: Jonas Struck. Produktion: Toolbox Film i samarbejde med bl.a. DR.

DR3

18:30  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:10  

Skam III (7:10)
Skam III (7:10) Isak får blandede signaler fra Even. Han beslutter sig for at spørge Eskild til råds. Samtidig tager rygterne om Isak fart.

19:30  

Skam III (8:10)
Skam III (8:10) Even har en overraskelse til Isak. Men han viser også en side af sig selv, som chokerer Isak.

20:00  

Gør ikke dette hjemme (5:6)
Gør ikke dette hjemme (5:6) Det er spektakulære eksperimenter, seriens to værter, Marte Hedenstad og Torfinn Borkhus, skal i gang med, og det kommer ikke til at gå stille af. I dag fylder de en vejrballon med svejsegas, og de får en gæst der fyrer sin egen nitroglycerin af. Marte og Torfinn tester det hele og ødelægger en del, for så slipper du for det! Lad det være sagt med det samme: Denne serie er fyldt med alt det, man aldrig, aldrig skal gøre derhjemme! Nordvision fra Norge.

20:30  

Kampen om livet - kan bakterier helbrede os?
Kampen om livet - kan bakterier helbrede os? Bakterier er alle vegne rundt om os - og inden i os lever mange milliarder. Så måske ville det være en god ide at lytte til dem? Biostatistiker og vært Jo Røislien går på en lortetur til Stockholm og kortlægger New York Subways DNA!

DR K

18:25  

George Harrison - Living in The Material World (1:2)
George Harrison - Living in The Material World (1:2) Den legendariske hollywoodinstruktør og musikelsker Martin Scorsese inviterer på en medrivende tidsrejse med en af musikhistoriens mest succes- og talentfulde sanger/sangskriver. Gennem George Harrisons øjne oplever vi tilblivelsen af The Beatles, de kunstneriske uenigheder i gruppen og de spirituelle rejser, bl.a. ved hjælp af aldrig før set arkivmateriale og interview med The Fab Four selv, samt et væld af nulevende og afdøde venner og kunstnere som Eric Claptoon, Eric Idle, Terry Gilliam, Yoko Ono, Phil Spector, Tom Petty og mange flere. En episk og gribende fortælling om et kunstnerisk liv, levet fuldt ud - og fortalt til tonerne af noget af verdens mest suveræne musik.

19:56  

Dagens Sang: Riverside
Dagens Sang: Riverside - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Fantastiske Forvandlinger I - Spanien (2:6)
Fantastiske Forvandlinger I - Spanien (2:6) Tag med arkitekt og designer Ane Cortzen ud på en forunderlig rejse gennem nogle af Spaniens mest fantastiske arkitektoniske forvandlinger. En grim gammel cementfabrik lidt uden for Barcelona er blevet forvandlet til et ekstravagant arkitektkontor og privat bolig, mens en gammel kirke ruin er blevet byens samlingspunkt. For i dag handler arkitektur ikke kun om at rive ned og bygge nyt, men om at se det smukke i det der er.

20:30  

Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (2:6)
Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (2:6) Engelske ord er vokset ind i vores sprog. Med alt fra "corporate lingo" til slang. Men er vi der, hvor engelsk truer modersmålet, og bliver til blandingsproduktet, "Dangelsk"? Det danske sprog er generelt under beskydning. Måske er det ligefrem truet. Af alt fra fremmedsprog og sjusk, til klichéer og bandeord. Entertaineren, Niels Hausgaard og rapperen, Per Vers går modersmålet efter i sømmene. For at finde ud af om dansk er døende, eller om det faktisk lever bedst i kaos. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender og Halfdan Muurholm

DR Ultra

18:00  

Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12)
Danmarks største youtuber - En hundelort i fjæset (1:12) Dansk komedieserie med Mick Øgendahl Kasper bor alene med sin far Niels, der ligesom så mange andre fædre bare er vildt pinlig og ikke forstår sig på hverken Youtube eller de sociale medier. En dag filmer Kasper sin far der kommer galt afsted med en hundelort og en græsslåmaskine. Uden at fortælle det til sin far opretter han Youtube profilen "Bimsefar" og uploader klippet. Det kan der vel ikke ske noget ved... eller kan der? Instruktør: Jacob Riising

18:10  

The Next Step IV (39)
The Next Step IV (39) Tro, håb og kærlighed

18:30  

Bella and the Bulldogs I (4)
Bella and the Bulldogs I (4)

18:55  

Kampen (24)
Kampen (24) Kampen for videoaftenen.

19:00  

Dybet (25)
Dybet (25)

19:25  

Monica Chef - Pedro og Lucia (36)
Monica Chef - Pedro og Lucia (36)

19:45  

Sam & Cat II (12)
Sam & Cat II (12) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

20:10  

Backstage II (8)
Backstage II (8) Chiliballs: Backstage er en børne-sitcom som foregår bag kulisserne på sæbeoperaen Skadestuen, hvor vi følger de fire børn Ulrikke, Sky, Max og Adrian. I ottende afsnit kommer Ulrikkes farmor på besøg på for at tilbyde Ulrikke en praktikplads på sin skønhedsklinik. Imens får Adrian, Max og Sky ideen til en ny variant af romkuglen - chiliballs - men finder de frem til den rette dosering af chili?

20:25  

Trio - Keplerdiamanterne (6:10)
Trio - Keplerdiamanterne (6:10) Skattejægeren Schwartz har mistet tilliden til sine medarbejdere, og dukker op i Skjåk. Nu skal Nora befries. Simon ofrer alt og brækker benet. Men Nora slipper fri. Nu skal hun finde sin far. Hun tager mod Hamburg. Bedstefar tager efter...

20:50  

Limbo II (11)
Limbo II (11) De fire venner Boye, Ask, Naya og Louise er uvenner. Og det virker som om alt har ændret sig til det værre. Alt sammen efter den hemmelighedsfulde og intrigante Viktoria er startet i klassen. Så Boye beslutter sig for at undersøge, hvem Viktoria egentlig er. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Poul Berg, Mikkel Bak Sørensen, Lars Bang. Instruktør: Christian Grønvall. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

18:00  

Sommer i Ramasjang (14)
Sommer i Ramasjang (14)

19:00  

Wild Kratts (14)
Wild Kratts (14) Vandfrø

19:20  

Zorro (22)
Zorro (22) Springet

19:45  

Yakari III (16)
Yakari III (16)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

AftenTour 2018: 12. etape. Bourg-Saint-Maurice - Alpe-d'Hue
AftenTour 2018: 12. etape. Bourg-Saint-Maurice - Alpe-d'Hue Det er endnu ikke slut med udfordringer i Alperne for Tour de France, der for tredje dag i træk skal teste evnerne op og ned ad bjerge. Og årets sidste alpeetape slutter på legendariske Alpe d'Huez. Og ikke nok med det, så har de forinden været en tur over to andre bjergtoppe, der er legendariske i Tour-historien - nemlig Col de la Madeleine og Col de la Croix de Fer. Der kan med andre ord ses frem til en af de helt afgørende etaper i årets Tour de France, og det ser vi nærmere på i AftenTour med masser af højdepunkter, reaktioner og ananlyser. Vært: Søren Reedtz

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Kommissær George Gently (8)
Kommissær George Gently (8) Nordøstengland 1966. Da en ung kvinde findes myrdet, falder mistanken på kvindens fraseparerede mand. Men da Gently og Bacchus kigger nærmere på den myrdedes familie, opdager de, at sandheden om mordet er langt mere chokerende end først antaget. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Alan Charlton: Daniel Casey. Instruktion: Daniel O'Hara.

23:23  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

23:25  

Taggart: De udvalgte
Taggart: De udvalgte Taggart-holdet mødes af en mur af tavshed, da en far og hans søn findes myrdet. De to mænd var nemlig medlemmer af en streng og hemmelighedsfuld religiøs sekt, der nægter at tale med folk, der ikke tilhører deres kirke. Samtidig kontaktes Jackie Reid af en veninde, hvis teenagedatter er forsvundet. En sag, der viser sig at være forbundet med det blodige dobbeltmord.

DR2

21:50  

I den bedste mening - Grønlandsbørnene
I den bedste mening - Grønlandsbørnene Dansk program fra 2011 I sommeren 1950 udtænker danske embedsmænd en visionær plan for det grønlandske folk. En plan der indebærer at 22 grønlandske børn skal være spydspids i den nye udvikling af Grønland, derfor sendes de til Danmark uden deres familie. Hvad ingen var klar over, var, at børnene ikke ville komme tilbage til deres familier efter endt ophold, men blive installeret på et børnehjem i Grønland - det skete i den bedste mening. Tilrettelæggelse: Anne Røgilds Sendt første gang 27.02.2011

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:05  

Småforbrydere og strissere (3:3)
Småforbrydere og strissere (3:3) "Hvis de vil have fat i stoffer, finder de dem" Britisk dokumentar fra 2017. (Valley Cops) I byen Merthyr Tydfil i Wales kender alle hinanden, og strisserne og forbryderne er på fornavn med hinanden. Narkobetjenten Rhino står ansigt til ansigt med den 24-årige 'Morky'. De har kendt hinanden i årevis, men Morky er nu anklaget for at sælge heroin. Morky på sin side hævder, at nok er han ikke et af Guds bedste børn, men han har aldrig solgt narko.

23:50  

Cold in July
Cold in July Richard Dane vågner brat en sommernat. En tyv er brudt ind, og den skrækslagne Dane skyder ham. En instinktiv handling, der vender op og ned på Danes liv. Dane får heltestatus i den lille by, men snart begynder han at frygte for sin families liv. Tyvens far, den kriminelle Russel, tørster efter hævn. Men ikke alt er, som det ser ud til at være, og Dane drages ind i en dyster underverden af vold og moralsk fordærv. Dane: Michael C. Hall. Russel: Sam Shepard. Jim Bob: Don Johnson. Instruktion: Jim Mickle.

DR3

21:00  

I blodet
I blodet Simon er medicinstuderende og deler en lejlighed i København med sin bedste ven Knud, og de to venner i slænget, Søren og Esben. Det er sommer - en tid med endeløse dage og sorgløse nætter. De fire drenge fester og drikker, jagter piger, vågner op og gør det hele igen. Men det er brydningstid mellem vennerne, og da alle på nær Simon ønsker at sælge deres fælles lejlighed, skaber det en gryende splittelse i fællesskabet. Simon kan ikke slippe den frie, ansvarsløse ungdom, mens de andre er godt på vej ind i de satte, voksne rammer. Medvirkende: Kristoffer Bech, Elliot Hove, Victoria Carmen Sonne m.fl. Manuskript og instruktion: Rasmus Heisterberg. Fotograf: Niels Thastum. Scenograf: Rie Lykke. Musik: Jonas Colstrup, Johann Johannsson. Stills: Thomas Marott. Produktion: Profile Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

22:41  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

23:20  

Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden
Ekstrem verden - Ross Kemp på Vestbredden Journalisten Ross Kemp rejser til nogle af de farligste steder i verden, hvor almindelige mennesker lider under krig, fattigdom, kriminalitet og vold. Det er nu 50 år siden, at Israel under Seksdageskrigen i 1967 okkuperede Vestbredden. Og mens fredsprocessen er gået i stå, og trøstesløsheden breder sig, søger mange unge glemsel i brugen af narkotika. Mens ledere på begge sider sidder på deres hænder, er en hel generation ved at gå til i misbrug.

DR K

21:00  

Krop, Sex & Samba (1:4)
Krop, Sex & Samba (1:4) Chris Pedersen rejser med den brasilianske sangerinde Carla Schack til Brasilien - et land der har udviklet sig massivt gennem de seneste årtier. I dette program undersøges skønhedens magt i et land med enorme økonomiske skel.

21:30  

Filmperler: Henry og June
Filmperler: Henry og June I Paris i 1931 møder den unge Anaïs Nin den fattige og ubændige Henry Miller. Deres erotiske betagelse af hinanden får et yderligere pift, da Henrys vellystige hustru June ankommer, og det udvikler sig til en hed trekant. Henry Miller: Fred Ward. June Miller: Uma Thurman. Anaïs Nin: Maria de Medeiros. Instruktion: Philip Kaufman.

23:40  

Rejseholdet (13)
Rejseholdet (13) Et hus er brændt ned til grunden i en lille nordsjællandsk by. En kvinde er brændt ihjel, og hendes 8-årige datter svæver i overhængende livsfare. Er der tale om en forfærdelig ulykke - eller er det mordbrand? Mistanken samles om ægtemanden, men hvad er baggrunden? Ingrid, la Cour, Fischer og IP kommer på en hård og sindsoprivende efterforskning. Gaby tager en vigtig beslutning udenom Johnny, selv om den vedrører dem begge - mens Ingrid gør et overraskende nyt bekendtskab. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Karen-Lise Mynster, Kristian Halken, Michael Falch, Lisbet Lundquist, Torbjörn Lindström, Emma Mørk Leth m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Martin Schmidt. Foto: Lars Vestergaard, dff. Scenografi: Kirsten Koch og Henriette Drejer. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn." Sendt første gang 1.4.01

DR Ultra

21:05  

Riisings flotte talkshow I (4)
Riisings flotte talkshow I (4) Jacob Riising har endnu engang inviteret to utroligt flotte fyre indenfor i sit flotte talkshow, hvor det store børnepublikum venter. Desværre kommer snakken med Sebastian Klein som sædvanlig mest til at handle om lort, og meget bedre går det egentlig ikke med Mick Øgendahl, der dog også får lejlighed til at blære sig med sin fortid som gymnast.

21:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:05  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:15  

Forsyte-sagaen (13:13)
Forsyte-sagaen (13:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring 1. verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

01:10  

Helt på plads - Nørrebro (3:5)
Helt på plads - Nørrebro (3:5) Hvad nu, hvis din bolig rummer mange flere muligheder - og skjulte kvadratmeter - end du selv kan se... På Nørrebro i København er boligdrømmen ved at drukne i rodebunker og små-børns travlhed. Josefine, Tobias og sønnen Eigil på 9 måneder har egentlig en 3-værelses lejlighed. Men det unge par bruger kun de to - det sidste værelse er nemlig proppet til bristepunktet med møbler, bøger, elektronik og nostalgi. Og det unge par har helt mistet bolig-overblikket.. Se med når ekspert i plads-optimering Kenneth Malev og designer Kalle Thesbjerg rykker ind og udfordrer bolig-vaner med utraditionelle løsninger for at genfinde "forsvundne kvadratmeter i den lille lejlighed.

01:55  

Bonderøven 2013 (15)
Bonderøven 2013 (15) Der brændes mursten og renses tagrør, så Frank kan komme videre med sit nye stuehus. Korn-negene køres hjem fra marken, og de store træer ved laden beskæres, da taget inden længe skal have solfangere på. Sendt første gang 19.09.13

02:20  

Kender Du Typen? 2015 - Digital Special
Kender Du Typen? 2015 - Digital Special I denne særlige udgave af Kender Du Typen? er der fokus på vores digitale liv. Aftenens hovedperson er online stort set hele tiden. Hun køber ind, skaffer informationer og kommunikerer digitalt. Hvert klik efterlader et spor, og kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup afkode dem og finde ud af, hvem der boltrer sig på 400 kvadratmeter på Amager og har Pink Floyd som sit absolutte favoritband? Vært: Mads Steffensen

03:00  

Danmarks bedste bonderøv (5:8)
Danmarks bedste bonderøv (5:8) De vilde får Danmarks Bedste Bonderøv er rykket til Jylland. Det idylliske Gram Slot sætter rammen om konkurrencerne, og denne gang kommer landmændene for alvor på udebane. De to hold skal dyste i at drive får med hyrdehund, og det er der ikke nogen af bønderne, der har den store erfaring med. Trods flere times træning i hundekommandoer nærmer det sig kaos, når holdkampen afvikles. Der bliver dog fundet et vinderhold, og taberne må kæmpe mod hinanden fra hver deres traktor med frontlæsser. De skal nemlig dyste i "big-balle-tetris", hvor store halmballer skal flyttes hurtigt og præcist.

03:40  

De unge landmænd (8:8)
De unge landmænd (8:8) I ottende og sidste afsnit af De Unge Landmænd knokler den unge gårdejer Kim på 27 år i mejetærskeren for at få høsten i hus. I mens går hans højgravide kæreste Maria på 25 år hjemme og laver mad, som hun og datteren Lærke fragter ud til mændene i marken. På pelsfarmen har Bjørn på 23 år og hans familie fået besøg af nogle minkavlere fra Canada. Sammen drager de til pelsauktionen i København, hvor de sidste af skindene fra sidste års avl skal sælges. Udover økologi er dyrevelfærd det absolut vigtigste for den 23årige Philip. Han har derfor fundet ud af, at han kan skåne grisene for transporten til slagteriet ved at slagte hjemme. Det vil han gerne teste, så slagteren kommer til Troldgården for at aflive to af de slagtemodne grise.

DR2

01:35  

Den moderne gigolo
Den moderne gigolo Der er langt fra sangens 'stakkels gigolo' til nutidens moderne escortmænd, der dækker alle ønsker fra kvinder, der søger en tilfredstillende sexpartner, til masochistiske mænd. Joe er personlig træner og er lige begyndt som escort, men indtil videre er alle henvendelse kommet fra andre mænd, og hvordan vil hans kæreste have det med det? Ivo, en af Storbritanniens mest succesfulde hetero escortmand, har netop besluttet at udvide forretningen til par. Ian overvejer at lade sig ansætte på fuld tid i et escortfima, men er nervøs for, at han som 51 årig er for gammel.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

X Games Minneapolis: Skateboard Vert kvalifikation, direkte
X Games Minneapolis: Skateboard Vert kvalifikation, direkte

01:30  

Sådan bliver du rig - ung i Kina
Sådan bliver du rig - ung i Kina Efter det seneste kinesiske økonomiske opsving er Kina i dag et af de mest ulige lande i verden. Journalisten Billie JD Porter rejser til Kina og undersøger, hvordan denne store ulighed kommer til udtryk. På sin rejse rundt i landet møder hun alt fra fattige løsarbejdere, der knokler for livets opretholdelse, til stenrige kinesere med hang til champagne og golfspil.

02:25  

På grænsen: Den kulørte presse
På grænsen: Den kulørte presse Bliver vi lykkelige af at læse sladder? Og hvor langt må paparazzifotografer gå? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere den kulørte presse. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

02:55  

På grænsen: Turisme
På grænsen: Turisme Hvem er verdens værste turister? Og skal man droppe flyrejser for at skåne klimaet? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere turisme. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

03:20  

På grænsen: Skønhed
På grænsen: Skønhed Skal staten gå ind og blande sig, når danskerne bliver for overvægtige? Og hvornår er det okay at benytte sig af plastickirurgi? I denne udgave af På Grænsen har DR3 inviteret en række kendte danskere til at diskutere skønhed. De bliver præsenteret for fem gråzoner og bedt om at sætte en streg i sandet.

DR K

00:40  

Hitchcock
Hitchcock I 1959 sætter mesterinstruktøren Alfred Hitchcock alt ind på at bevise, at han stadig kan sit kram. Hans næste film skal være gyseren 'Psycho', men filmstudiet vil ikke finansiere den makabre mordhistorie. Hitch har nu ikke tænkt sig at give op. Tværtimod sætter han alt på højkant for at få lavet sin kontroversielle film - sit ry, sit hus og ikke mindst forholdet til sin kone og samarbejdspartner, Alma. Alfred Hitchcock: Anthony Hopkins. Alma Reville: Helen Mirren. Janet Leigh: Scarlett Johansson. Instruktion: Sacha Gervasi.

02:15  

Buster Larsen
Buster Larsen En portrætudsendelse fra 1977 om skuespilleren, gøgleren og mennesket Buster Larsen. I samtale med Jørn Fabricius fortæller Buster Larsen om tv's satiriske og hektiske programmer, om at starte som barneskuespiller, om Cirkus Buster-epoken, om venskabet med familien Benneweis og om sin tilknytning til Leif Panduro og Poul Henningsen.

03:20  

Kvit eller Dobbelt (2:8)
Kvit eller Dobbelt (2:8) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

01:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0719092006