Broager
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 19. februar 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: mandag d. 19. februar 2018

DR1

00:05  

Fader Brown (35)
Fader Brown (35) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England. Og så er han lidt af en menneskekender med et særligt talent for at opklare forbrydelser.

01:00  

Pyeongchang 2018: Curling (k) USA - DANMARK, direkte
Pyeongchang 2018: Curling (k) USA - DANMARK, direkte

04:00  

Hard Sun (3:3)
Hard Sun (3:3) Politiduoen Charlie Hicks og Elaine Renko har opdaget, at der kun er fem år, til Jorden går under. Efterretningstjenesten griber til barske metoder for at lukke munden på de to. Da en motionsløber bliver brutalt myrdet, er det kun Hicks og Renko, der forstår betydningen af hans død. Men ingen af dem kan tillade sig at være ærlige omkring mordet - ikke engang over for hinanden.

05:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

06:05  

DR-Derude: Rejsen til Orkney (1:3)
DR-Derude: Rejsen til Orkney (1:3) Denne gang til Orkney-øerne nord for Skotland. Og han sejlede dertil - på intet mindre end verdens smukkeste fuldrigger, Georg Stage. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen Sendt første gang 04.12.01

06:35  

Sundhedsmagasinet: Mindfulness
Sundhedsmagasinet: Mindfulness Mindfulness er blevet moderne i en hektisk tid. Men er det bare et modeord, eller har det en effekt? Det tester vores to værter, når de tjekker ind på Mindfulness ophold, hvor de skal dyrke stilheden og roen i to døgn. Værter: Peter Qvortrup Geisling og Nola Grace.

07:00  

Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, isdans, kort program
Pyeongchang 2018: Kunstskøjteløb, isdans, kort program

DR2

00:50  

Sindssyg i gerningsøjeblikket (2:2)
Sindssyg i gerningsøjeblikket (2:2) Hvordan behandler samfundet mennesker, der angiveligt på grund af en psykisk lidelse begår til tider meget voldelig kriminalitet? Gennem samtaler med psykisk syge og mennesker med forskellige former for personlighedsforstyrrelser, forsøger Louis Theroux at forstå, hvad en psykisk lidelse egentlig er. Her møder han patienter, hvis personligheder er så sammenflettet med deres sygdom, at det gør dem vanskelige at behandle. Han undersøger gråzonen mellem kriminelle handlinger og medicinske symptomer og prøver at forstå, hvordan vi definerer sindssyge.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Sådan bliver du voksen
Sådan bliver du voksen Transformationen fra barn til voksen er fascinerende. Det ene øjeblik er vi nuttede og buttede, det andet er vi emotionelle og bumsede. Her følger vi, hvad der sker med hjernen og kroppen i teenageårene. Hvorfor sover vi længe, farver vores hår pink og skændes med vores forældre? Forskere giver her svar på, hvad det betyder for vores voksenliv, at vi har taget chancer, spillet computer til langt ud på natten og gjort oprør.

07:50  

Sådan bliver du gammel
Sådan bliver du gammel Vi lever længere, end vi nogensinde har gjort. De børn, der bliver født i dag, kommer sandsynligvis til at blive op mod 150 år gamle. Her møder vi en 83-årig, der elsker at springe i faldskærm. En 96-årig, der træner vægtløftning tre gange om ugen. Så hvornår er man gammel? Ifølge forskning handler alder mere om menneskets biologiske alder, end den der står i passet.

08:40  

En reporter på tur (4:6) - Koncert i Venedig
En reporter på tur (4:6) - Koncert i Venedig Seriens vært, reporter Anne Lundberg holder af at rejse, holder af at møde mennesker fra hele verden i deres eget miljø og holder af sammen med dem at lave mad henover en god snak. Overdådige fester, balletter og folk klædt i 1700-tal rober, det er nogle af de ting, Anne skal opleve i dag, hvor hun er rejst til karnevallernes Venedig. Her får hun også chancen for at lære at lave lutfisk og den italienske specialitet baccalá. Nordvision fra Sverige.

DR3

00:10  

Fuckbois (2:4)
Fuckbois (2:4) Drengene stræber efter at knalde med de samme piger, så de kan blive hulbrødre. Mikki går benhårdt efter at blive "hulbror" med Kim ved at score en pige, som Kim i forvejen har været sammen med. Victor scorer normalt kun piger på Instagram, men pludselig har han heldet med sig på en bytur. Kim kommer til at knalde med en pige, som i virkeligheden bare skulle være en god veninde, og det kan skabe problemer.

00:40  

Gift ved første blik USA IV (5:16)
Gift ved første blik USA IV (5:16) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene er blevet gift og er klar til at rejse på bryllupsrejse. Vil kærligheden og begæret blusse op? Eller er der en slange i Paradiset.

01:30  

Vild videnskab: Hjerneforskning
Vild videnskab: Hjerneforskning Den menneskelige hjerne er et kompliceret mysterium, der rummer alle menneskehedens sorger og triumfer. Vore redskaber til at undersøge og forstå hjernen bliver bedre og bedre og har ført til videnskabelige gennembrud, som kaster lys over bevidsthedens gåde, måske kan hjælpe tusinder ud af koma og tilbyde lindring for lidelser som epilepsi og alvorlige hjerneskader.

02:15  

Nilen: en livsfarlig ekspedition (3:4)
Nilen: en livsfarlig ekspedition (3:4) Inspireret af en livslang fascination af Afrika og 1800-tallets store opdagelsesrejsende beslutter den britiske fotograf og eventyrer, Lev Wood, at vandre langs Nilen fra dens udspring i Rwanda til Middelhavet, en tur på 6.700 km. Den hårdeste del af turen gennem Sahara-ørkenen og til den ægyptiske grænse ligger nu foran Lev og hans nye guide, nubieren Moez. Men først skal Lev opleve flere af Sudans seværdigheder. Hvem vidste fx, at der er flere pyramider i Sudan end i Ægypten?

03:00  

Gennemsnitlig Krop - Røven
Gennemsnitlig Krop - Røven Vidste du, at kvinder med store numser oftest er både klogere og sundere end kvinder med små numser? At 35% af kvinders ene bryst er større end det andet? At 62% mænd piller næse, eller at mere end halvdelen af kvinder foretrækker en firkantet mandenumse? I Gennemsnitlig Krop bliver vi klogere på menneskekroppen! - Ikke som den fremstår i reklamer og på Internationale catwalks, men som den faktisk ser ud. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse gør DR3 op med fordomme og idealer, og en modig gruppe danskere smider tøjet i en varm sauna og deler alt hvad der er at vide om deres kroppe. I aften skal der rystes røv i ordets bogstaveligste forstand. I dette afsnit ser vi nemlig på numsen, røven, bagdelen, der har lige så mange navne, som der er forskellige meninger om den. Den store, den stramme og den hjerteformede! Vi giver et kærligt klask til dem alle og vender både hår i røven, og tyngdekræftens barske indtog. Kom med indenfor i selskab med den Gennemsnitlige Krop.

03:30  

Gennemsnitlig Krop - Ben
Gennemsnitlig Krop - Ben Vidste du, at kvinder med store numser oftest er både klogere og sundere end kvinder med små numser? At 35% af kvinders ene bryst er større end det andet? At 62% mænd piller næse, eller at mere end halvdelen af kvinder foretrækker en firkantet mandenumse? I Gennemsnitlig Krop bliver vi klogere på menneskekroppen! - Ikke som den fremstår i reklamer og på Internationale catwalks, men som den faktisk ser ud. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse gør DR3 op med fordomme og idealer, og en modig gruppe danskere smider tøjet i en varm sauna og deler alt hvad der er at vide om deres kroppe. I dette afsnit ser vi på lange stænger og tykke stolper - det skal nemlig handle om ben. Benene er halvdelen af menneskets krop og langt de fleste af os er heldigvis glade for dem. Men hvor både mænd og kvinder er vilde med de lange og tynde af slagsen, er det helt modsat for en af aftenens hovedpersoner, Ida, hvis ben ikke kan blive store nok. Kom med indenfor i selskab med den Gennemsnitlige Krop.

04:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:00  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

06:02  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:15  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

07:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (k)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (k)

DR K

00:20  

Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4)
Dansktoppens stjerner: Gustav Winckler (2:4) Den store sanger med den smørbløde stemmer solgte millioner af plader, og smeltede kvindehjerter landet over. Ikke mindst "Gem et lille smil til det bliver gråvejr" er blevet en evergreen. Men der var også udfordringer forbundet med den lange karriere. Gustav var ikke anerkendt af parnasset. Mens resten af Danmark gyngede med i takt, gik de i selvsving og Gustav fik øgenavne som for eksempel kartoffelsanger og flødetenor - alle øgenavne indeholdt madvarer, for Gustav Winckler var også blevet en stor mand rent fysisk. I programmet fortæller hans søn Michael og store danske popstjerner fra 70´erne om deres liv og samarbejde med manden med Danmarks største stemme.

00:50  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson og filmfotograf Charlotte Bruus Christensen har sammen set Paul Thomas Andersons 'Den skjulte tråd', der har skuespilikonet Daniel Day-Lewis i sin, efter eget udsagn, sidste rolle. Det bliver også til et kig på seneste skud på Marvel-stammen i form af 'Black Panther' samt dramaet 'Django' og serien 'Here and Now'.

01:20  

Mig og 80'erne (4:4)
Mig og 80'erne (4:4) "Mode" Tag med en nostalgisk rejse når en række markante danskere åbner op for deres private fotoalbum fra 80'erne; årtiet hvor de gik fra børn til voksne. Om de var bz'er, yuppie eller fredsaktivist, var det årtiet, hvor de får deres første striber i håret og køber en trøje med en krokodille på. Moden bliver aldrig den samme igen efter 80'erne. Kun fantasien sætter grænser for hvordan vi klæder os. Ellen Hillingsø: 'Så kunne alle forstadsfruerne ellers få sig en luksuspunk'. Skulderpuder, kraftig make-up og permanentkrøl til mænd bliver hverdag, mens designerne begynder at sælge drømme om succes i en tid, hvor danskerne egentlig befinder sig i en krisetid.

01:50  

Ballerina mod alle odds
Ballerina mod alle odds Det er kun få dansere beskåret at komme til tops i klassisk ballet. Og af de få er kun en forsvindende del sorte kvinder. Misty Copeland er en af de få, der har arbejdet sig op fra korpsdanser til solist i kompagniet American Ballet Theatre, et af de tre ledende balletkompagnier i USA. En skade truer hendes karriere, og vi følger hende gennem operation og genoptræning, hvor mange tvivlede på, at hun nogensinde ville komme til at danse igen.

03:10  

Gamle Danmark (9)
Gamle Danmark (9) Kønnenes kamp kulminerede i disse år, og der var meget delte meninger om, hvor borgernes penge skulle ligge: i lommen eller i statskassen. Som det første land frigav Danmark billedpornografien, og en ny industriel spekulation i sex og sanselighed startede. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 14. april 1984.

04:30  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. en kendt avis, der går ind, folk der kunne gå på vandet, Dronning Margrethe i Fredericia, Victor Borge, Marguerite Viby som stepdanser, særpræget kunstudstilling i Esbjerg, berømt kirke, der indvies - og Lulu Ziegler med en af sine allermest kendte sange. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner. Sendt første gang 1998

05:00  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. landet med 20 millioner mennesker, der ikke må kalde sig et land, Karen Blixen, der får en fornem pris, Erhard Jacobsen og skattereformen, Sønderjylland, der fejrer Dronning Ingrid, to historiske broer i Frederikssund, statsminister Stauning i Aalborg og Diana Ross i København. Redaktion: Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Torben Molsner. Sendt første gang 1998

05:25  

Dagens Sang: Chelete
Dagens Sang: Chelete - sunget af et af DR's kor.

05:40  

Ugeavisen (44:52)
Ugeavisen (44:52) Gorm kom i sidste afsnit i begivenhedernes centrum da hans artikel om forureningsskandalen kom på gaden. Schrøder var oprørt og Ella, der indirekte havde leveret de fældende beviser, var bestemt heller ikke glad. Hun havde også andre ting at slås med, for det går stadig ned ad bakke for Dan-Trim. Bjørn, der havde fået styrket moralen, var for en gangs skyld ædru. Connie gjorde det forbi med Schrøder, men betyder det at hun vender tilbage til Bjørn? Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Erik Hansen, Allan Garde, Philip Garde, Isa Holm, Martin Sne, Christian Mosbæk og Sara Wilton. Manuskript: Martin Miehe-Renard. Bearbejdelse: Poul Malmkjær. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Marianne Albrechtslund. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:05  

Ugeavisen (45:52)
Ugeavisen (45:52) Gorm havde i sidste afsnit store problemer med Schrøder, der satte ham af Kemi-Holsagen. Trods advarsler sendte han alligevel sin artikel om den nye giftskandale i trykken. Vil det få konsekvenser for hans stilling på Ugeavisen? Amanda tilbød Jimmy et job for Kemi-Hol. Honoraret var mistænkeligt stort. Hvad er hun ude på? Mens Michael fejrede sin udnævnelse som chef for Dan-Trim, sad Jette på hospitalet. Hendes mor havde endnu engang forsøgt at begå selvmord. Personerne: Niels Hinrichsen. Maria Savery. Lise-Lotte Norup. Hans Henrik Krause. Henrik Jandorf. Peter Belli. Litten Hansen. Claus Strandberg. Runi Lewerissa. Berrit Kvorning. I øvrigt medvirker: Allan Garde, Philip Garde, Isa Holm. Torben Jetsmark, Susanne Lundberg, Martin Sne, Christian Mosbæk og Sara Wilton. Manuskript: Kaj Nissen. Bearbejdelse: Poul Malmkjær. Komponist og dirigent: James Price. Radiounderholdningsorkestret. Scenograf: Jan de Neergaard. TV-producer/instruktør: Marianne Albrechtslund. Personinstruktør/producent: Palle Wolfsberg.

06:30  

Nikolaj og Julie (21:22)
Nikolaj og Julie (21:22) Nikolaj og Kim flytter ind i deres nye hus og er klar til at tage hul på deres fremtidige fælles liv. Men først skal Nikolaj møde Julie i retten for at få fastlagt forældremyndigheden over Emma - og pludselig tager sagen, og resten af virkeligheden, en helt anderledes retning, end Nikolaj havde tænkt. Og så bliver der ellers lavet ændringer, der vil noget, omkring partnere, arbejde, bopæl, ferieplaner og fremtidsplaner hos alle. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Morten Staugaard, Helle Fagralid, Karen-Lise Mynster, Jess Ingerslev, Lars Lunøe, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Klaus Bondam, Steen Springborg, Steen Svarre og Lykke Sand Michelsen. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Sebastian Blenkov Makker, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 26.10.03

07:15  

Nikolaj og Julie (22:22)
Nikolaj og Julie (22:22) Nikolaj måtte se i øjnene, at han ikke havde hjertet helt med i forhold til Kim, og er nu flyttet ind på sin gamle båd, og planlægger at sejle langt væk. Han tager afsked med bureauet og sine gamle venner - men først skal han se Emma, og tale med Julie. Julie har fået sit gamle job tilbage, prøver at få styr på sit liv, og er fast besluttet på, at hendes forhold til Lars skal lykkes. Imens er Søs i gang med den helt store planlægning af sit og Mikkels bryllup - Mikkel hænger på det bedste, han kan, og det bliver en på alle måder begivenhedsrig fest. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Morten Staugaard, Helle Fagralid, Lene Vasegaard, Peter Hesse Overgaard, Bjarne Henriksen, Anders Lunden Kjeldsen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Steen Springborg, Lykke Sand Michelsen, Laura Drasbæk og Tage Axelson. Manuskript: Per Daumiller og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Sebastian Blenkov Makker, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 2.11.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens Sang: Come In And Stay For A While
Dagens Sang: Come In And Stay For A While - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Munkebjerg
Gudstjeneste fra Munkebjerg 1. S.i. Fasten - Flygtning- og indvandrerpræst Jesper Hougaard Larsen - Munkebjerg Unge og indvandrere/flygtninge medvirker når Jesper Hougaard Larsen, Flygtninge og - indvandrerpræst, sammen med organist Povl Balslev og bandet "liv og Lys" lægger op til en international gudstjeneste, der også er en dialog med nye danskere. En gudstjeneste, der har fokus på kirkens sociale ansvar, det folkekirken kalder diakoni.

DR Ultra

06:00  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Enormt farlig.

06:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Onkel Tina.

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (13)
Kampen (13) Kampen for kærligheden.

07:05  

BaseBoys
BaseBoys

07:15  

BaseBoys
BaseBoys

07:30  

Braceface (40)
Braceface (40) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:55  

Freaktown (1)
Freaktown (1)

08:05  

Freaktown (2)
Freaktown (2) Prinsessen og kraniet

08:15  

Junglebanden
Junglebanden Jungleklang

08:30  

Junglebanden
Junglebanden Det stærkeste dyr i junglen

08:40  

Limbo II (5)
Limbo II (5) Klassen skal stemme om hvilken forestilling de skal lave til skoleafslutningen. Boye og Ask tror at de kan vinde med deres idé. Men da den nye pige, Viktoria kommer med sin ide, ændrer stemmefordelingen sig pludselig, men deres ven, Louise, har den afgørende stemme. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

08:55  

Limbo II (6)
Limbo II (6) Klassen skal skrive afskedstaler til Dølla - klassens mobbeoffer - som skal skifte skole. Louise prøver at sige undskyld til Boye, som er vred over, at hun ikke stemte på hans ide til skoleforestillingen, men Boye vil ikke tilgive hende. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

DR Ramasjang

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II (12)
Søpapegøjernes ø II (12) Middag hos Bjarne

05:20  

Søpapegøjernes ø II (13)
Søpapegøjernes ø II (13) Skarnbassen

05:30  

Hjørne Bjørne III (9)
Hjørne Bjørne III (9)

05:35  

Ramasjang Mysteriet IV (9)
Ramasjang Mysteriet IV (9) Onkel Reje er i problemer! Der er simpelthen en fræk skurk, der har stjålet hans hat. Men hvordan er det dog sket? Den er nemlig blevet snuppet, mens han var ude at sejle. Det er et sandt mysterium... Heldigvis får Kristian hjælp af Kornelius - mon de kan fange skurken? Se hvordan det går i Ramasjang Mysteriet.

06:05  

Sarah og And (16)
Sarah og And (16) Sarah bliver forkølet

06:10  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Detektiven Ella

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En smule for lille

06:25  

Grinebider (5)
Grinebider (5) En svømmetur

06:30  

Sikker & Søn IV (6)
Sikker & Søn IV (6) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker sit helt eget hospital. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

06:43  

Kiwi & Strit (8)
Kiwi & Strit (8) Kiwi har et lille kæledyr, som han fodrer og kæler med. Strit vil også have et kæledyr, så da han finder et stort et, bliver han glad. Strits kæledyr sluger Kiwis kæledyr, og for at få kæledyret ud, må Strit også lade sig sluge....

06:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Op, op og afsted

07:00  

Yakari III (1)
Yakari III (1)

07:10  

Motor Mille på maskintur (9)
Motor Mille på maskintur (9) Motor Mille elsker store maskiner, og gravkøer er ingen undtagelse. Hun har bare aldrig lært at køre den. Så da gadens børn spørger om hun kan køre en gravko, ser hun sit snit til at få det lært. Det kræver både præcision og øvelse på en mini gravko, før man kan køre en af de helt store.

07:30  

F for Får (29)
F for Får (29) Fårrygende animation fra Aardman

07:35  

Gurli Gris V (6)
Gurli Gris V (6) Hr. Rævs butik

07:50  

Mig Asta-Marie - det er mig (1)
Mig Asta-Marie - det er mig (1) Asta-Marie elsker bamser

08:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41) Det store spil

08:15  

Masha og Bjørnen (3)
Masha og Bjørnen (3) Et nyt nummer

08:20  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil have min mor!

08:30  

Rod i Historien (8)
Rod i Historien (8) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en Oprobs-seddel til sin udstilling om besættelsen og tiden efter 2. verdenskrig. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Min oldefars historier - Hulen
Min oldefars historier - Hulen Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

08:55  

Minisekterne (29)
Minisekterne (29) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:00  

Pyeongchang 2018: Curling, USA - DANMARK (k)
Pyeongchang 2018: Curling, USA - DANMARK (k)

10:30  

Pyeongchang 2018: Curling, Storbritannien - DANMARK (m)
Pyeongchang 2018: Curling, Storbritannien - DANMARK (m) Så gælder det de danske kvinders kamp mod en af curlingsportens mest traditionsrige nationer: Skotland - som i olympisk sammenhæng stiller op som Storbritannien - er curlings moderland og stiller altid med et stærkt hold. Skotterne tog bronze både ved det seneste OL og VM og vil sandsynligvis også komme til at kæmpe med om medaljerne denne gang. Kommentatorer: Henrik Liniger og Bo Jensen

11:55  

Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 500 m (m), direkte
Pyeongchang 2018: Hurtigløb på skøjter, 500 m (m), direkte Mændenes sprintdistance på skøjtebanen er altid lig med drama og knivskarpe afgørelser. Ved legene for fire år siden adskilte en enkelt hundrededel af et sekund guld og sølv, da Holland totaltriumferede med tvillingerne Michel og Ronald Mulder begge på podiet i Sochi som henholdsvis nummer et og tre med landsmanden Jan Smeekens ind i mellem. Såvel Smeekens som Ronald Mulder er også med i Pyeongchang, mens Norge har store forventninger til Håvard Holmefjord Lorentzen, der så sent som i januar vandt en World Cup-afdeling på den eksplosive distance. Kommentatorer: Andreas Kraul og Philip Due Schmidt

DR2

09:35  

Naturtid
Naturtid Jørgen Skouboe besøger Gartneri Lammehave på Fyn, hvor 80.000 kødædende planter venter på at få stillet sulten. Vi skal bl.a. se på de mange snedige fangstmetoder, som planterne har udviklet for at overleve. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe Sendt første gang 16.08.08

10:35  

Naturtid
Naturtid Jørgen Skouboe tager til Fyn for at besøge nøddeeksperten Lars Westergaard, der i mere end 20 år har arbejdet på at lave små træer til sin lille have af bl.a. hassel, valnød og spisekastanje. Jørgen er nysgerrig efter at vide, hvordan Lars får sine små træer til at give masser af nødder allerede første år. Og så går Jørgen og Lars på jagt efter figensorter, der egner sig til det danske klima. Tilrettelæggelse Jørgen Skouboe. Sendt første gang 08.11.08

11:35  

Indiens grænseløse jernbaner (1:3)
Indiens grænseløse jernbaner (1:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Her skal vi med på den 392 kilometer og 12 timer lange tur fra Kolkata til Dhaka under Ramadanen.

DR3

09:05  

Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, kvalifikation (k
Pyeongchang 2018: Freestyle ski, halfpipe, kvalifikation (k

10:35  

Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (k)
Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (k)

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Om autoværn på Hørsholm-motorvejen, om en ung Otto Brandenburg og hans endnu yngre fans, om en kendt minister, der træder tilbage i utide, om Gunnar Nu og Lennart Hyland, der tipper landskamp, om storbrand i Københavns centrum og om en fodboldspiller, der var alles helt. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om fjernøstlig strækmarch, om folketingets forsøg på at lukke af for tv-reportager på Christiansborg, om Arne Myggen, der driller Københavns Sporveje, om dansk politis anti-terrorkorps, og om en russisk bjørn, der gik amok i tv-studiet. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

10:20  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

11:00  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

11:45  

Danmark Ekspeditionen (5:5)
Danmark Ekspeditionen (5:5) DR kører med hundeslæde i sporet af de polarforskere, der for 100 år siden skrev Danmark Ekspeditionen ind i polarhistorien. I 1907 endte dramaet i en tragedie en kold og mørk decemberdag. Deltagerne i DR's ekspedition er tæt på målet - men de er også ved at være slidt ned. Ekspeditionsdeltagerne tager afsked med Kronprins Frederik, inden de kører ind på forsvarets nordligste bastion, Station Nord, til et længe savnet brusebad. Tilrettelæggelse: Søren Lindbjerg. www.dr.dk/danmarkekspeditionen Sendt første gang 16.11.06

DR Ultra

09:10  

Store Nørd: Gulvfejning
Store Nørd: Gulvfejning Kåre og Emil er taget ud for at hjælpe Danmarks børn med deres sure pligter. Sejr fra Randers er super træt af at skulle feje køkkengulvet hver eneste dag. Så Nørderne konkurrerer om, hvem der kan lave den bedste løsning ud af en fjernstyret bil, en gammel græsslåmaskine, en håndstøvsuger og tusindvis af kostehår. Medvirkende: Kåre Nielsen, Emil Nielsen, Sejr Mark Pedersen www.dr.dk/noerd

09:30  

Danmarks vildeste maskine (4)
Danmarks vildeste maskine (4) Rune Tolsgaard har sat sig for at finde Danmarks Vildeste Maskine. Se hvilken maskine der går videre til finalen når han i dag skal prøve at løfte en container med en Stacker, så får han en vanvittig udfordring når han prøver en kæmpe bulldozer og til sidst prøver han en af Danmarks største traktorer.

09:55  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:15  

Wild Kratts
Wild Kratts

10:40  

Insta Answer med Benjamin Lasnier
Insta Answer med Benjamin Lasnier Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen sangeren og Instagrammeren Benjamin Lasnier for at skaffe os nogle Insta Answers!

10:45  

Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4)
Mit 50/50 liv - Kærlighedseksperterne (4) Alles øjne er rettet mod Louis, da han gør alt for at få modet til at invitere Maja med sig hjem. Kærlighedseksperten Victor er straks klar med gode råd til Louis, men det viser sig, at Victors eget kærlighedsliv ikke ligefrem kører på skinner. Louis har endda købt et armbånd til Maja, men tør han give hende den?

11:00  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

11:15  

Byt familien (5)
Byt familien (5) Sara bor i en lejlighed i Søborg med sin spanske mor, danske far og sin lillesøster. Der bliver snakket både dansk, spansk og engelsk i familien. Karoline kommer fra Børkop i Jylland. Hun har eget værelset, en hund og flere pligter end Sara. Karoline og Sara bytter familie. Karoline lærer at dykke og forsøger at spise de spanske lækkerier Saras mor byder på. Sara får sit store ønske opfyldt om at prøve at have en hund.

11:40  

Designtalenterne - Afgørelsen (10)
Designtalenterne - Afgørelsen (10)

DR Ramasjang

09:00  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

09:55  

Vilde venner III (6)
Vilde venner III (6) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Moses og Olivia, der har vagten i klubhuset. De skal hjælpe en forkommen skade med øjenbetændelse, sætte bæverkamera op sammen med Majken og hjælpe nogle egern tilbage til naturen igen.

10:15  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Sporlegsmysteriet

10:30  

Kaj og Andrea højt på tå
Kaj og Andrea højt på tå Fjernsyn for dig. Kaj og Ole går til karate - og Andrea til ballet. Hvad er mon den bedste motion? Andrea lokker Kaj op på tå til ballet med hop og spring - og til sidste kaster de sig sammen ud i "Blomstervalsen". Medvirkende: Hanne Willumsen, Kjeld Nørgaard, Ole Kibsgaard og Iben Wurbs. Manuskript og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll og Kjeld Nørgaard. Producer: Mogens Vemmer. www.dr.dk/oline

11:00  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

11:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (1)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (1) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Mød bl.a. den enarmede akrobat, verdens blindeste linedanser, Mormor og ikke mindst Onkel Rejes sure sokker. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

11:25  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok? Husk at se med!

11:55  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Fjernsyn for dig. Manuskript: Elin Bing. Medvirkende: Morten Eisner, Søren Hauch-Fausbøll, Brian Patterson og Hanne Winfeld Lund. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll. Sendt første gang 10. november 1991.

DR1

13:45  

Pyeongchang 2018: Skihop, hold, lang bakke (m), direkte
Pyeongchang 2018: Skihop, hold, lang bakke (m), direkte Skihopperne runder deres deltagelse ved vinter-OL af med holdkonkurrencen, hvor de største nationer deltager. Tyskland er forsvarende guldvindere, og med Richard Freitag på holdet stiller tyskerne igen op med et stærkt mandskab. Kommentator: Henrik Fallesen

DR2

12:35  

Indiens grænseløse jernbaner (2:3)
Indiens grænseløse jernbaner (2:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Den sidste jernbane mellem Indien og Nepal, der går fra Janakpur i Nepal og til Jaynagar i Indien er truet af lukning. Sporene er i dårlig stand og lokomotivet bryder ofte sammen.

13:35  

Indiens grænseløse jernbaner (3:3)
Indiens grænseløse jernbaner (3:3) Indiens selvstændighed i 1947 blev efterfulgt af et blodbad mellem hinduer og muslimer. Briterne havde opdelt det indiske subkontinent i Indien, Pakistan og Østpakistan, nu Bangladesh, samt fastlagt grænsen til Nepal. De geografiske og politiske grænser står stadig, men den tragiske arv efter briterne, bliver langsomt udhulet af en anden britisk opfindelse, jernbanen. Trods de blodige begivenheder efter delingen og Indiens selvstændighed samt tre krige har Indien og Pakistan altid opretholdt en jernbaneforbindelse mellem landene.

14:35  

Narkokartellernes land
Narkokartellernes land Hvad sker der, når staten opgiver sit voldsmonopol, og almindelige borgere må tage skeen i egen hånd for at sikre et minimum af lov og orden? I Mexico har narkokartellernes brutale og nådesløse kamp mod myndigheder, konkurrenter, og amindelige borgere, skabt en sådan lovløshed. Filmskaberen Matthew Heineman har gennem et år fulgt Jose Mireles, der er læge i en lille provinsby og leder af en selvforsvarsgruppe af borgere, og den amerikanske veteran 'Nailer' Foley, der leder en paramilitær gruppe, der forsøger at forhindre narkokrigen i at brede sig over den amerikanske grænse. 'Cartel Land' er netop blevet nomineret til en Oscar for årets bedste dokumentarfilm.

DR3

12:10  

Pyeongchang 2018: Bobslæde, tomands, heat 3 & 4, direkte
Pyeongchang 2018: Bobslæde, tomands, heat 3 & 4, direkte

DR K

12:15  

Monopolets Helte - Kim Schumacher
Monopolets Helte - Kim Schumacher Kim Schumacher revolutionerede radioen i Danmark i midten af 1980'erne. Han gav - med et typisk Schumacher-ordspil - ny mening til ordet radioaktiv, og både hans heftige hi-energy-musik og hans saftige rapporter fra New Yorks homomiljø blev leveret med en sådan charme at P3's lyttere åd det råt. Han blev kaldt Speedsnakkeren, men da han går til tv bliver der skruet ned for tempoet. Overgangen går ikke helt uden problemer, men i 1989 finder han fodfæste med quizzen "Labyrint" og overbeviser både folket og anmelderne. Han er på toppen af sin karriere da han året efter dør af AIDS, kun 40 år gammel. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 19.04.09

13:05  

Hvis vægge kunne tale (1:8)
Hvis vægge kunne tale (1:8) Hvad ved du om det hus, du bor i? Hvem har boet der før dig og har det altid set ud, som det gør i dag? Kan du sætte det i stand og samtidig bevare de originale detaljer? Seriens to værter, historiker Christopher O'Regan og bygningskonservator Erika Åberg, hjælper her både med at finde tilbage til stedets historie og med gode råd om, hvordan man restaurerer på den helt rigtige måde. Efter 30 års tornerosesøvn er det tid til, at en fin slægtsgård i Häckelsäng udenfor Gävle i Sverige skal have nye ejere. Emma Norelius har netop arvet huset, som hun hele sit liv har betragtet som sit drømmehjem. Christopher går i gang med at grave dybt i historien, for at give nyt liv til Emmas slægtninge, mens Erika Åberg vil starte med at opdatere husets funkiskøkken til moderne standarder Nordvision fra Sverige.

14:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

14:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Sendt første gang 1995.

DR Ultra

12:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day (11)
Designtalenterne - Outfit of the Day (11)

12:15  

Braceface (1)
Braceface (1) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

12:40  

Braceface (2)
Braceface (2) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:00  

Dagens ret: Rejecocktail
Dagens ret: Rejecocktail Rejecocktail Jose og Chris har piftet nyt eksotisk liv i 80'er rejecocktailen, i stedet for kedelig salat og fed dressing laver de den med store tigerrejer, mango og avokado. Når den bliver lagt i lag er den super flot og vil tage kegler som forret til enhver fest.

13:10  

Livredderne II - Sidste chance for Hold Gul (11)
Livredderne II - Sidste chance for Hold Gul (11) Hold Gul har kniven på struben inden dagens sidste livredderdyst. Kun en sejr kan holde liv i deres drøm om at blive Danmarks Bedste Livredder. Men lige inden livredderdysten går i gang opstår der problemer på Hold Gul. Kan holdet løse konflikten eller bliver det Hold Rød der suverænt vinder det hele? Se med her.

13:25  

Livredderne II - Finalen - det største ansvar (12)
Livredderne II - Finalen - det største ansvar (12) Hold Gul gjorde det umulige og lavede et vildt comeback. Så stillingen er nu helt lige, og alt kan ske. Livreddertalenterne skal være rigtige livreddere på Sandvig Strand. Ansvaret er kæmpe stort og udfordringerne skyller ind over holdene fra første sekund, da en kajakroer falder i vandet og kommer i alvorlige problemer. Kan de redde ham? Se med her.

13:35  

Klassen - Bukserne af! (107)
Klassen - Bukserne af! (107) Bertram vil have Tobias til at hjælpe ham med en prank til Youtube, men Tobias synes det er for barnligt.

13:45  

Klassen - Signes nye veninde (108)
Klassen - Signes nye veninde (108) Squad'et vil ikke have Signe med i deres gruppe, så Signe og Aminah bliver tvunget til at arbejde sammen.

13:55  

Riisings flotte talkshow I (6)
Riisings flotte talkshow I (6) Jacob Riising har fået sit helt eget talkshow med flotte gæster, vilde konkurrencer og et stort flot børnepublikum. Flotte Andreas Bo og superflotte Barbara Moleko er Riisings gæster denne fredag. Andreas Bo er ikke mindst kendt for sit talent for at parodiere, og han får lejlighed til at lære Barabara Moleko, Jacob Riising og hele publikum, hvordan man laver en parodi. Barbara Moleko er mest kendt for at synge, og hun optræder med sit hit "Klar til kærlighed". Til sidst skal en af gæsterne en tur ikke på, men i tønden, når det atter er tid til "Rul En Kendt".

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Skæg med matematik (3)
Skæg med matematik (3) Hr. Skæg holder vikingefest, synger om tallet NUL, konkurrerer i diskoskast og besøger etagerne for Kål & Æg samt Hø & Nål i Det Lille Storcenter.

12:50  

Rosa fra Rouladegade (6)
Rosa fra Rouladegade (6) Rosa er noget af en ekspert, når det handler om at lave lækre kageoverraskelser. Og en kageoverraskelse, det er lige netop hvad Johan har tænkt sig at give sin morfar. Men hvad skal kagen smage af? Har morfar en yndlingsfarve? Kan de bruge morfars tinsoldater til noget? Rosa og Johan udspionerer hos morfar, så de kan bage den helt rigtige kage.

13:20  

Ramajetterne II (3)
Ramajetterne II (3) Fødselsdagen. Der er store frustrationer i Ramasjang Lufthavn. Alle har tilsyneladende glemt Øvst´ fødselsdag og han har ellers ikke snakket om andet i ugevis. Heldigvis venter verdens bedste overraskelse lige om hjørnet.

13:40  

Ring til Ramasjang II (14)
Ring til Ramasjang II (14) Skal man altid holde på en hemmelighed? Eller er det okay nogle gange at sige den videre? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

13:55  

Sikker & Søn IV (9)
Sikker & Søn IV (9) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, træner Sikker med bue og pil. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (8)
Motor Mille og Børnebanden (8) Den Sure Mand på campingpladsen har taget alle børnenes legetøj for at få ro, og han har gravet det ned under sin campingvogn. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetøjet tilbage.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Svens far er så ufattelig rig, men meget nærig! Da Sven en dag endelig skal arve ham, bruger han alle pengene på fester, luksus og gaver til sine venner - men en dag er pengene brugt - og hvor er vennerne?

DR1

15:15  

Pyeongchang 2018: Curling, DANMARK - Rusland (k)
Pyeongchang 2018: Curling, DANMARK - Rusland (k) Selv om Rusland er udelukket som nation fra vinter-OL, så har en del russiske atleter alligevel fået lov at stille op ved legede, efter at have bevist deres uskyld i den store russiske dopingskandale. Deriblandt er det russiske curlinghold, som bliver Danmarks modstander i dag, hvor vi er nået frem til tredjesidste indledende kamp. Kommentatorer: Henrik Liniger og Bo Jensen

16:55  

Jordemoderen IV (9:10)
Jordemoderen IV (9:10) Londons East End, omkring 1960. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

16:10  

Verdens ældste mødre
Verdens ældste mødre I 2009 fødte den velhavende og fraskilte Elizabeth Adeney sønnen Jolyan et par uger før sin 67 års fødselsdag. Verden var chokeret og forarget, men Elizabeth skulle ikke blive den sidste ældre, gravide kvinde. Her møder vi også verdens ældste mor, indiske Rajo Devi, der som 70-årig har Naveen på otte måneder, og spanske Maria del Carmen, der som 70 årig er enlig mor til tvillingedrenge på to år - og døende af kræft. Over hele verden vælger kvinder at ignorere deres biologiske ur, deres egen dødelighed og omverdenens misbilligelse for at blive mødre på et tidspunkt, hvor de fleste ser frem til at gå på pension. Sendt første gang 20.07.2013

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Pyeongchang 2018: Vinter OL
Pyeongchang 2018: Vinter OL

15:20  

Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (k)
Pyeongchang 2018: Ishockey, semifinale (k)

17:00  

Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (k)
Pyeongchang 2018: Snowboard, Big Air, kvalifikation (k)

DR K

15:35  

Restaurant Kong Hans - Drømmen om stjernerne
Restaurant Kong Hans - Drømmen om stjernerne Restaurant Kong Hans Kælder i København er Danmarks ældste Michelin-restaurant. Men i 2014 mistede restauranten for første gang i 30 år sin Michelin stjerne. Da Thomas Rode afstår stillingen som køkkenchef efter 17 år i marts 2014, tiltræder den 29-årige Mark Lundgaard som ny køkkenchef med et klart mål om igen at komme tilbage til eliten af dansk gastronomi. Succeskriteriet på kort sigt er top anmeldelser i de danske aviser og gastronomiske magasiner. På længere sigt skal Michelin stjernen genvindes. Denne dokumentar følger den unge køkkenchefs indædte arbejde før, under og efter genåbningen af Kong Hans Kælder. Der er nyt personale og menuen er skabt fra bunden med Marks stilpræg. Der er et meget stort forventningspres og hele den gastronomiske scene venter i spænding på om Mark når sine mål.

16:35  

Hemmeligheder set fra oven (1:3)
Hemmeligheder set fra oven (1:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Tag med til Tintagel Castle, hvor den berømte kong Athur efter sigende blev undfanget. Yderligere går turen forbi den ældste bosættelse i England, Old Sarum.

17:20  

Frederik - Konge til alle tider (5:6)
Frederik - Konge til alle tider (5:6) _Frederik_IX lærer DSB's køreplaner udenad, og han kan finde på at synge opera for sin teenage-datter midt på Københavns Hovedbanegård. Han elsker de årlige private rejser til Rom og turene med kongeskibet "Dannebrog". Begge steder kan han lufte sine imponerende tatoveringer. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe, _Prinsesse_Benedikte og _Dronning_Anne_Marie. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

17:50  

Frederik - Konge til alle tider (6:6)
Frederik - Konge til alle tider (6:6) _Frederik_IX elsker klassisk musik og dirigerer adskillige gange _Det_kgl._Kapel. Han elsker også røde pølser, som lakajen må bringe til Amalienborg fra den nærmeste pølsevogn. I 1960'erne præges _Kong_Frederiks liv iøvrigt af, at alle hans døtre bliver gift og gør ham til bedstefar. Blandt de medvirkende er _Dronning_Margrethe, _Prinsesse_Benedikte og _Dronning_Anne_Marie. Tilrettelæggelse:_Marcus_Mandal og_Arnold_Krøigård.

DR Ultra

15:00  

Tintin og Hajsøen
Tintin og Hajsøen Tintin og Kaptajn Haddock skal på ferie hos professor Tournesol, der arbejder i Syldavien i nærheden af en stor kunstig sø. De ved ikke, at superskurken Rastanopoulos sidder nede på søens bund og opbygger sit undersøiske imperium til opbevaring af stjålne kunstskatte. Desværre har Tournesol netop gjort en opfindelse, som tyvebanden er meget interesseret i at få fat i...

16:15  

Svampebob Firkant VIII (24)
Svampebob Firkant VIII (24)

16:40  

Svampebob Firkant VIII (25)
Svampebob Firkant VIII (25)

17:05  

Svampebob Firkant VIII (26)
Svampebob Firkant VIII (26)

17:30  

BaseBoys
BaseBoys

17:40  

BaseBoys
BaseBoys

17:50  

BaseBoys
BaseBoys

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (26)
Sarah og And (26) Vandrørsdirigent

15:05  

Masha og Bjørnen (11)
Masha og Bjørnen (11) God rejse

15:15  

Morten Skildpadde (1)
Morten Skildpadde (1) Morten og gekko-legene

15:40  

Gurli Gris V (19)
Gurli Gris V (19) Gustavs nye dinosaur

15:50  

Chuggington IV (23)
Chuggington IV (23) Koko slår sin egen rekord

16:00  

Chuggington IV (24)
Chuggington IV (24) Tootington tunnelen

16:10  

Dora udforskeren (11)
Dora udforskeren (11)

16:35  

Paw Patrol III (17)
Paw Patrol III (17)

17:00  

Motor Mille på maskintur (1)
Motor Mille på maskintur (1) Motor Mille hedder ikke Motor Mille for ingenting. Hun elsker nemlig at køre store maskiner. Så da gadens børn spørger, om hun også kan køre en brandbil, og hun må svare 'nej', skynder hun sig ud for at lære det. Hvordan styrer man egentlig kranen? Og hvordan slukker man en ildebrand?

17:15  

Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen
Sovedyr på eventyr II (1) - Allan og Piratprinsessen Rosa besøger Vigga, som har en sovedyrshest, der hedder Allan og er meget kilden. På Viggas værelse finder de et billede af Vigga, da hun var klædt ud som en sej piratprinsesse til fastelavn. Så i eventyret bliver Allan til en pirat, der går i land på en sej piratprinsesses ø, for at røve skatte sammen med sin far. Problemet er bare, at det kan være meget svært at røve, fægte og slås som en ægte pirat, når man er så kilden som Allan.

17:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:45  

Cirkeline
Cirkeline Den fremmede. Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

DR1

18:00  

Pyeongchang 2018: OL magasin
Pyeongchang 2018: OL magasin

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (2:8)
Sporløs (2:8) 25-årige Natasja er resultatet af et forhold mellem en dansk pige på eventyr i London og en engelsk gademusikant. Omstændighederne gør, at Natasja vokser op som enebarn hos sin mor, og hun har aldrig mødt sin far. Trods den korte afstand mellem Danmark og England, har Natasja aldrig taget turen over Nordsøen, men nu er hun klar til at forsøge at finde sin engelske far, som hun kun har set på gamle billeder.

20:45  

Din geniale krop (2:4)
Din geniale krop (2:4) I andet program af "Din geniale krop" går vi helt tæt på nogle af de mange mysterier, der sker i kroppen, når vi går fra at være barn til at blive voksen. For under puberteten ændrer kroppen ikke blot form og udseende, den bliver også kønsmoden. Vi ser på, hvad sker der, når vi mennesker får øjnene op for vores egen seksualitet. Og så er det også i denne periode, at hjernen udvikler sig meget i forhold til at styre kroppens impulser. Vi udsætter en gruppe unge og ældre for en række tests, og ser hvordan kroppen reagerer forskelligt, i forhold til den alder vi har.

DR2

18:30  

Dyrenes underverden - flodheste
Dyrenes underverden - flodheste Vi taler meget om bander. Hvordan og hvorfor unge tilslutter sig banderne, og hvordan vi får dem overtalt til at skippe bandelivet. For mange andre dyrearter er det imidlertid en nødvendig overlevelsesstrategi at slå sig sammen i bander for at skaffe føde, vand og sex. Når tørtiden rammer Luangwa-sletterne i Zambia, og tusinder af tonstunge flodheste slås for at få del i det kostbare vand, kommer en flodhestehun med en nyfødt kalv nemt i klemme.

19:20  

Amsterdam - friheden under pres
Amsterdam - friheden under pres Den amerikanske tv-journalist Bill Weir besøger mennesker, steder og kulturer, der af forskellige årsager står ved en korsvej. De afslappede hollændere er med deres liberale og humanistiske tilgang til samfund og naboskab et forbillede for resten af den vestlige verden. Men hvad sker der, når så meget frihed giver bagslag? Når den hollandske fordomsfrihed bliver til et krav om lukkede grænser og en hård udlændingedebat?

20:00  

Red min hjerne!
Red min hjerne! I en alder af 34 år blev Lotje Sodderland ramt af en hjerneblødning, der næsten slog hende ihjel. Hendes hjerne tog skade, bl.a. mistede hun evnen til at læse, men hun blev fascineret af den videnskab, der reddede hendes liv. Her møder hun nogle af neurovidenskabens pionerer, forskere, der udnytter den nyeste viden til at reparere 'ødelagte' hjerner og udvikler banebrydende behandlinger for alt fra Parkinson og Alzheimer til autisme.

20:45  

Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10)
Nak & Æd - en sneskohare i Alaska (10:10) Nikolaj og Jørgen er stadig i Alaska. Det er efterår, og kulden har sat ind. For at holde varmen begiver de to kammerater sig ud frosten for at få fat i en sneskohare til at putte i gryderne. Per Kauffmann er klar til at hjælpe, men det er ikke nemt at få den lille hare på kornet, når den helst vil blive i busken, og fingrene ryster af kulde. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

DR3

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:30  

Family Guy
Family Guy Mød familien Griffin - en næsten helt almindelig, funktionsforstyrret forstadsfamilie. Husstandens overhoved, Peter, er en overvægtig drivert, der sjældent tænker over konsekvenserne af sine handlinger. Familiens yngste, et-årige Stewie, er derimod hyperintelligent og drømmer om at erobre verdensherredømmet. Familien tæller også den sarkastiske hund Brian, den forpinte teenager Meg og Megs lillebror Chris, der slægter sin far lidt for meget på, hvad angår vægt og intelligenskvotient.

19:50  

Alene i vildmarken (7:8)
Alene i vildmarken (7:8) En voldsom storm rammer området, og de tilbageværende deltagere kæmper nu lige så meget mod de ydre omstændigheder som deres egne indre dæmoner. Otte danskere har meldt sig til et helt unikt eksperiment. I et af Nordnorges mest øde områder skal de overleve på egen hånd - Alt filmer de selv. Den der klarer sig i længst tid vinder.

20:35  

DR3 Dok: Mord på recept?
DR3 Dok: Mord på recept? Alene i Storbritannien udskrev læger i 2016 mere end fyrre millioner recepter på SSRI-præparater mod depression og angst. De er populære, fordi der er færre bivirkninger end ved anden medicin. Men for en meget lille del af patienterne kan medicinen have frygtelige bivirkninger, som kan føre til psykoser, voldelig adfærd, ja måske selv mord. James Holmes, der i 2012 myrdede 12 mennesker og sårede 70 i en biograf i USA, var på antidepressiver. Var der en sammenhæng?

DR K

18:20  

Hitlers Olympiade
Hitlers Olympiade I 1931 får Berlin tildelt de Olympiske Lege. Da Tyskland åbner OL i Berlin i 1936, er det dog et noget forandret værtsland med Adolf Hitler i spidsen. Igennem arkivfotos og interviews stilles der skarpt på den ekstravagante sportsbegivenhed, hvor Nazityskland imponerede med det mest pompøse OL, verden hidtil havde set, samtidig med at atleter blev ekskluderet fra konkurrencen på grund af deres jødiske rødder.

19:05  

Eleanor Roosevelt - Førstedame og rebel
Eleanor Roosevelt - Førstedame og rebel Hverken før eller siden har en amerikansk førstedame været så aktiv, så populær og haft så stor politisk indflydelse som Eleanor Roosevelt. Fra 1932 til 1945, fra den økonomiske krise i 1930'erne til 2. Verdenskrig fyldte hun funktionen som førstedame med politisk indhold, der betød udfordringer og kampe, som hun aldrig undgik eller ignorerede. Hun blev en inspiration for generationer af kvinder, der ønskede at skabe sig et rum i en politisk verden forbeholdt mænd.

19:56  

Dagens Sang: Come In And Stay For A While
Dagens Sang: Come In And Stay For A While - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Da kvinder var samuraier
Da kvinder var samuraier Beretningerne om samuraierne handler kun om mænd, men der fandtes faktisk adskillige kvinder, der som samuraier deltog i talrige slag og belejringer på lige fod med mændene. Èn af dem var Takedo Nakano, der i 1853 begyndte sin uddannelse i krigskunst i Edo, datidens Tokyo. Samme år beslutter den amerikanske kommandør Perry at åbne det lukkede land med kanonbådsdiplomati. I 1868 står Takedo i spidsen for en enhed af unge, kvindelige samuraier mod en kejserlig hær med moderne rifler i et slag, der kommer til at markere enden for samurai-æraen.

20:50  

Mordmysterier - Retsmedicinens historie (1:4)
Mordmysterier - Retsmedicinens historie (1:4) Hvor der er mord, er der et offer, som ofte i sig selv er det mest betydningsfulde bevismateriale, der kan indeholde vigtige spor, der kan føre til morderen. Retsmedicineren kan gøre brug af forskellige teknikker. I en sag fra 1849, brugte man tand- og bidemærker, mens entomologien (læren om insekter) blev brugt til at identificere både offer og morder i en mordsag fra 1939. I 1986 blev en morder for første gang fanget og dømt udelukkende på basis af dna-beviser.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

Bella and the Bulldogs II (1)
Bella and the Bulldogs II (1)

18:30  

Vores vilde verden rundt: Hajer
Vores vilde verden rundt: Hajer

19:00  

Soy Luna (1)
Soy Luna (1)

19:55  

The Next Step II (29)
The Next Step II (29) Gamle venner.

20:15  

Hjerteløst (1:8)
Hjerteløst (1:8)

20:40  

Limbo I (1)
Limbo I (1) Fire børn på 12 år bor samme sted, men kender ikke hinanden - endnu. Det rastløse skilsmissebarn, Ask, er flyttet fra provinsen til hovedstadsområdet og savner sine venner. Hans søstre tror at det spøger i deres nye hus. Den smukke Louise er træt af at hendes mor tvinger hende til at arbejde som fotomodel. Løbepigen Naya undrer sig over at hendes forældre er holdt op med at kysse hinanden. Den nørdede Boye hjælper sin maniodepressive far i deres spøg og skæmt butik. Boye er hemmeligt forelsket i Louise og skriver et brev til hende, som han underskriver med "M". Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Camilla Bendix, Martin Buch, Rikke Louise Andersson, Anette Støvelbæk, Lars Ranthe, Anne Marie Helger

DR Ramasjang

18:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (42) Den gode, den onde og den grusomme

18:10  

Yakari III (2)
Yakari III (2)

18:25  

F for Får (9)
F for Får (9) Fårrygende animation fra Aardman

18:30  

Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7)
Sprinter Galore III - Søskendekærlighed (7) Magnus gider ikke have en lillesøster alligevel og er sur, da han sendes på tur med hende i barnevognen. Han møder Viola og bliver så optaget af at lege, at han glemmer alt om lillesøster, og da han igen kommer i tanker om hende og vil kigge til hende, er lillesøster forsvundet. Pludselig drejer alt i Magnus' verden om, at få lillesøster tilbage - og så er det jo godt, man har en superhelt ved hånden.

18:45  

Sprinter Galore III - Dåb (8)
Sprinter Galore III - Dåb (8) Lillesøster skal døbes, og familien har styr på alt til barnedåben - lige bortset fra navnet, for hvad skal hun hedde? Sprinter er heller aldrig blevet døbt, siger han, men det kan Magnus da bare ordne - de låner bare lige lillesøsters dåbskjole og en haveslange. Det kan der vel ikke ske noget ved ... ?

19:00  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

19:25  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

19:45  

Mumitroldene (6)
Mumitroldene (6) En kiste med slemme ord

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Sirener II (4:4)
Sirener II (4:4) Viv Deerings team sætter alt ind på at få ram på Nora og Manni Attah. Men Manni har taget et gidsel, og det gør ikke ligefrem opgaven lettere.

23:20  

Taggart: Den store Sabina
Taggart: Den store Sabina Jim Taggart er død, men den unge fremadstræbende kriminalbetjent Mike Jardine vil træde i hans fodspor og blive stationens nye "Taggart". Og der bliver brug for alle hans evner, da han sætter efter en populær og verdensberømt hypnotisør, der netop har sendt et af sine frivillige hypnoseofre i døden. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Tony Sabina: James Laurenson. Instruktion: Richard Holthouse.

DR2

21:30  

Mord i gaderne (3:4)
Mord i gaderne (3:4) I efterforskningen af den hjemløse Daniel Smith har politiet flere mistænkte i varetægt og planlægger flere afhøringer af andre, der menes at have været under jernbanebroen på mordnatten. De kriminaltekniske undersøgelser af gerningsstedet fortsætter bl.a. af det formodede mordvåben, en hammer. Den forsvundne mand fra Bolton behandles nu som en mordsag, men det manglende lig besværliggør efterforskningen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

23:45  

Drone
Drone Droner er CIAs vigtigste våben i deres hemmelige krige i Mellemøsten. Denne internationale dokumentarfilm retter fokus på konsekvenserne af high-tech krigsførelse, og i mødet med dronepiloter og ofrene på jorden, kommer vi tæt på begge sider af den nye verden. Krigsførelsen med droner bliver hastigt udvidet, og vi er en del af et eksperiment, der er på vej til at ændre vores krige, og muligvis også vores verden.

DR3

21:30  

Sex på recept II (3:6)
Sex på recept II (3:6) I tredje afsnit møder vi Daniel, der skal starte i behandling for rejsningsbesvær, hvilket besværliggør forholdet til hans sexpartnere, ikke mindst hans sexslave. Alex, der er transkønnet skal i gang med hormonbehandling og Heidi, der døjer med spændte muskler i skeden, er klar til at gå en størrelse op i hegarstav.

22:00  

How I Live Now
How I Live Now Den rebelske Daisy på 15 sendes fra USA til England på ferie. I starten er Daisy indadvendt og fjendtligt indstillet, men hun vænner sig hurtigt til livet på landet sammen med sine fætre og sin kusine. Daisy forelsker sig i den flotte Edmond, men idyllen er truet. I nyhederne er der rapporter om en eskalerende konflikt i Europa. Og da 3. verdenskrig kommer til Storbritannien, må Daisy kæmpe for at overleve. Daisy: Saoirse Ronan. Edmond: George MacKay. Isaac: Tom Holland. Instruktion: Kevin Macdonald.

23:35  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

21:45  

Hitlers sportsstjerner
Hitlers sportsstjerner Under mottoet 'hurtigere, højere, stærkere' kom alt inden for sport efter den nazistiske magtovertagelse i januar 1933 til at handle om at skabe 'det nye menneske', der skulle være med til at bevise den såkaldt germanske races overlegenhed. Nogle tyske sportsfolk voksede til lysende stjerner på den nazistiske himmel, mens andre mistede livet i jagten på rekorderne.

23:30  

Claude Lanzmann - skaberen af Shoah
Claude Lanzmann - skaberen af Shoah Den nu 92-årige filmskaber, Claude Lanzmann, (f. 1925) fortæller om den lange og besværlige vej til skabelsen af en det 20. århundredes væsentligste dokumentarfilm, det ni og en halv time lange filmepos om holocaust, Shoah. Han fortæller om de praktiske og følelsesmæssige udfordringer, da han fra 1973 til premieren i 1985 forsøgte at overbevise holocaustofre om at fortælle deres lidelseshistorier og faren ved at opspore tidligere SS-officerer.

DR Ultra

21:10  

Ultras Sorte Kageshow II (6)
Ultras Sorte Kageshow II (6) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den anden semifinale. Nikolaj Stokholm inviterer de fire semifinalister i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage de allerbedste og flotteste studenterbrød. I dette program skal Severin og Naja dyste mod Rosa og Olivia. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

21:40  

Udsendelsesophør - Ultra
Udsendelsesophør - Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:00  

I farezonen (12:61)
I farezonen (12:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

01:50  

I farezonen (13:61)
I farezonen (13:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:40  

Hammerslag i Thailand (2009)
Hammerslag i Thailand (2009) Enestående smuk natur, fantastisk klima og - frem for alt - imødekommende og smilende mennesker. 150.000 danskere besøgte sidste år Thailand. Hammerslag undersøger, hvad det koster at købe en bolig for dem, der bare må tilbage igen og igen. Sendt første gang 25.12.09

03:40  

Camilla og den sorte gryde (1)
Camilla og den sorte gryde (1) Aftenens program handler om kål på 1001 fortryllende måder: Camilla Plum triller blandt andet kåldolmer. I den ene store gryde tilbereder hun sød og kraftig brunkål, og i den anden store gryde koger hun toskansk grøntsagssuppe med parmesan og flæsk. Og så fremstiller hun skønne, sprøde kålsalater med flødedressing, som kan få selv børnene til at bede om en portion mere. Sendt første gang 07.02.10

DR2

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Myth or Science - Come To Your Senses (eps. 5)
Myth or Science - Come To Your Senses (eps. 5)

01:00  

The Human Limits II (2:2)
The Human Limits II (2:2) Mød en gruppe mennesker, der skubber til grænsen for, hvad kroppen kan præstere. Michael og Metthew Youlden er tvillinger og taler mere end 20 sprog flydende. Når Elisabeth Sulser lytter til musik, ser hun tonerne for sig i forskellige farver.

01:55  

Gennemsnitlig Krop - Fødder
Gennemsnitlig Krop - Fødder Vidste du, at kvinder med store numser oftest er både klogere og sundere end kvinder med små numser? At 35% af kvinders ene bryst er større end det andet? At 62% mænd piller næse, eller at mere end halvdelen af kvinder foretrækker en firkantet mandenumse? I Gennemsnitlig Krop bliver vi klogere på menneskekroppen! - Ikke som den fremstår i reklamer og på Internationale catwalks, men som den faktisk ser ud. Med udgangspunkt i en stor landsdækkende undersøgelse gør DR3 op med fordomme og idealer, og en modig gruppe danskere smider tøjet i en varm sauna og deler alt hvad der er at vide om deres kroppe. Undersøgelsen af den gennemsnitlige krop afsluttes med fødderne. En kropsdel som er frastødende for flertallet men enormt tiltrækkende for de få. Vi snakker fodmassage, fodsved, og fodstørrelse. De små, skæve tær skiller vandene, og den store fods sammenhæng med en vis mandlig kropsdel diskuteres. Kom med indenfor i selskab med den Gennemsnitlige Krop.

02:25  

Kære Dagbog (1:8)
Kære Dagbog (1:8) Turde du læse op af din pinlige teenagedagbog foran et fremmed publikum? I Kære Dagbog stiller en række modige danskere sig op og deler ud af deres inderste teenagetanker fra dengang, alt var liv eller død, og en bums i panden var lige så vigtig som Berlinmurens fald. I dagens afsnit kan du møde Thomas, der gerne vil være punker, men får øjenbetændelse af sort eyeliner og ikke tør tisse for åben dør. Rebecca er vild med Lasse på afstand og bruger 2 år på at betragte ham, før hun går op og ringer på hans dør med en stensikker plan. Signe er vred på alt og alle, og Birgitte læser op af sit prætentiøse selvbiografiske essay med titlen: "En stjerne i Universet".

02:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

03:55  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:30  

Cool Cats
Cool Cats Prisvindende dansk dokumentar fra 2015. I midten af 1960erne forlader de to jazzgiganter Ben Webster og Dexter Gordon USA med landets systematiske politivold, racediskrimination og ødelæggende narkokultur. De slår sig ned i København, hvor de bliver modtaget som musikalske frelsere. Men den eventyragtige skandinaviske hovedstad viser sig snart at være farligere for dem end de tror.

01:55  

Hvad skete der lige her (4:4)
Hvad skete der lige her (4:4) På overfladen måske en lille by, men er det ensbetydende med, at der ikke i Melleruds historie kan graves dramatiske skæbner eller vigtige begivenheder frem, hvis man ellers leder de rigtige steder eller taler med de rigtige personer? Seriens vært Anders Lundin har hyret tre historikere, som kaster sig ud i opgaven med at finde ud af alt hvad de kan om byen. De får tre dage til at komme med hver sin historie, inden de samler byens borgere for at afsløre resultatet, som byder på en 250 år gammel mordgåde, verdens største ballon og en spioncentral fra 2. Verdenskrig midt i et slumrende villakvarter. Nordvision fra Sverige.

02:55  

Gamle Danmark (10)
Gamle Danmark (10) Studentertallet, der var blevet fordoblet i antal, ville have medbestemmelse. For nogle var midlerne universitetsbesættelser og uvoldelige blokader, mens andre handlede mere udadvendt. Fristaden Christiania blev dannet. I 1972 fik vi nyt statsoverhoved, da Margrethe II blev udråbt til dronning. Samme år overlod Krag regeringsmagten til Anker Jørgensen, umiddelbart efter at vælgerne havde sagt ja til Danmarks indtræden i EF. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 28. april 1984.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0219190606