Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 12. december 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: tirsdag d. 12. december 2017

DR1

00:25  

Taggart: Snigende død
Taggart: Snigende død Ægteparret Blacklock forsøger forgæves at overtale hendes far, mr. Scott, til at bo på et plejehjem, mens de er på ferie. De tager på ferie, og allerede samme nat bliver mr. Scott myrdet i sin seng. Han forbliver ikke det eneste offer. Taggart og Jardine står i en sag, hvor de må sande, at ikke alle ældre mennesker er lige elskelige. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. McVitie: Iain Anders. Instruktion: Alan Macmillan.

02:35  

Miss Marple: Liget i biblioteket
Miss Marple: Liget i biblioteket Da liget af en ung, ukendt kvinde dukker op i Dolly Bantry og hendes mands bibliotek, bliver Miss Marple bedt om at komme dem til undsætning, da hun er en gammel ven af familien. Sporene peger tilbage mod det hotel, hvor den unge pige arbejdede som danser, og Miss Marple og Dolly sætter sig for at hjælpe politiet med opklaringen af mordet - og med at afværge endnu en forbrydelse. Miss Marple: Geraldine McEwan. Dolly Bantry: Joanna Lumley. Oberst Melchett: Simon Callow. Politikommisær Harper: Jack Davenport. Adelaide Jefferson: Tara Fitzgerald. Instruktion: Andy Wilson.

04:10  

Sådan er mænd (3:8)
Sådan er mænd (3:8) Og hvis de er - er de så rigtige mænd? Hvordan har Nicolai Steen, Kasper Winding og tyve andre kendte danske mænd det med at blive gamle, og hvordan gør de sig lækre. Og så handler det også lidt om følsomhed.

04:40  

Når ulvene hyler solen ned
Når ulvene hyler solen ned I Givskud går det ikke stille af, når kirkeklokkerne ringer solen op og ned. - For det tager ulvene som et signal til at give deres besyv med. I København er det ambulancerne, der får ulvene til at stemme i. Sådan er det så forskelligt "Bag kulisserne i Zoo". Se også hvordan elefantpasseren Thorvald Eggers i Aalborg til daglig "snakker med" han-elefanten Håkon om stort og småt. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 23.09.99

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Jul i Frilandshaven, del 1
Jul i Frilandshaven, del 1 Julen fejres under åben himmel i Frilandshaven hos Jørgen Skouboe og Rikke Lauridsen. Kokken Nikolaj Kirk tager sig kærligt af rensdyret, som bliver helstegt over bål. Samfundsforsker Johannes Andersen åbner en café i haven, og præsten i Feldballe bliver sendt ind i en svedehytte for at blive enig med en muslim om et fælles julebud. De mange gæster i haven byder bl.a. på en sund julekalender og laver æblerelish til julemiddagen, mens et kor giver den julegas. Julegåsen har vi fundet i Østjylland og den skal steges i en molerovn. Tilrettelæggelse: DR Fakta

06:00  

Søren Ryge: Øen, manden og ørnen
Søren Ryge: Øen, manden og ørnen Vi er på besøg på den lille ø Vorsø i Horsens Fjord, hvor naturen har fået lov til at bestemme alt i næsten 100 år. Engang husede den Danmarks største skarvkoloni. Nu er havørnen også vendt tilbage.

06:25  

00'erne tur/retur: 2006
00'erne tur/retur: 2006 I dette program går turen tilbage til 2006. Et år, der både byder på voldsomt snevejr, en tronarving, der skal døbes og en hidsig fodboldspiller. I serien 00'erne tur retur tager vi på en rejse gennem et omvæltende årti. Vi dykker ned i tidens trends og teknologi og genoplever tv, musik, sport og skandaler.

06:55  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:20  

Auktionshuset (5:10)
Auktionshuset (5:10) I Auktionshuset er ejeren, Jesper Bruun Rasmussen og de to mulige arvinger til firmaet, Frederik og Alexa samlet i Bredgade, hvor 946 varer skal fordeles på husets 4 etager. Det er yderst vigtigt at alle de smukke og unikke emner præsenteres så godt som overhovedet muligt og de er alle tre enige om, at placeringen af de forskellige emner har stor og nogle gange helt afgørende betydning for, om emnerne bliver solgt eller ej. Det er dog især Jesper Bruun Rasmussen der går op i selv meget små detaljer, hvorimod sønnen, Frederik og datteren Alexa tager lidt lettere på det. Ekspert Kasper Nielsen er taget hele vejen til Malmø for at vurdere en antikvitetshandlers dødsbo og er heldet med ham, kan han finde svensk kunst for millioner. I indleveringsskranken er der som sædvanligt både store overraskelser og skuffelser.

07:45  

På rejse med Riising og mor - Island
På rejse med Riising og mor - Island Kontrolfreaken Jacob bliver belært af mor om at man ikke bare kan tænde og slukke for livets store oplevelser som på en stikkontakt. Og Brita lærer - igen - at hun kan mere end hun selv tror. Denne gang går turen til Island; for man skal nordpå for at se nordlys. Det er det Brita gerne vil, nu hvor hun må bestemme en oplevelse. Jacob sørger til gengæld for at mikse den uforudsigelige naturoplevelse med benzin, hestekræfter - og ustyrlige islandske menneskekræfter.

08:15  

Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2)
Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2) Glæd dig! I 2017 er det 100 år siden, Danmark solgte De Vestindiske Øer, og det fejrer Hammerslag med et besøg i det caribiske ø-paradis. Og hvilke boliger, der venter! I det første af to programmer besøger vi St. Croix, hvor vi starter med at gætte prisen på en af de plantager, hvor danskere producerede både bomuld og sukker. Ejendommen er både smuk og skræmmende. Herefter venter en ferielejlighed midt på en golfbane i verdensklasse. Og endelig slutter vi af i en liebhaverbolig, der får mæglerne til udbryde: "Det er den bedste beliggenhed nogensinde i Hammerslag!" Dyk med ned i Danmarkshistorien, varmen og et sandt tropeparadis og gæt priser i den gamle, danske koloni. Vært: Christian Degn

DR2

00:35  

Uyghurer - fanger i absurdistan
Uyghurer - fanger i absurdistan I oktober 2001 invaderede en USA-ledet koalition Afghanistan på jagt efter Osama bin Laden. Desværre befandt der sig også 22 kinesere fra den etniske minoritet uyghur i landet. De tyrkisktalende muslimer var på flugt fra de kinesiske myndigheder, der betragtede uyghurerne som farlige terrorister. Den kombination betød, at uyghurerne endte som brikker i et absurd spil, der bl.a. betød et årelangt ophold i den amerikanske fangelejr Guantanamo på Cuba.

01:30  

Fukushima - en atomkraftskandale
Fukushima - en atomkraftskandale Den 11. marts 2011 eksploderede tre ud af fire reaktorer på det japanske atomkraftværk Fukushima. Katastrofen kostede officielt to mennesker livet, to arbejdere på værket, der døde af leukæmi. Men tre år efter ulykken tegner der sig et noget mere dystert billede med bl.a. mange børn, der har udviklet kræft i skjoldbruskkirtlen. Mange andre kan være i farezonen - og ikke kun i Japan.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:55  

Det sejler - Krabbeklør i Thyborøn (3:8)
Det sejler - Krabbeklør i Thyborøn (3:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter ved den jyske vestkyst for at sejle hele Danmark rundt for at lære at fiske. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København. Med lasten fuld af fisk. I det tredje program sejler de til Thyborøn for at møde Villy, fisker og chef for redningsstationen. Det bliver den bedste fiskedag i Adams liv. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 27.01.13

08:25  

Det sejler - Slagteriet i Hanstholm (4:8)
Det sejler - Slagteriet i Hanstholm (4:8) De 2 københavnske venner, Adam og David, har lejet en fiskekutter for at sejle hele Danmark rundt for at lære at fiske. De 2 venner har overhovedet ingen erfaring, men målet er, at de efter en måned - uden hjælp - selv kan sejle op gennem Øresund og helt ind i centrum af København, med lasten fuld af fisk. I det fjerde program tager de hyre på en trawler i Hanstholm. For første gang oplever vennerne det professionelle fiskeri og bliver sat til at fiske i døgndrift. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 03.02.13

08:55  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Om dengang viden og tillid til mennesket tog kampen op mod overtro og underkastelse. Peter Lund Madsen hylder oplysningstidens fædre, og så besøger han det gravsted der stadig, så mange år efter, spreder sit budskab af håb. Sendt første gang 17.03.08

DR3

00:55  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:35  

Ice Road Truckers IX (7:10)
Ice Road Truckers IX (7:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:20  

Carl Emil slår op (2:2)
Carl Emil slår op (2:2) Carl Emil har fyret sit band Ulige Numre, der også er hans venner. Nu skal sangeren annoncere bruddet, mens han frygter, at folk tænker, han er en skiderik, der har fyret sine bedste venner. Og så venter den første koncert på Roskilde, der skal vise, om Carl Emil har taget den rigtige beslutning.

02:50  

Mord på julefilm
Mord på julefilm For sidder tungen egentlig fast, hvis man sætter den på en decemberkold flagstang? Ville tyvene fra Alene Hjemme egentlig have overlevet alle fælderne? Og kan man virkelig lave en gigabombe af en kontorstol, noget sprængstof og en computerskærm, som John McClain gør i Die Hard?

03:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

01:30  

Hvide busser og sorte magter
Hvide busser og sorte magter Et portræt af Folke Bernadotte I slutningen af 2. verdenskrig lykkedes det Folke Bernadotte at redde 20.000 fanger ud af nazisternes koncentrationslejre, og med et blev han - efter at have levet et helt anonymt liv - verdensberømt. Tre år senere blev han myrdet i Jerusalem. Gennem arkivmateriale og vidner tegnes her et portræt af den svenske Folke Bernadotte. Nordvision fra Sverige.

02:30  

Oktober - ti dage der rystede verden
Oktober - ti dage der rystede verden I 1927 fik mesterinstruktøren Sergej Eisenstein til opgave at lave en film i anledning af tiåret for den russiske Oktoberrevolution. Resultatet blev den stort anlagte 'Oktober', en dramatisk skildring af tiden fra Februarrevolutionen i 1917, hvor monarkiet faldt, til stormen på Vinterpaladset i november 1917. I filmen fortsatte Eisenstein sine banebrydende eksperimenter med montage. Eisensteins flotte film faldt dog ikke i god jord hos Sovjetledelsen, der mente, at den var for 'formalistisk'. Instruktion: Sergej Eisenstein og Grigorij Aleksandrov.

04:10  

Gæt og grimasser (5:15)
Gæt og grimasser (5:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

04:45  

Gæt og grimasser (6:15)
Gæt og grimasser (6:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Thomas Eje. Holdleder: Per Wiking. Sendt første gang 1992

05:30  

Dagens sang: I Nazaret, i trange kår
Dagens sang: I Nazaret, i trange kår - sunget af et af DR's kor.

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge den lille bjergby Pitigliano på grænsen mellem Toscana og Lazio. Her forberedes forårsfesten, et af årets højdepunkter. Festen er en hyldest til forfædrene, det gådefulde folk etruskerne, hvis madtraditioner overlevede og lagde grunden til dagens berømte toscana-køkken. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Med smag for Middelhavskøkkenets spændende mad og dejlige vin går rejsen til Italien, hvor vi skal besøge Nuoro-provinsen på Sardinien. Her har fårehyrden Orlando Murgia tilberedt en frokost som den kunne have set ud i stenalderen - en frokost med hjemmebrændt akvavit og rødvin lavet af druer, der blev trampet af egne fødder. Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (4:32)
Madsen & Co. (4:32) Dansk komedieserie fra 1997 4. eps: Hvad koster kærlighed? Susanne har lige fejret 40-års fødselsdag - festen var en katastrofe, fordi Mogens blev fuld og dansede mavedans. Susanne ryger lige ind i en midtvejskrise - og fortryder alt det, hun ikke har fået gjort i sit liv. Mogens er klar over, at han må gøre noget særligt for at genoprette idyllen - og han bestikker børnene til at samarbejde. Alligevel går det som sædvanlig ikke, som han har tænkt sig. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Line: Maria Birkkjær Kisser: Susanne Heinrich Manuskript: Tomas Tivemark, Michael Hjort og Johan Kindblom Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

07:35  

Madsen & Co. (5:32)
Madsen & Co. (5:32) Dansk komedieserie fra 1997 5. eps: Jo mere vi er sammen. Da Mogens hører, at hans svigerforældre kommer på besøg, gør han, hvad han kan, for at slippe hjemmefra - men Susanne truer ham til at blive. Besøget udvikler sig endnu mere problematisk, end de begge havde forestillet sig - for svigerforældrene har en stor nyhed, de har glædet sig til at fortælle. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Dagmar: Birgit Sadolin Ejnar: Henning Moritzen Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Dejlig er den himmel blå
Dagens sang: Dejlig er den himmel blå - sunget af et af DR's kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om bl.a. da man bekæmpede mund- og klove-syge med støvsuger, om Storm P.'s frokostbord, om Erhard Jakobsen og Danmarks Radio, om en ungdommelig Niels Hausgaard, der så ned på Dansktoppen og alligevel selv kom der, og om fodboldlandsholdet i uvante omgivelser. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (21)
Zorro (21) En snedig plan

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

07:05  

Klassens Jul - Død over julefesten (13)
Klassens Jul - Død over julefesten (13) Frederik har alle beviserne på plads for at afsløre Mathilde som den onde nisse. Men en SMS fra Josefine, får Frederik til at udskyde sine planer. Beskeden fra Josefine fører nemlig Frederik ned på skolens toilet, hvor der venter en ubehagelig overraskelse. En overraskelse som kan få alvorlige konsekvenser for Frederik.

07:20  

Gumball IV (19)
Gumball IV (19)

07:30  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

07:55  

Freaktown (30)
Freaktown (30) Snalleren

08:05  

Wolfblood III (7)
Wolfblood III (7)

08:33  

Mønk
Mønk

08:35  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (12:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (12:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag får Nørderne besøg af en gæst, som skal julequizze sammen med dem i togvognen. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:45  

Store Nørd: Røgkanon
Store Nørd: Røgkanon Røgkanon (12:15) Kåre og Emil gider ikke have, at alle mulige kan rode rundt deres togvognshule. Derfor bygger de en røgkanon, der kan fylde hulen lynhurtigt, så man ingenting kan se. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II

05:30  

Hjørne Bjørne IV (11)
Hjørne Bjørne IV (11) Freddie Frø savner sin kæreste Filippa og kan slet ikke få tiden til at gå til hun kommer hjem.

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (5)
Ramasjang Mysteriet II (5) Hvor er Kajs popcorn? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (6)
Sarah og And (6) Robot-juice

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella På telttur

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Cowboyfilm

06:30  

Grinebider (22)
Grinebider (22) Skattejagten

06:40  

Nissernes Ø (11:24)
Nissernes Ø (11:24) I dag fylder Pyt 250 år! Hun får en flyvende start på dagen. Men da de opdager, at vild- nisserne har stjålet al deres ris, er Nissebanden straks på sporet. Storfangeren har taget Junior med hjem til sin familie - her tør den unge mand op. Fiffig-Jørgensen er fortvivlet, Brugsuddeleren gnider sig i hænderne - Santa er desperat over det nye reklameslogan: "Der er ikke noget fis - med Julemandens is!" Og det kan man jo godt forstå. Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

07:25  

Quizdyrene - Grisen Prop
Quizdyrene - Grisen Prop Dagens quizdyr er grisen Prop. Hun bor side om side med sin ven Bertha i en stald på en gård. Prop er fuldstændigt klar til at quizze med Stefan, men hun er også temmelig sulten og kommer hele tiden til at tænke på alt det mad, som hun godt kunne tænke sig at spise. Da Prop får fem spørgsmål om dyrene i regnskoven må hun undervejs bruge sin livline og spørge Bertha om hjælp. Prop vil nemlig gerne vinde en flot præmie, som hun meget håber på er noget, som kan spises

07:40  

F for Får (36)
F for Får (36) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris V (17)
Gurli Gris V (17) Godnathistorie

07:50  

Gurli Gris V (18)
Gurli Gris V (18) Tabte nøgler

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (8)
Morten Skildpadde (8) Morten og kænguru-poterne

08:30  

Rod i Historien (4)
Rod i Historien (4) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en ridderhjelm til sin udstilling om middelalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

08:55  

Minisekterne (9)
Minisekterne (9) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:10  

Det søde liv - jul (3:4)
Det søde liv - jul (3:4) I december bager Mette Blomsterberg julekager og laver julegodter, så englene synger. Mette viser dig, hvordan du laver hendes egne julefavoritter hjemme i dit eget køkken. Rammen om Det søde livs juleprogrammer er det smukke Rosenholm Slot, hvor en pyntet riddersal bliver fyldt med duften af julebag. I aften får du Blomsterbergs vaniljekranse, krydderkager med glasur og lun æblekage.

09:40  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:45  

Store forretninger IV (1:10)
Store forretninger IV (1:10) I 1928 er Harry Selfridge på højdepunktet af sin karriere. Hans stormagasin nyder stor succes, og Harry er en del af Londons glamourøse jetset. Han er sikker på, at hans succes vil vare ved, men snart løber den farverige forretningsmand ind i uventet modgang.

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. I gamle dage bestod livet, for de fleste, af bylder, feber, smerte og stank. Sådan er det ikke mere. Peter Lund Madsen opsøger de steder hvor de første slag mod mikroorganismerne blev udkæmpet og vundet. De steder hvor viden forvandlede smerte og død til lys og liv. Sendt første gang 23.04.08

09:35  

Smag på Skotland
Smag på Skotland Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:15  

Smag på Madagaskar
Smag på Madagaskar Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:15  

Soundbreaking - Verden er vores
Soundbreaking - Verden er vores I begyndelsen af 1980'erne skete der en musikalsk revolution, der ikke kun handlede om at indspille af plader, men var født af selve musikkens historie: nemlig kunsten at sample, altså at bruge og skabe ny musik af andre musikeres kreationer.

DR3

09:20  

Carl Emil slår op (2:2)
Carl Emil slår op (2:2) Carl Emil har fyret sit band Ulige Numre, der også er hans venner. Nu skal sangeren annoncere bruddet, mens han frygter, at folk tænker, han er en skiderik, der har fyret sine bedste venner. Og så venter den første koncert på Roskilde, der skal vise, om Carl Emil har taget den rigtige beslutning.

09:50  

Mord på julefilm
Mord på julefilm For sidder tungen egentlig fast, hvis man sætter den på en decemberkold flagstang? Ville tyvene fra Alene Hjemme egentlig have overlevet alle fælderne? Og kan man virkelig lave en gigabombe af en kontorstol, noget sprængstof og en computerskærm, som John McClain gør i Die Hard?

10:20  

Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4)
Siri - en prinsesse gi'r aldrig op (4:4) Siri er en pige fra blokken, der har et talent og en passion. Hun elsker skønhed og at smuksere andre. Hun vil ikke ende på sofaen, men drømmer om at få sin egen skønhedssalon og blive fri af kontanthjælpen. Hun vil blive til noget, som hun kan være stolt af og se tilbage på, når hun engang får børn og børnebørn - men det er ikke så let, når man kommer fra blokken og har en masse lort med i bagagen.

10:50  

Verdens hårdeste job (4:6)
Verdens hårdeste job (4:6) De tre unge briter, Daisy, Laurence og Sian er økonomisk på spanden. Derfor har de sagt ja til et job, hvor de kan score kassen. Men det er et af verdens hårdeste jobs - nemlig som kvægdrivere i Australien. Kan de unge mennesker håndtere de lange arbejdsdage i bagende sol blandt vrede køer og store sværme af fluer? Eller må de kaste håndklædet i ringen?

11:50  

Romaerne kommer (4:4)
Romaerne kommer (4:4) De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. Suel og Ibis er rejst til Makedonien for at besøge familien, og samtidig får de en økonomisk håndsrækning til deres fælles tøjprojekt.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om motorløb i Københavns Lufthavn, om en politisk landmand, der forsigtigt lægger op til en flot høst, om kommunistformand Knud Jespersen, der kommenterer korset i det danske flag og om det første træskibs tilbagevenden til Nyhavn. Redaktion: Marianne Kemp, Jens Bom og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:35  

Store danskere - Poul Reumert
Store danskere - Poul Reumert Poul Reumert var "kongen" af det Kongelige Teater i det 20. århundrede. Han var ven med landets regent, og kendt af alle danskere. Men han havde måttet kæmpe for sit gennembrud. Han arbejdede altid, og ligegyldig hvad der var sket privat, så stod han på scenen. Poul Reumert stillede strenge krav både til sig selv og alle andre. Men i sit tredje og sidste ægteskab med den unge og smukke islænding Anna Borg, viste han en anderledes kærlig side. Poul Reumert havde mange titler, men mest stolt var han når han blev kaldt Islands svigersøn. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 21.10.07

10:15  

Store danskere - Thit Jensen
Store danskere - Thit Jensen "Hun var en flamme" står der på Thit Jensens gravsten. Hun brændte inderligt hele sit liv for kvindens ligestilling. Og hun vakte stor forargelse da hun satte begrebet prævention på dagsordenen i 20ernes Danmark. Senere i livet blev Thit Jensen med sine historiske romaner det mest læste forfatter i Danmark. Men kampen for kvinden og karrieren kom til at koste hende privat. Hun fik aldrig den familie hun drømte om, og hun mistede venskabet med sin elskede bror Johannes V Jensen. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 04.11.07

10:55  

Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken
Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken I en celle på Kastellet sidder den tyske læge og venter på at blive bragt til skafottet. Piet van Deurs tager sammen med statsadvokat Erik Merlung og forsvareren Jørgen Jacobsen den gamle sag op igen for at se, om det er justitsmord. Anden og afsluttende del af retsmødet bringes under titlen "Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken". Sendt første gang 1980

11:35  

Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken
Justitsmord - en dronning og hendes elsker på anklagebænken En dronning og hendes elsker på anklagebænken. Struensee tog ikke blot Kongens magt, men også hans kone - og det måtte ende med døden. Piet Van Deurs, statsadvokat Erik Merlung og forsvarsadvokaten Jørgen Jacobsen indkalder på ny en række vidner for at undersøge, om det i virkeligheden er Justitsmord. Sendt første gang 1980

DR Ultra

09:00  

Sebastian på dybt vand (3)
Sebastian på dybt vand (3) "Vestafrikansk dværgkrokodille" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag flytter de vestafrikanske dværgkrokodiller ind på Den Blå Planet. De stærke dyr kræver styrke og forsigtighed fra dyrepasserne og en helt særlig timing i udsættelsen for at krokodillerne ikke slår hinanden ihjel.

09:20  

Mission: Eftersidning II (23)
Mission: Eftersidning II (23)

09:45  

Mission: Eftersidning II (24)
Mission: Eftersidning II (24)

10:05  

Fodboldpigen Olivia (7)
Fodboldpigen Olivia (7) Som det første kamerahold nogensinde er vi med til at overvære en lang fysisk test, hvor Olivias fysiske form for alvor sættes på prøve. På fodboldbanen går vi tæt på træningen og ser hvordan man i USA prøver at skabe førsteklasses fodboldspillere.

10:20  

Danmarks sjoveste barn (3:10)
Danmarks sjoveste barn (3:10) Seks børn er blevet valgt ud til næste fase af Danmarks sjoveste barn. Og nu begynder Rune Tolsgaards comedyskole, som over de næste uger skal gøre Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie helt klar til at stå i finalen på Comedy Zoo om syv uger, når de skal kæmpe om muligheden for at få sit eget program på DR Ultra. Dagens lektion handler om sjove stemmer, hvor ungerne får lejlighed til at prøve at indtale skøre stemmer til en ny biograffilm.

10:50  

Danmarks sjoveste barn (4:10)
Danmarks sjoveste barn (4:10) Danmarks sjoveste barn er enten Jamil, Nicolas, Natascha, Emil eller Jullie. Men hvem der løber med titlen i finalen på Comedy Zoo, afhænger i høj grad af hvor flittige ungerne er på Runes comedyskole. For det er her, de skal blive gode til at bruge alle de redskaber, der ligger i comedyens værktøjskasse. Ugens gæstelærer er Martin Høgsted fra Danish Dynamite, der skal lære klassen om, hvordan man skaber en komisk karakter. Og til stor jubel slipper han ungerne løs på DR's kostumelager.

11:20  

KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3)
KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire forme-glade deltagere velkommen til endnu en dag i clay og modellervoksens tegn i Kreakampen. Deltagerne skal igen konkurrere om at imponere deres coach og dommer Nana Torp allermest, og i dag er det Nana, der stiller opgaven - deltagerne skal derfor holde tungen lige i munden for at løse opgaven, der dykker ned i noget, som Nana er mester i at lave.

11:45  

Verdens bedste quiz II (3)
Verdens bedste quiz II (3) ALLE elsker Joakim og Joakim elsker sig selv. I dag, kan du i Verdens Bedste Quiz, heppe på Olivia og Mira, som bl.a. skal prøve kræfter med disciplinen "Lange Løg" og andre skøre quizrunder, som Joakim helt selv har fundet på.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med bogstaver (14)
Skæg med bogstaver (14) Ta' med Hr. Skæg ud at lege, danse og synge i en verden af ord, magi og masser af skæg. I dag skal Hr. Skæg fodre bogstavet N, men det er stukket af, og han må have hjælp til at lede. Han skal også finde en ny ven til sin hemmelige vennebog, og så mangler han en nøgle til sin øde ø.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

10:00  

Vilde venner (13)
Vilde venner (13) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Emily og Theodor, der har vagten i klubhuset. De skal fodre høns, får og heste og så skal de ud og redde en stakkels svaneunge, der er blevet væk fra sin familie.

10:20  

Kiwi & Strit (17)
Kiwi & Strit (17) Kiwi er for syg til at køre på cykel med Strit, så Strit vil gøre ham rask. Lige meget hvad Strit gør, bliver Kiwi enten for varm eller for kold - lige indtil Kiwi kommer med et kæmpenys....

10:25  

Kiwi & Strit (18)
Kiwi & Strit (18) Strit glemmer at holde fast på sin flotte røde ballon, så den flyver væk og bliver fanget i et træ. Kiwi & Strit prøver sammen at finde en måde at få den tilbage på....

10:30  

Kaj og Andrea leger forelskelse
Kaj og Andrea leger forelskelse Har Andrea nogensinde været forelsket? Har Kaj? Og har Ole og Karla? Manuskript: Kjeld Nørgaard, Katrine Hauch-Fausbøll. Medvirkende: Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Schou, Ole Kibsgaard. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll

11:00  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

11:15  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (10)
Ramasjang Mysteriet IV (10) Der er ballade hos Ramajetterne! Øvsts tablet er nemlig blevet stjålet. Men hvem kan være så fræk at stjæle fra en lufthavn? Fru Pudderkvast? Måske Danse Staffan? Eller måske er det en af de andre sædvanlige skurke fra Ramasjang. Kristian får hjælp af Milton til at fange skurken. Se om det lykkes dem i Ramasjang Mysteriet.

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (4)
Skattejægerne 2011 (4) Hos madame Butterfly i Århus kommer der mange kunsthåndværkere ind for at købe ting og sager. Vi følger et gammelt bord, der får et helt nyt look. I Aabenraa tømmes en jordemodertaske med arvegods, hvor der dukker en lille fin ting op af sølv, Lasse gerne vil have fat i. Sendt første gang 25.01.11

12:30  

Gintberg på kanten - Christiania
Gintberg på kanten - Christiania Komikeren Jan Gintberg tager på endnu en humoristisk rejse til et sted i Danmark, som mange mener noget om, men få i virkeligheden kender. Denne gang er Udkantsdanmark skiftet ud med et centralt, men stadig isoleret samfund, Christiania. Landsbyen midt i København forbindes oftest med sociale problemer, hashhandel, politiaktioner og et evigt liv på kant med det omkringliggende samfund. Men er der måske alligevel noget glæde og varme bag vreden i Danmarks 40 år gamle Fristad? I 48 timer tager Jan Gintberg den humoristiske temperatur på christianitterne. Han møder blandt andet en mavedansende rulleskøjte-performer, en politisk frontfigur med mottoet "Mere yoga i underskolen", kvindesmedjens eneste mandlige ansatte og en flok optimistiske pensionister fra Nordsjælland på rundvisning. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 22.09.11

13:00  

Columbo i guillotinen
Columbo i guillotinen Hvem havde pillet ved tryllekunstnerens fup-guillotine, lige før han lagde hovedet i den? For at finde svaret må kriminalkommissær Columbo lægge sit eget hoved på blokken. Columbo: Peter Falk. Eliot Blake: Anthony Andrews. Paula Hull: Karen Austin. Instruktion: Leo Penn.

14:30  

Mord med dr. Blake IV (5:8)
Mord med dr. Blake IV (5:8) Lægen Lucien Blake er vendt hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

12:05  

Botswana: Kampen for dyrene
Botswana: Kampen for dyrene CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til afrikanske Botswana, som stædigt holder fast i at beskytte deres dyr. Her kæmpes der med krybskytter, der gerne vil have fat i landets næsehorn. De bærer nemlig på nogle yderst værdifulde stødtænder. I nabolandet Namibia er ambitionen om at beskytte dyrene dog ikke lige så stor.

12:45  

DR2 Live: Folketingets spørgetime
DR2 Live: Folketingets spørgetime

DR3

12:20  

Krigens skjulte ansigt (3:5)
Krigens skjulte ansigt (3:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen fordi medierne mistede interessen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier om de krige og konflikter som Danmark og Vesten tager aktivt del i. Han vil møde de mennesker, der er en del af konflikterne for at forsta¶ hvem de er og hvad de kæmper for. I Irak, rejser Martin til Mosul og videre ud i ørkenen for at opsøge de shiamuslimske militser, der kæmper mod Islamisk Stat. Selvom flere af dem er støttet af Iran er de en del af Iraks sikkerhedsstyrker og de kæmper side om side med den irakiske hær. Disse militser kæmpede før i tiden mod den amerikansk ledet koalition, herunder de danske soldater.

12:50  

Krisministeren (10:10)
Krisministeren (10:10) Kris kaster sig ud i et nyt fængslende tv-koncept. Der er også en meget vigtig klimadebat, som inspirerer Kris. Og enden er nær.

13:00  

Doctor Who VIII (10)
Doctor Who VIII (10) Tardis lander i London, men byen ligner ikke sig selv. I løbet af natten er hele London nemlig blevet dækket af en tæt, gigantisk skov. Det samme er alle andre byer på Jorden. Naturen har erobret jordkloden tilbage, men hvorfor? Og hvordan? Er menneskehedens sidste dage kommet?

13:45  

Doctor Who VIII (11)
Doctor Who VIII (11) Clara lider et stort personligt tab. Nu lægger hun pres på doktoren for at få ham til at skrive historien om, så skaden bliver gjort god igen. Det sender parret ud på en skræmmende rejse.

14:35  

Bookies
Bookies Tre studiekammerater beslutter at forsøge sig som bookmakere. Snart tjener den dynamiske trio store penge, men det er ikke alle, der bryder sig om drengenes succes. Bookmaking er nemlig mafiaterritorium, og den lokale mafia er ikke vild med konkurrence. Toby: Nick Stahl. Jude: Johnny Galecki. Casey: Lukas Haas. Instruktion: Mark Illsley.

DR K

12:15  

5 skarpe om julen (1)
5 skarpe om julen (1) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens tidspunkter.

12:35  

Så er der mad - Verdens bedste (5:5)
Så er der mad - Verdens bedste (5:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Tendenser er kommet og gået, og der er sket meget siden kål og karbonader stod øverst på menukortet i de danske køkkener. I 00'erne genopfinder vi det nordiske køkken, og der sker det nærmest utænkelige, at en dansk restaurant bliver kåret som verdens bedste. I aftenens program møder vi Christian Puglisi, der efter at have været souschef på NOMA, nu er klar til at åbne sin egen restaurant. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.12.10

13:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var se venligst hvidt program

14:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:00  

Julie (3:4)
Julie (3:4) Julies farfar er blevet begravet, og Julies far vil gerne give Julie nogle af de ting, som farfaren har efterladt. Julie er ikke meget for at skulle besøge sin far - det er lang tid siden de har talt sammen, og Julie synes hendes mor og faren er mærkelige overfor hinanden, selvom de ikke er sammen mere. Men dagen går noget anderledes end forventet. Knap så godt går det efter den nye pige, Lulu, er startet i klassen. Julie bliver langsomt og køligt frosset ud af alt og alle - også Mikkel, som Julie er forelsket i. Og helt galt går det, da ham som Trine, Julies bedste veninde, er forelsket i, kysser Julie til en fest. Det udnytter Lulu til, at få Trine som bedste veninde - og Julie ned med nakken. Julie: Julie Wright Far: Mads Mikkelsen Mor: Iben Hjejle Trine: Cecilie Bøcker Rosling Lulu: Camille Steen Mikkel: Phillip Varlev

12:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (2)
Designtalenterne - Outfit of the Day (2)

12:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

13:05  

Sleepover - Zoologisk museum
Sleepover - Zoologisk museum Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Zoologisk Museum, hvor de blandt andet får sat ord på, hvad de betyder for hinanden, og desuden får en snak om spøgelser og død.

13:20  

JULTRA: Bubbers Juleshow (12:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (12:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:25  

Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950
Alletiders kok (8) - Bedstemor-hotdog i 1950 Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander veninderne Nikoline og Sine i år 1950, hvor de skal dyste i at tilberede hotdogs på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

13:45  

Klassen - Anoreksi (37)
Klassen - Anoreksi (37) Sofia er overbevist om at en pige fra klassen har en spiseforstyrrelse. Pigegruppen overtaler Sofia til at konfrontere hende. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:55  

Klassen - Kærester i en måned (38)
Klassen - Kærester i en måned (38) Emil og Sofia har halvårsdag, men Emil har glemt det og skal spille en vigtig fodboldkamp. Emil er nødt til at vælge mellem Sofia og kampen. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:05  

Riisings flotte talkshow I (2)
Riisings flotte talkshow I (2) Efter sine mange år i børne-tv's tjeneste har Jacob Riising nu endelig fået mulighed for at komme i fokus med sit helt eget flotte talkshow. Den i øvrigt overordentligt flotte fyr vil her i sit ligeledes flotte studie hver uge præsentere kendte, flotte gæster for et stort børnepublikum og hjælpe sine trofaste seere ved at besvare de spørgsmål, der kan være så svære at stille. Denne uges gæster er sangerinden Nabiha og skuespilleren Alexandre Villaume, der bl.a. skal hjælpe Jacob med at forstå, hvorfor de begge absolut skal have navne, der er så svære at udtale.

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse nyder sin magt og herser med Kylling. men der er en, som får et bolche i den gale hals, og det er ikke Kylling. Bamse: Lars Bom. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Producer og instruktør: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den anden kvartfinale skal de skrækkelige, levende døde fra Splatterne kæmpe imod de brillebærende Computernørder, der har fået et wildcard for bedste holdånd. Der bliver fart over feltet, når de to hold drøner ned ad striben, ud på Specialbanen foran 15.000 mennesker, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Holdene kæmper om en plads i semifinalen.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (4)
Rosa fra Rouladegade (4) Rosa bor i et hjemmebagt kagehus i Rouladegade. Hver uge får hun besøg af et barn, som vil overraske en bedsteforælder med en ganske særlig kage. De forklæder sig og tager på spion-mission hos bedste, for at finde ud af hvordan kagen skal smage og se ud. Og så skal der bages!

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Spektaklet står i dag midt i den smukkeste grønne skov. Løven Leo tilbereder en af sine specialiteter: Brændenældesuppe! Prinsesse Habibi leger i skoven med Dyt - men pludselig falder hun og slår sig. Så kommer Leo med doktortasken - og inden vi får set os om, er alle i Spektaklet Skidtmads - med plaster og forbinding! Men kan Leo overhovedet tåle at se blod?

13:45  

Minisekterne (4)
Minisekterne (4) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (5)
Minisekterne (5) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (2)
Sikker & Søn II (2) Sikker & Søn holder øje med bilerne, inden de går over vejen. Søn bruger Fars gamle boomerang til at lege trafik. Far lærer, hvor vigtigt det er at stoppe ved kantstenen og se og lytte efter biler, inden man går over vejen.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang.... Snedronningen (1:2)
Der var engang.... Snedronningen (1:2) Snedronningen, 1. del.

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (45): Breve fra fortiden
Kriminalkommissær Barnaby (45): Breve fra fortiden "Breve fra fortiden". Landsbyen Midsomer Barton er midt i sin årlige festuge, da festlighederne bliver afbrudt af en politisirene. Barnaby og hans nye unge assistent Ben Jones er blevet hidkaldt af et mistænkeligt dødsfald. En lokal kvinde er fundet druknet i landsbyens å. Mord eller selvmord? Barnaby og Jones går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Ben Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Renny Rye.

17:00  

Store forretninger IV (2:10)
Store forretninger IV (2:10) Harry Selfridge har været ude for en chokerende ulykke. Nu er han tvunget til at trække sig tilbage til sit landsted for at komme til hægterne igen. I hans fravær begynder rygterne at summe. Er Harry ved at miste grebet om sin forretning? Er det på tide, at han trækker sig tilbage og overlader roret til yngre kræfter?

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:25  

Indusflodens skatte (1:3)
Indusflodens skatte (1:3) Kom med til Det indiske subkontinent, hvor Indusfloden, der løber gennem landsskabet, i tusindvis af år har været kilden til overlevelse. Her dykker vi ned i den svundne buddhistiske kultur i Nordpakistan, Mogulrigets utrolige arkitektur og Sydindiens overdådige templer.

16:15  

Vanessa Branson - søster til Richard
Vanessa Branson - søster til Richard Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Fordi Richardt altid har overskygget sine søskende, har Vanessa Branson prøvet at finde en niche og har fundet den i kunsten. I dag er hun en ledende skikkelse på den blomstrende kunstscene i Marrakech.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:00  

Alene i vildmarken USA III (11:12)
Alene i vildmarken USA III (11:12) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone, der udspiller sig i Patagonien.Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

16:45  

Ice Road Truckers IX (7:10)
Ice Road Truckers IX (7:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

17:30  

Født til succes (3:5)
Født til succes (3:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Sebastian startede tidligt det selvstændig liv, da han i 7 klasse flyttede ind på kostskolen Herlufsholm. På vej hjem til Hamborg besøger han skolen, der var hans hjem i 6 år. Kasper skal have gang i butikken, så han gør leasing firmaets største og flotteste biler klar til et salgsevent, men publikum er ikke helt dem, han havde håbet på. Kristoffer glæder sig til at få besøg af sin mor, der bor i USA. Han ser hende kun et par gange om året og savner hende i sin hverdag. Frederik arbejder fortsat på at få sig etableret i det nordsjællandske. Forventningerne er høje, da han sætter sin nybygget bar op til et stort sejlsports stævne i Skodsborg Havn.

DR K

15:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

16:30  

Australiens historie (1:6)
Australiens historie (1:6) "Oldtid -1836 " Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til i dag. Aboriginal australiere trivedes og satte deres præg overalt på jordens tørrest beboede kontinent igennem mere end 50.000 år. For europæere var Australien Terra incognita, det ukendte land, i bunden af den kendte verden, og da 800 britiske straffefanger og deres fangevogtere i januar 1788 ankom, kolliderede to verdener.

17:20  

Australiens historie (2:6)
Australiens historie (2:6) " 1837-1869" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Næsten 50 år efter ankomsten i 1788 fortsætter den britiske ekspansion, især drevet af uldproduktion. Australien begynder at frigøre sig fra stemplet som straffekoloni og bliver til mulighedernes land, ikke mindst efter guldfund. Den uselviske Caroline Chisholm hjælper sårbare kvinder og familier med husly og job, og i 1854 gør en gruppe guldgravere oprør mod den britiske kolonihær. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

DR Ultra

15:10  

Braceface (9)
Braceface (9) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:35  

Freaktown (3)
Freaktown (3) Tissetrængende Taylor

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen

16:20  

Thunderbirds (25)
Thunderbirds (25) Undercover

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Insekter eller aber?

17:05  

Junglebanden
Junglebanden Frit fald

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Vi' bare bjørne II (24)
Vi' bare bjørne II (24)

17:40  

Klassens Jul - Død over julefesten (13)
Klassens Jul - Død over julefesten (13) Frederik har alle beviserne på plads for at afsløre Mathilde som den onde nisse. Men en SMS fra Josefine, får Frederik til at udskyde sine planer. Beskeden fra Josefine fører nemlig Frederik ned på skolens toilet, hvor der venter en ubehagelig overraskelse. En overraskelse som kan få alvorlige konsekvenser for Frederik.

17:50  

Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14)
Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14) Frederik bliver anklaget for at være den onde nisse, og for første gang oplever han, hvordan det føles at blive holdt udenfor i klassen. Frederik prøver ihærdigt at komme ind i varmen igen. Men samtidig er Mathilde gået til inspektøren for at fortælle, at det Frederik, der står bag nissens hærværk og mobning. Tror inspektøren på Mathilde? Og vil det få konsekvenser for Frederik?

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (21)
Sarah og And (21) Kamera

15:05  

Sarah og And (22)
Sarah og And (22) Stepsko

15:15  

Morten Skildpadde (13)
Morten Skildpadde (13) Morten og stjernerne

15:40  

Gurli Gris VI (13)
Gurli Gris VI (13) Slutningen på ferien

15:50  

Chuggington
Chuggington Brændende godt, Wilson

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno på rette spor

16:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

16:15  

Albi
Albi

16:20  

Yakari III (15)
Yakari III (15)

16:35  

Paw Patrol II (12)
Paw Patrol II (12) Vovserne redder en papegøje

17:00  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

17:15  

Nissernes Ø (12:24)
Nissernes Ø (12:24) Hvorfor ender Junior i sengen hos Storfangerens kone? Hvorfor lyder det, som om der er får i Den Hemmelige Sukkermølle? Hvorfor står Santa på vandski? Og hvorfor er Lunte ikke længere tyk - men rigtig tyk? Storfangeren skal af sted til iskanten - og kendte han Junior rigtigt, ville han nok ikke ha' givet ham ansvaret for sin lille familie. Eller også er Storfangeren i virkeligheden den første, der kender Junior rigtigt Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

17:55  

Snakkel spektakel
Snakkel spektakel

DR1

18:00  

Auktionshuset III (3)
Auktionshuset III (3) I Auktionshuset skal der for første gang sælges et legetøjsmuseum og det er Jesper Bruun Rasmussens datter, Alexa, der som PR ansvarlig har markedsført det fine museum. Sælger, Hilda Svane, har samlet flere tusinde stykker legetøj gennem 30 år og nu skal hendes livsstykke forhåbentligt sikre hende en god pension. Vurderingen lyder på mellem 1-1,5 mio. kr., men det er tvivlsomt om Jesper Bruun Rasmussen kan få byderne med hele vejen derop. Auktionshusets vineksperter, Morten Stenør Larsen og Anders Gudmundsson, kommer også på en hård prøve når de skal vurdere 3 flasker vin for Jesper Jensen, der ejer Aagaard Kro. Lykkes det dem at prissætte vinflaskerne på tilfredsstillende vis, får de mulighed for at byde på endnu to eksklusive vinkasser, som Jesper Jensen har i gemmerne. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (12:24)
Snefald (12:24) Winter kommer med et brev, som han siger, han har fået fra Julius, hvor der står, at han ikke vil være Julemand mere. Der bliver alligevel Snefald-kamp, som alle børnene har glædet sig til, og kampen ender temmelig dramatisk. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Gintberg på Kanten - Folkekirken
Gintberg på Kanten - Folkekirken Komiker Jan Gintberg er igen på antropologisk rundrejse i Danmark. Denne gang går turen til landets mest indflydelsesrige og magtfulde institutioner. Første stop er Folkekirken, nærmere bestemt Roskilde Stift. Her kaster Jan Gintberg håndtegn med den rappende præst Per, læser erotiske noveller med pastoren på Orø og opdager, at Nordeuropas mest moderne krematorium har en del tilfælles med et supermarked. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille forløsende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 27.03.14

20:30  

Biker for Vorherre.
Biker for Vorherre. Leif var engang præsident for den antikristne rockergruppe 666 (senere Bandidos). Motorcykler, bandekrige og dødsforagt var en del af hans hverdag. I dag kører Leif stadig Harley, men nu i den kristne bikerklub Exodus. Efter en frygtelig tragedie fandt han Gud. Per Wennicks dokumentarfilm fortæller den grumme historie.

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8)
USA i 1990'erne - Comeback Kid (4:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Bill Clinton var den første amerikanske præsident, der var født efter 2. Verdenskrig, og trods den massive modstand han mødte i det politiske liv, var det en tid kendetegnet af fred, velstand - og en rigsretssag!

19:10  

Sandheden om personligheden
Sandheden om personligheden Hvordan er vores personlighed skabt? Hvad er det, der afgør, om vi er pessimister eller optimister? Den britiske journalist Michael Mosly bekymrer sig konstant om fremtiden og har derfor sat sig for at finde ud af, om han kan ændre dette aspekt af sin personlighed. Her opsøger han den førende forskning inden for positiv psykologi og afprøver to teknikker, der muligvis kan påvirke sindet.

20:00  

Drabet på det nygifte par
Drabet på det nygifte par I juli 1986 blev et nygift par myrdet i deres hus i den lille by Paris i Illinois. To vidner udpegede Randy Steidl og Herb Whitlock som drabsmændene. De erklærede sig begge ikke-skyldige, men Steidl fik alligevel dødsstraf, mens Whitlock blev idømt livsvarigt fængsel. Efter nogle år tog den unge politimand, Michael Callahan, sagen op, og hans efterforskning afslørede så mange løgne og korruption i retssystemets egne rækker, at han måtte sætte sin egen karriere på spil for at redde en uskyldig mand fra dødsgangen.

20:40  

Det er fedt at være tyk
Det er fedt at være tyk Dansk dokumentar fra 2017 De tykke er dumme, grimme, usexede og til grin. Og de skal tabe sig! Det indtryk kan man nemt få, når man læser modeblade og ser film og tv. Men hvorfor er det egentlig sådan - og kan man godt være både tyk, sej og sexet? Den danske komiker Sofie Hagen har endelig lært at elske sin tykke krop. Nu opsøger hun dem, der holder de tykke udenfor, og prøver at overbevise Danmark om, at tykke kroppe er for fede. Sendt først gang 10.06.2017

DR3

18:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

18:40  

Family Guy
Family Guy Den balstyriske sexnarkoman Quagmire gennemgår en bemærkelsesværdig forandring, da han møder Peters nye hushjælp. Samtidig bliver Stewie udsat for en benhård kold tyrker, da Lois beslutter sig for, at det er slut med at give ham bryst.

19:00  

Family Guy
Family Guy Peter mister lysten til sex, da han bliver steriliseret. Manglen på sex får til gengæld Lois til at trøstespise i en grad, så hun bliver lige så fed som Peter. Samtidig udbryder der blodig krig på legepladsen mellem Stewie og hans halvbror, Bertram.

19:20  

Pandaerne (4:8)
Pandaerne (4:8) Mor Debbie længes efter fred og ro i en hverdag fuld af larm og stress. Hun får sendt Vanessa og Conrad afsted på feriekoloni og tvinger Tommy til at melde sig ind i hjemmeværnet. Imens Tommy er på øvelse, går Debbie ned på den lokale for at drikke et par øl. Dette udvikler sig. Inden længe står byens gader i flammer. Sendt første gang 21.09.11

19:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hugh Grant, biografaktuel i 'Paddington 2', tager plads i Grahams sofa. Det samme gør skuespilleren Jason Momoa, aktuel i superheltefilmen 'Justice League', og komikeren Sarah Millican. Sangerinden Kelly Clarkson står for aftenens musikalske indslag.

20:30  

X Factor UK 2017 (13)
X Factor UK 2017 (13) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

18:10  

En kærlighedshistorie - Richard Wagner & Cosima Liszt
En kærlighedshistorie - Richard Wagner & Cosima Liszt Cosima Liszt (1837-1930), datter af den ungarske komponist Franz Liszt, er 16 år gammel, da hun i 1853 møder Richard Wagner (1813-83). Hun betages straks af ham, men Wagner er fyrre år gammel og gift. I stedet gifter Cosima sig i 1857 med Wagners nære ven, dirigenten Hans von Bülow. Først i begyndelsen af 1860'erne blomstrer deres forhold. Skandalen tvinger dem til Italien. I 1870 kan de endelig gifte sig. Da har parret allerede fået tre børn.

18:55  

Rick Stein i Cadiz
Rick Stein i Cadiz Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. I byen Cadiz i det sydlige Spanien er Rick betaget af de smalle, snoede gader, hvor han går i fodsporene på de fønikiske og arabiske handelsmænd, der satte blivende præg på byen. Barerne serverer lækre tapas som hummus, friske grillede fisk og ris med hvidløg, safran og persille.

19:55  

Dagens sang: Dejlig er den himmel blå
Dagens sang: Dejlig er den himmel blå - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Rick Stein i Palermo
Rick Stein i Palermo Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Til sidst besøger Rick den fascinerende by Palermo på det nordlige Sicilien. Som et farverigt tæppe kan man spore den arabiske, nordafrikanske, franske, spanske og italienske indflydelse i et fuldstændigt uimodståeligt og unikt køkken.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (17)
The Next Step III (17) Squaredans

18:30  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund
Sebastian og Afrikas vildeste dyr - Flyvende hund Sebastian er taget til landet Burkina Faso. Her vil han prøve at finde en af verdens største flagermus, den flyvende hund. I sin søgen passerer han et vandhul, hvor sultne gribbe holder øje med savannens næste dødsfald. Og med snedig jagtteknik lykkes det ham at fange en agame med de bare næver.

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (12:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (12:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (11:24)
Snefald (11:24) Det meste af byen leder efter Julius på vidderne, og Winter lægger Julius' hue derude. De voksne tror, at han har kastet huen for altid, men Selma siger, at det kan de ikke vide, for han har trods alt ikke lagt nogen besked til dem. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:25  

Wolfblood III (12)
Wolfblood III (12)

19:55  

Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14)
Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14) Frederik bliver anklaget for at være den onde nisse, og for første gang oplever han, hvordan det føles at blive holdt udenfor i klassen. Frederik prøver ihærdigt at komme ind i varmen igen. Men samtidig er Mathilde gået til inspektøren for at fortælle, at det Frederik, der står bag nissens hærværk og mobning. Tror inspektøren på Mathilde? Og vil det få konsekvenser for Frederik?

20:05  

Håndboldmissionen (7) Fangeflugten
Håndboldmissionen (7) Fangeflugten Det er dag to på teambuilding-turen med Håndbold-missionen. Spillerne har overnattet i Fængslet i Horsens, og nu er tiden kommet til at de skal bryde ud! Kåre fra NØRD har arrangeret at spillerne skal rappelle ud i friheden, men det skal foregå ud af vinduet fra et 30 meter højt fængselstårn. En udfordring, der kommer til at teste spillernes grænser og samarbejdsevner.

20:20  

Håndboldmissionen (8) Exit Holger og Allan?
Håndboldmissionen (8) Exit Holger og Allan? Der er kun mødt seks spillere op til dagens træning og Jesper Jensen har nogle dårlige nyheder. Holger har brækket sin arm efter et styrt fra et klatrestativ i skolen. Det er uvist om han kan nå at blive rask, så han kan fortsætte på holdet. Holdkammeraterne Malek og Jonas er taget med ham på hospitalet, for at være der, når Holger får besked om, hvad der skal ske. Samtidig er træneren Jesper Jensen nødt til at tage en alvorlig snak med en anden spiller på holdet, der har saboteret de sidste par træninger. Håndbold-missionen er i krise!

20:30  

Alle sammen sammen II (6)
Alle sammen sammen II (6) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:55  

Designtalenterne - Outfit of the Day (14)
Designtalenterne - Outfit of the Day (14)

DR Ramasjang

18:05  

F for Får (25)
F for Får (25) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Sprinter Galore (7)
Sprinter Galore (7) Sprinter og Magnus bliver sat til at rydde op fordi Oldemor skal komme på besøg. Men da de er færdige med det kommer hun pludselig helt uanmeldt ind i stuen. Heldigvis ser hun ikke så godt, så hvis bare Sprinter kan spille hund så opdager hun ikke at han i virkeligheden er et rumvæsen. Men så kommer Heino på besøg...

18:30  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (7)
Onkel Rejes sørøvershow II (7) Dr. John har kidnappet Cirkelines lillebror Malthe for at koge ham om til en creme mod stritører. Heldigvis er Onkel Reje og Brille klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en specialtrænet isbjørne, en raketdrevet luftballon og verdens fedeste guitarist fra heavybandet Djævlens Brændede Sutsko. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36) Samarbejde

19:05  

Tree Fu Tom (10)
Tree Fu Tom (10)

19:30  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Middag hos Bjarne

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet: Yoga
Sundhedsmagasinet: Yoga

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (6)
Camilla Läckbergs Fjällbackamordene (6) Forfatteren Erica Falck og hendes mand, politimanden Patrik, løser mordgåder i det idylliske fiskerleje Fjällbacka. Det er den 13. december, og mange af Fjällbackas indbyggere sætter kurs mod kirken for at se Lucia-optoget. Desværre er Lucia-bruden forsvundet, og Erica begynder at undersøge, hvad der er hændt hende. Erica Falck: Claudia Galli Concha. Patrik Hedström: Richard Ulfsäter. Kristina: Eva Fritjofson. Instruktion: Rickard Petrelius.

DR2

21:30  

Virkelighedens arvinger: Familien Resino
Virkelighedens arvinger: Familien Resino Finn Cederstrøm har brugt hele sit liv på at bygge trykfarvefabrikken Resino op fra bunden, men nu skal han give sit livsværk videre til sin ældste datter Signe, der er udvalgt som arvtager. Men kan hun løfte arven, og bliver familiefirmaet på familiens hænder i fremtiden? Tilrettelæggelse: Nanna Nielsen.

22:00  

Jul i højhuset (3:3)
Jul i højhuset (3:3) På Peder Lykkes Vej - ikke langt fra Amager Fælled - står et højhus i grå beton. Her bor socialt belastede, arbejdere og studerende side om side i et helt specielt fællesskab. Det er blevet Juleaften og alt fra mad til salmesang skal forberedes og sættes i værk, for ingen skal sidde alene juleaften.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Putins hævn (1:2)
Putins hævn (1:2) På baggrund af FBI's og den amerikanske Kongres' tilbundsgående undersøgelser af Ruslands eventuelle forbindelse til præsidents Trumps valgkampagnestab og mulige indblanding i det amerikanske præsidentvalg fortæller journalisten Michael Kirk om præsident Putins vej fra en lavt rangerende KBG-agent til en nu mangeårig præsident i et mere og mere selvsikkert Rusland, der evner at føre cyber-krig i USA og resten af verden.

DR3

22:35  

Bad Words
Bad Words Guy Trilby er 40 år gammel, men det forhindrer ham ikke i at melde sig til den landsdækkende stavekonkurrence for skoleelever. Til lærernes og forældrenes store forargelse tværer Guy sine unge konkurrenter ud i den ene dyst efter den anden. Imens forsøger journalisten Jenny at finde ud af, hvad der får Guy til at opføre sig så skandaløst dårligt. Guy: Jason Bateman. Jenny: Kathryn Hahn. Bernice Deagan: Allison Janney. Instruktion: Jason Bateman.

DR K

21:00  

DR K's Kogeskole
DR K's Kogeskole 36 nysgerrige amatørkokke mødes i tre danske byer for at udvikle nye opskrifter. Med sig har de køkkenvaner og madkulturer fra så forskellige steder som Damaskus, Teheran, Hobro, Bosnien, Odder, Rwanda og Ballerup. På Kogeskolen skal de lukke munden op, smage og eksperimentere - og forhåbentlig finde hinanden i dampen fra komfuret, så forskellige madtraditioner kan blive til nye danske retter, vi ikke har set før.

21:30  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

22:00  

Danske forfattere med succes i Europa
Danske forfattere med succes i Europa Franske Arte præsenterer her fire danske forfattere, der er meget forskellige både i alder og i udtryk. Grønlands skjald, Jørn Riel, Jens Christian Grøndahl, der repræsenterer det socialdemokratiske samfund og er en kløgtig iagttager af dets revner, Jonas T. Bengtsson, der tager et spring ned i underdanmark, og Josefine Klougart med den poetiske prosa.

22:55  

Natbio: Et minuts stilhed
Natbio: Et minuts stilhed På gymnasiet i Hirtshafen holder man et minuts stilhed for at mindes den unge lærer Stella, der er omkommet efter en ulykke. Blandt de sørgende står Christian på 18. For ham var Stella mere end blot en lærer - hun var hans første kærlighed. I al hemmelighed har de haft en lidenskabelig kærlighedsaffære. En magisk sommeraffære, som sluttede alt for brat, men som altid vil følge Christian. Stella Petersen: Julia Koschitz. Christian Voigt: Jonas Nay. Wilhelm Voigt: Uwe Preuss. Instruktion: Thorsten M. Schmidt.

DR Ultra

21:15  

KreaKampen - perler
KreaKampen - perler Nu skal der kæmpes i at være mest kreativ med perler i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Taggart: Forbryderbilleder
Taggart: Forbryderbilleder Galleridirektøren Valerie Sinclair får stjålet sin luksusbil og synes godt om Mike Jardine, der står for efterforskningen. Sympatien er gensidig. Kort efter et kedeligt intermezzo under en fernisering på galleriet bliver Valeries chef og ekskæreste myrdet. Og måske har mordet forbindelse med en ung narkokurer, der er fundet myrdet på en skrotplads. Endnu en sag for Taggart og Jardine. Jim Taggart: Mark McManus. Mike Jardine: James Macpherson. Peter Latimer: Peter Mullan. Manuskript: Glenn Chandler. Instruktion: Alan Macmillan.

01:20  

Miss Marple: Mordet i præstegården
Miss Marple: Mordet i præstegården Alt ånder tilsyneladende fred og ro i St. Mary Mead, men fundet af et lig i præstegården sætter hele landsbyen på den anden ende, og Miss Marple får brug for al sin snilde og skarpe iagttagelsesevne for at løse mordgåden. Den dræbte oberst Prothero var ikke særlig vellidt, og mange synes at have haft både motiv og lejlighed til at gøre det af med ham. Miss Marple: Geraldine McEwan. Oberst Prothero: Derek Jacobi. Anne Prothero: Janet McTeer. Lawrence Redding: Jason Flemyng. Instruktion: John Strickland.

02:55  

Djævlens skøge (1:2)
Djævlens skøge (1:2) I 1638 er England en splittet nation, både politisk og religiøst. Kongen og parlamentet står midt i en bitter magtkamp, og der er optræk til revolution og borgerkrig. Den unge Angelica Fanshawe færdes i hoffets inderkredse og kommer til at opleve de dramatiske begivenheder på nærmeste hold. Hun gifter sig med sin fætter Harry, men fatter sympati for de kræfter, der ønsker et mere retfærdigt samfund. Angelica Fanshawe: Andrea Riseborough. Oliver Cromwell: Dominic West. Sexby: John Simm. Rainsborough: Michael Fassbender. Instruktion: Marc Munden.

DR2

00:05  

So ein Ding
So ein Ding

00:20  

Kærlighed, frygt og vacciner
Kærlighed, frygt og vacciner Sygdomme, der stort set blev udryddet for fyrre år siden, vender nu tilbage. Over hele verden bliver børn syge af noget, der kunne være undgået, fordi forældre vælger ikke at lade deres børn vaccinere af frygt for bivirkninger. Alle forældre ønsker at beskytte dem, de elsker. Så er frygten berettiget? Og hvorfor er videnskaben uenig?

01:20  

Fukushima - en historie om atomkraft
Fukushima - en historie om atomkraft Den italienske journalist Pio d'Emilia, der har boet i Japan i over 30 år, rejste Japan tyndt for at tale med lokalbefolkning, lokale myndigheder og embedsmænd for at kortlægge omfanget af katastrofen, der ramte Japan den 11. marts 2011, da atomkraftværker Fukushima sprang i luften og forårsagede en tsunami. Bl.a. fortæller den tidligere premierminister Naoto Kan i et opsigtsvækkende interview, hvordan Tokyo ved en tilfældighed blev reddet fra en langt større katastrofe.

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

00:40  

DR3 Dok: Livet som pædofil
DR3 Dok: Livet som pædofil Pædofile hører til samfundets mest dæmoniserede og hadede individer, men ny forskning viser, at en forståelse af, hvad der driver den enkelte pædofil, er første skridt på vejen til at nedbringe antallet af seksuelle overgreb. Her møder vi pædofile, der fortæller om det forfærdelige dilemma, at ens begær ødelægger det, man elsker, og de modige læger, der tør tale de pædofiles sag.

01:30  

Ice Road Truckers IX (8:10)
Ice Road Truckers IX (8:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:15  

Mord på film: Game of Thrones
Mord på film: Game of Thrones Værterne Sigurd og Snake mythbuster i dag mord fra Game of Thrones. De prøver blandt andet at lave deres egen wildfire - grøn eksplosiv ild. Og så genskaber de kampen mellem Prins Oberyn og The Mountain, for at undersøge, hvem der virkelig ville have vundet - og om det er værst at være fuld eller tung i en tvekamp?

02:45  

Mord på film: Kill Bill
Mord på film: Kill Bill Kan du hugge et øje ud med hænderne? Er det realistisk at et samuraisværd kan hugge alt i stykker? Og kan man bryde ud af sin kiste, hvis man er levende begravet? Denne gang mythbuster Sigurd og Snake mord fra Film-serien Kill Bill.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma
En kærlighedshistorie - Frederico Fellini & Giulietta Ma Den italienske filminstruktør Federico Fellini (1920-93) og den italienske skuespiller Giulietta Masina (1921-94) mødte hinanden i begyndelsen af 1940'erne, blev gift i 1943 og forblev sammen til Fellinis død i 1993.

02:05  

The Independence Day Ball
The Independence Day Ball Den kendte filosof Bruno Oja er flyttet langt op til Lapland for at nedfælde sin vision for Finlands næste 100 år. Sidst på efteråret modtager han en invitation til præsidentens store fest, hvor det officielle Finland fejrer landets 100 års selvstændighed. Sammen med sin nye ven Jallu, begynder Bruno den 1200 km lange køretur mod Helsinki. På rejsen møder de ensomme, ulykkelige og xenofobiske mennesker, som repræsenterer et helt andet Finland end det, Bruno skriver om. Sammen med Jallu lykkes det Bruno at hjælpe dem, og da Jallu pludselig får et ildebefindende, må Bruno vælge. Skal han blive hos sin nye ven eller nå frem til den officielle fejring? Medvirkende: Manuskript og instruktion: Produktion:

03:15  

Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2)
Et kongeligt hjem: Drottningholms slot (1:2) Historien om Drottningholms Slot, i dag den svenske kongefamilies private residens, går tilbage til 1600-tallet, hvor det blev opført til dronning Hedvig Eleonora efter tegninger af en af den tids store arkitekter, Nicodemus Tessin den ældre. Her fortæller kong Carl Gustaf om arbejdet med renoveringen af den kinesiske pavillon, et arbejde han er dybt involveret i. Kongens søster, prinsesse Christina, præsenterer barokslottets første dronning, Hedvig Eleonora, kronprinsesse Viktoria afslører nogle af slottets mange hemmeligheder, mens dronning Silvia fortæller om de mange venlige spøgelser, man kan møde. Slottet, der ligger lige uden for Stockholm, er optaget på UNESCOs verdensarvsliste. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1212090409