Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 25. maj 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: torsdag d. 25. maj 2017

DR1

01:00  

Mistænkt 7: Sidste akt (1:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (1:2) I 35 år har den kompromisløse politikvinde Jane Tennison sat karrieren over privatlivet. Nu er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Jane kæmper med alkoholisme, ensomhed og angsten for at miste sin syge far. Da en 14-årig pige forsvinder, er det en sag for Jane. Men selv om hun prøver at holde job og privatliv adskilt, bliver det klart for alle, at hun er begyndt at kigge lidt for dybt i flasken. Er sidste akt allerede ved at være ovre for Jane Tennison? Helen Mirren er tilbage i sin glansrolle i absolut sidste ombæring af den skelsættende krimiserie. Jane Tennison: Helen Mirren. Sean Phillips: Stephen Tompkinson. Alun Simms: Robert Pugh. Instruktion: Phillip Martin.

02:35  

Spooks (85)
Spooks (85) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

03:25  

Annemad (2:16)
Annemad (2:16) Anne Hjernøe elsker at lave mange små retter fra hele verden. I dag er hun nået til det farvestrålende asiatiske køkken. Menuen byder bl.a. på hjemmelavede forårsruller, spicy fiskefrikadeller og rå tun i krydret kokosmælk. Og så tager Anne os med på et besøg i et asiatisk madtempel. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 09.11.08

03:55  

Hammerslag 2010 (6)
Hammerslag 2010 (6) 8-6-6-0 ren provins i skulderhøjde. Vi starter i Peter Sommer-land. Hvad er prisen på en nybygget funkisbolig med udsigt over Skanderborg Sø? Så går turen til Fredericia og en økonomisk overkommelig landejendom, inden Peter Ingemann afslører aftenens sidste udfordring. Spansk inspireret liebhaveri ved Kolding. Sendt første gang 20.04.10

04:25  

Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10)
Danmarks skønneste hjem - Sjælland (1:10) Hyggelige huler, arkitektoniske perler og fantasifulde boliger, som drømme er gjort af. Jagten på Danmarks skønneste hjem er sat ind. Hundredevis af danskere har tilmeldt deres bolig til konkurrencen, og i aften drager DR´s nye dommertrio for første gang ud i sommerlandet for at finde en kandidat til den ærefulde titel i region Sjælland. Originalt, personligt og inspirerende.. Hvor ligger hjemmet, der har dét der skal til for at løbe med hæderen - og måske i sidste ende præmien på de 100.000 kroner?

04:55  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Helges skønne haver (4:10)
Helges skønne haver (4:10) Helge Petersen er i Savill Garden, en del af Windsor Great Park i England. Haven byder på spændende bede som alpine- og steppebede med meget specielle planter. I køkkenhaven gror grøntsagerne, og Helge viser blandt andet, hvordan man undgår kålfluer i blomkål og broccoli. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:00  

Søren Ryge: I slotsgartnerens værksted
Søren Ryge: I slotsgartnerens værksted På Egeskov Slot har man netop nu meget travlt med at forberede som- merens overdådige udbud af blomster, krydderurter, grøntsager og meget mere. Søren Ryge kigger indenfor i de spændende drivhuse, hvor det hele bliver grundlagt. Tilrettelæggelse: Søren Ryge Petersen. www.dr.dk/drderude

06:30  

Marta & Guldsaksen II (4:4)
Marta & Guldsaksen II (4:4) Guldbergsgade er på den anden ende under gadefesten Distortion. Marta og rollatorbanden vil ud og feste med de unge, men man bliver let væk i mængden, når man er 1,50 høj og hele gaden er en stor brølende fest. Det daglige pres som forretningsdrivende er hårdt for den 61-årige Marta, så hun er nødt til at stoppe op og gøre noget for sig selv og sine drømme. Det bringer hende langt væk fra Guldbergsgade. Til hest. Op og nedture går hånd i hånd i kvarteret omkring Salon Guldsaksen, hvor Marta i 30 år har drevet sin frisørsalon som et værested og samlingspunkt for hele kvarteret. Dansk dokumentarserie. Tilrettelæggelse: Lisbet Barrett og Vibeke Heide-Jørgensen

07:00  

Amatører i rummet
Amatører i rummet To voksne mænds drengedrøm om Rummet. De to danskere, Peter Madsen og Kristian von Bengtson, har en fælles drengedrøm om at bygge en raket og rejse ud i rummet. Hvis det lykkes dem, skriver de sig ind i verdenshistorien som de første amatører, der gennemfører en bemandet rummission. Fra et værksted på et nedlagt skibsværft arbejder de i årevis på projektet. Og da det næsten lykkes for dem må de to entusiaster sande, at selv små banale forhindringer kan bremse voksne mænds store visionære drømme. Snart slår samarbejdet mellem de to venner gnister, en krig bryder ud og de bliver hinandens værste modstandere i kapløbet om Rummet. Instrueret af Max Kestner.

08:00  

De flyvende læger (204:224)
De flyvende læger (204:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:45  

Stolthed og fordom (1:3)
Stolthed og fordom (1:3) Mrs. Bennetts mål i livet er at få sine fem døtre gift. Da de rige ungkarle Darcy og Bingley flytter til egnen, øjner hun fluks en chance for at få afsat et par af døtrene. Den ældste, Jane, bliver straks betaget af den rare Bingley. Det er derimod ikke just kærlighed ved første blik, da den næstældste datter, Elizabeth, møder den flotte, men tilknappede og tilsyneladende arrogante Darcy. Elizabeth Bennet: Jennifer Ehle. Mr. Darcy: Colin Firth. Jane Bennet: Susannah Harker.

DR2

00:35  

De navnløse døde
De navnløse døde Hvert år dør omkring 60.000 mennesker i Los Angeles. Nogle af dem dør under usædvanlige omstændigheder og ender på retsmedicinsk institut, der obducerer for at fastslå dødsårsagen, identificerer dem ved hjælp af fingeraftryk og opspore eventuel familie. Uanset om det er en starlet fra Hollywood eller en stakkels hjemløs, behandles hvert lig med lige stor respekt, og bliver familien ikke fundet, findes der også en særlig ceremoni for dem, der dør alene.

01:15  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Las Vegas
Ekstrem verden - Ross Kemp i Las Vegas Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. I Las Vegas, hvor besøgende hvert år lægger omkring 150 milliarder kroner om året, møder Ross nogle af dem, der i forbindelse med finanskrisen mistede både arbejde og formue.

02:00  

Sydkorea og det moderne slaveri
Sydkorea og det moderne slaveri Journalisten Marcel Theroux rejser her til Sydkorea for at undersøge sagen om moderne slaveri på de isolerede Sinan-øer. I årtier har mennesker med især indlæringsproblemer tilsyneladende været holdt som slaver her, hvor de arbejder uden at få løn for det. Theroux møder her en mand, der blev holdt tilbage i over 30 år, men nu er sluppet fri.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Horisont
Horisont

07:25  

Ufrivillig far (3:3)
Ufrivillig far (3:3) Hvert år oplever en række mænd, at blive far imod deres vilje. Nu står tre af dem frem og fortæller om deres oplevelser. Anne Sophia Hermansen rejser spørgsmålet om mænd skal have muligheden for at vælge faderskabet fra, når de bliver ufrivilligt fædre

07:55  

USA indefra: Bitcoin
USA indefra: Bitcoin Morgan Spurlock prøver i en hel uge udelukkende at betale med den virtuelle bitcoin for at forsøge at finde ud af om denne valuta, trods den negative medieomtale, alligevel skulle have nogle fordele for ikke at tale om en fremtid.

08:35  

USA indefra: Affaldssortering
USA indefra: Affaldssortering Hvor sker der med vores skrald? Morgan Spurlock følger i fodsporene på sit eget affald for for at se, hvad det vil sige at smide noget væk. Hvordan foregår affaldshåndteringen i New York?

DR3

00:45  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (2:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (2:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvem vi er som mennesker.

01:30  

Monte Carlo elsker USA (1:8)
Monte Carlo elsker USA (1:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Da Peter og Esben lander i New York, er der derfor dømt kæmpe vinger bagud, når kursen bliver lagt mod Las Vegas. Foran sig har de et road trip på 3000 miles til at nyde den mytiske amerikanske frihed i fulde drag, og de kommer IKKE til at se sig tilbage...

02:00  

Monte Carlo elsker USA (2:8)
Monte Carlo elsker USA (2:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Med New Yorks glitrende skyline i bakspejlet kan Peter og Esbens frihedstrip for alvor begynde. Kursen er sat mod Las Vegas, men allerede i Detroit er det som at ankomme til en fest dagen derpå. Vil det mon lykkes Peter og Esben at skabe godt humør i den konkursramte ruinby uden at få ridser i lakken?

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop
Morgengymnastikken: Ryg & lænd, faste lår og kontorkrop Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med Barthelot som laver øvelser for 'ryg og lænd', så har vi træning for at få 'faste lår' med Yvonne, og til sidst får vi 'kål på kontorkroppen' med Anne Kathrine.

08:35  

Monte Carlo elsker USA (1:8)
Monte Carlo elsker USA (1:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Da Peter og Esben lander i New York, er der derfor dømt kæmpe vinger bagud, når kursen bliver lagt mod Las Vegas. Foran sig har de et road trip på 3000 miles til at nyde den mytiske amerikanske frihed i fulde drag, og de kommer IKKE til at se sig tilbage...

DR K

00:30  

Portræt af Elisabeth Vigée Le Brun (2:2)
Portræt af Elisabeth Vigée Le Brun (2:2) Den franske maler Elisabeth Vigée Le Brun (1755-1842) er primært kendt for sine portrætter af Marie-Antoinette og andre store europæiske personligheder i det 18. og tidlige 19. århundrede. Både personligt og professionelt levede hun et ekstraordinært liv, som kunstner, som fraskilt mor, som forretningskvinde med økonomisk og juridisk uafhængighed. Det var muligt for kvinder i 1700-tallet, før de i århundredet efter blev forvist til en rolle som hustruer og mødre. Som Vigée Le Brun selv sagde om den før-revolutionære periode i Frankrig: 'Dengang regerede kvinder og gjorde det godt, men revolutionen afsatte dem'.

01:20  

Min søns familie
Min søns familie Ægteparret Ryota og Midori får at vide, at deres nu seksårige søn blev forbyttet ved fødslen. Nyheden kommer som et chok, og Ryota får svært ved at føle samme hengivenhed over for drengen. Da parret møder den kærlige familie, som har opfostret deres biologiske søn, begynder Ryota at sætte spørgsmålstegn ved sine egne familieværdier, og han må træffe et valg, som vil vende op og ned på alles liv. 'Min søns familie' modtog Juryens Pris på Cannes-festivalen. Ryota: Masaharu Fukuyama. Midori: Machiko Ono. Yukari: Yôko Maki. Instruktion: Hirokazu Koreeda.

03:15  

Sinatra - historien om Old Blue Eyes (3:4)
Sinatra - historien om Old Blue Eyes (3:4) - på karrierens højdepunkt Amerikansk dokumentarserie fra 2015. (Sinatra: All or Nothing at All) Med hjælp fra venner, familie og hidtil ukendte optagelser tegner instruktøren Alex Gibney et portræt af den legendariske, amerikanske crooner og jazzsanger, Frank Sinatras, liv og karriere. I slutningen af 1940'erne var Sinatras karriere på et nulpunkt, men en hovedrolle i filmen 'Herfra til evigheden' og et skift til pladeselskabet Capitol skaffede ham et kæmpe comeback. Det samme gjorde dannelsen af the Rat Pack sammen med Dean Martin, Sammy Davis, Jr., Peter Lawford og Joey Bishop.

04:15  

Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4)
Sinatra - historien om Old Blue Eyes (4:4) Med hjælp fra venner, familie og hidtil ukendte optagelser tegner instruktøren Alex Gibney et portræt af den legendariske, amerikanske crooner og jazzsanger, Frank Sinatras, liv og karriere. I 1971 holdt Frank Sinatra et brag af en afskedskoncert - og det blev han stort set ved med indtil kort før sin død som 82-årig i 1998.

05:20  

Dagens sang: Se, det summer af sol
Dagens sang: Se, det summer af sol - sunget af et af DRs kor.

05:25  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Guldkorn - Danmark I 1969
Guldkorn - Danmark I 1969 I 1969 vinder nye og kollektive boligformer indpas og der kommer farver i fjernsynet. Som noget helt nyt kan danskerne tage på bibelcamping og på Islands brygge er en direktørfrue gået til kamp for romaernes rettigheder.

06:10  

Guldkorn 1970'erne: 1970
Guldkorn 1970'erne: 1970 I 1970 er computeren ved at blive en fast del af danskernes hverdag. Den nye teknologi gør livet lettere, men er også en smule skræmmende. I hjemmene brydes der med det traditionelle familiemønster - og i modeverden vendes tingene helt på hovedet.

06:30  

Nikolaj og Julie (17:22)
Nikolaj og Julie (17:22) Så er det igen tid til den årlige Tivoli-tur - men det er ikke helt så ligetil for vennerne, som det var engang. Kim og hendes børn er flyttet ind hos Nikolaj, som dog er på kollisionskurs i forhold til Kims søn Mark. Imens er Julie og Lars ved at sætte hus i stand og glæder sig til babyen - men så dukker Lars' gamle problemer op og skaber nye. Frank og Karinas ægteskab hænger i en meget tynd tråd - og så er det værste ikke engang sagt endnu. Philip har besluttet at forlade bureauet og har allerede fået nyt job, da han bliver kontaktet af den institution, hvor hans bror bor - mens Søs til gengæld får en ny samarbejdspartner. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Henning Jensen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Camilla Bendix, Peter Aude, Rasmus Bjerg og Lise Schrøder. Manuskript: Ida Maria Ryden og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 28.9.03

07:15  

Nikolaj og Julie (18:22)
Nikolaj og Julie (18:22) Nikolaj er reelt bekymret for Emmas trivsel, fordi Lars har et alkoholproblem, og beslutter at blande sig i det. Julie kommer til at stå midt i konflikten, som eskalerer, og pludselig vælter hele læsset. Hos Frank og Karina er deres samliv ved at falde fra hinanden - Frank kan ikke tilgive Karinas affære, selv om han prøver. Philip forsøger at få Edward til at passe ind i sin hektiske verden, indtil nogle realiteter går op for ham. Søs fyrer sin nye samarbejdspartner, men det har han ikke umiddelbart tænkt sig at acceptere Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Lars Mikkelsen, Inger Hovman, Morten Staugaard, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Finn Storgaard, Sophie Louise Lauring, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Tina Gylling Mortensen, Teis Bayer, Pauli Ryberg, Mikkel Rosenberg og Ann Hjort. Manuskript: Carsten Rudolf og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 5.10.03

08:00  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

08:05  

aHA!
aHA! Mød Niels Olsen, Thomas Mørk, Viggo Sommer og Marianne Jelved i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1988. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 2.11.02

08:45  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært. Indslag om Osvald Helmuth, der giver et udenlandsk statsoverhoved gode råd, om et kunstværk, der karakteriseres som "vildt vammelt", om en rund, kongelig fødselsdag og om Danmark, der vinder i fodbold over et land med dobbelt så mange indbyggere. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Braceface (20)
Braceface (20) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Sara pjækker (45)
Klassen - Sara pjækker (45) Sara pjækker fra timen for at få lavet hul i øret, selvom hendes far har sagt nej. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Dyrekraft-udfordringen

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Termitternes kamp mod tungerne

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (3)
Pingvinerne fra Madagascar (3) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Hoppeleg til havs

05:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Bugge - en ven i nøden

05:50  

Sikker & Søn II (12)
Sikker & Søn II (12) Sikker & Søn holder øje med højre og venstre. De ender ved en bro, hvor de skal bære udstyr over på den anden side. Men de har svært ved at komme forbi hinanden. Men hvad nu, hvis de aftaler, at de altid går i højre side?

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Farveladeglad

06:30  

MikroMakkerne (4)
MikroMakkerne (4) MikroMakkerne har pakket deres trækvogn og er rullet ud i naturen for at gå på krible krable-jagt. I dag er det bænkebidderen, der bliver studeret nøje af Selma og Milton. Se med og bliv klogere på den lille grå fyr.

06:40  

Minisekterne
Minisekterne Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:45  

Minisekterne
Minisekterne Fransk animationsserie om insekternes verden.

06:55  

Vilde Venner - Krible Krable (4:5)
Vilde Venner - Krible Krable (4:5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, og i dag er det Asta og Sune, der har vagten i klubhuset. Dagen står i de små krible-krable-dyrs tegn, så de tager en tur ud til Bjørli i skoven. De tager på jagt efter smådyr i skoven, for Vilde Venner vil finde ud af, hvilket dyr, der er skovbundens hurtigste.

07:00  

MikroMakkerne II (4)
MikroMakkerne II (4)

07:15  

Edderskønne Edderkopper (4)
Edderskønne Edderkopper (4) Vandedderkoppen har fundet en virkelig smart måde at leve under vand på. Med en luftklokke, hun selv spinder og fylder luft i. En anden særlig heldig edderkop bor i et forladt sneglehus, men hun har glemt at fortøjre det til bunden, og da hun fylder luft i, sker der noget overraskende. Men i dag er også en sørgelig dag, for en af vandedderkopperne får sine ben i klemme i en muslingeskal.

07:20  

Minisekterne
Minisekterne Fransk animationsserie om insekternes verden.

07:30  

Cykelmyggen og Minibillen
Cykelmyggen og Minibillen Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning

08:45  

MikroMakkerne II (1)
MikroMakkerne II (1)

08:55  

MikroMakkerne II (2)
MikroMakkerne II (2)

 
DR1

10:30  

Antikkrejlerne (224)
Antikkrejlerne (224) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (225)
Antikkrejlerne (225) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:15  

Fotokunst: Alex Majoli
Fotokunst: Alex Majoli Her får vi historien bag nogle af verdens mest ikoniske billeder, der er knipset af de såkaldte Magnum-fotografer. Italienske Alex Majoli er især kendt for sin dækning af Irakkrigen i 2003 - særligt hans foto af en falden amerikansk soldat, der bliver båret væk af sine kollegaer, har vakt stor opsigt.

09:40  

De navnløse døde
De navnløse døde Hvert år dør omkring 60.000 mennesker i Los Angeles. Nogle af dem dør under usædvanlige omstændigheder og ender på retsmedicinsk institut, der obducerer for at fastslå dødsårsagen, identificerer dem ved hjælp af fingeraftryk og opspore eventuel familie. Uanset om det er en starlet fra Hollywood eller en stakkels hjemløs, behandles hvert lig med lige stor respekt, og bliver familien ikke fundet, findes der også en særlig ceremoni for dem, der dør alene.

10:20  

Attenborough og leddyrenes verden (4:4)
Attenborough og leddyrenes verden (4:4) Jorden gemmer på mere, end hvad øjet lige ser. Her tager naturformidleren David Attenborough os med på en rejse ind i leddyrenes verden - væsener som udgør 80 procent af klodens dyrearter. Edderkopper, skorpioner og insekter kommer under luppen med nutidens kamerateknologi, hvilket afslører nye detaljer om deres liv. Velkommen til en spændende, men farlig verden!

11:10  

Walkabout (9:9)
Walkabout (9:9) For alle andre end lige chaufføren spreder Nils og Ronnys pølsevogn "Doris" stor glæde i den lille engelske landby, som Nils og Ronny er nået til. Nu skal den videre ud på landevejen, på vej til en søndagsmiddag, men det bliver en lang tur med utallige stop undervejs. Ikke fordi motoren er ved at brænde sammen, men fordi Ronny samler alle de døde op, der er blevet trafikdræbt. Det er jo skik og brug at have en gave med til værten? Nordvision fra Norge.

11:50  

På sporet af maden - påske
På sporet af maden - påske Hvad ved du egentlig om påskens spiselige traditioner? Her er der chokolade, lam og kanin på menuen.

DR3

09:05  

Monte Carlo elsker USA (2:8)
Monte Carlo elsker USA (2:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Med New Yorks glitrende skyline i bakspejlet kan Peter og Esbens frihedstrip for alvor begynde. Kursen er sat mod Las Vegas, men allerede i Detroit er det som at ankomme til en fest dagen derpå. Vil det mon lykkes Peter og Esben at skabe godt humør i den konkursramte ruinby uden at få ridser i lakken?

09:35  

Petra elsker sig selv (8:8)
Petra elsker sig selv (8:8) Det er blevet tid til Petra og Abjørns rejse og tid til at gøre status. Er Petra blevet bedre til at elske sin krop, eller fylder de negative tanker stadig for meget? Og kan Asbjørns brev til Petra hjælpe på den evige usikkerhed? Inden Petra skal afsted forsøger hun sig med et nyt fotoshoot. For at sætte punktum vil hun have taget et nyt billede af sig selv i undertøj - et billede, som viser hende som hun ser ud og som hun vil lægge på Instagram. For så længe Petra kan huske har hun været uvenner med sin krop. Hun synes hele tiden den er forkert, for grim og for tyk. Det har sat en mental bremse for strandture i bikini og stramtsiddende tøj og Petra hader synet af sin nøgne krop i spejlet. Nu er hun blevet træt af at det skal fylde så meget i hovedet, og da en solferie med kæresten står for døren, beslutter hun sig for at tage kampen op med de negative tanker. Men hvad skal der til? Er det slankekure og shapewear? Danseterapi, plastikkirurgi og sexet undertøj? Eller har Petra bare vænnet sig til at hade det, hun ser i spejlet. Gennem otte programmer følger vi Petras personlige rejse for at få svar på spørgsmålet: hvordan lærer man at elske sin krop?

10:05  

Nedrivningsholdet (3:3)
Nedrivningsholdet (3:3) Eksplosioner og massiv destruktion - jobbet som nedrivningsarbejder er ikke for sarte sjæle. Men helt præcist hvordan arbejder nedrivningsfirmaer? Få svaret, når vi følger en række nedrivningsfolk, som står for at rive Storbritanniens største bygninger ned. Her tager vi en tur med til byen Hull, hvor en 19-etagers bygning midt i et boligområde står for skud.

10:55  

De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner
De utrolige supermennesker - Overnaturlige evner Den engelske skuespiller Simon Farnaby har altid været fascineret af superhelte med overnaturlige kræfter. Nu rejser Simon Jorden rundt og møder en række mennesker, der har der har nogle helt særlige evner. I Kroatien møder han bl.a. en dreng med magnetiske kræfter og i Serbien en mand, der kan lagre elektricitet i sin krop og modstå elektrisk stød.

11:40  

VICE: Boksning med bare næver
VICE: Boksning med bare næver Det er ikke længere et sjældent syn at se briter slås med knoerne fremme. Boksning med de bare næver er blevet en populær sport i Storbritannien, og derfor arrangerer man nu den første officielle nævekamp i 150 år. Modstanderen er USA. Belønningen er ære og stolthed. VICE besøger den skjulte bokseverden for at finde ud af, om vreden og volden er årsag til, at så mange dyrker den farlige sport - eller om det er resultatet af de utallige nådesløse kampe.

DR K

09:15  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om den uafhængige monopol-radio, om en fest til over 300 millioner kroner, om fransk mode i København, om ministre, der ikke havde råd til gratis biler og om danske atomsprængninger i en maskine, man ikke skulle komme for tæt på med sine nøgler. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:45  

Madsen & Co. (28:32)
Madsen & Co. (28:32) 'Den usynlige mand.' Der skal være kommunalvalg, og Mogens beslutter sig for at give den socialdemokratiske borgmester en hjælpende hånd med kampagnen - mens Line som medlem af Venstres Ungdom støtter modkandidaten. Da valgkampens store slag skal stå til et vigtigt vælgermø- de, har Mogens tænkt på alt - både Max, Jørgen, Kisser og Pedersen hjælper til, men alligevel udvikler Mogens´ PR-nummer sig ikke helt som planlagt. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Borgmesteren: Waage Sandø m. fl. Manuskript: Lars le Dous. Instuktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:10  

Madsen & Co. (29:32)
Madsen & Co. (29:32) 'Stor filmkunst'. Line skal skrive opgave om sin familie, og så får Mogens en idé. Hvorfor ikke lave en film om den lykkelige Madsen- familie? Og Mogens ved natur- ligvis, hvad han taler om - som ung studerede han smalfilm på højskole. Hele familien må stille op, da optagelserne går i gang til storfilmen - og til Lines gru planlægger Mogens, at filmen skal vises på hendes gymnasium. Medvirkende Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Håndværker: Mogens Rex. Manuskript: Lars le Dous. Instuktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:30  

Pas på mor (1:12)
Pas på mor (1:12) Plejehjemmet. Lily er en sej og munter enke i 70'erne, der er blevet noget glemsom - og det er ikke så dårligt endda, når man nu godt vil have, at de voksne sønner bliver ved med at tage sig af én. Lily bor sammen med sin yngste søn, Morten, som for nylig er blevet skilt. Morten vil dog gerne vil bo for sig selv igen, og Lily accep- terer at flytte ind på et pleje- hjem. Vel vidende, at hun nu er godt anbragt, arrangerer Morten et romantisk stævne- møde - men Lily er fuld af overraskelser. Lily: Grethe Holmer. Morten: Steen Stig Lommer. Henrik: Steen Springborg. Forstanderinden: Lisbeth Gajhede. Helen: Joy-Maria Frederiksen. Manuskript: Geoffrey Atherden. Bearbejdelse: Ann Mariager. Instruktion: Morten Hovman. Scenografi: Tanja Lauridsen. Musik: Bent Lundgaard.

10:55  

Pas på mor (2:12)
Pas på mor (2:12) Skilsmissen. Morten skal skilles fra Helen i morgen. Selv om Lily aldrig har brudt sig om Helen, bryd- er hun sig bestemt heller ikke om at høre om den slags - i hendes tid var alle lykkelige og blev ikke skilt. Bedre bliver det ikke, da også Henrik duk- ker op med et blåt øje og pro- blemer på hjemmefronten. Lidt efter kommer Henriks kone Linda, som har over- rumplende nyheder - og så kører det hele rundt for Lily. Lily: Grethe Holmer. Morten: Steen Stig Lommer. Henrik: Steen Springborg. Linda: Vibeke Hastrup. Manuskript: Geoffrey Atherden. Bearbejdelse: Ann Mariager. Instruktion: Morten Hovman. Scenografi: Tanja Lauridsen. Musik: Bent Lundgaard.

11:25  

Pas på mor (3:12)
Pas på mor (3:12) Flybilletterne. Morten vil på ferie og har inviteret Lulu med til Mallorca - han har bare ikke fået fortalt sin mor om det endnu. Men Henrik har lovet, at Lily kan bo hos ham og Linda imens - Henrik har bare helt glemt, at han selv skal ud og rejse. Da så Helen dukker op og tror, at det er hende, der skal med til Mallorca, mens Lulu er ved at være træt af at vente på at komme afsted, bliver Morten igen nødt til at ændre planer. Lily: Grethe Holmer. Morten: Steen Stig Lommer. Henrik: Steen Springborg. Helen: Joy-Maria Frederiksen. Lulu: Lene Laub Oksen. Manuskript: Geoffrey Atherden. Bearbejdelse: Ann Mariager. Instruktion: Morten Hovman. Scenografi: Tanja Lauridsen. Musik: Bent Lundgaard.

11:55  

Holocaust (1:4)
Holocaust (1:4) I 1935 fejrer den velhavende tysk-jødiske familie Weiss sønnen Karls bryllup med den katolske pige Inga, men snart går de politiske forhold i Tyskland fra ondt til værre. Josef får svært ved at arbejde som læge, men Berta nægter at forlade Tyskland. Efter Krystalnatten begår Bertas forældre selvmord, Karl bliver arresteret og sendt til kz-lejren Buchenwald, Josef bliver deporteret til Polen, og den yngste søn Rudi flygter. En af Josefs patienter, den arbejdsløse jurist Erik Dorff, bliver af sin ambitiøse kone Marta opfordret til at søge arbejde i SS og bliver assistent for Reinhard Heydrich. Inga: Meryl Streep. Karl: James Woods. Josef: Fritz Weaver. Berta: Rosemary Harris. Rudi: Joseph Bottoms. Erik: Michael Moriarty. Marta: Deborah Norton. Heydrich: David Warner. Eichmann: Tom Bell. Manuskript: Gerald Green. Instruktion: Marvin J. Chomsky.

DR Ultra

09:00  

De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed
De tre detektiver og Skeletøens hemmelighed Med dansk tale. Vennerne Jupiter, Bob og Pete tager en ferie fra detektivarbejdet da Petes far inviterer dem med til Sydafrika, hvor han skal arbejde for den rige frøken Wilbur - men ferie bliver der ikke meget af, da et mystisk monster pludselig angriber frøken Wilbur. Hun anklager den lokale healer Gamba for at stå bag. Sammen med Gambas datter, Chris, sætter de tre detektiver sig for at bevise Gambas uskyld ved hjælp af deres eminente logiske sans, deres viden og en stor portion mod. Det bliver et nervepirrende eventyr, der skal løse mysteriet om Skeletøens hemmelige monster.

10:25  

Zorro (18)
Zorro (18) Guldfuglen.

10:45  

Zorro (19)
Zorro (19) En sikker plan.

11:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

11:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

09:05  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:30  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Tegnedrengene

09:55  

Monster Buster
Monster Buster Under Silkes seng bor der et dumt fantasi-monster med 100 arme og ét ben, som godt kan lide kogte ting. Men nu gider Silke ikke være bange for det længere! Hun ringer til MonsterBusters, og sammen med MonsterBuster Mille lægger hun en snedig fælde, der buster monstret langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

10:10  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og skateboard-dysten.

10:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være sømand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg en hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres store saftige burgere. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

11:05  

Ramasjang Club - Krammedansen (5)
Ramasjang Club - Krammedansen (5) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted til at gøre det. I Rouladegade har Mille hentet sin gode ven, Rosa, og sammen har de fundet en ret sej teaterscene inde i Tivoli. Rosa har taget sit sovedyr Momme med. Men ikke alle sovedyr er lige gode til at danse. Til gengæld er de gode til at kramme, så Mille laver en krammedans. En masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Mille og Rosa og får den vildeste krammer på. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:20  

Kaj og Andrea holder fastelavn
Kaj og Andrea holder fastelavn Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:50  

Skrål med Filippa (10)
Skrål med Filippa (10) Filippa elsker hunde, både de store og de små. Idag skal Filippa ind til Halfdan og lave sin helt egen sang om hundevenner.

DR1

12:00  

Bonderøven 2011 (2)
Bonderøven 2011 (2) Bonderøven spænder "Solvej" for tømmerslæden, og sammen henter de granstammer i skoven. En brændefyret bageovn har længe været et stort ønske hos Frank, og nu har han fundet ovnen på en gård, der skal nedrives. Hjemme igen lærer Frank den svære kunst at pode valnøddetræer - et projekt der også involverer en rugekasse. Ude på marken er Frank vidne til en tvillingefødsel. Sendt første gang 30.03.11

12:25  

Kære nabo - gør bras til bolig Lyngby
Kære nabo - gør bras til bolig Lyngby Da Anne Amalie og hendes kæreste købte det store hus i Lyngby, så fremtiden lys ud for den sammenbragte familie. Men allerede inden parret og Anne Amalies tre piger nåede at flytte ordentligt ind i huset, gik kæresten fra hende. Anne Amalie brugte hele sin formue på at købe ham ud af huset - for hun kunne ikke nænne at rykke rundt på børnene endnu engang. Men med fuldtidsarbejde, som alenemor til tre og med en mental blokering i forhold til indretningen af den braste drøm af et hus, har Anne Amalie ikke kunnet blive færdig med villaen. Derfor har hun tilkaldt designerne Anders Faarborg og Rasmus Robert og bedt dem om hjælp til at indrette husets store stue og den tilstødende, overdækkede terrasse. Nu har de fire dage, et budget på 0 kr. og hvad naboerne kan tilbyde af gamle ting og sager samt hjælpende hænder til at få Anne Amalie og hendes tre piger ordentligt på plads.

13:10  

Hammerslag 2010 (7)
Hammerslag 2010 (7) Peter Ingemann starter en runde nye udfordringer til ejendomsmæglere på udebane. Denne gang byder han på en sjov liebhaverejendom ved Middelfart med en ekstra parcel lige ned til vandet, et hus på Helnæs kun et stenkast fra bugten og et lækkert bondehus med bindingsværk ved Ringsted. Sendt første gang 17.08.10

13:40  

Columbo: Et umage par
Columbo: Et umage par Da hesteopdrætteren Graham McVeigh myrder sin spillegale bror, får han det til at ligne mafiaens gerning. McVeigh er sikker på, at han har begået det perfekte mord, men snart får han både kriminalkommissær Columbo og en venlig, men særdeles bestemt mafiaboss på nakken. Columbo: Peter Falk. Graham McVeigh: George Wendt. Vincenzo Forteli: Rod Steiger. Manuskript: Lawrence Vail. Instruktion: Vincent McEveety.

DR2

12:40  

PETs blinde øje
PETs blinde øje

13:25  

Husker du - Highlights fra 1960'erne
Husker du - Highlights fra 1960'erne Husker du musikken, dansene og den unge generation, som får tid og penge til at være forbrugere af de nye toner - iført maxifrakker og beatleshår. Sendt første gang 14.12.05

14:10  

Husker du... - Highlights fra 70'erne
Husker du... - Highlights fra 70'erne 1970'erne var et turbulent politisk årti. Jordskredsvalg, mindretalsregeringer, statsministre som går i utide og umage regeringssammensætninger er dagligdagskost for danskerne. Vi er dog forskånet for et fænomen som præger andre europæiske lande - den politiske terror. De røde brigader, Rote Armé Fraktion og sorte september kommer på alles læber i de år for deres brutale gidseltagninger og henrettelser af prominente politikere. Det politiske årti forplanter sig også i Danmarks Radios udsendelser, og diskussioner er en fast bestanddel i og om udsendelserne. Sendt første gang 25.05.05

DR3

12:05  

Efterlyst kærlighed (4:6)
Efterlyst kærlighed (4:6) Louise forsørger nu at finde den mand, hun mødte I Lidl ved hjælp af fantomtegningen. Eftersøgningen fører hende forbi en jagt- og fiskeriforretning, og her er der pludselig en, der måske ved hvem John er. Samtidigt er alvoren ved at gå op for Filip i Berlin. Han kan pludselig være meget tæt på at møde den kvinde, han har tænkt på i mere end halvandet år. I sin eftersøgning får Filip nu hjælp af Adam fra den danske kirke. William bliver ringet op af P3, mens han er i skole. Eftersøgningen i radioen har gjort, at de nu har afgørende nyt om de to veninder fra videoen, som William har delt på Facebook.

12:35  

Nowhere Boys II (10:13)
Nowhere Boys II (10:13) Sam, Felix, Oscar, Jake og Ellen er i dybe problemer. For nu da talismanen er blevet ødelagt, kan de ikke få Andy tilbage til deres univers.

13:00  

Nowhere Boys II (11:13)
Nowhere Boys II (11:13) Felix, Jake og Ellen ved ikke, at Sam og Roland har byttet kroppe. Men når de at finde ud af det, før de fortæller Roland alt?

13:30  

Nowhere Boys II (12:13)
Nowhere Boys II (12:13) Alice fanger de unge inde på skolen - men hvad er hun ude på?

13:55  

Nowhere Boys II (13:13)
Nowhere Boys II (13:13) Gruppen har mistet deres magiske kræfter og talismanen, men de opgiver ikke håbet om at få Andy tilbage.

14:20  

Playing It Cool
Playing It Cool Han tror ikke på kærligheden, selv om han skal skrive manuskript til en romantisk komedie. Men alt ændrer sig, da han møder en smuk ung kvinde til en velgørenhedsmiddag. Han forelsker sig med et brag, men der er bare ét problem: Hun er forlovet. Men han er ikke forfatter for ingenting, så han sætter sin fantasi i sving for at erobre hendes hjerte. Han: Chris Evans. Hun: Michelle Monaghan. Scott: Topher Grace. Instruktion: Justin Reardon.

DR K

13:20  

Zirkus Nemo - nu med hentehår (1:2)
Zirkus Nemo - nu med hentehår (1:2) I programmet kan du bl.a. møde ballonmanden Lars fra Farum, Det 3 mands store cirkusorkester og ikke mindst Søren Østergaard som Gentlemantyven Kim Tim fra Køge, Louise Mieritz som flamenco-danser og begge som Cykelakrobater i forrygende forklædning. Sendt første gang d. 2. august 2002.

14:00  

Zirkus Nemo - nu med hentehår (2:2)
Zirkus Nemo - nu med hentehår (2:2) I aftenens program kan De bl.a. møde Søren Østergaard som hår-artist og bagersvend, Louise Mieritz som Flame Fleming og gyngende cirkusprinsesse i duet med de 2 indiske ænder Priscilla og Preben samt gensyn med Danmarks ældste aktive artistpar "The Pacemakers". Producer: Trine Fensmark

14:50  

Chaplin
Chaplin Filmkunstens første superstjerne Charles Chaplin vokser op i England i fattige kår, men som 24-årig bliver han engageret til Hollywood, hvor han hurtigt bliver en berømthed. Filmen følger Chaplins karriere gennem århundredet, den politiske forfølgelse og hans mange ægteskaber med ganske unge kvinder. Chaplin: Robert Downey Jr. Mack Sennett: Dan Aykroyd. Hannah: Geraldine Chaplin. Instruktion: Richard Attenborough.

DR Ultra

12:05  

Ultra Galla 2014
Ultra Galla 2014 I Danmarks største gallashow for børn er der fart over feltet, når de tre værter Jakob Riising, Sofie Linde og Joakim Ingversen styrer løjerne. Men Jakob er tarvelig over for de andre værter, imens Djämes Braun, MGP-vinderen Emma Pi og Pendler Kids holder festen i gang. "D' nice at være nice" og det skal Jakob lære, inden han gør alle kede af det.

13:35  

Klassen - Tissemanden (43)
Klassen - Tissemanden (43) Karl bliver beskyldt for have tegnet en stor tissemand på væggen. Læreren Henning giver Karl en klam straf. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:45  

Klassen - Emmas dilemma (44)
Klassen - Emmas dilemma (44) Emma og Sami bliver tvunget til at lave gruppearbejde sammen. Det er Emma slet ikke tilfreds med. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:55  

Sofie Linde Show I (8) - Mikkel Kryger
Sofie Linde Show I (8) - Mikkel Kryger I aften i Sofie Linde Show får Sofie besøg af sin bedste ven, Mikkel Kryger. De har lavet masser af børne-TV sammen, inden Mikkel stak af til en helt anden TV-kanal. Sofie savner ham, så i aftenens program vil hun forsøge at lokke ham tilbage igen, sammen med en række andre DR-værter - og en helt særlig, gammel ven, som Mikkel ikke har set i lang tid... Bubber og Jacob kigger selvfølgelig også forbi og Tyrees og DJ Isak er som altid klar med fed musik undervejs. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

14:25  

Limbo 3 (15:16)
Limbo 3 (15:16)

14:40  

Limbo 3 (16:16)
Limbo 3 (16:16)

14:55  

Min Nabo Totoro
Min Nabo Totoro Tegnefilm om to piger, hvis mor er syg. Heldigvis har pigerne en hemmelig ven. Og hvis nogen kan hjælpe, når der er noget galt, så er det altså det sære væsen, Totoro. Instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

12:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Slange Kan det virkelig passe, at slangen lugter med tungen? Ta' med Lille Nørd på slangeeventyr og se, om Anders og Katrine er ligeså gode som snogen til at fange fisk i vandet.

12:40  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling er på udflugt ved en stor sø. De fanger en lille fisk, men vil de spise den? Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:40  

Musen Tip
Musen Tip En gæst derhjemme.

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil spille med.

13:55  

Køkkenhyggen Hella
Køkkenhyggen Hella Næsten brækket ben og mexicansk mad. Storm og Emilie overrasker med indkøbsposer og aftensmad.

14:20  

Sofus III (2)
Sofus III (2) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Linus, der skal have en ven på besøg. De skal lufte naboens hund, men hvem skal tage hundelorten op?

14:35  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:45  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:55  

Ramajetterne (6)
Ramajetterne (6) Ramajetterne - En tre-retters gryderet Ramasjangs Lufthavn er på den anden ende, da flymaden pludselig er sluppet op. Ramajetterne SKAL fremtrylle 3 retter mad, hvis lufthavnens ry og rygte skal reddes.

DR1

15:10  

The Best Exotic Marigold Hotel
The Best Exotic Marigold Hotel The Best Exotic Marigold Hotel i Jaipur i Indien lokker med løfter om luksus til små penge. Det får syv engelske pensionister til at sætte kurs mod Jaipur, hvor de håber på at tilbringe deres livs efterår i behagelige omgivelser. Desværre har hotellet temmelig svært ved at leve op til brochurens løfter. Til gengæld har det mange andre glæder at byde på. Evelyn: Judi Dench. Muriel: Maggie Smith. Douglas: Bill Nighy. Instruktion: John Madden.

17:05  

Jordemoderen VI (8)
Jordemoderen VI (8) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:10  

Den ny verden (1:4)
Den ny verden (1:4) I 1680'ere kæmper fire unge mennesker for kærligheden og for deres idealer på begge sider af Atlanten. Det sker på en turbulent baggrund. I England har kong Karl den 2. brudt sine løfter om et mere frit samfund og i stedet skabt et tyranni. I Amerika er de engelske nybyggere fast besluttet på at frigøre sig fra kongemagtens åg. Men samtidig gør kolonisterne krav på indianernes territorier med en blodig fremfærd, der ikke står tilbage for det tyranni, de er flygtet fra.

16:00  

Den ny verden (2:4)
Den ny verden (2:4) I 1680'ere kæmper fire unge mennesker for kærligheden og for deres idealer på begge sider af Atlanten. Det sker på en turbulent baggrund. I England har kong Karl den 2. brudt sine løfter om et mere frit samfund og i stedet skabt et tyranni. I Amerika er de engelske nybyggere fast besluttet på at frigøre sig fra kongemagtens åg. Men samtidig gør kolonisterne krav på indianernes territorier med en blodig fremfærd, der ikke står tilbage for det tyranni, de er flygtet fra.

17:00  

Robin Hood
Robin Hood I det 12. århundredes England anfører den tapre Robin Hood en gruppe mænd, der som fredløse har søgt tilflugt i Sherwood-skoven. Robin og hans kammerater vil ikke finde sig i den tyranniske prins Johns udsugning af en underkuet befolkning, men da det lykkes prins John at lokke Robin med til en bueskydningskonkurrence, bliver han taget til fange. Ved sin fremkomst var filmen den dyreste produktion, Warner Brothers nogensinde havde lavet, bl.a. fordi det var en af de første film, der blev optaget i farver. Sir Robin af Locksley: Errol Flynn. Lady Marian: Olivia de Havilland. Sir Guy af Gisbourne: Basil Rathbone. Instruktion: Michael Curtiz og William Keighley.

DR3

15:45  

Earth Shocks - Mega Flood
Earth Shocks - Mega Flood Forestil dig en flodbølge, der er tusinde gange større end den ødelæggende tsunami i 2004. En sådan bølge menes med sin voldsomme kraft at have skabt erosionslandskabet 'Scablands' i staten Washington i USA for 12.000 år siden. Men hvordan gik det til? Og hvor i alverden kom vandet fra? Et hold videnskabsfolk gør os klogere på den dramatiske begivenhed.

16:35  

Ruslands iskolde natur
Ruslands iskolde natur Kom med til Franz Josefs Land, som er en arktisk øgruppe, der tilhører Rusland. Området er af vulkansk oprindelse og dækket af gletsjere. I næsten et århundrede har øgruppen været forbudt område grundet en militær udkigspost, men ikke længere. Her rejser en gruppe forskere ind bag det frosne tæppe til en natur, som har været isoleret fra omverdenen. De søger svar på, om klimaforandringerne har påvirket dette afsides område og dets dyreliv.

17:25  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (2:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (2:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvem vi er som mennesker.

DR K

17:05  

De kongelige juveler (1:2)
De kongelige juveler (1:2) Til officielle kongelige begivenheder bærer Kronprinsesse Mary et historisk sjældent rubinsæt, som er med til at fortælle Europahistorie. Rubinerne og diamanterne blev båret første gang af Napoleons tidligere forlovede, Désirée, til netop Napoleons storslåede kroning i 1804. Désirée tager rubinsættet med til Sverige og da hendes velhavende oldebarn, Louisa, i 1869 gifter sig med Frederik 8. skal "de danske farver" med til Danmark.

DR Ultra

16:20  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Thunderbirds (23)
Thunderbirds (23) Kommandovejen

16:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne (18)
Vi' bare bjørne (18)

17:25  

Vi' bare bjørne (19)
Vi' bare bjørne (19)

17:40  

Klassen - Sara pjækker (45)
Klassen - Sara pjækker (45) Sara pjækker fra timen for at få lavet hul i øret, selvom hendes far har sagt nej. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

17:50  

Klassen - Den sidste dronning (46)
Klassen - Den sidste dronning (46) Astrid koster rundt med alle i klassen. Liam vil have Emma tilbage, han kan slet ikke holde Astrid ud. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

DR Ramasjang

15:15  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Oversvømmelse

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Basketball

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Pruhesten Letpåtå

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Fniselus

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Hikke og nattesjov

16:05  

Chuggington
Chuggington Wilson og dinosaurussen

16:15  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

16:30  

Morten Skildpadde (26)
Morten Skildpadde (26) Dinojægeren Morten

16:55  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Silja elsker krible krable-dyr, men ved ikke så meget om dem. Hendes ven Tim er naturvejleder, så han tager en blomst på hovedet og prøver at lære Silja lidt mere om bierne.

17:00  

MikroMakkerne (4)
MikroMakkerne (4) MikroMakkerne har pakket deres trækvogn og er rullet ud i naturen for at gå på krible krable-jagt. I dag er det bænkebidderen, der bliver studeret nøje af Selma og Milton. Se med og bliv klogere på den lille grå fyr.

17:05  

Minisekterne
Minisekterne Fransk animationsserie om insekternes verden.

17:10  

Kriblekrable Safari i skoven
Kriblekrable Safari i skoven Børnene er i skoven og finder blandt andet galdeæbler, som de kan lave blæk af og fjer de kan snitte til penne. Så skal der skrives hjem efter mere slik.

17:25  

MikroMakkerne II (4)
MikroMakkerne II (4)

17:35  

Vilde Venner - Krible Krable (4:5)
Vilde Venner - Krible Krable (4:5) Der er altid travlt i Vilde Venners klub, og i dag er det Asta og Sune, der har vagten i klubhuset. Dagen står i de små krible-krable-dyrs tegn, så de tager en tur ud til Bjørli i skoven. De tager på jagt efter smådyr i skoven, for Vilde Venner vil finde ud af, hvilket dyr, der er skovbundens hurtigste.

17:45  

Edderskønne Edderkopper (4)
Edderskønne Edderkopper (4) Vandedderkoppen har fundet en virkelig smart måde at leve under vand på. Med en luftklokke, hun selv spinder og fylder luft i. En anden særlig heldig edderkop bor i et forladt sneglehus, men hun har glemt at fortøjre det til bunden, og da hun fylder luft i, sker der noget overraskende. Men i dag er også en sørgelig dag, for en af vandedderkopperne får sine ben i klemme i en muslingeskal.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (9)
Skattejægerne 2015 (9) Marskandiserne Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen går på opdagelse i en lade og finder en særlig ting til en af deres finske kunder. Vintagemøbelhandleren Lasse Franck falder over den perfekte sofa og sætter alt ind på at købe den. Og boligstylisten Katrine Martensen-Larsen kæmper mod vejret, mens hun styler en billedserie af en plaid.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Hvem var det nu vi var - 2006
Hvem var det nu vi var - 2006 Jacob Riising har inviteret fire kendte danskere i studiet til en ordentlig omgang quiz med højt humør om året 2006. Aftenens gæster er politikerne Pernille Skipper og Simon Emil Ammitzbøll og tv-værterne Ane Cortzen og Thomas Buch-Andersen. De ser tilbage på året, hvor Nik & Jay storhitter med "Boing" og Nintendo lancerer en spritny spillekonsol. Simon Emil Ammitzbøll fortæller, at han nær havde sagt nej til sit første hofbal i 2006. Pernille Skipper afslører, at hun i virkeligheden ville have været noget helt andet end politiker. Ane Cortzen drømte i 2006 om det simple liv ude på landet. Og så fortæller Detektor-værten Thomas Buch-Andersen, at han af en af aftenens gæster er blevet kaldt en lille lyshåret pige.

20:00  

Søren Ryge præsenterer: Min nye trøje
Søren Ryge præsenterer: Min nye trøje I 1998 fik Søren Ryge en fin, brun trøje på Færøerne, og den har han haft på lige siden - også på TV. Nu har han fået en ny, også hjemmestrikket, og den er så fin og enestående, at den har fået et helt program. Se den i aften for første gang.

20:30  

Bag Danmark med Tobias - Thy Træf
Bag Danmark med Tobias - Thy Træf Tobias tager til motorcykeltræf i Snedsted, hvor høj tolerance og uvurderlig hjælp skal hyldes. Hvert år er Carsten Kobberø nemlig nabo til op mod 5000 drønende motorcykler og deres ejere med læderveste, som mødes til Thy Træf for at brænde dæk, drikke øl og høre rockmusik. Men selvom Carsten ikke ejer en motorcykel, så har han i tyve år gladeligt stillet sine marker til rådighed for arrangementet. Uden ham kunne Thy Træf ikke lade sig gøre - og nu skal der siges tak i form af en helt særlig motorcykelkage!

DR2

19:00  

Sindssyg i gerningsøjeblikket (2:2)
Sindssyg i gerningsøjeblikket (2:2) Hvordan behandler samfundet mennesker, der angiveligt på grund af en psykisk lidelse begår til tider meget voldelig kriminalitet? Gennem samtaler med psykisk syge og mennesker med forskellige former for personlighedsforstyrrelser, forsøger Louis Theroux at forstå, hvad en psykisk lidelse egentlig er. Her møder han patienter, hvis personligheder er så sammenflettet med deres sygdom, at det gør dem vanskelige at behandle. Han undersøger gråzonen mellem kriminelle handlinger og medicinske symptomer og prøver at forstå, hvordan vi definerer sindssyge.

20:00  

American Gangster
American Gangster Omkring 1970 begynder gangsteren Frank Lucas at importere heroin i stor stil. Snart har han sat sig tungt på New Yorks narkomarked. Heroinen flyder i gaderne, Frank skovler penge ind, og byens gennemkorrupte narkopoliti sørger for at få sin del af kagen. Der er dog stadig ærlige strømere tilbage i New York. Deriblandt Richie Roberts, der stædigt forsøger at sætte Frank bag tremmer. Frank Lucas: Denzel Washington. Richie Roberts: Russell Crowe. Huey Lucas: Chiwetel Ejiofor. Instruktion: Ridley Scott.

DR3

18:10  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy - Space Cadet
Family Guy - Space Cadet Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Ice Road Truckers X (1:10)
Ice Road Truckers X (1:10)

20:40  

Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5)
Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Levison Wood udforsker den barske natur, der udfordrer ham med oversvømmelser, sne og højdesyge. I fire måneder rejser han rundt og møder munke, soldater og nomadestammer på sin vej. Han indleder rejsen i den afghanske Wakhan-korridor for derfra at rejse gennem sne og is til Pakistan.

DR K

18:05  

Dronning Mauds album (1:2)
Dronning Mauds album (1:2) Prinsesse Maud af Wales var halvt dansk, og det var til en sommerfest hos bedsteforældrene, Kong Christian IX og dronning Louise, at hun sagde ja til sin fætter prins Carl. Hun var en datter af det det Britiske Imperium, som sagde ja til en dansk prins på Bernstorff Slot og endte på den norske trone. I denne dokumentar åbnes for første gang en kongelig fotoskat, som giver et unikt historisk indblik bag de lukkede døre i det britiske, danske og norske aristokrati.

19:05  

Ægyptens sidste gåde
Ægyptens sidste gåde Hvordan bar de gamle ægyptere sig ad med at stoppe nedbrydningen af det døde legeme og præservere det for evigheden? Den britiske taxichauffør, Alan Billis, har doneret sit legeme til videnskaben, og en gruppe forskere fra Storbritanniens ledende retsmedicinske afdeling har sat sig for at løse mummificeringens mere end 3000 år gamle gåde.

19:55  

Dagens sang: Det er i dag et vejr
Dagens sang: Det er i dag et vejr - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Vilde hoteller: Tyskland
Vilde hoteller: Tyskland I VILDE HOTELLER undersøger trendeksperten Mads Arlien-Søborg, hvad den vilde og unikke hoteloplevelse giver os i stedet for den gammeldags hotelluksus. I dag handler hotelluksus nemlig om oplevelser - vilde og unikke oplevelser, som ikke er guldvandhaner og silkelagener, men mening og indhold. Denne gang går turen til Tyskland for at besøge et hotel, hvor temaet er biler. Det tema bliver taget meget bogstaveligt, blandt andet er hotelsengene fremstillet af gamle biler.

20:30  

Afrikas nye køkken (6:6)
Afrikas nye køkken (6:6) Via maden vil de fortælle en anden historie om Afrika. Kokkene inspireres af kontinentets egne råvarer, rødder og madtraditioner, præcis som vi gjorde det i Norden, med det nye nordiske køkken. I dette program rejser madhistorikeren Asmus Gamdrup Jensen til Marokko og møder Chef Moha, som er en af de kokke, der sætter en ny gastronomisk dagsorden for Afrika.

DR Ultra

18:00  

Kampen (6)
Kampen (6) Kampen mod mørket.

18:10  

Sam & Cat II (4)
Sam & Cat II (4) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen
Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Kaj og Elias i Stenalderen, hvor de skal dyste i at tilberede pita kebab på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

18:45  

Døden og jeg (3)
Døden og jeg (3) Er der et liv efter døden? Eller hvad sker der egentligt, når vi lukker vores øjne for sidste gang? I dag skal du møde Maxim. I sidste uge døde hans to hunde Bølle og Vago. Nicoline taler med Maxim om hvad der sker efter døden. Og så hjælper hun Maxim med at sende en sidste hilsen til Vago.

19:00  

Isas Stepz (19)
Isas Stepz (19) Isas far vender hjem fra vandretur med en ny kæreste, Molly. Isa vil utrolig gerne kunne lide Molly, men det viser sig hurtigt, at det ikke bliver så nemt. Molly behandler hende nemlig, som om hun er fem år gammel i stedet for 14. Isa indser, hun må tage drastiske metoder i brug for at komme af med Molly!

19:15  

Isas Stepz (20)
Isas Stepz (20) Isa er nervøs for om niveauet er for svært på Lucas´ nye dansehold. Ronja er nervøs for, om Zac måske ikke vil være kærester igen. Ronja bruger ventetiden på at finde drenge til Isa for at tænke på noget andet. Det virker. Isa får nemlig overbevist sig selv om, at det slet ikke bliver svært, men sikkert alt for let på Lucas' hold. Det bliver det ikke - og Isa som plejer at være den bedste, får pludselig seriøse problemer til dansetimen.

19:30  

Max pinlig (6)
Max pinlig (6) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

19:55  

Wolfblood III (11)
Wolfblood III (11)

20:20  

Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul
Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. I dag skal danserne være med i en julevideo for Sofie Linde Show, og forventningerne til dem er høje.

20:35  

Danmarks sjoveste barn (2:10)
Danmarks sjoveste barn (2:10) Der er nu 12 børn tilbage i kampen om at komme blandt de seks, der skal følge Rune Tolsgaards comedyskole de næste otte uger frem mod den store finale på Comedy Zoo. På auditions anden dag er der dømt improvisation, så ingen har forberedt sig, og alt det sjove skal opstå nu og her. Men det er heller ikke noget problem for de 12 børn, for selv om det er svært, er der flere, der virkelig tager fusen på de tre dommere, Mia Lyhne, Uffe Holm og Rune Tolsgaard.

DR Ramasjang

18:00  

De små vilde - Sommer
De små vilde - Sommer Tobias, Simone og Lara er på krabbejagt og krabberne undersøges grundigt. Instruktion : Laila Hodell.

18:15  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

18:30  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

18:50  

Jungletrommer - udforskerne
Jungletrommer - udforskerne

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (9) Baby Hood

19:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. En havfrue sidder og keder sig, lige indtil der kommer en tankelæsende krabbe forbi og lærer hende at tænke. Ta' med Onkel Reje og Brille til Holland, hvor der er en børnehave med en rutsjebane så høj, at man ville komme i fængsel, hvis man kørte på den i Danmark. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

19:25  

F for får
F for får Gør det selv

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Pølserne mod rejerne

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det pibende legetøj

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren fejrer fødselsdag for klatretræet.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært: Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:45  

Sporten
Sporten

21:50  

Det er aldrig for sent
Det er aldrig for sent Ejendomsmægleren Oren er bevidst uforskammet over for alle, der krydser hans vej. Det eneste, han ønsker, er at få lov til at være i fred. Men tingene går ikke altid som planlagt. Uden varsel smider Orens søn sin niårige datter af hos ham. Oren anede ikke, at han havde et barnebarn. Han overlader pigen til sin rare nabo Leah og forsøger at fortsætte sit liv, som om intet var hændt. Men så let slipper han ikke. Oren: Michael Douglas. Leah: Diane Keaton. Sarah: Sterling Jerins. Instruktion: Rob Reiner.

23:20  

Alting bliver godt igen
Alting bliver godt igen Filminstruktøren Jacob Falk flygter fra et selvforskyldt biluheld i frygt for konsekvenserne for hans kommende film og adoption af en lille søn. Dagen efter opdager Falk, at manden, han kørte ned, gemmer på en eksplosiv hemmelighed, som kan få vidtrækkende konsekvenser for hele landet. Hemmelighedens alvor får Falk til at risikere alt i et forsøg på at få mandens historie ud til offentligheden - men intet er, som det ser ud til, for brikkerne passer ikke sammen i den thriller, Falk pludselig befinder sig i. Medvirkende: Jens Albinus, Marijana Jankovic, Nicolas Bro, Paprika Steen, Søren Malling, Henning Moritzen m.fl. Manuskript og instruktion: Christoffer Boe. Fotograf: Manuel Alberto Claro. Stills: Christoffer Boe. Musik: Sylvain Chauveau. Produktionsdesign: Thomas Greve. Produktion: Alphaville Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Dødens spor: Silver Swan
Dødens spor: Silver Swan Quirke er patolog i 1950'ernes Dublin. Hans nysgerrighed omkring et mistænkeligt dødsfald har bragt ubehagelige afsløringer med sig om hans egen familie. Alligevel kan Quirke ikke dy sig for at efterforske sagen, da en kvinde findes død af en overdosis. Da en anden kvinde dør under lignende omstændigheder, begynder Quirke at frygte, at hans datter Phoebe også vil blive draget ind i Dublins narkokultur. Quirke: Gabriel Byrne. Dommer Griffin: Michael Gambon. Sarah Griffin: Geraldine Sommerville. Instruktion: Diarmuid Lawrence.

DR3

21:30  

Happy Endings
Happy Endings Mamie afpresses af filmmageren Nicky, der hævder, at han kender hendes bortadopterede søn - og han vil kun føre dem sammen, hvis hun lader ham filme deres gensyn. Charley er sikker på, at det lesbiske par Pam og Dianas toårige søn stammer fra hans kærestes sæd - og nu er det på tide at sætte tingene på plads. Jude finder sammen med bøssen Otis - men forfører også hans rige far. Mamie: Lisa Kudrow. Charley: Steve Coogan. Jude: Maggie Gyllenhaal. Instruktion: Don Roos.

23:35  

Wolf
Wolf En sen aften bliver forlæggeren Will Randall bidt af en ulv. Snart begynder han at gennemgå en bemærkelsesværdig forvandling. Hans sanser skærpes, og hvor han før var mild og sagtmodig, tager han nu kampen op med spytslikkeren Stewart, der er ved at overtage hans job, og pengemanden Alden, der er ved at overtage hans firma. Samtidig begynder Aldens smukke datter, Laura, at falde for Will - uden at indse, at han langsomt er ved at forvandle sig til en varulv. Will Randall: Jack Nicholson. Laura Alden: Michelle Pfeiffer. Stewart Swinton: James Spader. Instruktion: Mike Nichols.

DR K

21:00  

Filmselskabet
Filmselskabet Per Juul Carlsen har inviteret radiochef og dokumentarist Mads Brügger i biografen for at se Ulrich Seidl-dokumentaren 'Safari', der udstiller rige menneskers jagtlyst på savannen. Filmselskabet anmelder også den femte film i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen, japanske 'Efter stormen' samt one locationen filmen 'Free Fire'.

21:30  

Filmperler: American Beauty
Filmperler: American Beauty Lester er fyrre, fed og færdig. Faktisk har han nået alt, hvad han kan ønske sig. Succes i reklamebranchen, flot kone, skøn datter, stort hus. Men han gider bare ikke mere. Indtil han en dag kaster øjnene på datterens sexede veninde. Så kommer han op på mærkerne, genvinder livsgnisten, begynder på en frisk - og så går det virkelig galt. År 2000's store Oscarvinder. Lester Burnham: Kevin Spacey. Carolyn Burnham: Annette Bening. Angela: Mena Suvari. Instruktion: Sam Mendes.

23:25  

Paradis: Kærlighed
Paradis: Kærlighed Den midaldrende Teresa tager til Kenya på badeferie. Her hører hun, at de lokale unge mænd er vilde med hvide kvinder - og ikke spor kritiske. Om dagen daser Teresa på stranden. Om natten begynder hun at forlyste sig med unge, sorte mænd. Udnyttelsen er gensidig: Terese og de andre europæiske kvinder søger sex og bekræftelse. Mens de unge mænd beder om penge til stadig flere syge familiemedlemmer... Teresa: Margarete Tiesel. Munga: Peter Kazungu. Teresas veninde: Inge Maux. Instruktion: Ulrich Seidl.

DR Ultra

21:05  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:50  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

00:55  

Mistænkt 7: Sidste akt (2:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (2:2) Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallie Sturdys morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Jane Tennison: Helen Mirren. Sean Phillips: Stephen Tompkinson. Alun Simms: Robert Pugh. Instruktion: Phillip Martin.

02:25  

Spooks (86)
Spooks (86) Et elitehold i den britiske efterretningstjeneste MI5 tager sig af alle forhold, der truer den nationale sikkerhed. Herunder organiseret kriminalitet, terroraktioner, våbensmugling og handel med ulovlige stoffer. Det er et krævende og livsfarligt job, der kan være svært at kombinere med et velfungerende privatliv.

03:15  

Annemad (3:16)
Annemad (3:16) Tag med Anne Hjernøe på kulinarisk verdensomrejse - hjemme i hendes eget køkken. I dag laver hun en masse små retter fra det franske køkken. Menuen består bl.a. af skaldyrsbisque, vagtler i druesovs og en særlig fransk løgpizza. Og så tager Anne os et smut med til fiskehandleren for at se på skaldyr. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 16.11.08

03:45  

Hammerslag 2010 (7)
Hammerslag 2010 (7) Peter Ingemann starter en runde nye udfordringer til ejendomsmæglere på udebane. Denne gang byder han på en sjov liebhaverejendom ved Middelfart med en ekstra parcel lige ned til vandet, et hus på Helnæs kun et stenkast fra bugten og et lækkert bondehus med bindingsværk ved Ringsted. Sendt første gang 17.08.10

DR2

00:35  

Klima og kvoter til forhandling
Klima og kvoter til forhandling I 1997 forpligter en række lande sig til at mindske udledningen af drivhusgasser i form af en kvotefordeling i den såkalte Kyoto-aftale. Udleder en virksomhed mere CO2, end hvad de tildelte kvoter giver ret til, kan virksomheden købe kvoter fra den mindre forurenende virksomhed. Men hvilke konsekvenser har det, at man kan handle med disse kvoter? Hvem tjener på det, og hvem taber på det?

01:30  

Den nøgne revolutionær
Den nøgne revolutionær I 2011 lagde egypteren Aliaa Magda Elmahdy et nøgenbillede på nettet for at gøre opmærksom på, at en revolution i det konservative Egypten var ufuldendt, med mindre den også kom til at omfatte kvinders seksualitet og ligeberettigelse. Den nøgne blogger med de røde sko blev hurtigt delt millioner af gange, men blev ikke vel modtaget i hjemlandet. På grund af dødstrusler var hun nødsaget til at søge asyl i Sverige. Se hendes historie her.

02:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:35  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

02:15  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (3:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (3:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om der findes liv andre steder i universet.

03:00  

Monte Carlo elsker USA (3:8)
Monte Carlo elsker USA (3:8) Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Efter elendigheden i Detroit er der brug for lidt sol og varme, så Peter og Esben drager til Texas, hvor ALT er større. Og i tro amerikansk stil, er der jo ingen grund til at holde sig tilbage, selv når burgerne indeholder 6 bøffer og et halvt kilo bacon...

03:30  

Monte Carlo elsker USA (4:8)
Monte Carlo elsker USA (4:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Peter og Esben er nået til Sydstaterne, hvor friheden især også gælder også retten til at bære våben - både for børn og voksne. Men kan børn overhovedet håndtere et dødbringende våben? Kan Peter og Esben?

DR K

01:20  

Kobra - Emojis - verdens hurtigst voksende sprog (9)
Kobra - Emojis - verdens hurtigst voksende sprog (9) Hvad sker der, når ord erstattes af billeder? Og hvordan vælger man symboler, der fungerer for alle? Kobra tager til Tokyo og træffer Shigetaka Kurita, manden bag historiens første emoji. Vi møder også den hypede smykkedesigner Göran Kling og får lov til at se kunstneren Lars Arrhenius kunstværk Cuckoo Clock i City Line i Stockholm inden åbningen i juli. Til sommer udgives 69 nye emoji, deriblandt en kvinde med et slør. Ideen kom fra den dengang 15-årige Rayouf Alhumedhi. Hun fortæller til Kobra, hvordan hun fik hendes drømmemoji til at blive en realitet. Vært: Lina Thomsgård.

01:50  

Macho
Macho Den unge, veltrænede Benito González drømmer om at bygge en skyskraber, han vil kalde Gonzáles-tårnet. Selv når han er sammen med den smukke Claudia, kan han kun tænke på, hvordan drømmen skal realiseres. Det kræver mange penge, men det unge par skal nok finde en måde at blive rige på, også selv om det betyder, at en af dem skulle gå hen og blive gift. Benito: Javier Bardem. Claudia: Maribel Verdú. Marta: Maria de Medeiros. Instruktion: Bigas Luna.

03:20  

De sorte amerikaneres historie (6:6)
De sorte amerikaneres historie (6:6) "En mere helstøbt forening (1968-2013)" Amerikansk dokumentar fra 2015. (African Americans: Many Rivers to Cross) Historikeren Henry Louis Gates fortæller de sorte amerikaneres 500-årige historie fra slaveri til frihed og fra bomuldsplantagerne til Det Hvide Hus. I anden halvdel af 1900-tallet har en stigende ulighed truet med at splitte det sorte amerikanske samfund i to. Mens middelklassen voksede, sad andre fast i et morads af fattigdom og håbløshed. Valget af præsident Obama i 2008 gav håb, men i dag står det klart, at der stadig er lang vej til lighed mellem mennesker med forskellige hudfarver.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525220732