Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 30. maj 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: tirsdag d. 30. maj 2017

DR1

01:40  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (5)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (5) Vincent bliver kontaktet af den unge Selina Kenyon. Hendes mand, Raymond, har tilstået mordet på stuepigen Eva Krackowic. Selina er imidlertid sikker på, at Raymond ikke er morder, men at han er blevet betalt for at tage straffen for en anden. Sporene synes at pege på den magtfulde hotelejer Alex Seedor, men hvem er det, han beskytter? Sig selv eller en af sine gæster? Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Selina: Christine Bottomley.

02:50  

Annemad (6:16)
Annemad (6:16) Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag er hun nået til det lækre italienske køkken. Menuen består bl.a. af små sprøde auberginhapsere, kalv i tun og en salat med pærer, gorgonzola og parmaskinke. Og så tager Anne os en tur med til sin favorit grøntsagspusher. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 07.12.08.

03:20  

Hammerslag 2010 (9)
Hammerslag 2010 (9) Hammerslag er kommet til grænselandet, hvor boligkrisen ikke helt har sluppet sit tag. Der skal gættes pris på en flot villa, i flere plan, i Kruså, derefter et nyt træhus i Prins Joachims hjemby, Møgeltønder. Programmet slutter med maner i Blåvand ved Vesterhavet. Her skal mæglerne finde ud af, hvad et nyt, eksklusivt sommerhus mon kan koste. Sendt første gang 31.08.10

03:50  

Danmarks skønneste hjem - København (5:10)
Danmarks skønneste hjem - København (5:10) Hovedstaden er med sine over 700.000 indbyggere spækket med vidt forskellige og skønne boliger - i aften banker dommertrioen på hos tre af dem, for at vurdere hvilket hjem, der skal gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem. Men det bliver tæt løb, når en moderne, arkitekttegnet lejlighed, en ombygget færge og en grøn oase midt i byen skal kæmpe om dommernes gunst.

04:20  

52 dage som hjemløs (1:7)
52 dage som hjemløs (1:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke, hvad det vil sige at være hjemløs. Det første døgn på gaden er hårdt for Toke. Han har svært ved at finde et sted at sove, han fryser og finder hurtigt ud af at det er sværere at samle penge til mad, end han havde troet. Han kæmper med at få sig selv til at tage kontakt til en hjemløs, for hvis han skal klare den, har han seriøst brug for hjælp.

04:45  

Bidt af naturen (20)
Bidt af naturen (20) De fleste vil nok tænke, hvad har forsvaret med god natur at gøre? Og hvorfor jubler Morten DD når han ser et bæltekøretøj kværne igennem heden? Se med når "Bidt af naturen" tager ud til Danmarks største øvelsesområde i Oksbøl.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Helges skønne haver (9:10)
Helges skønne haver (9:10) Et fantastisk syn af farver, skønhed og ikke mindst dufte møder os i Rosenhaven med over 30.000 roser. Det Engelske Rosenselskabs have er en gave til rosenelskere. I køkkenhaven høster Helge Petersen sommerens sene grønsager og planter hvidløg til næste års høst. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen

06:10  

52 dage som hjemløs (5:7)
52 dage som hjemløs (5:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke hvad det vil sige at være hjemløs. Selvom Toke i sine mange nætter på gaden efterhånden ikke længere er kræsen med hvor han sover, får han sig alligevel en kæmpeforskrækkelse, da han en nat bliver vækket af en rotte, der kravler rundt om halsen på ham. Senere møder han Elliot, der desperat leder efter et sted at fixe. Det fører dem ind på et offentligt toilet, og Toke ser bekymret til mens Elliot blander en massiv cocktail af hårde stoffer, som han sprøjter ind i halsen og efterlader Toke skrækslagen for om han lever til det igen bliver lyst.

06:40  

Kender Du Typen? (6)
Kender Du Typen? (6) Hvilken kendt dansker gider ikke hænge sine billeder op på væggen og foretrækker at stege sin bøf i et toastjern? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

07:25  

Vold på hjernen
Vold på hjernen Jacob er 28 år og har netop fået sin syvende dom for vold. Han ender igen og igen i slagsmål, og vennerne siger, der må være noget galt i hovedet på ham. Nu bliver hans hjerne undersøgt som en del af et opsigtsvækkende forskningsprojekt. DR Dokumentar følger forsøget, hvor lægerne scanner 20 voldelige personer for at søge svar på om voldsforbryderes hjerner er anderledes, og om volden kan behandles medicinsk. Tilrettelæggelse: Nikolaj Venge

08:10  

De flyvende læger (208:224)
De flyvende læger (208:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:55  

De flyvende læger (209:224)
De flyvende læger (209:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

00:55  

Det tredje køn
Det tredje køn I Sverige joker man ikke med ligestillingen mellem kønnene. Tværtimod eksperimenterer man med at skabe et nyt slags menneske, et 'tredje køn'. Her følger vi hverdagen i en svensk børnehave, hvor man i ligestillingens navn eksperimenterer med at udviske forskellen mellem drenge og piger med henblik på måske helt at afskaffe dem en dag. Håbet er en dag at kunne udrydde alle menneskets sexistiske fordomme.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:20  

Horisont
Horisont

07:45  

Kina om Kina (6:8)
Kina om Kina (6:8) Kina er en stor kulturnation, men kunstnerne kæmper med både selvcensur og statscensur.

08:15  

Den anden kyst
Den anden kyst Den legendariske, amerikanske langdistancesvømmer Diana Nyad har siden sit første mislykkede forsøg i 1978 drømt om at svømme fra Cuba til Florida. Mere end tredive år efter, som 64-årig, beslutter hun sig for at gøre endnu et forsøg på at gennemføre den 180 kilometer lange strækning uden hajbur. I sit femte forsøg svømmer Diana Nyad tres timer gennem et oprørt hav fyldt med hajer, giftige vandmænd og en af de stærkeste havstrømme i verden. Et kunststykke, som ingen andre har udført.

DR3

00:10  

Nordkoreas hemmelige arbejdslejre
Nordkoreas hemmelige arbejdslejre Nordkoreanere sendes i arbejdslejre i Sibirien. Her er de tvunget til at arbejde i perioder på op til ti år under slavelignende forhold. Omgivelserne ligner det lukkede land så meget, at mange af arbejderne stadig tror, at de befinder sig i deres hjemland. Dokumentaren følger drengene fra det provokerende tv-selskab, Vice, på jagt efter nordkoreanere i Sibirien.

00:50  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvordan universet opstod.

01:35  

Monte Carlo elsker USA (7:8)
Monte Carlo elsker USA (7:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men efter en mildest talt fejlslagen ankomst til Los Angeles, skal der nu virkelig gøres en indsats for at indhente en by, der på overfladen udelukkende huser unge, rige og smukke indbyggere med virkeligt meget fart på.

02:05  

Monte Carlo elsker USA (8:8)
Monte Carlo elsker USA (8:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Og efter en lang og trættende rejse tværs over kontinentet er Peter og Esben langt om længe nået til slutmålet Las Vegas, hvor de ifølge planen skal sikre deres egen frihed i ét stort sats på rouletten. Men det er tilsyneladende lettere sagt end gjort, når man først står der og har hele sin pensionsopsparing på spil...

02:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:40  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me
Morgengymnastikken: Intervaltræning, kampsport og træning me Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. Denne gang skal vi lave tre ret forskellige træninger. Først skal vi forbrænde en masse kalorier med Peters 'intervaltræning'. Derefter har vi Selina og Behruz til at vise os, hvordan man sparker i 'kampsport', og til sidst kan Line vise dig, hvordan man kan træne med sit barn.

DR K

00:05  

Ronald Reagans hemmelige krig
Ronald Reagans hemmelige krig Efter en lang karriere som skuespiller bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident i 1981 og kastet direkte ind i et våbenkapløb mellem USA og Sovjetunionen. Denne dokumentar tager os med tilbage til den Kolde Krig og de svære beslutninger, som den daværende præsident Ronald Reagan stod overfor i forsøget på at ende krigen.

00:55  

Vietnamkrigens sidste dage
Vietnamkrigens sidste dage Den kaotiske evakuering på taget af den amerikanske ambassade i Saigon blev et symbol på USA's offentlige ydmygelse. Nederlaget begyndte med Nordvietnams angreb på Syden den 6. marts 1975, men den amerikanske ambassadør Graham Martin nægtede at se kendsgerningerne i øjnene og starte en evakuering. I de næste uger, mens nordvietnameserne nærmede sig, tog mange amerikanske CIA- og militærfolk skeen i egen hånd og begyndte stilfærdigt deres egen evakuering af familie og medarbejdere. Den manglende erkendelse af situationens alvor og manglen på en effektiv evakueringsstrategi blev den afgørende faktor for den kaotiske og ydmygende endelige tilbagetrækning den 29. april 1975. Som et resultat blev tusinder af sydvietnamesere overladt til deres egen skæbne.

02:35  

Verdens farligste våben
Verdens farligste våben Vi lever i en verden, hvor atomvåben er en reel trussel mod menneskeslægten. Mange lande har atomvåben, men ingen ved, hvilke lande der vil bruge dem - eller hvornår. Dokumentarist Bud Ryan undersøger, hvordan atomvåben er blevet en del af både den amerikanske og japanske historie. Han opdager blandt andet, at de to lande har forskellige måder at fortælle om den afgørende historiske begivenhed på.

03:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

04:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

05:30  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

05:35  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Guldkorn 1970'erne: 1972
Guldkorn 1970'erne: 1972 I 1972 begynder arbejdsløsheden at stige og det mærker de mange gæstearbejdere, der er kommet til Danmark. Ude i provinsen må små købmandsforretninger se sig udkonkurrerede af de nye supermarkeder - og så er det året, hvor en kristen vækkelse får den danske ungdom til at bytte sex og stoffer ud med Jesus.

06:10  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

06:30  

Nikolaj og Julie (20:22)
Nikolaj og Julie (20:22) Konflikten mellem Julie og Nikolaj, om samværet med Emma, er kørt fuldstændig op i en spids og er nu på vej i retten - men så befinder de sig pludselig i en ret besynderlig situation. Samtidig har Nikolaj og Kim købt nyt hus og overvejer at gifte sig. Søs får endelig en reaktion på sin danseforestilling og bliver tilbudt en hovedrolle på et stort teater. Frank og Karina er begge ved at involvere sig med nye partnere, mens Philip gør, hvad han kan for, at Edvard skal trives, selv om Edvard har sin ganske specielle måde at reagere på. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Lars Mikkelsen, Helle Fagralid, Lene Vasegaard, Karen-Lise Mynster, Louise Mieritz, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Håkon Svensson, Nanna Møller, Klaus Bondam og Steen Springborg. Manuskript: Carsten Rudolf og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 19.10.03

07:15  

Nikolaj og Julie (21:22)
Nikolaj og Julie (21:22) Nikolaj og Kim flytter ind i deres nye hus og er klar til at tage hul på deres fremtidige fælles liv. Men først skal Nikolaj møde Julie i retten for at få fastlagt forældremyndigheden over Emma - og pludselig tager sagen, og resten af virkeligheden, en helt anderledes retning, end Nikolaj havde tænkt. Og så bliver der ellers lavet ændringer, der vil noget, omkring partnere, arbejde, bopæl, ferieplaner og fremtidsplaner hos alle. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Morten Staugaard, Helle Fagralid, Karen-Lise Mynster, Jess Ingerslev, Lars Lunøe, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Klaus Bondam, Steen Springborg, Steen Svarre og Lykke Sand Michelsen. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Sebastian Blenkov Makker, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 26.10.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag med bl.a. en japansk kejser, Kresten Poulsgaard, Glistrup og et nyt politisk parti, en 19-årig kokkepige fra Nyborg Sygehus, der svømmer over Storebælt og fem svenske kraftkarle i National Scala. Sendt første gang 1998

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Kapløbet om flodheste-disken

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Braceface (23)
Braceface (23) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:10  

Mig og min robot
Mig og min robot Løgnedetektoren.

08:20  

Store Nørd: Signaler
Store Nørd: Signaler Kemi-signaler (10:15) Der er skumsøjler af lever og eksplosioner ved togvognen, når NØRDerne bruger kemi til at udvikle signaler. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

08:40  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

08:55  

Sebastian på dybt vand (1)
Sebastian på dybt vand (1) "Piratfisk" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr ind på Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal der flyttes over 200 piratfisk. En opgave der udsætter både flytteteam og fisk for fare. Det handler om ikke at komme for tæt på piratfiskenes savtakkede tænder og om at få de fascinerende fisk frem i tide, så de ikke dør af iltmangel.

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (8)
Rosa fra Rouladegade III (8) Fridas småkagetøjskab Frida har en storesøster, der hedder Cille. Cille er ti år ældre end Frida, og de har ikke den samme mor, så ofte bor de forskellige steder. Og Frida savner ofte Cille frygteligt meget. Derfor vil Frida sammen med Rosa bage en overraskelseskage til Cille. Men først skal de udspionere Cille, for Cilles værelse er fyldt med spændende tøj og sminke. Og de skal være meget stille, for det viser sig, at Cille er hjemme samtidig.

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Kapløbet

05:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Kaninen, hunden og klædeskabet

05:50  

Sikker & Søn II (17)
Sikker & Søn II (17) Sikker & Søn holder øje med, hvad cyklister gør, når de giver tegn til de andre trafikanter. De ender på en strand, hvor de leger cyklister, og Far opdager, at det er vigtigt at række armen ud og give tegn til, om man skal dreje eller stoppe.

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Mim-Mims måne-miskmask

06:30  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og den fantastiske vejrmaskine.

06:50  

Chuggington
Chuggington Frygtløse Wilson

07:00  

Fanny tingfinder
Fanny tingfinder Det er Fannys fødselsdag, og hun vil gerne være fin. Men mor kommer til at ødelægge hendes halskæde, og hvad skal hun så gøre.

07:05  

Gurli Gris
Gurli Gris Emil Elefants fødselsdag

07:10  

Gurli Gris
Gurli Gris Den største mudderpøl i verden

07:20  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

07:30  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om titte-bøh kaninerne

07:45  

Ramajetterne III (3)
Ramajetterne III (3) Sus er i gang med at planlægge den perfekte personalefest, men festen er i fare for at blive en fiasko, da hendes fly er forsinket.

08:00  

Mumitroldene
Mumitroldene Nat i træet

08:10  

F for får
F for får

08:20  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

08:30  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands judopandekager Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

 
DR1

09:40  

De uheldige helte (23)
De uheldige helte (23) Danny har købt sig et faldefærdigt engelsk landsted og er opsat på selv at forvandle det gamle skur til en drømmebolig. Men andre har store interesser i stedet, og da Danny nægter at sælge, trækkes han ind i et forbryderisk spil om afpresning, mystik og sort magi.

10:30  

Antikkrejlerne (230)
Antikkrejlerne (230) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (231)
Antikkrejlerne (231) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:05  

Bill Gates versus Steve Jobs
Bill Gates versus Steve Jobs Med rivaliseringen mellem Mac og Pc'eren som den væsentligste kampplads har Bill Gates og Steve Jobs siden slutningen af 1970'erne revolutioneret hele computerindustrien. De havde meget tilfælles. De var ambitiøse og kloge nørder, begge født i 1955, der droppede ud af universitetet for at forfølge deres ideer. De to pionerer sloges, var uenige, foragtede og kritiserede hinanden, men fandt også frem til en forsoning og samarbejde om fælles projekter.

10:00  

1997 - det er historie nu! (16:20)
1997 - det er historie nu! (16:20) Alle årene i den anden halvdel af det 20. århundrede er fyldt med skelsættende begivenheder og gode historier, og udviklingen i medieteknologien betyder, at hvert eneste år som aldrig før er dokumenteret i lyd og billeder. Med tidens musik i ørerne kan vi lade minderne flyde tilbage til barndommen, ungdommen eller tidlige voksenliv.

10:25  

1998 - det er historie nu! (17:20)
1998 - det er historie nu! (17:20) Alle årene i den anden halvdel af det 20. århundrede er fyldt med skelsættende begivenheder og gode historier, og udviklingen i medieteknologien betyder, at hvert eneste år som aldrig før er dokumenteret i lyd og billeder. Med tidens musik i ørerne kan vi lade minderne flyde tilbage til barndommen, ungdommen eller tidlige voksenliv.

10:50  

Vi går i krig: Irak
Vi går i krig: Irak Dansk dokumentarserie fra 2016 Danmark er blevet en krigsførende nation som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. Midt i maj 2003 beslutter et bredt flertal i Folketinget at sende en bataljon danske soldater til det sydlige Irak. De skal støtte koalitionsstyrkerne, med USA i spidsen, i at få det irakiske samfund på fode, træne hær og politi - og hjælpe med genopbygning af landet efter Saddam Husseins fald. Da saddamtro sunnimuslimer i det centrale Irak gør oprør mod landets folkevalgte regering og koalitionsstyrkerne - breder kampene sig mod syd til det danske ansvarsområde. Samarbejde og fredelig patruljering afløses af bagholdsangreb, dræbende vejsidebomber og utallige, uberegnelige raketangreb på de 400 soldater i danskerlejren. Sendt første gang 28.01.2016

11:20  

Horisont
Horisont

11:45  

Det fantastiske Italien II (1:3)
Det fantastiske Italien II (1:3) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

DR3

09:45  

Monte Carlo elsker USA (7:8)
Monte Carlo elsker USA (7:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men efter en mildest talt fejlslagen ankomst til Los Angeles, skal der nu virkelig gøres en indsats for at indhente en by, der på overfladen udelukkende huser unge, rige og smukke indbyggere med virkeligt meget fart på.

10:15  

Monte Carlo elsker USA (8:8)
Monte Carlo elsker USA (8:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Og efter en lang og trættende rejse tværs over kontinentet er Peter og Esben langt om længe nået til slutmålet Las Vegas, hvor de ifølge planen skal sikre deres egen frihed i ét stort sats på rouletten. Men det er tilsyneladende lettere sagt end gjort, når man først står der og har hele sin pensionsopsparing på spil...

10:45  

Taler du kropssprog? (3:8)
Taler du kropssprog? (3:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

11:05  

Den perfekte atlet (1:2)
Den perfekte atlet (1:2) Vi mennesker skubber konstant grænserne for vores sportspræstationer. Vi bliver hele tiden hurtigere, stærkere og mere udholdende. Videnskaben og teknologien spiller utvivlsomt en stor rolle i forhold til vores ydeevne - især inden for den professionelle sportsverden. Men kan videnskaben så ligefrem være med til at skabe superatleter? Kig med, når den tidligere professionelle sprinter Michael Johnson undersøger, hvordan videnskaben påvirker elitesporten.

11:55  

Den perfekte atlet (2:2)
Den perfekte atlet (2:2) Vi mennesker skubber konstant grænserne for vores sportspræstationer. Vi bliver hele tiden hurtigere, stærkere og mere udholdende. Videnskaben og teknologien spiller utvivlsomt en stor rolle i forhold til vores ydeevne - især inden for den professionelle sportsverden. Her ser den tidligere professionelle sprinter Michael Johnson nærmere på, hvordan man bliver den bedste atlet til sin sportsgren. Gennem interviews med topatleter og eksperter undersøger han nøglen til succes.

DR K

09:05  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal fra 1998 med indslag om bl.a. en kongelig fødsel i England, lufthavnskrig mellem Tirstrup og Billund, Birgitte Reimer som danser, træ-ølkassernes endeligt, Poul Schlüter som musiker og udenlandsk statsbesøg i Hvide Sande og Ribe. Sendt første gang 1998

09:35  

Madsen & Co. (31:32)
Madsen & Co. (31:32) 'Lines translokation'. Line er blevet student, og Mogens er pavestolt, så han går i gang med sine meget omfattende arrangementer til alle tiders brag af en fest. Mens Mogens' forberedelser bliver noget af en prøvelse for resten af familien, ikke mindst for Line, har han naturligvis styr på det hele. Alt hvad Mogens mangler er levende musik, et festfyrværkeri, der vil gå over i historien og 30 postuniformer. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

09:55  

Madsen & Co. (32:32)
Madsen & Co. (32:32) 'Hjem, kære hjem'. Mogens får en storartet idé, da Pedersen skal sælge sin lejlighed. Hvorfor ikke slå sig ned som ejendomsmægler? Han går straks i gang med en storstilet reklamekampagne, og inden længe melder der sig interesserede købere hos `Ejendomsmægler Madsen´ - desværre er der som sædvanlig noget, Mogens har overset - så pludselig står familien Madsen selv med lidt af et boligproblem. Max har også masser af initiativ og starter sin egen lille forretning. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Pedersen: Finn Nielsen. Ejendomsmægler: Christian Mosbæk. Huskøbere: Linda Elvira Kristensen, Karsten Jansfort. Kræmmer: John Martinus. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:15  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Behandling af de HIV-smittede har taget en markant drejning sidst i århundredet. Det der før var en sikker dødelig sygdom er der nu gode chancer for at behandle. Det har stillet de HIV smittede i en helt ny situation. Århundredets vidner fortæller historien om den mystiske sygdom der blev lanceret som bøssekræft i starten af 80'erne, og frem til i dag hvor antallett af AIDS ofre er faldet betydeligt. Sendt første gang 26.9.99

10:55  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Det pæne borgerskab blev voldsomt forarget og en gruppe unge gymnasieelever særdeles begejstrede, da jazzen og dens sorte musikere kom til Danmark. Jazzen blev betragtet som direkte skadelig for den danske folkesjæl og anmelderne skrev om "brøleaber der forstyrrer roen i zoologisk have". I programmet møder vi blandt andre to danske jazzmusikere, som var med da jazzen kom til landet i tyverne og fik sin storhedstid i 30érne og 40érne.

11:40  

I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne
I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. For mere end 1.000 år siden samlede vikingekongen Harald Blåtand og hans krigere et rige, som blev til Danmark. Men hvilke midler havde han til rådighed? Hvordan brugte krigerne sværd og skjold? Og hvilken skade kan et sværd gøre?

DR Ultra

09:15  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:30  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:45  

Den er til dig, far (1)
Den er til dig, far (1) Mathias vil gerne have, at år 2015 bliver et bedre år end sidste år, for der havde han lige mistet sin far. Han er en ellers helt almindelig 14-årig dreng, der elsker fodbold og at bygge ting, skal konfirmeres og på ferie til Kreta. Det skal blive et godt år, men ikke uden problemer. Mathias skal skrive en artikel om sin far - men hvem var far, og hvad er forskellen på før og nu?

10:00  

Jeg vil være fodboldstjerne (8)
Jeg vil være fodboldstjerne (8) Benjamin vågner på sit værelse om morgenen, og han er ret nervøs for fremtiden. Han taler med sin mor om turen til Holland, hvor U16 landsholdet skal spille landskamp. Benjamin tror ikke, at han kommer med på holdet på grund af sin skadede fod, der stadig ikke er helt i orden. Landstræner Per Holm fortæller hvilke drenge han vil have med til kampen i Holland, men lige inden rejsen går det både galt for Rasmus og Anton. Anton får en slem influenza, der bringer turen i fare, og Rasmus får en skade i lysken, der viser sig at være alvorlig.

10:15  

Fodboldpigen Olivia (3)
Fodboldpigen Olivia (3) Olivias knæ er blevet meget bedre, og det er derfor tid til at skulle sige farvel til vennerne og de trykke rammer i Danmark for at rejse til hende nye hjem i Florida. I USA følger vi Olivias første dag på IMG, hvor vi blandt andet møder Olivias nye værelses kammerat.

10:35  

Duedrengen
Duedrengen Fransk tegnefilm med dansk tale. I millionbyen Ultrapolis er der nye forbrydere på spil hver dag. Men heldigvis har byens indbyggere ét håb: Duedrengen. Eller har de? For det er småt med Duedrengens superkræfter - og han ligner egentlig mere en klodsmajor end Superman.

11:00  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

11:10  

Jans Ultraklub (1)
Jans Ultraklub (1) Hvad sker der, når man slipper Jan Elhøj løs med fem friske børn? I Jans Ultraklub er der ingen grænser for, hvor vildt eller skørt det kan blive. I det første afsnit leger de seks klubmedlemmer både med bøvser, bomber og biler. Her introducerer de også en lettere klam shake og en container, der altid er god for en lille overraskelse.

11:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

11:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

11:55  

Besat af: Citybois
Besat af: Citybois "BESAT AF: Citybois" Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af de to drenge fra X-Factor, for de er besatte af Anthon og Thor fra Citybois og deres musik! Nu rykker Thea og Luna, Julie og Amalie, og en ordentlig bunke idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idoler. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Citygirls" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved under armhulerne!

DR Ramasjang

09:00  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Normans ark

09:10  

Ramajetterne (6)
Ramajetterne (6) Ramajetterne - En tre-retters gryderet Ramasjangs Lufthavn er på den anden ende, da flymaden pludselig er sluppet op. Ramajetterne SKAL fremtrylle 3 retter mad, hvis lufthavnens ry og rygte skal reddes.

09:30  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Kong Stinke

09:55  

Monster Buster
Monster Buster Tvillingerne Alaska og Østen har problemer med hvert sit fantasi-monster. Østen har en dum zombie, og Alaska har en heks, der halter. Heldigvis ved MonsterBuster Mille lige, hvad der skal gøres - og sammen laver de tre en snedig fælde med mudder, sjove snorkelyde og et fangenet. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

10:10  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og sender på afveje.

10:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være brandmand. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "7", hvor der serveres dejlig æggekage. Hr. Skæg og børnene tæller løs og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (5) Den falske Robin

11:05  

Ramasjang Club - Balladedansen (10)
Ramasjang Club - Balladedansen (10) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted til at gøre det. I dag har Mille taget sin danseglade ven, Onkel Reje, med på eventyr. De skal finde et sted at danse, og mens de er ved fylde olie på bilen, får Onkel Reje en god idé, for man kan jo danse, lige hvor man vil. En masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Motor Mille og Onkel Reje. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:20  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:50  

Sovedyr på eventyr (3)
Sovedyr på eventyr (3) Det er ved at være sengetid og Rosa besøger Malou, så de sammen kan finde på en godnathistorie, der handler om hendes sovedyr Pamse. I eventyret bliver Pamse til en ægte prinsesse, der får alt det legetøj hun overhovedet kan ønske sig. Men Pamse synes det er kedeligt altid at lege med det alene, så hun ønsker sig allermest en ven. Derfor pakker Pamse sit yndlingslegetøj og stikker fra slottet, for at finde en anden prinsesse at lege med.

DR1

12:00  

Bonderøven 2011 (5)
Bonderøven 2011 (5) Solen skinner på Kastaniegården, så Maren og Herman kommer ud på græs. I værkstedet er Frank i fuld gang med at støbe betongulv med hjælp fra en lille laser. I drivhuset har der været besøg af et lille skadedyr, som har spist de små tomattoppe. I dag skal Frank lære noget nyt, nemlig at flække og pløje marken, heldigvis kommer naboen John for at vise ham den svære kunst. Frank tager til Hjørring for at få lavet en faldtalsprøve, som viser om hans ølandshvede kan bruges til at brødbagning. Sendt første gang 20.04.11

12:25  

Kender Du Typen? Grand Prix-special
Kender Du Typen? Grand Prix-special Kender du typen, der elsker Melodi Grand Prix? Sådan en type er aftenens hovedperson, der som 8-årig måtte snige sig over til naboen for at se sit allerførste Grand Prix, og nu spiller den kendte dansker en stor rolle ved showet på lørdag. Mads Steffensen og livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau er trukket i festtøjet til en helt særlig udgave af programmet med masser af Grand Prix-nostalgi, konfetti og gæsteoptrædener fra kendte Grand Prix-stjerner. Vært: Mads Steffensen www.dr.dk/kenderdutypen

13:05  

Hammerslag 2010 (10)
Hammerslag 2010 (10) Hammerslag er taget til Esbjerg for at gætte pris på en moderne, minimalistisk bolig lidt uden for centrum. Næste udfordring er en smuk, moderniseret murermestervilla i centrum af Esbjerg. Sidste udfordring er et lækkert, stråtækt sommerhus i første række til havet i Blåvand. Sendt første gang 07.09.10

13:35  

Columbo: Mord efter noder
Columbo: Mord efter noder Den berømte filmkomponist Findlay Crawford har en hemmelighed. Hans største succes er ikke skrevet af ham selv, men af hans unge assistent Gabriel McEnery. Nu truer McEnery med at trække sig ud af samarbejdet. Det koster ham livet, for Crawford er bange for at blive afsløret. Det bliver han måske alligevel. For detektiven, der sættes på sagen, er nemlig ingen ringere end - Columbo. Columbo: Peter Falk. Findlay Crawford: Billy Connolly. Degarmo: Richard Riehle. Instruktion: Patrick McGoohan.

DR2

12:45  

Fremtidens mad (1:3)
Fremtidens mad (1:3) Teknologien vil komme til at ændre både måden, vi tænker på mad, og såmænd også smagen af den. Det er ikke utænkeligt, at en burger i fremtiden snarere vil komme fra en petriskål eller en insektfarm end fra en mark, og 3D-printeren vil forandre måden at tilberede maden på. Et gartneri i Kent producerer hvert år millionvis af frugt og grøntsager -uden jord overhovedet. Og det amerikanske militær forsker i at producere mad, som kan holde sig evigt.

13:30  

Fremtidens mad (2:3)
Fremtidens mad (2:3) Teknologien vil komme til at ændre både måden, vi tænker på mad, og såmænd også smagen af den. Det er ikke utænkeligt, at en burger i fremtiden snarere vil komme fra en petriskål eller en insektfarm end fra en mark, og 3D-printeren vil forandre måden at tilberede maden på. Et af verdens største landbrug ligger fx i Canada og producerer millioner og atter millioner af fårekyllinger. I et nyt supermarked er det robotter, der fylder hylderne op. Og så er det lykkedes at skabe en robotkok, der er i stand til at kopierer en rigtig kok.

14:20  

Den vilde monsun (3:5)
Den vilde monsun (3:5) Både dyr og mennesker i Sydøstasien er fuldstændig afhængig af monsumvindene, der hvert år forvandler landskabet fra en afsveden ørken til frugtbar jord og tilbage igen. I hele området fra den australske nordkyst til toppen af Himamaya er de årlige vinde således både årsag til uendelig rigdom og en ødelæggende faktor. Vi følger de årlige monsunvinde fra Australien over de frodige regnskove i Borneo til de forblæste ørkner i det nordlige Indien.

DR3

12:45  

Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5)
Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Levison Wood udforsker den barske natur, der udfordrer ham med oversvømmelser, sne og højdesyge. I fire måneder rejser han rundt og møder munke, soldater og nomadestammer på sin vej. Han indleder rejsen i den afghanske Wakhan-korridor for derfra at rejse gennem sne og is til Pakistan.

13:30  

Petra dater hele verden (1:6) - Libanon
Petra dater hele verden (1:6) - Libanon Petra er træt af sit singleliv, træt af kedelige dates og har mistet modet og troen på den danske datingkultur. Med åbent hjerte, og nerverne uden på tøjet, er hun derfor taget en tur ud i verden for at se, om løsningen til hendes mandeproblemer ligger der. I dette afsnit skal Petra en tur til et land, hvis datingliv er fyldt med glamour og bling, Libanon! Se med, når Petra får den tunge øjenskygge på og dater på ægte ladymanér i Beiruts natteliv.

14:00  

Our World War (1:3)
Our World War (1:3) Hvordan var 1. Verdenskrig set med menige soldaters øjne? Gennem interviews, breve, øjenvidneberetninger og arkivoptagelser kommer vi tæt på 1. Verdenskrigs virkelighed. Vi følger 4. bataljon 'The Royal Fusiliers' på den første kampdag, hvor de i slaget ved Mons i 1914 kæmpede mod en overvældende tysk hær.

DR K

12:20  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

13:00  

De skabte Danmark (3:4)
De skabte Danmark (3:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det tredje af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan det var synd at sige, at danskerne var særlig kloge før industrialiseringen. Vi opfandt stort set ingenting af værdi. I dag udvikler kemikeren nye fantastiske lægemidler, miljørigtige sprøjtemidler og tilsætningsstoffer til fødevarer. Kemikeren er Danmarks redning, og historiens mest udskældte profession og det hele startede med medicin i apotekerens baglokale. Sendt første gang 3.06.07.

13:40  

De skabte Danmark (4:4)
De skabte Danmark (4:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det sidste af fire programmer hvor DR har sat fokus på industrialiseringen fortælles, at det ikke er arkitekter som Wegner og Børge Mogensen Danmark er kendt for i udlandet, men festligt udsmykkede spånplademøbler. Og det samme gør sig gældende for dansk tøj. Det er ikke de smarte københavnske designere der redder æren og bruttonationalproduktet. Det er de ihærdige jyske købmænd som sørger for, at selv kineserne går i dansk tøj. Sendt første gang 10.06.07.

14:20  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. morgenvaner fra Nysted, Rolling Stones, vovehalsen fra Færøerne, alsang og halve grise. Sendt første gang 1998

14:50  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. nostalgi i fodboldkredse, tyske turister på Langeliniekajen i København med en femmer på lommen, fregatten "Jylland"s fortid som skolebørnshotel, en af Danmarks mest solgte forfattere fylder rundt under stor opmærksomhed, skibskatastrofe ved Hals barre - og Victor Cornelius. Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:25  

Citybois - Det vi gør (1:4)
Citybois - Det vi gør (1:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X Factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I første program følger ULTRA eksklusivt Citybois før, under og efter den udsolgte koncert i Falkoner-salen. Vi er med backstage, når Anthon og Thor optræder i landsdækkende TV-shows og når de slapper af uden mikrofoner og pigeskrig. De svarer på spørgsmål, som deres fans har stillet på de sociale medier - og så er vi med, når drengene overrasker deres X Factor-mentor, Thomas Blachman.

12:55  

Nicolines Quiz - Drenge og piger
Nicolines Quiz - Drenge og piger I Nicolines Quiz om drenge og piger skal Alma og Augusta dyste mod Magnus og Dimitri i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på om drenge og piger godt kan være venner og hvilke fordele og ulemper der er ved at have en drenge - eller pige ven.

13:10  

Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose
Ultras Dance Crew (11) - Foto shoot (2:2) Strike a pose I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

13:25  

Verdens bedste quiz II (4)
Verdens bedste quiz II (4) I dag bliver der action i studiet, når Albert og Eskild dyster mod hinanden i bl.a. "Lugte Limbo" og "Kål Kegler". Hvem er af hjemmehjælperne er mon hurtigst til at rulle en toiletrulle ud? Gæt selv med og få svaret i dagens afsnit.

13:45  

Klassen - Mælkeduks (49)
Klassen - Mælkeduks (49) Sofia og Sara er mælkedukse, men skolemælken er for gammel. De bliver beordret til at give den til klassen alligevel.

13:55  

Klassen - Hannahs far (50)
Klassen - Hannahs far (50) Der er sket noget tragisk med Hannahs far. Karl vil ikke være en del af klassens videohilsen.

14:05  

Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth
Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth Så er Sofie Linde Show tilbage! I sæsonens første program får Sofie besøg af Rasmus Brohave og Kristine Sloth, som er to af Danmarks allerstørste tv-stjerner ... på internettet. Rasmus og Kristine hjælper Sofie med at lave et viralt hit perfekt med bacon, smack cam og kanel. Og stjernereporter Bubber har været på Grønland med Julie Berthelsen. Sådan cirka næsten i hvert fald. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:35  

Panisk Påske (2)
Panisk Påske (2) Den nørdede Rune har inviteret den smukke Mia til fest, fordi han troede, sine forældre skulle op i kolonihaven hele påsken. Men nu har de besluttet at blive hjemme, så Rune er nødt til at få fat i Mia og aflyse. Det er ikke så nemt, når der er påskeferie, så Rune må både bryde ind på skolen og danse jazzballet. Det her bliver den værste påske nogensinde. Medvirkende: Albert Rosin Harson, Sebastian Scott Petersen, Ida Richter, Sebastian Max Sommer, Magnus Sjørup, Marie Hjelm Henkel, Britt Bendixen, Geo, Jonas Schmidt, Mikkel Vadsholt, Sune Svanekier og Mia Lyhne. Produceret af Blenkov & Schønnemann. Producer: Wadt Thomsen. Manuskript: Nikolaj Peyk og Morten Dragsted. Instruktør: Nikolaj Peyk.

14:55  

Alien surfer girls (20)
Alien surfer girls (20) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

DR Ramasjang

12:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Snegl Kan det virkelig passe, at dræbersnegle er farlige? Ta' med Lille Nørd på skovtur og se, om det lykkes Anders at få sneglene til at æde hans salat.

12:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Spøgelsespigerne køre imod Speedy Gonzales. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned af Striben, ud på specialbanen i en grusgrav og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Super-mega-sjov spas

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Lækre kager

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:20  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

14:35  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:45  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:55  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Spektaklet er landet midt i den mest farvestrålende tulipanmark. Habibi læser et eventyr om en prinsesse, der har fødselsdag - hun får også selv lyst til at få gaver. Inden Villy, Luni og Leo ser sig om, er de en del af Habibis fantasifulde leg. Se hvordan Leo reagerer, når han bliver klædt ud - og hør Villy fortælle den utrolige fantastiske historie om, hvordan Habibi blev en del af Spektaklet. Habibi bliver så glad, at hun synger sin seje sang.

DR1

15:00  

Mord med miss Fisher (20)
Mord med miss Fisher (20) Phrynes mekaniker Ailsa er ved at forberede sig til det årlige bilvæddeløb, da kvindeholdets kører, Gerty, findes død i sin bil. Det tragiske dødsfald er et tilbageslag for forkæmperne for kvindelige bilister - men Phryne er sikker på, at Gertys død ikke var nogen almindelig bilulykke.

15:50  

Mord med miss Fisher (21)
Mord med miss Fisher (21) Et forkert kadaver dukker op i dr. Macs anatomitime - nemlig det aldeles friske lig af professor Katz. Phryne og Jack er ikke på talefod, men Mac insisterer på, at detektiven og politimanden slår pjalterne sammen for at opklare det bizarre mord.

16:40  

Downton Abbey (1)
Downton Abbey (1) 16. april 1912. Herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey vågner op til en ny dag, men snart vil intet længere være helt som før. Aviserne kan berette, at Titanic er forlist, og lord og lady Grantham får besked om, at arvingen til godset er blandt de omkomne. Så hvem er den nye arving? I hvert fald ikke Granthams tre voksne døtre, for arvegangen tillader kun en mandlig arving. Også blandt tjenestefolkene er der postyr. Den beregnende Thomas må se sig forbigået til stillingen som lord Granthams kammertjener. Og han tænker kun på at få vippet sin rival af pinden.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:15  

Klodens historie (1:5)
Klodens historie (1:5) Den traditionelle fortolkning af menneskets historie har fokuseret mest på de menneskelige faktorer. Men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også været med til at påvirke vores historie - men hvordan og i hvor stort et omfang har disse faktorer haft indflydelse på alle aspekter af historien fra kunst til industri, religion til krig, og hvorfor har nogle samfund klaret sig og andre ikke. Udforskningen af forholdet mellem jordens indre og udviklingen af den menneskelige civilisation sker bl.a. i en usædvanlig krystalgrotte i Mexico, et hul i Irans ørken og en syv tusind år gammel underjordisk tunnel i Israel.

16:05  

Klodens historie (2:5)
Klodens historie (2:5) Den traditionelle fortolkning af menneskets historie har fokuseret mest på de menneskelige faktorer. Men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også været med til at påvirke vores historie - men hvordan og i hvor stort et omfang har disse faktorer haft indflydelse på alle aspekter af historien fra kunst til industri, religion til krig, og hvorfor har nogle samfund klaret sig og andre ikke. Her udforsker vi, hvordan vi har lært at tilpasse os de konstant skiftende vandkilder - og endda styrer dem. Hvordan har inderne lært at tilpasse sig de ekstreme regntider, de er udsat for, og hvordan overlevede faraoerne midt i Saharas ørken?

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

St Trinians 2
St Trinians 2 Klokken ringer ind til et nyt skoleår på den berygtede pigeskole St. Trinian's. Da skolens ustyrlige piger ved et tilfælde opdager, at rektors forfader var sørøver og efterlod sig en guldskat, drager de ud for at lede efter skatten. Det viser sig dog, at en ukendt fjende også er ude efter guldet, så pigernes skattejagt bliver noget mere ationfyldt, end de havde forestillet sig. Kelly: Gemma Arterton. Geoffrey Thwaites: Colin Firth. Carnaby Fritton: Rupert Everett. Instruktion: Oliver Parker og Barnaby Thompson.

16:40  

Fremtidens teknologi: New Zealand (1:10)
Fremtidens teknologi: New Zealand (1:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. Rejsen starter i New Zealand.

17:10  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvordan universet opstod.

DR K

15:20  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

16:20  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

17:20  

Dronning Ingrids børnebørn (1:5)
Dronning Ingrids børnebørn (1:5) I fem unikke programmer fortæller Dronning Ingrids ti børnebørn om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik for- talte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

17:50  

Dronning Ingrids børnebørn (2:5)
Dronning Ingrids børnebørn (2:5) I det andet afsnit af serien møder vi Dronning Ingrids ældste barnebarn Prinsesse Alexia af Grækenland og Prins Joachim. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

DR Ultra

15:20  

Braceface (42)
Braceface (42) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:45  

Mission: Eftersidning I (5)
Mission: Eftersidning I (5) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Thunderbirds (25)
Thunderbirds (25) Undercover

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne (21)
Vi' bare bjørne (21)

17:25  

Vi' bare bjørne (22)
Vi' bare bjørne (22)

17:40  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

17:50  

Klassen - Mælkeduks (49)
Klassen - Mælkeduks (49) Sofia og Sara er mælkedukse, men skolemælken er for gammel. De bliver beordret til at give den til klassen alligevel.

DR Ramasjang

15:15  

Op og Hop II (9)
Op og Hop II (9) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver rumgymnastik.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den skinnende skal

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Den flyvende dyrelæge

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Kimmy Kænguru

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Ti-hi-Rex

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Megamusikmaskinen

16:05  

Chuggington
Chuggington Rullende reporter Wilson

16:15  

Morten Skildpadde (3)
Morten Skildpadde (3) Morten og naturens vidunder

16:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven De fem dukker.

16:55  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. I dag vil de tage en selfie, men enten er Kalle for høj eller også er Johanne for lav, så de er aldrig på billedet samtidigt. Hvad gør man så?

17:00  

Sofia Flux (2)
Sofia Flux (2) Med deres nye erhvervelse, et magisk høreapparat, kan Iben og Albert høre alt hvad folk tænker. De beslutter sig til at udnytte, hvad de hører, til at hjælpe folk. Desværre er det ikke alle, der tænker gode tanker.

17:20  

Mikkel og Klara (2)
Mikkel og Klara (2) Mikkel og Klara har fundet ud af, at det er farligt at være en snegl. De bliver så tit trådt ihjel. Men hvordan kan man hjælpe dem?

17:35  

Paphoved (1:8)
Paphoved (1:8) Ballonen Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være med til at få fat i en ballon?

17:40  

Paphoved (2:8)
Paphoved (2:8) Bang, du er død Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Lena vil sende en død bille til de evige jagtmarker og Papper ved ikke hvor det er.

17:45  

2 fisk (1)
2 fisk (1) Torben og Lasse skal på sommerferie til Bornholm, hvor Torbens onkel og tante bor. De skal rejse alene med den sydgående havstrøm og har kun fået lov af deres mødre, fordi de har lovet at følges ad og blive tæt sammen hele tiden. Den sydgående havstrøm er vild og kraftig og pludselig går tingene ikke helt som planlagt.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (12)
Skattejægerne 2015 (12) Marskandiseren Søren Falk håber at finde værdifuldt værktøj i et forladt snedkerværksted. Vintagetøjhandleren Lone Riis går på jagt efter kostumer på et stort teatertøjsloppemarked. Og bilforhandleren Søren Sørensen kommer i lange forhandlinger om en sjælden veteranbil fra 1930'erne.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

I hus til halsen V (5:8)
I hus til halsen V (5:8) Da Berit og Dennis Brandli flyttede fra København til Agersø ud for Skælskør, byttede de storbyens menneskemængde og hæsblæsende tempo ud med rolige naturomgivelser og færre end 200 øboere. Og de blev så glade for øen og roen, at de efter to år valgte at blive ejere i stedet for lejere med købet af en fin og rummelig rødstensvilla. To børn og et årti senere har parret haft villaen til salg i hele fem år - uden at være kommet drømmen om et mere fleksibelt liv på fastlandet nærmere. Sagen er nemlig dén, at man som øboere med job, skole og børnehave på fastlandet er evigt afhængig af færgens afgangstider. Og det kan særligt Berit ikke holde til længere. Derfor har familien bedt ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til at prøve at få rusket nyt liv i deres hussalg.

20:45  

PETs blinde øje
PETs blinde øje

DR2

18:30  

Ansigter der sælger
Ansigter der sælger Modeverdenen er er en konkurrencepræget branche, og tusinder af unge, håbefulde piger kappes om at blive den næste topmodel, det nye ansigt i reklamer og magasiner, der sælger alt fra biler og tøj til kosmetik. Men mange unge kvinder har måttet erkende, at livet som topmodel langt fra kun er glimmer og glamour, og at selve det at blive 'opdaget' ikke er en garanti for succes.

19:10  

Allergi: Vor tids epidemi
Allergi: Vor tids epidemi Meget tyder på, at vi står midt i en allergiepidemi. Hver tredje brite lider af allergier som eksem, høfeber og astma. Allergi sender over 20.000 briter på hospitalet hvert år. Her møder vi to allergiramte familier og følger alle aspekter af deres hverdag for at finde ud af, hvorfor så mange bliver allergiske.

20:00  

Indefra med Anders Agger - Venteliste
Indefra med Anders Agger - Venteliste Dansk reportage fra 2016 Anders Agger er i tre dage helt tæt på 30-årige Kristine Lykke Roed, der i fem år har stået på venteliste til en ny nyre. På organventelisten står hun sammen med over 400 andre danskere, der venter på at et menneske skal dø, for at de kan få et nyt liv. Som nyresyg har Kristine dog en anden mulighed: Hun kan få en nyre fra en levende donor. Men hvordan kan man bede sin familie, kæreste eller venner om at give verdens største gave? Sendt første gang 07.11.2016

20:45  

Dokumania: Mistænkt for terror
Dokumania: Mistænkt for terror Britiske Moazzam Begg sad fra 2002-2005 i fængsel under mistanke om at sympatisere med terrorister og at være medlem af terrororganisationen Al-Qaeda. Han er siden blevet frikendt. Gennem interviews med Moazzam Begg får vi her hans side af historien, et indblik i moderne jihad og vestens reaktion på terror.

DR3

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hele fire skuespillere tager plads i Graham Nortons sofa. Nemlig Warren Beatty, der både har skrevet, instrueret og spiller en hovedrolle i filmen 'Rules Don't Apply'; Peter Capaldi, der for tiden kan opleves på DR3 i rollen som eventyreren Doctor Who; Keeley Hawes, der er aktuel i tv-serien 'The Durrells'; og Miranda Hart, der snart optræder på teatret i London i musicalen 'Annie'. Sidst i programmet optræder sangerinden Jennifer Hudson.

20:50  

Gift ved første blik USA III (7:15)
Gift ved første blik USA III (7:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews.

DR K

18:20  

Storbritanniens fantastiske slotte (2:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (2:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi The Banqueting House og Buckingham Palace.

19:15  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6) Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. Sendt første gang 11.01.12

19:55  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

20:00  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (3:6) Sophie Amalie er Danmarkshistoriens grimmeste, grådigste og grummeste dronning! I hvert fald hvis man skal tro de (mandlige) historikere der i århundreder har skrevet Historien. Hendes største rivalinde var den uægte kongedatter Leonora Christine. Hende fik Sophie Amalie buret inde i Blåtårn. Men den der ler sidst ler bedst: I mange år var det Leonora Christine der blev betragtet som det store offer i de to kvinders magtkamp. Liv Thomsen nuancerer portrættet af den balletdansende, ødsle og selviscenesættende dronning Sophie Amalie, der var med til at indføre enevælden i 1600 tallet. Sendt første gang 18.01.12

20:40  

Storbritanniens fantastiske slotte (3:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (3:3) Dokumentarserie fra BBC fra 2014.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

Sam & Cat II (7)
Sam & Cat II (7) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Sød, nuttet og i fare - Den udstødte svane (9)
Sød, nuttet og i fare - Den udstødte svane (9) Josefine, Olivia og Emma er skræmte, for midt på stien ved Damhussøen ligger en hjælpeløs svane. Folk kommer meget tæt på den og er sure over at den ikke flytter sig. Men pigerne kan se den har det skidt, så de ringer efter en dyreambulance. Sammen får de hjulpet svanen ned i søen, men så forsøger de andre svaner at drukne den. Pigerne vil redde svanen og finder ud af, hvorfor de andre svaner er så onde.

18:45  

Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9)
Bidt, brændt og stukket - Fjæsing (9) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Fjæsing er en giftig fisk! Vi ser hvad der sker, når Sebastian rammer ind i fjæsingen.

19:00  

Isas Stepz (23)
Isas Stepz (23) Christian skal til fest - og Isa går ud fra, at hun skal være rigtig alene hjemme. Hun og Ronja ser frem til en tøseaften. Den bliver ekstra hyggelig, da det viser sig at Zac er løbet hjemmefra og over til dem. Til gengæld er det meget irriterende, da der pludselig står en babysitter i døren - og han oven i købet er en, Isa kender.

19:15  

Isas Stepz (24)
Isas Stepz (24) Lucas vil have Isa til at tage ballet-timer, hvis hun vil være en seriøs danser. Isa synes det er kedeligt. Ronja synes de trænger til at gøre noget, som er sjovt og spontant. De to piger sætter sig for, uden at fortælle det til Isas far, at holde en stor fest. De aftaler at de ikke må planlægge for meget. Det er måske ikke så smart, for pludselig ved Ronja ikke hvad hun skal gøre, da Isa er pist væk, huset fyldt med gæster, og politiet på vej.

19:30  

Max pinlig (8)
Max pinlig (8) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

19:55  

Wolfblood III (11)
Wolfblood III (11)

20:20  

Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul
Ultras Dance Crew (13) - Sofie Linde Show (2:2) Stresset jul I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. I dag skal danserne være med i en julevideo for Sofie Linde Show, og forventningerne til dem er høje.

20:35  

Danmarks sjoveste barn (2:10)
Danmarks sjoveste barn (2:10) Der er nu 12 børn tilbage i kampen om at komme blandt de seks, der skal følge Rune Tolsgaards comedyskole de næste otte uger frem mod den store finale på Comedy Zoo. På auditions anden dag er der dømt improvisation, så ingen har forberedt sig, og alt det sjove skal opstå nu og her. Men det er heller ikke noget problem for de 12 børn, for selv om det er svært, er der flere, der virkelig tager fusen på de tre dommere, Mia Lyhne, Uffe Holm og Rune Tolsgaard.

DR Ramasjang

18:05  

Chuggington
Chuggington Wilson og dinosaurussen

18:15  

Chuggington
Chuggington Næste stop - rummet!

18:30  

Rod i Historien (1)
Rod i Historien (1) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en håndkile til sin udstilling om istiden og stenalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

18:45  

Rod i Historien (2)
Rod i Historien (2) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en lur til sin udstilling om bronze- og jernalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15) Store sten

19:10  

Ring til Ramasjang II (1)
Ring til Ramasjang II (1) Hvordan imponerer man den, man er forelsket i? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

19:25  

F for får
F for får Lopper

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Et fårehunde forsøg

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om radiserøveren.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Midnatssol (3:4)
Midnatssol (3:4) Endnu et mord er blevet begået i Kiruna. Samtidig bliver Anders Harnesk stadig mere bekymret for Kahina. Hvor er hun blevet af? Uden for politistationen venter en ung franskmand, som hævder, at han er Kahinas søn. Den tidligere minearbejder Sparen overvejer at gå til politiet og fortælle alt, hvad han ved. Men først kalder han til et møde.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Dugma: Selvmordsbomberens knap
Dugma: Selvmordsbomberens knap Britisk dokumentar fra 2016, (Dugma - The Botton) Nærgående portræt af selvmordsbombere, der har meldt sig under Al Nusras faner i Syrien. Den 32-årige Qaswara har forladt kone og to børn for at hjælpe sine undertrykte muslimske brødre ved at trykke på knappen, dugma, og sprænge sig selv og sine fjender i luften. Lucas er britisk konvertit og nygift. Også han har meldt sig som martyr, men er begyndt at få betænkeligheder efter, at hans kone er blevet gravid.

DR3

21:30  

Når kemien passer (1:6)
Når kemien passer (1:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter? I håbet om at videnskaben kan hjælpe, vil Maren, 31år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter udvælge den af syv mænd, som hun passer bedst med. Hun starter med lugtesansen: hvis lugt tænder hun mest på? Hun er klar, det samme er mændene. Nordvision fra Norge.

22:15  

The Romantics
The Romantics En gruppe venner genforenes for at deltage i to af vennernes bryllup. Men inden længe opstår der problemer. Brudepigen Laura og bruden Lilli kommer op at toppes over brudgommen Tom, som Laura en gang har været kæreste med. Og hvad der skulle have været et romantisk bryllup udvikler sig til et bizart trekantsdrama! Laura: Katie Holmes. Tom: Josh Duhamel. Lila: Anna Paquin. Instruktion: Galt Niederhoffer.

23:45  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:30  

René Magritte - manden i hatten
René Magritte - manden i hatten Mens de andre drenge på kostskolen satte billeder af afklædte kvinder og fordboldspillere op på deres vægge, foretrak den britiske sanger Will Young billeder af den surrealistiske maler René Magritte (1898-1967). Ved hjælp af gamle stumfilm og Magrittes eget righoldige filmarkiv tegner Young et portræt af den belgiske maler, der var en af de vigtigste blandt de surrealistiske malere i det 20. århundrede.

22:15  

Natbio: Et andet liv
Natbio: Et andet liv For 20 år siden var politimanden Richard Kemp ikke i stand til at bremse en frygtet seriemorder. Nu har morderen slået til igen - og på gådefuld vis får Kemp en ny chance for at fange ham. Et slag i hovedet sender Kemp tilbage i tiden, til åstedet for morderens første ugerning. Kan den erfarne kriminalinspektør slå en klo i morderen - og ændre historiens gang? Richard Kemp: Jean-Hugues Anglade. Hélène: Mélanie Thierry. Verbeck: Philippe Berodot. Instruktion: Germinal Alvarez.

23:50  

Far from Heaven
Far from Heaven I 1950'ernes USA lever den unge husmor Cathy et perfekt forstadsliv med mand og børn. Men hele hendes verden styrter sammen, da hun en dag overrasker sin mand i at kysse en anden mand. I sorg og forvirring vender hun sig mod familiens afroamerikanske gartner. Men et sådant forhold er næsten endnu mere tabuiseret end homoseksualitet. Cathy Whitaker: Julianne Moore. Frank Whitaker: Dennis Quaid. Raymond Deagan: Dennis Haysbert. Instruktion: Todd Haynes.

DR Ultra

21:05  

Livredderne - Mod og styrke (5)
Livredderne - Mod og styrke (5) Som livredder skal man være modig. I dagens program må deltagerne derfor bevise at de har det der skal til, for at blive Danmarks bedste livreddere. Det bliver et hæsblæsende program. Joakim har arrangeret et modeshow og efterfølgende går det løs på Sandvig Strand, hvor deltagerne skal bjærge og derefter genoplive en nødstedt person.

21:25  

Snydt!
Snydt! Man kan ikke undgå at grine med, når de seje unger fra Snydt! laver sjov og narrer de uvidende voksne igen og igen - kun bevæbnet med et skjult kamera og masser af fede tricks!

21:38  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:15  

Sagen genåbnet (2): Udbrændt
Sagen genåbnet (2): Udbrændt En ung kvinde sætter ild til en bil, netop som Peter Boyd kommer forbi. Boyd anholder den unge kvinde - og dermed har han skaffet sit efterforskningshold en ny sag. Kvindens far omkom nemlig i en bilulykke nogle år tidligere, og hun er besat af tanken om at finde dødsårsagen. Boyd bliver følelsesmæssigt berørt af hendes forklaring, og han beslutter sig for at grave i sagen. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Frankie Wharton: Holly Aird. Instruktion: Edward Bennett.

01:55  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (6)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (6) Vincent får til at opgave at afsløre en kvinde, der har bedøvet en mand og stjålet hans vielsesring. Det fører ham til en bølle ved navn Gavin West, der terroriserer det lokale katolske medborgerhus. Da Gavins håndlangere sender husets bestyrer på hospitalet, sætter Vincent alt ind på at få ram på deres brutale chef. Det går imidlertid snart op for ham, at Gavin ikke handler på egen hånd. Hvem er ude efter medborgerhuset - og hvorfor? Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Laura: Liz White.

03:05  

Annemad (7:16)
Annemad (7:16) Følg med i Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i hendes eget køkken. I dag vil hun lave en masse små retter fra det krydrede indiske køkken. Menuen står bl.a. på lam i krydret karrysauce, hjemmesyltede løg og en lækker æblechutney. Og så tager Anne os med en tur på landet, hvor vi skal besøge en superlækker gårdbutik. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 14.12.08

03:35  

Hammerslag 2010 (10)
Hammerslag 2010 (10) Hammerslag er taget til Esbjerg for at gætte pris på en moderne, minimalistisk bolig lidt uden for centrum. Næste udfordring er en smuk, moderniseret murermestervilla i centrum af Esbjerg. Sidste udfordring er et lækkert, stråtækt sommerhus i første række til havet i Blåvand. Sendt første gang 07.09.10

DR2

00:05  

Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer
Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer Som den første dansker nogensinde har Mogens Lykketoft været formand for FNs generalforsamling. De fleste i FN forventer endnu en formand, som vil koncentrere sig om receptioner og skåltaler, men den garvede danske politiker har andre planer. Vi følger bag facaden, hvordan Mogens Lykketoft kaster sig ud i verdenspolitik på højeste plan for at gennemføre ændringer for klimaet, freden, og skabe politisk åbenhed i en lukket verden.

01:05  

Bortført af Nordkorea
Bortført af Nordkorea Den 22-årige Yaeko blev kidnappet i 1978. Året før forsvandt den kun 13-årige Megumi. Susumi blev taget i 1976, og den 19-årige Hitomi blev bortført i 1978 ligesom thailandske Anocha og rumænske Doina. Blandt de tusinder andre ofre for den nordkoreanske bortførelsespolitik for 40 år siden kan der sagtens være flere europæere. Gidslerne blev angiveligt bortført for at undervise nordkoreanske spioner i deres sprog og kultur for at gøre nordkoreanerne i stand til at infiltrere de forskellige lande. Adskillige af de bortførte er formodentlig stadig i live og bliver holdt tilbage mod deres vilje.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Alene i vildmarken USA II (11:15)
Alene i vildmarken USA II (11:15) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. En af de fire sidste deltagerne har endelig held med at fange sig nogle fisk, men en rovdyr er ude efter hans fangst. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:10  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om vi kan rejse i tiden.

01:55  

Superrig i slummen (1:4)
Superrig i slummen (1:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Kenya møder Kristoffer rigmanden Chris Kirubi, der med en formue på 2 milliarder er en af Kenyas rigeste mænd. Kirubi er blevet udnævnt til Kenyas officielle ansigt udadtil. Men hvordan reagerer Kirubi, når Kristoffer Eriksen spørger ind til den korruptionssag, som Kirubi har hængende over hovedet?

02:25  

Superrig i slummen (2:4)
Superrig i slummen (2:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Bangladesh flytter Kristoffer ind hos rigmanden Prins Moosa, der ifølge ham selv er god for 45 milliarder kroner. Hvordan er det at være så rig i et land hvor en tredjedel af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen? Tør Mr. Moosa stå ansigt til ansigt med de fattige og deres virkelighed?

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

DR K

01:35  

Himlen over Berlin
Himlen over Berlin To engle vandrer usynlige rundt i Berlin, hvor de lytter til menneskenes tanker, deres evigt rindende bevidsthedsstrøm. Den ene engel begynder at drømme om at forlade sin ophøjede status og blive et menneske af kød og blod. Han forelsker sig i en trapez-artist, og først da han oplever kærlighedens og sansernes verden, kan han forvandles til menneske. Wim Wenders modtog Cannes-festivalens instruktørpris for dette visionære mesterværk. Daniel: Bruno Ganz. Marion: Solveig Dommartin. Cassiel: Otto Sander. Skuespilleren: Peter Falk. Instruktion: Wim Wenders.

03:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525220758