Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 28. maj 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 28. maj 2017

DR1

01:30  

The Best Exotic Marigold Hotel
The Best Exotic Marigold Hotel The Best Exotic Marigold Hotel i Jaipur i Indien lokker med løfter om luksus til små penge. Det får syv engelske pensionister til at sætte kurs mod Jaipur, hvor de håber på at tilbringe deres livs efterår i behagelige omgivelser. Desværre har hotellet temmelig svært ved at leve op til brochurens løfter. Til gengæld har det mange andre glæder at byde på. Evelyn: Judi Dench. Muriel: Maggie Smith. Douglas: Bill Nighy. Instruktion: John Madden.

03:25  

Kommissær Janine Lewis (18:19)
Kommissær Janine Lewis (18:19) Privatdetektiven Peter Williams findes myrdet sin bil. Samtidig forsvinder hans veninde og kollega Tanya. Janine Lewis leder efterforskningen af sagen, hvor alle synes at have noget at skjule - ikke mindst hendes egen kollega Shap. Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Juliet May.

04:10  

Bidt af naturen (19)
Bidt af naturen (19) En af Morten DD' yndlingsfugle, er hvepsevågen. En fantastisk stærk fugl, der trodser vind og vejr for at komme ned til Afrika. I september kommer de så, i tusindvis, fra hele Skandinavien, altid samme rute over Falsterbo i Sverige, over Stevns og ned til Lolland for så at lande i Afrika. Morten følger dem på vej over Danmark, og sørger for de kommer godt af sted.

04:40  

Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10)
Danmarks skønneste hjem - Midt- og Vestjylland (4:10) Dommertrioen kommer vidt omkring og når i aften helt til Limfjorden. Her skal de bedømme en kæmpe, ombygget gård med fjordudsigt, der bl.a. skal konkurrere med en fuldkommen renoveret fattiggård og et ultramoderne søhus med en overraskelse i garagen. Men hvilke af de tre hjem har, hvad der skal til for at gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem 2012 og måske vinde præmien på 100.000 kroner?

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Helges skønne haver (7:10)
Helges skønne haver (7:10) I det tidligere kloster, Mottisfont Abbey Garden, er der inden for køkkenhavens mure designet et haveanlæg med gamle roser og stauder i flot farveharmoni - et smukt eksempel på en storslået engelsk have. I køkkenhaven viser Helge Petersen stolt sine afgrøder frem. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

05:50  

Kære nabo - gør bras til bolig - Ballerup
Kære nabo - gør bras til bolig - Ballerup Familien Nørgaard i Ballerup har været i gang med den helt store renovering af den lejlighed, de flyttede ind i for 9 år siden. Men inden familien når til de tre børnevæ-relser, går projektet i stå. Energien er brugt op og da far Kim mister sit job, er der heller ikke flere penge at bygge om for. Og pludselig er der gået et år, siden der sidst er blevet svunget en malerpensel i lejligheden. Men nu har børnene fået nok af rå gipsvægge, alt for barnligt tapet og teenagevæ-relser, der bliver brugt til opbevaring - og Iben på 13 år har skrevet til de to desig-nere, Anders Faarborg og Rasmus Robert, og bedt om hjælp. Heldigvis har familien masser af gode naboer, der gerne vil give en hånd med renoveringen af de tre værelser - men designerne bliver overraskede over den massive mangel på brugbare møbler og genbrugsfund. Og med et indretningsbudget på 0 kroner, er udfordringen enorm.

06:35  

52 dage som hjemløs (3:7)
52 dage som hjemløs (3:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke, hvad det vil sige at være hjemløs. Toke møder de to unge hjemløse, Arash og Manar. Da de ikke synes, at de passer ind på de tilbud, der er til hjemløse, fordi de hverken drikker eller tager hårde stoffer, kæmper begge to for få tiden til at gå. Især Manar gør stort indtryk på Toke, da han uden tag over hovedet har klaret at færdiggøre sin studentereksamen. Og så møder Toke den ældre hjemløse mand, Klaus, der bor under en presenning i København.

07:05  

Puk og Herman går i land - Christiansø (3:8)
Puk og Herman går i land - Christiansø (3:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til den historiske fæstningsø Christiansø ud for Bornholm. Fiskeriet på øen er næsten forsvundet, men Herman sejler alligevel ud for at prøve at skaffe en stor torsk til festmiddagen. Puk og Herman prøvesmager også de berømte Ruths Sild, laver urtesuppe med børnene i øens skole og går om bord i herlighederne i "Persilledamen" Marits store køkkenhave.

08:00  

Venner for livet
Venner for livet Det mest almindelige forhold mellem forskellige arter er enten at være rovdyr eller byttedyr. Men der findes en lang række eksempler på ikke-voldelige forhold, der er en del af en nødvendig symbiose mellem forskellige arter, planter og bakterier.

08:55  

Den store vandring (2:4)
Den store vandring (2:4) Hvert år vandrer mere end to millioner gnuer, zebraer og andre antilopearter de 650 kilometer fra de enorme sletter i Serengeti i Tanzania til højlandet i Maasai Mara i Kenya og tilbage igen. Kampen for overlevelse er hård, ikke mindst i forsøget på at komme over Mara-floden, hvor krokodillerne ligger på lur. Den britiske eventyrer Ben Fogle har fulgt det store højspændte drama gennem et år.

DR2

01:15  

The Weight of Water
The Weight of Water Af sin avis bliver fotografen Jean Nichols sendt til den lille ø Smuttynose Island, hvor der i 1873 blev begået et brutalt øksemord på to norske kvinder. Hendes mand og dennes bror og nye kæreste tager med på turen, og mens Jean bliver mere og mere optaget af den mere end 100 år gamle mordgåde, begynder de fires indbyrdes konflikter at afspejle dramaet på øen. Thomas: Sean Penn. Jean: Catherine McCormack. Adaline: Elizabeth Hurley. John: Ulrich Thomsen. Evan: Anders W. Berthelsen. Instruktion: Kathryn Bigelow.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

DR3

00:35  

The Grey
The Grey Et hold borebisser er på vej hjem på to ugers velfortjent ferie, da deres fly styrter ned i Alaskas iskolde ødemark. Kun otte af dem overlever - deriblandt jægeren John Ottway. Nu starter en desperat kamp for at slippe levende gennem vildmarken og tilbage til civilisationen. En kamp, der ikke bliver lettere, da en flok glubske ulve udser sig mændene som bytte. John Ottway: Liam Neeson. Talget: Dermot Mulroney. Diaz: Frank Grillo. Instruktion: Joe Carnahan.

02:25  

Bloc Party - NorthSide Festival 2016
Bloc Party - NorthSide Festival 2016 Der er gode melodier i højt tempo, der appellerer til både luftguitaren og danseskoene, når DR3 sender koncert med Bloc Party fra Northside 2016.

03:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:25  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:25  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:05  

Himlen over Berlin
Himlen over Berlin To engle vandrer usynlige rundt i Berlin, hvor de lytter til menneskenes tanker, deres evigt rindende bevidsthedsstrøm. Den ene engel begynder at drømme om at forlade sin ophøjede status og blive et menneske af kød og blod. Han forelsker sig i en trapez-artist, og først da han oplever kærlighedens og sansernes verden, kan han forvandles til menneske. Wim Wenders modtog Cannes-festivalens instruktørpris for dette visionære mesterværk. Daniel: Bruno Ganz. Marion: Solveig Dommartin. Cassiel: Otto Sander. Skuespilleren: Peter Falk. Instruktion: Wim Wenders.

03:05  

Skyerne over Sils Maria
Skyerne over Sils Maria Modstræbende siger skuespilleren Maria Enders ja til at medvirke i en nyopførelse af det stykke, der gjorde hende til stjerne for 20 år siden. Nu skal hun blot ikke spille den unge rebel, men hendes 20 år ældre elskerinde. I et hus i Alperne øver Maria og hendes assistent, Valentine, replikkerne sammen, men Maria har det ikke let med at skulle spille den ældre rolle. Skuespil og virkelighed flyder sammen, og Marias facade krakelerer langsomt. Maria Enders: Juliette Binoche. Valentine: Kristen Stewart. Jo-Ann Ellis: Chloë Grace Moretz. Instruktion: Olivier Assayas.

05:05  

Dagens sang: Den skønneste på jord
Dagens sang: Den skønneste på jord - sunget af et af DRs kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:25  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) I 1882 åbner den unge Frederik Læssøe Smidth et lille rådgivende "ingeniørbureau". Efter nogle år går han sammen med kamme- raterne Poul Larsen og Alexander Foss, og grunden er lagt til det, der senere skulle blive verdens største producent af cement- fabrikker. Fl. Smidths, det der i dag kaldes FLS industries, 120 årige historie er historien om store succes'er, men også anklager om værne- mageri, arvestridigheder og situationer hvor virksomheden har været på fallittens rand. I programmet medvirker blandt andre arvingen Christian Kjær.

DR Ultra

06:00  

Freaktown (35)
Freaktown (35) Puppen Lenny

06:10  

Freaktown (36)
Freaktown (36) Freakfontænen

06:20  

Tintin
Tintin Soltemplet (2:2)

06:45  

Thunderbirds (7)
Thunderbirds (7) Afsporet

07:05  

Thunderbirds (8)
Thunderbirds (8) EOS

07:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

07:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

08:10  

Junglebanden
Junglebanden

08:25  

Junglebanden
Junglebanden

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (6)
Pingvinerne fra Madagascar (6) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Rosa har fundet sine spion-walkie-talkier frem og er ved at reparere dem, da Karla på 6 år kommer på besøg. Og de walkie-talkier bliver et vigtigt spionhjælpemiddel, da Rosa og Karla sammen skal udspionere Karlas morfar. Karlas morfar er supersej og har bade en medalje fra dronningen og en kæmpestor, flot togbane. Og Karla er slet ikke i tvivl om, hvordan kagen skal se ud.

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Søpapegøjens sang

05:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Supersneglen og Vidunderbørn

05:50  

Sikker & Søn II (15)
Sikker & Søn II (15) Sikker & Søn holder øje med fodgængerfeltet. De finder ud af, at fodgængerfeltet er det mest sikre sted at krydse en vej. Far finder sit gamle windsurfingudstyr frem, og de bruger sejlet til at lave store, hvide striber. Det er smart, at man kan se fodgængerfelter på lang afstand.

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lille spejl

06:30  

Gurli Gris
Gurli Gris International dag

06:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Regnvejrsdag-legen

06:45  

Op og Hop II (2)
Op og Hop II (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skægs historiegymnastik.

06:55  

Chuggington
Chuggington Wilson på parkpatrulje

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15) Store sten

07:30  

Ernest & Celestine
Ernest & Celestine Celestine bor i musenes by under jorden. Her hører hun farlige historier om bjørnene, der bor oppe på overfladen. Men da Celestine er en følsom og kunstnerisk anlagt mus, drømmer hun alligevel om at blive ven med en bjørn. Det lykkes, da hun møder den fattige og temperamentsfulde bamse Ernest. Det umage venskab skaber megen postyr, men Ernest og Celestine lader sig ikke gå på af fordommene.

08:45  

MikroMakkerne II (5)
MikroMakkerne II (5)

 
DR1

09:40  

Antikviteter - fra yt til nyt (3:20)
Antikviteter - fra yt til nyt (3:20) Antikviteter kan være mange penge værd, men tilstanden har stor betydning for prisen. Så hvad gør man, når der er skår i potten og ridser i lakken? Se med her, når en gruppe britiske antikeksperter hjælper private med at forvandle deres antikviteter fra yt til nyt.

10:10  

Antikviteter - fra yt til nyt (4:20)
Antikviteter - fra yt til nyt (4:20) Antikviteter kan være mange penge værd, men tilstanden har stor betydning for prisen. Så hvad gør man, når der er skår i potten og ridser i lakken? Se med her, når en gruppe britiske antikeksperter hjælper private med at forvandle deres antikviteter fra yt til nyt.

10:40  

Historien om Danmark: Sen middelalder
Historien om Danmark: Sen middelalder Lars Mikkelsen fortæller om den sene middelalder fra cirka 1350-1526. Det er en periode, hvor Danmark forvandler sig fra at være en splittet nation til at blive en nordisk stormagt. Det begynder med en ambitiøs konge, Valdemar Atterdag, der får chancen for at genopbygge Danmark og det fortsætter med hans datter Magrete, som helt uventet formår at sætte sig på magten i Danmark. Men middelalderen er også en barsk tid, hvor den sorte død rammer en i forvejen hårdtprøvet befolkning.

11:40  

Det vilde nord - Kysten (3:3)
Det vilde nord - Kysten (3:3) Højt mod nord på Svalbard er isbjørnen afhængig af isen for at kunne fange sæl. Med den vigende is vender den sig mod større sværere byttedyr - hvalrossen. Jagten er ingen succes, og vi undrer os over, hvordan isbjørnen skal overleve i fremtiden. På det nøgne fuglefjeld følger vi lundefamilien, indtil den må bukke under af sult. Og tilsidst hører vi om den bemærkelsesværdige symbiose mellem mennesket og edderfuglen.

DR2

09:00  

Mig og min familie (3)
Mig og min familie (3) Ben tager en alvorlig snak med sin 16-årige datter Janey. Emnet er 'mænd og kvinder'. Uheldigvis er det Janey snarere end Ben, der lærer fra sig.

09:30  

Mig og min familie (4)
Mig og min familie (4) Det er Susans fødselsdag, og Ben inviterer hende på romantisk weekendophold. Men weekenden kommer ikke til at gå helt, som Ben har planlagt.

10:00  

Knæk din genetiske kode
Knæk din genetiske kode Hvis du kunne få en rapport om hele din krops genetiske sammensætning, der gav mulighed for at se, hvilke sygdomme du risikerer at blive ramt af i fremtiden - ville du så have det? En sådan rapport er allerede mulig at fremstille, men prisen er skyhøj. Kom med på en rejse ind i denne fagre nye verden, der kan revolutionere lægevidenskaben, men samtidig skaber nye etiske dilemmaer.

11:15  

Supervulkaner
Supervulkaner Det var formodentlig et udbrud fra en supervulkan, der udryddede dinosaurerne, og dermed lettede fremkomsten af pattedyr og nye livsformer. Der er identificeret supervulkaner nær Island og i både USA og Tyskland, hvor en supervulkan så sent som for 10.000 år siden forgiftede atmosfæren.

DR3

09:35  

So Ein Ding: Start-up topmøde.
So Ein Ding: Start-up topmøde. Nikolaj Sonne vil finde de bedste techideer på 3 dages verdensstormøde for kloge internetfolk og startups i Lissabon. Han tager pulsen på Googles ATAP (advanced technologies project), et dansk hold ryger i finalen af årets pitchkonkurrence, og en dansker har lavet en kunstig kameramand.

10:05  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:25  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:45  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:05  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:25  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans mega underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:50  

Crazy Ex-Girlfriend II (13:13)
Crazy Ex-Girlfriend II (13:13) Rebeccas far overrasker hende med et besøg. Det giver hende nyt håb for fremtiden. Samtidig er Josh usikker på Rebecca. Eller er han ved at få kolde fødder?

DR K

09:15  

Ronald Reagans hemmelige krig
Ronald Reagans hemmelige krig Efter en lang karriere som skuespiller bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident i 1981 og kastet direkte ind i et våbenkapløb mellem USA og Sovjetunionen. Denne dokumentar tager os med tilbage til den Kolde Krig og de svære beslutninger, som den daværende præsident Ronald Reagan stod overfor i forsøget på at ende krigen.

10:10  

Uopklarede mord (3:6)
Uopklarede mord (3:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Linda Chen forsvandt sporløst i august 2009, en uge før sit bryllup. Hendes samlever bad i massemedierne om tips til opklaringen, og halvanden måned senere blev Linda - af ham selv - fundet myrdet i et øde skovområde. Umiddelbart så det ud til, at sagen var opklaret, men så enkelt var det ikke. Efter en lang retssag med en del absurde indslag blev samleveren frikendt for mistanken om, at han havde myrdet Linda. Nu vil Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, se på sagens akter. Han vil læse og se kritisk på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Det bliver en rejse i tid og rum - i virkelighedens verden. Nordvision fra Sverige.

10:40  

Uopklarede mord (4:6)
Uopklarede mord (4:6) I slutningen af maj 1986 bliver et kurdisk ægtepar brutalt myrdet, og umiddelbart retter politiet mistanken mod den irakiske sikkerhedstjeneste, som de mener måske kan have noget med dobbeltmordet at gøre. Efterhånden peger flere og flere ting dog i en helt anden retning, og søgelyset rettes mod kvindens familie. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig nu ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på sagen og for at se, om det skulle kunne lykkes at løse gåden 25 år efter den voldsomme forbrydelse. Nordvision fra Sverige.

11:10  

Kinas historie (3:6)
Kinas historie (3:6) Kina er verdens ældste eksisterende stat. Det kæmpestore land huser mere end en milliard mennesker og har i løbet af de sidste 30 år udviklet sig til en økonomisk supermagt, men for at forstå det moderne Kina er man nødt til at kende landets historie. Song-dynastiet fra 960-1279 er et af Kinas mest nyskabende dynastier. Historikeren Michael Wood drager til byen Kaifeng, der indtil det 19. århundrede var verdens største by.

DR Ultra

09:00  

Thor - legenden fra Valhalla
Thor - legenden fra Valhalla Rygtet går om den unge landsbysmed Thor, at han skulle være søn af selveste Odin, gudernes konge. En dag falder den magiske hammer Mjølner ned fra himlen, og Thor får brug for det magtfulde våben, da Tryms kæmper bortfører hans veninde Eda. Thi kidnapningen er bestilt af underverdenens dronning, Hel, hvis djævelske planer kan betyde enden på såvel guder som mennesker.

10:15  

Livredderne - Mod og styrke (5)
Livredderne - Mod og styrke (5) Som livredder skal man være modig. I dagens program må deltagerne derfor bevise at de har det der skal til, for at blive Danmarks bedste livreddere. Det bliver et hæsblæsende program. Joakim har arrangeret et modeshow og efterfølgende går det løs på Sandvig Strand, hvor deltagerne skal bjærge og derefter genoplive en nødstedt person.

10:40  

Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen
Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Kaj og Elias i Stenalderen, hvor de skal dyste i at tilberede pita kebab på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

10:55  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

11:20  

Zorro (23)
Zorro (23) Forvist.

11:45  

Zorro (24)
Zorro (24) Svindleren.

DR Ramasjang

09:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

09:25  

Babar
Babar

09:45  

Rod i Historien (6)
Rod i Historien (6) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en griffel til sin udstilling om oplysningstiden og guldalderen. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

10:00  

Peter Plys
Peter Plys

10:20  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:30  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:50  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (3) Hypnotisøren

11:10  

Ramasjang Club - Cirkusdansen (8)
Ramasjang Club - Cirkusdansen (8) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted at gøre det. Det perfekte sted er denne gang en flot indendørs skateboardbane, hvor der er masser af plads. Mille har gået og savnet dengang, hun lavede cirkus, så dansen skal handle om alt det sjove, der kan ske i cirkusmanegen. En masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Mille, når de går cirkus-amok. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:25  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Cowboykongen Villy, rumvæsenet Luni, den forfinede kok Leo og prinsesse Habibi har fået en ny beboer i Spektaklet: Den kære robot Dyt! De er landet midt i den mest fantastiske olivenlund - alle er tilfredse - selv Leo er begejstret ved tanken om at skulle tilberede mad af hjemmepresset olivenolie. Men den lille robot Dyt er hele tiden utilfreds - han dytter og båtter.. Se om det lykkes for vennerne i Spektaklet at finde ud af, hvad der er galt med Dyt.

11:50  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

DR1

12:30  

Spis og spar II (6:8)
Spis og spar II (6:8) Heidi og Michael har tilsammen fem sammenbragte børn. Hver anden uge er huset fuldt, og forældrene bruger al deres tid på at servicere børnene. De ønsker sig at få børnene mere med i køkkenet. Programmets kok Jesper Vollmer svinger piskeriset og sætter børnene i sving. I den uge hvor Heidi og Michael er alene, inviterer de ofte gæster til middag. Og her bliver der ikke sparet på noget. Men behøver det være dyrt for at det kan være lækkert? Det vil vise sig når Heidi og Michael skal forsøge sig med Jespers billigere alternativ til en gæstemenu.

13:15  

Guld på Godset (7:10)
Guld på Godset (7:10) Guld på Godset besøger fem af Danmarks smukkeste slotte og godser, hvor nogle af landets dygtigste vurderingseksperter sætter pris og historisk perspektiv på danskernes medbragte klenodier og antikviteter. I denne uge besøger Guld på Godset Hvidkilde Gods på Fyn, og programmets vært Mette Bluhme Rieck vises rundt af Christian greve Ahlefeldt-Laurvig-Lehn. Han fortæller om, hvordan hans forfader, Johan Lehn, ved et tilfælde blev ejer af Hvidkilde Gods i 1700-tallet og om de tætte relationer mellem tjenestefolksfamilierne og Ahlefeldt-Laurvig-Lehn familien. Og så stiger spændingen, når tre professionelle opkøbere byder på danskernes medbragte skatte. De tre opkøbere byder hinanden op, hvorefter sælgeren skal beslutte, om prisen er god nok til, at de fine ting skal skifte ejer. I denne uge bliver opkøberne blandt andet præsenteret for noget gammelt kinesisk legetøj og tre figurer af træ, lavet af Otto P. Sendt første gang 28.07.14

14:15  

Miss Marple: Spil med spejle
Miss Marple: Spil med spejle For at berolige sin gamle veninde Ruth tager Miss Marple til Stonygates, hvor Ruths søster Carrie-Louise bor sammen med sin tredje mand, Lewis. Huset er omdannet til en opdragelsesanstalt for unge kriminelle, og volden synes at lure under overfladen. Skud bliver affyret i et mørkt rum, men ofret bliver fundet et helt andet sted. Miss Marple må igen på arbejde. Miss Marple: Joan Hickson. Ruth: Faith Brook. Carrie-Louise: Jean Simmons. Instruktion: Norman Stone.

DR2

12:10  

Det fantastiske Italien (1:6)
Det fantastiske Italien (1:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

13:10  

Det fantastiske Italien (2:6)
Det fantastiske Italien (2:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

14:10  

Det fantastiske Italien (3:6)
Det fantastiske Italien (3:6) Den britiske kunstkritiker Andrew Graham-Dixon og den italienske kok Giorgio Locatelli udforsker de forskellige italienske regioner og deler generøst ud af deres viden om landets rige kultur og regionale køkkener. Sammen ser de på landskaber, kunst, både gamle mesterværker og nyere samtidskunst og madkultur.

DR3

12:30  

Bloc Party - NorthSide Festival 2016
Bloc Party - NorthSide Festival 2016 Der er gode melodier i højt tempo, der appellerer til både luftguitaren og danseskoene, når DR3 sender koncert med Bloc Party fra Northside 2016.

13:30  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får besøg af skuespillerne Michael Caine og Morgan Freeman, der netop har indspillet kupkomedien 'Going in Style'. De får selskab af deres kollegaer Jack Whitehall og Gemma Whelan, der begge er aktuelle i den nye BBC-serie 'Decline and Fall'. Sidst i programmet optræder det ikke længere helt unge boyband Take That.

14:20  

Austin Powers: International Man of Mystery
Austin Powers: International Man of Mystery Austin Powers er en notorisk skørtejæger, der ernærer sig som modefotograf i 60'ernes London, men bag facaden er han tophemmelig agent. Da hans ærkefjende Dr. Evil lader sig fryse ned, gør Austin det samme for at kunne følge hans træk. Da de 30 år senere bliver tøet op igen, er det til en verden, der er totalt forandret. Dr. Evil stjæler atomvåben og truer verden med total udslettelse. Kun én person kan redde civilisationen fra den sikre undergang: Austin Powers! Austin Powers: Mike Meyers. Dr. Evil: Mike Meyers. Vanessa Kensington: Elizabeth Hurley. Instruktion: Jay Roach.

DR K

12:10  

Kinas historie (4:6)
Kinas historie (4:6) Kina er verdens ældste eksisterende stat. Det kæmpestore land huser mere end en milliard mennesker og har i løbet af de sidste 30 år udviklet sig til en økonomisk supermagt, men for at forstå det moderne Kina er man nødt til at kende landets historie. Ming-dynastiet (1368-1644) er nok Kinas mest kendte. Historikeren Michael Woods fortæller den forbløffende historie om Hongwu, den oprøske bonde, der blev grundlægger af en de mest frugtbare epoker i kinesisk kultur.

13:10  

Biblens gåder - Ligklædet i Torino
Biblens gåder - Ligklædet i Torino Ligklædet i Torino er et af historiens mest kontroversielle relikvier. På klædet anes et billede af en korsfæstet mand, der hævdes at være det eneste eksisterende billede af Jesus. Klædet er i 1990'erne blevet undersøgt af tre af verdens bedste laboratorier, der alle har dateret det til at være fra middelalderen og dermed dømt det til at være et middelalderligt falsum. Men ikke alle har accepteret denne konklusion. Professor Fant fra Padua har gennemført sine egne test, der har sået tvivl om de første dateringer.

14:00  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Jacob Duevang Krogh Rasmussen er liturg og prædikant sjette søndag efter påske, hvor Jesus i Johannesevangeliet fortæller om Helligåndens komme og de svære tider disciplene vil få. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

14:45  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Hvad var en faldekat i gamle, gamle dage? Hvad er en jylkat, hvis man spørger en bornholmer? Og er det muligt at gætte en talemåde ud fra en tegning? Få svarene, og gæt med, når Sprogquizzen med Maria Månson som vært dykker ned i det danske sprog og quizzer i superherremegakodyle tillægsord, dejlige dialekter og gode gamle ord. Aftenens deltagere er Nikolaj Steen, Mikael Simpson, Anne Sophia Hermansen og Jesper "Kanonkongen" Holm.

DR Ultra

12:10  

Den meget lange ferie (4)
Den meget lange ferie (4) Ung modstand.

12:55  

Mille (3)
Mille (3) Mens Mille forsøger at holde afstand til Denise, som fører sig grundigt frem, begynder hun og Tobias at nærme sig hinanden lidt - men Tobias gemmer på nogle store hemmeligheder. Leila står pludselig igen overfor sin ungdomskæreste, Jimmy, som hun ikke har set i mange år - Mille kender ikke noget til Jimmy, men det gør Conny til gengæld. Og så har Milles far nogle planer, som hverken passer Mille eller Leila. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Svendsen: Torben Zeller. Carsten: David Rousing. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Nastja Arcel, Ramazan Arslan, Robert Reinhold, Lars Simonsen, Julie Wright. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

13:25  

Mille (4)
Mille (4) Mille vil gerne have Tobias til at optræde med sit og Maries nummer til sommerkoncerten - men Tobias vil ikke optræde alene og være til grin. Mens Leila tilsyneladende ikke går særligt højt op i gensynet med Jimmy, går Conny rigtig meget op i det - og Mille vil vide, hvad der er sket mellem hendes mor og Jimmy. Og så ser det ud til at lykkes Denise at stoppe det spirende venskab mellem Mille og Tobias. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Niels-Martin Eriksen, Pernille Hilgart, Robert Reinhold og Julie Wright. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

13:55  

Sleepover - Experimentarium
Sleepover - Experimentarium Tre bedste venner, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover overnatter drengene på Experimentarium, hvor de udfordrer hinanden i at spise chili, deler oplevelser om mobning og drilleri og får sig en forskrækkelse, da Jeppe forsvinder.

14:15  

Jason og Noah - en chance til (2:2)
Jason og Noah - en chance til (2:2) Den berømte racerkører Jason Watt kørte galt og blev lam for livet. Nu har han fået en ny chance gennem sin søn Noah, der også vil være racerkører. De deler drømmen om at blive den bedste i verden, men det er svært at være far og søn, når der er så meget på spil. Jason bruger det meste af sin tid, sine penge og kræfter på at sikre Noahs succes i international gokart, men selvom Noah er en af verdens bedste gokartkørere, så er gokartlivet fyldt af konflikter. Jason bliver så vred på Noah, hvis han laver fejl at Jason er blevet bange for at Noah skal vælge sin far fra, den dag han ikke længere har brug for ham. Så Jason lægger en plan der skal løse alle problemerne. Det var da Jason gik fra at køre gokart til en rigtig racerbil, at han selv slog igennem og begyndte at vinde. Nu vil Jason gentage sin historie - men denne gang med Noah bag rattet.

DR Ramasjang

12:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kanin Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

12:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse leger skole sammen med Kylling. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Rosa fra Rouladegade II (1)
Rosa fra Rouladegade II (1) Liva elsker at besøge sin morfar og høre om hans rejser til Grønland. Men hun synes det er lidt synd for ham, at han bor helt alene, når han nu er så sød. Derfor spørger hun Rosa om hjælp til at bage en ganske særlig overraskelseskage til ham. De forklæder sig som postbude og sniger sig ind i morfars hus, mens han sover til middag, for at udspionere og finde ud af hvilken slags kage, de skal bage til ham.

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Jeg mente det ikke

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Jeg er sur for evigt!

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (2)
Onkel Rejes Sørøvershow (2) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Morgan, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens hår, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen og se om Morgan og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Sofus III (5)
Sofus III (5) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Hannah, der elsker at lave mad. Sammen med sin veninde Aya skal hun lave pizza-ria til sin store familie.

14:35  

Der var engang....
Der var engang.... Svens far er så ufattelig rig, men meget nærig! Da Sven en dag endelig skal arve ham, bruger han alle pengene på fester, luksus og gaver til sine venner - men en dag er pengene brugt - og hvor er vennerne?

DR1

16:05  

Kriminalkommissær Barnaby (51)
Kriminalkommissær Barnaby (51) "Sidste års model". Kriminalkommissær Barnaby anholder Annie Woodrow for mordet på hendes bedste veninde. Sagen synes klokkeklar, men da den kommer for retten ti måneder senere, er Barnaby alligevel i tvivl. Selv om alle beviser synes at pege på Annie Woodrow, er der noget, som ikke stemmer. Og mens retssagen ruller, går den garvede politimand på jagt efter nye spor. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Annie Woodrow: Saskia Wickham. Instruktion: Richard Holthouse.

17:40  

Victoria (4:8)
Victoria (4:8) Victoria har besøg af sin fætter, prins Albert. Hendes onkel Leopold ønsker, at de to gifter sig, men det første møde mellem dronningen og prinsen falder ikke heldigt ud. På få minutter lykkes det Victoria og Albert at fornærme hinanden. Men allerede deres næste rendezvous går en hel del bedre...

DR2

15:10  

De danskes øer - Langeland
De danskes øer - Langeland Fra fiskerne i Bagenkop til campingmutter i Lohals. Fra fyrpasseren på Kelds Nor Fyr til lensgreven på Tranekær slot. Med udgangspunkt i Niels Helveg Petersens sommerhus i Tullebølle fortælles historier om Langeland før og nu. Tilrettelæggelse: Carsten Fischer. Sendt første gang 28.07.01

17:10  

The Professionals
The Professionals En gruppe højt specialiserede lejesoldater bliver af rigmanden Grant hyret til at befri hans smukke kone Maria, der er blevet bortført af den mexicanske revolutionær kaptajn, Raza. Bill og Rico er gamle venner af kaptajn Raza og kender området som deres egen lomme, men alligevel venter der dem en overraskelse, da de når frem. Bill: Burt Lancaster. Rico: Lee Marvin. Maria Claudia Cardinale. Hans: Robert Ryan. Raza: Jack Palance. Instruktion: Richard Brooks.

DR3

15:50  

Billboard Music Awards 2017
Billboard Music Awards 2017 Bruno Mars, Ed Sheeran, Nicki Minaj, Celine Dion, Drake, Imagine Dragons, John Legend og Lorde er blandt de mange topnavne, der optræder ved året Billboard Music Awards. En stort anlagt gallafest, hvor det amerikanske musikmagasin Billboard uddeler priser til årets populæreste musikere inden for en lang række forskellige kategorier.

17:50  

Gift ved første blik USA III (6:15)
Gift ved første blik USA III (6:15)

DR K

15:25  

Astrid Lindgren - Sorgfugl (1:3)
Astrid Lindgren - Sorgfugl (1:3) Svensk dokumentar fra 2014 om Astrid Lindgren og hendes tid. Svenskerne var på Astrid med hende, mens hun for resten af verden var Astrid Lindgren, forfatter til kendte og elskede figurer som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og brødrene Løvehjerte, der uden problemer kunne og kan forstås af ethvert barn over hele jorden. Instruktøren Kristina Lindström skildrer Astrid Lindgrens utrolige liv gennem de talrige interview, som hun gennem sit liv gav til radio og tv, og og ved hjælp af masser af aldrig tidligere offentliggjort materiale som dagbøger, brevvekslinger og arkivfilm.

16:25  

Storbritanniens fantastiske slotte (1:3)
Storbritanniens fantastiske slotte (1:3) Britiske slotte er storslåede og historiefyldte, og de rummer spor, der gør os klogere på kongedømmets natur. Mange monarker gik nemlig op i arkitektur, skønhed og elegance. Nogle så meget, at de næsten bragte nationen på fallittens rand. Kom med og besøg nogle af Storbritanniens fantastiske slotte, når turen går forbi Tower of London, Palace of Westminster og resterne af Winchester Palace.

17:20  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (2:6) Dronning Elisabeth er det fornemmeste bytte, en dansk konge nogensinde har nedlagt. Af så fornem slægt at det meste af Europa i 1400-1500 tallet blev regeret af hendes familie. I begyndelsen var hun intet andet end en adgangsbillet til mere magt og jord. Og måtte dele sin ægtemand Christian 2. med frillen Dyveke og hendes mor Sigbrit. Liv Thomsen fortsætter sin rejse i sporet på de danske dronninger. Endnu engang møder hun nogle overraskende magtfulde kvinder og prøver at se bag myterne - og nogle meget frække kalkmalerier. Sendt første gang 11.01.12

DR Ultra

15:00  

Ulvepigen Tinke
Ulvepigen Tinke Hyrdedrengen Larus finder den forældreløse Tinke i ødemarken. Han giver hende mad og tager hende med hjem til gården. Husbonden vil sende hende på fattiggården, men Madmor vil beholde hende. Tinke har dog andre planer - hun vil finde bedsteforældrene?.

16:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:55  

Wild Kratts
Wild Kratts

17:15  

Vi' bare bjørne (5)
Vi' bare bjørne (5)

17:25  

Vi' bare bjørne (6)
Vi' bare bjørne (6)

17:35  

Vi' bare bjørne (7)
Vi' bare bjørne (7)

17:45  

Vi' bare bjørne (8)
Vi' bare bjørne (8)

DR Ramasjang

15:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det store radisekup.

15:15  

Op og Hop II (7)
Op og Hop II (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hr. Skæg, der laver Skæg metal gymnastik.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Det mystiske æg

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Regnvejrsdag-legen

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Fru. Kanins bule

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Hale på springtur

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lille spejl

16:05  

Chuggington
Chuggington Stunt Bruno

16:15  

Dora udforskeren (9)
Dora udforskeren (9)

16:40  

Paw Patrol II (7)
Paw Patrol II (7) Vovsernes junglekvaler

17:00  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

17:30  

Kanonkongen Freja 2:8
Kanonkongen Freja 2:8 Kanonkongen Freja afsnit 2. Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

17:50  

Bo flytter hjemmefra (2:8)
Bo flytter hjemmefra (2:8) Stranden Bo vil på badeferie, men det har hans mor ikke tid til. Så Bo pakker sine ting og tager ud for at få sin egen strand. Medvirkende: Magne Wallevik Munk, Manuskript: Tommy Bredsted, Instruktør: Nicolaj Kopernikus, Producent: David C.H. Østerbøg

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet
Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet Tyrkiet er et land fuldt af kontraster. Her er høje bjergmassiver, uendelige højsletter og ubarmhjertige kystområder, og fordi landet ligger, hvor to kontinentalplader støder sammen, er her også jordskælv. Tyrkiet danner bro mellem Europa og Mellemøsten, og selv om 80 procent af landet er barskt, forrevet og klippeklædt er den biologiske mandfoldighed så stor, at landet nærmest er et lille kontinent i sig selv.

20:00  

Victoria (5:8)
Victoria (5:8) Victoria og Albert planlægger at gifte sig, når han vender tilbage fra Tyskland. Men dronningens forsøg på at sikre sin kommende ægtemand en passende apanage bliver afvist af det britiske parlament. Det skaber spændinger mellem det unge par. Kan de nå at blive forsonet inden brylluppet?

20:45  

Vores vejr
Vores vejr

DR2

19:05  

Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3)
Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3) Den ene dag må man ikke spise smør, den næste dag kan man ikke leve uden. Så er kaffe og te usundt og mælk en katastrofe for voksne mennesker. Der bliver sagt mange dårlige ting om vores fødevarer, men den britiske tv-vært Cherry Healey har sat sig for at finde de gode historier om nogle af de mere populære fødevarer. Her fortæller hun om, hvordan mælk kan hjælpe vores muskler med at komme sig efter træning, hvordan tebrygning kan have sundhedsmæssige fordele, hvorfor der er mere ved franske kartofler end øjet umiddelbart ser, hvor mange æg man må spise, og om man kan blive afhængig af chokolade.

19:55  

Manden med de tre koner (3:4)
Manden med de tre koner (3:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her møder vi Abel, der har tre hustruer. Hans bror Jim er netop gået bort, men har efterladt sig et ønske om, at Abel skal gifte sig med Jims hustruer. Abel vil gerne efterkomme sin afdøde brors ønske, men kæmper samtidig med at holde sammen på sin egen familie, der lider under jalousi og skænderier.

20:45  

Nak & Æd - en sæl på Svalbard
Nak & Æd - en sæl på Svalbard Jørgen og Nikolaj fortsætter eventyret i det kolde nord, hvor Svalbard har taget de to venners hjerter med storm. Denne gang er det en fed sæl, som de vil have ram på. Men sæljagt foregår bl.a. fra en vippende båd. Så endnu engang gælder det for Jørgen og Nikolaj om at sidde helt stille. Lykkes dette ikke, skal der krabbe i gryden. Sendt første gang 10.04.2016

DR3

18:30  

Doctor Who X (5:12)
Doctor Who X (5:12) Britisk adventureserie fra 2017

19:15  

Alene i vildmarken USA II (11:15)
Alene i vildmarken USA II (11:15) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. En af de fire sidste deltagerne har endelig held med at fange sig nogle fisk, men en rovdyr er ude efter hans fangst. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

20:00  

Steve Backshall: Riverrafting på Baliem-floden (1:2)
Steve Backshall: Riverrafting på Baliem-floden (1:2) Eventyreren Steve Backshall drager på en ekstrem mission i Indonesien. Han vil rafte ned ad den vilde Baliem-flod. Undervejs udforsker han den vilde natur, som gemmer på stammefolk og vilde dyr.

DR K

18:00  

Matador - Skiftedag
Matador - Skiftedag Dansk drama fra 1978 - nu skarpere end nogensinde i nyt HD-format. "Skiftedag - 1930" Kunderne strømmer til Tøjhuset, især da byens baronesse skifter fra Damernes Magasin til Tøjhuset. Det ser sort ud for Arnesen, men han reddes i sidste øjeblik af sin førstemand, hr. Schwann, der arver og sætter pengene i forretningen. Mads begynder at udvide sin forretning. Han ansætter syersker og begynder at låne penge ud. Mads og Ingeborg gifter sig, så datteren Ellen kan komme ind på byens privatskole. Mads Andersen-Skjern: Jørgen Buckhøj. Ingeborg: Ghita Nørby. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Manuskript: Karen Smith efter ide af Lise Nørgaard.. Instruktion: Erik Balling.

18:50  

Matador - Skyggetanten
Matador - Skyggetanten Dansk drama fra 1978 - nu skarpere end nogensinde i nyt HD-format. "Skyggetanten - 1931" Bankdirektørens sarte kone, Maude, har sin ugifte søster Elisabeth som husholderske. En rolle alle er tilfreds med, indtil Kristen Andersen-Skjern kommer til byen for at hjælpe Mads med hans voksende udlånsforretninger og forelsker sig i hende. Elisabeth gør det dog forbi, da det går op for hende, at brødrene konkurrerer med Korsbæk Bank. Arnesen mangler igen penge til Damernes Magasin og tvinges til at sælge sit sommerhus. Mads Andersen-Skjern: Jørgen Buckhøj. Ingeborg: Ghita Nørby. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Kristen Andersen-Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Lauritz Jensen "Røde": Kurt Ravn. Manuskript: Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

19:45  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

19:50  

DR K Klassisk: En norsk virtuos på violin
DR K Klassisk: En norsk virtuos på violin Hun er ung og fremadstormende. Den norske violinist Vilde Frang har besøgt DR Symfoniorkestret flere gange og begejstret publikum hver gang med sin personlige og blomstrende stil. Programmet viser Vilde Frang i Sibelius violinkoncert i en koncert fra 2010 og fra en koncert i efteråret 2016, hvor Vilde Frang vendte tilbage og spilede Brittens violinkoncert.

DR Ultra

18:00  

Mord på film: James Bond
Mord på film: James Bond DR3 faktatjekker de mest urealistiske scener fra film og serier. Værterne Sigurd og Snake går James Bond efter i sømmene, når de kaster sig ud fra Esbjerg havn for at se, om man kan overleve et fald som i Skyfall. De får stjålet faldskærme i frit fald som i Moonraker, og så skal de forsøge at stikke af fra en af Danmarks bedste skiløbere, Sophie Fjeldvang-Sølling, mens de sidder i en cellokasse.

18:30  

Fodboldpigen Olivia (5)
Fodboldpigen Olivia (5) Mængden af lektier bliver for stor en mundfuld for Olivia, der stadig bruger rigtig meget tid på at forstå alt på engelsk, eneste lyspunkt er, at Olivia klare sig rigtig godt til fodboldtræningen og i de specialidrætstest som holdet udsættes for.

18:45  

Fodboldpigen Olivia (6)
Fodboldpigen Olivia (6) Olivias engelsk er nu blevet så godt at hun er tilbage i hendes normale klasse med hendes gamle veninder, og på fodboldbanen fungere hendes knæ rigtig godt. En halv fridag bruges til at overvære en U17 herre landskamp, mens kærligheden lurer under overfladen.

19:00  

Byt familien (8)
Byt familien (8) Robin bor i Ryslinge med sin familie, der alle dyrker cykelsport på højt plan. Robin drømmer om at blive professionel cykelrytter og køre de største løb i verden. Lucas bor i Virum. De er tre søskende i familien, der alle danser ballet på den Kongelige Balletskole. Lucas håber ligesom Robin, at han bliver professionel og kommer til at leve af at danse ballet. Robin og Lucas bytter familie. Selvom de begge er stærke, er det svært at danse ballet og kører mountainbike, når man ikke er vant til det. Drengene kæmper med udfordringen og klarer det på trods af, at det er nyt og krævende.

19:30  

Det unge geni T.S. Spivet
Det unge geni T.S. Spivet Det 10-årige videnskabsgeni T. S. Spivet bor på en gård i Montana, USA, med sin farverige familie. Moren er besat af at undersøge biller, faren er en tavs cowboy, og den 14-årige storesøster drømmer om at blive Miss America. Broren Layton taler ingen om. Han døde i en skudulykke, som T. S. Spivet føler sig ansvarlig for.

DR Ramasjang

18:00  

Doktor McStuffins
Doktor McStuffins

18:25  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Træmider

18:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (12) Tiderne skifter

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (13) Den magiske pil

19:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

19:25  

F for får
F for får Kæreste ejendel

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Strandet

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om stormen der kom nærmere

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

Kommissær George Gently (12)
Kommissær George Gently (12) Nordøstengland, 1968. Verden er i forandring, men den engelske overklasse har stadig magt. Det opdager George Gently, da en ung kvinde findes død på passagersædet af en forulykket bil, der tilhører den adelige familien Blackstone. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Hector Blackstone: Roger Lloyd Pack. Instruktion: Gillies MacKinnon.

23:40  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (5)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (5) Vincent bliver kontaktet af den unge Selina Kenyon. Hendes mand, Raymond, har tilstået mordet på stuepigen Eva Krackowic. Selina er imidlertid sikker på, at Raymond ikke er morder, men at han er blevet betalt for at tage straffen for en anden. Sporene synes at pege på den magtfulde hotelejer Alex Seedor, men hvem er det, han beskytter? Sig selv eller en af sine gæster? Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Selina: Christine Bottomley.

DR2

21:30  

At drikke for at glemme
At drikke for at glemme Alkoholafhængighed er en sygdom, som mange kender til. Enten som pårørende eller som misbruger. Journalisten Louis Theroux undersøger, hvad et sygeligt indtag af alkohol gør ved kroppen, og hvilke udfordringer det fører med for de pårørende. Han besøger i den forbindelse et af Europas største behandlingssteder for levertransplantation.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

The Way Back
The Way Back I 1940 lykkes det syv fanger at flygte fra en af Stalins forfærdelige Gulag-arbejdslejre. Men dermed er de syvs trængsler først lige begyndt. Vejen til friheden går nemlig via Sibiriens iskolde tundra, Mongoliets vidtstrækte sletter, Gobi-ørkenens skånselsløse hede og Himalayas svimlende høje tinder. En flere tusinde kilometer lang rejse, der er noget nær umulig at overleve. Janusz: Jim Sturgess. Mr. Smith: Ed Harris. Valka: Colin Farrell. Instruktion: Peter Weir.

DR3

21:00  

Skam IV (6:10)
Skam IV (6:10) Den norske ungdomsserie Skam har taget verden med storm. I seriens afsluttende sæson følger vi Sana gennem sidste semester af 2.g på Hartvig Nissen videregående skole i Oslo.

21:45  

Blitz
Blitz En kynisk morder begynder at dræbe politifolk én efter én. Et nyt makkerpar går sammen om at stoppe ham. Politiassistent Brant er en hårdtslående arbejdsnarkoman, der ikke er bange for at gå over stregen. Den homoseksuelle efterforskningsleder Nash er en mere tænksom type, der slås med sine kollegers fordomme. Nu indleder det umage par en hæsblæsende jagt på den gale politimorder. Brant: Jason Statham. Nash: Paddy Considine. Barry Weiss: Aidan Gillen. Instruktion: Elliott Lester.

23:15  

Salvation Boulevard
Salvation Boulevard Præsten Dan Day er en karismatisk evangelist, der har betaget en hel by med sin charme og - ikke mindst - løftet om et større byggeprojekt. Blandt hans tilhængere er Carl, som har genfundet sig selv og nu efterlever pastorens prædiken. Han befinder sig dog snart i et spirituelt dilemma. Han opdager, at pastoren har en mørk side, og han tvivler på, at byens befolkning ønsker at kende sandheden om deres elskede prædikant. Dan Day: Pierce Brosnan. Carl Vandermeer: Greg Kinnear. Gwen Vandermeer: Jennifer Connelly. Instruktion: George Ratliff.

DR K

21:00  

Jacob Holdt: Mit liv i billeder
Jacob Holdt: Mit liv i billeder I filmen kommer vi tæt på mennesket Jacob Holdt, manden bag de ikoniske 'Amerikanske Billeder'. Nu tvinges han til at opsøge sandheden om sin eventyrlige skæbne. Jacobs ekstreme ja-filosofi kastede ham i armene på sit livs store kærlighed, USA. Her vandrede den unge præstesøn fra Ku Klux Klan og mordere til de sorte på bunden af den amerikanske drøm. Jacobs tilgang til livet førte ham ud i kampen for at forvandle racismens had til kærlighed mellem mennesker. Men hvilke indre dæmoner drev vagabonden fra sted til sted? Vi ser Jacob, når han konfronterer fortidens synder og rydder op. Det er pinligt, når længst glemte hemmeligheder afsløres; det er berusende, når gamle flammer pludselig selvantænder i glødende lidenskab; det er brutalt, når Døden høster i kærlighedens have. Kan livets lange tråde flettes som vagabondens eget skæg? Denne roadmovie er en hyldest til 'Amerikanske Billeder' og til rejsen, eventyret, visdommen og ikke mindst kærligheden.

22:30  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Hvad var en faldekat i gamle, gamle dage? Hvad er en jylkat, hvis man spørger en bornholmer? Og er det muligt at gætte en talemåde ud fra en tegning? Få svarene, og gæt med, når Sprogquizzen med Maria Månson som vært dykker ned i det danske sprog og quizzer i superherremegakodyle tillægsord, dejlige dialekter og gode gamle ord. Aftenens deltagere er Nikolaj Steen, Mikael Simpson, Anne Sophia Hermansen og Jesper "Kanonkongen" Holm.

23:10  

Filmselskabet
Filmselskabet Per Juul Carlsen har inviteret radiochef og dokumentarist Mads Brügger i biografen for at se Ulrich Seidl-dokumentaren 'Safari', der udstiller rige menneskers jagtlyst på savannen. Filmselskabet anmelder også den femte film i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen, japanske 'Efter stormen' samt one locationen filmen 'Free Fire'.

23:40  

Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6)
Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6) Bandeord er en stor del af vores sprog. Men ikke alle er begejstrede for ord som satans, fandeme og fuck. Men ødelægger bandeordene sproget, eller er det bare krydderi? Dansk er generelt under beskydning. Måske ligefrem truet. Af alt fra fremmedsprog og sjusk, til klichéer og bandeord. Entertaineren, Niels Hausgaard og rapperen, Per Vers går modersmålet efter i sømmene. For at finde ud af om dansk er døende, eller om det faktisk lever bedst i kaos. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

DR Ultra

21:10  

Gepetto News III (6)
Gepetto News III (6) Gepetto News viser, som verdens første tv-program, optagelser fra den glemte tid Benalderen. Jacob får besøg af et vaskeægte spøgelse, og så giver Mester & Svend gør det selv tips fra deres værksted. Vært: Jacob Riising.

21:40  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:50  

Herskab og tjenestefolk (6:68)
Herskab og tjenestefolk (6:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

01:40  

Herskab og tjenestefolk (7:68)
Herskab og tjenestefolk (7:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

02:30  

Water Rats (23:177)
Water Rats (23:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

03:15  

Water Rats (24:177)
Water Rats (24:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

DR2

01:05  

Min nabo, min morder
Min nabo, min morder Vil man nogen sinde kunne tilgive de mennesker, der slagtede ens familie? I 1994 blev hundredtusinder af Rwandas hutuer tilskyndet til at udslette landets mindretal af tutsier. Fra hovedstaden til selv den mindste flække massakrerede lokale 'patruljer' livslange venner, naboer og familiemedlemmer. I et forsøg på at genopbygge nationen og skabe forsoning nedsatte regeringen i 2001 Gacaca-tribunalet, åbne høringer, hvor dømte mordere blev sendt hjem fra fængslet for at mødes med deres traumatiserede ofre, der blev bedt om at tilgive dem. Instruktøren Anne Aghion har gennem ti år kortlagt konsekvenserne af Gacaca-processen på både overlevende og gerningsmænd.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:45  

VICE: Boksning med bare næver
VICE: Boksning med bare næver Det er ikke længere et sjældent syn at se briter slås med knoerne fremme. Boksning med de bare næver er blevet en populær sport i Storbritannien, og derfor arrangerer man nu den første officielle nævekamp i 150 år. Modstanderen er USA. Belønningen er ære og stolthed. VICE besøger den skjulte bokseverden for at finde ud af, om vreden og volden er årsag til, at så mange dyrker den farlige sport - eller om det er resultatet af de utallige nådesløse kampe.

01:15  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd for at få svar på, hvorfor der findes liv.

02:00  

Monte Carlo elsker USA (5:8)
Monte Carlo elsker USA (5:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men for flere millioner amerikanere - de såkaldte preppers - står USA på randen af et økonomisk og samfundsmæssigt kollaps. Derfor afsondrer de sig øde steder for at forberede deres overlevelse. At forberede sig på det værste i en ørken i Arizona falder dog ikke i helt god jord hos de prisvindende radioværter.

02:30  

Monte Carlo elsker USA (6:8)
Monte Carlo elsker USA (6:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Efter at have oplevet amerikansk paranoia på klods hold i Arizona, bliver kursen sat mod Los Angeles - Englenes By - hvor celebrity-faktoren forhåbentlig kan bringe det gode humør tilbage. Omvendt er der tilsyneladende lidt langt mellem englene...

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

DR K

00:10  

Quiz Show
Quiz Show Herbert Stempel er den store helt i tv. Uge efter uge vinder han i et populært quizprogram, men folkene bag programmet har udset sig den unge, charmerende Charles Van Doren fra en af USA's fineste familier som Stempels afløser, og så er det slut med at fodre Stempel med de korrekte svar. Det bliver begyndelsen til halvtredsernes store quizskandale, som kom til at ændre vores måde at se tv på. Herbie Stempel: John Turturro. Dick Goodwin: Rob Morrow. Charles Van Doren: Ralph Fiennes. Instruktion: Robert Redford.

02:15  

Frances Ha
Frances Ha Frances på 27 deler lejlighed med sin bedste veninde, Sophie. De to er uadskillelige - indtil Sophie beslutter at flytte. Frances er nødt til at opsige lejligheden. Hun har nået en alder, hvor hun måske burde stå på fastere grund, men ikke let at blive et rigtigt menneske, når man ikke har et fast sted at bo - og når man er bedre til at leve i nuet end til at lægge fremtidsplaner. Frances: Greta Gerwig. Sophie: Mickey Sumner. Lev: Adam Driver. Instruktion: Noah Baumbach.

03:40  

Prinserne af Yen
Prinserne af Yen 2. verdenskrig ruinerer den japanske banksektor. Økonomien går i stå, og landet står stille. Bank of Japan køber derfor sektoren for at få gang i samfundet igen, og med årene bliver Japan en stærkere og mere stabil økonomi, men befolkningen lever i uvished om, hvor korrupt systemet er blevet. Det kulminerer i 1990'erne, da det japanske aktiemarked pludselig falder med 80 procent og kaster landet tilbage til efterkrigstidens bankerot. Vi oplever i dag noget lignende i Europa, men hvordan er det muligt for centralbankerne at få så meget magt?

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525220744