Broager
Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 30. september 2018

Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag

TV: søndag d. 30. september 2018

DR1

00:35  

Forfulgt af fortiden
Forfulgt af fortiden Chris har altid syntes, at hans far var lidt af en tørvetriller. Men der kommer andre boller på suppen, da Chris' mor bliver bortført i Paris. Far og søn sætter kurs mod byernes by, og pludselig begynder Walter at vise nye sider af sig selv. Han er nemlig tidligere CIA-agent, og nu må han finde alle sine gamle talenter frem for at redde sig selv og sin lille familie. Walter: Gene Hackman. Chris: Matt Dillon. Donna: Gayle Hunnicutt. Instruktion: Arthur Penn.

02:25  

Shetland II (2:3)
Shetland II (2:3) Sagen om drabet på pusheren Robbie tager en uventet drejning, da den hovedmistænkte findes skudt. Efterforskningen fører Perez og Tosh til Glasgow, men stærke kræfter gør deres bedste for at forhindre dem i at finde frem til sandheden.

04:20  

Bonderøven 2015 (19)
Bonderøven 2015 (19) Sæson 15. Humlegården er ved at være fyldt med forskellige sorter, hvor det viser sig, at nogle er blevet kæmpestore med fine humlekopper, mens andre slet ikke trives. Frank går i gang med projekt røgeovn, med hjælp af en gammel koksbrændeovn, nogle fliser og en udgravet jordskrænt. Den næsten restaurerede hoveddør skal nu bestå sin prøve: Passer den i stuehusets døråbning? Indenfor er Frank i fuld gang med at mure skorstenene, hvoraf den ene er lidt af en udfordring, den skal nemlig være skrå.

04:45  

Gintberg på kanten - Kommunen
Gintberg på kanten - Kommunen I det sidste program om det offentlige tager Jan Gintberg til Ikast-Brande kommune for at tjekke den humoristiske temperatur på de kommunalt ansatte. Gintberg forsøger blandt andet at finde kommunens varmeste hænder, kigger på kommunal kunst i Klovborg, og så forsøger han at liste ud af borgmesteren, hvad "mental frikommune" egentlig betyder. Det går også op for Jan Gintberg, at Ikast-Brande kommune har anlagt Danmarks næstbedste torv - midt i et vejkryds! Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg www.dr.dk/gintberg Sendt første gang 20.12.12

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Frilandshaven (2:8)
Frilandshaven (2:8) I udekøkkenet laver Anne Hjernøe en fiskeburger med remoulade. Grøntsagerne har Jørgen Skouboe dyrket i sit remouladebed. Derudover laver Jørgen en ny Frilandskurv til grøntsagerne af flækket pil. Sendt første gang 07.09.08

05:55  

AnneMad i Spanien (6:8)
AnneMad i Spanien (6:8) Anne Hjernøe har slået sig ned i et hus på landet i de andalusiske bjerge, hvor hun laver mad med de sublime spanske råvarer. Uden for huset i bjergene kommer hver dag en hyrde forbi med sine mange geder. Anne følger efter dem og ender hos en lille osteproducent i det naturskønne område omkring Comares. Anne ser med når ostene produceres og køber oste med hjem, hvor hun laver retter, hvor i der indgår ost og tilbehør til de forskellige typer spanske oste. Sendt første gang 13.06.10

06:25  

Puk og Herman går i land - Fejø (8:8)
Puk og Herman går i land - Fejø (8:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Den sidste ø på rundrejsen er Fejø nord for Lolland. På den frodige og folkerige ø bor mange tilflyttere, blandt andet Anita og Kai på Kernegården, hvor Puk og Herman får lov til selv at slagte kyllinger til festmiddagen. Puk er til ø-kaffe hos den indfødte iværksætter Kirsten og møder en heks! Og sammen tager Puk og Herman til grillaften på en campingplads helt uden stjerner.

07:20  

Drømmeturen (2:6)
Drømmeturen (2:6) Polarfarer, bjergbestiger, opdagelsesrejsende - mange af os bærer på en drøm om at forlade hverdagen og drage ud for at tage en bid af et eventyr, men der kommer altid noget i vejen. Derfor har Cecilie Skog og Aleksander Gamme, der begge har fået opfyldt så mange af deres egne drømme, sat sig det mål, at de vil hjælpe andre med at få realiseret deres. Petter blev alvorligt brandskadet i en arbejdsulykke, men drømmer om at tage på en rigtig hård tur for at vise, at han er tilbage for fuld styrke. Han skal nu sammen med sin kone, Cecilie og Aleksander af sted til Atlasbjergene, hvor han vil til tops på Nordafrikas højeste bjerg, Jebel Toubkal. Nordvision fra Norge.

08:20  

Auktionssommer (5:8)
Auktionssommer (5:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

DR2

00:35  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

01:05  

Den forsvundne turist
Den forsvundne turist I oktober 2014 rejste Atsumi Yoshikubo fra sit hjem i det sydlige Japan til Yellowknife i det nordlige Canada for at opleve nordlys. Fem dage efter ankomsten blev hun set på vej vej ud af byen og forsvandt sporløst. Hun efterlod al sin bagage samt en del souvenirs, hun havde købt. Kort tid efter afsluttede det canadiske politi eftersøgningen og konkluderede, at den japanske turist 'var taget til Yellowknife for at gå ud i vildmarken og blive en savnet person'. Men var det hele historien?

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:55  

Danmark
Danmark Norge på 22 har ikke de store forventninger til fremtiden. Dagene går i en tåge af røg og tømmermænd, mens han skater med vennerne. Et mønster, der brydes, da Josephine på 16 fortæller, at han har gjort hende gravid. Hun håber, at Norge kan hjælpe hende med at få en abort - men hun fortæller ikke hele historien om sin graviditet. Norge forelsker sig i Josephine og ser en fremtid som far foran sig. Det gør det ikke nemmere for Josephine at fortælle sandheden. Josephine: Frederikke Dahl Hansen. Norge: Jonas Lindegaard Jacobsen. Myre: Jacob Skyggebjerg. Instruktion: Kasper Rune Larsen.

02:25  

Stenrige festaber
Stenrige festaber I det eksklusive Mayfair i London skaber natklubsejeren, Joe Fournier, luksuriøse festoplevelser til Londons superrige jetset. Men med ti andre lignende VIP-klubber i Mayfair er konkurrencen om det superrige festpublikum stor.

03:10  

Ultimate Rush IV (7)
Ultimate Rush IV (7) BMX-rytteren Danny MacAskill indtager ruinbyen Epecuen i Argentina og demonstrerer sine fænomenale evner på en BMX.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:40  

Udsendelsesophør - DR3
Udsendelsesophør - DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:00  

Flokken
Flokken I en lille, idyllisk svensk by anklager den 15-årige Jennifer sin klassekammerat Alexander for voldtægt, men ingen vil tro på, at skolens mest populære fyr er skyldig. Jennifer derimod bliver mistænkeliggjort, chikaneret og udsat for trusler. Jennifer: Fatime Azemi. Alexander: John Risto. Instruktion: Beata Gårdeler.

02:40  

The Master
The Master Rodløs og rastløs vender matrosen Freddie hjem efter krigen. Han har svært ved at finde et holdepunkt i tilværelsen, men da han møder den karismatiske Lancaster Dodd, grundlægger af en åndelig bevægelse kaldet Sagen, tager Dodd ham under sine vinger. Freddie bliver Dodds protege, men venskabet mellem mester og elev udvikler sig til en voldsom og inderlig kamp på viljestyrke. Freddie Quell: Joaquin Phoenix. Lancaster Dodd: Philip Seymour Hoffman. Peggy Dodd: Amy Adams. Instruktion: Paul Thomas Anderson.

04:50  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

07:55  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

08:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick forlader det sydlige Grækenland og tager til den tyrkiske vestkyst, hvor han med fornøjelse smager den cremede armolaost, der er modnet i gedeskind, Urlas berømte rødvin og en fantastisk tyrkisk morgenmad.

DR Ultra

01:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:30  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Zorro (8)
Zorro (8) Zorros sande ansigt

06:25  

Dybet (39)
Dybet (39)

06:45  

Star Wars: Droid Tales (1)
Star Wars: Droid Tales (1) Rejsen fra Endor

07:05  

Thunderbirds (14)
Thunderbirds (14) Himlen falder

07:30  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Gumball I (14)
Gumball I (14) Selv om de har de bedste hensigter, ender det altid i ballade, når Gumball og vennen Darwin er på spil! I Gumballs fantastiske verden er der både fjollede bananer, en sød jordnøddepige og en led dinosaur - og så er der ALDRIG kedeligt!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den fortryllede karrusel (39)
Den fortryllede karrusel (39) Radio karrusel

05:15  

Babar (2)
Babar (2) Konger kan danse

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (11)
Motor Mille og Børnebanden (11) Den Sure Mand på havnen har taget alle tingene fra legepladsen, og nu vil han smide dem i havet. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få legetingene tilbage.

06:05  

Chuggington (25)
Chuggington (25)

06:15  

Den lille prinsesse (26)
Den lille prinsesse (26) En dag opdager den lille prinsesse, at bønner smager herligt. Så hun vil slet ikke spise andet, selv om kokken lokker med andre livretter. Men det varer ikke så længe, før hun har fået bønner nok.

06:25  

Den lille prinsesse (27)
Den lille prinsesse (27) Den lille prinsesse synes det er dumt at gå til dans, så hun prøver at gemme sig for stuepigen, som kommer for at hente hende. Men så opdager hun, at dans er sjovere, end hun troede.

06:45  

Hemmelige dyr: Sandpølserne
Hemmelige dyr: Sandpølserne Asmus på 7 år har fundet noget underligt på stranden. Det ligner små hundelorte, men det er lavet af sand. Derfor har han bedt Isabel komme til Ølgod for at hjælpe med at finde ud af, hvad det er for et hemmeligt dyr, der laver sandpølser.

07:05  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Heksen

07:15  

Junglebogen (9)
Junglebogen (9) Helt i fisk.

07:30  

Pippi stikker af
Pippi stikker af Annika bliver sur på sin mor og vil løbe hjemmefra. Tommy og Pippi følger med. De kommer til et forladt hus, hvor de møder Konrad. Der har de det sjovt med bl.a at kravle på loftet. Dagen efter bliver de væk fra hinanden i skoven, da Pippi hopper i en tønde, ruller i vandet og skylles langt væk. Annika og Tommy finder hende til sidst og sammen rejser de ud på nye eventyr. Instruktør; Olle Hellbom Sverige 1970.

 
DR1

09:20  

De britiske antikskatte (4:25)
De britiske antikskatte (4:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

10:20  

Landsbyhospitalet (69)
Landsbyhospitalet (69) Sygeplejersken Stella og ambulanceføreren Frankie er begyndt at planlægge deres fremtid sammen. Men deres drømme om et liv sammen trues, da de bliver kaldt ud til en større ulykke.

11:10  

Miss Marple: Bertrams Hotel
Miss Marple: Bertrams Hotel Miss Marple tager ophold på det glamourøse Bertrams Hotel i London, hvor hun boede, da hun var en lille pige. Til hendes glæde ser hotellet ud præcist som dengang, men snart fornemmer hun, at der skjuler sig dystre hemmeligheder bag den smukke facade. Og da en af hotellets stuepiger findes myrdet, påtager Miss Marple sig at afsløre gerningsmanden. Miss Marple: Geraldine McEwan. Jane Cooper: Martine McCutcheon. Hubert Curtain: Peter Davison. Instruktion: Dan Zeff.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

JERSILD om Trump
JERSILD om Trump Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

10:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:45  

Debatten
Debatten

11:45  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

DR3

10:25  

Family Guy
Family Guy Stewie og Brian melder sig til hæren og bliver kort efter sendt til Irak. Her gør de alt for at blive afskediget fra tjeneste. Imens bliver Chris forsanger i et rockband. Men Peter og Lois synes, at bandet har en negativ indflydelse på deres søn, så de får Marilyn Manson til at overtale Chris til at lægge rockkarrieren på hylden.

10:45  

Family Guy
Family Guy Peter har været ude for en fyrværkeriulykke, så Lois må passe hans arbejde. Men Peter distraherer Lois så meget, at hun har svært ved at passe jobbet. Imens begynder Brian at gå ud med en kvinde ved navn Jillian. Jillian viser sig dog at være så uintelligent, at Brian forsøger at holde forholdet hemmeligt.

11:05  

Family Guy
Family Guy Lois begynder at undervise en gymnasieklasse i seksualvejledning , men bliver fyret, da hun tilsyneladende har en for yderligtgående facon. I stedet ansætter skolen en konservativ præst, som benytter frygt, misinformation og løgnehistorier til at fremme afholdenhed.

11:25  

Family Guy
Family Guy Stewies gamle veninde Olivia vender tilbage til Quahog, og Stewie forelsker sig i hende. Det unge par gifter sig, men efter kort tid begynder deres ægteskab at knirke, da Stewie ikke kan styre sin jalousi.

11:45  

Family Guy - Barely Legal
Family Guy - Barely Legal Meg kan ikke finde en kavaler til skolens afdansningsbal, så Brian forbarmer sig og tager med som hendes ledsager. Det skulle han måske ikke have gjort, for efterfølgende bliver Meg fuldstændig besat af ham.

DR K

09:00  

Ægypten (1:6)
Ægypten (1:6) "Jagten på Tutankhamon" Historien om barnekongen Tutankhamon er i dag uløseligt forbundet med englænderen Howard Carters liv. Carter kom til Ægypten som kunstner og levede af at tegne og male de gamle monumenter, men blev også hurtig en kyndig arkæolog. Da han omkring 1905 fandt en rig mæcen i den engelske lord Carnarvon, gik jagten ind på den ukendte farao Tutankhamons grav. Først da de næsten var ved at give op, lykkedes det Carter at finde, hvad ingen andre havde opnået, nemlig en uberørt faraos grav.

09:50  

Ægypten (2:6)
Ægypten (2:6) "Tutankhamons forbandelse" Tutankhamons grav er mere rig på effekter, end nogen kunne have forestillet sig. Fundet er en verdenssensation, og stedet bliver snart oversvømmet af turister og pressefolk. En journalist opfinder, til Carters store irritation, udtrykket "Tutankhamons forbandelse", men snart vælter ulykkerne ind over ham, og det er først efter mange trængsler og personlige sorger, at han omsider kan stå ansigt til ansigt med sine drømmes mål, den unge farao Tutankhamon.

10:40  

Ægypten (3:6)
Ægypten (3:6) "Faraoen og gøgleren" Den mest bemærkelsesværdige af datidens eventyrere var den italiensk/engelske Giovanni Belzoni, der skulle blive kendt som historiens største opdagelsesrejsende i Ægypten. Belzoni var i 1814 strandet i Cairo, da han fik tilbudt et job af den britiske generalguvernør. Belzoni skulle rejse til Theben og hente en syv ton tung granitbuste af den store farao Ramses den Anden. Belzoni måtte i skarp konkurrence med den skruppelløse franskmand Drovetti bruge al sin stædighed, snilde og ingeniørviden for at fuldføre projektet.

11:30  

Ægypten (4:6)
Ægypten (4:6) "Templet i sandet" Trods besværligheder og farer er Giovanni Belzoni og hans kone Sarah blevet grebet af Ægypten. Mest af alt ønsker Belzoni at vende tilbage og udgrave det mystiske tempel i Abu Simbel - og helst før franskmændene! Projektet syntes håbløst, indtil Belzoni får den ide at bruge Nilens vand til at gøre sandet vådt og plante et læhegn af palmer omkring indgangen til templet. Og snart står han i et af de smukkeste ægyptiske templer. Herefter kan hverken besvær eller faren fra Drovettis mænd stoppe ham. I årene efter opdager og udgraver Belzoni grav efter grav, og det er også hans instinkt, der fører til opdagelsen af det, som i dag er kendt som Kongernes Dal.

DR Ultra

09:00  

Alpha og Omega - De store ulvelege
Alpha og Omega - De store ulvelege Nogle af ulvene hører om De Store Ulvelege, og de beslutter sig for at lave et hold. Kate er udenbys, så Humphrey bliver deres træner. Mon de taber eller vinder?

09:40  

Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen
Alpha og Omega - Legenden om hugtandshulen En af ulvene sniger sig væk, for at udforske de hjemsøgte grotter. Der finder han en ensom ulv der er blevet væk fra sin flok, og nu gør han alt hvad han kan for at hjælpe hende.

10:25  

Junglebanden
Junglebanden

10:35  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

Junglebanden
Junglebanden

10:55  

NØRD - Dykker med hajer
NØRD - Dykker med hajer Nørderne undersøger videnskaben bag dykning og dyster om, hvem der får lov at lave et dyk med hammerhajerne i Den Blå Planet.

11:10  

NØRD - Wuaaahh
NØRD - Wuaaahh Djurs Sommerland åbner en helt ny rutsjebane. Nørderne testkører som nogle af de allerførste og undersøger, hvordan rutsjebaner fungerer, og hvad der gør dem sjove.

11:25  

Hollywoods vildeste dyr I (3)
Hollywoods vildeste dyr I (3) En Høj Skabning Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de træne giraffen Stanley som nok bedst er kendt for Tømmermænd i Vegas hvor den brutalt mister hovedet. Se om Stanley stadig kan stå oprejst, når Joakim og Dea skal forsøge at tæmme det 5 meter høje dyr. Joakim egen film har i dag også Stanley i hovedrollen. Kan den søde giraf spille et ondskabsfuldt monster?

11:40  

Hollywoods vildeste dyr I (4)
Hollywoods vildeste dyr I (4) Billy, den vilde chimpanse Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. Dagen i dag byder på et gensyn med en af Deas bedste dyrevenner, nemlig chimpansen Billy, som har været med i et hav af Hollywoodfilm. Joakim og Billy bliver hurtigt venner og det udnytter Joakim til at få Billy med i en hovedrolle som bankrøver i hans helt egen film!

DR Ramasjang

09:05  

Alma flytter på landet (6)
Alma flytter på landet (6) Hesten Tarzan Alma synes at nabo hesten Tarzan er vildt sød, men også lidt farlig. Kan hun lære at ridde på den?

09:15  

Kasper og Sofie (9)
Kasper og Sofie (9) Kasper og Sofie på cykeltur

09:25  

Pax' jordiske eventyr (1:10)
Pax' jordiske eventyr (1:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hypnotiseres af chokoladehjulet, falder i søvn i rutschebanen og stopper hovedet i candyfloss maskinen. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer med at få den forsvundne maskine med op i rumskibet?

09:40  

Pax' jordiske eventyr (2:10)
Pax' jordiske eventyr (2:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax låner en kage, klæder sig som en klovn og kører bil som en biltyv. Vil hun lykkes på trods af alle forhindringer at få maskine med i rumskibet?

09:55  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

10:10  

Flaskepost fra Stillehavet (1)
Flaskepost fra Stillehavet (1)

10:20  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

10:35  

Kanonkongen Freja (7:8)
Kanonkongen Freja (7:8) Kanonkongen Freja afsnit 7. Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:55  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

11:25  

F for Får (27)
F for Får (27) Fårrygende animation fra Aardman

11:40  

Op og Hop II (4)
Op og Hop II (4) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der laver safarigymnastik.

11:50  

Ramasjang Mysteriet V (2)
Ramasjang Mysteriet V (2) Hvilken skurk har dog snuppet Kalles tromme? Det er det helt store spørgsmål i Ramasjang. Trommen er nemlig blevet stjålet under ganske særlige omstændigheder, så Kristian får virkelig sin sag for. Heldigvis får han hjælp af Antonius. Husk at se om de opklarer mysteriet!

DR1

12:45  

Guld i Købstæderne - Sorø (6:10)
Guld i Købstæderne - Sorø (6:10) Der er flere 100.000 kroner i fortjeneste, hvis en af gæsterne kan dokumentere, at hendes halskæde rent faktisk er fra juveleren Tiffany. Opkøberne har svære betingelser, da ejeren af et maleri vil have samme høje pris, som han selv gav. Og så får du historien om, hvordan verdens klassifikation af planter har rod i Sorø.

13:45  

Vera: Brudte løfter
Vera: Brudte løfter En ung, lovende journaliststuderende styrter i døden fra toppen af en forladt bygning på universitetsområdet. Er det mord eller selvmord? Uden øjenvidner og oplagte spor må kriminalinspektør Vera Stanhope og hendes team grave dybt blandt venner og familie for at afsløre, hvem der kunne ønske ham død. Vera Stanhope: Brenda Blethyn.

DR2

12:15  

De skøre samlere (3:8)
De skøre samlere (3:8) Her møder vi ekstreme samlere i Storbritannien. Først går turen forbi 36-årige Jena, der samler på eksklusive teddybjørne, som han ofte tager med på udflugter. Som barn blev hans forældre skilt, og siden har teddybjørnene fulgt ham i tykt og tyndt. Men hvor meget er samlingen mon værd? Senere møder vi den tidligere trommeslager Allan, der har samlet på trommer fra hele verden i over 30 år. Trommerne i samlingen bliver dog aldrig brugt til at spille på.

13:15  

Din yndlingsmad: Mælkefabrikken
Din yndlingsmad: Mælkefabrikken Kom med ind på et stort britisk mejeri og få et indblik i mælkens 24-timers rejse fra ko til karton. Her bliver der behandlet 2000 liter mælk på under et minut. Yderligere går turen forbi de højteknologiske gårde, hvor køerne udelukkende malkes af robotter.

14:15  

Husker du... 1961
Husker du... 1961 Danmark er ved at forvandle sig fra bondeidyl til ét stort parcelhuskvarter. Forbrugsfesten er i fuld gang, velfærdsstaten lever. Danskerne twister og har aldrig haft det bedre. Udenfor vores lille trygge smørhul raser den kolde krig. Det er samtidig et kapløb om rummet, og i 1961 står den 1-0 til russerne. Sendt første gang 28.09.2005

DR3

12:05  

Lovleg - Hormoner (5)
Lovleg - Hormoner (5) Gunhild gå i sig selv og andre for at finde ud af ting. Spoiler Alert: Ingen spoiler advarsler.

12:25  

Ultimate Rush IV (7)
Ultimate Rush IV (7) BMX-rytteren Danny MacAskill indtager ruinbyen Epecuen i Argentina og demonstrerer sine fænomenale evner på en BMX.

12:50  

Verdens mærkeligste skabninger II (6:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (6:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Fx en blæksprutte med en noget afvigende adfærd, en lyseblå frø, der dukkede op i swimmingpools, og en sø i Australien med en farve som tyggegummi, der gemte på en evolutionær hemmelighed.

13:40  

Robotterne kommer (1:2)
Robotterne kommer (1:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. For at forstå både Bens frygt og Danielles optimisme, begynder de at undersøge udviklingen af robotter ved at behandle dem, som om de er en ny 'art'. Spørgsmålet er nemlig, om robotterne vil forbedre menneskeheden eller ende med at true menneskets overlevelse.

14:35  

Ækte Vare
Ækte Vare Mikael er vokset op i Brøndby Strand. Sammen med Tariq, Samir og Eddy har han en drøm om at leve af at rappe og lave musik. De er et sammentømret crew, som holder sammen og forsvarer hinanden for enhver pris. Mikael er gruppens talent, og mere seriøs end de andre. Det får den ældre etablerede rapper, Apollo, øje på. Han har brug for hjælp til et comeback og hyrer Mikael til at skrive sine sange. Mens Apollo præsenterer Mikael for musikverdens søde liv med fester, damer og tours, begynder vennerne at betvivle Mikaels loyalitet. Samtidig begynder Apollo at forstå, at Mikaels talent er langt større end hans eget - og Apollo er på ingen måde interesseret i at lade Mikael træde i forgrunden. Men ægte talent er svært at holde nede og opgøret er uundgåeligt. Medvirkende: Kian Rosenberg Larsson, Ali Sivandi, Lirim Jusufi m.fl. Manuskript: Anders Ølholm. Instruktion: Fenar Ahmad. Produktion: Beofilm i samarbejde med bl.a. New Danish Screen og DR.

DR K

12:20  

Ægypten (5:6)
Ægypten (5:6) Dramadokumentarserie fra BBC fra 2005) (Egypt) "Rosette-stenens mysterium" Da Napoleon Bonaparte invaderede Ægypten i 1798, besejrede han ikke alene et land. Han genopdagede en tabt civilisation. Men alt hvad der var tilbage af oldtidens Ægypten var de storslåede monumenter. Hvorfor de blev bygget og af hvem, var fortsat en gåde. Svaret lå i det oldægyptiske skriftsprog, hieroglyfferne, som ingen forstod. Indtil Napoleons soldater opdagede Rosette-stenen, med den samme tekst på tre sprog. Hieroglyffer, et ukendt sprog og oldgræsk. Græsk var et velkendt sprog, så nu havde forskerne noget at arbejde ud fra. De fremmeste forskere i England og Frankrig tog fat, men det var den fattige, franske bondedreng Jean-Francois Champollion, som skulle blive den, der løste hieroglyffernes gåde.

13:10  

Ægypten (6:6)
Ægypten (6:6) Franskmanden Jean-Francois Champollion ledte historiens vigtigste opdagelsesrejse i Ægypten. Alt, hvad vi ved om de gamle ægyptere, begyndte med Champollion. Han løftede sløret for de hemmeligheder, som havde ligget begravet i 5000 år. Ikke ved at udgrave pyramider og templer, men ved hjælp af sproget. Champollion gjorde det umulige, da han i 1822 knækkede koden til faraonernes skriftsprog, men havde brug for at rejse til Ægypten for at få så meget materiale, at han kunne bevise, at han havde ret. Den chance fik han først i 1828. Champollions rejse strakte sig fra pyramiderne i Giza og begravelsespladsen i Memphis til templerne i Karnak og Kongernes Dal. Han satte sit helbred på spil for at fuldføre dette pionerarbejde, der for altid skulle ændre vores opfattelse af det gamle Ægypten, dets pyramider, templer og grave.

14:00  

Gudstjeneste med folkemusik fra Brahetrolleborg kirke ved Få
Gudstjeneste med folkemusik fra Brahetrolleborg kirke ved Få Gudstjeneste med folkemusik fra Brahetrolleborg kirke ved Fåborg. 18. se Trinitatis. Sognepræst Pernille Borum Steengaard fra Allested-Vejle sogne er liturg og prædikant. Organist Lise Balle Jensen og folkemusikensemblet AKS har en fremtrædende plads i denne gudstjeneste, og de benytter instrumenter som fløjte, sækkepibe, cello og accordion. Carsten Rosenlund spiller med og har komponeret musikken, inspireret af især irsk og skotsk folkemusik. Men hvis man lytter efter kan du også høre spor fra danske melodier og klassisk barokmusik. I gudstjenesten synges salmerne, Giv mig, Gud, en salmetunge (DDS 4), Kærligheds og sandheds Ånd (DDS 292), Hil dig, Frelser og Forsoner (DDS 192), Mit hjerte altid vanker (DDS 125), Gud lade rolighed og fred (DDS 708)

14:45  

Adam & Eva: Næstekærlighed til flygtninge?
Adam & Eva: Næstekærlighed til flygtninge? Er vores moderne verden blevet et frisindets paradis på jord, eller har vi helt glemt vores kristne moralske kompas? Det skal debattørerne Adam Holm og Eva Selsing diskutere, når de bevæger sig gennem det danske land for at møde virkelighedens moralske dilemmaer. I dette afsnit besøger de et asylcenter i Jelling for at debattere flygtninge. For skal vi følge det kristne bud om næstekærlighed og hjælpe mennesker på flugt, eller er vi i højere grad forpligtet over for den næste, der ligner os selv?

DR Ultra

12:00  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

12:15  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

12:30  

Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 1 (230)
Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 1 (230)

12:40  

Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 2 (231)
Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 2 (231)

12:50  

Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 3 (232)
Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 3 (232)

13:00  

Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 4 (233)
Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 4 (233)

13:10  

Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 5 (234)
Klassen - Det forsvundne kærestebrev, del 5 (234)

13:20  

Hjerteløst (3:8)
Hjerteløst (3:8)

13:45  

Brohave og Harding på tur - Casper tømmer dankortet (4)
Brohave og Harding på tur - Casper tømmer dankortet (4) Rasmus og Caspers makkerskab er for alvor i gang. I dagens afsnit skal de besøge Sagnlandet Lejre. Casper misforstår, hvor de skal hen og klæder sig helt forkert ud til besøget. De får dog alligevel lavet et godt program, inden Casper igen dummer sig ved at bruge alt for mange penge på souvenirs. Rasmus går i panik, da han opdager, at Casper har betalt for det hele med et DR-Dankort.

13:55  

Brohave og Harding på tur - Casper slår Rasmus ihjel?! (5)
Brohave og Harding på tur - Casper slår Rasmus ihjel?! (5) Joakim er rasende over, at Casper har brugt 12.000 kroner på souvenirs, og derfor er Casper og Rasmus presset til at lave nogle gode indslag i dagens afsnit, hvor de skal besøge Zoologisk Have og blandt andet undersøge, hvor farlig ulven egentlig er. Programmet går efter planen, men da optagelserne er ved at være overstået begår Casper en fatal fejltagelse, som kan koste ham hans bedste ven.

14:05  

Brohave og Harding på tur - Casper skal på date (6)
Brohave og Harding på tur - Casper skal på date (6) Casper får en besked fra en pige, som har set ham på Tv og synes, han ser sød ud. Casper får straks arrangeret en date, og hans nyforelskelse spreder sig til dagens sommerprogram, hvor drengene skal ud og besøge en vandski klub. Casper får sin egen kærlighedsbrevkasse, mens Rasmus skal se nærmere på, hvordan man egentlig står på vandski. Da optagelserne er veloverstået skal Casper så endelig på sin date, men daten bliver bestemt ikke som Casper havde regnet med.

14:15  

Ultras Sorte Kageshow II (5)
Ultras Sorte Kageshow II (5) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den første semifinale. Nikolaj Stokholm inviterer de fire semifinalister i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage de allerbedste og flotteste medaljer. I dette program skal Analie og Stina dyste mod Alma og Johan. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:20  

Heino fikser alt - Vippestolen (3)
Heino fikser alt - Vippestolen (3) Marie har ringet til Heino, fordi hendes stol vipper, og det er jo faktisk ret farligt, mener Heino. Han går straks i gang med fuksvansen, men får måske savet lidt for meget af.

12:30  

Heino fikser alt - Ornitologen (4)
Heino fikser alt - Ornitologen (4) Aslak har fået en kikkert i gave, så han kan kigge efter fugle, men der er ingen fugle at kigge på. Heino og Aslak prøver at lokke fuglene frem i stedet, og til sidst kommer der en fugl, de slet ikke havde regnet med.

12:40  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Magnus er rigtigt træt af det dumme fantasi-monster med grønt og slimet tøj, der gør ham bange i sengen. Heldigvis kommer MonsterBuster Mille og hjælper ham med at buste det. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:25  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

13:45  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Først kommer eventyret om, hvordan det kan være, at en lille fjer kan blive til fem høns! Og så skal vi se Ole Lukøje. I hele verden er der ingen, der kan så mange historier som Ole Lukøje! Og da den lille dreng på kostskolen savner sin mor så forfærdeligt, kommer Ole Lukøje på besøg.

DR1

15:15  

Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7)
Kriminalkommissær Barnaby XI: Samtale med de døde (7) "Samtale med de døde". Barnaby og Jones bliver hvirvlet ind i en særpræget sag om overtro og antikviteter, da to ægtepar forsvinder sporløst fra deres huse på et stort gods. Den nærliggende skov siges at være hjemsøgt af en gruppe munke, der blev massakreret for mange år siden. Men da den clairvoyante Cyrus LeVanu finder liget af en ukendt mand i skoven, viser det sig at være af nyere dato... Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Cyrus LeVanu: Jeroen Krabbé. Instruktion: Sarah Hellings.

16:50  

Champions League Håndbold: Nantes-Skjern (m)
Champions League Håndbold: Nantes-Skjern (m)

DR2

15:00  

Soundbreaking - At male med lyd
Soundbreaking - At male med lyd Det blev en milepæl i musikhistorien, da pladestudiet blev et instrument i sig selv, og man begyndte at lave lyd, der ikke kunne reproduceres live. Det begyndte med magnetbåndet og flersporsteknologien, der udviklede sig fra de fire og otte spor, som Beatles og Beach Boys brugte til de seksten og fireogtyve spor, som skabte lyden hos Pink Floyd og Fleetwood Mac og til den digitale udvikling, der kan høres hos kunstnere som Beck, Bon Iver og Radiohead.

15:50  

De liderligste dyr i skoven
De liderligste dyr i skoven - det du ikke så i Junglebogen Fransk dokumentar fra 2006. (Animal Homosexuality) Kan dyr være homoseksuelle? Er hele formålet med tilværelsen ikke at give sine gener videre? Åbenbart ikke. I hvert fald kan man finde homoseksuel praksis hos mere end 450 forskellige arter som fx delfiner, spækhuggere, sæler, pingviner, japanske makakaber og mange flere. I dyreverdenen bliver homoseksualitet heller ikke marginaliseret, og blandt nogle arter, især delfiner, holder homoseksuelle par sammen for livet.

16:25  

Lugten af penge (3:3)
Lugten af penge (3:3) Elizabeth bliver forment adgang til banken, men med hjælp fra sin eksmand opdager hun en forbindelse mellem et schweizisk medicinalfirma og en udenlandsk regering. Hun finder også Pauls tilståelse, som truer med at vanære både banken og familien. Hvem havde interesse i at gøre ham tavs, og har det noget at gøre med den familiehemmelighed, som Alexandre og Elizabeth har gravet op?

DR3

16:00  

Mord uden grænser II (6:8)
Mord uden grænser II (6:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (6:8) Manden, som overfaldt Paula, tilbyder Malus mor et lift. Gregor er lige i hælene på dem. Malu er kommet til et safehouse. Nelly og hendes team holder pressekonference om de 13 mord og viser optagelser af overfaldsmanden Said i medierne. Malus mor opdager, at Said er eftersøgt for mordene i Marskgården, og flygter ud af hans bil. Paula har endelig fundet frem til de belgiske ofres kontakt, Karim, og har ham til overhøring. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Original idé og koncept: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktør: Jannik Johansen. Fotograf: Philippe Kress. Production design: Søren Gam og Charlotte Garnov. Music: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og Network Movie i samarbejde med bl.a. DR.

17:00  

E-Sport: ESL One New York
E-Sport: ESL One New York Astralis' banemænd i Køln, NaVi, skal forsvare deres titel mod Faze med danske Finn "karrigan" Andersen i spidsen og seks af verdens bedste Counter Strike-hold. Se med når vi sender finalen fra ESL One New York på DR3. Vært: Tobias Hansen. Eksperter: Andreas "Jern" Thomsen og Niels "rizc" Topp.

DR K

15:15  

Dengang vi var bønder (1:6)
Dengang vi var bønder (1:6) - Fæstebønder, 1700 tallet Livet var hårdt. Og kort. Dengang de fleste danskere var bønder og sled og slæbte ude på markerne eller i de bitte små bondestuer. Op til 90 procent af befolkningen levede af og med jorden, og for en fæstebonde var året delt op i helt faste rutiner og ritualer. Dikteret af naturen og herremanden. Bonden var tvunget til at betale skat til kongen, arbejde gratis 200 dage om året og så var han ovenikøbet ringeagtet af alle. Tænk bare på Ludvig Holbergs 'Jeppe på Bjerget'. Liv Thomsen fortæller i seks programmer de danske bønders historie - om deres arbejde, deres gårde, deres hverdage og fester.

15:45  

Det begyndte i Brugsen - Andelsbevægelsens historie (1:3)
Det begyndte i Brugsen - Andelsbevægelsens historie (1:3) Grundideen i Brugsforeningen er, at man ved fælleskøb af store partier dagligvarer sælger til medlemmer uden mellemled. Overskud deles som såkaldt dividende. Engang et vigtigt tilskud i den daglige husholdning, og dividenden findes endnu. Det første andelsmejeri åbnede i 1882. Det første andelsslagteri åbnede i 1887. Organisationsstrukturen havde man allerede fra Brugsen. Tilrettelæggelse: Anna Elisabeth Jessen

16:15  

Den klassiske musikquiz (3:8)
Den klassiske musikquiz (3:8) Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man spille orkestermusik på slagtøjsinstrumenter? Og er det overhovedet muligt at bestemme et stykke musik efter bare en enkelt tone? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

17:15  

Gode venner i gamle biler - Skotland
Gode venner i gamle biler - Skotland Christopher Timothy og Peter Davidson, kendt fra tv-serien 'Folk og fæ', er også venner gennem fyrre år, og sammen vender de tilbage til motorsportens guldalder i 1930'erne. Turen går her på en ekstrem svær rute tværs over det skotske højland. Undervejs tager de både en tur i en dog cart fra 1903 og en veteran racerbil op ad de berygtede hårnålesving på Inverfarigaig, før de sejler over til Skye på verdens ældste bilfærge af sin art.

DR Ultra

15:00  

Brevet til Momo
Brevet til Momo I tegnefilmen 'Brevet til Momo' flytter den unge pige Momo fra Tokyo til den afsides ø Shio sammen med sin mor. Med sig har hun et ufærdigt brev, hendes afdøde far begyndte at skrive, men aldrig nåede at færdiggøre. Momo udforsker sit nye hjem og forsøger at lære de nye omgivelser at kende. Men det varer ikke længe før der begynder at ske mærkelige ting omkring hende. Små ting begynder at forsvinde, og Momo hører en underlig rumlen fra loftet, før moren tager på arbejde om morgenen. Snart viser det sig, at tre åndelige væsener bor i Momos hus, og at de tilsammen kan løse mysteriet om faderens brev.

16:50  

Grizzy og lemmingerne (61)
Grizzy og lemmingerne (61)

17:00  

Dybet (33)
Dybet (33)

17:20  

Gumball IV (26)
Gumball IV (26)

17:30  

Gumball IV (27)
Gumball IV (27)

17:40  

Gumball IV (28)
Gumball IV (28)

17:55  

Gumball IV (29)
Gumball IV (29)

DR Ramasjang

15:00  

Chuggington (14)
Chuggington (14)

15:10  

Chuggington (15)
Chuggington (15)

15:20  

Rita og Krokodille - Hulen
Rita og Krokodille - Hulen Rita og Krokodille bygger en hule i Farmors haven, hvor de skal bo. Rita banker og saver for hulen skal være perfekt. Krokodille kigger mest på de mørke skyer. Rita synes Krokodille burde hjælpe mere til. Han må selv om hvis det begynder at storme og regne. For nu er det Ritas hule.

15:25  

Gurli Gris II (35)
Gurli Gris II (35) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

15:35  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Mad-spilopper

15:45  

Junglebogen (52)
Junglebogen (52) Kødtyven.

15:55  

Pyjamasheltene (15)
Pyjamasheltene (15)

16:10  

Dora udforskeren (19)
Dora udforskeren (19)

16:35  

Paw Patrol III (21)
Paw Patrol III (21)

17:00  

Pax' jordiske eventyr II (3:10)
Pax' jordiske eventyr II (3:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den underlige planet Jorden. På sygehuset vil overlægen, Den sure dame, stemple papirer i fred, men Pax bliver hendes sværeste patient nogensinde med sine forkerte reflekser, sit grønne blod og sin formåen til altid at være årsag til kaos.

17:15  

Pax' jordiske eventyr II (4:10)
Pax' jordiske eventyr II (4:10) Den gale overjordiske Pax leder efter den fantastiske chokoladefontæne på den skøre planet Jorden. I rækkehuset bor venlige jordboere, som ikke har nogen anelse om, at Pax vender op og ned på deres hjem. Den sure dame byder på snus, Pax mister alle sanser, og den flinke gamle mand ser overjordiske vækster spire midt i al kaoset.

17:30  

Oda Omvendt (4)
Oda Omvendt (4) Alva bygger Alva er vild med at bygge - med brædder og værktøj og alt muligt godt. Men det irriterer Balder grænseløst med al den hittepåsomhed, så han overbeviser Alvas forældre om, at nu MÅ det være slut med at bygge! Heldigvis er det godt, at Oda Omvendt ser anderledes på tingene og at Alva med Odas hjælp snart får zappet sine forældre. Men mens Oda er væk hjemmefra, stjæler Balder en masse små fantasibolde og en fantasioplader!

17:40  

Mini MGP 2017 - Værkstedet (2)
Mini MGP 2017 - Værkstedet (2) Så kan du godt finde limpistolen frem, for nu vil Silja byde dig indenfor i sit hyggelige rullinge-Værksted. I dag får hun besøg af to seje børn og sammen vil de give dig gode fif til, hvordan du laver sjove munde til dine rullinger.

17:50  

Sofia Flux (1)
Sofia Flux (1) Iben og Albert er bange for, de får en kedelig sommer, fordi de ikke skal ud at rejse. Men så møder de en gammel dame, Sofia Flux, der beder dem om at passe på noget for hende - noget meget, meget hemmeligt.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Dyrenes planet (10:10)
Dyrenes planet (10:10) "Fra primat til professor" Mennesket betragter sig selv som det højest udviklede pattedyr. Vi bor i storbyer, går på to ben og har et sprog. Men hvor langt har vi egentlig bevæget os fra vores fortid. Er vi så meget anderledes end andre pattedyr, som vi går og tror? For at besvare det spørgsmål taler David Attenborough med en gorilla, går med chimpanser og besøger forsvundne civilisationer.

20:00  

Mord uden grænser II (7:8)
Mord uden grænser II (7:8) The Team II. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2018 (7:8) Malus mor melder Said til politiet, men bliver selv tilbageholdt og skal udvises til England indenfor 24 timer, hvilket giver Gregor mulighed for at afhøre hende. Said finder frem til Malus safehouse, men det lykkes hende endnu en gang at flygte. Politiet er tæt på en afsløring af den ulovlig handel med guldfriserne fra Syrien. Serien er uegnet for børn. Medvirkende: Marie Bach Hansen, Jürgen Vogel, Lynn Van Royen, Sarah Perles, Navid Negahban, Fatima Adoum m.fl. Manuskript: Jesper Bernt og Karin Vidø. Original idé og koncept: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktør: Jannik Johansen. Fotograf: Philippe Kress. Production design: Søren Gam og Charlotte Garnov. Music: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og Network Movie i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

18:05  

Manden, de kaldte hest
Manden, de kaldte hest Lord John Morgan bliver taget til fange af sioux-indianerne og sættes på hårde manddomsprøver, inden han optages i stammen. Der er kun en måde, han kan vinde sin frihed på, og det er ved at deltage i et barbarisk og blodigt ritual. John Morgan: Richard Harris. Buffalo Cow Head: Dame Judith Anderson. Manuskript: Jack DeWitt. Instruktion: Elliot Silverstein. Filmen er uegnet for børn.

20:00  

Årgang 100
Årgang 100 Dansk reportage fra 2017 I 2016 blev der sat en rekord i Danmark. Over 1100 danskere var over 100 år gamle og kurven fortsætter med at stige. I DR2 temaet "Årgang 100" kigger vi på det forestående ældreboom og prøver at forstå behovet for at revidere den måde vi lever, tænker og indretter vores samfund på. I programmet kan man møde den nu 100-årige forfatter Lise Nørgaard som ser tilbage på et farverigt liv. Vi får en snaps til en 101-års fødselsdag og tager med til en photoshoot hos et dameblad, hvor en 100 årig fotomodel viser sin skønhed. En række kendte, bl.a. Brian Mørk, Chili Klaus og Sinne Eeg, afslører hvad de vil gøre hvis de selv skulle blive 100 år. Og så følger vi en 100 årig vovehals som har sat sig det usædvanlige mål at springe ud med faldskærm fra 3 kilometers højde. Sendt første gang 17.06.2017

DR3
DR K

18:00  

Rejseholdet (23)
Rejseholdet (23) Et ældre par tager ind på en smuk kro til en romantisk week-end. Senere på aftenen ringer manden anonymt til Ingrid og fortæller, at han har dræbt sin kone. Men hvad er baggrunden for drabet, hvor er manden nu - og hvad har han tænkt sig at gøre? Samtidig har Rejseholdet genoptaget sagen, hvor meget tyder på, at Otto blev uskyldig dømt - og der viser sig at være forbindelse mellem de to sager. Ingrid løber ind i store problemer både med Fischer og sin egen søn - og så får hun et specielt besøg. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Henning Moritzen, Søren Sætter-Lassen, Nicolas Bro, Henrik Jandorf, Bende Harris, Benedikte Hansen, Ghita Nørby, Sebastian V. Ottensten, Lykke Sand Michelsen, Christine La Cour, Michael Falch, Peter Holst m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 10.2.02

19:00  

Rejseholdet (24)
Rejseholdet (24) Da et yngre par, som er inviteret til middag hos en god ven, ankommer til huset, bliver de mødt af et yderst makabert syn. Rejseholdet kommer på hårdt arbejde i et miljø, med en speciel seksuel orientering, hvor kun de færreste er villige til at give sig til kende. Ingrids mor, den livskraftige Bibi, er vendt tilbage fra det spanske og bliver straks blandet ind i Ingrids og børnenes liv. Fischer er både rasende på Ingrid og hårdt trængt i sit privatliv, men får en opmuntrende besked fra Johnny. Medvirkende: Ingrid Dahl: Charlotte Fich. IP: Waage Sandø. La Cour: Lars Brygmann. Fischer: Mads Mikkelsen. Gaby: Trine Pallesen. Ulf Thomsen: Erik Wedersøe. Johnny Olsen: Lars Bom. Endvidere: Maria Wilton, Hanne Hedelund Nielsen, Ghita Nørby, Jimmy Jørgensen, Morten Suurballe, Michael Falch, Benedikte Hansen, Anne Birgitte Lind m.fl. Manuskript: Kari Vidø og Peter Thorsboe. Instruktion: Charlotte Sieling. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. 'Indeholder scener som kan virke anstødelige.' Sendt første gang 17.2.02

19:56  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk: Herbert Blomstedt - 90 år og stadig aktiv
DR K Klassisk: Herbert Blomstedt - 90 år og stadig aktiv Æresdirigenten for DR SymfoniOrkestret Herbert Blomstedt er netop fyldt 90 år og publikum i DRs koncertsal hylder ham ved denne koncert, hvor Blomstedt har håndplukket sin yndlingsmusik til en ren Mendelssohn-koncert. Inden koncerten fortæller Herbert Blomstedt om 'Den skotske' symfoni.

DR Ultra

18:05  

Gumball IV (30)
Gumball IV (30)

18:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern

18:30  

NØRD - ultra:bit
NØRD - ultra:bit

18:35  

Børnene på Silkevejen - Akrobat
Børnene på Silkevejen - Akrobat Erdenchimeg (11 år) går på en cirkusskole i Mongoliet, hvor hendes hold træner til et prestigefyldt Guinness rekord show. For at komme med skal Erdenchimeg kunne balancere hele sin vægt på én hånd. Med en far i fængsel og en mor på vej ud af alkohol, er akrobat-drømmen Erdenchimegs vej til at genrejse familiens værdighed. Men samtidig med at hendes venner begynder at få greb om den afgørende øvelse, begynder Erdenchimegs hånd at smerte og svigte. For første gang begynder Erdenchimeg at tvivle på om hun kan leve op til sit eget motto: 'jeg kan sejre gennem min vilje'.

19:00  

Troldspejlet
Troldspejlet

19:30  

Ulvepigen Tinke
Ulvepigen Tinke Hyrdedrengen Larus finder den forældreløse Tinke i ødemarken. Han giver hende mad og tager hende med hjem til gården. Husbonden vil sende hende på fattiggården, men Madmor vil beholde hende. Tinke har dog andre planer - hun vil finde bedsteforældrene?.

20:55  

Snydt!
Snydt!

DR Ramasjang

18:10  

F for Får (10)
F for Får (10) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

18:30  

Flaskepost fra Stillehavet (9)
Flaskepost fra Stillehavet (9)

18:40  

Flaskepost fra Stillehavet (10)
Flaskepost fra Stillehavet (10)

18:55  

Astrid bliver storesøster (5)
Astrid bliver storesøster (5) 5:10

19:00  

Wild Kratts (20)
Wild Kratts (20)

19:20  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen

19:45  

Yakari III (24)
Yakari III (24)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Kriminalinspektør Banks: Kold er graven
Kriminalinspektør Banks: Kold er graven Et tilsyneladende banalt biltyveri ender som en drabssag, da tyven senere findes skudt. Det bliver en opgave for Annie Cabbot, for Alan Banks får andet at se til. Politichefen Rydells rebelske teenagedatter, Emily, er stukket af til London. Rydell vil have Banks til at hente hende hjem til Yorkshire. Men Emily er kommet i uheldigt selskab, og sagen udvikler sig særdeles dramatisk. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Annie Cabbot: Andrea Lowe. Gerry Rydell: Colin Tierney. Instruktion: Marek Losey.

23:40  

Murder City (10:10)
Murder City (10:10) Den studerende Alice Fielding findes kvalt i sin lejlighed. Sporene synes at pege på hendes ekskæreste, der nu har indledt et forhold til Alices mor! Et andet sted i byen findes Sam Glazer skudt. Stone og Alembic opstøver hans kæreste, Cassandra, og finder hende med gigantiske tømmermænd - og mordvåbnet i sin hånd. Cassandra er selv i tvivl. Har hun virkelig skudt sin kæreste?

DR2

21:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Hemmelige amerikanske missioner II (1:8)
Hemmelige amerikanske missioner II (1:8) Den 23. november 1985 lettede et fly fra Egypt Air fra Athen på vej til Cairo, men det nåede aldrig sit mål. Historien om den skæbnesvangre flyvning bliver her fortalt af en passager, der var så heldig at overleve, en højtstående CIA-medarbejder, som var vidne til flykapringen, og de FBI-agenter, der fik til opgave at opspore og stille forbryderne for retten.

DR3

21:00  

E-Sport: ESL One New York
E-Sport: ESL One New York Astralis' banemænd i Køln, NaVi, skal forsvare deres titel mod Faze med danske Finn "karrigan" Andersen i spidsen og seks af verdens bedste Counter Strike-hold. Se med når vi sender finalen fra ESL One New York på DR3. Vært: Tobias Hansen. Eksperter: Andreas "Jern" Thomsen og Niels "rizc" Topp.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz (4:8)
Den klassiske musikquiz (4:8) Hvor svært er det at genkende musik spillet bagfra? Kan man spille orkestermusik på slagtøjsinstrumenter? Og er det overhovedet muligt at bestemme et stykke musik efter bare en enkelt tone? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. DR SymfoniOrkestret og dirigent Thomas Søndergård står for musikken, mens Phillip Faber er den oplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

22:00  

Dokland: Peggy Guggenheim - millionærdatter og afhængig af k
Dokland: Peggy Guggenheim - millionærdatter og afhængig af k Portræt af den farverige millionærarving, Peggy Guggenheim (1898-1979). Hun var født med en guldske i munden og begyndte i en ung alder at interessere sig for avantgarde kunst og litteratur. Hun flyttede til Paris, hvor hun blev en central skikkelse i den moderne kunstbevægelse i den første halvdel af det 20. århundrede . Efterhånden koncentrerede hun sig om sin samling af moderne kunst og oprettede, The Peggy Guggenheim Collection, som med sin beliggenhed ved Grande Canal i Venedig er en af byens største turtistattraktioner.

23:30  

Sprogquizzen - Vild med dansk
Sprogquizzen - Vild med dansk Maria Månson har inviteret skuespiller Mette Horn, forfatterne Line Knutzon og Katrine Engberg og tv-vært Chris Pedersen til en dyst i oldgamle ord, danske dialekter og tidstypiske udtryk. Hvad er en splitrytter? Kom udtrykket katjing ind i sproget før hyggehejsa? Og hvilket sammensat ord betegner en person, der kan svare på næsten alt?

DR Ultra

21:10  

Snydt!
Snydt!

21:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:45  

Shetland II (3:3)
Shetland II (3:3) Jimmy Perez efterforsker en mystisk sammensværgelse, der har kostet to mænd livet. Med brutale midler forsøger nogen at advare den erfarne politimand mod at grave videre i sagen. Men snart fører en chokerende afsløring Perez til identiteten på den person, som eks-gangsteren Michael Thompson skulle vidne imod.

02:40  

Forsyte-sagaen (9:13)
Forsyte-sagaen (9:13) Engelsk dramaserie fra 2003 efter Nobelprismodtageren John Galsworthys bøger. (The Forsyte Saga) Familien Forsyte tilhører den højere middelklasse og bor i det fashionable område omkring Londons Hyde Park omkring 1. verdenskrig. Udadtil optræder de som en fast sammentømret enhed, men de forskellige grene af slægten bryder sig ikke meget om hinanden. Faktisk har familien mere end almindeligt svært ved at leve op til sine egne idealer i en tid præget af sociale og kulturelle omvæltninger.

03:35  

Sygeplejerskerne II (1:10)
Sygeplejerskerne II (1:10) Sygeplejerskerne Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på akutmodtagelsen på et sygehus i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med sammen resten af personalet. Det er dog ikke altid helt nemt, når grænsen mellem arbejde og privatliv flyder sammen.

DR2

00:25  

Den amerikanske mafia: Lucky Luciano (1:8)
Den amerikanske mafia: Lucky Luciano (1:8) I slutningen af 1800-tallet immigrerer en stor gruppe italienere til USA fra Syditalien og Sicilien. Med italienerne kommer også den organiserede kriminalitet og den italienske mafia. 1920'ernes forbud mod spiritushandel giver mafiaen et nyt marked, og gør den stærkere end nogensinde før. Vi følger her opstarten af den organiserede kriminalitet i USA og mafia-grundlæggeren Charles "Lucky" Luciano.

01:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Rachel Getting Married
Rachel Getting Married Den unge Kym er på narkoafvending, men får lov til at tage til sin søsters bryllup i deres barndomshjem. Brudeparret har samlet en stor gruppe slægtninge og venner til en festlig weekend. Men med sin krasse tunge og sin uberegnelige opførsel får den både sårbare og stridbare Kym undertrykte konflikter til at boble op til overfladen. Kym: Anne Hathaway. Rachel: Rosemarie DeWitt. Paul: Bill Irwin. Instruktion: Jonathan Demme.

01:50  

Alene i vildmarken USA II (1:15)
Alene i vildmarken USA II (1:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er tilbage. Mød de 10 nye deltagere, der har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal bevise, hvor længe de kan overleve i Vancouver Islands barske natur på egen hånd. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

02:35  

Klædt af (2)
Klædt af (2) Har du nogensinde tænkt over de ting du ejer? Hvor mange ting har du? Hvad ville du kunne undvære? Og hvad ville du gøre helt uden? Fire mennesker deltager i et eksperiment, hvor de vælger at aflevere alle deres ting og leve 30 dage efter tre regler: - Alt hvad de ejer, skal opbevares i en container - De må kun hente én ting tilbage om dagen - De må hverken købe eller låne ting. Lige på nær mad, lys og toiletpapir. Eksperimentet undersøger vores forhold til de ting vi omgiver os med, og udfordrer dagligdagens faste rutiner. For hvem er du uden dine ting? Program 2 følger eksperimentets første nat og følgende dag. Tre deltagere mangler stadig at hente deres første ting og begiver sig nøgne af sted mod containerne. Hvordan vil deltagerne klare at vågne op til den nye virkelighed? Imens tre af deltagerne prøver at få lidt søvn, er den sidste deltager ved at give op på eksperimentet.

03:05  

Klædt af (3)
Klædt af (3) Har du nogensinde tænkt over de ting du ejer? Hvor mange ting har du? Hvad ville du kunne undvære? Og hvad ville du gøre helt uden? Fire mennesker deltager i et eksperiment, hvor de vælger at aflevere alle deres ting og leve 30 dage efter tre regler: - Alt hvad de ejer, skal opbevares i en container - De må kun hente én ting tilbage om dagen - De må hverken købe eller låne ting. Lige på nær mad, lys og toiletpapir. Eksperimentet undersøger vores forhold til de ting vi omgiver os med, og udfordrer dagligdagens faste rutiner. For hvem er du uden dine ting? Program 3 følger eksperimentets tredje dag i. Én deltager har mistet energien og forsøger desperat at kæmpe imod savnet af sine ting. En anden deltager har en tankevækkende oplevelse med en hjemløs, mens de sidste to prøver at fungere på deres jobs, på trods af en tom lejlighed.

03:35  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:15  

Livet starter ved 100
Livet starter ved 100 Hun er blevet kaldt verdens ældste blogger og Sveriges mest moderne pensionist. Dagny Carlsson er 103 år, hun blev født samme år som skibet Titanic sank. Hendes blog har mere end en halv million besøgende, og ingen kommer godt fra at påstå, at "alt var meget bedre før i tiden" - den køber hun ikke! Hun lever sit liv fuldt ud, hver dag og så længe hun har det. Nordvision fra Sverige.

01:15  

Pans labyrint
Pans labyrint I 1944 i Francos Spanien flytter den gravide enke Carmen ind hos sin nye mand, den brutale kaptajn Vidal. Hendes lille datter Ofelia hader sin nye stedfar og søger tilflugt i en mystisk labyrint, hvor hun møder en faun og en magisk, men skræmmende parallelverden. Faunen fortæller Ofelia, at hun i virkeligheden er en forsvunden prinsesse, og at hun må gennemføre tre livsfarlige opgaver, der vil afsløre, om hun er blevet fordærvet af sit ophold i menneskenes verden. Guillermo del Toros dybt originale drama blev en stor international succes og modtog tre Oscars og en Bodil for bedste ikke-amerikanske film. Ofelia: Ivana Baquero. Vidal: Sergi López. Mercedes: Maribel Verdú. Instruktion: Guillermo del Toro. Uegnet for mindre børn.

03:15  

Milliardærens vilde ballon-eventyr
Milliardærens vilde ballon-eventyr I 1984 beslutter den britisk musikmogul, Richard Branson, at grundlægge sit eget flyselskab og give British Airways kamp til stregen. Med kun et fly og et minimalt marketingsbudget indser han hurtigt, at kun et spektakulært reklamestunt kan redde flyselskabet. Han allierer sig med verdens mest erfarne ballonskipper, svenskeren Per Lindstrand, for at krydse Atlanterhavet i en ballon.

DR Ultra

01:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0924013857