Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 31. marts 2019

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 31. marts 2019

DR1

01:05  

Hercule Poirot (19)
Hercule Poirot (19) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den bortførte premierminister". Der er bud efter Poirot fra højeste instans. Den engelske premierminister bliver kidnappet i Frankrig, og Poirot har 32 timer til at finde ham og hans forsvundne sekretær.

03:00  

Kommissær Janine Lewis (11:19)
Kommissær Janine Lewis (11:19) En ung, sort og meget talentfuld fodboldspiller bliver stukket ned foran en natklub på sin 19-års fødselsdag. Janine beder sit hold lægge alle kræfter i for at opklare den tragiske sag, men hvad er motivet? Racisme, jalousi eller noget helt tredje? Janine Lewis: Caroline Quentin. Richard Mayne: Ian Kelsey. Butchers: Paul Loughran. Instruktion: Graham Theakston.

04:10  

Kender du typen? 2012 (18)
Kender du typen? 2012 (18) Kender du typen? er i aften på besøg hos en person, der har indrettet sit hjem med danske møbelklassikere, farvekoordinerer sengetæppet med B & O fjernsynet og som altid har champagne på køl. Livsstils-eksperterne Anne Glad og Christian Grau får deres sag for, når de anført af Mads Steffensen , skal gætte hvem der bor i penthouselejligheden på Christianshavn. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 12.12.12

04:50  

Antikduellen (8:30)
Antikduellen (8:30) To af landets mest erfarne antikhandlere får - mandag til torsdag - hver 10.000 kroner til at handle antikviteter og retroting for. Efter 5 timer får de deres ting vurderet af en vurderingsekspert, og dagens vinder er den antikhandler med de bedste vurderinger. Fredag er finaledagen, hvor alle ugens antikviteter og retrofund bliver sat endeligt under hammeren i Auktionshuset Hørsholm. I denne uge dyster Margit Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik i Odense mod Ulrik Kemnitz fra Espergærde, som har sin butik på Kemnitz.dk. Antikhandlerne kommer rundt i hele Danmark, og i dag leder de efter skatte i Odense og omegn. Sendt første gang 08.05.13

05:20  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Frilandshaven (5:8)
Frilandshaven (5:8) Anne Hjernøe twister den traditionelle danske menu i udekøkkenet til østers med granité is og kold rabarbersuppe. Jørgen Skouboe står for stegen, som er kylling, grubestegt i et hul i jorden. Værter: Anne Hjernøe og Jørgen Skouboe. Sendt første gang 15.06.08

06:00  

Business på Bryllupsøen (2:3)
Business på Bryllupsøen (2:3) På Ærø i det sydfynske øhav bliver der viet 2500 par om året, og det har sat øen på den anden ende. I dag får bryllupsarrangøren Louise nok at se til. Hendes mand John har fødselsdag, og hun vil overraske ham med et lille arrangement. Men hun skal også lige nå at afvikle hele to bryllupper inden familien kan samles til festlighederne. Også bryllupsarrangørerne Leslie og hans kone Ruth får en arbejdsom dag. For de skal hente et tysk par ved færgen og servicere dem på bedste vis inden selve vielsen. Imens arbejder turistchefen Carl på at skabe et minde for øens mange brudepar, som forhåbentlig kan lokke dem tilbage en dag. Velkommen til Business på Bryllupsøen.

06:30  

Puk og Herman går i land - Hven (2:8)
Puk og Herman går i land - Hven (2:8) Kokken Thomas Herman og tv-værten Puk Elgård er på rundrejse til otte småøer omkring Danmark. Herman skal hvert sted skaffe lokale råvarer og tilberede en uforglemmelig sommermiddag - og Puk skal rundt på øen og invitere de gæster, der skal spise Hermans menu. Denne gang går turen til Hven i Øresund. Øen var oprindelig dansk, men har været svensk siden 1600-tallet. Hven tiltrækker titusinder af turister hver sommer, og blandt de lokale specialiteter er Europas nordligste produktion af durumhvede og et vaskeægte whiskydestilleri. Begge er blandt de steder, som leverer råvarer til Hermans sommermenu.

07:30  

De britiske antikskatte II (11:24)
De britiske antikskatte II (11:24) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:25  

De britiske antikskatte II (12:24)
De britiske antikskatte II (12:24) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

00:30  

Satiren der rystede Erdogan
Satiren der rystede Erdogan Dansk dokumentarserie fra 2016 Jan Böhmermann trak overskrifter i det meste af verden efter han i foråret 2016 kaldte Tyrkiets præsident for pædofil og en "gedeknepper". Vi er med til redaktionsmøde, generalprøve og optagelse af det omdiskuterede satireprogram og hører redaktionens tanker om satires rolle i samfundet. Vi møder også tyrkiske og tyske journalister, der mener at Böhmermanns satire er langt over stregen. Hvordan skabes de nyheder, som former vores verdensbillede? Hvem sætter dagsordenen og hvordan er nyheder præget af de enkelte mennesker, der fortæller dem? DR2 har fået et unikt indblik i journalisters arbejdsmetoder verden over, og vi er med helt inde i nyhedernes maskinrum, når forskellige medier kæmper for at få netop deres version af sandheden frem.

01:00  

Under mistanke - Krydsild (3:3)
Under mistanke - Krydsild (3:3) Steve Arnott er overbevist om, at Danny Waldron lavede en liste over de mænd, der misbrugte ham, da han var teenager. Men Steves efterforskning bliver modarbejdet af en af hans nærmeste kolleger. Og da Steve bliver suspenderet fra tjeneste, må han søge hjælp fra uventet kant for at afsløre sammensværgelsen bag mordet på Danny. Steve Arnott: Martin Compston. Kate Fleming: Vicky McClure. Ted Hastings: Adrian Dunbar. Lindsay Denton: Keeley Hawes.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Last Stand
The Last Stand Sheriffen Owens har trukket sig tilbage fra LAPD til den lille by Sommerton Junction ved grænsen mellem Arizona og Mexico. Men hans stille tilværelse bliver pludseligt afbrudt, da narkobaronen Cortez undslipper FBI-agenten Bannister. Med 320 km/t i en toptunet sportsvogn har Cortez kurs mod grænsen - direkte mod Owens og hans mænd. Ray Owens: Arnold Schwarzenegger. John Bannister: Forest Whitaker. Burrell: Peter Stomare. Instruktion: Kim Jee-woon.

03:00  

Sex mærkelige steder: Rusland
Sex mærkelige steder: Rusland Siden kommunismens fald har alting været til fals i Rusland - også sex. Men hvordan er forholdene for landets prostituerede? Journalisten Stacey Dooley rejser til Skt. Petersborg og møder en række kvinder, der lever af prostitution. Hun møder bl.a. en 24-årig luksus-escortpige, der per nat indkasserer det dobbelte af en normal russisk månedsløn samt prostituerede på gaden, der må affinde sig med korrupt politi, røverier og misbrug for at tjene til livets ophold.

03:50  

Gennemsnitlig Sex - Oralsex (8:10)
Gennemsnitlig Sex - Oralsex (8:10) Er du en ud af de 69%, som godt kan lide at give oralsex, eller er du måske en del af den fjerdedel kvinder, som sluger mandens sperm? Gennemsnitlig Sex afslører hver uge resultaterne af en landsdækkende sexundersøgelse og dykker helt ned i folks senge for at finde ud af, hvad de egentlig tænker og føler om sex. Aftenens emne er 'oralsex'. Vi skal høre Jooys orale evner over telefonen, når hun sælger telefonsex. Og så skal vi følge med, når Nanna sætter sin kæreste Thomas på en speciel kur, så hans sæd kommer til at smage bedre. Har du selv gennemsnitlig sex? Se med og få svaret.

04:20  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:20  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:15  

Kærlighedens historie
Kærlighedens historie Drengen Leo elskede pigen Alma, men så blev de adskilt af krigen. Fra en polsk landsby i 1930'erne til nutidens New York væves kærlighedshistorien mellem Leo og Alma sammen. I New York møder vi en anden Alma, en teenager, der også smittes af kærligheden. Intet synes at binde gamle Leo til den unge Alma - og så alligevel... Leo: Derek Jacobi. Alma Singer: Sophie Nélisse. Alma Mereminski: Gemma Arterton. Instruktion: Radu Mihaileanu.

03:20  

Lørdagshjørnet - John Price
Lørdagshjørnet - John Price Jørgen Ifversen byder John Price på te i lørdagshjørnet, men det handler mere om mad når Price vender bøfkød i paprika og siden tilbereder en gang Beuf Stroganoff. Der snakkes om Prices samarbejde med bl.a. Poul Reumert og Holger Gabrielsen; om Prices tv-opsætning af 'Pinafore' og meget mere. Fra 1977.

04:20  

24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria
24 timer vi aldrig glemmer - BZ'ernes flugt fra Allotria Det er den 11. januar 1983, og der er lagt op til den første store gadekamp i Danmark mellem politi og bz'ere. Mere end 800 betjente er mødt op på Nørrebro for at smide 30 bz'ere ud fra ejendommen 'Allotria' på Korsgade. Men da Politiets aktionsstyrke får hugget sig ind gennem husets gavl, finder de en tom bygning - bz'erne er flygtet gennem en tunnel, de har arbejdet på i månedsvis. Mød bl.a. idémanden bag en af danmarkshistoriens mest berømte flugtaktioner og få hele historien om den dag, bz'erne gravede sig ind i danskernes hjerter. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen Sendt første gang 31.10.10

04:50  

24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival
24 timer vi aldrig glemmer - Tragedien på Roskilde Festival Den 30. juni 2000 blev publikumspresset for stort på Roskilde Festivals Orange Scene under en koncert med bandet Pearl Jam. Otte unge mænd blev klemt ihjel, og en døde senere af sine kvæstelser. Gennem deres venner og familie fortæller "24 timer vi aldrig glemmer" historien om to af ofrene - og deres sidste dag i livet.. Tilrettelæggelse: Janus Køster-Rasmussen

05:40  

Dagens sang: Fred hviler over land og by
Dagens sang: Fred hviler over land og by - sunget af et af DR's kor.

08:20  

Dagens sang: Hvad nu hvis
Dagens sang: Hvad nu hvis - sunget af et af DR's kor.

08:25  

Michael Caine - Velkommen til 60'erne
Michael Caine - Velkommen til 60'erne Det britiske filmikon, den nu 85-årige Michael Caine, fortæller levende om perioden og sine egne oplevelser i 1960'ernes swinging London, hvor han tager os med på en tidsrejse tilbage i tiden og undervejs taler med nogle af tidens store stjerner som The Beatles, Twiggy, David Bailey, Mary Quant, Rolling Stone og David Hockney.

DR Ultra

06:00  

Thunderbirds II (12)
Thunderbirds II (12) Slås eller svæv

06:20  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag

06:45  

Zorro (16)
Zorro (16) Sammensværgelsen

07:05  

Junglebanden
Junglebanden

07:15  

Junglebanden
Junglebanden

07:25  

Wild Kratts (22)
Wild Kratts (22)

07:50  

Galaksekrigerne - En fremmed flytter ind i dit hoved, del 3
Galaksekrigerne - En fremmed flytter ind i dit hoved, del 3

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Pingvinerne fra Madagascar (26)
Pingvinerne fra Madagascar (26) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (20)
Den lille prinsesse (20) Den lille prinsesse vil lave en ganske særlig gave til sin mor. For dronningen elsker at få gaver. Men der er hele tiden noget i vejen med det, prinsessen laver, så bliver der mon overhovedet nogen gave?

05:10  

Babar (2)
Babar (2) Konger kan danse

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (9)
Motor Mille og Børnebanden (9) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes musikinstrumenter for at få ro, og han hakker dem i stykker med en flismaskine. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få musikinstrumenterne tilbage.

06:00  

Chuggington (24)
Chuggington (24)

06:10  

Rita og Krokodille - I parken
Rita og Krokodille - I parken Hvis Boris kan cykle uden støttehjul, så kan Rita sandelig også. Men hun har brug for at Krokodille skubber hende. Han skal skubbe og skubbe. Han må ALDRIG give slip. Men Krokodille snubler og Rita falder. Rita bliver rasende. Krokodille må aldrig røre ved hendes cykel igen. Men så er det svært at cykle. Hvor forsvandt Krokodille hen?

06:15  

Vitello - møder Gud (7)
Vitello - møder Gud (7) Vitello har en af de dage hvor det er trist ikke at have nogen far. Men så ser han en gammel mand med et meget stort hvidt skæg, der ligner Gud. Og Gud kan som bekendt få alting til at ske ...

06:25  

Luk op Luk i - TRIST
Luk op Luk i - TRIST Hvad har gjort Katrine ked af det? Katrine Bille og Thomas Buttenschøn lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes gode råd bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at være ked af det.

06:45  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Det vigtigste værk

06:55  

Pingu (15)
Pingu (15)

07:10  

Gurli Gris VI (6)
Gurli Gris VI (6) Gustavs racerbil

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (28)
Vidundervovsen Vaffel (28) Vaffel og lopperne

07:30  

Brandmand Sam: Besøg fra rummet
Brandmand Sam: Besøg fra rummet

08:30  

Pyjamasheltene (38)
Pyjamasheltene (38)

08:55  

Kasper og Sofie II (20)
Kasper og Sofie II (20) Der begynder en ny pige i børnehaven, og Kasper og Sofie finder ud af, at hun er lidt anderledes end de fleste andre. Randi fortæller dem, at hun har Downs syndrom. Kasper og Sofie finder ud af, at de har mere tilfælles med pigen, end hvad der gør dem forskellige. De har det rigtig sjovt sammen, og hun bliver en af deres bedste venner.

 
DR1

09:25  

Inspector Morse: Den bitre bryg
Inspector Morse: Den bitre bryg En multinational virksomhed vil købe et gammelt familiebryggeri, men midt under forhandlingerne bliver bryggeriets direktør myrdet. Bryggeriet har været i familien Radfords eje i mere end 150 år, og indflydelsesrige familiemedlemmer er stærkt imod salget. Alligevel kan Morse ikke få øje på nogen oplagt sammenhæng mellem mordet og planerne om at sælge bryggeriet. Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Isobel Radford: Isabel Dean. Instruktion: Peter Hammond.

11:10  

Danmarks næste klassiker (6:6)
Danmarks næste klassiker (6:6) Det er blevet finale-tid for de fem dygtige designere i Danmarks Næste Klassiker. Først skal de kaste sig over den sidste kategori, lænestolen, der med sin størrelse og især dommernes krav er en kæmpe udfordring. Og som den eneste designer har Janus endnu ikke fået et møbel på vinder-podiet, så hvis han skal vinde titlen, er han pisket til at vinde den sidste kategori. Til slut skal vores dommere nemlig vælge mellem de seks vinder-designs, når de skal kåre Danmarks næste klassiker!

11:55  

I Danmark er jeg født (4:4)
I Danmark er jeg født (4:4) Hvordan ser livet ud i Danmark, når man nærmer sig endestation? 100-årige Karl klarer sig selv med eget hus og bil, men en blodprop ændrer hans liv. Eneboeren Carl Ejnar (101 år) går en hård vinter i møde på gården uden vand og varme, og 99-årige Thyra kaster sig ud fra et fly i 4.000 meters højde. Serien "I Danmark er jeg født" er et unikt og underfundigt Danmarksportræt, der følger en række danskere i deres første leveår og i den sidste tid.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Debatten
Debatten

11:00  

Min Verdenshistorie - Mads og anarkiet
Min Verdenshistorie - Mads og anarkiet Dansk dokumentarserie fra 2013 Mads Lund flytter i 1996 til Albanien med sin familie. Han skal være med til at hjælpe landet fra at omstille sig fra et kommunistisk styre til demokrati. Men i 1997 bryder landet sammen. 75 % af befolkningen har sat alle deres penge i pyramidespil og mister alt. Mads bliver vidne til lovløshed og anarki. Sendt første gang 29.12.2013

11:30  

Sådan var det i 70'erne
Sådan var det i 70'erne Dansk reportage fra 2013 I løbet af anden halvdel af det tyvende århundrede skete der et historisk og mentalt skred i Danmark. Søs Egelind og Anne Hjernøe triller tilbage til den nære fortid i 1974, hvor Danmark for alvor blev moderne. Tidslommen er genskabt af århusianske museumsfolk i samarbejde med nogle af de personer, der levede i datidens lejligheder - kernefamilien med en mor som forlod kødgryderne, det revolutionære kollektiv og gæstearbejderen, der aldrig rejste hjem. Og i den gynækologiske klinik berettes der om seksuel frigørelse, mens det på et hessianbeklædt drengeværelse mest handler om at snave. Sendt første gang 22.06.2013

DR3
DR K

09:50  

Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (2:3)
Mordgåden Dian Fossey - Gorillaernes mor (2:3) Dian Fossey (1932-85) var en amerikansk primatolog, der fra 1967 til sin død studerede bjerggorillaerne i Rwanda. David Attenborough rejser til Rwanda og laver en naturfilm, der giver genlyd over hele verden. Dians kamp mod regeringen i Rwanda tvinger hende tilbage til USA. Her skriver hun bogen 'Gorillaer i disen', der gør hende verdensberømt. Arkivoptagelser, fotos, breve og interview med venner og kolleger tegner et portræt af kvinden, der gav sit liv for bjerggorillaernes overlevelse.

10:40  

Amerika i farver - det vilde vesten
Amerika i farver - det vilde vesten I 1900-tallets begyndelse er landet vest for Mississippi stadig et vildt land, fyldt med indfødte folk, vilde dyr og lovløse revolvermænd. Mange af dem, der forsøger at tæmme det, ender som myter og legender. Men i løbet af de næste tres år smider 'the West' denne spændetrøje og udvikler sig til den dynamiske region, der viser vejen til det moderne USA. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

11:30  

Anden Verdenskrig i farver (7:13)
Anden Verdenskrig i farver (7:13) Både de allierede og det nazistiske Tyskland ledte efter en enkel måde at tilføre fjenden så stort et slag, at det kunne føre til en hurtig afslutning af krigen. Britten Arthur 'Bomber' Harris mente, at svaret lå i 'strategiske bombninger'. Ideen var dag og nat at bombe tyske byer, især boliger, og industrianlæg for at ødelægge den tyske krigsindsats og nedbryde civilbefolkningens moral. Tyskerne mente, at svaret lå i deres formidable u-bådsflåde. Hvis de kunne afskære Storbritanniens forsyningslinje over Atlanten, ville de kunne sulte Storbritannien til overgivelse. Den dødsensfarlige katten-efter-musen leg mellem de tyske ulvekobler og de britiske og amerikanske konvojer begyndte.

DR Ultra

09:00  

Stormy 2
Stormy 2 Det er sommerferie, og Mika vender tilbage til Kaltenbach og sin elskede hest Stormy. Alt er dog ikke fryd og gammen da Kaltenbach er på randen af konkurs. For at redde skolen melder Mika sig til en ridekonkurrence, hvor vinderpræmien er en stor sum penge. Men under forberedelserne virker Stormy fraværende og galoperer endda væk fra Mika. Mika følger efter Stormy dybt ind i en nærliggende skov, og der får hun en stor og magisk overraskelse. En overraskelse som bliver til et mysterie, som Mika bare må løse, samtidig med, at hun skal forsøge at genvinde Stormys opmærksomhed, så hun kan vinde ridekonkurrencen og redde Kaltenbach hestestalden.

10:40  

Gumball 5 (5)
Gumball 5 (5)

11:05  

Store Nørd: Ninjakrog
Store Nørd: Ninjakrog Ninjakrogen og klatrerebet (13:15) Hvis man skal lynhurtigt op af en husmur eller en høj væg så skal man bruge en Ninjakrog, en kraftig trykluftskanon og et reb. Så det kombinerer Kåre og Emil og tar' på klatretur. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:20  

Store Nørd: Voldgrav
Store Nørd: Voldgrav Voldgraven (14:15) For at holde ubudne gæster væk fra togvognen, graver NØRDerne en voldgrav. Og så fylder de den med en hemmelig væske, så man, måske, kan gå på vandet! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:40  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

11:55  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie (1)
Kasper og Sofie (1) Kasper og Sofie mødes igen

09:20  

Didrik Drage (45)
Didrik Drage (45)

09:35  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Busters verden (5:6)
Busters verden (5:6) Femte del i Bille Augusts serie om Buster Oregon Mortensen fra 1984. Buster klarer sig ikke så godt i skolen, det kniber med koncentrationen, fordi han er for optaget af sit trylleri. Naboen fru Larsen dør og Buster er ked af det, men så kommer han som bud til Joannas hus og bliver inviteret til fest.

10:10  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

10:25  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (13)
Flaskepost fra Stillehavet II (13) Rejsen slutter Et nyt land med nyt mennesker. Vi møder magikere i junglen, og rejser op til en elv. Rejsen er slut. Farvel.

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag sidder Emils hoved så godt fast i suppeterrinen, at han må til lægen. Og hans far sparer en masse penge.

11:15  

Cirkeline
Cirkeline På med vanten. Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er sne- musen levende?

11:30  

Emil og Ida fra Lønneberg (3)
Emil og Ida fra Lønneberg (3)

11:55  

Ramasjang Mysteriet V (9)
Ramasjang Mysteriet V (9) Sus har fået stjålet sit headset. Det er virkelig et problem for hende. Hun skal bruge det for at kunne passe sit arbejde! Men hvem kan dog finde på at stjæle et headset? Dagens mysterium er meget svært, så det er heldigt at Kristian får hjælp. I dag kigger Elliano forbi for at hjælpe ham. Men er det nok? Husk at se med!

DR1

12:40  

Født på TV - 7 år efter
Født på TV - 7 år efter

13:10  

Rugemor - Hvad koster din livmoder? (2:3)
Rugemor - Hvad koster din livmoder? (2:3) Ninna er rugemor for hendes kusine og kusinens kæreste Mikkel. Ninna skal snart føde, men der stadig er mange emner, de tre ikke har talt igennem. Danske Majbritt bor i USA, og skal være rugemor. I modsætning til danske rugemødre har Majbritt en lang kontrakt og får penge for at stille sin livmoder til rådighed. Danielle, der er rugemor for Lars og Bjarke, er begyndt at knytte bånd til børnene i maven.

13:55  

Kender Du Typen? - Med blomsterbørn og brun sytråd
Kender Du Typen? - Med blomsterbørn og brun sytråd Kan livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, hvilken kendt dansker der har købt hus sammen med sin kæreste - og deres fælles veninde? Kan en pige hedde John? Og hvordan kan man blive rørt ved synet af en kasse med brun sytråd? Kig med i Kender Du Typen? og bliv klogere på en af typerne, der bor på Frederiksberg. Vært: Mads Steffensen

14:40  

En Kongelig Affære
En Kongelig Affære Den dramatiske kærlighedshistorie mellem Dronning Caroline Mathilde af Danmark og Johan Struensee, Kong Christian d. VII's livlæge. Caroline og Johan drømmer begge om et bedre liv for Danmarks befolkning og gennem hans indflydelse på kongen, formindskes aristokratiets magt og samfundsreformer bliver indført i landet. Det er dog kun et spørgsmål om tid før hoffet atter genvinder magten over deres syge konge. Filmen er uegnet for mindre børn. Medvirkende: Mads Mikkelsen, Alicia Vikander, Mikkel Boe Følsgaard, Trine Dyrholm, Bent Mejding, Rosalinde Mynster m.fl. Manuskript: Rasmus Heisterberg og Nikolaj Arcel. Instruktion: Nikolaj Arcel. Fotograf: Rasmus Videbæk. Scenograf: Niels Sejer. Stills: Jiri Hanzl. Musik: Gabriel Yared, Cyrille Aufort. Produktion: Zentropa i samarbejde med bl.a. DR.

DR2

13:30  

Fra blød hippie til hård revolutionær.
Fra blød hippie til hård revolutionær. Dansk reportage fra 2011 Anni Pape starter hippiebilen og kører tilbage til 70`erne - årtiet, der stadig sætter sindene i kog. Selv begyndte hun 70`erne i et hippiekollektiv der lavede bog om gruppesex, tog turen over Tvind og dogmatisk venstrefløj til hun i 1979 blev journalist på Christiansborg. Hvad var det der skete siden de fredselskende hippier efterhånden blev udraderet af en venstrefløj, der hyldede revolutionen og gik til skydetræning for at forsvare sig? Så vi skal til Tvind, Christiania og RUC - de steder hvor tidens ideologiske kampe fandt sted - og møder Ritt, Karen Jespersen, Peter AG og mange andre. Igennem mødet med gamle kærester og veninder bliver Anni Pape også konfronteret med hvordan hendes egne dogmatiske holdninger betød tab af venskaber i 70`erne. Sendt første gang 19.11.2011

DR3

12:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show I et særligt nytårsshow får Graham Norton besøg af skuespillerne Keira Knightley, Guy Pearce, Olivia Colman og Nicholas Hoult samt komikeren Catherine Tate. Sangerinden Rita Ora står for aftenens musikalske indslag.

12:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Ikke færre end fem skønne skuespillere tager plads i Graham Nortons sofa. Nemlig James McAvoy og Sarah Paulson, der begge er aktuelle i superheltethrilleren 'Glass'; Steve Coogan og John C. Reilly, der spiller Gøg og Gokke i filmen af samme navn; og Richard E. Grant, der medvirker i komediedramaet 'Can You Ever Forgive Me?' Sidst i programmet optræder det ikke længere helt unge boyband Westlife med deres seneste single.

13:45  

Hypnodating (3:6)
Hypnodating (3:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Mathias mister evnen til tale på dates, så Jan Hellesøe udtænker et ekstermt eksperiment for at hjælpe ham. Jan forsøger også at hjælpe den unge pige Alina, der har det svært med at kigge på sit eget spejlbillede. Se med, når hypnose-eksperten Hellesøe forsøger at hjælpe unge, som har mistet modet til at gå på dates.

14:15  

Hypnodating (4:6)
Hypnodating (4:6) Kan hypnose hjælpe til et bedre dating-liv? Alina kæmper med dårligt selvværd og kan ikke se sig selv i spejlet uden at blive dårlig, så Jan Hellesøe forsøger nu at finde forklaringen i hendes underbevidsthed med hypnose-terapi. Og første skridt på vejen for den unge direktør Anton, der lider efter et kærestebrud, er et ekstremt smerteforsøg, der skal vise hypnosens magt.

14:40  

DR3 Mock: Viralt vanvid
DR3 Mock: Viralt vanvid Den norske performancekunstner og komiker, Amir, fik i 2014 sine femten minutters berømmelse ved at provokere tilfældige mennesker til at slås på gaderne i Oslo. Optagelser af Amir, der angiveligt fik tæv på åben gade, blev set af millioner og gav et stort markedsføringsfirma inspiration til en reklamekampagne for en velkendt energidrik. Amir blev inviteret til Los Angeles som blikfang for kampagnen. Men intet gik som forventet. Og selv historien om hvad, der gik galt, blev forsøgt stoppet.

DR K

12:20  

Anden Verdenskrig i farver (8:13)
Anden Verdenskrig i farver (8:13) Fra juli 1943 stod det klart, at Hitler havde forregnet sig, da han i juni 1941 indledte Operation Barbarossa i Sovjetunionen, som skulle have været en hurtig blitzkrig som i Polen. Efter nederlaget i Stalingrad blev den tyske hær ubarmhjertigt presset tilbage af den Røde Hær, der med sine uudtømmelige lagre af maskinel og mandskab, viste sig at være den tyske krigsmaskine overlegen. Langsomt, men sikkert pressede den Røde Hær tyskerne tilbage gennem Ukraine, Polen, Balkanlandene og Ungarn, i en grusom krig, der involverede millioner af mænd. Men krigen blev også udkæmpet af små effektive partisangrupper som Titos i Jugoslavien.

13:15  

USA i farver - 1940'erne
USA i farver - 1940'erne Den 2. Verdenskrig forvandlede USA fra et isoleret land til leder af den frie verden. Efter krigen oplevede de fleste amerikanere et økonomisk opsving, bedre uddannelse og et uset højt forbrug. Mange fik også råd til et lille præfabrikeret hus. Forstæderne blev født. Hidtil usete arkivoptagelser og sjældne privatoptagelser fortæller historien i farver.

14:00  

Gudstjeneste Østbirk Kirke, Horsens.
Gudstjeneste Østbirk Kirke, Horsens. Midfaste søndag fra Østbirk Kirke, Horsens ved sognepræst Peter Hansen Tast. Østbirk Kirke har gennem flere århundreder tilhørt slægten Skram, heriblandt den berømte søhelt Peder Skram. Han levede i 1500-tallet og fik tilnavnet 'Danmarks vovehals' efter at have kæmpet for kongen mod rigets fjender. Både i kirken og på kirkegården kan man i dag mindes nationalhelten. Under gudstjenesten hjælper en flok af kirkens kommende konfirmander med til at illustrere dagens tekst om Jesus, der får fem brød og to fisk til at mætte fem tusind mennesker ved Tiberias Sø. Musikken ved gudstjenesten leveres af jazztrioen Schack, Olsen og Bjørnskov på henholdsvis klaver, saxofon og bas. Salmer: Du, som gir os liv og gør os glade (DDS 369), Vi rækker vore hænder frem (DDS 367), I underværkers land jeg bor (DDS 42) og Spænd over os dit himmelsejl (DDS 29).

14:45  

Diana Ross - den første sorte superstjerne
Diana Ross - den første sorte superstjerne Den amerikanske sanger og skuespiller Diana Ross (f. 1944) var den første sorte, kvindelige superstjerne. Hun startede karrieren i 1959 som medlem af The Supremes sammen med Florence Ballard og Mary Wilson, men gik solo i 1970. I det sidste tiår inden da var gruppen kun overgået af Beatles på hitlisterne!

DR Ultra

12:10  

Ultras Sorte Kageshow II (4)
Ultras Sorte Kageshow II (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Nikolaj Stokholm fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program skal Nanna og Johanne dyste mod Severin og Naja. Deltagerne ved ikke på forhånd, hvad de skal bage - og der følger flere overraskelser og benspænd programmet igennem. Micki Cheng fra Den Store Bagedyst er dommer.

12:40  

KreaKampen - tekstildesign
KreaKampen - tekstildesign Nu skal der kæmpes i at være bedst til at kreere og designe i KreaKampen. Fire super dygtige børn bliver udfordret i vilde, kreative konkurrencer af Sofie Østergaard fra DR Ultra. Men kun den dygtigste og mest kreative deltager vinder KreaKampen og tager den flotte pokal med hjem. Se med og bliv inspireret, og DU kan dele dine kreationer i DR Ultra appen eller på dr.dk/ultra

13:10  

Designtalenterne - Outfit of the Day (1)
Designtalenterne - Outfit of the Day (1)

13:25  

Designtalenterne - Outfit of the Day (2)
Designtalenterne - Outfit of the Day (2)

13:45  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

14:00  

Designtalenterne - Outfit of the Day (4)
Designtalenterne - Outfit of the Day (4)

14:20  

Designtalenterne - Afgørelsen (5)
Designtalenterne - Afgørelsen (5)

14:35  

Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann
Cykel Karaoke - Carl-Emil Lohmann

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:25  

Min oldefars historier - Piratskibet
Min oldefars historier - Piratskibet Theodor er 5 år. Han er på besøg hos sin eventyrlige og (u)hyggelige Oldefar, som bor på en bjergtop langt oppe i Norge sammen med den lille kat Bombi Bitt.

12:35  

Heino fikser alt - Teltet (6)
Heino fikser alt - Teltet (6) Emma skal på spejderlejr og har ringet til Heino, fordi hun skal lære at slå et telt op. Det er jo en let sag for en gammel spejderdreng som Heino, men er det virkelig så let som Heino husker?

12:45  

Op og hop (6)
Op og hop (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der viser hvad dyrene i Zoo laver om natten.

12:55  

Rosa fra Rouladegade III (6)
Rosa fra Rouladegade III (6) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

13:25  

Tree Fu Tom (11)
Tree Fu Tom (11)

13:45  

Tree Fu Tom (12)
Tree Fu Tom (12)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:35  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

14:45  

Gurli Gris III (14)
Gurli Gris III (14)

14:50  

F for får V (3)
F for får V (3)

DR1

16:55  

Kriminalkommissær Barnaby X (2)
Kriminalkommissær Barnaby X (2) "Dyret indeni". Faith Alexander får sig lidt af en overraskelse, da hun efter 40 år i Amerika vender tilbage til England for at besøge sin onkel Rex. Det viser sig nemlig, at Rex har fortalt alle, at hun og hele hendes familie er omkommet i en flyulykke. Overraskelse bliver til chok, da Rex findes myrdet dagen efter. Barnaby forsøger at nå til bunds i den mystiske sag. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Faith: Lisa Eichhorn. Instruktion: Renny Rye.

DR2

15:15  

Look alikes på den røde løber
Look alikes på den røde løber Mange drømmer om at være rig og berømt, men hvordan er det at ligne en berømthed - og kunne leve af det? På den årlige Sunburst kongres mødes Elvis, Lady Gaga og Obama med Robert De Niro, Bush, Oprah, Kenny Rogers og mange flere. Her fortæller de om livet som lookalikes, hvordan de begyndte, og hvordan de oplever at udfylde tomrummet for millioner af fans, der ikke kan komme tæt på den ægte vare.

16:40  

Supermennesket: Den optimerede hjerne
Supermennesket: Den optimerede hjerne Efterhånden som kunstig intelligens er ved at udviske grænserne mellem menneske og maskine, står vi som mennesker over for et foruroligende spørgsmål: Er vi vidne til en ny arts opståen eller er det enden på vores egen art? Den fysiske forbindelse mellem menneske og maskine er allerede almindelig. Næste generation er implantater, der i princippet skulle kunne give os overmenneskelige kræfter og højere intelligens.

17:30  

Supermennesket: Den menneskelige maskine
Supermennesket: Den menneskelige maskine Efterhånden som kunstig intelligens er ved at udviske grænserne mellem menneske og maskine, står vi som mennesker over for et foruroligende spørgsmål: Er vi vidne til en ny arts opståen eller er det enden på vores egen art? Robotter bliver brugt overalt i industrien, men næste generation af robotter bliver næsten menneskelige og forventes at kunne servicere, hjælpe og støtte mennesker på alle mulige måder.

DR3

16:15  

Z for Zachariah
Z for Zachariah Ann har overlevet en atomkrig og bor alene på en gård. Hun frygter, at hun er det eneste menneske på Jorden, indtil hun en dag møder forskeren John. Langsomt opbygger de to en tillidsfuld relation, men da en fremmed dukker op i området, sætter det deres forhold på en prøve. Ann: Margot Robbie. John: Chiwetel Ejiofor. Caleb: Chris Pine. Instruktion: Craig Zobel.

17:45  

Crazy Ex-Girlfriend IV (12:18)
Crazy Ex-Girlfriend IV (12:18) Rebecca drømmer om at få styr på kærligheden og resten af livet. Desværre har hun en særlig evne til at spænde ben for sig selv.

DR K

15:10  

Kunstquiz (7:8)
Kunstquiz (7:8) Efterårets Kunstquiz besøger denne gang Sorø Kunstmuseum. Adrian Hughes er vært, når to hold dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte de berømte kunstværker, når værten klæder sig ud i de mest vanvittige kostumer? Kan de to malere tegne, så man kan gætte hvad det er? Hvad siger mode-eksperten? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Bente Scavenius, maleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou. Hold 2: Kunstkritikeren Trine Ross, maleren Martin Bigum og museumsleder Anne-Mette Villumsen.

15:55  

Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (4:5)
Billed-Bladet vs. Se og Hør (1977-1987) (4:5) I 1970'erne og 1980'erne er det fede tider på Danmarks to førende sladderblade Billed-Bladet og Se og Hør. De bliver hver uge læst af mere end 1 mio danskere, og journalisterne kæmper hårdt for at slå konkurrenten. Krigen mellem de to blade kulminerer i perioden 1977-1987. I denne programserie kommer vi ind i hovedet på dem, der skrev og på dem, der blev skrevet om og giver et billede af Danmark, som det så ud i ugebladene. I aftenens program handler det blandt andet om prinserne og deres første kærester, fotomodeller og en kristen sekt, der bruger sex, når de missionerer.

16:25  

Smagen af Danmark II - Fermentering og tang (4:4)
Smagen af Danmark II - Fermentering og tang (4:4) Tidligere var det primært kål, der sikrede danskerne vitaminer om vinteren. I dette program skal Morten Lindberg også kendt som Master fatman lære at lave surkål - mens urtesamleren Thomas Laursen går i vandet og høster tang ved Sjællands Odde. Sammen skal de lave et velsmagende vegetarisk måltid.

17:10  

Krøniken (19:22)
Krøniken (19:22) 1968. Ida er begyndt at studere dansk på universitet, hvor et studenteroprør mod professorvældet er under opsejling. Hos Søs og Palle er stemningen meget svingende, og en dag kommer der højst uventede gæster, som vender op og ned på en del. Henrik stortrives med sit arbejde på Bella - men da han føler sig uretfærdigt behandlet, går han over stregen. Bo er lidt trist og passer mest sig selv, men så gør han et interessant og anderledes nyt bekendtskab - mens Ida genopfrisker et gammelt bekendtskab. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Emma: Signe Skov Viggo Valentin: Peter Gantzler. Søren: Troels Lyby. Mogensen: Jesper Lohmann. Endvidere: Anette Støvelbæk, Peter Hesse Overgaard, Christian Mosbæk, Ida Dwinger, Paul Hüttel, Martha Birgitte Møller Larsen, Benjamin K. Hasselflug, Mikkel H. Konyher, Lykke Sand Michelsen, Nicolai Jandorf Klok, Henrik Prip, Ulle Bjørn Bengtsson, Jesper Pedersen, Philippe L. Christiansen, Lin Ku Wu, Sofus Kornebæk. Flemming Madsen, Ole Andreasen og Ole Emil Riisager. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Henrik Ruben Genz. Foto: Bo Tengberg, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Programmet sendes som forsøg med Synstolkning på DTT og kabel tv. Sendt første gang 05.02.06.

DR Ultra

15:00  

Dragejægerne
Dragejægerne Gwizdo og Lian-Chus kommer i kamp i en verden beboet af grufulde drager. Den mest grusomme af dem alle, Verdensslugeren, er dukket op og er begyndt at æde jorden. Dragejægerne får deres livs chance, fordi den rige lord Arnolds niece, Sara, er overbevist om, at de er sande helte. Lord Arnold hyrer dem derfor til at nedkæmpe Verdensslugeren, og med udsigt til masser af guld og grønne skove, begiver de to dragejægere ledsaget af Sara sig ud på deres livs farligste, vildeste og mest fantastiske eventyr.

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Scooby Doo (28)
Scooby Doo (28) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

16:50  

Vi' bare bjørne II (5)
Vi' bare bjørne II (5)

17:00  

Klassen - Blodtud (298)
Klassen - Blodtud (298)

17:10  

Klassen - Faker for likes (299)
Klassen - Faker for likes (299)

17:20  

Klassen - Klassens klovn (300)
Klassen - Klassens klovn (300)

17:30  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (1:2)

17:50  

LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)
LEGO Jurassic World: Den hemmelige udstilling (2:2)

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (46)
Didrik Drage (46)

15:10  

Pyjamasheltene (40)
Pyjamasheltene (40)

15:25  

Rasmus Klump (8)
Rasmus Klump (8) Dæmningseksperten

15:35  

Ridderprinsessen Nella (11)
Ridderprinsessen Nella (11)

16:00  

Dora Udforskeren (2)
Dora Udforskeren (2)

16:25  

Paw Patrol III (12)
Paw Patrol III (12)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (29)
Vidundervovsen Vaffel (29) Vaffels fødselsdagsfest

17:00  

Bamselægen - Blindtarmen (3)
Bamselægen - Blindtarmen (3) Bamselægen Sandra har travlt med at tage sig af alle bamser i landet, der enten er syge, eller som er kommet til skade. I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Noah. Hans bamse-skilpadde, Pelle, har så ondt i maven, at han har været nødt til at ringe til Bamselægen. Hvad mon Pelle fejler?

17:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (13)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (13) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Ørle Per drøner rundt og rundt på en racerbane i racerbil, indtil han næsten dør af køresyge. Onkel Reje og Brille har besluttet sig for at bestige Mount Everest. På toppen møder de Den Afskyelige Snemand, så de stikker af og får sig en gevaldig kælketur hele vejen ned af bjerget. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:30  

Sprinter Galore IV (1)
Sprinter Galore IV (1) Autoværksted: Sprinter er på vej mod en øde ø, da han pludselig får problemer og styrter ned med sit rumskib. For at fikse rumskibet leder han efter ledninger på et autoværksted, hvor han møder Max, som leger i en gammel bil, der desværre skal skrottes. Sprinter kan måske fikse bilen - men er det nu også en god idé?

17:45  

Sprinter Galore IV (2)
Sprinter Galore IV (2) Pizza: Livas far har et pizzeria, og Liva vil hjælpe ham med at lave pizzaer - men ovnen er i stykker. Sprinter lander sit rumskib og kan da hurtigt lige fikse sådan en smule ovn for hende; men måske fikser han den faktisk for godt?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sport
TV AVISEN med Sport

19:05  

Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3)
Andesbjergenes vilde dyreliv (3:3) Andesbjergene er verdens længste og yngste bjergkæde. De 7.000 kilometer langs Sydamerikas vestkyst kan prale med en mangfoldighed af natur som udslukte vulkaner, frodige skove, gletsjere, golde ørkner, bjergsøer, solsvedne enge og blændende hvide saltsøer. Syd på forsøger en pumahun at opfostre sine unger i et barskt klima omgivet af gletsjere og mægtige bjergtoppe, mens en darwin bille i en regnskov kæmper om en mage. Og forbløffende nok kan man her finde træer, der har overlevet dinosaurerne, ja nogle er ældre end bjergene selv!

20:00  

Familien Löwander II (3:10)
Familien Löwander II (3:10) Henriette Winter er blevet medejer af restaurant DK. Peter og Ester forsøger at finde på en måde at komme af med hende på. Gustaf tager kampen op med DK med sin egen nye restaurant. Nina og Calle forsøger at finde den rigtige lejlighed til at fortælle Helga, at hun skal være mormor. Samtidig bliver køkkenchefen Backa mere og mere paranoid, hvilket går ud over Calle.

DR2

18:15  

Krigens symfoni
Krigens symfoni I december 1944 er den anerkendte amerikanske dirigent Lionel Evans på turne med sit orkester i det befriede Belgien. Uheldigvis havner orkestrets bus bag fjendens linjer. Evans og hans musikere bliver interneret på en borg af den tyske general Schiller. De får ordre på at forberede en koncert - velvidende at de alle vil blive henrettet, når den er slut. Evans: Charlton Heston. Schiller: Maximilian Schell. Annabelle: Kathryn Hays. Instruktion: Ralph Nelson.

20:00  

En by på heroin
En by på heroin Amerikanske lægers gavmildhed med udskrivning af receptpligtig smertemedicin har ført til en omsiggribende afhængighed af opiater. Efterspørgslen på piller overstiger langt udbuddet og har gjort pillerne kostbare på det sorte marked. Derfor tyer flere og flere afhængige til det billigere, men langt stærkere opiat: heroin. Louis besøger Huntington i West Virginia og møder et samfund af stofmisbrugere, der forsøger at få hverdagen til at hænge sammen, og hvor ambulancer hver dag bliver kaldt ud til overdoser.

DR3

18:25  

Hjemmebane II (2:8)
Hjemmebane II (2:8) Adrian bliver indkaldt til landsholdstruppen. Helena er ekspert i studiet under hans debutkamp, men hendes kompromisløse stil giver hende ikke ligefrem nye venner. Samtidig kommer sandheden om Vargs økonomi frem i lyset, og det skaber splid i klubbens spillertrup.

19:10  

Hjemmebane II (3:8)
Hjemmebane II (3:8) Varg skal spille udekamp i pokalturneringen. Det bliver en noget sværere opgave, end Helena havde forestillet sig. Samtidig forsøger Espen at reparere sammenholdet i den splittede spillertrup. Det er lettere sagt end gjort.

20:00  

På vinger over - Jorden
På vinger over - Jorden Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Der er brugt mange forskellige teknikker for at indfange den betagende oplevelse at opleve jorden fra oven. Bl.a. paraglidere, der fløj sammen med en flok gribbe, mens en tam grib bar et kamera inde i flokken. Og en flok tamme snegæs, der fløj samme rute som deres vilde artsfæller, og derfor kunne vise os synet og lyden af New York - og selv fare vild over Brooklyn!

DR K

18:05  

Krøniken (20:22)
Krøniken (20:22) 1969. Mens Ida prøver at skabe nye rammer for sig og sine drenge hjemme hos Søren, formår Henrik at udfordre Kaj Holger til at tænke nyt. Søs og Palle bringer begge ofre for at få deres ægteskab til at fungere - men samtidig knytter Margrethe tættere kontakt til Viggo Valentin, hvilket Søs bestemt ikke bryder sig om. Bo får genoplivet et venskab og får desuden en ny viden, som ikke alene får følger for hele hans familie, men også får ham til at tage nogle drastiske beslutninger. Medvirkende: Ida: Anne Louise Hassing. Palle: Anders W. Berthelsen. Søs: Maibritt Saerens. Kaj Holger: Waage Sandø. Karin: Stina Ekblad. Karen: Pernille Højmark. Børge: Dick Kaysø. Emma: Signe Skov Søren: Troels Lyby. Friis: Niels Olsen. Astrid, Idas mor: Bodil Jørgensen. Anders, Idas far: Asger Reher. Endvidere: Anette Støvelbæk, Peter Hesse Overgaard, Christian Mosbæk, Michael Hasselflug, Joy-Maria Frederiksen, Martha Birgitte Møller Larsen, Benjamin K. Hasselflug, Mikkel H. Konyher, Bodil Lassen, Lykke Sand Michelsen, Nicolai Jandorf Klok, Jesper Lohmann og Lars Hjortshøj. Manuskript: Stig Thorsboe og Hanna Lundblad. Instruktion: Henrik Ruben Genz. Foto: Jørgen Johansson, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. Sendt første gang 12.02.06.

19:05  

Susse Wold - Mennesket bag ikonet
Susse Wold - Mennesket bag ikonet Det store danske skuespillerikon, Susse Wold, fylder 80. For første gang har hun ladet et TV-hold følge sit liv på Hawaii, hvor hun hvert år bor fast i fire måneder. Det har hun og ægtefællen Bent Mejding gjort i mere end 30 år, siden de begge forelskede sig hovedkulds i den voldsomme natur og den sanselige livsindstilling hos de lokale. På Hawaii er der ikke mange, der ved, at Susse Wold er skuespiller med et enormt CV, der spænder lige fra Shakespeare til musicalen Chicago og fra store divaroller til dyster alvor. I programmet fortæller Susse om sin holdning til et at få et godt liv, sine successer, sine store forelskelser og de store personlige bump, der har været på vejen mod de 80.

19:55  

Dagens sang: Hvad nu hvis
Dagens sang: Hvad nu hvis - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk: Luisi og Tjajkovskij
DR K Klassisk: Luisi og Tjajkovskij Stærk musikalsk skæbnekamp med DR SymfoniOrkestret Tjajkovskijs 5. symfoni er et dybt personligt værk, som viser komponistens indre kampe og gemmer på hans inderste hemmelighed. Se DR SymfoniOrkestret og chefdirigent Fabio Luisi opføre den musikalske skæbnekamp i DR Koncertsalen sammen med et sandt festfyrværkeri af tempo, energi og højt humør: Carl Nielsens Maskarade-ouverture. Vært: Mathias Hammer.

DR Ultra

18:05  

Adventure Time 7 - Den knuste krone
Adventure Time 7 - Den knuste krone

18:30  

Troldspejlet
Troldspejlet Vært: Jakob Stegelmann

19:00  

Børnene på Silkevejen - Musik i blodet
Børnene på Silkevejen - Musik i blodet Ravi (13 år) er allerede fast trommeslager i sin fars bryllupsorkester. Men at stå i traditionelle klædedragter, og spille for bryllupsgæster, som går forbi uden at lytte - det er surt show. Ravi vil spille musik, som får folk til at danse. Han begynder at forfølge sine egne musikalske ambitioner, og det giver sammenstød med hans far.

19:20  

Insta Answer med Tobias Hamann
Insta Answer med Tobias Hamann Tusindvis af spørgsmål fra fans, til ejerne af nogle af de mest populære instagramprofiler i Danmark, bliver aldrig besvaret. Hvorfor svarer de ikke? Og hvad ville de svare, hvis ULTRA tvinger dem til det? I dette program besøger Joakim Ingversen den vanvittige bagemester Tobias Hamann, for at skaffe os nogle Insta Answers!

19:30  

Fantomdrengen
Fantomdrengen 11-årige Leo er alvorligt syg. Men sygdommen giver ham på mærkværdig vis en sjælden evne til at forlade sin krop og svæve ud i byen. Denne evne kommer ham til gode, da en superskurk truer byen med en farlig computervirus.

20:50  

Snydt!
Snydt!

DR Ramasjang

18:05  

F for får
F for får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Lille Roy (50)
Lille Roy (50) Roy har vokseværk

18:30  

Luk op Luk i - FARVEL
Luk op Luk i - FARVEL Katrine skal sige farvel til sin ven Magnus, der skal flytte til en anden by. Det er hun ked af, men Sofie hjælper hende med at se, at farvel også er på gensyn. Katrine Bille og Sofie Torp lukker op for alle de mærkelige følelser, vi har i os. Gennem musik, grin og børnenes erfaringer bliver vi klogere på følelser, og hvordan vi håndterer dem. Denne gang handler det om at sige farvel.

18:45  

Alfons Åberg (11)
Alfons Åberg (11) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

19:00  

Wild Kratts (25)
Wild Kratts (25)

19:20  

Zorro (7)
Zorro (7) Gidslet

19:45  

Yakari III (20)
Yakari III (20)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Josefine Høgh Pedersen.

22:10  

Sirener III (2:6)
Sirener III (2:6) Chok, sorg og vrede. Vivs team har mistet en nær kollega. De har tilmed fået forbud mod at gå efter drabsmandens flugtchauffør. Nu hævder drabsmanden, at han har pumpet gift i en sending halalkød. Vivs efterretningshold må spore sendingen, inden det er for sent.

22:55  

Jan Fabel: Til evig tid
Jan Fabel: Til evig tid En musiker med en fortid på 80'ernes radikale venstrefløj findes brutalt myrdet. Senere lider en genforsker samme grumme skæbne. En seriemorder er på spil i Hamburg, og nu er det op til kriminalkommissær Jan Fabel at finde en forbindelse mellem de to ofre - og stoppe den gale morder.

DR2

21:00  

Ugen plus det løse med Huxi Bach (9)
Ugen plus det løse med Huxi Bach (9) Hver søndag runder Huxi Bach skarpe, satiriske hjørner i ugen du netop har kæmpet dig igennem. Han stikker kniven dybt ind et af de steder, hvor det gør rigtigt ondt, og kører en fjer henover der, hvor det kilder allermest. I det der fylder i medierne, og i det der fylder i dit hoved. Du får det store overblik, set fra Huxis helikopter, og de helt små detaljer du har overset i nyhedsstrømmen. Ugen rundes af med en gæst, der sætter musik til og ord på. Det er ugen ifølge Huxi. Plus det løse.

21:30  

Intim med Sara Bro (2)
Intim med Sara Bro (2)

22:00  

Abdel mellem fjender (2)
Abdel mellem fjender (2)

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross Ugens nyheder og begivenheder tages under kærlig behandling i DR2's satiriske Quiz - med Gyrith Cecilie Ross ved roret.

23:30  

Det Politiske Talkshow med Mette Vibe Utzon
Det Politiske Talkshow med Mette Vibe Utzon Programmet, der går bag om de vigtigste politiske begivenheder fra ugen, der er gået. Mette Vibe Utzon inviterer tre hovedpersoner fra Christiansborg indenfor og taler med dem om ugens udfordringer, sejre og nederlag og tager os med helt ind i maskinrummet. Det er politisk fyraften med god stemning og tid til det personlige, reflekterede svar.

DR3

21:00  

Last Holiday
Last Holiday Butiksassistenten Georgia får at vide, at hun kun har få uger tilbage at leve i. Georgia beslutter at få det bedste ud af sin sidste tid, så hun køber en billet til spa-byen Karlovy Vary, hvor hun tjekker ind på det fineste hotel. Her huserer nemlig Georgias yndlingskok, og det er langt fra det eneste, den lille by har at byde på. Georgia: Queen Latifah. Sean: LL Cool J. Kragen: Timothy Hutton. Instruktion: Wayne Wang.

22:45  

Moody (2:2)
Moody (2:2) Det er gået helt galt for Moody. Hun har drukket i smug, løjet for sig selv og alle omkring hende og slettet den app på sin telefon, der har hjulpet hende med at holde alkoholen i skak. De mørke tanker har overtaget, mens nytårsaften nærmer sig. En aften, hun gerne vil over uden at drikke. Samtidig er det også ved at gå op for Moody, at det nok ikke er alkoholen, der er den egentlige fjende. Og det kan vise sig at være en vigtig erkendelse, for der er ved at komme gang i karrieren igen.

23:15  

Rejsen til Mars (3:6)
Rejsen til Mars (3:6) Daidalos-missionen er truet, mens mandskabet kæmper for at finde et skjul, der kan beskytte dem mod stråling. Her og nu går Europa og Rusland sammen om at udsende en sonde.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz (4:8)
Den klassiske musikquiz (4:8) Kan aftenens deltagere finde fejl i de klassiske værker? Kan de genkende musik spillet bagfra? Og hvor gode er de til at spille musik på gamle slagtøjsinstrumenter? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. Med sig har de Katrine Gislinge, Klaus Tönshoff, Isabella Hübener og Peter Ettrup Larsen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Henrik Schaefer står for musikken, mens værten, Phillip Faber, forsøger at holde styr på løjerne.

22:00  

Kærlighed eller business?
Kærlighed eller business? Da Carolins far nærmer sig pensionsalderen, begynder han at rejse til Thailand for at møde en kvinde på Carolins alder. Carolin er pinligt berørt, og bedre bliver det ikke, da forholdet mellem faren og den thailandske kvinde, Tukta, efter tre år bliver seriøst og ser ud til at ende med ægteskab.. Er det kærlighed? Eller er det, som datteren tror, 'business'? Eller er det bare en anden form for kærlighed?

23:25  

Historiequizzen: Arbejdermuseet
Historiequizzen: Arbejdermuseet Der går "rød front" i den, når Adrian Hughes og Historiequizzen i aften sender fra Arbejdermuseet i København. Ved du, hvad Stauning fik i fødselsdagsgave af folket, og hvilket øgenavn Stjernepilsneren engang havde? Få svaret når Cecilie Nielsen, Kåre Johannessen, Hanne Fabricius og Christian Donatzky dyster under de smældende faner.

23:55  

Filmselskabet
Filmselskabet Disney er godt i gang med at genindspille alle deres klassikere med rigtige skuespillere og digitale dyr. Hør hvad Jakob Stegelmann synes om det, når han diskuterer Tim Burtons 'Dumbo' med Per Juul Carlsen.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:25  

Lewis: Den sande barmhjertighed
Lewis: Den sande barmhjertighed En gruppe studerende forbereder en opførelse af Shakespeares Købmanden i Venedig. Da skuespillets hovedrolleindehaver findes myrdet, er det Lewis' tur til at træde ind på scenen. Morderen har efterladt et Shakespeare-citat ved liget, og det bliver ikke sidste gang, den belæste gerningsmand slår til. Samtidig graver Hathaway en oplysning frem, der ryster Lewis dybt. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Emma Golding: Daisy Lewis. Instruktion: Bille Eltringham.

02:00  

Hercule Poirot (20)
Hercule Poirot (20) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Vestens Stjerne". To diamanter forsvinder på mystisk vis - er de stjålet eller bare blevet væk?

02:50  

Bonderøven 2011 (18)
Bonderøven 2011 (18) Kastanjegårdens tærskeværk har været på arbejde, så kornsækkene er fyldt godt op. I dag skal den sidste havre tærskes. Frank trækker gederne, koen og kalvene indenfor i den nyrenoverede stald, men det bliver en kortvarig glæde for tyrekalven Manfred - han skal nemlig slagtes. Sendt første gang 01.11.11

03:20  

Et glimt af Danmark II (5)
Et glimt af Danmark II (5) I denne uge er Sisse Fisker taget til en by i Danmark hvor klimaet er i fokus. Hun tager blandt andet livsstilseksperterne Julia Lahme og Lars Aarup med til et plusenergihus, hvor der i stedet for et girokort kommer en check, når elforbruget er gjort op. Spørgsmålet er, om det er nok til, at eksperterne hver især kan gætte i hvilken by de er landet?

03:50  

Skattejægerne
Skattejægerne Vorbasse Marked har en særlig plads i Søren Sørensens hjerte. Og han har taget både nyere brugte og klassiske veteranbiler med - samt en god portion salgsteknik. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen har tomme hylder hjemme i butikken efter en god sæson, så de er taget på jagt efter nye gamle skatte i det østjyske. Lasse Petersen har fået en meget sjælden samling fajance til salg. Og trods svimlende priser på de skrøbelige genstande, så har han et par yderst interesserede kunder.

DR2

00:15  

Clement i Storbritannien (1:3) - Det splittede Europa
Clement i Storbritannien (1:3) - Det splittede Europa Det kom som et chok, da briterne i 2016 valgte at forlade EU. Brexit er ifærd med at forandre både Europa og Storbritannien. I denne serie spørger Clement Kjersgaard: Hvorfor skete det? Og hvad sker der nu? Svarene søger Clement hos vælgere, politikere og eksperter. Over tre afsnit rejser han via Bruxelles til London, byen Sunderland, hvor flertallet var for Brexit og endelig til Edinburgh i Skotland, hvor flertallet helst vil blive i Unionen.

00:45  

Velkommen til Villefranche (8:8)
Velkommen til Villefranche (8:8) Endelig lykkes det Laurène at komme tæt på den usynlige fjende, hun har jagtet i årevis.

01:45  

Lockerbie - jagten på min brors morder
Lockerbie - jagten på min brors morder I sommeren 2011, da den libyske revolution og en række vestlige bombetogter havde tvunget den libyske diktator Gadaffi fra magten, forlod Ken Dornstein sin kone og to små børn for at tage til Libyen for at finde de mænd, der myrdede hans bror, der for 25 år siden var passager på det Pan Am fly, der blev sprængt i luften over den skotske by Lockerbie. Sagen har hvilet tungt på skuldrene af både FBI og det skotske politi og har været en af historiens største uopklarede terrorsager - indtil nu!

03:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:00  

Robotterne kommer (1:2)
Robotterne kommer (1:2) Evolutionsbiologen Ben Garrod er uden at skamme sig nervøs ved den enorme hastighed, robotter udvikler sig, mens elektronikingeniør Danielle George byder dem velkommen med åbne arme. For at forstå både Bens frygt og Danielles optimisme, begynder de at undersøge udviklingen af robotter ved at behandle dem, som om de er en ny 'art'. Spørgsmålet er nemlig, om robotterne vil forbedre menneskeheden eller ende med at true menneskets overlevelse.

01:00  

Flodmonstre VI (2:6)
Flodmonstre VI (2:6) Den eventyrlystne ekstremfisker Jeremy Wade begiver sig ud på endnu et nervepirrende eventyr i Amazonas. Her vil han forsøge at finde frem til et undervandsmonster, der efter sigende har flere mord på samvittigheden og står bag mystiske forsvindinger ved byen Porto de Moz i Brasilien.

01:50  

På vinger over - Asien og Australien
På vinger over - Asien og Australien Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Mens jomfrutranerne smutter en farlig vej ind og ud mellem bjergpassene i Himalaya på vej til Indien, foretrækker gæssene den direkte rute adskillige kilometer over dem. I Rajastan holder gribbene øje med jagende tigre i håb om et hurtigt måltid. Dværgpapegøjer kigger ind til Sydney, og i Japan danser janpanske traner yndefuldt i sneen.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:50  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

00:25  

Wild Mouse
Wild Mouse Georg har været musikanmelder i 25 år. Han er en institution på sin avis, mener han i hvert fald selv, og han tager det ilde op, da han bliver fyret. Georg fortæller ikke sin kone, at han har mistet sit job. I stedet begynder han en række små hævnakter mod sin tidligere chef. Hævnakterne eskalerer, og snart kommer Georgs ellers så stilfærdige, småborgerlige liv helt ud af kontrol. Medvirkende: Josef Hader, Pia Hierzegger, Jörg Hartmann m.fl. Instruktion: Josef Hader.

02:05  

Monty Python's Flying Circus (39)
Monty Python's Flying Circus (39) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

02:30  

Monty Python's Flying Circus (40)
Monty Python's Flying Circus (40) I 1969 skabte fem gale englændere og en enkelt mindst lige så gal amerikaner tv-historie, da de lancerede den gakkede sketchserie Monty Python's Flying Circus. Gå amok i alle de gyldne Python-øjeblikke leveret af John Cleese, Graham Chapman, Eric Idle, Terry Jones, Michael Palin og Terry Gilliam.

03:00  

Lørdagshjørnet - Marty Feldman
Lørdagshjørnet - Marty Feldman The Saturday Corner foregår i aften på engelsk når Henrik Iversen har besøg af den engelske crazy komiker, Marty Feldman. Sendt første gang 10.12.77.

DR Ultra

01:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:35  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0326232057