Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 12. juli 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: søndag d. 12. juli 2020

DR1

00:40  

Mordene i Brokenwood III (2:4)
Mordene i Brokenwood III (2:4) Brokenwoods indbyggere er samlet for at begrave den nyligt afdøde digter Declan O'Grady. Tror de. Da kisten ved et uheld vælter, viser det sig nemlig, at det ikke er Declan, der ligger i den - men derimod en ukendt ung kvinde. Hvem er hun, og hvordan er hun havnet i Declans kiste? En ny sag for Mike Shepherd.

02:10  

Lewis: Magnum opus
Lewis: Magnum opus En universitetsdekan findes myrdet. På gerningsstedet finder makkerparret Lewis og Hathaway et alkymistisk billede, der symboliserer første fase af en proces i fire dele. Der er med andre ord optræk til yderligere tre mord. Hvem har morderen udset som sine næste ofre?

03:40  

Hammerslag 2017 (8)
Hammerslag 2017 (8) Hammerslag er rykket syd for Aarhus for at tage pulsen på byerne i oplandet. Første hus ligger lidt uden for Malling, og er en nyere ejendom, der ligger med en fabelagtig udsigt over Norsminde fjord. Herefter bevæger vi os lidt sydligere til Odder, der bliver mere og mere attraktiv for børnefamilier, som gerne vil lidt væk fra storbylivet. Sidste bolig ligger i det naturskønne Skanderborg, hvor vi har fået fingre i et smukt byhus, der ligger lige ned til søen. Vært: Christian Degn

04:40  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Dage i haven (4:9)
Dage i haven (4:9) Haveentusiasten Pernilla Månsson Colt, gartneren John Taylor, kokken Tareq Taylor og indretningsarkitekten Malin Persson starter havearbejdet et helt nyt sted: En forladt gård skal forvandles til et haveparadis.

06:30  

Alene i vildmarken USA II (5:15)
Alene i vildmarken USA II (5:15) Vancouver Islands barske natur danner ramme om det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Sulten begynder nu for alvor at melde sig hos de deltagere, der har problemer med at få fisk i nettet. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

07:15  

Alene i vildmarken USA II (6:15)
Alene i vildmarken USA II (6:15) Vancouver Islands barske natur begynder for alvor at vise tænder i dette afsnit af det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Nu skal det vise sig, om deltagernes hjemmelavede huler og hytter holder vind og vejr ude. Samtidig begynder ensomheden så småt at melde sig. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:25  

Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt
Dennis Rodman - Sportsstjerne på godt og ondt Han har været hjemløs, drepressiv og har døjet med alkoholproblemer. Den tidligere NBA-stjerne Dennis Rodman fortæller om sit liv - fra barndom til berømmelse og frem til slutningen af hans basketballkarriere. En fortælling om vanskelige og ubehagelige barneår, men også om hans udvikling til rebound-konge - og en af de mest ikoniske basketballspillere i historien.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (30)
Søpapegøjernes ø II (30)

05:15  

Inui (21)
Inui (21)

05:20  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

05:30  

Ramasjang Mysteriet (1)
Ramasjang Mysteriet (1) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Rasmus Klump (2)
Rasmus Klump (2) - møder Ursula

06:10  

Luk op Luk i - DRØMME
Luk op Luk i - DRØMME Thomas har altid vidst, at han skal være megastjerne. Det er hans største drøm. Jakob synes, drømme er for usikre. Så er det bedre at have en plan. Og hans plan er at blive pensionskassedirektør. Eller det er i hvert fald hans forældres plan. Thomas insisterer på, at Jakob må drømme om et eller andet, og sammen kigger de ind i Thomas' magiske krystalkugle for at finde ud af, hvad Jakobs drøm er.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (5)
Superhelten Sprinter Galore (5)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (19)
Gurli Gris III (19) Bedstemor Gris' høns

07:05  

Gurli Gris III (20)
Gurli Gris III (20) Talentdag

07:10  

Simon
Simon

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Hugo er et lille bedårende jungledyr, der bliver kidnappet af den fæle Izabella. Hun vil bruge ham i sin næste storfilm - det lykkes dog Hugo at komme fri og så starter eventyret.. Hugo kommer på en bananbåd og møder DelleKaj. Det fører ham til København hvor han møder Rita.

08:55  

Vidundervovsen Vaffel (41)
Vidundervovsen Vaffel (41)

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Taggart: Privatdetektiven
Taggart: Privatdetektiven Privatdetektiven Andrew MacHendry findes død på bunden af et stenbrud. Hans kæreste afslører, at den døende rigmand Alex Sternwood havde hyret MacHendry til at finde sin yngste datter, Stella. Burke er overbevist om, at MacHendrys eftersøgning er nøglen til gådens løsning. Ikke mindst da han erfarer, at det tilsyneladende lykkedes detektiven at finde Stella dagen før han blev myrdet. Matt Burke: Alex Norton. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Patrick Harkins.

11:20  

Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle
Spiondyr på mission - den sydlige halvkugle Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige robotdyr med kameraer i ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv på den sydlige halvkugle - fra millioner af røde landkrabber, der vandrer fra junglen til kysten for at parre sig til pelssæler, der har udviklet en genial teknik for at undgå at blive spist af den store hvide haj.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland Få de seneste nyheder fra Grønland serveret på dansk.

09:30  

Kultur i farezonen - Nakba i Galilæa
Kultur i farezonen - Nakba i Galilæa Svensk dokumentar fra 2016.. Dokumentarfilm om mennesker over hele verden, som risikerer liv og frihed for sin kunst og kultur. Åmål Murkus er en farverig sanger som kæmper for palæstinensiske rettigheder i Israel. Hun vil synge på en kulturfestival i en af de palæstinensiske landsbyer, der blev ødelagt for 50 år siden, men de israelske myndigheder forsøger at forhindre folk i at vende tilbage til landsbyen.

10:00  

Besat af udstoppede dyr
Besat af udstoppede dyr En udstoppet struds står midt i stuen hos arkitekt Claus Bonderup. Han er begejstret for udstoppede dyr, og fylder sine stuer med dem. Vært Trine Ross besøger det spektakulære hjem, der ligger i en smuk have i Hune, og tager med Claus Bonderup på bjørnejagt i Paris. Besøget hos Claus Bonderup er et program i serien "Besat af", hvor Trine Ross besøger passionerede samlere over hele landet. Tilrettelæggelse Charlotte Rafn Sendt første gang 04.11.14

10:30  

Den svære kunst (1:6)
Den svære kunst (1:6) Thomas Alkärr har altid drømt om at forstå og elske kunst i dens mange former og udtryk, og nu begiver han sig ud på en spændende rejse til en verden, han synes, han ved alt for lidt om. Thomas lægger ud med at tage til USA's østkyst, hvor han tror, han skal opleve kunst på et traditionelt galleri - men han ender langt inde i en skov, hvor han opdager, at en enorm bikube er en del af den excentriske kunstner Terence Kohs kunstverden.

11:00  

Moderedaktørens dagbog (4:6)
Moderedaktørens dagbog (4:6) DRK følger Chris Pedersen fra modemagasinet Cover, mens han dækker historier i den internationale modeverden. Cover har sendt Chris til Londons modeuge for første gang for at rapportere fra bl.a. Burberrys spektakulære show. Senere inviteres han backstage til Hugo's show i Berlin, hvor gæstelisten får stor opmærksomhed. Det får ham til at spekulere over hvordan modeshowet er et kæmpe teaterstykke med mange komponenter, hvoraf tøjet kun er en lille del blandt mange.

11:30  

Langt ude med Arnoldi 3:5
Langt ude med Arnoldi 3:5 DRK følger i hælene på den 74-årige billedkunstner Per Arnoldi, mens han revser til højre og venstre og diskuterer landets arkitektoniske og kulturelle forandring med alle, som gider. Det danske landskab er formgivet og møbleret rundt på af landbrug, veje, vindmøller og højspændingsmaster. Den store vinder er bilismen, men hvad taber vi? Arnoldi diskuterer bl.a. landskabsarkitektur og motorvejsdesign med Søren Ryge midt på den næsten færdigbyggede Silkeborgmotorvej. Og ender langt ude på en mark til en diskussion om formgivning af horisonten med designeren bag de nye gigantiske el-master Erik Bystrup. Tilrettelæggelse: Jon Adelsten.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (4)
Flaskepost fra Stillehavet (4)

09:20  

Min lille hund Mester (1)
Min lille hund Mester (1) Thomas bor alene i sit stille lille hus, og det er han egentlig glad for. Men da en lille talende hund ved navn Mester dukker op ved hans dør skal han nok ændre mening. Mester kan nemlig dufte at Thomas har lavet frikadeller, og dem vil han gerne have fat i. Mester bruger dagen på at overbevise Thomas om, at de kunne blive bedste venner hvis han fik lov at flytte ind, men Thomas er ikke imponeret. Mester ender dog med at invitere sig selv indenfor og det skal Thomas nok blive glad for.

09:27  

Hunden Ib - fodrer myrene
Hunden Ib - fodrer myrene

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (23)
Didrik Drage (23)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (43)
Junglebogen (43)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Oda Omvendt (7)
Oda Omvendt (7)

10:55  

Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7)
Motor Mille og uniformerne - Ambulance (7) Motor Mille elsker at hjælpe andre, og fortæller børnene om dengang hun var med en ambulanceredder ude og hjælpe en mand der var kommet galt afsted, og faldet på cykel. Der er meget, man skal holde styr på. F.eks. skal man kunne holde hovedet koldt som ambulanceredder.

11:10  

Sprinter Galore (9)
Sprinter Galore (9) Sprinter bliver syg og får derfor at vide, at når man er syg så skal man ligge i sengen helt alene. Først keder han sig bravt, men så opdager han at man kan få andre til, at hente ting til sig og det udnytter han. Men pludselig er Sprinter rask og det er i stedet de andre der er syge, og så er rollerne byttet om. Kan sprinter nu bruge sin superheltekraft til at løse situationen?

11:25  

Nana (4:6)
Nana (4:6) Hvorfor kan Anders ikke sove hos sig selv, og hvad lavede Nanas far, da Benny sov hos ham? Hvor store ål kan der fanges i en dansktime, og hvem siger, at blå ting absolut skal kunne bruges til noget? Hvem pjækker, og hvad er det, der er så dejligt med Claus fra niende? Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Formningslærer: Finn Rye Petersen. Frk. Rasmussen: Dorte Højsted. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 12.11.88

11:55  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at krokodillens bedste ven er en lille fugl? Ta´ med Lille Nørd på krokodillejagt og se om det lykkes Anders og Katrine at finde ud af, hvordan krokodillen børster alle sine tænder.

DR1

12:20  

Dyrenes rige (2:5)
Dyrenes rige (2:5) De er nogle af Jordens mest truede dyr. De slås mod naturkræfter og rivaler - og kæmper for at sikre den næste generation. I fire år har et filmhold fulgt nogle af disse dyr. Her besøger vi en koloni af kejserpingviner, der samles på isen ud for Antarktis kyst. De er kommet for at opfostre deres unger. Men for at gøre det, må de samarbejde, ellers kan de ikke holde sig selv og deres unger i live i den grusomme Arktiske kulde.

13:10  

Mesterlære - Lær at male med Michael Kvium (2:6)
Mesterlære - Lær at male med Michael Kvium (2:6) Michael Kvium er en af Danmarks største nulevende billedkunstnere og han åbner nu værktøjskassen, når han giver sin lektion i billedkunst og lærer fra sig af sine mange års erfaringer. I Mesterlære viser Bjarne Reuter, Rasmus Kofoed, Naja Munthe, Paprika Steen & Tim Christensen de tips og tricks, der har ført dem helt til tops indenfor deres felt.

13:40  

Fede forhold (2:6)
Fede forhold (2:6) Thomas og Tina har ikke længere noget sexliv og deres hverdag er fuld af konflikter. Thomas bryder sammen hos parterapeuten, fordi Tina kræver for meget af ham. Parret Isabel og Tina har et lager på flere hundrede liter cola, som de nu skal sige farvel til. Sammen har de opbygget så dårlige kostvaner, at de har ovevejet et brud for at redde deres helbred.

14:10  

80 dage til sommerhus (2:6)
80 dage til sommerhus (2:6) Kusinerne Sara og Camilla får brug for alle døgnets timer, da de beslutter sig for både at bygge ny terrasse og begynde på sommmerhusets mest tidskrævende projekt, badeværelset. Terrassen burde være ligetil, men kusinerne opdager, at virkeligheden er en anden.

14:40  

Danish Dynamite - legenden om de bedste (2:4) - Fodboldopvis
Danish Dynamite - legenden om de bedste (2:4) - Fodboldopvis Efter sejren over Skotland, står holdet overfor puljens måske vanskeligste modstander; de sydamerikanske mestre fra Uruguay. Spillerne har aldrig mødt et sydamerikansk hold før, men rygtet om hårdt fysisk spil og fantastisk dygtige spillere er løbet i forvejen. Holdet har tidligere besejret andre stærke nationer og tror på egne evner. Men ingen havde fantasi til at forestille sig, hvad der skulle komme til at ske.

DR2

12:20  

Knogler fra graven - mysteriet om Den Store Vikingehær
Knogler fra graven - mysteriet om Den Store Vikingehær Der findes en massegrav i den engelske by Repton. Fyldt med skeletter fra næsten 300 mennesker, som arkæologer har haft svært ved at datere. Men ny forskning beviser, at knoglerne i graven sandsynligvis stammer fra nogle af de første danske vikinger, der drog ud i verden for at plyndre, voldtage og hærge. Her dykker vi ned i mysteriet om Den Store Vikingehær, som invaderede England i det 9. århundrede. Hvordan levede, kæmpede og døde de?

13:10  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

13:55  

Kampen om grænsen (1:4) - Tragedien
Kampen om grænsen (1:4) - Tragedien Efter krigen i 1864 mister Danmark Sønderjylland til det tyske rige. Under den følgende "tyskertid" bliver dansk sprog og kultur undertrykt, og en stor tragedie følger i 1914, da tusinder af danske sønderjyder må trække i tysk uniform under 1. Verdenskrig. Gårdejer Laurits Jepsen er en af dem, som må kæmpe i den frygtelige krig, men i 1918 kan han pludselig øjne en chance for at se Sønderjylland blive genforenet med Danmark.

14:25  

Kampen om grænsen (2:4) - Vindere og tabere
Kampen om grænsen (2:4) - Vindere og tabere Europakortet skal tegnes på ny efter 1. Verdenskrig. I det sønderjyske område tages alle midler i brug op til folkeafstemningerne om grænsedragningen. Christian den 10. kaster Danmark ud i Påskekrisen, fordi han som mange andre har svært ved at acceptere afstemningsresultatet. Og da han endelig rider over grænsen på sin hvide hest, er det et splittet grænseland, han rider ind i.

14:55  

Kampen om grænsen (3:4) - En ny trussel
Kampen om grænsen (3:4) - En ny trussel De nye nationale mindretal nord og syd for grænsen har svært ved at affinde sig med deres skæbne i mellemkrigstiden. Og da nazismen spirer frem i Tyskland, fænger drømmen om en ændring af den "uretfærdige" grænse straks hos det tyske mindretal i Danmark. Da krigen kommer, drager tusinder af mænd fra grænselandet atter i felten for Tyskland, nogle frivilligt - og nogle tvunget.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:25  

Stop! (8)
Stop! (8) Klaras moster er på besøg. Hun har altid rigtig gode karameller med, men for at få lov til at smage, skal man først give moster et kram. Det vil Klara ikke, så hun gemmer sig.

12:30  

Mor Muh og Kragen
Mor Muh og Kragen Mor Muh vil gerne lære at køre på cykel, men Kragen prøver at overbevise hende om, at køer ikke kan cykle.

12:40  

Rita og Krokodille - Fisketuren
Rita og Krokodille - Fisketuren Rita og Krokodille skal ud og fiske. Rita belærer Krokodille om hvordan man fisker. Men ved søen er det Krokodille, der fanger alle fisk, selv om han har det gamle fiskenet. Rita bytter net med ham, men det hjælper ikke. Men Rita SKAL fange en fisk og til sidst fanger hun en kæmpe fisk. Så bliver det fisk til middag! Ritas kæmpe fisk, og Krokodilles mange fisk.

12:45  

Morten Skildpadde II (13)
Morten Skildpadde II (13)

13:10  

Kika og Bob (8)
Kika og Bob (8) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

13:45  

Det store Ramasjang Mysterie 8
Det store Ramasjang Mysterie 8 My, Frede og Kristian må kæmpe sig vej ind på Ramasjang Sendestation. Her har Reichardt allerede monteret den tikkende bombe. Kan My og Frede slå bomben fra? Eller går Ramasjang mon i sort for altid?

14:00  

Brillebjørn (3)
Brillebjørn (3) Norsk dramaserie. Sophias far skal øve sig til en koncert, og derfor må Sophia være stille. Men det er mega kedeligt.

14:05  

Alfons Åberg (2)
Alfons Åberg (2) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Han bor alene sammen med sin far, og er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 årig drengs hverdag og de tanker, Alfons gør sig om sin omverden.

14:20  

Cirkeline
Cirkeline Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

14:30  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen og Findus kommer ud i snestorm. Heldigvis ved Peddersen, hvordan man bygger en snehule.

14:45  

Ridderprinsessen Nella (37)
Ridderprinsessen Nella (37)

DR1

15:10  

Nak & Æd - en tjur i Sverige (2:8)
Nak & Æd - en tjur i Sverige (2:8) Efter ti år som makkerpar har de to venner besluttet at gå hver til sit. Derfor tager de til Sverige. Landet med flest singler i hele verden. Det er en livsstil, der skal prøves! En, der også lever singlelivet i Sverige er tjuren. Den skal de to herrer prøve at få ram på, sammen med den svenske Jæger Jonas.

16:10  

Unge Morse III (2)
Unge Morse III (2) En ung kunstmaler omkommer, da hans lejlighed går op i flammer. Samtidig falder en husmor død om på gaden - tilsyneladende ramt af den samme mystiske mavesygdom, som har sendt den halve politistyrke på sygeorlov. Sporene fører kriminalbetjent Morse til et supermarked - og til den rige, men ikke ligefrem harmoniske familie, der ejer butikken. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby.

17:40  

Revy på afstand
Revy på afstand Det populære hold fra dette års aflyste Cirkusrevy, tager endnu engang den aktuelle verdenssituation og hverdagssituation og ja, bare situationen under kærlig behandling. I en perlerække af sketches kommenterer de oplagte hold ugen, når der er "Revy på afstand". Medvirkende: Ulf Pilgaard, Lisbeth Dahl, Niels Ellegaard, Carsten Svendsen og Mille Lehfeldt

DR2

15:25  

Kampen om grænsen (4:4) - Vejen til forsoning
Kampen om grænsen (4:4) - Vejen til forsoning I de første år efter 2. Verdenskrig er grænselandet præget af et voldsomt opgør med Hitlertiden. Syd for grænsen håber det danske mindretal på, at Danmark vil kræve Sydslesvig tilbage. Og nord for grænsen rammes det tyske mindretal hårdt af Retsopgøret, hvor 3500 mænd dømmes og interneres. Forsoningen lader vente på sig i årtier.

15:55  

Julieta
Julieta Der er gået 12 år, siden Julieta sidst så sin datter, Antía. Antía forsvandt ud af Julietas liv som 18-årig, og den fortvivlede mor har ikke hørt fra hende siden. Julieta har søgt overalt efter Antía, men uden held. Det eneste, hun opdager, er, hvor lidt hun egentlig ved om sin datter. Medvirkende: Emma Suárez, Adriana Ugarte, Daniel Grao m.fl. Instruktion: Pedro Almodóvar.

17:30  

Gæsten og Hesten
Gæsten og Hesten Melvin Kakooza og Christine Feldthaus besøger fire danske luksushoteller. Den ene tjekker ind som gæst og den anden som arbejdshest. Gæsten nyder luksuslivet og arbejdshesten følger en stram vagtplan fra tidlig morgen til sen aften, for at levere den luksus gæsterne forventer.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (41)
Gurli Gris VII (41)

15:15  

Gurli Gris VII (42)
Gurli Gris VII (42)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder sommerfuglene + Vovserne redder en underjordisk kylling

17:00  

Rasmus Klump (3)
Rasmus Klump (3) Luftens akrobater

17:10  

Rasmus Klump (4)
Rasmus Klump (4) Næsten klar til ræs

17:25  

Løgnhalsen som tandlæge (7:10)
Løgnhalsen som tandlæge (7:10) Tandlægen synger opera og den grænseløse læge må flygte ud af den anden ende af krokodillen. Gnom stjæler slik og får så dårlig ånde, at de tror patienterne har rådne tænder. Alt sammen for at opnå anerkendelse fra løgnhalsens retskafne sønner. Medvirkende: Carl Quist-Møller, Øyvind Ougaard, Nina Paulovski.

17:50  

Tre venner (1)
Tre venner (1) Anne og Elias er bedste venner. En dag er der en ny pige på legepladsen, de ikke har set før.

DR1

18:00  

Keld og Hilda tester fremtiden (2:6) - Et sundere liv?
Keld og Hilda tester fremtiden (2:6) - Et sundere liv? Fremtidens Sundhed. Kan teknologien hjælpe Hilda til at sove bedre i fremtiden? Eller måske forlænge duoens arbejdsliv? Keld Heick tages med bukserne nede - når han tester et ældrevenligt toilet. Og sammen tester ægteparret, om vejen til et sundt liv ligger i at lade forskellige tekniske dimser sladre om vores krop og velbefindende.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Spiondyr på mission - de arktiske egne
Spiondyr på mission - de arktiske egne Dyreverdenen er fuld af spektakulære underværker. Men hvordan er det at komme helt tæt på dem? For at finde ud af det, sættes livagtige spiondyr med kameraer ud i naturen. Se med, når de infiltrerer og afslører det ekstraordinære dyreliv i de arktiske egne - fra søelefant-hanner, der kæmper om retten til at parre sig med en gruppe hunner til arktiske ulveunger, der drager ud på deres første jagt.

20:00  

Sommertogtet - lyden af vores land (2:6)
Sommertogtet - lyden af vores land (2:6) Troels Lyby har inviteret tre nye artister med ombord på Skibet Aron og denne gang er det Barbara Moleko, Chief 1 og Kim Sjøgren, der rejser med Sommertogtet ud i dejlige Danmark. Undervejs vil de hver især spille en sang, som har stor betydning for dem, og særligt Barbaras sang går lige i hjertet på Chief 1.

DR2

19:50  

DR2 bringer kulturen ud
DR2 bringer kulturen ud

20:00  

Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7)
Rick Stein: Fra Venedig til Istanbul (6:7) Den britiske kok, Rick Stein, holder af at opleve andre landes kultur og ikke mindst deres køkkener. Den gastronomiske rejse går gennem landene i det gamle Byzantiske Rige, Italien, Kroatien, Albanien, Grækenland og Tyrkiet. Rick forlader det sydlige Grækenland og tager til den tyrkiske vestkyst, hvor han med fornøjelse smager den cremede armolaost, der er modnet i gedeskind, Urlas berømte rødvin og en fantastisk tyrkisk morgenmad.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman.

18:15  

Kasper og Sofie II (11)
Kasper og Sofie II (11) Lus hærger i børnehaven. Kasper får lus og lærer, hvordan man kommer af med dem. Derefter lærer Randi alle børnene, hvordan lus spreder sig, og hvordan de skal undgå udbrud i fremtiden.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)

18:40  

Pyjamasheltene II (25)
Pyjamasheltene II (25)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (9)
Zorro (9) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (14)
Svampebob Firkant VII (14) Monstret der kom til Bikini Bunden + Velkommen til Bikini Bunds-trekanten

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:20  

Belgravia (3:6)
Belgravia (3:6) Stephen Bellasis' pengeproblemer kommer frem i lyset. Det får hans søn John til at vende sit grådige blik mod lady Caroline og den gådefulde Charles Pope. Hvad er Charles' hemmelighed? Samtidig er Susan Trenchard ikke tilbageholdende med at udnytte familiens nye omgangskreds.

22:05  

Sportsmagasinet
Sportsmagasinet Få de vigtigste og mest fascinerende historier fra sportens verden, når DR1 hver søndag blænder op for Sportsmagasinet. Du møder de største danskere sportsstjerner i både sejren og nederlagets stund, på træningsbanen og på stadion. Du får alt det bedste fra Superligaen i fodbold, og de historier der sætter dagsordenen i sportens verden. Vært: Josefine Høgh.

22:30  

Miraklet på Hudsonfloden
Miraklet på Hudsonfloden Den 15. januar 2009 redder piloten "Sully" Sullenberger 155 menneskeliv. Det gør han, da det nærmest mirakuløst lykkes ham at lande sit rutefly på Hudsonfloden midt i New York, efter begge flyets motorer sætter ud. Sullys snarrådige bedrift gør ham til en folkehelt, men samtidig bliver han genstand for en undersøgelse, der truer med at ødelægge hans karriere. Medvirkende: Tom Hanks, Aaron Eckhart, Laura Linney m.fl. Instruktion: Clint Eastwood.

DR2

21:30  

Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj
Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj Den 29. april 2010 rundede Danmarks mest populære forfatter Bjarne Reuter 60 år, og i den anledning gik Helle Retbøll Carl tæt på forfatteren bag bøger som Zappa, Busters Verden og bestselleren Løgnhalsen fra Umbrien. Bjarne Reuter fortæller, hvordan hans hovedpersoner nærmest besætter ham for at fortælle deres historier og om sit dobbeltliv, hvor han føler sig tættere på sine figurer end på sin egen familie. Vi følger ham til Italien, hvor Løgnhalsen Fra Umbrien lige nu er nomineret til en fornem, italiensk litteraturpris, og udsendelsen viser også klip fra filmatiseringerne af Bjarne Reuters mange romaner. Sendt første gang 28.04.10

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

23:50  

Kald mig bare brun (2:3)
Kald mig bare brun (2:3) Danskere med brun hud har gennem historien været en eksotisk størrelse. I 1905 udstillede Zoologisk to brune børn fra De dansk Vestindiske øer. Skuespilleren og manuskriptforfatteren Anna Neye er brun dansker anno 2016. I denne programserie søger hun tilbage i historien for finde ud af, hvordan brune danskeres liv har været fra 1600 og frem til i dag. Anna Neye er født og opvokset i Danmark, men hun føler, at hun altid er blevet betragtet som anderledes på grund af sin hudfarve. Hvordan bliver brune danskere betragtet og fremstillet, og hvordan kan det være, at et stor flertal af børn betragter en hvid dukke som smukkere end en brun dukke?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:00  

Mord uden grænser (3:8)
Mord uden grænser (3:8) The Team. Dansk/Tysk/Belgisk tv-serie fra 2015 Journalisten Poquelin arbejdede på en bog om Loukauskis og hans kriminelle forretning, da han interviewede de myrdede prostituerede. De vidnede imod Loukauskis - og blev angiveligt derfor dræbt og Poquelin tortureret. Alt hans materiale er lagret på en password-beskyttet webserver, men Poquelin samarbejder ikke med politiet. Da Alicias overordnede, dommeren Stephane Pernel, pludselig forsøger at begå selvmord, er undersøgelsen slået tilbage til udgangspunktet - det eneste spor er nu Theo Janke, Marias alfons. Uegnet for børn. Harald Bjørn: Lars Mikkelsen. Jackie Mueller : Jasmin Gerat. Alicia Verbeek : Veerle Baetens. m.fl. Manuskript: Mai Brostrøm & Peter Thorsboe. Instruktion: Kasper Gaardsøe. Foto: Jan Pallesen. Musik: Jean-Paul Wall. Produktion: Nordisk Film og ZDF i samarbejde med bl.a. DR.

01:00  

Spionernes bro
Spionernes bro I 1950'erne kastes advokaten James Donovan hovedkulds ind i den kolde krig, da han bliver bedt om at forsvare en sovjetisk spion, der risikerer dødsstraf i USA. Nogle år senere bliver et amerikansk spionfly skudt ned over russisk jord. Piloten tages til fange og idømmes ti års fængsel. Donovan får den næsten umulige opgave at forhandle sig frem til at få piloten løsladt. Medvirkende: Tom Hanks, Mark Rylance, Alan Alda m.fl. Instruktion: Steven Spielberg.

03:10  

Kystvagten (21:68)
Kystvagten (21:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

03:55  

Bonderøven 2015 (18)
Bonderøven 2015 (18) Da Frank købte Kastaniegården, var der 4 æbletræer på grunden, nu er der over 30. Frank smager og fortæller historierne om bl.a. Filippa, Gråsten og Maglemer æblerne, som også gæssene får glæde af. Og så går turen til Svalbard, hvor Frank ser, hvordan alverdens frø bliver sikkerhedsopbevaret, dybt nede i kulden under et bjerg. Selv lande som Nordkorea og Syrien sender deres frø til Frø-genbanken. Hjemme igen er det blevet tid til at servere kogte kartofler for grisene.

DR2

00:20  

Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven flyve
Min ven SKAL redde verden: Jorden går under og min ven flyve Det smadrer kloden at købe nyt tøj - men de fede sko var på udsalg. Det er vanvittig komplekst, og ikke enten eller. Det ved Jespers ven Nicolaj af alle mennesker. For han er modekonge, millionær og klimadeprimeret.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0709222614