Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 17. december 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: søndag d. 17. december 2017

DR1

01:25  

Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde
Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde "Nede blandt de døde". Martin Barrett bliver skudt gennem sit vindue med et haglgevær. Barretts perfekte hjem afslører ikke mange ting om sin ejer, men en side fra et auktionskatalog sætter Barnaby og Jones på sporet af, hvordan han tjente sine penge. Nemlig gennem systematisk afpresning af folk med hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Skal morderen findes blandt hans ofre? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Carol Hatchard: Polly Hemingway. Instruktion: Renny Rye.

03:00  

Lewis: Eunukken
Lewis: Eunukken En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Stuart Orme.

04:35  

Når chimpansen er mat i sokkerne
Når chimpansen er mat i sokkerne Chimpansen Sam har influenza. Som chef for chimpanseflokken i Givskud Zoo er det lidt af et problem - hvis det ikke var, fordi resten af flokken er forkølede. Og dyrlæger har Fanden skabt, mener både Sam og de fleste andre dyr i "Bag kulisserne i Zoo". Måske er det på grund af det lidt anstrengte samarbejdsklima, at chimpansen Malene, på trods af spiral, pludselig til alles overraskelse føder endnu en unge. Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg Sendt første gang 20.01.00

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:30  

Pølser i Frilandshaven
Pølser i Frilandshaven Frilandshavens sommermenu står på håndlavede pølser med hjemmelavet remoulade og ketchup, alt sammen serveret på Jørgen Skouboes nylavede parasolbord. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 02.08.06

06:00  

Danskernes Krønike - Vores kærlighed
Danskernes Krønike - Vores kærlighed Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag- gennem deres egne optagelser. For Kaya Brüels far, Niels Herskind, fra København var det naturligt at fordele kærlighed og børn på flere forhold. Først da han senere mødte Mette, lød startskuddet til en traditionel kernefamilie, der senere har fungeret som forbillede for Kaya Brüel. Hos familien Holmstrup fra Charlottenlund var der derimod ingen slinger i valsen, da mor fandt den eneste ene i far. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med kærligheden på godt og ondt siden 1960 og frem til i dag, hvor net-dating vinder stadig større terræn og skilsmisse ikke længere er tabu. Sendt første gang 28.11.06

06:30  

Luksuskrejlerne (185)
Luksuskrejlerne (185) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

07:15  

Luksuskrejlerne (186)
Luksuskrejlerne (186) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

08:00  

De britiske antikskatte (20:25)
De britiske antikskatte (20:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:10  

Da Sharon mødte Rob III (4:6)
Da Sharon mødte Rob III (4:6) Et besøg hos lægen får Sharon til at føle sig gammel. Samtidig inviterer Fran og Chris til middag. Der er noget, de gerne vil spørge om. Sharons bror, Fergal, er hjemme fra Spanien. Livet sydpå er ikke helt så sødt, som han drømte om.

01:35  

Da Sharon mødte Rob III (5:6)
Da Sharon mødte Rob III (5:6) Rob er begyndt på sit gamle arbejde igen. Samtidig rejser Sharon hjem til Irland efter at have modtaget dårlige nyheder. Mens hun er væk, kommer Robs liv ud af kontrol.

02:00  

Da Sharon mødte Rob III (6:6)
Da Sharon mødte Rob III (6:6) Rob og Sharon er i Irland til Sharons fars begravelse. Robs utålelige mor har taget turen fra USA for at deltage - og købe nogle dejlige irske sweatre. Rob er begyndt at drikke igen, men hvordan kan han fortælle det til Sharon?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

Hjælp! Min pilot er væk!
Hjælp! Min pilot er væk! I oktober 2013 var den 77-årige John Wildey på vej hjem fra en fredelig dag på landet som eneste passager i en vens fly. Pludselig bliver vennen utilpas, og ti minutter efter er han kollapset over instrumenterne, efterladende John uden flyveerfaring alene i et fly 500 meter over jorden, mens dagen begynder at gå på hæld. Nu begynder et timelangt mareridt for den ældre mand, mens flypersonale på jorden forsøger at guide ham til landing i bælgmørke og uden lys i kabinen!

01:55  

Ice Road Truckers IX (7:10)
Ice Road Truckers IX (7:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

00:30  

Babel
Babel Det amerikanske par Richard og Susan er taget på ferie i Marokko for at redde deres ægteskab. Ikke langt derfra er to drenge ude for at holde øje med en flok geder. De beslutter at afprøve deres nye riffel. Skuddet rammer den forbipasserende bus med de to turister. Denne hændelse sætter en kæde af begivenheder i gang, som kommer til at involvere mennesker fra hele verden. Susan: Cate Blanchett. Richard: Brad Pitt. Santiago: Gael García Bernal. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

03:35  

Et minuts stilhed
Et minuts stilhed På gymnasiet i Hirtshafen holder man et minuts stilhed for at mindes den unge lærer Stella, der er omkommet efter en ulykke. Blandt de sørgende står Christian på 18. For ham var Stella mere end blot en lærer - hun var hans første kærlighed. I al hemmelighed har de haft en lidenskabelig kærlighedsaffære. En magisk sommeraffære, som sluttede alt for brat, men som altid vil følge Christian. Stella Petersen: Julia Koschitz. Christian Voigt: Jonas Nay. Wilhelm Voigt: Uwe Preuss. Instruktion: Thorsten M. Schmidt.

05:05  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

07:50  

Dagens sang: Stjernen over Betlehem
Dagens sang: Stjernen over Betlehem

07:55  

Livet starter ved 100
Livet starter ved 100 Hun er blevet kaldt verdens ældste blogger og Sveriges mest moderne pensionist. Dagny Carlsson er 103 år, hun blev født samme år som skibet Titanic sank. Hendes blog har mere end en halv million besøgende, og ingen kommer godt fra at påstå, at "alt var meget bedre før i tiden" - den køber hun ikke! Hun lever sit liv fuldt ud, hver dag og så længe hun har det. Nordvision fra Sverige.

08:55  

Mysterium: En ny menneskeart?
Mysterium: En ny menneskeart? En gruppe australske og kinesiske forskere opdager nogle gamle menneskeknogler i en hule i det sydvestlige Kina. Knoglerne skiller sig dog ud fra andre arter kendt af videnskaben. Repræsenterer de en ny art? Og hvis ja, hvad er der sket med disse mennesker? De gamle knogler udfordrer alt, hvad vi tror, vi ved om den menneskelige evolution og rejser muligvis det største spørgsmål af alle - hvad gør os til mennesker?

DR Ultra

06:00  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

06:20  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

06:40  

Braceface (41)
Braceface (41) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Hæng ud med hajerne

07:25  

Wild Kratts
Wild Kratts En lille fjer på

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar (25)
Pingvinerne fra Madagascar (25) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

08:35  

Gumball IV (25)
Gumball IV (25)

08:45  

Gumball IV (26)
Gumball IV (26)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (12)
Babar (12) Tryk ikke på knappen!

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (6)
Motor Mille og Børnebanden (6) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bolde, og han skærer dem over og bruger dem som urtepotter. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få boldene tilbage.

06:05  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12) Den store butik

06:10  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13) Ulden musik

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fest med flagermus

06:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Raketdrengen

06:40  

Nissernes Ø (16:24)
Nissernes Ø (16:24) "Kys pelikanen!". Nissedoktoren må igen på arbejde - for at kurere Lunte og Vagtnissen Vagn. Men selvfølgelig først og fremmest for at kunne skrive en regning. Troldkvinden Jinx er lidt mere bevendt - men i virkeligheden er det måske eksprespelikanen Mette Wuns, der klarer ærterne. Eller æblerne? Det er sjældent, at grønlandske fangere ligefrem forfølger byttet ned gennem hullet i isen - men alting ændrer sig jo. Til slut er der kun én ting, der gælder: Følg Santa! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Jan Gintberg, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

07:30  

Bamse og Røverbyen
Bamse og Røverbyen Vi følger verdens stærkeste og rareste Bamse, Ole Opfinder og Lille Hopsa på et nyt, spændende eventyr gennem Troldeskoven. Den onde Reinard Ræv har samlet alle skurke i byen for at bortføre Farmor, så Bamse aldrig mere kan få krafthonning. Bamse tøver ikke, og han begiver sig sammen med sine trofaste venner ind i den mørke troldeskov og til røvernes by for at redde Farmor.

08:30  

Motor Mille på maskintur - Asfaltudlægger (5)
Motor Mille på maskintur - Asfaltudlægger (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

08:45  

Motor Mille på maskintur - Helikopter (6)
Motor Mille på maskintur - Helikopter (6) Motor Mille elsker store maskiner. Også dem der kan flyve. Men hun er nødt til at indrømme overfor gadens børn, at hun aldrig har lært at flyve en helkopter. Så hun aftaler med dem at lære det på en dag, så hun kan leve op til sit navn. Men hvordan får man egentlig en helikopter op i luften? Og hvordan styrer man den?

 
DR1

09:00  

Sundhedsmagasinet: Yoga
Sundhedsmagasinet: Yoga

09:25  

Madmagasinet: Julemad
Madmagasinet: Julemad Madmagasinet handler denne gang om julemiddagen d. 24. dec., som godt kan være lidt af et pres, fordi den helst skal sidde lige i skabet. Tina Müller ser på, hvilken and man skal gå efter, og hvordan man finder rundt i junglen af købetilbehør som bl.a. glaskartofler og rødkål. I køkkenet lover Adam Aamann, at alle med nogle simple tricks kan få succes med den perfekte klassiske julemiddag. Og det gælder også for Tina, som for første gang er i køkkenet med Adam.

09:55  

Biker for Vorherre.
Biker for Vorherre. Leif var engang præsident for den antikristne rockergruppe 666 (senere Bandidos). Motorcykler, bandekrige og dødsforagt var en del af hans hverdag. I dag kører Leif stadig Harley, men nu i den kristne bikerklub Exodus. Efter en frygtelig tragedie fandt han Gud. Per Wennicks dokumentarfilm fortæller den grumme historie.

10:55  

Columbo: Bedrag i stort format
Columbo: Bedrag i stort format Kriminalkommissær Columbo har lige et spørgsmål til, da han får til opgave at se nærmere på en dødsulykke i en militærlejr. For måske var det slet ikke nogen ulykke? Hvad lavede for eksempel generalens unge kone dén nat sammen med oberst Brailie? Columbo: Peter Falk. Brailie: Robert Foxworth. Keegan: Andy Romano. Instruktion: Sam Wanamaker.

DR2

09:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

09:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

10:15  

Sveriges mest beundrede mand (1:2)
Sveriges mest beundrede mand (1:2) Historien om Volvos mangeårige topchef, hans storhed og hans fald. Da Pehr G. Gyllenhammar ansættes, starter en ny epoke i Volvos historie og ikke mindst i svensk erhvervsliv. Koncernens nye mand vil som øverste leder ikke agere i baggrunden, han vil ses. Han er risikovillig og satser stort, møder undervejs modstand på højt niveau, men han knytter stærke bånd til fabrikkens arbejdere og til fagforeningen, og i ni år i træk bliver han valgt til Sveriges mest beundrede mand. Gyllenhammar blev i visse kredse kaldt Kejseren, mens det svenske folk var på fornavn med ham. Del 1:2. Nordvision fra Sverige.

11:15  

Sveriges mest beundrede mand (2:2)
Sveriges mest beundrede mand (2:2) Historien om Volvos mangeårige topchef, hans storhed og hans fald. Da Pehr G. Gyllenhammar er på toppen af sin karriere, sigter han endnu højere, men denne gang skal det vise sig, at hverken hans visioner eller karisma rækker til endnu en succes. Her fortæller både Gyllenhammar, hans venner og hans modstandere åbent om fiaskoen med Renault-affæren der førte til, at manden, der på grund af sine manerer af nogen blev kaldt Kejseren, men af det svenske folk bare PG, stod foran sit fald. Gyllenhammars storhedstid var forbi og han var ikke længere 'Sveriges mest beundrede mand'. Del 2:2. Nordvision fra Sverige.

DR3

09:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

09:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:20  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

11:40  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

DR K

09:55  

Jens Jensen - danskeren der formede Chicago
Jens Jensen - danskeren der formede Chicago Den danskfødte Jens Jensen (1860-1951) immigrerede i 1800-tallet fra Danmark og til USA, hvor han gjorde en hastig karriere fra gadefejer til byplanlægger og banebrydende miljøforkæmper i datidens Chicago. Da Jensen ankom til Chicago i 1885, var byen historiens hurtigst voksende, og den værste at bo i. Med stor risiko for sig selv og sin familie bekæmpede Jens Jensen korruption og en utæmmet industri i vækst og kæmpede for at skaffe lys og luft til byens arbejderbefolkning i form af parker og fælles haver, hvor de kunne dyrke grøntsager.

10:45  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (5:6) Hendes historie er en ægte askepotfortælling om den smukke prinsesse der blev gift med den fattige prins og vandt det halve kongerige. På sin rejse i sporet på denne smukke og dannede dronning Louise støder Liv Thomsen på en anden og langt mere kontroversiel Louise: Louise Rasmussen, kendt som grevinde Danner, gift med Frederik den 7. De to Louise'r kunne ikke fordrage hinanden. Deres uvenskab handlede om kongelighed, klassekamp og kvindebilleder. Og er en del af en større fortælling om 1800 tallet, hvor Danmark gennemlever en forrygende udvikling fra enevælde til demokrati. Fra guldalder til klunketid. Sendt første gang 01.02.12

11:25  

På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6)
På sporet af dronningerne - 600 års Danmarkshistorie (6:6) Hun er den første dronning, vi kan fortælle om gennem levende billeder nærmest fra vugge til død. I dette program portrætterer vi den smukke svenske prinsesse som blev gift med den bramfri danske sømandsprins. Et par som inviterede pressen indenfor i de private gemakker og som gnubbede skuldre med socialdemokratiske statsministre og fodboldfans. Ingrid oplevede to verdenskrige, voldsomme revolutioner og helt utrolige teknologiske landvindinger. Hun oplevede også, hvordan kongehuset igen og igen blev udsat for voldsom kritik og folkelig uvilje. Dronning Ingrid døde på tærsklen til et nyt årtusinde. Det er blevet sagt, at hun var den sidste rigtige dronning i Danmark. Sendt første gang 08.02.12

DR Ultra

09:00  

Den lille julemand
Den lille julemand Hvert 163. år er det tid til at finde en ny Julemand. Nu er tiden kommet. Julemanden skal på pension, og i jagten på sin afløser flyver han til den anden side af kloden for at mødes med den lille forældreløse dreng, Nicholas. Blandt alle verdens børn er han den udvalgte for han har et helt rent hjerte. Men Nicholas er en usikker og genert lille dreng, og hvad mere er - han er bange for at flyve! Nicholas ansættes som julemandens hjælper. Julemandens helt store opgave denne jul bliver at oplære en lille forsigtig dreng til at blive en stor, glad, farverig, og ikke mindst flyvende julemand.

10:10  

Walter og Trofast - En særlig ferietur
Walter og Trofast - En særlig ferietur Modellervoksfilm om det skøre par. I denne film har de ikke noget ost i huset - men så kan man da selvfølgelig altid tage en tur til månen.

10:35  

Junglebanden
Junglebanden

10:45  

Store Nørd i militæret (6)
Store Nørd i militæret (6) Fregatten Peter Willemoes er Danmarks stærkeste våben på søen. Skibet vejer 6500 tons og er i stand til at bekæmpe fjender i luften, på land, på søen og under overfladen. Men hvordan er det overhovedet muligt for så tung en metalkonstruktion at flyde? Hvordan skaber den fremdrift? Og hvad gør besætningen, hvis der skulle opstå brand ombord? Alt det og meget mere kigger Nørderne på, når de tager på krigsøvelse med Danmarks vildeste søuhyrer!

11:05  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

11:20  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

11:35  

Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2)
Hjalte vs Tjelle - Ostevæggen (2) I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton.

11:50  

Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8)
Hjalte vs Tjelle - Tømmerflådeduellen (8) Hjalte og Tjelle skal i dette program udfordres i deres spejderevner! De skal duellere i disciplinen Vandhatten og så skal de se, hvem af de to, der hurtigst kan bygge en tømmerflåde. Og taberen af dagens dueller - ja, han skal have snobrødsdej i underbukserne.

DR Ramasjang

09:00  

Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk
Quizdyrene II (7) - Kænguruen Anuk Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Denne gang er det kænguruen Anuk, der får chancen for at vinde en flot præmie. Anuk er fra Australien, men bor i Danmark sammen med sin kængurumand Minik. Spørgsmålet er hvor godt hun har sat sig ind i fuglelivet i sit nye hjemland? For det er netop fugle i Danmark, som hun bliver quizzet i. Heldigvis kan hun bede sin mand om hjælp undervejs og forhåbentligt ende med en masse point og en flot præmie.

09:10  

Quizdyrene II (8) - Araen Sugar
Quizdyrene II (8) - Araen Sugar Dagens quizdyr er en gammel kending. Det er nemlig araen Sugar, som allerede har været med i quizdyrene en gang før. Den gang fik han et enkelt flot point og var meget tilfreds med både det og sin præmie. Siden dengang har Sugar fået sig en kæreste, som hedder Honey. Nu vil Sugar gerne stille op i Quizdyrene igen, for at vise Honey hvor god han er til at quizze. Spørgsmålet er om Sugar ved nok om aber til at imponere Honey? Og om han ender med flere point end sidste gang han var med i Quizdyrene.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Anders Lund Madsen hjælper ham fra sidelinjen. I dag er Bruno led og ked af kulden. Han vil på ferie i sydens sol, og så er det jo heldigt, at han får besøg af Mille, som kan lave sandaler ud af piberensere.

09:25  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

09:34  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow

09:35  

F for Får (26)
F for Får (26) Fårrygende animation fra Aardman

09:45  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

10:00  

Peter Plys
Peter Plys

10:20  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:30  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:50  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:00  

Sprinter Galore II - Cykel (9)
Sprinter Galore II - Cykel (9) Det kan godt være lidt kedeligt, synes Sprinter, når man aldrig må komme ud, så da Magnus tager på tur med sine forældre, forbarmer Viola sig over Sprinter og går med til at lære ham at cykle. Det viser sig dog at være sværere end som så - særligt når det går ned ad bakke, og der pludselig er en stor gren i vejen ...

11:15  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (4)
Ramasjang Mysteriet V (4) Sebastian er i problemer! Han har mistet sin helt særlige fuglebog. Det pudsige er, at den er stjålet fra hans fuglebur! Hvem kan dog være så fræk? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Men han er ikke alene. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Christian. Men kan de opklare mysteriet? Husk at se med!

DR1

12:25  

Jericho (4:4)
Jericho (4:4) Annie Quaintain står i et frygteligt dilemma. Johnny Blackwood er mistænkt for mordet på Red Killeen. Nu må Annie vælge mellem at redde sin elsker eller sin søn fra en grusom skæbne.

13:55  

Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)
Spise med Price: "Eviva Espana" (6:6)

14:25  

Guld på godset (8:8)
Guld på godset (8:8) I denne uge inviterer Guld på Godset danskerne og deres antikviteter på besøg på Voergaard slot i Vendsyssel. Her har nordjyderne sørget for solskin til de mange gæster, der kommer for at få vurderet deres arvestykker af Danmarks dygtigste eksperter. Mens der bliver sat priser og historisk perspektiv på de medbragte ting på slotspladsen, bliver programmets vært, Mette Bluhme Rieck, vist rundt på og omkring slottet af Verner Krog, der er professionel rundviser på Voergaard. Og så stiger spændingen, når fire professionelle antikopkøbere står klar i slottets Riddersal for at byde på udvalgte antikviteter. De får i denne uge mulighed for at byde på en moderne 50'er sofa og to sjældne Fog og Mørup lamper. Spørgsmålet er nu, om buddene bliver høje nok til, at sælgerne synes, de fine ting skal skifte ejer. Sendt første gang 14.08.13

DR2

12:15  

Stella Parton - søster til Dolly
Stella Parton - søster til Dolly Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Stelle Parton ville være professionel sanger lige som sin storesøster, Dolly. Hun har indspillet mere end 30 album og har medvirket i adskillige musicals på Broadway, men men uden at slå igennem.

13:00  

Vanessa Branson - søster til Richard
Vanessa Branson - søster til Richard Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Fordi Richardt altid har overskygget sine søskende, har Vanessa Branson prøvet at finde en niche og har fundet den i kunsten. I dag er hun en ledende skikkelse på den blomstrende kunstscene i Marrakech.

13:45  

Leon Hendrix - bror til Jimi
Leon Hendrix - bror til Jimi Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Det er hårdt arbejde at være bror til verdens bedste guitarspiller. For Leon Hendrix er der stadig masser af penge at tjene på arven efter den berømte guitarlegende.

14:30  

George Obama - bror til Barack
George Obama - bror til Barack Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? George Obama bor i et slumkvarter i Nairobi i Kenya. Siden hans bror Barack blev præsident i USA, har der hvilet en tung byrde på hans skuldre.

DR3

12:00  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår piger, og endnu mindre den onde abe, der gemmer sig i hans skab, samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

12:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:05  

X Factor UK 2017 (13)
X Factor UK 2017 (13) Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

12:05  

JOANNA LUMLEY: IN THE KINGDOM OF THE THUNDER DRAGON
JOANNA LUMLEY: IN THE KINGDOM OF THE THUNDER DRAGON

12:55  

JOANNA LUMLEY: IN THE LAND OF THE NORTHERN LIGHTS
JOANNA LUMLEY: IN THE LAND OF THE NORTHERN LIGHTS

14:00  

Gudstjeneste fra Thisted kirke
Gudstjeneste fra Thisted kirke Thisted kirkes Drenge-Mandskor synger motet af Bernhard Lewkovitch: Ørken og hede. Menigheden synger Blomstre som en rosengård. Sognepræst Anne Mette Grønborg Sørensen er liturg og prædikant. Evangeliet er af Lukas og handler om lyset der vil besøge dem, der sidder i mørke og i dødens skygge. Ved orglet er det organist Svend Ole Kombak og kantor Niels Granvig dirigerer Drenge-Mandskoret. Thisted kirke ligger midt i byen, hvor der har stået kirke siden middelalderen. Den nuværende kirke er bygget af flere omgange. De ældste dele tilbage i 1500 tallet. Kirkens skib og kor er tilsammen 40 meter langt. Alteret er fra kirkens katolske tid, skåret omkring 1520. Det er en fløjtavle, som i midterfeltet har 3 figurer. Hovedfiguren er jomfru Maria, fremstillet som himmeldronning med krone og trædende på måneseglet.

14:45  

5 skarpe om julen (1:4)
5 skarpe om julen (1:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens tidspunkter.

DR Ultra

12:00  

Klassens Jul - Død over julefesten (13)
Klassens Jul - Død over julefesten (13) Frederik har alle beviserne på plads for at afsløre Mathilde som den onde nisse. Men en SMS fra Josefine, får Frederik til at udskyde sine planer. Beskeden fra Josefine fører nemlig Frederik ned på skolens toilet, hvor der venter en ubehagelig overraskelse. En overraskelse som kan få alvorlige konsekvenser for Frederik.

12:10  

Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14)
Klassens Jul - Frederik bliver bortvist (14) Frederik bliver anklaget for at være den onde nisse, og for første gang oplever han, hvordan det føles at blive holdt udenfor i klassen. Frederik prøver ihærdigt at komme ind i varmen igen. Men samtidig er Mathilde gået til inspektøren for at fortælle, at det Frederik, der står bag nissens hærværk og mobning. Tror inspektøren på Mathilde? Og vil det få konsekvenser for Frederik?

12:25  

Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15)
Klassens Jul - Bertram som Luciabrud (15) Der skal være Luciaoptog på skolen, og både Bertram og Martine kæmper for at blive Lucia brud. Begge mistænker nemlig hinanden for at stå bag hærværket på skolens toilet. Og med en rolle som Lucia-brud får man også en mikrofon. En mikrofon som vil være god til at råbe ud over hele skolen med, når man skal afsløre hvem, der er ansvarlig for hærværket.

12:35  

Klassens Jul - Sild eller sandhed (16)
Klassens Jul - Sild eller sandhed (16) Fælles Jul kræver en fælles menu. Derfor har alle i klassen taget en ret med, så de kan stemme om hvad, der skal serveres på den store aften. Josefine har dog vigtigere ting at tænke på. Hun vil tale med Bertram, da hun mistænker ham for at vide noget om nissen. Måske han har nogle informationer, der kan bevise, at Frederik er uskyldig.

12:50  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) For at styrke klassens sammenhold har lærer Charlotte arrangeret en skattejagt for klassen. Bertram, Martine, Josefine og Mathilde er i gruppe sammen. Sidstnævnte er meget opsat på at vinde skattejagtens præmie. Men resten af gruppen har en helt anden mission; at finde ud af hvem der står bag D.O.N. Et uhyggeligt opkald på Bertrams telefon bringer gruppen tættere på sandheden.

13:05  

Designtalenterne - Afgørelsen (15)
Designtalenterne - Afgørelsen (15)

13:20  

Braceface (42)
Braceface (42) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

13:45  

Braceface (43)
Braceface (43) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:05  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:15  

Junglebanden
Junglebanden Juniors første fangst

14:25  

Junglebanden
Junglebanden Angreb mod junglebanden

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

12:10  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En lærestreg

12:20  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel På frihedens veje

12:35  

Tree Fu Tom (20)
Tree Fu Tom (20)

13:00  

Rosa fra Rouladegade (9)
Rosa fra Rouladegade (9) Hvis man vil overraske nogen med en kage, så er Rosa den helt rigtige at besøge. Så det gør Martin. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin morfar. Sammen forklæder de sig som fugleskræmsler og sniger sig ind på morfars gård, for at finde ud af hvad kagen skal smage af og hvordan den skal se ud.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (34) På jagt efter Flynn

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (35) Kugleskør med kroket

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (36) Samarbejde

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Hr Pinds juleeventyr
Hr Pinds juleeventyr Historien om Hr. Pind, en glad familiefar, der kommer på en vild rejse for at nå hjem til jul og støder på mange forhindringer undervejs.

DR1

15:25  

Inspector Morse: Et kors for Morse
Inspector Morse: Et kors for Morse Næsten et år efter mordet på sygeplejersken Yvonne Harrison puster et anonymt brev nyt liv i den uopklarede sag, der overdrages til Inspector Morses assistent, Lewis. Omtrent samtidig vender Morse tilbage fra en længere sygeorlov, og inden længe kører han igen parløb med Lewis, der dog ikke er udelt begejstret for sin kollegas indblanding. Inspector Morse: John Thaw. Lewis: Kevin Whately. Sir Lionel Phelps: T.P. McKenna. Manuskript: Stephen Churchett efter Colin Dexters roman. Instruktion: Jack Gold.

17:05  

Jul med Den klassiske musikquiz
Jul med Den klassiske musikquiz Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajner, og Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at styre de to hold gennem aftenens runder, hvor DR SymfoniOrkestret spiller en vigtig rolle. Hvor svært er det at genkende et stykke musik, når det bliver spillet bagfra? Hvor mange toner skal de to hold høre for at finde frem til et kendt klassisk værk? Og kan man spille orkestermusik udelukkende på plastikrør og slagtøjsinstrumenter?

17:35  

Cirkusrevyen 2016 (1:2)
Cirkusrevyen 2016 (1:2) Glæd dig til et brag af et show med sang, musik og spektakulære koreografier i første del af Cirkusrevyen 2016. Oplev bandt andet Lisbeth Dahl som lummer bedstemor, Niels Ellegaard som irriterende butiksmedarbejder uden situationsfornemmelse; Ulf Pilgaard som rasende fuldmægtig og ikke mindst debutant Lise Baastrup som kvinden der er hemmeligt forelsket i Søren Pind. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

DR2

15:15  

Din yndlingsmad: Baked beans
Din yndlingsmad: Baked beans Gregg Wallace hjælper med at losse 27 tons hvide bønner fra Nordamerika og følger dem på en knap to og en halv kilometer lang rejse gennem verdens største baked beans fabrik, der producerer mere end tre millioner dåser bagte bønner i døgnet.

16:15  

Rejsen ad de hellige floder - Ganges
Rejsen ad de hellige floder - Ganges Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Siomon Reenves følger den hellige flod Ganges fra dens kilde til dens udmunding i havet, og undersøger undervejs, hvordan Idiens økonomi har påvirket den religiøse kultur.

17:05  

Djævlebrigaden
Djævlebrigaden I 1942 opretter de allierede en gruppe, der skal operere bag fjendens linjer. Gruppen er bredt sammensat af elitesoldater og det værste udskud, og opgaven med at få dem til at arbejde sammen som en enhed tilfalder den elskværdige oberstløjtnant Frederick. Robert Frederick: William Holden. Major Crown: Cliff Robertson. Major Bricker: Vince Edwards. Instruktion: Andrew V. McLaglen.

DR3

15:10  

Underworld: Rise of the Lycans
Underworld: Rise of the Lycans I en fjern fortid regerer vampyrerne over varulvene. På sin borg holder vampyrkongen Viktor den unge varulv Lucian som slave. Hvad Viktor ikke ved, er, at Lucian og Viktors datter Sonja er elskende. Og en dag stiller de to sig i spidsen for et blodigt oprør mod den grusomme konge. Lucian: Michael Sheen. Viktor: Bill Nighy. Sonja: Rhona Mitra. Instruktion: Patrick Tatopoulos.

16:35  

What's Your Number?
What's Your Number? I løbet af sit forholdsvis korte liv har Ally datet næsten 20 forskellige mænd. Nu er det på tide at forsøge sig med et mere seriøst forhold, så Ally går i gang med at opsøge alle sine gamle flammer. Kunne én af dem mon være den eneste ene? Ally: Anna Faris. Colin: Chris Evans. Daisy: Ari Graynor. Instruktion: Mark Mylod.

DR K

15:05  

5 skarpe om julen (2:4)
5 skarpe om julen (2:4) I 5 skarpe om julen får du muligheden for at komme bag om gavepapir og juleræs og blive klogere på, hvad julen handler om som kristen tradition. Vi giver dig fem skarpe punkter på 20 minutter, der skærer ind til benet på julens steder.

15:25  

Vild med bøger
Vild med bøger Flemming Møldrup får besøg af en aktuel forfatter.

15:55  

Jussi - alting afhænger af øjnene der ser
Jussi - alting afhænger af øjnene der ser Dokumentarfilm om forfatteren Jussi Adler-Olsen, der beskriver hans opvækst på diverse sindssygehospitaler, hvor faderen var overlæge i psykiatri, bl.a. på Brønderslev Sygehus. Rejsen tilbage til sindssygen beskriver rammen om Jussi Adler-Olsens forfatterskab, og den bagage og arv, som faderen videregav i kraft af viden, rummelighed og medmenneskelighed. Filmen er instrueret af Helle Retbøll Carl.

16:55  

Frøken Frimans krig II (1:3)
Frøken Frimans krig II (1:3) Svensk dramakomedie fra 2014. Del 1 af 3. Året er 1906 og den svenske rigsdag har netop nedstem et forslag om stemmeret til kvinder. Dagmar Friman og de andre i foreningen Svenska Hem gør sig klar til kamp - men deres ærkefjende Frithiof Johannesson har en meget energisk kone og ikke mindst venner i magtens korridorer. Medvirkende: Sissela Kyle, Maria Kulle, Frida Hallgren, Sofia Ledarp m fl. Manus: Pernilla Oljelund. Instruktion: Harald Hamrell. Producent: SVT i samarbejde med bl.a. DR.

17:55  

Frøken Frimans krig II (2:3)
Frøken Frimans krig II (2:3) Svensk dramakomedie fra 2014. Del 2 af 3. Dagmar och Kinna har indkaldt til hemmelige møder om stemmeret i butiken. Frithiof Johannesson har indledt en klapjagt på kvinderne fra foreningen altimens han selv er kandidat til rigsdagen. Kinna må lyve om sin forbudte kærlighed og Alma lyver om Toras graviditet og om Emmys sygdom. Medvirkende: Sissela Kyle, Maria Kulle, Frida Hallgren, Sofia Ledarp m fl. Manus: Pernilla Oljelund. Instruktion: Harald Hamrell. Producent: SVT i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ultra

15:00  

Pinocchio
Pinocchio Animationsfilm fra 2012 Tømreren Gepetto er ensom og ønsker sig brændende en søn. Til at holde sig selskab udskærer han en marionetdukke, som han døber Pinocchio. Ved et mirakel vækkes dukken til live, og for en stund ser Gepettos største ønske ud til at være gået i opfyldelse. Pinocchios nysgerrige natur skaber dog også problemer for parret.

16:15  

Wild Kratts
Wild Kratts En lille fjer på

16:40  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

17:00  

Junglebanden
Junglebanden

17:10  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:45  

Selma og Sally - På tur med vennerne
Selma og Sally - På tur med vennerne I Afrika, i landet Burkina Faso, bor de to danske piger Selma og Sally. De bor her fordi deres mor er ambassadør i landet. I dag er det lørdag og pigerne har fri. Det er sjældent, at pigerne kommer andre steder hen end skolen og deres hjem, for Burkina Faso er et farligt land at gå rundt i alene. Men i dag skal de på tur med to af deres venner. De skal blandt andet en tur i tivoli. Men tivoli i Burkina Faso er langt fra tivoli som de kender det.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (31)
Sarah og And (31) Ballonræs

15:05  

Sarah og And (32)
Sarah og And (32) Punkterpumpe

15:15  

Morten Skildpadde (18)
Morten Skildpadde (18) Morten som lokomotivfører

15:40  

Gurli Gris VI (23)
Gurli Gris VI (23) Gurlis cirkus

15:50  

Chuggington
Chuggington Stop, Koko, stop!

16:00  

Chuggington
Chuggington Koko stikker af

16:10  

Masha og Bjørnen (17)
Masha og Bjørnen (17) Dagens helt i skysovs

16:15  

Albi
Albi Albi vil flyve

16:20  

Yakari III (20)
Yakari III (20)

16:35  

Paw Patrol II (17)
Paw Patrol II (17) Vovserne redder sig en forkølelse

17:00  

Ramajetternes Jul (17:24)
Ramajetternes Jul (17:24) Selma og de andre vender hjem til lufthavnen med en overvågningsvideo af K. Rampus, men da de viser videoen til Flummer, får de sig noget af en overraskelse.

17:15  

Nissernes Ø (17:24)
Nissernes Ø (17:24) Storfangeren opsøger åndemaneren, Angakoq, langt ude i ødemarken. Fornøje-Frederik har endelig fået fingre i Hjertets Renhed, så nu kan han selv trylle! Opdager Puala, at de er i besiddelse af den magiske kam, da hun reder sit hår? Og da Nissebanden når frem til Santas Palads, forsvinder Santa for altid. Tilbage står de med Skrivernissen Günther. Nu er der ingen tvivl: Den hemmelige kuvert må åbnes! For dette ER den værst tænkelige katastrofe! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Marie og Marias Vinter (5:6)
Marie og Marias Vinter (5:6) Det forventede brev fra fru Rosenknop ankommer endelig til Rosevej. Mens Marie og Maria er væk hjemmefra, kidnapper Amalie familien Lillesen og sælger dem til Cirkusdirektøren. Marie og Maria spørger politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella om hjælp til redningsaktionen. Brumle slipper væk fra Amalie og skynder sig hen til Summeberg og Brummeberg. Han vil have fat i trylledrikken, så han kan redde sin familie.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Det er vores Jul (3)
Det er vores Jul (3) Vært Mette Bluhme Rieck er inviteret til overdådig julemiddag, som den blev lavet i 1920'ernes Danmark. Her hjælper hun til med at lave en gammeldags risalamande. De ansatte i Den Gamle By nærmer sig årets store julearrangement, og gartneren Gitte tager derfor på jagt efter et perfekt, 10 meter højt juletræ.

19:30  

Snefald (17:24)
Snefald (17:24) Selma, Pil og Frida sniger sig ud om natten for at lede efter natfuglene, som Trixter fortalte om. Svendsen tror, at Ruth fjerner julebrevene fra postkassen om aftenen, men det bliver hun fornærmet over. Hun lader Svendsen og Hugo sidde i Antikvariatet natten over, så de kan se, at det ikke er hende, der fjerner brevene. Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Julehilsen til Grønland 2017
Julehilsen til Grønland 2017 I år er det 85 år siden DR for første gang sendte Julehilsen til Grønland. I år fejrer vi fællesskabet. Fællesskabet mellem danskere og grønlændere, fællesskabet med naturen, fællesskabet i musikken. På scenen står Nive Nielsen and the Deer Children, Da Bartali Crew, strygere fra Aalborg symfoniorkester og det grønlandske kor Ikinngutigiit. Værterne er Maria Motzfeldt og Timm Vladimir.

DR2

20:30  

Nak & Æd en and - 3. forsøg
Nak & Æd en and - 3. forsøg Det er blevet oktober, og andejagten er gået ind. To gange tidligere er det gået galt for Jørgen og Nikolaj, når de har forsøgt at få en and med hjem til gryderne. Derfor er de taget til Aarø i Sønderjylland, hvor himlen siges at blive sort af fugle. Og denne gang skal det bare lykkes, for hvis Jørgen rammer forbi, står der nemlig muldvarp på menuen. Sendt første gang 11.12.11

DR3

18:15  

Menneskets utrolige univers (1:5)
Menneskets utrolige univers (1:5) Menneskehedens historie er ikke overraskende set fra mennesket den mest værdifulde ting, der er sket i universets historie. Men hvordan er vi nået fra at ligne vores forfædre, aberne, til at kunne sende mennesker ud i rummet? Med udgangspunkt i den nyeste videnskabelige viden undersøges her alt fra bevidsthedens natur til menneskets trang til hele tiden at søge nye indsigter i det ukendte, alt sammen for at skildre menneskehedens lange rejse fra de afrikanske sletter til månen.

19:05  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

19:35  

Pandaerne (1:7)
Pandaerne (1:7) Tommy er chokeret over sine børns udvikling. Han føler, at de er ved at gå i moralsk fordærv. Derfor beslutter han sig for at Vanessa og Conrad skal sendes i kloster. Vanessa gider ikke og løber hjemmefra, mens Conrad indlogeres på et katolsk kloster. Her viser det sig at den lille dreng har alt for mange spørgsmål til det der står i Bibelen.

20:00  

Verdens mærkeligste skabninger II (7:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (7:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor dør hundredvis af rener i Norge? Hvorfor koger en flod i Peru? Og hvorfor falder der blodrød regn i Spanien?

20:45  

Krisministeren (10:10)
Krisministeren (10:10) Kris kaster sig ud i et nyt fængslende tv-koncept. Der er også en meget vigtig klimadebat, som inspirerer Kris. Og enden er nær.

DR K

18:55  

Frøken Frimans krig II (3:3)
Frøken Frimans krig II (3:3) Svensk dramakomedie fra 2014. Del 3 af 3. Der har været indbrud i butikken, men uden at det gik ud over de indsamlede underskrifter til rigsdagen. Ægteparet Johanneson skyr dog ingen midler for at forhindre kvinderne i at nå rigsdagen. Alma og Emmy forbereder Jon og Toras bryllup samtidig med, at Kinna tvinges til at opgive sin store kærlighed. Medvirkende: Sissela Kyle, Maria Kulle, Frida Hallgren, Sofia Ledarp m fl. Manus: Pernilla Oljelund. Instruktion: Harald Hamrell. Producent: SVT i samarbejde med bl.a. DR.

19:55  

Dagens sang: Stjernen over Betlehem
Dagens sang: Stjernen over Betlehem

20:00  

Frøken Frimans krig III (1:3)
Frøken Frimans krig III (1:3) Svensk tv-serie fra 2016. Sæson 3, afsnit (1:3) Dagmar Friman og hendes engagerede kvindeskare er tilbage. Denne gang er det vilkårene som byens prostituerede lever under som optager dem, men alle er ikke enige om, at dette er en sag for Svenska Hem. Samtidig spirer kærligheden for Emmy, da hun møder hønseopdrætteren Alf. Medvirkende: Sissela Kyle, Sofia Ledarp, Frida Hallgren m.fl. Produktion: SVT.

DR Ultra

18:00  

Troldspejlet - Star Wars
Troldspejlet - Star Wars

18:30  

Hjalte vs Tjelle - På høje hæle (10)
Hjalte vs Tjelle - På høje hæle (10) Hjalte og Tjelle skal i dette program finde deres indre kvinde frem. De skal handle ind til lagkage og det foregår i høje hæle. Den, der først har fundet de rigtige ingredienser har vundet og lagkagen, ja den skal taberen have lige i fjæset!

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (17:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (17:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (16:24)
Snefald (16:24) Selma, Pil og Frida sniger sig ud i haven for at lede efter Julius' hemmelige ven. Winter er vred, fordi folk ikke gider at følge hans nye regler. I Antikvariatet kommer der mange kunder, og julebrevene forsvinder om natten. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (3:10)
Trio (3:10) Et våben er på afveje i bygden, og Nora må redde sin bror Robin fra mistanke. TRIO er på sporet af den tredje stenplade. Et jordskred har flyttet den. Computeren simulerer jordskredet og giver de nye koordinater. Men flere er ude efter Odins guld.

19:50  

Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9)
Hjalte vs Tjelle - Snørebåndsforhindringen (9) I dagens program kilder det i Hjalte og Tjelles næser. De skal nyse på kommando, og så skal de virkelig have det lange ben foran. Det får de dog lidt svært ved! For drengene er blevet udfordret i, hvem af de to, der hurtigst gennemfører en forhindringsbane med deres snørebånd bundet sammen. I dumme kostumer selvfølgelig.

20:00  

Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6)
Mit 50/50 liv - Graffitimesteren (6) Louis´ vildeste drøm er gået i opfyldelse; Louis er nemlig blevet udtaget til at være med i graffiti-teamet, der skal male nordens længste graffitimur i Malmø. Det bliver for vildt og Louis er ikke til at skyde igennem. Men da der opstår problemer og ingen alligevel kan køre ham til Malmø, tager Louis sagen i egen hånd - det er på tide at gøre oprør.

20:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

20:30  

Zarafa
Zarafa Beduinen Hassan har fanget girafungen Zarafa for at bringe den fra Afrika til Paris. Her skal den gives som gave til den franske konge Charles X. Den 10-årige dreng, Maki, har lovet at passe på giraffen, så han følger med på den farefulde rejse.

DR Ramasjang

18:00  

Doktor McStuffins
Doktor McStuffins

18:30  

Motor Mille på maskintur - Skraldebil (8)
Motor Mille på maskintur - Skraldebil (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

18:45  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen sår kartofler og gulerødder, men Findus mener, at det vil være bedre at prøve med frikadeller. Tegnefilm

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40) Ham, der fik skylden

19:05  

Tree Fu Tom (14)
Tree Fu Tom (14)

19:30  

Zorro (12)
Zorro (12) Klokken

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Meteorregnen

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:40  

Arthur & George
Arthur & George Den berømte forfatter Arthur Conan Doyle er overvældet af sorg efter sin kones død. Manden, der skabte Sherlock Holmes, har ikke engang lyst til at skrive længere. Snart bliver han dog optaget af et mysterium fra virkelighedens verden. Den unge indiske advokat George Edalji har netop afsonet en dom på tre års fængsel. Han hævder, at han var offer for et justitsmord, og nu beder han sir Arthur om hjælp til at bevise sin uskyld. Arthur Conan Doyle: Martin Clunes. George Edalji: Arsher Ali. Alfred Wood: Charles Edwards. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

21:00  

Laban's Jul - Julefrokosten (3:4)
Laban's Jul - Julefrokosten (3:4) Det er dagen, hvor årets medarbejder-julefrokost skal løbe af stablen. Og Carsten gør sig umage for at se godt ud for Maja. Planlægningen forløber fint, indtil Carsten bliver kaldt ind til Jette - sammen med Victor; de to skal stå for underholdningen... Sammen... Det er selvfølgelig ikke lige hvad Carsten havde i tankerne, men han finder hurtigt på en måde at overgå Victor og vinde Majas gunst. Går det efter planen?

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:45  

Reign of Assassins
Reign of Assassins I det gamle Kina kommer snigmorderen Shi Yu i besiddelse af en sagnomspunden munks mumie. Snart er der en pris på hendes hoved, for hendes gamle snigmorder-broderskab, Mørke Sten, er også ude efter mumien. Shi Yu skifter navn til Zeng Jing, får en operation, der ændrer hendes ansigt, og begynder et nyt liv. Men Mørke Sten er i hælene på hende, og snart må Zeng Jing igen finde sværdet frem. Zeng Jing: Michelle Yeoh. Woo-sung Jung: Xueqi Wang. Cao Feng: Jiang Ah-sheng. Instruktion: Chao-Bin Su.

DR3

21:00  

Red Lights
Red Lights Sammen med psykologen Margaret Matheson rejser den unge Tom Buckley rundt for at undersøge paranormale fænomener - og afsløre dem som svindelnumre. Snart står makkerparret over for deres livs største udfordring. Den karismatiske Simon Silver er verdensberømt for sine psykiske evner. Og da Margaret og Tom begynder at efterforske ham, sætter det Toms verdenssyn på en hård prøve. Tom Buckley: Cillian Murphy. Margaret Matheson: Sigourney Weaver. Simon Silver: Robert De Niro. Instruktion: Rodrigo Cortés.

22:45  

Remember Me
Remember Me Efter en familietragedie har den unge, rebelske Tyler fået et anspændt forhold til sin far. Tyler tror ikke, at nogen kan forstå de følelser, han slås med - indtil den dag han møder den jævnaldrende pige Ally, der selv har oplevet et stort tab. Tyler Hawkins: Robert Pattinson. Ally Craig: Emilie de Ravin. Neil Craig: Chris Cooper. Instruktion: Allen Coulter.

DR K

21:00  

Frøken Frimans krig III (2:3)
Frøken Frimans krig III (2:3) Svensk tv-serie fra 2016. Sæson 3, afsnit (2:3) Dagmar Friman og Kinna vil afsløre Rigsdagsmedlem Wiklands dobbeltspil i prostitutionsspørgsmålet, men han er en farlig fjende. Noget som Johannesson parret også mærker. Jon finder et sted at bo til sig selv og datteren, men myndighederne er ikke sikre på, at en enlig far kan tage vare på et barn. Medvirkende: Sissela Kyle, Sofia Ledarp, Frida Hallgren m.fl. Produktion: SVT.

22:00  

Frøken Frimans krig III (3:3)
Frøken Frimans krig III (3:3) Svensk tv-serie fra 2016. Sæson 3, afsnit (3:3) Rigsdagsmedlem Wikland sidder foreløbig trygt i sadlen, mens Svenska Hem anklages for at sprede løgne og usædelighed. Det kræver en kraftanstrengelse af Dagmar og hendes venner for at slå anklagerne tilbage og hjælpen kommer fra uventet hold. Et dødsfald tvinger Emmy ud i en vanskelig beslutning. Medvirkende: Sissela Kyle, Sofia Ledarp, Frida Hallgren m.fl. Produktion: SVT.

23:00  

Orientekspressen på første klasse
Orientekspressen på første klasse Kom med ombord på en ekstraordinær togtur. Venice Simplon-Orient-Express er et privatejet luksustog, der normalt kører mellem London og Venedig. Her står den på champagne, hvide duge og femstjernede retter - samtidig sørger togets personale for, at servicen er i top.

23:45  

Historiequizzen: Kronborg Slot
Historiequizzen: Kronborg Slot På det store slot Kronborg ved Helsingør byder Adrian Hughes i aften velkommen til en historiequiz i kongernes, festernes og krigenes tegn. Deltagerne skal bl.a. gætte, om Frederik den 2.'s dronning mon skrev pikante noveller i sin fritid. Deltagerne er Hanne Fabricius, Kåre Johannessen, Trine Halle og Christian Donatzky.

DR Ultra

21:40  

Mille (5)
Mille (5) Mille vil være venner med Tobias igen, men Denise er allerede i fuld gang med at overtage hendes plads. Til gengæld lykkes det endelig for Jimmy at invitere Leila ud - men aftenen forløber ikke lige, som han havde tænkt sig. Samtidigt har Leila store problemer med at få kaffebaren til at løbe rundt. Da Mille vil finde ud af mere om, hvad Denise har gang i, ender hun med at blive helt til grin. Medvirkende: Mille: Mathilde Arcel Fock. Leila: Lærke Winther. Conny: Michelle Bjørn-Andersen. Tobias: Lucas Munk Billing. Denise: Emilie Kadziola. Jimmy: Janus Nabil Bakrawi. Carsten: David Rousing. Svendsen: Torben Zeller. Endvidere: Frederikke Nielsen, Asbjørn Agger, Finn Bergh, Niels Thelke og Marie Louise Wille. Manuskript: Poul Berg. Instruktion: Poul Berg. Foto: Rasmus Arrildt, dff. Scenografi: Peter de Neergaard. Musik: Mika Vandborg & Per Lange.

22:12  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Mistænkt (2:2)
Mistænkt (2:2) Presset på kriminalinspektør Jane Tennison vokser. Som kvinde i en mandsdomineret branche må hun kæmpe en hård kamp for at vinde sine kollegers respekt, men der er stadig ikke skyggen af bevis mod den mordmistænkte George Marlow. Også på hjemmefronten har Jane problemer, for hendes kæreste Peter er begyndt at føle sig temmelig forsømt. Jane Tennison: Helen Mirren. Otley: Tom Bell. Kernan: John Benfield. Instruktion: Christopher Menaul.

01:40  

Sherlock Holmes (26)
Sherlock Holmes (26) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Ulykken ved Thor Bridge". Det har varet godt en måned, uden at noget dramatisk er sket, og Holmes er ved at dø af kedsomhed. Men så får han et brev fra en vis mr. Gibson, en amerikansk mangemillionær, der har slået sig ned på et dejligt gods i Hampshire med sin brasilianske kone, Maria. Maria er fundet død ved Thor Bridge, klædt i selskabstøj og med en kugle gennem hovedet...

02:25  

Sherlock Holmes (27)
Sherlock Holmes (27) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Sir Roberts mystiske adfærd". En kreditor forsvinder, og et søskendepar skændes. Men da en menneskeknogle bliver fundet i fyret, er det på høje tid, at Sherlock Holmes og doktor Watson kommer ind i billedet.

03:15  

Herskab og tjenestefolk (61:68)
Herskab og tjenestefolk (61:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR2

01:30  

Søstre bag tremmer
Søstre bag tremmer Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

01:00  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

01:30  

Så stort: Meccanomotorcyklen
Så stort: Meccanomotorcyklen Legebarnet James May vil forsøge at bygge en motorcykel med sidevogn ud af meccano. Motorcyklen skal bruges til at køre TT-race på Isle of Man og skal kunne bære både James og hans passagerer vineksperten Oz Clarke. Kig med os se, hvordan det går.

02:30  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

03:00  

Mord på film: Actionfilm
Mord på film: Actionfilm DR3 tester actionsstunts, når Snake og Sigurd kaster sig ud i deres hidtil mest halsbrækkende forsøg i videnskabens navn. De skal nemlig forsøge at komme ud af en synkende bil. Derudover skal det en gang for alle bevises om man kan bruge et franskbrød som lyddæmper, og så bliver de to værter bogstaveligtalt blæst omkuld, når de tester tryk fra eksplosioner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:15  

Kunsten at miste: Livet før døden (4:4)
Kunsten at miste: Livet før døden (4:4) Hvordan lever man den sidste tid, når døden er uundgåelig? Journalist Esben Kjær har selv forsøgt at overvinde døden, men kæmpet forgæves for sin søn. I det her program møder han Christel, som lever sammen med sin teenagedatter, som har en uhelbredelig hjernetumor. Men også Jørgen, som insisterer på at leve livet den sidste tid, han har tilbage.

00:45  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson er sammen med skuespiller Pilou Asbæk i julehumør i sæsonens sidste udgave af Filmselskabet. De skal tale om den seneste film i Star Wars-sagaen, 'The Last Jedi, og du får også domme over 'The Death of Stalin' samt årets bedste film.

01:15  

Før sneen falder
Før sneen falder Siyar på 16 bor i en lille landsby i Kurdistan. Efter sin fars død er han familiens overhoved. Da hans 18-årige søster flygter fra sit eget bryllup, får Siyar ansvaret for at finde hende og genoprette familiens gode navn. Jagten på søsteren sender ham ud på en farlig rejse gennem Europa helt til Norge. Undervejs møder han den unge pige Evin, der vækker nye følelser i ham. Siyar: Abdullah Taher. Evin: Suzan Ilir. Nermin: Bahar Ozen. Instruktion: Hisham Zaman.

02:55  

Jagten på Chaplin
Jagten på Chaplin I Schweiz i 1977 løslades småforbryderen Eddy fra fængslet. Han flytter ind hos sin ven Osman og dennes syvårige datter. Det er småt med penge, men da Eddy hører, at Charlie Chaplin netop er død, får han en ide. Hvorfor ikke stjæle den berømte filmstjernes lig og forlange løsepenge af hans familie? Eddy: Benoît Poelvoorde. Osman: Roschdy Zem. Samira: Séli Gmach. Instruktion: Xavier Beauvois.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1212090451