Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 31. maj 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 31. maj 2017

DR1

00:15  

Sagen genåbnet (2): Udbrændt
Sagen genåbnet (2): Udbrændt En ung kvinde sætter ild til en bil, netop som Peter Boyd kommer forbi. Boyd anholder den unge kvinde - og dermed har han skaffet sit efterforskningshold en ny sag. Kvindens far omkom nemlig i en bilulykke nogle år tidligere, og hun er besat af tanken om at finde dødsårsagen. Boyd bliver følelsesmæssigt berørt af hendes forklaring, og han beslutter sig for at grave i sagen. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Frankie Wharton: Holly Aird. Instruktion: Edward Bennett.

01:55  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (6)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (6) Vincent får til at opgave at afsløre en kvinde, der har bedøvet en mand og stjålet hans vielsesring. Det fører ham til en bølle ved navn Gavin West, der terroriserer det lokale katolske medborgerhus. Da Gavins håndlangere sender husets bestyrer på hospitalet, sætter Vincent alt ind på at få ram på deres brutale chef. Det går imidlertid snart op for ham, at Gavin ikke handler på egen hånd. Hvem er ude efter medborgerhuset - og hvorfor? Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Laura: Liz White.

03:05  

Annemad (7:16)
Annemad (7:16) Følg med i Anne Hjernøes kulinariske verdensomrejse - hjemme i hendes eget køkken. I dag vil hun lave en masse små retter fra det krydrede indiske køkken. Menuen står bl.a. på lam i krydret karrysauce, hjemmesyltede løg og en lækker æblechutney. Og så tager Anne os med en tur på landet, hvor vi skal besøge en superlækker gårdbutik. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 14.12.08

03:35  

Hammerslag 2010 (10)
Hammerslag 2010 (10) Hammerslag er taget til Esbjerg for at gætte pris på en moderne, minimalistisk bolig lidt uden for centrum. Næste udfordring er en smuk, moderniseret murermestervilla i centrum af Esbjerg. Sidste udfordring er et lækkert, stråtækt sommerhus i første række til havet i Blåvand. Sendt første gang 07.09.10

04:05  

Danmarks skønneste hjem - Sydlige Jylland (6:10)
Danmarks skønneste hjem - Sydlige Jylland (6:10) På deres vej rundt i landet er dommertrioen i aften nået til det Sydlige Jylland, hvor tre meget forskellige huse venter dem. De skal bl.a. besøge et hjem på 750 m2 med riddersal og egen sø og en ombygget lade. Se med, når dommerne beslutter hvilket hjem der har det, der skal til for at gå videre til finalen om at vinde Danmarks Skønneste Hjem 2012?

04:35  

52 dage som hjemløs (2:7)
52 dage som hjemløs (2:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke hvad det vil sige at være hjemløs. Det tærer på Toke at være afhængig af andre for at få noget at spise, men da han stadig ikke har nogle penge, bliver han nødt til at lægge al stolthed og selvværd til side og begynde at tigge. Da natten falder på og det bliver koldt, skal Toke sammen med den hjemløse narkoman, Elliot, finde et sted at sove. Planen er at overnatte på et offentligt toilet med varme i gulvet, men toilettet er under renovering, og så er gode råd dyre.

05:05  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Helges skønne haver (10:10)
Helges skønne haver (10:10) Haverum i afstemte farver. Sissinghurst Castle Garden er berømt for sine fine farveafstemte haverum, blandt andet den gyldne have og det violette staudebed - alt i den skønneste harmoni. I køkkenhaven viser Helge Petersen salaten til vinterbrug, og hvordan porrerne opbevares om vinteren. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:05  

52 dage som hjemløs (6:7)
52 dage som hjemløs (6:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke hvad det vil sige at være hjemløs. Det er blevet Jul og endelig er det blevet dagen hvor Toke må åbne den gave, han fik med af Margrethe, da han tog af sted. Med den får han mulighed for at give Elliot en oplevelse, hvor han i et kort øjeblik er en del af samfundet. Juledagene bruger Toke sammen med narkomanen Kasper, der bor på Mændenes Hjem på Vesterbro. Kasper og hans mor skal af sted for at få en afklaring på Kaspers kontanthjælp, men køreturen fører dem helt andre steder hen, end Toke først havde forestillet sig.

06:35  

I hus til halsen V (5:8)
I hus til halsen V (5:8) Da Berit og Dennis Brandli flyttede fra København til Agersø ud for Skælskør, byttede de storbyens menneskemængde og hæsblæsende tempo ud med rolige naturomgivelser og færre end 200 øboere. Og de blev så glade for øen og roen, at de efter to år valgte at blive ejere i stedet for lejere med købet af en fin og rummelig rødstensvilla. To børn og et årti senere har parret haft villaen til salg i hele fem år - uden at være kommet drømmen om et mere fleksibelt liv på fastlandet nærmere. Sagen er nemlig dén, at man som øboere med job, skole og børnehave på fastlandet er evigt afhængig af færgens afgangstider. Og det kan særligt Berit ikke holde til længere. Derfor har familien bedt ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til at prøve at få rusket nyt liv i deres hussalg.

07:20  

PETs blinde øje
PETs blinde øje

08:05  

De flyvende læger (210:224)
De flyvende læger (210:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:50  

Downton Abbey (1)
Downton Abbey (1) 16. april 1912. Herskab og tjenestefolk på godset Downton Abbey vågner op til en ny dag, men snart vil intet længere være helt som før. Aviserne kan berette, at Titanic er forlist, og lord og lady Grantham får besked om, at arvingen til godset er blandt de omkomne. Så hvem er den nye arving? I hvert fald ikke Granthams tre voksne døtre, for arvegangen tillader kun en mandlig arving. Også blandt tjenestefolkene er der postyr. Den beregnende Thomas må se sig forbigået til stillingen som lord Granthams kammertjener. Og han tænker kun på at få vippet sin rival af pinden.

DR2

00:05  

Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer
Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer Som den første dansker nogensinde har Mogens Lykketoft været formand for FNs generalforsamling. De fleste i FN forventer endnu en formand, som vil koncentrere sig om receptioner og skåltaler, men den garvede danske politiker har andre planer. Vi følger bag facaden, hvordan Mogens Lykketoft kaster sig ud i verdenspolitik på højeste plan for at gennemføre ændringer for klimaet, freden, og skabe politisk åbenhed i en lukket verden.

01:05  

Bortført af Nordkorea
Bortført af Nordkorea Den 22-årige Yaeko blev kidnappet i 1978. Året før forsvandt den kun 13-årige Megumi. Susumi blev taget i 1976, og den 19-årige Hitomi blev bortført i 1978 ligesom thailandske Anocha og rumænske Doina. Blandt de tusinder andre ofre for den nordkoreanske bortførelsespolitik for 40 år siden kan der sagtens være flere europæere. Gidslerne blev angiveligt bortført for at undervise nordkoreanske spioner i deres sprog og kultur for at gøre nordkoreanerne i stand til at infiltrere de forskellige lande. Adskillige af de bortførte er formodentlig stadig i live og bliver holdt tilbage mod deres vilje.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

06:50  

Sundhedsmagasinet
Sundhedsmagasinet

07:15  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært: Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:45  

Filmselskabet
Filmselskabet Per Juul Carlsen har inviteret dokumentarist og kanalchef på DR2 Christoffer Guldbrandsen i biografen for at se Ulrich Seidl-dokumentaren 'Safari', der udstiller rige menneskers jagtlyst på savannen. Filmselskabet anmelder også den femte film i 'Pirates of the Caribbean'-franchisen, japanske 'Efter stormen' samt sætter fokus på krigssatire.

08:15  

Mød partilederen: Uffe Elbæk
Mød partilederen: Uffe Elbæk

08:45  

DR2 Live: Folketingets afslutningsdebat
DR2 Live: Folketingets afslutningsdebat

DR3

00:25  

Alene i vildmarken USA II (11:15)
Alene i vildmarken USA II (11:15) Det er dag 35 i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. En af de fire sidste deltagerne har endelig held med at fange sig nogle fisk, men en rovdyr er ude efter hans fangst. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:10  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om vi kan rejse i tiden.

01:55  

Superrig i slummen (1:4)
Superrig i slummen (1:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Kenya møder Kristoffer rigmanden Chris Kirubi, der med en formue på 2 milliarder er en af Kenyas rigeste mænd. Kirubi er blevet udnævnt til Kenyas officielle ansigt udadtil. Men hvordan reagerer Kirubi, når Kristoffer Eriksen spørger ind til den korruptionssag, som Kirubi har hængende over hovedet?

02:25  

Superrig i slummen (2:4)
Superrig i slummen (2:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Bangladesh flytter Kristoffer ind hos rigmanden Prins Moosa, der ifølge ham selv er god for 45 milliarder kroner. Hvordan er det at være så rig i et land hvor en tredjedel af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen? Tør Mr. Moosa stå ansigt til ansigt med de fattige og deres virkelighed?

02:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

03:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v
Morgengymnastikken: Latindans, faste baller og bryst & v Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi lækker 'latindans' med Yvonne og Barthelot. Så har vi træning for ballerne med Selina, og til slut skal vi have trænet 'bryst og vinger' med Behruz.

DR K

01:35  

Himlen over Berlin
Himlen over Berlin To engle vandrer usynlige rundt i Berlin, hvor de lytter til menneskenes tanker, deres evigt rindende bevidsthedsstrøm. Den ene engel begynder at drømme om at forlade sin ophøjede status og blive et menneske af kød og blod. Han forelsker sig i en trapez-artist, og først da han oplever kærlighedens og sansernes verden, kan han forvandles til menneske. Wim Wenders modtog Cannes-festivalens instruktørpris for dette visionære mesterværk. Daniel: Bruno Ganz. Marion: Solveig Dommartin. Cassiel: Otto Sander. Skuespilleren: Peter Falk. Instruktion: Wim Wenders.

03:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (2:12) Om årene 900-1120. Det er vikingetiden der fortælles om i denne udsendelse - om vikingesamfundets opbygning. Det er beretningen om den danske stat, der i sin oprindelse er et vikingerige, knyttet sammen af skibenes færd over havet. Sendt første gang i 1982.

04:35  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12) Korset og sværdet I højmiddelalderen 1120-1340 fandtes to dominerende kræfter i landet: kongen og kirken. Danmark var et feudalt samfund med stærke spændinger. Når de lå i konflikt med hinanden, truedes samfundet af total opløsning. Sendt første gang i 1982.

05:35  

Dagens sang: Du gamle måne
Dagens sang: Du gamle måne - sunget af et af DRs kor.

05:40  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Guldkorn 1970'erne: 1973
Guldkorn 1970'erne: 1973 Der er krise i Danmark. Staten griber ind med bilfrie søndage og dagpenge til de trængende. Fedtet skal der også skære ned på - og i 73 rammer letmælken de danske kølediske. Det er også året, hvor aborten gøres lovligt og hvor der gives offentlige kroner til en satirisk sex-film om Jesus.

06:10  

Guldkorn 1970'erne: 1974
Guldkorn 1970'erne: 1974 I 1974 kommer der nye fartgrænser på vejene, som ikke engang politiet kan gennemskue. Der er mangel på præster og så sætter en ny lov om, at man kun må opholde sig 6 uger om året på den samme campingplads, sindene i kog.

06:30  

Nikolaj og Julie (21:22)
Nikolaj og Julie (21:22) Nikolaj og Kim flytter ind i deres nye hus og er klar til at tage hul på deres fremtidige fælles liv. Men først skal Nikolaj møde Julie i retten for at få fastlagt forældremyndigheden over Emma - og pludselig tager sagen, og resten af virkeligheden, en helt anderledes retning, end Nikolaj havde tænkt. Og så bliver der ellers lavet ændringer, der vil noget, omkring partnere, arbejde, bopæl, ferieplaner og fremtidsplaner hos alle. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Morten Staugaard, Helle Fagralid, Karen-Lise Mynster, Jess Ingerslev, Lars Lunøe, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Klaus Bondam, Steen Springborg, Steen Svarre og Lykke Sand Michelsen. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Sebastian Blenkov Makker, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 26.10.03

07:15  

Nikolaj og Julie (22:22)
Nikolaj og Julie (22:22) Nikolaj måtte se i øjnene, at han ikke havde hjertet helt med i forhold til Kim, og er nu flyttet ind på sin gamle båd, og planlægger at sejle langt væk. Han tager afsked med bureauet og sine gamle venner - men først skal han se Emma, og tale med Julie. Julie har fået sit gamle job tilbage, prøver at få styr på sit liv, og er fast besluttet på, at hendes forhold til Lars skal lykkes. Imens er Søs i gang med den helt store planlægning af sit og Mikkels bryllup - Mikkel hænger på det bedste, han kan, og det bliver en på alle måder begivenhedsrig fest. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Morten Staugaard, Helle Fagralid, Lene Vasegaard, Peter Hesse Overgaard, Bjarne Henriksen, Anders Lunden Kjeldsen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Steen Springborg, Lykke Sand Michelsen, Laura Drasbæk og Tage Axelson. Manuskript: Per Daumiller og Søren Sveistrup. Instruktion: Birger Larsen. Foto: Sebastian Blenkov Makker, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 2.11.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal fra 1998 med indslag om bl.a. en kongelig fødsel i England, lufthavnskrig mellem Tirstrup og Billund, Birgitte Reimer som danser, træ-ølkassernes endeligt, Poul Schlüter som musiker og udenlandsk statsbesøg i Hvide Sande og Ribe. Sendt første gang 1998

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Dyrekraft-udfordringen

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Braceface (24)
Braceface (24) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

07:05  

Klassen - Mælkeduks (49)
Klassen - Mælkeduks (49) Sofia og Sara er mælkedukse, men skolemælken er for gammel. De bliver beordret til at give den til klassen alligevel.

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:10  

Mig og min robot
Mig og min robot Tak for gaven.

08:20  

Store Nørd: Røgkanon
Store Nørd: Røgkanon Røgkanon (12:15) Kåre og Emil gider ikke have, at alle mulige kan rode rundt deres togvognshule. Derfor bygger de en røgkanon, der kan fylde hulen lynhurtigt, så man ingenting kan se. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

08:40  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

08:55  

Sebastian på dybt vand (2)
Sebastian på dybt vand (2) "Farlige fisk" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. Sebastian bliver udfordret til det yderste, når de i dag skal flytte verdens farligste fisk: stenfisken, en elektrisk ål og den tunge alligatorskildpadde.

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (9)
Rosa fra Rouladegade III (9) På armene af Aras far er der vildt mange tatoveringer. Og det passer måske meget godt til ham, for han er glad for at male og lave graffiti, og en gang imellem er Ara også med. Men Aras far og mor er skilt, så det er kun nogle gange, Ara bor hos sin far, og resten af tiden savner hun ham. Derfor vil hun gerne bage en kage til ham i Rosas kagehus. Sammen forklæder Rosa og Ara sig og udspionerer ham for at finde ud af, hvordan kagen skal se ud, og hvad den skal smage af.

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Silkis rutsjebane

05:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel Larmende legetøj

05:50  

Sikker & Søn II (18)
Sikker & Søn II (18) Sikker & Søn holder øje med alt det udstyr, der skal være på en cykel. Far prøver at bruge et stearinlys som cykellygte, og i stedet for en ringeklokke, hænger han en triangel på styret. Den går vist ikke, Far.

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Ti-hi-Rex

06:30  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og skateboard-dysten.

06:50  

Chuggington
Chuggington Sne på sporet

07:00  

Fanny tingfinder
Fanny tingfinder Fanny har fundet en kugle, men hvad kan den bruges til? Den er i hvert fald for stor som knap, men måske...

07:05  

Gurli Gris
Gurli Gris Kartoffelby

07:10  

Gurli Gris
Gurli Gris Det nye hus

07:20  

Op og hop (3)
Op og hop (3) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Silja, der laver yoga på et flyvende tæppe.

07:30  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den vilde, onde kanin

07:45  

Ramajetterne III (4)
Ramajetterne III (4) Ramasjang Lufthavn får fint besøg af Silja. Men pludselig flyver en grøn måge rundt på landingsbanen og truer flysikkerheden. Vores fire venner får travlt. Hvis det rygtes, at der ikke er styr på sikkerheden, vil folk måske stoppe med at bruge lufthavnen.

08:00  

Mumitroldene
Mumitroldene Midsommernat

08:10  

F for får
F for får

08:20  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

08:30  

Rosa fra Rouladegade III (3)
Rosa fra Rouladegade III (3) Agnes på fem år kommer forbi Rosas hus og hjælper Rosa med at synge godnatsange om kager for sovedyrene. Men hun er også kommet for at få Rosas hjælpe til at bage en overraskelseskage til sin søde og skøre violinlærer, Alexander. Forklædt som gartnere sniger de sig ind i Alexanders lejlighed for at finde ud af, hvad kagen skal smage af, og hvordan den skal se ud. Og Agnes giver Rosa sin første violintime - og det er godt, for de skal nemlig spille koncert.

 
DR1

09:55  

De uheldige helte (24)
De uheldige helte (24) Det er dagen derpå i Stockholm. Brett vågner op med voldsomme tømmermænd og opdager, at han er blevet gift med Sveriges smukkeste blondine. Samtidig kommer Danny i klammerier med en spændstig blond judoinstruktør, spillet af den danske 70'er-vamp Yutte Stensgaard.

10:45  

Antikkrejlerne (1)
Antikkrejlerne (1) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (232)
Antikkrejlerne (232) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2
DR3

09:05  

Superrig i slummen (1:4)
Superrig i slummen (1:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Kenya møder Kristoffer rigmanden Chris Kirubi, der med en formue på 2 milliarder er en af Kenyas rigeste mænd. Kirubi er blevet udnævnt til Kenyas officielle ansigt udadtil. Men hvordan reagerer Kirubi, når Kristoffer Eriksen spørger ind til den korruptionssag, som Kirubi har hængende over hovedet?

09:35  

Superrig i slummen (2:4)
Superrig i slummen (2:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Bangladesh flytter Kristoffer ind hos rigmanden Prins Moosa, der ifølge ham selv er god for 45 milliarder kroner. Hvordan er det at være så rig i et land hvor en tredjedel af befolkningen lever under fattigdomsgrænsen? Tør Mr. Moosa stå ansigt til ansigt med de fattige og deres virkelighed?

10:05  

Meth - verdens farligste stof
Meth - verdens farligste stof Mexico er storproducent af metamfetamin, som er verdens farligste og mest vanedannende stof. Men hvilken betydning har det for landet? Journalisten Stacey Dooley rejser til Mexico, hvor hun tager med politiet på arbejde og kommer helt tæt på den brutale narkokrig. Her ser hun med egne øjne, hvordan produktionen af metamfetamin har optrappet volden i landet og ligefrem truer med at ødelægge selve samfundsstrukturen.

11:00  

Ecstasy-krigen
Ecstasy-krigen Ecstasy er verdens bedst sælgende feststof. Men hvilken indvirkning har Vestens umættelige trang til hårde stoffer på de mennesker, der handler med dem og de, der forsøger at bekæmpe dem? Journalisten Stacey Dooley tager et dybdegående kig på den globale krig mod stoffer og undersøger, hvem der egentlig er vinder i narkokartellerne og politiets dødsensalvorlige katten-efter-musen-leg!

11:55  

VICE: Mord, kaos og meditation
VICE: Mord, kaos og meditation USA er det land i verden, der idømmer flest mennesker en fængselsstraf. Hele 20 procent af verdens indsatte er indespærret i et amerikansk fængsel, og det skaber kaotiske og overfyldte fængsler i mange delstater. VICE har fået eksklusiv adgang til Salinas Valley State Prison i Californien, hvor man finder landets mest magtfulde fængselsbander. Her er der på trods af den høje sikkerhed over 700 overfald om året, og derfor tilbyder man nu de indsatte meditationskurser og andre behandlingsprogrammer i håbet om at få styr på den alvorlige situation.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. LO besat, Dronning Ingrids gave i Gråsten, dansk kongebuste-afsløring ved Middelhavet, Luciabrude i Odense, Osvald Helmuths trøst til kongen, Lizzie Bundgaard om sex og Bodil Kjer som revy-stjerne. Sendt første gang 1998 Sendes også 28.11 og 05.12.11

09:40  

Madsen & Co. (32:32)
Madsen & Co. (32:32) 'Hjem, kære hjem'. Mogens får en storartet idé, da Pedersen skal sælge sin lejlighed. Hvorfor ikke slå sig ned som ejendomsmægler? Han går straks i gang med en storstilet reklamekampagne, og inden længe melder der sig interesserede købere hos `Ejendomsmægler Madsen´ - desværre er der som sædvanlig noget, Mogens har overset - så pludselig står familien Madsen selv med lidt af et boligproblem. Max har også masser af initiativ og starter sin egen lille forretning. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Pedersen: Finn Nielsen. Ejendomsmægler: Christian Mosbæk. Huskøbere: Linda Elvira Kristensen, Karsten Jansfort. Kræmmer: John Martinus. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Ina-Miriam Rosenbaum. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:00  

Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (1:10)
Mit liv som Bent - dansk hverdagskomedie (1:10) Året er 1982. Bent Ruhoff Olsen (Henrik Lykkegaard) flytter fra Aars til storbyen Århus for at læse til ingeniør. I dagens afsnit flytter Bent på kollegium, og her møder vi for første gang nogle af de personer, der vender op og ned på hans liv. Med sig har Bent forældrenes afskedsgave: et funklende nyt videokamera! Og der er nok at filme i denne både fængslende og skræmmende verden. Manus og instruktion: Jens Folmer Jepsen. Medvirkende: Bent: Henrik Lykkegaard. Helle: Camilla Bendix. Ulla Karin: Andrea Vagn Jensen. Benjamin: Jesper Asholt. Diller: Christian Damsgaard. Lene Fisker: Kamilla Gregersen. Lenette: Charlotte Bøving. Mona Worm: Simone Bendix. Carl Martin: Uffe Rørbæk. Lis: Trine Appel. Ninna: Rikke Mach. Inga: Birthe Neumann. Kurt: Lars Hjortshøj. Mogens: Martin Buch. Georg: Claus Nissen. Svend Michael: Sigurd-Emil Rolborg. Haraldur: Benedikt Erlingson. Grace: Lise Lotte Norup. Palle: Anders Nyborg. Sendt første gang 26.03.01

10:30  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Dengang i Korea. I begyndelsen af 50'erne var en gruppe danskere øjenvidner til en storkig. Koreakrigen, som kostede 4 millioner mennesker livet, førte til at Danmark sendte hospitalsskibet "Jutlandia" til Østen. For danskerne ombord på skibet, besætning og hospitalspersonale, blev det både et eventyr og et møde med en grum virkelighed. En rejse for livet.

11:10  

Århundredets vidner
Århundredets vidner Værftet lukker En fortælling om en provinsby i Jylland som gennem hele århundredet har levet af og med sit skibsværft. I programmet medvirker tidligere og nuværende arbejdere der må se i øjnene, at værftet ikke overlever årtusindeskiftet.

11:45  

Guldkorn 1970'erne: 1978
Guldkorn 1970'erne: 1978 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1978? På diskotekerne har dansefeberen for alvor bidt sig fast i de unges hofter i 1978, imens diskuteres der rummelighed i folkeskolen, og fiskeriet skaber ikke kun hovedbrud i havnene, men også i de mindre fodboldklubber, hvor unge talenter lokkes af drømmen om et liv som professionel.

DR Ultra

09:20  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Stjernenykker.

09:35  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard Far, jeg vil ha' den!

09:45  

Den er til dig, far (2)
Den er til dig, far (2) Mathias vil gerne have, at år 2015 bliver et bedre år end sidste år, for der havde han lige mistet sin far. Han er en ellers helt almindelig 14-årig dreng, der elsker fodbold og at bygge ting, skal konfirmeres og på ferie til Kreta. Det skal blive et godt år, men ikke uden problemer. Mor åbner ny butik, der er bænke, der skal bygges, og masser, der skal gøres. Men hvordan bliver man en rigtig (handy)mand uden far?

10:05  

Jeg vil være fodboldstjerne (9)
Jeg vil være fodboldstjerne (9) Drengene ankommer til hotellet i Holland, hvor de skal spille landskamp. Vi følger Christian og hans værelseskammerat, der prøver at finde vej i den fremmede by - de skal nemlig selv cykle til den første træning. Under træningen får Christian en blodtud, og om aftenen hænger drengene ud på hotelværelserne, og ser Paradise Hotel. Næste morgen er det Christians fødselsdag, og hjælpetræneren Henry har samlet alle drengene for at fejre ham. Drengene spiller en vigtig landskamp mod Frankrig. hvor der sker noget helt særligt for Christian. Han får den bedste fødselsdag nogensinde!

10:20  

Fodboldpigen Olivia (4)
Fodboldpigen Olivia (4) Det er blevet hverdag i Florida, og Olivia er ved at vende sig til de nye omgivelser, den hårde fodboldtræning og de meget anderledes skoleforhold. Her er varmt og især undervisningen på engelsk er en stor udfordring for Olivia.

10:35  

Duedrengen
Duedrengen Fransk tegnefilm med dansk tale. I millionbyen Ultrapolis er der nye forbrydere på spil hver dag. Men heldigvis har byens indbyggere ét håb: Duedrengen. Eller har de? For det er småt med Duedrengens superkræfter - og han ligner egentlig mere en klodsmajor end Superman.

11:00  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

11:10  

Jans Ultraklub (2)
Jans Ultraklub (2) Hvor sej kan en kedelig Berlingo blive? Svaret får du i dette afsnit af Jans Ultraklub, når Jan og børnene finder værktøj, maling og badekar frem. Der bliver også tid til en ordentlig omgang vandmelonsroulette. Og så får du selvfølgelig opskriften på endnu en næringsrig shake, når klubmedlemmerne trækker i forklæder og fyrer op for blenderen.

11:30  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

11:45  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

11:55  

Besat af: PageFour
Besat af: PageFour "BESAT AF: PageFour" Fire fans på 10 år og 13 år kan ikke få nok af Danmarks nyeste boyband, for de er besatte af popgruppen PageFour og deres musik. Nu rykker Anna, Maria, Ida og Signe, sammen med en enorm stak idolplakater, direkte ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse andre PageFour-fans til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

DR Ramasjang

09:00  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Åbent hus

09:10  

Ramajetterne II (1)
Ramajetterne II (1) Udflugten. Vennerne i lufthavnen glæder sig til den årlige udflugt, men nogen gange går tingene ikke, som man regner med. Kristian får en hjerteknusende besked, der truer med at ødelægge hele turen. Heldigvis får Sus en god idé.

09:30  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom En hektisk høstfest

09:55  

Monster Buster
Monster Buster Bjørk er bange for en hovedløs hest, som driller i hendes fantasi. Men heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta med maling, fine sæbebobler og en rigtig hest! Og sammen buster de Bjørks monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

10:10  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og ukuleleorkestret.

10:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være skiløber. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "3", hvor der serveres en helt speciel pizza. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (6) Skattejagten

11:05  

Ramasjang Club - Støjdansen (11)
Ramasjang Club - Støjdansen (11) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted til at gøre det. Milles to yndlingsting i hele verden er dans og fart over feltet. Og hun har fundet et sted at danse, hvor hun kan blande de to ting og slå Ramasjang Club op. Midt på en gokartbane er Mille nemlig klar til fest og ballade, og en masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Mille. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:20  

Kaj og Andrea og Svinedrengen
Kaj og Andrea og Svinedrengen Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen, Christine Skou og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:50  

Sovedyr på eventyr (4)
Sovedyr på eventyr (4) Klokken nærmer sig sengetid og Rosa besøger Mathias, så de sammen kan finde på en godnathistorie om hans sovedyr Peter. Peter elsker at ligge i sengen hele dagen, så i eventyret bliver han til Kong Peter den Søvnige, som beslutter at alle skal sove længe. Og det går fint lige til Den Stressede Troldmand fortryller kongens ur, så tiden pludseligt går alt for hurtigt og der slet ikke er tid til at sove. Nu må Peter finde troldmanden og forsøge at ophæve fortryllelsen.

DR1

12:00  

Bonderøven 2011 (6)
Bonderøven 2011 (6) Rundt ved Kastanjegården går Frank i gang med at plante et levende hegn med over 500 tjørn. Johan hjælper sin far med at klargøre såmaskinen, så den sorte havre kan komme i jorden. I værkstedet går Frank i gang med at lave et transportabelt gede-malkebord. Og endelig skal føllet Manfred registreres for at være en ægte Slesviger hingst. Sendt første gang 27.04.11

12:30  

Kære nabo - gør bras til bolig - Helsingør
Kære nabo - gør bras til bolig - Helsingør Efter et omtumlet liv med mange flytninger, og flere dårlige og forliste parforhold, flyttede Vanja Carlsen og hendes tre døtre for et par år siden til Helsingør. Her havde Vanja overtaget sin afdøde fars ældgamle byhus, som mildt sagt krævede en kærlig hånd. Men på trods af en kronisk rygsygdom og dårlig økonomi, nåede Vanja næsten at blive færdig med projektet. Dog står ét værelse tilbage som den rene byggeplads - farens soveværelse, hvor han også gik bort. Og til at færdiggøre dét projekt har Vanja bedt skattejæger, Søren Falk, og designer, Natalia Sanchez, om hjælp. Hun ønsker sig brændende et soveværelse, der ligger tæt på pigernes værelser og på afstand af køkkenet. Så Søren og Natalia skal både bruge rå mængder genbrugstræ og masser af nabokræfter for at gøre opfylde Vanjas ønske.

13:15  

Hammerslag 2010 (11)
Hammerslag 2010 (11) Hammerslag er kommet til landets næstmindste kommune, Fanø. Vi starter med at vurdere, hvad en såkaldt Kaptajns-bolig koster i Nordby. Næste bolig er et sommerhus fra firserne, der ligger i første række til stranden. Og det er ikke billigt. Sidste udfordring er et gigantisk pool-sommerhus på Kegnæs i det Sønderjyske. Lejeindtægten er ligeså gigantisk som huset, knap 500.000 kroner om året til ejerne. Sendt første gang 14.09.10

13:50  

Columbo elsker nattelivet
Columbo elsker nattelivet . Natklubejeren Justin Price hjælper sin kæreste med at skaffe sig af med hendes eksmands lig efter et skænderi med blodig udgang. Uheldigvis er der et vidne - nemlig journalisten Coben, der benytter lejligheden til at afpresse Price. Det koster ham livet. Price er tilmed sikker på, at han har begået det perfekte mord, for han får det til at ligne et selvmord. Men måske har han forregnet sig. For Columbo har lige et spørgsmål til... Columbo: Peter Falk. Justin Price: Matthew Rhys. Vanessa: Jennifer Sky. Instruktion: Jeffrey Reiner.

DR2

13:00  

DR2 Live: Folketingets afslutningsdebat
DR2 Live: Folketingets afslutningsdebat

DR3

12:45  

Petra dater hele verden (2:6) - Mexico
Petra dater hele verden (2:6) - Mexico Petra er træt af sit singleliv, træt af kedelige dates og har mistet modet og troen på den danske datingkultur. Med åbent hjerte, og nerverne uden på tøjet, er hun derfor taget en tur ud i verden for at se, om løsningen til hendes mandeproblemer ligger der. I dette afsnit sætter Petra ligestillingen til side og tager til et vaskeægte macholand, Mexico. Her er der kønsopdelte metrokupéer, tortillas med melorme og masser af tequila.

13:15  

Når kemien passer (1:6)
Når kemien passer (1:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter? I håbet om at videnskaben kan hjælpe, vil Maren, 31år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter udvælge den af syv mænd, som hun passer bedst med. Hun starter med lugtesansen: hvis lugt tænder hun mest på? Hun er klar, det samme er mændene. Nordvision fra Norge.

13:55  

Our World War (2:3)
Our World War (2:3) Hvordan var 1. Verdenskrig set med menige soldaters øjne? Gennem interviews, breve, øjenvidneberetninger og arkivoptagelser kommer vi tæt på 1. Verdenskrigs virkelighed. Vi følger her en ung kontoransat, som frivilligt meldte sig til at kæmpe i sommeren 1916. Men til sin store overraskelse skulle han ikke kun kæmpe mod fjenden, men blev udtaget til at dræbe en ven, som var anklaget for at have deserteret.

14:55  

The Code
The Code Da mestertyven Ripley bliver snydt af sin makker, kommer han til at hænge på makkerens gæld til den russiske mafia. Den kan han slippe af med, hvis han kan stjæle to værdifulde Fabergé-æg fra en topsikret kælderskakt. Først må Ripley finde en ny makker - og den stilfulde tyv Gabriel Martin har uden tvivl talentet. Men er han er til at stole på? Ripley: Morgan Freeman. Gabriel Martin: Antonio Banderas. Alex: Radha Mitchell. Instruktion: Mimi Leder.

DR K

12:05  

I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst
I krig for Danmark (2:6) - På korstog mod øst Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I middelalderen tog Valdemar Den Store på korstog mod de hedenske vendere på Rügen i det nordtyske år efter år. Ét år satte han al sin styrke ind mod hedningene og brugte de kolossale kastemaskiner, bliderne. Men lykkedes strategien? Og hvordan er det at betjene middelalderens voldsomme krigsmaskiner?

12:45  

I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København
I krig for Danmark (3:6) - Stormen på København Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. I 1659 var Danmarks eksistens på spil, da svenskerne havde taget hele landet på nær København. Borgerne måtte sammen med soldaterne redde hovedstaden fra svenskernes stormløb. En ny metode skulle gøre borgere og bønder til soldater på kort tid. Men kan 1600-tals eksercits skabe effektive soldater? Og kan datidens geværer - musketterne - ramme når det gælder?

13:25  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. nostalgi i fodboldkredse, tyske turister på Langeliniekajen i København med en femmer på lommen, fregatten "Jylland"s fortid som skolebørnshotel, en af Danmarks mest solgte forfattere fylder rundt under stor opmærksomhed, skibskatastrofe ved Hals barre - og Victor Cornelius. Sendt første gang 1998

13:55  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal - fra 1998 - med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. da folkeskolen gik fra spanskrøret, røg i sporvognene, Danmarks første vindkraft-bil, næsten, regentparret i Flensborg, kendt politiker på slap revy-line og to kendte Frankrigs-elskere der drøfter TV. Sendt første gang 1998

14:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (8:12) Om perioden 1814-1850 - Oehlenschlægers og H.C. Ørsteds Danmark - et land hensunket i romantiske fortidsdrømmerier og kulturel terapi, fordi nationen var fattig og lå under for reaktionen i Europa. Men ud af den kulturelle blomstring skulle der dog fremgå en politisk vækst, som styrtede enevælden. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:25  

Citybois - Det vi gør (2:4)
Citybois - Det vi gør (2:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X-factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I andet program følger ULTRA eksklusivt Citybois når de går i studiet for at skrive og indspille deres nye single. De svarer på spørgsmål, som deres fans har stillet på de sociale medier - og så er vi med, når drengene skal optræde foran 30.000 skrigende fans, som opvarmning for verdens største boyband, One Direction.

12:55  

Nicolines Quiz - Bedste venner
Nicolines Quiz - Bedste venner I Nicolines Quiz om bedste venner skal Alexander og William dyste mod Victoria og Malou i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og bliv samtidig klogere på hvordan man kan se på andre at de er bedste venner og hvordan man kan gå fra at være uvenner til at blive venner igen.

13:10  

Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål
Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde i en julevideo for Sofie Linde Show, og for at forberede dem på det kaos, der venter dem på settet, skal de danse midt i en flok larmende børnhavebørn.

13:25  

Verdens bedste quiz II (5)
Verdens bedste quiz II (5) Joakim har en gave til dig. Nemlig et nyt afsnit af Verdens Bedste Quiz! Se med når tvillingerne Michelle og Kathrine kæmper mod hinanden og se hvordan det går, når Joakim tager til værtscasting på Ultra Nyt.

13:45  

Klassen - Den første menstruation (51)
Klassen - Den første menstruation (51) Sara har fået menstruation. Astrid kommer til at fortælle det til drengene fra klassen.

13:55  

Klassen - Astrids frygt (52)
Klassen - Astrids frygt (52) Astrid vil ikke fremlægge foran klassen. Hun er nervøs for at stå foran den dreng, hun er vild med.

14:05  

Sofie Linde Show II (2) - Mette Lindberg
Sofie Linde Show II (2) - Mette Lindberg I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af sin gamle X-factor-kollega Mette Lindberg. De to skal en tur i spøgelsestoget sammen - så nu er I advaret om, at der bliver skreget igennem, også i studiet, hvor Sofie også har et par overraskelser til Mette. Vores allesammens stjernereporter Bubber kommer også forbi - han har haft assistent Jakob på vandet med "Kurs mod nære kyster". Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

14:35  

Panisk Påske (3)
Panisk Påske (3) Den nørdede Rune har inviteret den smukke Mia til fest, men hans forældre er hjemme hele påskeferien. Så nu må Rune finde et andet sted at holde festen. Fodboldklubben har en god sal, men Rune må kun leje den, hvis han stiller sig ned i centeret i et latterligt påskeharekostume. Og samtidig er Mias kæreste Danny på krigsstien. Det her bliver den værste påske nogensinde. Medvirkende: Albert Rosin Harson, Sebastian Scott Petersen, Ida Richter, Sebastian Max Sommer, Magnus Sjørup, Marie Hjelm Henkel, Geo, Jonas Schmidt, Mikkel Vadsholt, Sune Svanekier og Mia Lyhne. Produceret af Blenkov & Schønnemann. Producer: Wadt Thomsen. Manuskript: Nikolaj Peyk og Morten Dragsted. Instruktør: Nikolaj Peyk.

14:55  

Alien surfer girls (21)
Alien surfer girls (21) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

DR Ramasjang

12:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Ugle Kan det virkelig passe, at ugler kan flyve helt lydløst? Tag med Lille Nørd på ugleeventyr og se Anders og Katrine samle et puslespil af knogler.

12:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Bamse leger konge og vil have kylling til at udføre hans ordre, men Kylling vil hellere lege med sine Gulle-Goklinger! Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Landsbytosserne køre imod Pensionisterne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på en bilkirkegård og - ikke mindst - tre gange rundt på den opdaterede Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne?

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke stå på skøjter

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke være med mere!

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (5)
Onkel Rejes Sørøvershow (5) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Adrian, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lyserøde sørøverbukser, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Adrian og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

14:35  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:45  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:55  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Der er røverroulade i luften! Kong Villy har kørt Spektaklet til den herligste dal - men der er et problem: Dalen vrimler med banditter - og de er frække. Når Villy råber til dem, råber de tilbage! Både prinsesse Habibi, kokken Leo og Luni må hjælpe Villy med jagten på banditterne - se, hvem der falder i fælden - og hør Kong Villys fantastiske sang.

DR1

15:15  

Mord med miss Fisher (22)
Mord med miss Fisher (22) Phryne bliver involveret i den australske filmbranche - på mere end én måde. Stjernen i den problemramte stumfilm 'Babylons brud' findes myrdet. Phryne efterforsker sagen og træder tilmed til som pengedame for at redde den skrantende film.

16:05  

Mord med miss Fisher (23)
Mord med miss Fisher (23) Phryne tager på landet for at efterforske et mistænkeligt dødsfald i et vindistrikt. Da hun ankommer, er også manden, der hyrede hende, blevet myrdet. Indbyggerne i den lille by er ikke ligefrem gæstfri, men deres forsøg på at smide Phryne på porten gør hende kun endnu mere opsat på at nå til bunds i mysteriet.

17:00  

Downton Abbey (2)
Downton Abbey (2) Matthew Crawley, den nye arving til Downton Abbey, ankommer til Downton, hvor han og hans mor Isobel har fået tildelt et hus. Violet, lord Granthams mor, lægger ikke skjul på sin foragt for lægesønnen og hans mor med deres middelklassebaggrund. Alligevel kan hun ikke lade være med at trække i trådene i håb om få arrangeret et ægteskab mellem den unge arving og lord Granthams ældste datter, Mary.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:30  

Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5)
Himalaya: en livsfarlig ekspedition (1:5) Militærmanden Levison Wood har endnu engang snøret sine vandrestøvler og er klar til et eventyr på toppen af verden. Denne gang gælder det bjergkæden Himalaya. Levison Wood udforsker den barske natur, der udfordrer ham med oversvømmelser, sne og højdesyge. I fire måneder rejser han rundt og møder munke, soldater og nomadestammer på sin vej. Han indleder rejsen i den afghanske Wakhan-korridor for derfra at rejse gennem sne og is til Pakistan.

17:15  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (6:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på om vi kan rejse i tiden.

DR K

15:25  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (9:12) 'Dampdragen' var H.C. Andersens poetiske navn for jernbanen, som han forudså ville skabe store omvæltninger i samfundet. Kjersgaard fortæller om liberalismen, dampkraften og industrien, om de nye befolkningsklasser - og om Frederik d. VII's skandaløse ægteskab med Grevinde Danner. Sendt første gang i 1982.

16:25  

Dronning Ingrids børnebørn (2:5)
Dronning Ingrids børnebørn (2:5) I det andet afsnit af serien møder vi Dronning Ingrids ældste barnebarn Prinsesse Alexia af Grækenland og Prins Joachim. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

16:55  

Dronning Ingrids børnebørn (3:5)
Dronning Ingrids børnebørn (3:5) I det tredje afsnit fortæller Prinsesse Alexandra af Berleburg og Kronprins Pavlos af Grækenland om Dronning Ingrids nære forhold til alle sine børnebørn. En serie hvor Dronning Ingrids ti børnebørn fortæller om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik fortalte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

17:25  

Huset på Christianshavn (24)
Huset på Christianshavn (24) "Hold da helt ferie" En historie om beboernes ferie-problemer, der først løses i sidste øjeblik. Manuskript: Leif Panduro. Instruktion: Erik Balling, Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Tue: Finn Storgaard. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Claus Nissen, Keld Markuslund, Knud Hilding og Flemming Dyjak. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. februar 1972.

17:55  

Huset på Christianshavn (25)
Huset på Christianshavn (25) "Troldmandens lærlinge". I Rottehullet er bajerne steget, og nu skal de også betales kontant. Som protest beslutter husets herrer sig til at blive håndbryggere. Manuskript: Henning Bahs og Erik Balling. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jørgen Skov. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Emma: Bodil Udsen. Meyer: Arthur Jensen. I øvrigt medvirker: Walt Rosenberg og Knud Hilding. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 11.11.72

DR Ultra

15:20  

Braceface (43)
Braceface (43) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:45  

Mission: Eftersidning I (6)
Mission: Eftersidning I (6) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Thunderbirds (26)
Thunderbirds (26) Belastet arv

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne (22)
Vi' bare bjørne (22)

17:25  

Vi' bare bjørne (23)
Vi' bare bjørne (23)

17:40  

Klassen - Mælkeduks (49)
Klassen - Mælkeduks (49) Sofia og Sara er mælkedukse, men skolemælken er for gammel. De bliver beordret til at give den til klassen alligevel.

17:50  

Klassen - Hannahs far (50)
Klassen - Hannahs far (50) Der er sket noget tragisk med Hannahs far. Karl vil ikke være en del af klassens videohilsen.

DR Ramasjang

15:15  

Op og Hop II (10)
Op og Hop II (10) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Danse Staffan, der tager på verdensturné.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Fredelige Fie

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Kaptajn Far Hund

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Bedste Kanins Dinosaurpark

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Den tabte ø

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Blomsternes flugt

16:05  

Chuggington
Chuggington Sofie og bierne

16:15  

Morten Skildpadde (4)
Morten Skildpadde (4) Morten hjælper til

16:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Marianspejlet.

16:55  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Johanne vil så gerne kunne flyve, og Kalle vil så gerne være usynlig. I dag prøver de at få superkræfter!

17:00  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken? Husk at se med!

17:35  

Paphoved (3:8)
Paphoved (3:8) En god løgn Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være venner, hvis han er god til sport?

17:40  

Paphoved (4:8)
Paphoved (4:8) Slik Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena venner venner, hvis Papper køber slik?

17:45  

2 fisk (2)
2 fisk (2) Lasse er i højt humør og klar til at tage på eventyr. Han vil ha Torben med ud på det dybe hav, helt der ud hvor man ikke kan se bunden. Torben er ikke meget for det og mener, at de skal blive inde ved revet, hvor de er i sikkerhed, ikke mindst for den store sildehaj. Til sidst får Lasse lokket Torben, men det skal vise sig ikke at være helt ufarligt.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (13)
Skattejægerne 2015 (13) Marskandiseren Lasse Franck holder loppemarked, og han bruger en særlig taktik for at få gang i salget. Skrædderen Pauli Tvilling tager til en stor vintagemesse i Sverige og forelsker sig i en eksklusiv kjole fra Mozambique. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen holder vurderingsdag, men ikke alle kunderne er enige i marskandisernes vurderinger.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Jagten på det perfekte skud
Jagten på det perfekte skud Naturfotografen Morten Hilmer jager det perfekte motiv i sin søgen efter den indre ro, han ikke finder hjemme i civilisationen. Derfor drager han på et arktisk eventyr med hundeslæde til den barske, nordligste del af Grønland for at tage billeder af den ekstreme og skøbelige natur. Det er et arktisk eventyr om.

DR2

18:30  

Anthony Bourdain i Thailand
Anthony Bourdain i Thailand Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

19:10  

Manden med de tre koner (3:4)
Manden med de tre koner (3:4) Midt i ørkenen i Utah i Usa bor 14 mormonske familier, hvor halvdelen af mændene er polygamister og dermed går ind for flerkoneri. Her møder vi Abel, der har tre hustruer. Hans bror Jim er netop gået bort, men har efterladt sig et ønske om, at Abel skal gifte sig med Jims hustruer. Abel vil gerne efterkomme sin afdøde brors ønske, men kæmper samtidig med at holde sammen på sin egen familie, der lider under jalousi og skænderier.

20:00  

Ung og fattig - drengenes historie
Ung og fattig - drengenes historie I løbet af en sommer følger vi tre forskellige unge drenge på vej til at blive mænd med fattigdommen som et fælles åg. Craig tvinges til at klare sig selv, da hans mor bliver arbejdsløs og ikke længere kan betale huslejen. Den faderløse og arbejdsløse Wes kæmper desperat for ikke også at blive usynlig i sin søns liv. Og Frankie ved, at livet på gaden er hårdt, og at den mindste mistanke kan risikere at kuldkaste alle hans drømme.

DR3

18:00  

Sex på recept (5:6)
Sex på recept (5:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I femte afsnit møder vi Martin på 23 år, som har svært ved at finde ud hvorfor han har problemer med rejsningen under samleje. Vi møder også Jane som ikke kan få orgasme og som samtidig kæmper med smerter og angsten for smerter ved samleje. Endelig møder vi ægteparret Kirsten og Jan, som er ved at få intimiteten tilbage i deres parforhold efter, at parret har haft problemer med manglende sexlyst.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:35  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:00  

Alene i vildmarken USA II (12:15)
Alene i vildmarken USA II (12:15) Vancouver Islands barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

20:40  

Fremtidens teknologi: Sverige (2:10)
Fremtidens teknologi: Sverige (2:10) Journalisten Ashlee Vance rejser ud i verden for at møde de forskere og opfindere, der lige nu er i gang med at forme vores teknologiske fremtid. I denne episode går turen til Sverige.

DR K

18:25  

Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6)
Hausgaard & Vers - rejsende i dansk (6:6) Bandeord er en stor del af vores sprog. Men ikke alle er begejstrede for ord som satans, fandeme og fuck. Men ødelægger bandeordene sproget, eller er det bare krydderi? Dansk er generelt under beskydning. Måske ligefrem truet. Af alt fra fremmedsprog og sjusk, til klichéer og bandeord. Entertaineren, Niels Hausgaard og rapperen, Per Vers går modersmålet efter i sømmene. For at finde ud af om dansk er døende, eller om det faktisk lever bedst i kaos. Tilrettelæggelse: Bjarke Stender

18:50  

Astrid Lindgren - Sorgfugl (1:3)
Astrid Lindgren - Sorgfugl (1:3) Svensk dokumentar fra 2014 om Astrid Lindgren og hendes tid. Svenskerne var på Astrid med hende, mens hun for resten af verden var Astrid Lindgren, forfatter til kendte og elskede figurer som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og brødrene Løvehjerte, der uden problemer kunne og kan forstås af ethvert barn over hele jorden. Instruktøren Kristina Lindström skildrer Astrid Lindgrens utrolige liv gennem de talrige interview, som hun gennem sit liv gav til radio og tv, og og ved hjælp af masser af aldrig tidligere offentliggjort materiale som dagbøger, brevvekslinger og arkivfilm.

19:55  

Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige
Dagens sang: Den danske sang er en ung blond pige - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Astrid Lindgren - stærkest i verden (2:3)
Astrid Lindgren - stærkest i verden (2:3) Svensk dokumentar fra 2014 om Astrid Lindgren og hendes tid. Svenskerne var på Astrid med hende, mens hun for resten af verden var Astrid Lindgren, forfatter til kendte og elskede figurer som Pippi Langstrømpe, Emil fra Lønneberg og brødrene Løvehjerte, der uden problemer kunne og kan forstås af ethvert barn over hele jorden. Instruktøren Kristina Lindström skildrer Astrid Lindgrens utrolige liv gennem de talrige interview, som hun gennem sit liv gav til radio og tv, og og ved hjælp af masser af aldrig tidligere offentliggjort materiale som dagbøger, brevvekslinger og arkivfilm.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

Sam & Cat II (8)
Sam & Cat II (8) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

KreaKampen - TEGN: Vi hvad I kan (1:3)
KreaKampen - TEGN: Vi hvad I kan (1:3) Så sættes jagten igen ind efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har i dag inviteret fire dygtige super-tegnere i studiet for at dyste om at blive vinder af Kreakampen i kategorien TEGN. Deltagerne skal henover tre dage tegne det bedste, de kan, og de har alle glædet sig vildt meget til dag 1 og til at vise, hvor brandgode de er til at sætte streger og farver på papir.

19:00  

Isas Stepz (25)
Isas Stepz (25) Isas far har planlagt at flytte sammen med sin kæreste. Han har bare glemt at spørge Isa! Det bliver hun så sur over, at hun nægter at flytte med. Hun er sikker på, hun sagtens kan klare sig alene - også selvom hun ikke har nogen penge. Overraskende nok går det fint nok uden penge, men til gengæld bliver Isa nødt til at være ansvarlig for alt fra gulvvask, Elliots gamle regnskaber til toiletrengøring på danseskolen. Ronja vil hellere fjolle med drenge end hjælpe Isa. Og så bliver Isa sur.

19:15  

Isas Stepz (26)
Isas Stepz (26) Isa er syg. For syg til at tage med klassens på telttur, mener hendes far. Isa afprøver diverse kure, men lige meget hjælper det. Heldigvis har Marco også problemer, så Isa får andet at tænke på. Marco er meget nervøs for at skulle møde sin ex-kæreste, som han virkelig håber, han ikke længere er vild med. Isa har straks en idé til, hvordan de finder ud af, om Marco er kommet over ex-kæresten. For sent indser Isa, at det nok var en dårlig plan. Men dagen ender helt anderledes overraskende, end Isa på nogen måde havde kunnet forestille sig.

19:30  

Max pinlig (9)
Max pinlig (9) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

19:55  

Wolfblood III (12)
Wolfblood III (12)

20:20  

Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren
Ultras Dance Crew (14) - Guldtuben (1:2) Den store konkurren I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde til Guldtuben, og at de selv kan få lov at lave en koreografi, der indgår i showet - men kun, hvis de er dygtige nok.

20:35  

Danmarks sjoveste barn (3:10)
Danmarks sjoveste barn (3:10) Seks børn er blevet valgt ud til næste fase af Danmarks sjoveste barn. Og nu begynder Rune Tolsgaards comedyskole, som over de næste uger skal gøre Iris, Jamil, Nicolas, Natascha, Emil og Jullie helt klar til at stå i finalen på Comedy Zoo om syv uger, når de skal kæmpe om muligheden for at få sit eget program på DR Ultra. Dagens lektion handler om sjove stemmer, hvor ungerne får lejlighed til at prøve at indtale skøre stemmer til en ny biograffilm.

DR Ramasjang

18:05  

Chuggington
Chuggington Forfrosne futtog

18:15  

Chuggington
Chuggington Stunt Bruno

18:30  

Rosa fra Rouladegade III (11)
Rosa fra Rouladegade III (11) Maries havregrynsskovbund Marie er tit på besøg hos sin bedstefar, der bor på landet og godt kan lide at sove. Men når han ikke sover, plejer de at gå i skoven, og der er bedstefar rigtig god til at fortælle om skoven dyr og planter. Det kan Marie godt lide, og hun vil rigtig gerne bage en helt speciel kage til ham. Sammen med Rosa forklæder hun sig som kunstmaler for at udspionere bedstefaderen, så de kan lave den perfekte kage til ham.

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (16) Statuen af prinsen

19:10  

Ring til Ramasjang II (2)
Ring til Ramasjang II (2) Skal man altid gøre, hvad éns venner siger? Børnene giver bamserne gode råd i Ring til Ramasjang.

19:25  

F for får
F for får Hårdt arbejde

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Normans spøgelse

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den grådige ræv.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Madmagasinet - Sukker
Madmagasinet - Sukker Madmagasinet går myterne om danskernes mad efter i sømmene. I aften handler det om sukker, og Mette Frisk undersøger blandt andet, om det er rigtigt, at vi kan blive afhængige af det søde og fristende produkt. Imens giver Adam Aamann tips og tricks til, hvordan man kan bruge sukker som en central smagsgiver i både det søde og det salte køkken.

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Penge
Penge

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Wallander: Luftkastellet
Wallander: Luftkastellet En ældre mand lukker sin konto og forlader banken med 20 millioner kroner i kontanter. Kort tid efter bliver manden fundet død, mens pengene er forsvundet. Naboen kommer under mistanke, men da han og hans familie også bliver myrdet, er Wallander og hans kollegaer atter på bar bund i sagen. Kurt Wallander: Krister Henriksson. Linda Wallander: Johanna Sällström. Stefan Lindman: Ola Rapace. Instruktion: Anders Engström.

DR2

21:00  

Nobel (4:4)
Nobel (4:4) Erling mistænker Hektor for at have lokket ham til parkeringshuset med den dræbte Zamani. Johanne tror noget helt andet og Erling er pludselig på usikker grund. Da Johanne rejser til Afghanistan med repræsentanter fra Udenrigsministeriet, er det som om Erling er ene om at forstå, hvor meget der er på spil. Medvirkende: Aksel Hennie, Tuva Novotny m.fl. Produktion: Monster Film for NRK i samarbejde med bl.a. DR.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Seriemorderen fra Manchester
Seriemorderen fra Manchester I de sidste seks år er der fundet over 60 lig i kanalerne i den britiske by Manchester. De fleste af dem er unge mænd. Dokumentaren undersøger de svirrende rygter om, at der er en seriemorder løs i byen. Her møder vi de efterladte familier, der søger svar, og eksperter der forsøger at løse byens mysterium.

23:55  

Looking for Exits
Looking for Exits Dokumentarfilm om den amerikanske wingsuit basejumper Ellen Brennan, som er kendt som en ægte kunstner indenfor sporten. Wingsuit basejumping, eller "proximity flying", er en luftbåren ekstremsport, hvor "piloten" hopper ud fra høje tinder, ofte over skybæltet, i en lille dragt som ser ud som en mellemting mellem en superheltedragt og et flyvende egern. Piloterne bruger kroppen til at navigere tilbage til jorden gennem skove og forbi klippetoppe med hastigheder på op til 240 km/t.

DR3

21:10  

Taler du kropssprog? (4:8)
Taler du kropssprog? (4:8) I Taler du kropssprog? gennemgår og analyserer skuespillerinde Julie Rudbæk og foredragsholder og ekspert i kropssprog Jesper Bergstrøm forskellige hverdagssituationer, hvor kroppen siger meget mere end munden gør. Vi bliver i serien klogere på, hvad kroppen fortæller og viser os, når vi er i presset, sjove, spændende situationer. Vi tager med på date, i byen, til fitness og op på ti meter vippen for at se, hvordan vores krop reagerer og udtrykker sig.

21:30  

Yes No Maybe (2:8)
Yes No Maybe (2:8) "Manic Pixie Depression Girl" Julius giver Mads et foredrag om "Manic Pixie Dream Girls", som er den slags piger, der kun findes på film. I det samme matcher Mads med den gådefulde designstuderende, Linda, på YesNoMaybe. Mads bailer på Julius og Louise for at drikke eftermiddags-champagne med den magiske Linda, men erfarer dog, at den ellers så tillokkende gådefuldhed har en slagside.

21:40  

Flammehav
Flammehav Brian vender hjem til Chicago for at arbejde som brandmand og videreføre familiens tradition for at kæmpe mod flammerne. I mellemtiden er hans bror Stephen blevet brandchef, og han tror ikke, at Brian har, hvad der kræves. De får deres sag for i nogle særligt ondartede brande, påsat af en dreven pyroman, som Brian sværger at uskadeliggøre. Stephen McCaffrey: Kurt Russell. Brian McCaffrey: William Baldwin. Donald Rimgale: Robert De Niro. Ronald Bartel: Donald Sutherland. Instruktion: Ron Howard.

23:50  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Hvad kom først: kvajebajeren eller fadbamsen? Hvad var en dullevase i 1700-tallet? Og hvad betyder pangel i Nordjylland? Sprogquizzen gi'r dig svarene, når værten Maria Månson lader fire særdeles sprogkyndige gæster dyste i viden om dialekter, lokale udtryk og den svære kunst at gætte ordsprog ud fra en enkelt tegning. Aftenens deltagere er Signe Wenneberg, Martin Krasnik, Leonora Christina Skov og Bertel Haarder.

21:40  

Nonnen og Narkomanen
Nonnen og Narkomanen

22:20  

Biblens gåder - Syndfloden
Biblens gåder - Syndfloden Historien om Noa og syndfloden er en af Biblens mest kendte historier, men betragtes nok af de fleste som en myte. Men de to amerikanske havforskere Bill Ryan og Walter Pittman har brugt fyrre år på at undersøge, om historien er sand og hævder nu at vide, hvor, hvornår og hvordan det mest katastrofale mirakel i Det Gamle Testamente virkelig skete.

23:10  

Holocaust (3:4)
Holocaust (3:4) Karl bliver i 1942 overført til kz-lejren Theresienstadt i Tjekkoslovakiet. Inga beder Muller om at få lov til at følge ham. Efter beslutningen om 'den endelige løsning' for jøderne er Erik Dorf med til at planlægge udviklingen af kz-lejren Auschwitz til en egentlig udryddelseslejr. I Warszawa begynder Moses og Aaron at smugle våben ind i ghettoen. Det jødiske Råd får besked om, at 6.000 mennesker om dagen vil blive udtaget til 'genhusning' et andet sted. Det viser sig at være dødslejrene Treblinka og Auschwitz. Inga: Meryl Streep. Karl: James Woods. Josef: Fritz Weaver. Berta: Rosemary Harris. Rudi: Joseph Bottoms. Helena: Tovah Feldshuh. Erik: Michael Moriarty. Marta: Deborah Norton. Moses: Sam Wanamaker. Muller: Anthony Haygarth. Eichmann: Tom Bell. Manuskript: Gerald Green. Instruktion: Marvin J. Chomsky.

DR Ultra

21:05  

Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen
Alletiders kok (5) - Pitakebab i stenalderen Hvordan ville du klare dig, hvis du en dag blev fanget i fortiden? DR Ultra overrasker to madglade venner med en udfordring. De skal lave deres livret i en helt anden historisk tid - kun med de redskaber og madvarer, der fandtes dengang. I denne udsendelse lander vennerne Kaj og Elias i Stenalderen, hvor de skal dyste i at tilberede pita kebab på gammeldags manér. Sofie Østergaard er vært og Micki Cheng er dommeren, som til sidst kårer vinderen af Alletiders Kok!

21:20  

Døden og jeg (2)
Døden og jeg (2) Hvad er savn? Og hvad betyder det at savne nogen? Andet afsnit i serien handler om savn. Nicoline tager til Fyn for at besøge Sofie. For en måned siden løb Sofies kanin væk. De to piger gør nu et sidste forsøg på at finde Sofies kanin. Vil det lykkes eller må Sofie indse, at hun aldrig kommer til at se sin kanin igen?

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Sagen genåbnet (3): Den blinde tigger
Sagen genåbnet (3): Den blinde tigger Et hold håndværkere støder på et skelet under et kirkegulv. Peter Boyds efterforskningshold konstaterer, at det har ligget der i 20 år, dækket af beton. Det bliver en sag, som kommer til at ryste det lokale katolske samfund dybt, og som også for Boyd kommer til at rippe op i gamle, smertefulde sår. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Frankie Wharton: Holly Aird. Instruktion: Robert Knights.

01:40  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (7)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (7) Seriemorderen Stephen Knight dømmes for fem mord, men tilstår kun de fire. Han nægter at stå bag mordet på teenageren Amy Miller, men taler han sandt? Og hvem dræbte i så fald Amy? Politiet betragter mordet på Amy som opklaret, så Amys mor hyrer Vincent til at grave i sagen. Det fører ham til en gammel flamme og hendes voksne søn, der engang stod Vincent meget nær. Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Jackie Nelson: Amanda Redman.

02:50  

Annemad (8:16)
Annemad (8:16) AnneMad starter sæsonen i det italienske køkken, hvor Anne Hjernøe laver grillet peberfrugtsalat og fjerkræ fyldt med citron, krydderurter, ricotta og parmesan. Der bliver også tid til en tur på havnen, hvor Anne kigger på fisk og køber ind til retter med skalstegt tun samt friterede fisk og muslinger. Sendt første gang 09.08.09

03:20  

Hammerslag 2010 (11)
Hammerslag 2010 (11) Hammerslag er kommet til landets næstmindste kommune, Fanø. Vi starter med at vurdere, hvad en såkaldt Kaptajns-bolig koster i Nordby. Næste bolig er et sommerhus fra firserne, der ligger i første række til stranden. Og det er ikke billigt. Sidste udfordring er et gigantisk pool-sommerhus på Kegnæs i det Sønderjyske. Lejeindtægten er ligeså gigantisk som huset, knap 500.000 kroner om året til ejerne. Sendt første gang 14.09.10

03:50  

Danmarks skønneste hjem - Bornholm (7:10)
Danmarks skønneste hjem - Bornholm (7:10) I aftenens program indtager dommerne solskinsøen, Bornholm. Her venter bl.a. et farverigt kunstnerhjem, en gammel gård, der har fået en afrikansk indsprøjtning og en arkitekttegnet klippevilla med udsigt til både bølger og Gudhjem. Men hvilket af de tre hjem sender dommerne videre til finalen? Se med, når dommertrioen skal finde klippeøens bud på Danmarks skønneste hjem.

DR2

01:00  

Ansigter der sælger
Ansigter der sælger Modeverdenen er er en konkurrencepræget branche, og tusinder af unge, håbefulde piger kappes om at blive den næste topmodel, det nye ansigt i reklamer og magasiner, der sælger alt fra biler og tøj til kosmetik. Men mange unge kvinder har måttet erkende, at livet som topmodel langt fra kun er glimmer og glamour, og at selve det at blive 'opdaget' ikke er en garanti for succes.

01:40  

Brasiliens børneprædikanter
Brasiliens børneprædikanter Tungetale, helbredelse og lovprisning hører sig til under Pinsebevægelsens livlige gudstjenester. I Brasilien er børneprædikanter i denne kristne bevægelse særligt populære. Den britiske journalist Seyi Rhodes rejser her til landet, hvor han blandt andre møder den 11-årige børneprædikant Alani Santos, der fungerer som healer i sin fars kirke.

02:05  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Libanon
Ekstrem verden - Ross Kemp i Libanon Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Ross Kemp besøger Libanon, hvor en truende borgerkrig mellem shia- og sunni-muslimer er en afspejling af krigen i nabolandet Syrien, mens fronten går ned gennem en hovedgade i byen Tripoli.

02:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:30  

DR3 Dok: Martins Mission: I krig mod ISIS
DR3 Dok: Martins Mission: I krig mod ISIS Martin kan ikke holde ud at sidde hjemme i Esbjerg og se passivt til, mens ISIS terroriserer uskyldige mænd, kvinder og børn i Irak. Uden mulighed for at slutte sig til Danmarks officielle kamp imod Islamisk Stat, tager Martin i 2015 til Irak for at bekæmpe ISIS sammen med de kurdiske Peshmerga styrker. Hjemvendt derfra får han konfiskeret sit pas af de danske myndigheder, som mener, han er til fare for den offentlige orden. Martin har nu trukket Esbjergs politi i retten. Han vil have sit pas og sin ære tilbage.

01:15  

Stephen Hawkings univers: Stamceller
Stephen Hawkings univers: Stamceller Stamceller har været genstand for stor debat for vores generation. Disse 'tomme' celler kan blive til alt - lige fra hjerne til hår. Kan vi styre dem, kan de blive et slags reservelager for kroppen, når den går i stykker. Anført af en af videnskabens pionerer, tager Stephen Hawking os med på en rejse ind i denne verden for at udforske, hvad stamceller præcis er, og hvordan de kan bruges eller misbruges.

02:00  

Superrig i slummen (3:4)
Superrig i slummen (3:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I Ghana møder Kristoffer Moses Baiden, der er en af Ghanas rigeste mænd. Moses Baiden arbejder tæt sammen med regeringen i et land, hvor der er udbredt korruption blandt politikere og embedsmænd. Moses Baiden har fået bistand fra Danmark til at opbygge sin virksomhed. Så spørgsmålet er, hvad det er for en mand, Danmark samarbejder med?

02:30  

Superrig i slummen (4:4)
Superrig i slummen (4:4) Journalist Kristoffer Eriksen besøger fire af verdens allerrigeste i fire af verdens fattigste og mest ulige lande. I det jordskælvsramte Nepal møder Kristoffer landets rigeste mand, Binod Chaudhary, der er god for knap 8 milliarder kroner. Faktisk er Binod Chaudhary så rig, at han ifølge beregninger vil kunne trække hele landet ud af fattigdom i 10 år. Hvad tænker Chaudhary om, at han er så rig, at han kan gøre det?

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

DR K

00:40  

The Flowers of War
The Flowers of War (Jin líng shí san chai) I 1937 befinder den amerikanske bedemand John Miller sig i den kinesiske by Nanjing, mens landet invaderes af japanerne. I en kirke møder han en gruppe kvinder, som søger beskyttelse mod besættelselshærens brutale overgreb. Det går op for John, hvilken grusom skæbne der venter kvinderne, og i håb om at kunne hjælpe dem udgiver han sig for at være præst. John Miller: Christian Bale. Yu Mo: Ni Ni. Shu: Zhang Xinyi. Instruktion: Zhang Yimou.

02:55  

Manden der reddede Louvre
Manden der reddede Louvre Ved Anden Verdenskrigs begyndelse lykkedes det en gruppe modstandsfolk og kunstelskere at bringe en stor del af mesterværkerne på Louvre i Paris i sikkerhed og uden for rækkevidde af de nazistiske kunsttyve. Hovedmanden bag denne operation var museets direktør, Jacques Jaujard. Han havde hørt rygter om, at nazisterne stjal kunst med arme og ben, og var villig til at sætte alt, selv sit liv, på spil for at redde den franske kulturarv.

03:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (3:12) Korset og sværdet I højmiddelalderen 1120-1340 fandtes to dominerende kræfter i landet: kongen og kirken. Danmark var et feudalt samfund med stærke spændinger. Når de lå i konflikt med hinanden, truedes samfundet af total opløsning. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525220708