Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 15. juli 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: onsdag d. 15. juli 2020

DR1

00:10  

Hercule Poirot: Leg med mord
Hercule Poirot: Leg med mord Krimiforfatteren Ariadne Oliver er bekymret. Hun er blevet bedt om at lave en 'morderjagt' til en stor sommerfest. Men Ariadne frygter, at hun er blevet taget ved næsen - at nogen planlægger at begå et ægte mord under hendes lille selskabsleg. Nu beder hun sin gode ven, en vis belgisk detektiv, om at kigge gæsterne efter i sømmene. Er der nogen af dem, der har ondt i sinde? Poirot: David Suchet. Ariadne Oliver: Zoë Wanamaker. Sir George Stubbs: Sean Pertwee. Instruktion: Tom Vaughan.

01:40  

Kystvagten (23:68)
Kystvagten (23:68) Narkosmugling, ulovligt fiskeri, menneskesmugling, ueksploderede miner og sågar terrorisme. Det er blot nogle af de problemer, der møder kaptajnløjtnant Mike Flynn og resten af besætningen på patruljebåden HMAS Hammersley, når de dagligt overvåger farvandet omkring Australiens kyster. Også blandt besætningen går bølgerne af og til højt. For det kan være sin sag at leve sammen i månedsvis på meget lidt plads.

02:25  

Bonderøven 2015 (20)
Bonderøven 2015 (20) Endelig er æblerne blevet plukkemodne, og Johan klatrer op i filippa-træet for at plukke de bedste. Vædderens skind er færdiggarvet, og skal pudses med sandpapir for at blive blødt og pænt. Frank er spændt på, om Theresa godkender skindet. I projekt røgeovn er han i gang med at mure en kanal fra ovnen til røgekassen. Men han er usikker på, om røgen ender, hvor den skal.

02:55  

Hammerslag 2017 (10)
Hammerslag 2017 (10) Hammerslag står i denne uge i klimaets tegn, når mæglerne skal gætte priser på tre energivenlige huse. Vi starter med et nyt og stilrent rækkehus i grønne omgivelser ved Bygholm Søpark i Horsens, før vi kører til Mårslet ved Aarhus. Her er en gammel staldbygning blevet omdannet til bolig for en kernefamilie, som også har ført genbrugstanken igennem indendørs. Til sidst skal vi til Ebeltoft, hvor Danmarks første såkaldte passivhus ligger - og så endda et arkitekttegnet et af slagsen. Vært: Christian Degn

03:40  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster Guld i Købstæderne besøger i løbet af sommeren fem danske byer med den særlige købstadsstatus. Denne gang gælder det Nykøbing på Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter og arvestykker. Bl.a. kigger de nærmere på to gamle kinesiske Buddhaer fra Ming-dynastiet og en sølvskål, der viser sig at være noget helt andet end først antaget. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager cyklen ud til nogle af byens seværdigheder. Bl.a. får vi forklaringen på, hvorfor den russiske præsident Putin har førsteret til at købe et bestemt hus i Nykøbing. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere kæmper om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang byder opkøberne hinanden op i kampen om at få en baby støbt i bronze med hjem, og et helt unikt sølvkaffestel fra Georg Jensen.

04:40  

Spise med Price, egnsretter: Sjælland
Spise med Price, egnsretter: Sjælland Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I seriens andet program rejser vi til Sjælland, hvor der både skal laves Ålesuppe, Finker, Plukkemad og den helt særlige mønske specialitet: Røde Ribbe

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Min have (9:9)
Min have (9:9) Sæsonens sidste havebesøg nøjes ikke med én have. Kolonihaven Borregaard i Sarpsborg består af hele 29 små hyggelige og smukke oaser.

06:35  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Jagten på Sveriges farligste pyroman (1:6)
Jagten på Sveriges farligste pyroman (1:6) Mellem 2006 og 2011 oplever Skåne over 200 ildspåsættelser. Én mand mistænkes for at stå bag brandene, der næsten alle antændes ved daggry. Men selvom politiet tager ekstreme metoder i brug, for at finde beviser, lykkes det dem ikke at dømme ham for mere end fire brande. Denne serie afdækker politiets svære kamp - med at få ram på Sveriges farligste pyroman.

08:00  

TV AVISEN Morgen
TV AVISEN Morgen

DR2

01:35  

Status p.t. - med Huxi Bach
Status p.t. - med Huxi Bach Det er hårdt at følge med i nyhedsstrømmen. Og med corona er det blevet endnu sværere bare at huske hvilken dag det er. Nu tager Huxi Bach dig i hånden en gang om ugen og fortæller, hvad status er pt. både globalt og lokalt. Hvad sker der i Wuhan? Hvad sker der i Vojens? Der vil blive givet kærlige lussinger med satirens våde handske til dem der fortjener det

01:50  

Hvorfor bliver man psykopat?
Hvorfor bliver man psykopat? Det anslås, at der bor 300.000-400.000 psykopater i Storbritannien. Mange af dem har masser af selvtillid - og vi drages nærmest mod dem, selvom vi ved, hvad de er i stand til. Her undersøger vi den gådefulde lidelse psykopati og taler med førende eksperter på området for at afklare - hvad der gør folk til psykopater. Og vi møder indsatte psykopater og spørger, hvorfor de begik deres forbrydelser, og hvordan de har det med det nu.

02:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Kim Leine - mit liv som misbruger
Kim Leine - mit liv som misbruger Dansk portræt fra 2017 En af Danmarks allerstørste forfattere, Kim Leine, har som menneske været allerlængst nede og vende. Som sygeplejerske i Grønland begyndte han at stjæle og indtage hospitalets morfin for at dæmpe de følelsesmæssige følger af en opvækst i Jehovas Vidner og en far, der misbrugte ham seksuelt. Mens han er i Grønland, hvor han researcher til sin kommende bog, tager DR2 ham med tilbage til hospitalet i Nuuk. Her skal han for første gang se sin tidligere kollega i øjnene - afdelingssygeplejersken Ulla, som fandt hans brugte kanyler på et toilet og dermed afslørede ham. Undervejs fortæller han om sin voldsomme opvækst og om den selvdestruktion, som udspiller sig for fuld skrue under årene i Nuuk. Sendt første gang 30.07.2017

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (33)
Søpapegøjernes ø II (33)

05:15  

Pingu
Pingu

05:20  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

05:30  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (8)
Ernest & Celestine (8)

06:10  

Luk op Luk i - REGLER
Luk op Luk i - REGLER Jakob og Thomas får besøg af Greven af Ramaschakenborg. Jakob har forberedt alt, for det hele skal være helt perfekt. Thomas har til gengæld glemt alt om besøget, og vil hellere holde 'morgenkåbedag'. Thomas synes, det er åndsvagt, at der er regler for, hvad for noget tøj man skal have på, og hvordan man skal spise sin mad, bare fordi der kommer gæster. Da Greven ankommer, bliver det alligevel svært for Jakob at følge alle de regler, han har forsøgt at lære Thomas.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (8)
Superhelten Sprinter Galore (8)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris III (25)
Gurli Gris III (25)

07:05  

Gurli Gris III (26)
Gurli Gris III (26)

07:10  

Simon
Simon Farvel til suttekluden

07:20  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

07:30  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Kender du Emil - ham der laver så mange skarnstreger, at kun hans mor kan holde af ham? Hvis ikke, kan du her få historien om, hvordan han hejsede lille Ida op i flagstangen, og hvordan han sad fast i suppeterrinen og måtte til doktoren og alligevel tjente 5 øre, og mange, mange flere historier om den forfærdelige knægt. Manuskript: Astrid Lindgren. Medvirkende: Jan Ohlsson, Lena Wisborg, Allan Edwall, Emy Storm, Björn Gustafson, Maud Hansson. Instruktion: Olle Hellbom. Svensk/tysk film fra 1971.

 
DR1

10:00  

Morgensang med Ramasjang
Morgensang med Ramasjang Hver morgen i din sommerferie kan hele familien synge med, når der er Morgensang med Ramasjang. Silja er i selskab med alle vennerne fra Ramasjang, lige fra Onkel Reje og Hr. Skæg til Bamse og Kaj og Andrea - og så en perlerække af danske musikere. Det hele sker i Siljas musikvideoværksted, lige oppe i skyen over Ramasjang!

10:10  

Serengeti (2:6)
Serengeti (2:6) Serengeti - et af Afrikas mest kendte naturområder. Hjemsted for et enestående dyrliv, hvis hverdag er fyldt med humor, konflikter og kærestesorger. Kom med på første række, når vi følger dyrenes dramatiske liv. Denne gang har bavianhannen Bakari taget en forældreløs abeunge til sig og kæmper for at finde en hun-babian, der vil hjælpe ham med at opfostre den.

11:10  

Downton Abbey V (9:10)
Downton Abbey V (9:10) Det er rypesæson, og Roses svigerfar har inviteret familien Crawley til selskabsjagt i Nordøstengland. Men en stivnakket vært og en stridslysten butler truer med at ødelægge ferien. Samtidig, hjemme i Yorkshire, sidder Anna i fængsel med udsigt til en usikker fremtid.

DR2

09:00  

10 digte til når du har lyst til oprør
10 digte til når du har lyst til oprør En sønderskudt banegård, det rige pis, drømmens faner og selvhad - pludselig bliver det for meget, mand! Men det står alt sammen i digte skrevet af danske lyrikere med samfundets mulige forandring som udgangspunkt. Tekster af bl.a. Michael Strunge, Tom Kristensen, Asta Olivia Nordentoft og Dan Turéll bliver læst op i metroen af Ellen Hillingsø og Hassan Preisler, mens Bertel Haarder får besøg i Kulturministeriet af musiker og sangskriver Alberte Winding til en udveksling af hver deres yndlingsdigt. Tilrettelæggelse: Steen Nordlund Henriksen og Victoria Touveneau.

09:30  

Vild med bøger - med Eva Tind og Malene Ravn
Vild med bøger - med Eva Tind og Malene Ravn Flemming Møldrup får besøg af Eva Tind, der er aktuel med romanen "Ophav" - en eventyrlig fortælling om, hvad der kan ske, når man bliver forladt. Sammen med Malene Ravn, der i efteråret udgav "I dine øjne" om Erik, der vokser op uden at møde sin kinesiske tryllekunstner-far, taler Tind og Møldrup om længslen om at føle sig hjemme i verden.

10:00  

Vild med bøger - med Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüx
Vild med bøger - med Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüx Flemming Møldrup får besøg af Anders Morgenthaler og Marie Louise Tüxen, der sammen har skrevet romanen "Helle Erobreren". En hæsblæsende svindlerhistorie om den gudsbenådede og desperate slagter, Helle Anja Janning, der har mistet sit job og skal i endnu en trist jobaktivering - denne gang på Nykøbing F. Sygehus. Helle bliver forvekslet med en sygemeldt polsk turnuslæge - og pludselig kan hendes evner med en kniv komme til sin ret igen.

10:30  

Vild med bøger: Jussi Adler-Olsen
Vild med bøger: Jussi Adler-Olsen Flemming Møldrup får besøg af Jussi Adler-Olsen, der står bag den populære krimithrillerserie om Afdeling Q og som er aktuel med den ottende i rækken, "Offer 2117." Den europæiske flygtningekrise er omdrejningspunkt for fortællingen. For første gang i serien kommer vi helt ind under huden på vicepolitikommissær Carl Mørcks tro væbner, Assad, og får hans barske forhistorie. Adler-Olsen taler med Møldrup om, hvorfor han har skrevet en bog, der tager udgangspunkt i flygtningekrisen.

11:00  

Vild med bøger: Anders Klarlund og Thomas Rydahl
Vild med bøger: Anders Klarlund og Thomas Rydahl Flemming Møldrup får besøg af Anders Klarlund og Thomas Rydahl, der sammen med Jacob Weinreich har skrevet krimien "Mordet på en havfrue". Her bliver vores kære nationaldigter H.C. Andersen anklaget for et mord, han ikke har begået. For at rense sit navn, bliver han nødt til at hjælpe politiet. Klarlund og Rydahl taler med Møldrup om, hvorfor de i deres krimi har valgt at lade H.C. Andersen springe ud som detektiv i et grimt og uhumsk København i 1834.

11:30  

Store danskere - Thit Jensen
Store danskere - Thit Jensen "Hun var en flamme" står der på Thit Jensens gravsten. Hun brændte inderligt hele sit liv for kvindens ligestilling. Og hun vakte stor forargelse da hun satte begrebet prævention på dagsordenen i 20ernes Danmark. Senere i livet blev Thit Jensen med sine historiske romaner det mest læste forfatter i Danmark. Men kampen for kvinden og karrieren kom til at koste hende privat. Hun fik aldrig den familie hun drømte om, og hun mistede venskabet med sin elskede bror Johannes V Jensen. Tilrettelæggelse: Nille Westh. Sendt første gang 04.11.07

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (6)
Flaskepost fra Stillehavet (6)

09:20  

Min lille hund Mester (4)
Min lille hund Mester (4) Thomas forbereder middag til en gammel ven, der kommer på besøg. Mester er målløs, da det går op for ham, at det ikke er meningen, at han skal sidde med ved bordet og at Thomas vil vise sin ven at Mester er en tænkende og talende hund, men da Thomas' gamle ven dukker op, opfører Mester sig bare som en almindelig hund, og charmerer den gamle ven. Inden Thomas ved af det, sidder Mester med ved bordet og får rigeligt med frikadeller, mens han gør lykkeligt.

09:27  

Hunden Ib - siger godnat til en gris
Hunden Ib - siger godnat til en gris

09:30  

Jungledyret Hugo
Jungledyret Hugo Jungledyret Hugo vil gerne bo i junglen, og ræven Rita vil gerne bo i byen. Men de er bedste venner og vil gerne bo sammen - og hvad gør man så? Følg deres jagt på et fælles hjem - en jagt der fører til masser af sjove eventyr.

09:55  

Didrik Drage (26)
Didrik Drage (26)

10:05  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

10:20  

Junglebogen (46)
Junglebogen (46)

10:30  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

10:45  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10)

10:55  

Onkel Rejes Heavyband (2)
Onkel Rejes Heavyband (2) Onkel Reje vil ud og spille koncerter med bandet, så turen går til Jyttes bodega. Men det kan være svært ikke at nævne et dames skæg, især når det er så stort som Jyttes fuldskæg. Dagen byder også på et møde med den firearmede politimand Betjent Bent Bentsen, der hader alt hvad der er heavy, især Onkel Reje.

11:10  

Sprinter Galore II - Fødselsdag (2)
Sprinter Galore II - Fødselsdag (2) Magnus har fødselsdag og får både sang og kage og gaver - alt sammen noget, som Sprinter aldrig har prøvet. Sprinter er jaloux og kommer til at overtage fødselsdagen, så Magnus bliver ked af det, og pludselig er Magnus væk. Finder de ham igen? Og hvad er det for en stor gave, Thomas og Kathrine har til Magnus?

11:25  

Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8)
Far, mor og bjørn - Villa uhygge (1:8) Signe og Anders er lige blevet gift og leder efter et sted at bo. Den flinke ejendomsmægler fra "Bents Boliger" har mange tilbud, men de falder for et gammelt hus, hvor et af værelserne allerede er lejet ud. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen og Peter Belli. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen

DR1

12:00  

TV AVISEN 12:00
TV AVISEN 12:00

12:10  

Bonderøven 2015 (21)
Bonderøven 2015 (21) På Kastaniegården er der kommet husdyr i køkkenhaven, nemlig de opretstående løbeænder, som forhåbentlig vil spise snegleæg. Frank rister og valser nøgen byg og nøgen havre, så han kan lave morgengrød af det. Til brændeskurets hemmelige dør laver han et dørhåndtag af enebærtræ. Og så er det langt om længe tid til at byde velkommen fra den færdigrestaurerede hoveddør i stuehuset.

12:35  

Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II
Guld i Købstæderne - Nykøbing Falster II I løbet af sommeren besøger Guld i Købstæderne fem danske byer, der alle har den særlige købstadsstatus. Denne gang går turen til Nykøbing Falster. På Katedralskolen står nogle af landets dygtigste eksperter klar til at vurdere gæsternes antikviteter, arvestykker og andre fine ting. Denne gang vurderer de bl.a. en japansk tiger fra 1800-tallet og to stole designet af Hovmann-Olsen. Cecilie Nielsen, programmets vært, tager ud og får de gode lokale historier. Blandt andet får hun en forklaring på, hvorfor så mange af områdets kirker er lyserøde, og hun får også svar på, hvor meget sukker hver dansker spiser om året. Når gæsterne har fået deres ting vurderet, har de mulighed for at få dem solgt. Tre professionelle opkøbere står klar til at byde hinanden op i kampen om at få de bedste ting med hjem, men kun hvis sælgeren er tilfreds med buddet, kan der laves en handel. Denne gang kæmper de bl.a. om at få et maleri af guldaldermaleren I. L. Jensen med hjem.

13:35  

Hammerslag: Tour de Sydfrankrig
Hammerslag: Tour de Sydfrankrig I aften byder Hammerslag på sol, varme og charme, når vi tager på en Tour de Sydfrankrig, som begynder i baglandet til den franske Riviera. Her starter vi med et hus, hvor selveste Brigitte Bardot har hængt ud ved poolen! Vi skal også se en lejlighed i Antibes, der har udsigt til byens berømte marina, som har yachts til flere milliarder kroner liggende. Hold Øst og Vest skal også gætte, hvad et dansk ægtepar har givet for deres private ferieparadis i Provence, og så venter der den dyreste bolig nogensinde i Hammerslags historie i Cannes! En bolig, der er så luksuriøs, at den bliver lejet ud til arabiske prinser og berømtheder. Sendt første gang 23.12.18

14:35  

Spise med Price, egnsretter: Fyn
Spise med Price, egnsretter: Fyn På jagt efter egnsretter. Med campingvogn på trækkrogen kører de to madglade brødre James og Adam Price Danmark rundt og besøger et land fuld af skønne, vidunderlige, mærkelige - ja endda besynderlige - egnsretter. Nogle retter er på ulykkelig vis ved at ende i glemmebogen mens andre allerede er glemt. Og gudskelov for det. I dagens program skal vi til Fyn og lave Boghvedegrød, Prossekage, Maksintorsk og Løwtenspandekanger. Brødrene kommer også i klammeri med en fynsk knallertbande, og Adam får sig en ufrivillig tur i havnen.

DR2

12:10  

DR2 bringer musikken ud - Jazzfestival
DR2 bringer musikken ud - Jazzfestival

12:20  

En insiders guide til Pradomuseet
En insiders guide til Pradomuseet Den amerikanske operasanger Joyce DiDonato viser rundt på et af verdens mest berømte museer nemlig Prado-museet i Madrid. Her fortæller hun om nogle af stedets vigtigste kunstværker af Titan, Rubens, Velázquez og Goya - og giver indblik i husets begivenhedsrige historie.

13:15  

Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains
Bjergenes storslåede natur - Rocky Mountains De er majestætiske, smukke og ærefrygtindgydende. De indgyder både undren og frygt, fordi livet i højderne er så barskt. Bjergboerne må kæmpe med kulde, tynd luft og dramatiske vejromslag. Den nordamerikanske bjergkæde Rocky Mountains er en blændende smuk vildmark med et rigt dyreliv af pumaer, jærve, ulve og bjørne.

14:05  

Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj
Bjarne Reuter - Løgnhalsen fra Brønshøj Den 29. april 2010 rundede Danmarks mest populære forfatter Bjarne Reuter 60 år, og i den anledning gik Helle Retbøll Carl tæt på forfatteren bag bøger som Zappa, Busters Verden og bestselleren Løgnhalsen fra Umbrien. Bjarne Reuter fortæller, hvordan hans hovedpersoner nærmest besætter ham for at fortælle deres historier og om sit dobbeltliv, hvor han føler sig tættere på sine figurer end på sin egen familie. Vi følger ham til Italien, hvor Løgnhalsen Fra Umbrien lige nu er nomineret til en fornem, italiensk litteraturpris, og udsendelsen viser også klip fra filmatiseringerne af Bjarne Reuters mange romaner. Sendt første gang 28.04.10

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at der findes et egern, som kan flyve? Ta' med Lille Nørd på egernjagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde nødder nok til verdens største nøddekage.

12:30  

Ramajetterne III (7)
Ramajetterne III (7) Der er hedebølge i Ramasjang Lufthavn, og sveden løber ned af Ramajetterne. Der er ingen ekstra sommeruniformer, så Flummer iklæder sig en passagers røde kjole. Men er det nu en god idé?

12:45  

Morten Skildpadde II (16)
Morten Skildpadde II (16)

13:10  

Kika og Bob (11)
Kika og Bob (11) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

13:20  

Tree Fu Tom (1)
Tree Fu Tom (1)

13:45  

Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3)
Hr. Skægs hotel - Safari-damen (3) Hr. Skæg får travlt med at finde eksotiske danske dyr til en rig kvinde fra Uganda, som vil på Danish Safari. Hun elsker dyr, men dyr elsker ikke hende. Mon det lykkes for Hr. Skæg at finde et kæledyr til hende?

14:00  

Byttebiksen (6)
Byttebiksen (6) Lotte har for travlt med at lege sørøver til at hjælpe Rosa med vasketøjet, og da hun pludselig finder et skattekort bliver hun fyr og flamme. Det får Jonathan at mærke, da han kommer forbi Byttebiksen og bliver udfordret til en drabelig fægtekamp. Også Elliot kommer forbi, for han vil bytte nogle fodboldkort, og Ellen får en helt særlig ting med hjem til sine marsvin.

14:20  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:30  

Apollos røverhistorier
Apollos røverhistorier

14:45  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:05  

Miss Marple: 4:50 fra Paddington
Miss Marple: 4:50 fra Paddington Miss Marple får besøg af en veninde, der på togrejsen til St. Mary Mead er vidne til et brutalt mord i et forbipasserende tog. Der er dog ingen spor af et lig, og politiet tager ikke sagen alvorligt, så Miss Marple må selv tage affære. Hun har mistanke om, at familien Crackenthorpe, der bor på ejendommen Rutherford Hall, har en forbindelse til mysteriet om det forsvundne lig. Miss Marple: Geraldine McEwan. Lucy: Amanda Holden. Inspector Campbell: John Hannah. Luther Crackenthorpe: David Warner. Dr. Quimper: Griff Rhys Jones. Instruktion: Andy Wilson.

16:40  

Downton Abbey V (10:10)
Downton Abbey V (10:10) Roses svigerfar har inviteret familien Crawley til selskabsjagt, men en skandaløs hemmelighed truer med at spolere festlighederne. Samtidig tager Bates drastiske metoder i brug for at rense Annas navn.

17:30  

Familien Löwander (4:10)
Familien Löwander (4:10) Peter og Suzanne fortæller en nyhed, som skaber postyr i familien. Peters konflikt med gangsteren Ragnarsson tilspidses - med store konsekvenser. Nina og Calles hemmelige forhold stilles på spidsen. Helga beder Peter om en stor tjeneste. Maggan henter sin søn hjem fra børnehjemmet, men er det den rigtige beslutning?

DR2

15:05  

Kold krig (2:3)
Kold krig (2:3) Han var kommunisternes leder gennem flere årtier. Da han stoppede indledte han en højst risikabel kontakt: Han blev på det nærmeste agent for den amerikanske efterretningstjeneste CIA, som han mødtes med gennem en lang årrække. I alle de år var han leder af sit nye parti SF. Var han blevet opdaget havde hans politiske karriere ligget i ruiner. SF`s leder Aksel Larsen og hans hemmelige forbindelse er først afsløret her i sommeren 2005. Den er et eksempel på, at CIA i Danmark havde helt enestående viden om, hvad der foregik i det danske kommunistparti under den kolde krig. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

15:45  

Kold krig (3:3)
Kold krig (3:3) Danmark stod i første række i tilfælde af, at den kolde krig blev varm. Planer for hvordan Danmark skulle indtages er nu blevet tilgængelige fra polske arkiver. Men var den rigtige strategi mod truslen oprustning eller dialog? Truslen mod Danmark er stadig en varm kartoffel i den danske debat. Redaktion: Christoffer Emil Bruun, Mads Baastrup og Søren Bruun.

16:25  

Carol
Carol Den elegante overklassefrue Carol er fanget i et kærlighedsløst ægteskab i 1950'ernes New York. I et stormagasin møder hun den unge ekspedient Therese, der drømmer om et mere meningsfuldt liv. En forsigtig gnist tændes mellem dem. Men jo tættere deres forhold bliver, des tydeligere bliver det, at prisen for at følge deres hjerter er frygtelig høj. Medvirkende: Cate Blanchett, Rooney Mara, Kyle Chandler m.fl. Instruktion: Todd Haynes.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:10  

Gurli Gris VII (47)
Gurli Gris VII (47)

15:15  

Gurli Gris VII (48)
Gurli Gris VII (48)

15:20  

Simon II
Simon II

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Ræv og Hare
Ræv og Hare

16:00  

Hørmehunden
Hørmehunden

16:10  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Vovserne redder papayaerne + Vovserne redder taget

17:00  

Pippi Langstrømpe
Pippi Langstrømpe

17:30  

Det store Ramasjang Mysterie 3
Det store Ramasjang Mysterie 3 My og Frede følger sporet til Rynkebo Plejehjem. Her møder de Fru Pudderkvast, som nu er blevet beboer på plejehjemmet. Alt imens forsøger Hanne at skaffe Kristian af vejen. Vil det lykkes for hende?

17:40  

Det store Ramasjang Mysterie 4
Det store Ramasjang Mysterie 4 Hanne får en ny idé til, hvordan hun kan skaffe Kristian af vejen. Hun vil lade Ronnis dræbermyrer spise ham. Alt imens har Fru Pudderkvast sendt My og Frede ud i skoven på sporet af Kristian. Men nogen udspionerer dem.

17:50  

Motor Mille på cirkustur (3)
Motor Mille på cirkustur (3) Motor Mille elsker fart, hestekræfter og seje tricks. Men hos Cirkus Mascot handler det ikke om at køre motorcykel, men om at kunne dressere grise i manegen.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

18:55  

Vores Vejr
Vores Vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

20:00  

Søren Ryge
Søren Ryge

20:30  

Lægens bord undersøger: Hvad fejler jeg?
Lægens bord undersøger: Hvad fejler jeg? Træt, intet overskud og store smerter. Sådan har Bonett haft det i årevis. Men som tusindvis af andre danskere har lægerne svært ved at finde ud af, hvad hun fejler. Peter Qvortrup Geisling og en af landets førende eksperter går på jagt efter en diagnose. Kan de finde ud af, hvorfor Bonnett altid er træt?

DR2

18:15  

Husker du... 1986
Husker du... 1986 Den svenske statsminister Olof Palme blev myrdet, det sovjetiske atomkraftværk i Tjernobyl eksploderede og Danmark bankede Uruguay 6 - 1 ved VM. Hør Danmarks Radios tidligere korrespondent Jørgen Poulsen fortælle om Olof Palme - og gense nogle af højdepunkterne fra et på alle måder uforglemmeligt fodboldeventyr. Sendt første gang 20.11.04

19:15  

Husker du... 1987
Husker du... 1987 Mathias Rust lander med sit lille fly midt på den Røde Plads i Moskva og i Danmark bliver den højtråbende sømandsboss Preben Møller Hansen valgt ind i Folketinget. To danskere bliver anholdt i Polen for spionage og lille Pelle Hvenegaard bliver verdensberømt, da han spiller sammen med Max von Sydow i filmen 'Pelle Erobreren'. Anker Jørgensen fælder en tåre, da han går som formand for socialdemokratiet og topmøder bringer Øst og Vest nærmere en afslutning af Den Kolde Krig. Sendt første gang 27.11.04

20:15  

Ekstreme togrejser V (2:4)
Ekstreme togrejser V (2:4) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. På en 1.600 kilometer lang tur gennem Spanien fra syd til nord, prøver Chris at finde ud af, hvordan de spanske jernbaner har kunnet udvikle sig fra Europas mest tilbagestående transportsystem til et af de mest avancerede.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:05  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie II (14)
Kasper og Sofie II (14) Randi har taget sin hund Laika med i børnehaven. Hun fortæller børnene, at hunden er opkaldt efter den første skabning, som blev sendt ud i verdensrummet. Sofie bliver ked af det, da hun hører historien om rumhunden Laika. Kasper, derimod, vil gerne høre mere om sit favorittema: verdensrummet. Senere på dagen foreslår Kasper, at han og Sofie skal lege opdagelsesrejsende i verdensrummet, men hun vil ikke være med. Sofie siger, at hun hader verdensrummet på grund af Laika. Maria har til sidst held med at overtale hende, og hun er endelig med i legen, men kun hvis de redder rumhunden Basse og får hende trygt hjem til jorden.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)

18:40  

Pyjamasheltene II (28)
Pyjamasheltene II (28)

18:50  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:15  

Zorro (12)
Zorro (12) Zorro er en af de mest legendariske og genkendelige helte, og i denne fransk-canadiske animationsserie følger vi Diego som teenager. Nok er han ung, men han har allerede sans for retfærdighed - og ikke mindst fægtning!

19:35  

Svampebob Firkant VII (17)
Svampebob Firkant VII (17)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:25  

Stockholm requiem: Øje for øje
Stockholm requiem: Øje for øje En mand, der er blevet frikendt for mord, findes dræbt i sit hjem. Snart dukker der flere lig op af mennesker, der har undgået retsforfølgelse for forskellige forbrydelser. Nogen synes at være ude efter hævn, og Fredrikas gruppe må indse, at de står over for deres hidtil farligste modstander.

22:50  

Twin (1:8)
Twin (1:8) De enæggede tvillinger Erik og Adam finder et surfparadis ved den norske kyst. 15 år senere har de valgt hver sin vej i livet. De to brødre er knap nok på talefod, og da surfbumsen Erik opsøger familiemanden Adam, får det fatale følger.

23:35  

Twin (2:8)
Twin (2:8) Efter Adams død frygter Ingrid for sine børns fremtid. Hun lægger en dristig plan for at redde familien. En plan, der i høj grad involverer Erik.

DR2

21:00  

Kære Tove (5:6)
Kære Tove (5:6) I teenageårene opdager Marianne, at hun slet ikke interesserer sig for drenge. Hun læser i sin fars leksikon, at det er en sygdom og i desperation skriver hun i 1964 et brev til Tove Ditlevsens brevkasse. Toves svar er noget overraskende og får i årene efter stor indflydelse på Mariannes liv. Spørgsmålet er, hvorfor Tove svarer som hun gør?

21:30  

Storbritannien i farver (1:3) Kongehuset
Storbritannien i farver (1:3) Kongehuset Det britiske kongehus er i dag en af Storbritanniens mest elskede institutioner. Men i begyndelsen af det 20. århundrede kæmper kongefamilien for deres popularitet og overlevelse. Gennem sjældne farvefilm og nyhedsoptagelser fortælles historien om, hvordan Huset Windsor næsten gik i opløsning, og hvordan de bragte monarkiet tilbage fra randen af katastrofe.

22:20  

DR2 bringer litteraturen ud
DR2 bringer litteraturen ud

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

DR2 Jazz: Miho Hazama, Scofield og DR Big Band
DR2 Jazz: Miho Hazama, Scofield og DR Big Band Den amerikanske stjerneguitarist John Scofield er en musikalsk ener, som bevæger sig frit mellem bebop, jazz-fusion, funk, blues, soul og rock. Her kan du opleve ham på scenen i DR Koncerthuset sammen med DR Big Band og chefdirigent Miho Hazama, som i en række spændende arrangementer kaster nyt lys på en række af de bedste numre fra Scofields imponerende karriere. Præsentation: Fimmer Engel. Genudsendelse - optaget i DR Koncerthuset 2019

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:20  

Alene i vildmarken USA II (9:15)
Alene i vildmarken USA II (9:15) Det amerikanske overlevelseseksperiment Alone er i fuld gang i Vancouver Islands barske natur. En af deltagerne kommer til skade i forsøget på at bestige et bjerg i området, klarer han den mon til toppen? Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

01:05  

Hercule Poirot: Hercules' tolv arbejder
Hercule Poirot: Hercules' tolv arbejder Den berygtede kunsttyv Marrascaud negler et berømt maleri og myrder en ung kvinde for næsen af Poirot. Sagen sender den lille detektiv dybt ned i kulkælderen, og han begynder først at live op igen, da han får en ny sag. Den bringer ham til et hotel i de schweiziske alper - hvor han igen kommer på sporet af Marrascaud! Poirot: David Suchet. Sir Anthony Morgan: Patrick Ryecart. Harold Waring: Rupert Evans. Instruktion: Andy Wilson.

02:35  

Bonderøven 2015 (21)
Bonderøven 2015 (21) På Kastaniegården er der kommet husdyr i køkkenhaven, nemlig de opretstående løbeænder, som forhåbentlig vil spise snegleæg. Frank rister og valser nøgen byg og nøgen havre, så han kan lave morgengrød af det. Til brændeskurets hemmelige dør laver han et dørhåndtag af enebærtræ. Og så er det langt om længe tid til at byde velkommen fra den færdigrestaurerede hoveddør i stuehuset.

03:05  

Hammerslag: London
Hammerslag: London Yes Sir; London it is! Hammerslag er taget til den kolossale europæiske metropol, der har så fantastisk meget at byde på. Fra det rå og urbane til det ekstremt ekstravagante. Fra fodbold og pubkultur til finanssektor, te-selskaber og poloklubber. Med sine godt otte millioner indbyggere i Greater London rummer byen en kæmpe mangfoldighed, hvor der tales i omegnen af 300 forskellige sprog. Ikke mindst dansk, for der anslås at bo op mod 50.000 danskere i den britiske storby. Et antal, der svarer til indbyggertallet i Roskilde eller Herning - eller godt og vel Danmarks 10. største by. Og mange af dem bor trangt eller ude i forstaden, for vil man bo centralt, skal man have den helt store pengepung frem. London er nemlig Europas allerdyreste hovedstad at bo i, og det giver mæglerne fra hold Øst og Vest rigeligt at regne på, når der skal gættes huspriser. Så se med, når vi besøger Canary Wharf, Bermondsey, Henley-on-Thames og Belgravia. Vært: Christian Degn Sendt første gang 25.12.17

DR2

00:00  

Dante's Peak
Dante's Peak Harry Dalton er ekspert i vulkaner. Han sendes til det nordvestlige USA for at tjekke en slumrende kæmpe midt i skisæsonen. Lillebyen ved foden af bjerget er fuld af turister, og pengene ruller. Så ingen lytter til Harrys dårlige nyheder. Det bliver et gigantisk udbrud, hvor Harry må redde den smukke kvindelige borgmester og hendes familie gennem det eksploderende bjerg og den brændende lava. Medvirkende: Pierce Brosnan, Linda Hamilton, Charles Hallahan m.fl. Instruktion: Roger Donaldson.

01:40  

Mennesket i rummet
Mennesket i rummet Kvalme, svimmelhed, stråling, stress, aldring, muskulær atrofi, angst og depression. Som både eventyrere, forskere og forsøgskaniner oplever astronauter effekten af rumrejser på deres egen krop. Her fortæller astronauter fra hele verden om de fysiske og mentale udfordringer ved at rejse i rummet. Kan vores krop og sind tilpasse sig et miljø uden tyngdekraft over tid?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0709222723