Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 28. august 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 28. august 2017

DR1

00:50  

Milk
Milk I 1972 flytter den homoseksuelle Harvey Milk til San Francisco. I en tid, hvor fordomme og vold mod bøsser er udbredt, begynder han at kæmpe for homoseksuelles rettigheder. I 1977 bliver Milk valgt ind i byrådet som den første åbent homoseksuelle politiker nogensinde. Hans mod ændrer mange menneskers liv. Men selv mister han livet mindre end et år senere, da han skydes ned af et andet byrådsmedlem. Sean Penn modtog en Oscar for sin præstation i filmens titelrolle. Harvey Milk: Sean Penn. Scott Smith: James Franco. Cleve Jones: Emile Hirsch. Instruktion: Gus Van Sant.

03:00  

Herskab og tjenestefolk (31:68)
Herskab og tjenestefolk (31:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:50  

Herskab og tjenestefolk (32:68)
Herskab og tjenestefolk (32:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

04:40  

Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (1:5)
Dyrk, høst, spis - byhaver med Herman og Hertz (1:5) Kokken Thomas Herman finder al sin inspiration til mad i bylivet, men savner at have de grønne råvarer lige uden for døren, som på landet. I første afsnit af "Dyrk, Høst, Spis" besøger han og byhave-eksperten Marie Hertz et tag med en mark fuld af grønsager midt på Østerbro. Her vil Marie lære ham at dyrke kartofler i en spand og hvordan han kan høste sine egne svampe fra kaffegrums. Marie vil give både ham og seerne masser af tips til dyrkning, der kan bruges, selv om man ikke har en have til rådighed. Høsten fra taget kommer med i køkkenet, hvor Thomas sørger for middagen med masser af grønt og indbagt høne.

05:10  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Søren Ryge: Gretes kæmpestore have.
Søren Ryge: Gretes kæmpestore have. Når hun klipper græs, tar det 9 timer. Hun er i haven fra solopgang til solnedgang. Hele året. Hun kan ikke bøje sin ryg, så alt plante- og lugearbejde foregår på knæ. Hun har en fantastisk have midt i Jylland. Og er et fantastisk menneske. Sendt første gang 24.06.09

06:05  

Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (5:6)
Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (5:6) Følg med Anders Lund Madsen, når han fisker blandt annoncerne i Den Blå Avis og Gul & Gratis for at fange de dybt originale og mageløst almindelige mennesker, som gemmer sig derude i dette sære land, vi kalder Danmark. Med sig på rejsen har Anders sin vrangvillige ven, legenden Poul Nesgaard, som har sin helt egen plan.

06:35  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:05  

Danmarks bedste bonderøv (7:8)
Danmarks bedste bonderøv (7:8) Hver torsdag hele sommeren er der marked på Gram Slot, og det er de perfekte rammer til at teste de sidste fire landmænds handelsevner. Efter en tur i marken, hvor der bliver fundet råvarer, åbner holdene hver deres lille bod. Det hold, der får flest penge i kassen, har vundet holdkampen og ryger direkte i finalen. De to landmænd på det tabende hold må i stedet kæmpe mod hinanden om den sidste finaleplads, og det sker på de små hurtige ATV'er.

07:45  

Statsministrene (1:4)
Statsministrene (1:4) Danmark har de seneste 35 år kun haft fem statsministre. De mødes nu for første gang til et enestående møde på deres fælles embedsbolig, Marienborg, nord for København. De fem statsministre taler om det, der forbinder dem og som kun de kender til: Hvordan er det at være statsminister i Danmark? I fire programmer fortæller de personligt og nært om ansvaret, kriser, venskaber, og omkostningerne ved det krævende job. I første afsnit fortæller de fem statsministre om kravene til jobbet og det ansvar, der følger med. En statsminister forventes blandt andet at stå i spidsen for nationen, når uventede begivenheder rammer og chokerer landet. Statsministrene fortæller i afsnit et, hvordan de oplevede 11. september 2001 og angrebet på Krudttønden i København 2015 og hvad deres rolle var i de historiske dage.

08:40  

Kampen for tilværelsen II (3:8)
Kampen for tilværelsen II (3:8) Norsk dramaserie. (11:16). I Ullevål haveby er beboerne skeptiske overfor den nye vicevært. Den polske akademiker Tomasz har endelig fundet sin far og konfronterer ham med en tabt barndom. Anitra flytter sammen med en ny mand og Hugo møder en kvinde. Medvirkende: Bartek Kaminski, Mads Ousdal, Lena Kristin Ellingsen, Tone B. Mostraum, Ola G. Furuseth, Øystein Røger og Christian Skolmen m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

01:30  

Den sorte snog (4:6)
Den sorte snog (4:6) Kong Richard IV ønsker at danne alliance med Spanien, så Edmund får besked på at gifte sig med en spansk prinsesse. Desværre er prinsessen ikke ligefrem nogen skønhed. Hvordan kan Edmund vriste sig fri af aftalen? Edmund: Rowan Atkinson.

02:05  

Den sorte snog (5:6)
Den sorte snog (5:6) Pesten spreder død i England. Rygtet lyder, at sygdommen skyldes heksekunster, så den grusomme Heksesniffer bliver tilkaldt for at opspore heksene. Uheldigvis bliver Edmund udpeget som overheks. Hvordan kan han bevise sin uskyld og slippe for at lide døden på kætterbålet? Edmund: Rowan Atkinson.

02:35  

Den sorte snog (6:6)
Den sorte snog (6:6) Edmund bliver frataget sin titel som Hertug af Edinburgh. Optændt af hævntørst begiver han sig ud for at finde de seks ondeste mænd i England. De skal hjælpe ham med at vippe kong Richard IV af tronen, så Edmund selv kan blive konge. Tingene udvikler sig dog ikke helt efter planen. Edmund: Rowan Atkinson.

03:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

08:15  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen tager dig nu med på en tur tilbage til 1960erne, til de tider hvor det at være en enlig mor er forbundet med skam isolation og dårlige økonomi, mens den enlige far bliver mødt med vantro og beundring. Billedkunstneren Michael Brammer beretter om hvordan han blev kendt og berygtet, da han i 1994 dræber og udstopper nogle hundehvalpe som indgik i installationen love. Før som nu - byboerne har trang til lys luft og jord under neglene, og helst ikke for langt væk fra der hvor de bor. Tidsmaskinen dykker ned i en del af den danske folkesjæl og ser på kolonihavens historie fra spisekammer til stedet for afstresning. Sendt første gang 19.11.2006

DR3

00:05  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

00:30  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

01:00  

I Forreste Række (2:7)
I Forreste Række (2:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

01:30  

Gift ved første blik USA III (5:15)
Gift ved første blik USA III (5:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu er turen nået til, at de tre par skal på bryllupsrejse.

02:10  

Dexpedition: El Paso, Texas
Dexpedition: El Paso, Texas Alt er større i Texas, og et fast udtryk i amerikansk slang er "Texas-sized." El Paso er ingen undtagelse. Her laves nogle af de sejeste, ægte cowboy-støvler, som ægte texanere går med, som andre går med sneakers. Desværre er byens mordrate også "texas-sized" med ti mord om dagen! Men udenfor byen finder de to rejskammerater Dex og Fab den egentlige grund til hvorfor El Paso skal besøges: de fantastiske sanddyner, der indbyder til den mest vanvittige... sandsurfing! Og så er der masser af lækre "latina"-er på byens barer, der elsker at feste "texas-sized".

02:35  

Dexpedition: Las Vegas
Dexpedition: Las Vegas Dex og Fab er nået til glimmer, glitter og glamour-byen over dem alle, kasinomekkaet Las Vegas. Ørken-byen i Nevada er ikke mindst er kendt for sine overdådigt indrettede hoteller med dertil hørende luksus-kasinoer. De fleste turister kommer hurtigt i party-humør, når de ankommer til byen, men sådan går det ikke for Dex. Han kan ikke styre sin indre spillefugl, og inden længe har han mistet alle sine penge på rouletten. Det passer ikke kameramanden Johan, så nu må Dex kæmpe ihærdigt for at være med i resten af crew'ets aftenfester!

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:55  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:55  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:25  

Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6)
Rigsfællesskabets historie: Det vanskelige møde (1:6) I 1721 åbner grønlænderne for første gang deres hjem for missionæren Hans Egede: Koloniseringen af Grønland er i gang. Hans Egede går til kamp mod åndemanerne, mens nye epidemier hærger. På Færøerne indleder præsten Lucas Debes og fribytteren Poul Nolsøe modstanden mod danskernes eneret til handelen i Nordatlanten.

00:55  

The Duchess
The Duchess England, 1774. Mens den unge Georgiana Spencer muntrer sig med leg på familiens plæne, færdigforhandler hendes mor betingelserne for Georgianas giftermål med den noget ældre Hertug af Devonshire. Det bliver et glædesløst ægteskab, for Hertugen ser kun Georgiana som et middel til at sikre sig en arving. Til gengæld bliver den smukke, intelligente kvinde selskabslivets midtpunkt, og trods de begrænsninger, som hun er underlagt i kraft af sit køn, får hun også politisk indflydelse. Georgiana: Keira Knightley. Hertugen af Devonshire: Ralph Fiennes. Lady Spencer: Charlotte Rampling. Instruktion: Saul Dibb.

02:45  

The Rum Diary
The Rum Diary I 1960 rejser journalisten og drukmåsen Paul Kemp til Puerto Rico for at skrive for en lokal avis. Kemp vænner sig hurtigt til det søde liv på den romglade tropeø. Men da forretningsmanden Sanderson beder ham skrive en positiv historie om Sandersons nye, skumle hotelprojekt, må Kemp træffe et valg. Skal han gå Sandersons ærinde eller bruge spaltepladsen til at bringe den korrupte forretningsmand i knæ? Kemp: Johnny Depp. Sanderson: Aaron Eckhart. Sala: Michael Rispoli. Instruktion: Bruce Robinson.

04:40  

Dagens Sang: Chelete
Dagens Sang: Chelete - sunget af et af DR's kor.

04:45  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:00  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter; Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

06:30  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter; Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

07:00  

Hatten rundt (6:12)
Hatten rundt (6:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

07:30  

Hatten rundt (7:12)
Hatten rundt (7:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Sænk dit hoved
Dagens Sang: Sænk dit hoved - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Jacob Duevang Krogh Rasmussen er liturg og prædikant 11. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i Lukasevangeliet taler om, at enhver, som ophøjer sig selv, skal ydmyges, og den, der ydmyger sig selv, skal ophøjes. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (11)
The Next Step III (11) Gift dig med mig

07:00  

Kampen (4)
Kampen (4) Kampen om dobbeltsædet.

07:05  

Klassen - Det store klasseshow (116)
Klassen - Det store klasseshow (116) Bertram og Signe skal sende LIVE på youtube foran hele skolen, men ikke alt går efter planen.

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (7)
Freaktown (7) B-1000

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Junior.

08:15  

Dyrs våben: Løve
Dyrs våben: Løve Den utæmmede løve konge vender hjem som en såret kriger. Løven har brugt sit våben, men kampen om hvem der er stærkest er ikke slut. Modstanderne er lige bag ham.

08:20  

Hollywoods vildeste dyr I (1)
Hollywoods vildeste dyr I (1) En Farlig Tiger Joakim Ingversen er taget til Hollywood for at møde dyretræneren Dea og hjælpe med at træne de vildeste dyr til de store Hollywood-film. I dag skal de hjælpe Randy med at træne den farlige tiger Eden til en ny film som den skal være med i. Til sidst får Joakim en chance for at få sit helt eget Hollywood-gennembrud, når det endelig bliver hans tur til at lave sin egen film med den farlige tiger.

08:40  

Duedrengen
Duedrengen Fransk tegnefilm med dansk tale. I millionbyen Ultrapolis er der nye forbrydere på spil hver dag. Men heldigvis har byens indbyggere ét håb: Duedrengen. Eller har de? For det er småt med Duedrengens superkræfter - og han ligner egentlig mere en klodsmajor end Superman.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Hop, svøm og flyv

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Hoppeleg til havs

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Det kan godt være Robin Rødkælk er foderbrættets lille fugl, men han er både modig og snedig - og en god ven.

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

06:05  

Sarah og And (15)
Sarah og And (15)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella På telttur

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Cowboyfilm

06:30  

Mumitroldene (22)
Mumitroldene (22) Bag træmmer

06:42  

Kiwi & Strit (16)
Kiwi & Strit (16) Kiwi spiller på fløjte. Da Strit prøver at spille, sluger han fløjten. Når Strit trækker vejret ind og ud, spiller fløjten. Kiwi vil have sin fløjte tilbage, men Strit elsker sin nye fløjtelyd...

06:45  

Masha og Bjørnen (22)
Masha og Bjørnen (22) Hulebjørnens lærling

06:55  

Sikker & Søn IV (16)
Sikker & Søn IV (16) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et uhyggeligt spøgelsestog. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17) Baghold giver bagslag

07:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

07:35  

F for Får (17)
F for Får (17) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (6)
Gurli Gris VI (6) Gustavs racerbil

07:50  

Gurli Gris VI (7)
Gurli Gris VI (7) Den lille båd

07:55  

Mig Asta-Marie - det er mig (1)
Mig Asta-Marie - det er mig (1) Asta-Marie elsker bamser

08:05  

Morten Skildpadde (16)
Morten Skildpadde (16) Morten og skygge-sneen

08:30  

Sofus III (1)
Sofus III (1) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Selma, som skal til frisør og bagefter skal hun vælge en hårbøjle i en butik.

08:45  

Op og Hop II (6)
Op og Hop II (6) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Ronni Roligan, der laver fodboldgymnastik.

08:55  

Minisekterne (16)
Minisekterne (16) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

09:30  

De britiske antikskatte (4:25)
De britiske antikskatte (4:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

10:30  

Antikkrejlerne (17)
Antikkrejlerne (17) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (19)
Antikkrejlerne med kendisser (19) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:05  

Indvandringens historie (5:6)
Indvandringens historie (5:6) Sidst i 60'erne boomer dansk økonomi, forbruget stiger, arbejdsløsheden forsvinder - og danskerne kan gøre gode tider bedre ved at overlade noget af det mest slidsomme arbejde til gæstearbejdere. Trods enkelte sammenstød er stemningen gennemgående god. Både de og vi ved jo, at gæsterne snart tager hjem igen. Men i løbet af 70'erne bliver antallet af tyrker, jugoslaver og pakistanere mangedoblet. I dag kan de fortælle historien om et land, der først meget sent forstod, at gæsterne kom for at blive. Produceret af Express TV- Produktion for DR TV. Sendt første gang 27.04.03

09:45  

Når livet vender (5:8) - overlevede Srebrenica
Når livet vender (5:8) - overlevede Srebrenica Admir Buljubasic var 17 år, da han var vidne til folkemordet i Srebrenica, og i modsætning til sin far var han blandt de overlevende. I maj 2015 vendte Admir tilbage for at begrave faren, som han identificerede i en massegrav. Minderne fra krigsårene og flugten forfølger ham stadig, men på trods af, at han har mærket livet, når det gør allermest ondt, har han i dag lært at leve med minderne og formået at skabe sig et nyt, men for altid anderledes liv. Nordvision fra Sverige.

10:15  

Ud i naturen: På jagt efter elgen
Ud i naturen: På jagt efter elgen Elgen er det største dyr, der lever på det norske fastland, og de findes næsten overalt - alligevel er det at møde en stor elgtyr med et imponerende gevir en ganske sjælden og helt unik oplevelse. Nordvision fra Norge.

10:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

11:15  

Livet ud ad Landevejen: Lisbeth Zornig og Karen Gjesing
Livet ud ad Landevejen: Lisbeth Zornig og Karen Gjesing Debattør og direktør Lisbeth Zornig har inviteret sin ven, socialpædagogen Karen Gjesing ud på en køretur. Karen var den første pædagog, der fik den dengang 14 årige Lisbeth til at fortælle om det omfattende misbrug hun havde været udsat for som barn. Siden har de to haft et tæt venskab, men køreturen åbner op for en snak om et svigt, de aldrig tidligere har talt om.

11:40  

Drømmen om landet (6:8)
Drømmen om landet (6:8) For de fire storbyfamilier, der har fået chancen for i fem uger at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, er den helt anderledes hverdag nu for alvor kommet i gang, og ferie er det ik-ke! Familien Sedin vågner op til en meget ubehagelig overraskelse, for det der absolut ikke må ske, er sket! På bondegården på Øland kæmper Marcelo stadig med sin rolle som stedfar. Han tænker på, om det er hans egen hårde baggrund der gør, at han stiller så høje krav til German David? I Dalarna føler Emma, at hun og den ældste søster Johanna må tale ud om deres anstrengte forhold til hinanden. Nordvision fra Sverige.

DR3

09:50  

Dexpedition: El Paso, Texas
Dexpedition: El Paso, Texas Alt er større i Texas, og et fast udtryk i amerikansk slang er "Texas-sized." El Paso er ingen undtagelse. Her laves nogle af de sejeste, ægte cowboy-støvler, som ægte texanere går med, som andre går med sneakers. Desværre er byens mordrate også "texas-sized" med ti mord om dagen! Men udenfor byen finder de to rejskammerater Dex og Fab den egentlige grund til hvorfor El Paso skal besøges: de fantastiske sanddyner, der indbyder til den mest vanvittige... sandsurfing! Og så er der masser af lækre "latina"-er på byens barer, der elsker at feste "texas-sized".

10:15  

Dexpedition: Las Vegas
Dexpedition: Las Vegas Dex og Fab er nået til glimmer, glitter og glamour-byen over dem alle, kasinomekkaet Las Vegas. Ørken-byen i Nevada er ikke mindst er kendt for sine overdådigt indrettede hoteller med dertil hørende luksus-kasinoer. De fleste turister kommer hurtigt i party-humør, når de ankommer til byen, men sådan går det ikke for Dex. Han kan ikke styre sin indre spillefugl, og inden længe har han mistet alle sine penge på rouletten. Det passer ikke kameramanden Johan, så nu må Dex kæmpe ihærdigt for at være med i resten af crew'ets aftenfester!

10:40  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

11:05  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

11:55  

Din kat er afsløret: En løve på skødet
Din kat er afsløret: En løve på skødet Katte er blandt vores yndlingskæledyr - alligevel ved vi ikke ret meget om dem. Kig med, når en række førende kattekesperter indvier os i, hvordan katte forvandler sig fra nuttede kæledyr til farlige krigere, så snart de har passeret kattelemmen.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om hvad Kristen Poulsgaard mente om Danmarks Radios medarbejdere, om Danmarks første luksustog, med Peter Ustinov, der spiller cello uden cello, og om to unge skuespillere, der betog nationen som globe- trottere. den ene af dem har vi med i studiet her mange år efter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om mandemoder, da farfar var ung, om norske børn på ferie i Danmark, om den skrumpende danske krone og om National- museet, der bliver skibsreder. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

10:20  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

11:05  

Danmark i Den kolde Krig (6:12)
Danmark i Den kolde Krig (6:12) En lille gruppe mænd tog den kolde krig så alvorligt, at de også i det skjulte arbejdede på at bekæmpe kommunisterne. Det skete ved hjælp af ulovlige aflytninger, registreringer og en nøje overvågning af det kommunistiske parti, dets medlemmer og aktiviteter. Det skete i en tid hvor socialdemokrater kæmpede mod kommunisterne og hvor be- givenhederne ude i verden, Tjekkoslovakiet 48 og Ungarn 56, fik stor betydning i Danmark. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

11:45  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) I 1882 åbner den unge Frederik Læssøe Smidth et lille rådgivende "ingeniørbureau". Efter nogle år går han sammen med kamme- raterne Poul Larsen og Alexander Foss, og grunden er lagt til det, der senere skulle blive verdens største producent af cement- fabrikker. Fl. Smidths, det der i dag kaldes FLS industries, 120 årige historie er historien om store succes'er, men også anklager om værne- mageri, arvestridigheder og situationer hvor virksomheden har været på fallittens rand. I programmet medvirker blandt andre arvingen Christian Kjær.

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Luftpudebåd
Store Nørd: Luftpudebåd Nørderne elsker at bygge vilde fartøjer, men i dag kommer de på noget af en opgave. Brødrene vil nemlig bygge en ægte luftpudebåd, som bliver styret med et hjemmebygget ror og føres frem af kæmpeblæsere. Nørderne besøger også en rigtig vindtunnel, og så prøver de kræfter med et rigtigt gør-det-selv forsøg fra gamle dage. www.dr.dk/noerd

09:30  

Drengerøv (5)
Drengerøv (5) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Andreas er vild på et wakeboard, og Joakim tager forbi Copenhagen Cablepark for at lære nogle seje stunts. Joakim får testet både balanceevne og tålmodighed, når han skal lære en 360'er fra rampe. Han prøver også at finde ud af, om det er en sport for piger, og om han er den eneste, der har prøvet at tisse i våddragten.

09:50  

Asfalt (6)
Asfalt (6) Anders er model, og i dag skal han tjene penge til nyt skateboardudstyr som model for Hummel.

10:05  

Ultra tørret (11)
Ultra tørret (11) Angriber Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er Mikkel Beckmann fra Hobro! Han nørder angriberens vigtige rolle, svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan blive bedre på banen! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:30  

Jeg vil være fodboldstjerne (11)
Jeg vil være fodboldstjerne (11) De seks drenge taler om året der er gået, og om alle de vilde ting, de har prøvet med U16 landsholdet. De tænker tilbage på alt det, der er sket og de snakker om fremtiden. De træner sammen alle seks på fodboldbanerne om aftenen, hvor de taler om drømme og håb - for de vil alle gerne leve af at spille fodbold. Bagefter ser vi hvad der sker med dem: Rasmus får en aftale med en stor sponsor. Jacob er til træning, der skal hjælpe på hans skade. Anton er lige begyndt at spille for U19 landsholdet. Benjamin skal træne med superligaen, og er meget stolt. Og Christian skal muligvis til en stor klub i udlandet.

10:45  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

10:55  

Kvit eller dobbelt I (1)
Kvit eller dobbelt I (1) Kun de største nørder kan komme i boksen og vinde 4000 kr. Her gælder det nemlig om at vide ALT om ét bestemt emne. I denne omgang skal du møde August på 11 år, der skal quizze i emnet Danskere i Tour de France og Mathias på 12 år, der elsker at nørde Andeby. For hvert rigtigt svar er der dobbelt op på gevinsten, men pas på. For svarer man forkert, mister man det hele. Det er Kvit - eller Dobbelt!

11:35  

Citybois - Det vi gør (4:4)
Citybois - Det vi gør (4:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X-factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I fjerde program følger ULTRA eksklusivt Citybois, når de skal spille et af sommerens helt store jobs på Danmarks Smukkeste Festival - Smukfest i Skanderborg. De svarer på spørgsmål som deres fans har stillet på de sociale medier.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og så synger Hr. Skæg en sang om Else, som er en endelse.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kanin Kan det virkelig passe, at kaninen æder sin egen lort? Ta' med Lille Nørd på kaninhop og se, om det lykkes nørderne at finde Katrines bamse Hr. Kanin.

10:00  

Vilde venner (8)
Vilde venner (8) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave lækker egernmad, vaccinere en ræveunge og hjælpe en svane væk fra en farlig vej.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den mystiske blommetyv.

10:30  

Kaj og Andrea - i ørkenen
Kaj og Andrea - i ørkenen Ole tager Kaj og Andrea med til stranden, men det bliver mere en sandtur end en strandtur! De har så meget sand med hjem,at der er nok til at lege eventyr i ørkenen, hvor de møder både en dromedar og en beduin, der røver Andrea. Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Ole Kibsgaard. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

11:15  

Quizdyrene - Geden Martha
Quizdyrene - Geden Martha Dagens quizdyr er geden Martha, som er 7 år gammel. Hun får besøg i sin stald af quizværten Stefan, der er bevæbnet med fem spørgsmål om "insekter og kryb" og en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Martha har svært ved at skjule, at hun ikke ligefrem synes at biller, myrer og edderkopper lige er hendes kop the. Men med lidt hjælp fra vædderen Sune klarer hun sig alligevel gennem quizzen og ender med en flot præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (6)
Ramasjang Mysteriet III (6) Hvor er Sebastians kikkert? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (15)
Bonderøven 2014 (15) Sæson 13. Frank og Johan er på krebsetur med overnatning i telt. De padler ud i deres coracle for at se, om krebsene er gået i ruserne. Inden de tager hjem til Kastaniegården, bliver morgen-havregrøden lavet over bål. Hjemme igen går Frank i gang med at rense og skære genbrugsvinduesglas til 214 små stykker ruder til det nye hus. Og så skal krægerne plukkes, Frank får god hjælp af både Theresa og Johan. Frank vil også genbruge noget af det helt gamle bindingsværk fra det gamle hus, som blev bygget i 1770. Bindingsværket samles og skal være en skillevæg i det nye hus.

12:30  

Kender du typen? 2012 (17)
Kender du typen? 2012 (17) Kender Du Typen? er på Als og besøger et hjem, der bugner af kunst. Livsstilseksperterne Anne Glad og Christian Grau skal forsøge at regne ud, hvem der både er til fuld fart og fordybelse, og som ihærdigt nægter at servere hvidvin for sine gæster. Hovedpersonen mener nemlig, at det er noget surt sprøjt. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 05.12.12

13:10  

Hammerslag 2009 (7)
Hammerslag 2009 (7) Peter Ingemann har som sædvanligt ikke gjort noget for at gøre det let for mæglerne. Aftenens første udfordring finder vi i et super attraktivt område ved Bagsværd sø. Normalt en dejlig opgave for en dygtig mægler, der er bare det problem, at ejendommen langt fra er helt almindelig. Næste ejendom er umiddelbart lettere at have med at gøre. En stor dejlig lejlighed. Men det er nu ikke mange lejligheder på Frederiksberg, der kan prale af adgang til både svømmebassin og tennisbane. Hvordan sætter man pris på det? Aftenens sidste opgave er at gætte prisen på en lejlighed i "det nye" København. Da boligmarkedet boomede, lå folk i sovepose i dagevis foran mæglernes butikker for at få lov til at købe en lejlighed, inden den var gjort færdig. Sådan er det ikke længere - mildt sagt. Sendt første gang 18.08.19

13:40  

Hammerslag 2009 (8)
Hammerslag 2009 (8) Aftenens første opgave er en 50ér villa ved Vallensbæk Strand, der har været udsat for en "extreme makeover". Ejendommen har virkelig fået det glatte lag, men har det så været en god investering? Dernæst skal mæglerne sætte pris på et dejligt lille hus i Skovlunde, inden vi besøger Nærum. Det var i dette område Anders Fogh Rasmussen boede indtil for nylig, men kan mæglerne bruge den oplysning til noget som helst? Sendt første gang 25.08.09

14:10  

Spise med Price - Light My Fire
Spise med Price - Light My Fire Alt foregår over åben ild i denne særlige outdoor udgave af Spise med Price. Brødrene må en tur i bølgerne for at indsamle frisk tang til den hjemmebyggede "clambake", hvor hummere, rejer, krebs og krabber langtidsdampes i selskab med årstidens grøntsager og masser af frisk tang. Brødrene kommer også forbi det vilde vesten med seksløbere og patronhylstre - og selvfølgelig krydret mexikansk bålmad og ægte campfirecoffee. Adam viser, hvor nemt man bålbager en frisk fisk i en våd avis, og James tilbereder baked beans i en version, der vil få enhver madelsker til at ønske sig sin egen bålplads.

14:45  

Hun så et mord (8)
Hun så et mord (8) Jessicas excentriske nabo Daniel O'Brien er opfinder, men måske har han været lidt for opfindsom. I hvert fald kommer han under mistanke, da en tidligere medarbejder bliver kørt ned af en bil uden fører. Men Jessica har svært ved at tro, at hendes rare nabo står bag den mystiske ulykke.

DR2

12:40  

De utrolige paraatleter
De utrolige paraatleter Op til De paraolympiske lege i London 2012 præsenterer instruktøren Mike Christie nogle af de britiske deltagere i sportsgrene som blindefodbold og kørestolsrugby m.m.. Ved hjælp af en helt ny scanningsteknik tegner han et 'biomekanisk portræt' af fem karismatiske og fantastiske atleter for blandt andet at forsøge at forklare, hvordan de bærer sig ad med at få kroppen til at kompensere for deres handicap.

13:35  

Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG
Verdens bedste fly - SOFIA og Novospace ZeroG Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. NASAs flyvende klasseværelse, the Stratospheric Observatory for Infrared Astronomy, også kaldet SOFIA, og Novospace ZeroG er begge enestående fly. Det sidste giver almindelige mennesker mulighed for at opleve vægtløshed.

14:30  

Midt i naturen - Costa Rica (1:3)
Midt i naturen - Costa Rica (1:3) I Costa Rica er der i forhold til landets areal flere plante- og dyrearter end noget andet sted i verden, så det bliver et rent eventyr for seriens vært, Martin Emtenäs, der her tager til Corcovada National Park i den sydøstlige del i håb om at se Costa Ricas største landdyr, tapiren. Martin vil også besøge et center, der tager sig af tilskadekomne dyr - men her skal han først accepteres af en speciel abe. Nordvision fra Sverige.

DR3

12:50  

Når kemien passer (3:6)
Når kemien passer (3:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter? I håbet om at videnskaben kan hjælpe, vil Maren, 31år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter udvælge den af syv mænd, som hun passer bedst med. I dag skal hun se på fysisk tiltrækning: Maskuline træk signalerer styrke og sundhed. Hun er klar, det samme er mændene. Nordvision fra Norge.

13:30  

Pranksters Paradise (9)
Pranksters Paradise (9) Livet kan være svært som blind. Det må Ziad i den grad sande da gruppen sætter sig for, at han skal spille blind i et indkøbscenter, - alt sammen i den hellige pranks tjeneste. Hossein gør forarbejdet og tager helt til Søborg for at skaffe blindestok og briller. Men hvordan læser man en sms, der lige er tikket ind på sin mobil når man er blind? Det må man have hjælp til. Heldigvis er Ziad ikke bleg for at bede tilfældigt forbi passerede om assistance. Da det går op for dem, at sms'ens indhold, er af den mere delikate og erotiske art, breder smilene sig, mens Ziad bliver mere og mere opstemt, og fast besluttet på at møde denne kvinde. Men mødet med kvinden udvikler sig hurtigt til en pinlig og sjov affære. Ikke kun for Ziad men i særdeleshed for dem der snart finder ud af de bliver pranket.

13:50  

Zoo II (7:13)
Zoo II (7:13) Mitch undersøger Jacksons fortid og håber at finde de svar, som er nødvendige for at kunne fremstille en kur mod dyremutationerne. Resten af holdet leder efter beviser på den tredobbelte spiral i en lille engelsk by.

14:30  

The Banger Sisters
The Banger Sisters Da Suzette og Lavinia var unge, levede de det vilde groupie-liv. Der findes ikke den rockstjerne, de ikke har været i seng med. Nu har den dynamiske duo ikke set hinanden i 20 år. Suzette er lige så ustyrlig, som hun altid har været. Lavinia, derimod, lever et borgerligt forstadsliv med teenagebørn og en mand, der ikke kender det mindste til hendes vilde fortid. Det bliver der lavet om på, da Suzette beslutter at opsøge sin gamle veninde. Suzette: Goldie Hawn. Lavinia: Susan Sarandon. Harry: Geoffrey Rush. Instruktion: Bob Dolman.

DR K

12:25  

Alle tiders underholdning (1:8)
Alle tiders underholdning (1:8) Gøgl, cirkus og negre. Det var underholdning for 100 år siden. I Zoologisk Have blev såkaldt vilde mennesker - indere, kinesere og afrikanere - udstillet ved siden af de vilde dyr. Gøglere som Professor Labri blev udsat for chikane og restriktioner, og balletdanserinden Clara Pontoppidan vakte voldsom forargelse, da hun optrådte i cirkus og på film. De levende billeder kom til Danmark i 1896. Og på få år blev filmen den største trussel mod den gammeldags underholdning. Tilrettelæggelse: Liv Thomsen. Sendt første gang 21.04.02

13:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff om sidste århundredes begivenheder. Der er indslag med kongeparret til Sct. Olajs ophøjelse til Domkirke, nye motionsapparater mod dellerne. Kong Hussein besøger Israel for første gang. Sygeplejersker og læger aktionerer på Rigshospitalet. Nazisterne opruster i Nürnberg og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen og Per Wiking.

13:35  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om politikermøde på højt plan i Gudhjem, om tronfølgeren på Amazonfloden, om olieefter- forskning i Tønder, om et nyt smart luksushotel i Nord- sjælland, og om den engelske dronning, der bliver telefon- fuppet. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

14:05  

Reklamer til Tiden (3:8)
Reklamer til Tiden (3:8) Stærke og kloge mænd, kønne og flittige husmødre, artige og tavse børn. Sådant skildres den danske familie i et hav af gamle reklamefilm.. Billedet ændres først i 70'erne. Pludselig optræder Lisbet Dahl som udearbejdende kvinde i en slik-reklame, og mændene dukker op ved kødgryderne. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. De reklamerer ikke kun for et bestemt produkt, men også for nogle idealer om, hvordan vi skal opføre os. I dag griner vi af de gamle rengørings-reklamer skræddersyet til den hjemmegående kvinde, men for vores bedstemødre repræsenterede de drømmen om det perfekte liv. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.03

14:45  

Reklamer til Tiden (4:8)
Reklamer til Tiden (4:8) - om vore nydelsesmidler, fra brændevin til Bacardi Breezer. I aftenens program vrimler det med cigaretter, whisky og (næsten) nøgne piger! Det handler om alt det gode i livet og om, hvordan reklamefilmene frister vores søde tand og vækker ølhunden. Det handler også om, hvordan vores dårlige samvittighed er vokset i takt med, at vi har fået flere og flere nydelsesmidler at vælge imellem. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. En hel reklameblok er helliget Dirch Passer, der glad og gerne stillede op i reklamefilm for alskens øl, cigaretter og slik. Dirch har solgt mange øl. Hvide sandstrande, azurblåt hav og lækre piger har til gengæld solgt rigtig meget spiritus og chokolade. I dette program svælger vi i det søde, det sjove, det fede - og det farlige! Vært: Liv Thomsen.

DR Ultra

12:05  

Isas Stepz (5)
Isas Stepz (5) Isabellas far har anskaffet en romaskine og vil nu flytte mere ind på danseskolen. Men det er ikke let med en fitness-maskine midt i dansetimerne. Isabella savner Ronjas gode råd, men Ronja har kun en ting i hovedet: Zac, Zac Zac.

12:15  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:30  

Klassekabalen - Klassefest (1)
Klassekabalen - Klassefest (1) 5. a skal holde deres første rigtige klassefest uden forældre - og alle glæder sig! Men det er helt forskelligt, hvordan man gerne vil feste: Pigerne satser på at danse med drengene, men drengene vil hellere spille fodbold!

12:50  

Lokummet Brænder II (3)
Lokummet Brænder II (3) Når lokummet brænder, er der masser af lort at grine af! Sketchshow.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow II (5)
Adrian & Bendix' Kapowshow II (5) I dag i Kapowshowet har Christian taget sit gamle dukketeater med. Adrian og Bendix laver dukker af gamle sokker og opfører deres egen version af Den lille Rødhætte og ulven. Undervejs i programmet opfylder Kapowshowet seerønsker. Her får man svar på, hvor mange balloner, der kan være i en folkevogn og hvorfor man skal huske at sætte låg på gryden, når man laver popcorn.

13:25  

Dagens ret: Kålsalater
Dagens ret: Kålsalater 3 hurtige salater m KÅLLLLL Jose og Chris giver den gas i køkkenet med kål. Hele tre slags lækre sprøde salater tryller de frem i dag. Vi kommer næsten jorden rundt med en coleslaw fra USA, en Thai salat fra Asien og en frisk nordisk sommersalat fra Europa. Undervejs hører vi sjove historier bl.a om elefant massage.

13:40  

Klassen - Heltesalon (36)
Klassen - Heltesalon (36) En gruppe drenge fra klassen leger rollespil, men pigerne synes de er mega umodne. De bliver overrasket af to piger fra de ældre klasser. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Anoreksi (37)
Klassen - Anoreksi (37) Sofia er overbevist om at en pige fra klassen har en spiseforstyrrelse. Pigegruppen overtaler Sofia til at konfrontere hende. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Danmarks sjoveste barn - Vinderprogram
Danmarks sjoveste barn - Vinderprogram I efteråret 2013 vandt Natascha titlen som Danmarks sjoveste barn ved finalen i Comedy Zoo i København. Med "funny bones" og is i maven beviste hun, at hun er allersjovest, når hun får lov til at improvisere. Med finalesejren vandt Natascha sit helt eget tv-program at improvisere i, og derfor er der intet manuskript og intet, der er aftalt, når Natascha her skal klare sig ud af de vanskelige, pinlige og tossede situationer, som værten Nikolaj Stokholm bringer hende i.

14:20  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

14:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:40  

Braceface (51)
Braceface (51) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:00  

Rosa fra Rouladegade III (1)
Rosa fra Rouladegade III (1) Ferdinands judopandekager Ferdinands far er den sejeste far i hele verden. Synes Ferdinand. For eksempel har han det blå bælte i judo. Ferdinand dyrker også judo, og sammen med Rosa finder han en fantastisk forklædning for at kunne udspionere der, hvor de begge træner. For Ferdinand og Rosa skal bage en helt særlig kage til faderen, og den skulle gerne passe perfekt til ham.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Krumsablen

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Elvis' store dag

13:55  

Sikker & Søn II (16)
Sikker & Søn II (16) Sikker & Søn holder øje med legetøj i trafikken. Må man køre på rulleskøjter eller løbehjul på vejen eller cykelstien? Nej, men man må godt på fortovet. De ender på en losseplads, hvor de finder ud af, hvad man må køre med hvor.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (10)
Onkel Rejes Sørøvershow (10) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Molly, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens lykkeamulet, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue, og se om Molly og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. "Duer ikke! Næste!" - siger prinsessen til alle sine bejlere. Men da herremandens to sønner vil prøve lykken hos prinsessen, sker der noget, som overrasker dem alle: deres frække bror Klods-Hans kommer og blander sig!

DR1

15:35  

Fader Brown (5:10)
Fader Brown (5:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En religiøs sekt kommer til byen, og Susie er stærkt tiltrukket af dens karismatiske leder, Kalon. Da Kalons kone findes myrdet, må fader Brown forsøge at bryde sektlederens magt over Susie, så han ikke mister hende for altid.

16:20  

Fader Brown (6:10)
Fader Brown (6:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. To nonner dør under mystiske omstændigheder. Fader Brown efterforsker sagen med hjælp fra den unge nonne Boniface, en ivrig fan af detektivromaner.

17:05  

En ny begyndelse (6)
En ny begyndelse (6) I en nødsituation viser Sarah sig at være en del mere handlekraftig, end nogen i landsbyen havde forestillet sig. Samtidig vælger Olivia at stille James stolen for døren. Enten fortæller han sandheden om sit forhold til hendes bror - eller også er det slut mellem dem.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Danske vidundere: Møns Klint
Danske vidundere: Møns Klint Dansk reportageserie fra 2005 De fleste danskere kender Møns Klint, men det er nok de færreste der ved, at den plade af kridt, som klinten er en del af, strækker sig helt over til Sydengland og helt ned til Normandiet. Og at kridtet blev skabt den gang dinosaurerne endnu herskede på landjorden og det meste af Nordeuropa var dækket af et lunt, tropisk hav. Med hjælp fra lokalkendte eksperter guider Anja Philip os gennem historierne bag at af vores danske vidundere. Sendt første gang 28.06.05

16:00  

Storrygeren - det oser af laks (1:8)
Storrygeren - det oser af laks (1:8) I programserien Storrygeren skal der fanges fisk, og de skal gå op i røg! Tag med, når den toptjekkede lystfisker, Gordon Henriksen, sammen med kokken og rygespecialisten Jan Gildam drager ud til de smukke danske søer, åer og have for at fange fisk. I det første program tager de to herrer til Bornholm for at trolle laks i Østersøen. Men der er en hel del at holde styr på, når hele 15 fiskestænger skal sættes op. Og der er meget på spil. For kommer der ikke laks på krogen, må Gordon gå den lange, ydmygende vej til fiskehandleren. For fisk skal der til - og den skal ryges! Og Jan har både glasvaser, grillstartere og sækkelærred med til formålet. Sendt første gang 08.07.12

16:30  

Udkantsmæglerne (6:8)
Udkantsmæglerne (6:8) Dansk reportageserie fra 2016 Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. I Guldborgsund har John Ole Hansen en fjerde fremvisning af en gammel købmandsgård i Stovby, men det kan blive en svær omgang, da gården har en del skader. Tom Pedersen i Mariagerfjord kæmper mod en konkurrent, der beskylder ham for at lyve om sin forretning. Frede Volf Sørensen på Langeland håber at kunne sælge en andelsbolig, men vedtægterne i foreningen kan spænde ben for at det lykkes. Sendt første gang 21.08.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:05  

Ice Road Truckers X (10:10)
Ice Road Truckers X (10:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

16:45  

Ekstreme præstationer: Jæger-samler
Ekstreme præstationer: Jæger-samler Følg den austalske eventyrer Todd Sampson, når han prøver kræfter med nogle af de præstationer, der kræver allermest af kroppen. Todd slutter sig her til en traditionel afrikansk nomadisk stamme for at leve som jæger-samler - kilden til overlevelse består i indsamling af spiselige planter og nødder samt jagt.

17:30  

Gift ved første blik USA III (5:15)
Gift ved første blik USA III (5:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu er turen nået til, at de tre par skal på bryllupsrejse.

DR K

15:20  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6) "Fri os fra det onde" Amerikansk eksistensprogram fra 2015. (The Story of God) Hvorfor findes det onde, og hvor kommer det fra? Morgan Freeman taler med en seriemorder og en tidligere nynazist om deres ondskab. Han undersøger også de gamle ægypteres tro på, at hvad man gør i dette liv får betydning for det næste og om den gamle persiske religion, zorostrianismen, hvis forestilling om en kosmisk balance mellem godt og ondt har inspireret til den kristne satan.

16:10  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (4:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (4:6) Hvad er et mirakel, og hvilken betydning har det? I USA møder Freeman en mand, der har overlevet et fald på 47 etager, og en cancerpatient, der mener at skylde sin overlevelse bønnens kraft. I Israel lærer Freeman, at mirakler er grundlaget for jødedommen, mens Vatikanet i Rom kårer helgener på grundlag af mirakler. Buddhister i Indien mener derimod, at alle mennesker er i stand til at udrette mirakler, hvis de er fokuseret nok.

17:00  

Historiequizzen: Danmarks Dokumenter (9:10)
Historiequizzen: Danmarks Dokumenter (9:10) Kongeloven, Øresundstolden og et brev fra paven i 1186! Det er sjældne skatte der ser dagens lys når Historiequizzens eksperter rykker ind på Rigsarkivet.

17:30  

Historiequizzen: Laster (10:10)
Historiequizzen: Laster (10:10) Hos en forelsket husar konfiskerede politiet i 1807 utugtige materialer! Se hvilke når historikerne quizzer fra Rigsarkivets frække hylder.

DR Ultra

15:00  

The Next Step III (11)
The Next Step III (11) Gift dig med mig

15:25  

Thunderbirds (21)
Thunderbirds (21) Kometjægerne

15:45  

Freaktown (33)
Freaktown (33) Nyse pyse

16:00  

Freaktown (34)
Freaktown (34) Boo Boos sammenbrud

16:10  

Zorro (11)
Zorro (11) Kvægdriverne.

16:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Tortuga-opgradering

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Klassen - Det hemmelige instrument (117)
Klassen - Det hemmelige instrument (117) Josefine er startet til violin, men hun synes det er ret pinligt at gå til. For at imponere Frederik, kommer hun til at sige ja til at optræde til morgensamlingen.

17:50  

Klassen - Smykketyven (118)
Klassen - Smykketyven (118) Frida bliver misundelig på Martine, fordi Martine har købt den halskæde, som Frida har lagt et billede af på Instagram.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (44)
Mumitroldene (44) Myreløven

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Fart over feltet

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim I Mimilu Zoo

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim En hel flok zoomere

15:40  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

15:45  

Gurli Gris VI (9)
Gurli Gris VI (9) Natdyr

15:50  

Chuggington
Chuggington Vice-fut-patruljørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Snepatruljen

16:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

16:15  

Mashas eventyr (14)
Mashas eventyr (14) Den tapre skrædder

16:20  

Morten Skildpadde (16)
Morten Skildpadde (16) Morten og skygge-sneen

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (40) Ham, der fik skylden

17:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

17:30  

Sikker & Søn IV (16)
Sikker & Søn IV (16) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, bygger Sikker et uhyggeligt spøgelsestog. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (9)
Onkel Rejes sørøvershow II (9) Flyv ikke højere end vingerne bær' Dr. John har kidnappet Vegas ven Dimitri for at koge ham om til ansigtscreme. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Onkel Rejes sure sokker, vinger med hjælpemotor og en tur til Den anden dimension. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:55  

Hanna og Rally
Hanna og Rally

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt giver Lene Nissen nyt liv til gamle og kedelige urtepotter. Johnny Haugaard hjælper sin veninde med en soveværelses-makeover, og det går ikke stille for sig. Og så skal Lisbeth Solsø holde reception for sit nye genbrugsbrand, og det er ikke uden nerver på.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Sporløs (3:8)
Sporløs (3:8) De 18-årige tvillinger Sille og Thea kom til verden på et hospital i Colombias hovedstad, Bogotá. Kun to måneder gamle bliver de sammen adopteret til Danmark, hvor de vokser op på Fyn. Sille og Theas biologiske mor og far gav dem nogle tegninger og et brev med, da de blev bortadopteret. Her står, at de altid vil elske dem, og at de blev givet væk, da forældrene ikke have tag over hovedet. I dag er tvillingernes store ønske at finde deres biologiske mor og far igen, så sammen med Sporløs rejser de tilbage til Sydamerika.

20:45  

Sygeplejerskerne (3)
Sygeplejerskerne (3) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. En 16-årig dreng svæver mellem liv og død efter et fald fra tredje sal. Samtidig sniger en mystisk mand sig rundt på hospitalet på jagt efter afføringsmiddel. Desuden får Carina sig en uventet beundrer.

DR2

18:30  

Tiltalt (4:4)
Tiltalt (4:4) De seneste 15 år har politikerne haft travlt med at markere sig på det retspolitiske område. Men hvordan mon de selv vil dømme efter deres egen lovgivning? Karoline Normann er til Folkemøde på Bornholm, hvor de retspolitiske ordførere skal være nævninge i en voldtægtssag. Bjarne Frøberg skal i landsretten med en fodboldfan, der har deltaget i et arrangeret slagsmål, mens Henrik Stagetorn er på et sjældent besøg i Højesteret.

19:15  

Barndom på bistand II (2:2)
Barndom på bistand II (2:2) Dansk reportageserie fra 2017 I Danmark kan man ikke altid ved første øjeblik få øje på fattigdommen. Men den er der, hvis man kigger efter. DR2 har gennem det sidste år fulgt 4 børn, hvis mor eller far er kontanthjælpsmodtagere og som, ifølge de nu afskaffede fattigdomsgrænser, er fattige. Hvad er der videre sket med den nu 18-årige Stefanie fra Stubbekøbing? De to 14-årige tvillingedrenge Peter og Mikkel og drengen Nicklas på 14 år, som i de sidste udsendelser fik lovning på et ophold på et julemærkehjem? Vi skildrer gennem børnene, hvad det vil sige at være et fattigt barn i et rigt samfund. Sendt første gang 01.05.2017

20:00  

Millionaire Basement Wars
Millionaire Basement Wars

20:45  

Peitersen og Feldthaus (1:5)
Peitersen og Feldthaus (1:5) Nicaragua Hvordan indretter man sig hos en nicaraguansk hængekøjeproducent, og hvad koster et kaffeplukkerhjem på en vulkanskråning? Erik Peitersen og Christine Feldthaus får et indblik i alle Nicaraguas samfundslag og bliver klogere på landets udfordringer, mens de knokler for at finde frem til huspriserne. Erik tager både i byggemarked og på byggeplads, mens Christine plukker kaffe og ruller cigarer.

DR3

18:10  

Joe Tech - Hesten (8:8)
Joe Tech - Hesten (8:8) Joe får tilbudt et job der kan løse alle hans økonomiske problemer og sende ham på barsel i flere måneder. Men hvordan får man en levende hest til at forsvinde sporløst og hvad er det nu forskellen på plukveer og veer den er?

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Lois stiller op til posten som formand for skolerådet, men hun får uventet modstand. Da Peters gamle yndlingslærer bliver fyret, beslutter Peter sig nemlig for at få ham genansat. Det kræver, at han selv bliver valgt som formand for skolerådet - og han er ikke bange for at bruge beskidte tricks for at nå sit mål.

19:35  

Family Guy
Family Guy Familien Griffin går i tivoli, men fornøjelsen bliver kort, da Peter opdager, at tivoliet ejes af hans gamle klassekammerat Bob. Hvorfor er Bob blevet til noget, når Peter ikke er det? Heldigvis viser Chris sig at have talent som maler. Nu må Peter gøre, hvad enhver anden far ville have gjort. Nemlig forsøge at udleve sine egne skuffede drømme gennem sin søn.

20:00  

Underverdenens købmænd: Adoption
Underverdenens købmænd: Adoption Adoption ses som en moralsk måde at hjælpe verdens fattige børn på, samt en mulighed for at nogle mennesker for muligheden for at blive forældre. Men en kriminel underverden udnytter drømmen om et bedre liv og gør børn til smuglervarer. Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

20:45  

Ross Kemp Extreme World s.5 eps.1-5
Ross Kemp Extreme World s.5 eps.1-5

DR K

18:00  

Oldtidens Grækenland (1:3)
Oldtidens Grækenland (1:3) Historikeren Michael Scott rejser til Athen for at undersøge dramaets og teatrets vugge i oldtidens Grækenland fra det 6. århundrede f.v.t til det 2. århundrede efter. Skuespillene skulle fra begyndelsen mere end at underholde. De var reaktioner på virkelige begivenheder, der var en drivende kraft i historierne - og de var dybt forbundet med det athenske demokrati. Faktisk er historien om teatret også historien om bystaten Athen.

19:00  

Historien om De Sorte Pantere (2:2)
Historien om De Sorte Pantere (2:2) Få historien om aktivistgruppen 'Black Panther Party', der kæmpede for sortes rettigheder i 60'erne og 70'erne i USA. 'Panteren' blev symbol på beskyttelsen af sorte bydele, hvor politiet blev anklaget for at anvende racistiske metoder. Bevæbnede 'pantere' mødte derfor ofte op i deres læderjakker for at sikre, at anholdelserne forløb retfærdigt. Deres ofte kontroversielle metoder var der dog delte meninger omkring.

19:55  

Dagens Sang: Sænk dit hoved
Dagens Sang: Sænk dit hoved - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Oldtidens Grækenland (2:3)
Oldtidens Grækenland (2:3) Historikeren Michael Scott fortæller om Athens dramatiske fald og den bemærkelsesværdige triumf og udvikling af teatret på samme tid. I løbet af det 4. århundrede f.v.t mistede Athen sit imperium, sin indflydelse i regionen og sit demokrati. Men den specielle athenske opfindelse, skuespillet, blomstrede og bredte sig i hele den græske verden og førte til en ny form for komedie, der blev så populær, at vi stadig kender den.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (11)
The Next Step III (11) Gift dig med mig

18:30  

Designpigerne - Outfit of the Day (5)
Designpigerne - Outfit of the Day (5) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et helt anderledes look, end de er vant til.

18:40  

Designpigerne - Outfit of the Day (6)
Designpigerne - Outfit of the Day (6) De to stylister, Nico og Andrés, sætter pigerne på en sidste prøve og kårer vinderen af konkurrencen.

19:00  

Alien surfer girls (9)
Alien surfer girls (9) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

19:20  

Wolfblood II (9)
Wolfblood II (9)

19:45  

Limbo II (5)
Limbo II (5) Klassen skal stemme om hvilken forestilling de skal lave til skoleafslutningen. Boye og Ask tror at de kan vinde med deres idé. Men da den nye pige, Viktoria kommer med sin ide, ændrer stemmefordelingen sig pludselig, men deres ven, Louise, har den afgørende stemme. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:00  

Limbo II (6)
Limbo II (6) Klassen skal skrive afskedstaler til Dølla - klassens mobbeoffer - som skal skifte skole. Louise prøver at sige undskyld til Boye, som er vred over, at hun ikke stemte på hans ide til skoleforestillingen, men Boye vil ikke tilgive hende. Medvirkende: Oliver K. Nielsen, William R. Lindhardt, Amanda Phillipsen, Carmen Håkonsson, Jakob Hansen, Frieda Krøgholt, Henrik Prip Hovedforfatter: Poul Berg. Manuskript: Mikkel Bak Sørensen. Instruktør: Poul Berg. Producent: David C.H. Østerbøg

20:15  

KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3)
KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3) Så sættes jagten igen ind efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har i dag inviteret fire dygtige super-tegnere i studiet for at dyste om at blive vinder af Kreakampen i kategorien TEGN. Deltagerne skal henover tre dage tegne det bedste, de kan, og de har alle glædet sig vildt meget til dag 1 og til at vise, hvor brandgode de er til at sætte streger og farver på papir.

20:45  

Backstage I (9)
Backstage I (9) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Psykologen har sagt at Ulrikke er for negativ - og har givet hende besked på at opføre sig "nice". Det bliver svært for Ulrikke, da den irriterende Malou dukker op og prøver at stjæle Noah. Max og Claydermann har arvet millioner fra deres onkel i Nigeria, som de ikke vidste de havde. Claydermann brænder penge af i stor stil, indtil banken fortæller ham at han er blevet snydt og nu er fallit.

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (21)
F for Får (21) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (22)
F for Får (22) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Peddersen er sur i dag, så Findus er nødt til at narre ham til at blive i godt humør igen. Tegnefilm.

18:30  

Pax' jordiske eventyr III (3:10)
Pax' jordiske eventyr III (3:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som frisør i en frisørsalon. Hun klipper hår som aldrig før, giver en berømt stjerne en ypsagonisk frisure, bliver den mest populære i byen - og driver den sure Tante til vanvid.

18:45  

Pax' jordiske eventyr III (4:10)
Pax' jordiske eventyr III (4:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bager i et bageri. Hun stortrives blandt de forskellige deje og dufte, bygger et rumskib af marcipan, laver ved en fejl en legendarisk Bruxelles sandwich - og driver den sure Tante til vanvid.

19:00  

Kanonkongen Freja 5:8
Kanonkongen Freja 5:8 Kanonkongen Freja afsnit 5. Far glemmer at komme til en samtale med Frejas lærer Janni. Han er ked af det, fordi han har mødt sin gamle chef, og vil bare sidde og sunde sig på en bænk. Det gør Freja bange, for tænkt hvis far aldrig kommer hjem eller er alkoholiker - de sidder nemlig rigtig tit på bænke. Det siger Asger i hvert fald. Heldigvis ligger Asger også inde med løsningen på problemet. Alt drikkeligt i huset må hældes ud. Og det bliver det. Godt nok bliver det hele lidt mere vildt og lidt mere pjattet end de to venner har aftalt. Og så kommer Valde hjem. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

19:20  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

19:30  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Myren har en mærkelig følelse indeni, sådan en trist følelse, og den vil ikke gå væk.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:31  

Kriminalkommissær Barnaby (24): Et livstykke
Kriminalkommissær Barnaby (24): Et livstykke "Et livstykke". Barnaby må opklare et dobbeltmord, da pensionisten Isobel Hewitt og lægen Duncan Goff findes myrdet. Den sprælske Isobel levede på stor fod og gjorde de krogede landeveje usikker, når hun drønede rundt i sin skrigrøde Jaguar, mens Duncan var kendt som den lokale don Juan. Hvem slog dem ihjel? En tilfældig krybskytte, en jaloux ægtefælle eller én, der ville have fingre i de penge, alle troede Isobel havde?

DR2

21:30  

"Mirakler" på Montebello
"Mirakler" på Montebello Dansk dokumentar fra 2014 De er komplicerede "tilfælde" - og de lever i et smertehelvede. Nu får de gennem en hård, intensiv genoptræning en chance for at vende tilbage til en normal tilværelse. Men vil det lykkes? Tag med Per Wennick til genoptræningshospitalet Montebello i Spanien og følg en gruppe ryg- , knæ- og hofteopererede - samt rallykøreren, det gik rigtig galt for. Sendt første gang 24.03.2014

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Lov og orden i USA (1:3)
Lov og orden i USA (1:3) Det amerikanske retssytem er skabt, så det afspejler folkets vilje. I USA bestemmer borgerne nemlig selv, hvem der håndhæver loven. Alle, fra politimestre til dommere, bliver valgt af folket. Kom med til Florida, der har et af de skrappeste ressystemer i USA! Her kræver indbyggerne i Jacksonville hårdere straffe på grund af byens høje mordrate.

DR3

21:30  

Drengene på kanten II (2:4)
Drengene på kanten II (2:4) Falck eller Fame Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er kommet tættere på voksenlivet, han skal nemlig til jobsamtale hos Falck. Problemet er bare, at jobbet ligger 3 timer i tog fra Maribo. Det bør kunne slå enhver gammel gangster ud. De andre drenge kæmper med skolen og kærlighedslivet.

22:00  

The Disappearance of Eleanor Rigby: Him
The Disappearance of Eleanor Rigby: Him Engang var Conor og Eleanor lykkelige sammen, men efter en tragisk hændelse er det unge par blevet som fremmede. Fra to forskellige perspektiver udforsker filmene 'Him' og 'Her' parrets forhold og deres forsøg på at genvinde det liv og den kærlighed, de engang delte. 'Him' er fortalt fra Conors synsvinkel. Conor Ludlow: James McAvoy. Eleanor Rigby: Jessica Chastain. Alexis: Nina Arianda. Instruktion: Ned Benson.

23:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:00  

Ondskabens ansigter (1:10)
Ondskabens ansigter (1:10) Et kig ind i den ondskab, der er kommet til verden med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. François Duvalier med tilnavnet Papa Doc fik magten over Haiti i 1957 og regerede som diktator på Haiti frem til sin død i 1971. Han oprettede terrorgruppen Tonton Macoutes, der forfulgte og dræbte tusindvis af politiske modstandere.

21:50  

Apokalypsen: Første Verdenskrig (2:5)
Apokalypsen: Første Verdenskrig (2:5) I 1918 bliver aftalen om våbenstilstand underskrevet, og der er dermed sat punktum for første verdenskrig, hvor cirka 10 millioner soldater mistede livet. Følg med, når serien her undersøger, hvordan det gik til, at verden kunne slippe dette raseri løs. Kunne det være undgået?

22:45  

Genierne: Pulitzer vs. Hearst
Genierne: Pulitzer vs. Hearst Se historien om de mænd og kvinder som gennem opfindsomhed og nyskabelse ændrede den måde, vi lever på. Her møder vi de to mediemoguler Joseph Pulitzer og William Randolph Hearst, der kæmpede om at blive journalistikkens mest troværdige stemme.

23:25  

Historien om rumraketten Saturn V
Historien om rumraketten Saturn V I 1961, da præsident Kennedy højtideligt lovede, at USA inden for ti år ville sende en mand til månen, eksisterede der ikke en raket med kraft nok til at opfylde denne profeti. Kun én mand, den tysk-amerikanske raketforsker Wernher von Braun, mente, at han både havde evnerne og viljen til at opfylde Kennedys drøm. Og med hjælp af mere end 200.000 forskere og ingeniører udviklede von Braun raketten Saturn V, der skulle komme til at sende 24 mænd til månen.

DR Ultra

21:00  

Backstage I (10)
Backstage I (10) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Der bliver bandet alt for meget på settet. Ulrikke indfører en bandekasse, så hvert bandeord koster en tier. Max begynder at snakke som en gammel dansk film for at undgå bøder og Claydermann må forlade settet for at komme af med bandeordene. Skadestuen får besøg af Ballonklovnen Johnny, der prøver at score Lulu. For en gang skyld mander Niller sig op og sætter klovnen på plads.

21:15  

Max pinlig (11)
Max pinlig (11) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

21:40  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:10  

Mistænkt 4: Duft af mørke
Mistænkt 4: Duft af mørke George Marlow afsoner en livstidsdom for de bestialske mord på seks unge kvinder. Det var Jane Tennison, der fik ham sat bag lås og slå, men nu vækker to brutale kvindemord uhyggelige minder om Marlow-sagen. Er der en kopimorder på spil, eller har Jane sat en uskyldig mand bag tremmer? Helen Mirren modtog den fornemme Emmy-pris for sin rolle som Jane Tennison i aftenens afsnit. Jane Tennison: Helen Mirren. Haskons: Richard Hawley. Marlow: Tim Woodward. Instruktion: Paul Marcus.

01:50  

Kampen for tilværelsen II (5:8)
Kampen for tilværelsen II (5:8) Norsk dramaserie. (13:16). Tomasz møder sin gamle polske kæreste på nettet, og det koster ham dyrt. Nogen må konfrontere den nye vicevært i Hagebyen. Jørgen får et spændende jobtilbud. Vidkun går til lægen med et diskret problem. Og Line kysser en ung mand. Medvirkende: Bartek Kaminski, Lena Kristin Ellingsen, Tone Beate Mostraum, Ola G. Furuseth, Øystein Røger og Kjersti Botn Sandal m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:35  

Spooks (49)
Spooks (49) Et transportfly styrter ned nær en amerikansk base i England. Harrys folk sætter alt ind på at finde ud af, hvem der står bag. Hvis Iran er indblandet i sagen, kan det blive startsignalet til en amerikansk invasion af landet, netop som Storbritannien og Iran er ved at nå frem til en fælles forståelse. Samtidig udsættes Ros for psykisk tortur af sine kidnappere. Hvem er de, og hvad er de ude på?

03:30  

Hammerslag 2009 (7)
Hammerslag 2009 (7) Peter Ingemann har som sædvanligt ikke gjort noget for at gøre det let for mæglerne. Aftenens første udfordring finder vi i et super attraktivt område ved Bagsværd sø. Normalt en dejlig opgave for en dygtig mægler, der er bare det problem, at ejendommen langt fra er helt almindelig. Næste ejendom er umiddelbart lettere at have med at gøre. En stor dejlig lejlighed. Men det er nu ikke mange lejligheder på Frederiksberg, der kan prale af adgang til både svømmebassin og tennisbane. Hvordan sætter man pris på det? Aftenens sidste opgave er at gætte prisen på en lejlighed i "det nye" København. Da boligmarkedet boomede, lå folk i sovepose i dagevis foran mæglernes butikker for at få lov til at købe en lejlighed, inden den var gjort færdig. Sådan er det ikke længere - mildt sagt. Sendt første gang 18.08.19

03:55  

Hammerslag 2009 (8)
Hammerslag 2009 (8) Aftenens første opgave er en 50ér villa ved Vallensbæk Strand, der har været udsat for en "extreme makeover". Ejendommen har virkelig fået det glatte lag, men har det så været en god investering? Dernæst skal mæglerne sætte pris på et dejligt lille hus i Skovlunde, inden vi besøger Nærum. Det var i dette område Anders Fogh Rasmussen boede indtil for nylig, men kan mæglerne bruge den oplysning til noget som helst? Sendt første gang 25.08.09

DR2

00:05  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

00:35  

I seng med det arabiske forår
I seng med det arabiske forår Kvinder spillede en fremtrædende rolle i de revolutioner, der fejede hen over Mellemøsten. Chokerende nok resulterede de store folkelige demonstrationer, der krævede frihed og demokrati i stivnede diktatoriske regimer, også i utallige tilfælde af sexchikane og decideret seksuel vold og voldtægt.

01:30  

Historier fra dødsgangen (1:8)
Historier fra dødsgangen (1:8) En ældre hvid enke bliver brutalt myrdet i South Carolina, og den afro-amerikanske altmuligmand Edward Lee Elmore bliver hurtigt fundet skyldig og dømt til døden. Elmores henrettelse synes uundgåelig, indtil en ihærdig jurastuderende, Diana Holt, falder over hans sag og beslutter sig til at vie sit liv til at redde hans.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Den nøgne sandhed
Den nøgne sandhed Entertainerne Lanny og Vince er på toppen af deres karriere, da en ung kvinde findes død i duoens hotelsuite. Hverken Lanny eller Vince bliver tiltalt, men fundet gør en ende på deres makkerskab. 15 år senere vil en ung journalist skrive en bog om den berømte duo. Det bringer hende i nærkontakt med både Lanny og Vince. Men vil det lykkes hende at finde ud af, hvad der skete den nat, den unge kvinde døde? Lanny: Kevin Bacon. Vince: Colin Firth. Karen: Alison Lohman. Instruktion: Atom Egoyan.

01:50  

Gift ved første blik USA III (6:15)
Gift ved første blik USA III (6:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Efter vielsen, festen og bryllupsrejsen venter nu hverdagen, hvor parrene skal lære at bo sammen.

02:30  

Dexpedition: Idaho
Dexpedition: Idaho Idaho er et meget smukt sted, men også her trives den amerikanske version af politisk ekstremisme, bl.a. det berygtede Aryan Brotherhood. De to rejsemakkere Dex og Fab dykker helt ned i den oprindelige Wild West-kultur; med hestesko-kaste-konkurrence, riffelskydning på mål samt en duel i at save med kædesav. Men hvor meget vild vest kan kameramanden Johan håndtere, inden det bliver for meget for ham?

02:55  

Dexpedition: Hawaii
Dexpedition: Hawaii Aloha! Dex og Fab er nået til Hawaii - Jordens nok fedeste sted. I hvert fald hvis man er til brusende vandfald, palmer, hvide sandstrande og surfing under tropiske himmelstrøg.

03:20  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:20  

Prægtige Hagia Sofia
Prægtige Hagia Sofia Siden Hagia Sofia stod færdig i år 537 i Istanbul har bygningen fungeret som kirke, moské og museum. Bygningen er en af de mest storslåede i verden med sin gyldne kuppel, som hænger 55 meter over marmorgulvet med en diameter på over 30 meter. I næsten 1000 år var kun pyramiderne højere. Men hvordan kunne oldtidens bygmestre opføre et så prægtigt bygningsværk? Og hvordan har Hagia Sofia formået at overleve en lang række af ødelæggende jordskælv?

01:10  

Petra - den glemte by af sten
Petra - den glemte by af sten For mere end 2.000 år siden rejste en blomstrende by sig midt i ørkenen i det, der i dag er Jordan. Petra lå på en travl handelserute og blev bygget af velhavende købmænd. Byen osede af rigdom og kultur, hvad der ses i de smukt udsmykkede templer, der er hugget direkte ud af den rosenrøde klippe, og et genialt vandingssystem til vinmarker, badehuse og fontæner. Omkring 1000 år senere ødelagde et voldsomt jordskælv både byen og handelsruterne, og byen sank ned i glemsel.

02:00  

Kongens tale
Kongens tale Den sande og inspirerende historie om prins Albert, den senere kong George VI's kamp for at overvinde sin frygtelige stammen. Et talehandicap, der havde plaget ham siden barndommen og forkrøblet forholdet til faren, kong George V. Som medlem af kongehuset var Albert nødt til at tale offentligt, og det kom til flere pinlige og ydmygende episoder. Derfor henvendte Albert sig til den uortodokse australske talepædagog Lional Logue for at få hjælp. Efter brorens, Edwards, abdikation i 1936 blev Albert overraskende konge. Og den første konge, der via radioen var i stand til at tale til millioner af sine undersåtter på en gang og helt inde i deres stuer.

02:50  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

03:45  

Gamle Danmark (1)
Gamle Danmark (1) Var der noget at råbe hurra for? For at fatte den lyse maj 1945, må man kende den mørke vinter der gik forud. Derfor handler det første program i en række på ti om hele dette mærkelige år, med tredelt magt mellem Hitlers befuldmægtigede, de danske departementschefer og modstandsbevægelsen. Nazismen var i opløsning og volden og sortbørshandelen florerede. Så kom befrielsen og efter de bevægende dage den 4. og 5. maj, startede hverdagen i det befriede Danmark. Retsopgøret kunne begynde. Og medens det øvrige Danmark jublede blev Bornholm bombet. Forfatter og fortæller: Paul Hammerich. Sendt første gang 1983.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0822184418