Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 29. maj 2017

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: mandag d. 29. maj 2017

DR1

00:50  

Herskab og tjenestefolk (6:68)
Herskab og tjenestefolk (6:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

01:40  

Herskab og tjenestefolk (7:68)
Herskab og tjenestefolk (7:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

02:30  

Water Rats (23:177)
Water Rats (23:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

03:15  

Water Rats (24:177)
Water Rats (24:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

04:00  

Water Rats (25:177)
Water Rats (25:177) Mord, narkosmugling og ulovlig dumpning af affald. Der er nok at tage sig af, når havnepolitiet i Sydney jager forbrydere langs den australske storbys havn.

04:45  

Annemad (5:16)
Annemad (5:16) Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag hopper hun ombord i det spændende latinamerikanske køkken. Menuen består bl.a. af limemarineret rå fisk, krydret sort bønnemos med en speciel forhistorie og en hel rødfisk stegt i ovnen med krydret kokosfyld. Der bliver også tid til et smut hos fiskehandleren, hvor Anne giver gode råd om friske fisk. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 30.11.08

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:40  

Helges skønne haver (8:10)
Helges skønne haver (8:10) Italiensk inspiration med terrasser og vandhave. Kiftsgate Court Garden er en storslået have, som f.eks. byder på terrasser lavet i en skrænt af italienske gartnere og på en moderne vandhave, der står i kontrast til resten af denne engelske have, som præsenteres af Helge Petersen. I køkkenhavnen ser vi bl.a. på, hvordan løg opbevares om vinteren og fremviser sommerens mest mislykkede grøntsag. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:05  

52 dage som hjemløs (4:7)
52 dage som hjemløs (4:7) 31 årige fotograf Toke, har sagt farvel til sin trygge tilværelse med kæreste og barn for på egen krop at mærke hvad det vil sige at være hjemløs. Toke har nu været på gaden i 30 dage. Han møder Britta på 61 år, der sælger hjemløse-avisen Hus Forbi og finder ud af, at det er den måde rigtigt mange hjemløse i København, tjener penge på. Men da man skal være godkendt for at kunne sælge, kan han ikke selv tjene penge på den måde, så han kaster sig ud i en ny og mere direkte måde at tigge på. Det viser sig dog at være mere ydmygende end han havde forventet. Og så er Toke med når Theis tager sit første skridt i retningen af sin drøm om at leve et normalt liv og passe ind i samfundet, og skriver under på den lejlighed kommunen har stille til rådighed.

06:35  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært: Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:05  

Mit sommerliv
Mit sommerliv I aften i "Mit sommerliv" besøger vi hele Danmarks Solskins Ø, Bornholm. Sisse Fisker er endnu en gang hoppet i campingvognen og kørt ud i det danske sommerliv for at blive klogere på kendte danskeres sommerliv og en krog af landet. I aftenens program er vi så privilegeret, at vi skal besøge ikke kun én, men to kendte danskere når vi dykker ned i deres sommervaner, nemlig Annette Heick og hendes mand Jesper Vollmer. Som altid skal vi lytte til formidabel musik fra vores husorkester, der blandt andet byder på velkendte toner fra danseorkestret, og så skal vi smage på Jesper og Annettes yndlings sommerret tilberedt af Jesper selv. Sidst, men ikke mindst skal vi blive klogere på Jesper og Annettes sommerliv, når de viser os deres favoritsteder på den smukke ø og dyster i, hvem der mon kender hinandens sommervaner bedst.

08:05  

De flyvende læger (206:224)
De flyvende læger (206:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

08:50  

De flyvende læger (207:224)
De flyvende læger (207:224) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

DR2

01:05  

Min nabo, min morder
Min nabo, min morder Vil man nogen sinde kunne tilgive de mennesker, der slagtede ens familie? I 1994 blev hundredtusinder af Rwandas hutuer tilskyndet til at udslette landets mindretal af tutsier. Fra hovedstaden til selv den mindste flække massakrerede lokale 'patruljer' livslange venner, naboer og familiemedlemmer. I et forsøg på at genopbygge nationen og skabe forsoning nedsatte regeringen i 2001 Gacaca-tribunalet, åbne høringer, hvor dømte mordere blev sendt hjem fra fængslet for at mødes med deres traumatiserede ofre, der blev bedt om at tilgive dem. Instruktøren Anne Aghion har gennem ti år kortlagt konsekvenserne af Gacaca-processen på både overlevende og gerningsmænd.

02:05  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Dyrlæger i aktion efter tyfon
Dyrlæger i aktion efter tyfon I kølvandet på tyfonen Haiyan, der hærgede i november 2013, rejser tv-værten Michael Mosley til Filippinerne for at se nærmere på dyrene, der også er ofre for katastrofen. Et specialisthold af dyrlæger er ankommet for at redde både dyrenes liv og de mennesker, der er afhængige af dem for deres egen overlevelse. Dyrlægerne arbejder på kort sigt ved at give så mange dyr som muligt øjeblikkelig behandling og på langt sigt ved at udvikle teknologi, der kan hjælpe med at redde millioner af dyr næste gang en katastrofe indtræffer.

08:00  

Problemet med mor - og søn!
Problemet med mor - og søn! Som mange andre 80-årige har den tidligere koncertpianist Pauline behov for lidt hjælp fra sin midaldrende søn Frederick, men modsat de fleste andre er Pauline strandet i et hav af rod i sit store hus. Hun har aldrig kunne smide ud, hvad enten det er gamle bøjler, aviser eller reklamer. Hvor galt det står til, går først op for Frederick, da han flytter ind et par dage for at hjælpe Pauline med at rydde op. Huset er så fyldt med ting og sager, at de fleste værelser er ufremkommelige. Desuden nægter Pauline stædigt at smide noget ud, og mens Frederick forsøger at overtale sin mor til at rydde op, bliver dage til uger og uger til måneder.

08:40  

En far er født
En far er født Er der en dag, hvor en dreng bliver til en mand, er det den dag, han selv bliver far. Vi følger her tre mænd i ugerne op til, under og efter fødslen. Jamie, der har kastet sig over selvhjælpsbøgerne, Victor, der har besluttet at lægge en fortid som skørtejæger bag sig, og Greg, der forlod kone og barn, men med sin nye kærestes graviditet har fået en chance til at blive den far, han ønsker at være. Men oplevelsen er helt anderledes, end de forventede, og efterlader dem alle blødere, mildere og meget, meget trætte!

DR3

00:45  

VICE: Boksning med bare næver
VICE: Boksning med bare næver Det er ikke længere et sjældent syn at se briter slås med knoerne fremme. Boksning med de bare næver er blevet en populær sport i Storbritannien, og derfor arrangerer man nu den første officielle nævekamp i 150 år. Modstanderen er USA. Belønningen er ære og stolthed. VICE besøger den skjulte bokseverden for at finde ud af, om vreden og volden er årsag til, at så mange dyrker den farlige sport - eller om det er resultatet af de utallige nådesløse kampe.

01:15  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd for at få svar på, hvorfor der findes liv.

02:00  

Monte Carlo elsker USA (5:8)
Monte Carlo elsker USA (5:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men for flere millioner amerikanere - de såkaldte preppers - står USA på randen af et økonomisk og samfundsmæssigt kollaps. Derfor afsondrer de sig øde steder for at forberede deres overlevelse. At forberede sig på det værste i en ørken i Arizona falder dog ikke i helt god jord hos de prisvindende radioværter.

02:30  

Monte Carlo elsker USA (6:8)
Monte Carlo elsker USA (6:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Efter at have oplevet amerikansk paranoia på klods hold i Arizona, bliver kursen sat mod Los Angeles - Englenes By - hvor celebrity-faktoren forhåbentlig kan bringe det gode humør tilbage. Omvendt er der tilsyneladende lidt langt mellem englene...

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

06:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

00:10  

Quiz Show
Quiz Show Herbert Stempel er den store helt i tv. Uge efter uge vinder han i et populært quizprogram, men folkene bag programmet har udset sig den unge, charmerende Charles Van Doren fra en af USA's fineste familier som Stempels afløser, og så er det slut med at fodre Stempel med de korrekte svar. Det bliver begyndelsen til halvtredsernes store quizskandale, som kom til at ændre vores måde at se tv på. Herbie Stempel: John Turturro. Dick Goodwin: Rob Morrow. Charles Van Doren: Ralph Fiennes. Instruktion: Robert Redford.

02:15  

Frances Ha
Frances Ha Frances på 27 deler lejlighed med sin bedste veninde, Sophie. De to er uadskillelige - indtil Sophie beslutter at flytte. Frances er nødt til at opsige lejligheden. Hun har nået en alder, hvor hun måske burde stå på fastere grund, men ikke let at blive et rigtigt menneske, når man ikke har et fast sted at bo - og når man er bedre til at leve i nuet end til at lægge fremtidsplaner. Frances: Greta Gerwig. Sophie: Mickey Sumner. Lev: Adam Driver. Instruktion: Noah Baumbach.

03:40  

Prinserne af Yen
Prinserne af Yen 2. verdenskrig ruinerer den japanske banksektor. Økonomien går i stå, og landet står stille. Bank of Japan køber derfor sektoren for at få gang i samfundet igen, og med årene bliver Japan en stærkere og mere stabil økonomi, men befolkningen lever i uvished om, hvor korrupt systemet er blevet. Det kulminerer i 1990'erne, da det japanske aktiemarked pludselig falder med 80 procent og kaster landet tilbage til efterkrigstidens bankerot. Vi oplever i dag noget lignende i Europa, men hvordan er det muligt for centralbankerne at få så meget magt?

05:15  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

05:20  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Guldkorn 1970'erne: 1971
Guldkorn 1970'erne: 1971 1971 raser spillefeberen i Danmark. Danskerne er vilde med bingo og spillehallernes enarmede tyveknægte. Det er også året, hvor seksualoplysning gøres obligatorisk, og hvor nye pædagogiske eksperimenter forandrer den danske folkeskole.

06:10  

Guldkorn 1970'erne: 1972
Guldkorn 1970'erne: 1972 I 1972 begynder arbejdsløsheden at stige og det mærker de mange gæstearbejdere, der er kommet til Danmark. Ude i provinsen må små købmandsforretninger se sig udkonkurrerede af de nye supermarkeder - og så er det året, hvor en kristen vækkelse får den danske ungdom til at bytte sex og stoffer ud med Jesus.

06:30  

Nikolaj og Julie (19:22)
Nikolaj og Julie (19:22) Nikolaj er fast besluttet på at ville kæmpe for at få forældremyndigheden over Emma - og planlægger samtidig indkøb af nyt hus sammen med Kim, selv om Kim er meget i tvivl om Nikolajs bevæggrunde. Julie har brudt med Lars, men kommer i tvivl, da Lars tilsyneladende begynder at få styr på tingene. Hos Karina og Frank er der gang i skilsmisseplanerne, som de tackler vidt forskelligt - og så møder Frank en ret speciel pige. Søs skal have premiere på sin danseforestilling og er helt oppe og køre. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Lars Mikkelsen, Karen-Lise Mynster, Helle Fagralid, Henrik Larsen, Lene Tiemroth, Michael Carøe, Lene Vasegaard, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Louise Mieritz og Birgit Thøt Jensen. Manuskript: Torleif Hoppe og Søren Sveistrup. Instruktion: Peter Schrøder. Foto: Björn Blixt, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 12.10.03

07:15  

Nikolaj og Julie (20:22)
Nikolaj og Julie (20:22) Konflikten mellem Julie og Nikolaj, om samværet med Emma, er kørt fuldstændig op i en spids og er nu på vej i retten - men så befinder de sig pludselig i en ret besynderlig situation. Samtidig har Nikolaj og Kim købt nyt hus og overvejer at gifte sig. Søs får endelig en reaktion på sin danseforestilling og bliver tilbudt en hovedrolle på et stort teater. Frank og Karina er begge ved at involvere sig med nye partnere, mens Philip gør, hvad han kan for, at Edvard skal trives, selv om Edvard har sin ganske specielle måde at reagere på. Medvirkende: Nikolaj: Peter Mygind. Julie: Sofie Gråbøl. Philip: Dejan Cukic. Karina: Sofie Stougaard. Frank: Jesper Asholt. Søs: Therese Glahn. Endvidere medvirker: Ellen Hillingsø, Peter Gantzler, Søren Byder, Johannes Lilleøre, Lars Mikkelsen, Helle Fagralid, Lene Vasegaard, Karen-Lise Mynster, Louise Mieritz, Anders Lunden Kjeldsen, Emma Schultz-Lorentzen, Ulrikke Michelsen, Jonatan Tulested-Jarvel, Mattias Tulested-Jarvel, Håkon Svensson, Nanna Møller, Klaus Bondam og Steen Springborg. Manuskript: Carsten Rudolf og Søren Sveistrup. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Eric Kress, dff. Scenografi: Trine Padmo Olsen. Signaturmusik: Tim Christensen. Musik: Frans Bak. Sendt første gang 19.10.03

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Jacob Duevang Krogh Rasmussen er liturg og prædikant sjette søndag efter påske, hvor Jesus i Johannesevangeliet fortæller om Helligåndens komme og de svære tider disciplene vil få. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Dårlig hårdag

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

Braceface (22)
Braceface (22) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:00  

Kampen (3)
Kampen (3) Kampen mod wc-køen.

07:05  

Klassen - Fodbold i nederdel (47)
Klassen - Fodbold i nederdel (47) Sally er forelsket i Alexander, men han lægger slet ikke mærke til hende. Sally prøver for første gang at gå i nederdel og høje hæle.

07:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (4)
Freaktown (4) Slumrefælden

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:10  

Mig og min robot
Mig og min robot En udspekuleret forbryder.

08:20  

Store Nørd: Kælke
Store Nørd: Kælke Superkælkene (9:15) Det er fedt at kælke! Men det kræver en god bakke. Og så bliver man træt i benene af at løbe hele tiden. Men det gør Emil og Kåre noget ved! De bygger automatiske ben på den ene kælk og larvefødder på den anden kælk og afholder superkælke-konkurrence. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

08:40  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

08:55  

Kloden koger (4:4)
Kloden koger (4:4) Når tørken rammer kræver det opfindsomhed for både dyr, planter og mennesker at få vand nok. Sebastian får fingre i en stor lort og lærer at lave et afrikansk køleskab, der ikke bruger strøm.

DR Ramasjang

05:00  

Rosa fra Rouladegade III (7)
Rosa fra Rouladegade III (7) Andreas bor i et hus med sin far og mor. Og fra vinduet i hans værelse kan man kigge lige over til deres nabo, Bodil. Bodil og Andreas er blevet gode venner, og Andreas kommer tit på besøg hos Bodil og hendes skildpadde, Sofus. Andreas har bedt Rosa om at hjælpe med en overraskelseskage til Bodil, og sammen forklæder de sig som Andreas' far og mor for at kunne udspionere i Bodils hus. For det er vigtigt at vide hvilken smag, farve og form sådan en kage skal have.

05:30  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Baba på eventyr

05:40  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En flue på væggen

05:50  

Sikker & Søn II (16)
Sikker & Søn II (16) Sikker & Søn holder øje med legetøj i trafikken. Må man køre på rulleskøjter eller løbehjul på vejen eller cykelstien? Nej, men man må godt på fortovet. De ender på en losseplads, hvor de finder ud af, hvad man må køre med hvor.

06:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Størrelse zoomer

06:30  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og digeridooen.

06:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion på højderne

07:00  

Morgensang
Morgensang Godmorgen Ramasjang begynder ugen med morgensang. Ronni Roligan synger nationalsangen sammen med husorkesteret Analogik.

07:05  

Gurli Gris
Gurli Gris Testellet

07:10  

Gurli Gris
Gurli Gris Papirflyvere

07:20  

Op og hop (1)
Op og hop (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Onkel Reje, der laver sørøverleg.

07:30  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om det enorme græskar

07:45  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

08:00  

Mumitroldene
Mumitroldene Teaterliv

08:10  

F for får
F for får

08:20  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

08:30  

Rosa fra Rouladegade II (11)
Rosa fra Rouladegade II (11) Hvem skal man spørge, hvis man gerne vil have hjælp til at overraske nogen med en kage? Rosa fra Rouladegade selvfølgelig. Og det er lige netop hvad Sophus gør. Han vil nemlig gerne bage en kage til sin bedstefar, der har arbejdet som mekaniker og har sit helt eget bilværksted hjemme i garagen. Rosa og Sophus forklæder sig som gadefejere og sniger sig hjem til bedste, for at finde ud af hvad kagen skal ligne, hvilken farve den skal have og hvad den skal smage af.

 
DR1

09:35  

De uheldige helte (22)
De uheldige helte (22) Dybt i de skotske skove finder Brett og Danny skelettet af en videnskabsmand. Fra hans knoglede greb vrister de en hemmelig formel, der kan ændre verden. Snart forfølges de af en håndfuld kidnappere og af tre attraktive piger, der hver især påstår at være den retmæssige arving til formlen.

10:25  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:30  

Antikkrejlerne (228)
Antikkrejlerne (228) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne (229)
Antikkrejlerne (229) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:35  

Kokain til alle!
Kokain til alle! Kokain plejede at være så dyrt, at stoffet blev forbundet med de rige og smukke. Men i de sidste tredive år er prisen faldet med mere end 80 procent, og markedet er blevet tilsvarende større. Men hvordan kommer stoffet fra producent til forbruger? Vi følger her kokainens vej fra Colombia til de parisiske forstæder.

10:30  

Præsident Reagan (1:2)
Præsident Reagan (1:2) Portræt af en af arkitekterne bag den nuværende verdensorden, ikonet, filmskuespilleren og præsident i to valgperioder, Ronald Reagan, og hans gådefulde karriere. Siden Reagans død i 2004, har mange amerikanere arbejdet for at befæste hans eftermæle, mens kritikere fremhæver, at verden og slet ikke USA, stadig ikke er kommet sig over hans 'reagannomics', og at hans udenrigspolitik fortsætter med at drive USA ud i oversøiske, militære eventyr. For disse kritikere er Reagan en uheldsvanger figur, der gjorde mere skade end gavn. Men hvem var Ronald Reagan, og hvordan kom han i den grad til at præge verdenspolitikken?

11:15  

Præsident Reagan (2:2)
Præsident Reagan (2:2) Portræt af en af arkitekterne bag den nuværende verdensorden, ikonet, filmskuespilleren og præsident i to valgperioder, Ronald Reagan, og hans gådefulde karriere. Siden Reagans død i 2004, har mange amerikanere arbejdet for at befæste hans eftermæle, mens kritikere fremhæver, at verden og slet ikke USA, stadig ikke er kommet sig over hans 'reagannomics', og at hans udenrigspolitik fortsætter med at drive USA ud i oversøiske, militæreventyr. For disse kritikere er Reagan en uheldsvanger figur, der gjorde mere skade end gavn. Men hvem var Ronald Reagan, og hvordan kom han i den grad til at præge verdenspolitikken?

DR3

09:15  

Monte Carlo elsker USA (5:8)
Monte Carlo elsker USA (5:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men for flere millioner amerikanere - de såkaldte preppers - står USA på randen af et økonomisk og samfundsmæssigt kollaps. Derfor afsondrer de sig øde steder for at forberede deres overlevelse. At forberede sig på det værste i en ørken i Arizona falder dog ikke i helt god jord hos de prisvindende radioværter.

09:45  

Monte Carlo elsker USA (6:8)
Monte Carlo elsker USA (6:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Efter at have oplevet amerikansk paranoia på klods hold i Arizona, bliver kursen sat mod Los Angeles - Englenes By - hvor celebrity-faktoren forhåbentlig kan bringe det gode humør tilbage. Omvendt er der tilsyneladende lidt langt mellem englene...

10:15  

De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt
De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt Vær med når komikeren Simon Farnaby dykker ned i en Storbritanniens mest forunderlige subkulturer - nemlig personer med overnaturlige evner. Mød bl.a. en såkaldt drømmedetektiv, der hævder, at han kan forudsige store katastrofer, og en spøgelsesjæger, der er på fornavn med de døde.

11:00  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

11:45  

Riverrafting på Baliem-floden (1:2)
Riverrafting på Baliem-floden (1:2) Eventyreren Steve Backshall drager på en ekstrem mission i Indonesien. Han vil rafte ned ad den vilde Baliem-flod. Undervejs udforsker han den vilde natur, som gemmer på stammefolk og vilde dyr.

DR K

09:20  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag med bl.a. en japansk kejser, Kresten Poulsgaard, Glistrup og et nyt politisk parti, en 19-årig kokkepige fra Nyborg Sygehus, der svømmer over Storebælt og fem svenske kraftkarle i National Scala. Sendt første gang 1998

09:50  

Madsen & Co. (30:32)
Madsen & Co. (30:32) 'Arveforskud'. Det er et hårdt slag for Mogens, da mekanikeren døds- dømmer hans elskede Lada - men han bliver glad igen, da han ser den lækre Audi, han kan få i stedet. Problemet er bare, at Mogens ikke har no- gen penge. Det har Susannes forældre til gengæld, og Mogens udtænker en snedig plan for at klemme et arvefor- skud ud af sine svigerforæl- dre. Men selvom han har tænkt på alt, og Max og Line går med på ideen, ender Mogens som sædvanlig på meget slap line. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Svigermor: Birgit Sadolin. Svigerfar: Holger Juul Hansen. Manuskript: John Stefan Olsen. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:15  

Madsen & Co. (31:32)
Madsen & Co. (31:32) 'Lines translokation'. Line er blevet student, og Mogens er pavestolt, så han går i gang med sine meget omfattende arrangementer til alle tiders brag af en fest. Mens Mogens' forberedelser bliver noget af en prøvelse for resten af familien, ikke mindst for Line, har han naturligvis styr på det hele. Alt hvad Mogens mangler er levende musik, et festfyrværkeri, der vil gå over i historien og 30 postuniformer. Medvirkende: Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Pedersen: Finn Nielsen. Manuskript: Lars le Dous. Instruktion: Piv Bernth. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

10:35  

Århundredets vidner
Århundredets vidner 6.000 unge danskere kæmpede på østfronten under Anden Verdenskrig - på tysk side mod russerne. 4000 vendte hjem og blev sendt i fængsel. Nogen meldte sig, fordi de var Nazister, mens andre mere så soldaterlivet som et eventyr. I programmet møder vi tre veteraner fra krigen på østfronten og en søn, hvis far var kaptajn i den danske hær og havde meldt sig til Hitlers krig mod russerne.

11:15  

Århundredets vidner
Århundredets vidner De kom til landet under velstandsbølgen i tresserne og blev mødt med megen venlighed. Siden skiftede tiderne og i dag bliver de mødt med stor kulde. I programmet møder vi en række af de tyrkere som slog sig ned i Danmark i tresserne, og som i dag hverken føler sig som tyrkere eller som rigtige danskere.

11:50  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

DR Ultra

09:10  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:25  

Conrad og Bernhard
Conrad og Bernhard

09:40  

Asfalt (19)
Asfalt (19) William vil for første gang skate en kæmpestor rampe. Han har tidligere forsøgt, hvor han ikke turde kaste sig ud fra kanten, men i dag skal det være.

09:50  

Asfalt (20)
Asfalt (20) Marius har lidt af en alvorlig sygdom, som gjorde, at han ikke kunne skate. Nu er han næsten rask igen og derfor vil han lave sin egen skatevideo, for at vise og bevise, at han er tilbage på skateboardet.

10:05  

Jeg vil være fodboldstjerne (7)
Jeg vil være fodboldstjerne (7) Benjamin kommer ud fra hospitalet og har fået skinnen af sit skadede ben. Han håber stadig på, at han kan komme til at spille landskamp mod Holland. Benjamin og Christian mødes i Århus, og Benjamin bliver muntret op, da vennerne går tur i Magasin og laver sjov med hinanden. Anton og Mads træner sammen på banerne i Brøndby. Mads skal nemlig skifte klub fra Næsby til Brøndby. Mads skal også sove hjemme hos Anton, for de skal rejse afsted til en vigtig kamp dagen efter. De spiller Fifa og spiser middag med Antons forældre, og næste morgen tager de til Tyrkiet med resten af holdet fra Brøndby.

10:20  

Fodboldpigen Olivia (2)
Fodboldpigen Olivia (2) Olivia får konstateret en slem knæskade, der vurderes forskelligt af læger og fysioterapeuter. Olivia er fast besluttet på at skulle til USA, derfor starter hun med et hårdt genoptræningsprogram, der blandt andet består af smertefulde Shockwave behandlinger.

10:35  

FIFA FTW - en Ultra Nyt Special
FIFA FTW - en Ultra Nyt Special Man kan godt være sportsstjerne på en spillekonsol - og Danmark har faktisk to af slagsen med til verdensmesterskaberne i FIFA. Den ene er favoritten August "Agge" Rosenmeier, den anden debutanten Mohamad Al-Bacha. Ultra Nyt følger med dem begge til New York, hvor de 32 bedste FIFA-spillere i verden kæmper om VM-trofæet og en pengepræmie på over 130.000 kroner.

11:00  

Skråt op på 3. (7)
Skråt op på 3. (7) Christian inviterer SKRÅT OP PÅ 3. og ind i sin lejlighed, hvor han bl.a. får besøg af Den Store Fede Kok, der har slanket sig og viser, hvor let DU også kan gøre det. Svenning Bubandt leger superhelt, Bimlodi bliver en internetsucces; og så tager Steif og Rasmus ud og tester Experimentarium City for anden gang i træk...

11:20  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag får du svar på, hvad du skal gøre, hvis du er forelsket i din bedste ven, hvis dine forældre desværre skal skilles, og hvis du har fået et kikset og helt uacceptabelt kælenavn. Se med!

11:40  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

11:55  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

DR Ramasjang

09:00  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Trebensløbet

09:10  

Ramajetterne (5)
Ramajetterne (5) Ramajetterne - En farlig plante Kaos truer i Ramasjangs lufthavn. De gode venner ved bagagebåndet er blevet uvenner, og en kødædende plante er helt ude af kontrol.

09:30  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Mærker der kan mærkes

09:55  

Monster Buster
Monster Buster Esther er rigtigt træt at sit dumme fantasi-monster, der har flagermusevinger og masser af øjne. Heldigvis kommer MonsterBuster Silja med klæd-ud-tøj og nogle seje flagermusevinger, og sammen buster de Esthers monster langt væk. For selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at få dem væk.

10:10  

Postmand Per: Specialposttjenesten
Postmand Per: Specialposttjenesten Postmand Per og mudderpølen.

10:25  

Skæg med tal
Skæg med tal Hr. Skæg leger med tal og han har fundet ud af, at han gerne vil være bager. Han har skaffet det meste udstyr, og han kan ikke huske, hvad det er han mangler. Heldigvis har Regitze åbent i hendes alt-muligt-butik, så hun hjælper ham. Bagefter besøger Hr. Skæg den hemmelig børnerestaurant "4", hvor der serveres eksotiske tigerrejer på pind. Hr. Skæg og børnene tæller løs, og har det altid skægt med tal. www.dr.dk/oline

10:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (4) Charlatanen

11:05  

Ramasjang Club - Fiskedansen (9)
Ramasjang Club - Fiskedansen (9) Motor Mille elsker at danse og er kørt ud for at lede efter det perfekte sted at gøre det. Mille elsker alle slags dyr, og i dag har hun fundet et kæmpestort akvarium, hvor der er fisk i lange baner - både rokker, hammerhajer og muræner. Dansen skal handle om at fiske, men Mille lover, at hun ikke fanger nogle af fiskene der i akvariet. En masse danseglade børn kommer forbi og fyrer den af sammen med Mille. Kan du også lide at danse, er du mere end velkommen til at danse med.

11:20  

Kaj og Andrea
Kaj og Andrea Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Christine Skou. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:50  

Sovedyr på eventyr (2)
Sovedyr på eventyr (2) Noah har et sovedyr, som er lynhurtig og hedder Tiger. Og så har Noah også en sej maske, som han selv har lavet. Så da Rosa besøger Noah finder de på en godnathistorie, hvor Tiger er en superhurtig superhelt, der kan fange skurke i en lynende fart. Men Tiger får brug for mere end bare sine superkræfter, hvis han skal afsløre og fange den snedige og maskerede kagetyv, der stjæler kager fra byens bager.

DR1

12:00  

Bonderøven 2011 (4)
Bonderøven 2011 (4) Det lille føl på Kastaniegården skal for første gang lokkes fra stalden og ud på marken. Frank kører i sin gamle Toyota til en skovplanteskole for at vælge buske til et kæmpe læhegn rundt om ejendommen. Valnød podekvistene har nu ligget i kuvøse i 3 uger, og hvis de har dannet kallus, skal de udplantes. Og endelig er der en spade, der skal klinkes. Sendt første gang 13.04.11

12:30  

Kære nabo - gør bras til bolig - Gredsted
Kære nabo - gør bras til bolig - Gredsted Marie-Louise og Brian Tiufkær, og deres 9-årige søn, Sebastian, flyttede til Gredsted mellem Esbjerg og Ribe for knapt et år siden. Det nedlagte landbrug, de havde købt, trængte gevaldigt til en kærlig hånd, så familien trak i arbejdstøjet fra første dag og fik hurtigt gjort den store stue og et tilstødende værelse klar til brug. Og med base i stuen og hele familien i fælles soveværelse kom turen til køkkenet - og til sidst var det planen at etablere nye værelser på førstesalen. Men før de kom så langt, viste først et gyngende badeværelsesgulv, og siden et tæret kloaksystem, sig at være en omfattende vandskade. Dét tog pusten fra Marie-Louise og Brian, ombygningen trak ud - og Sebastian måtte fortsat dele soveværelse med sine forældre. Men nu er designer, Natalia Sanchez, og skattejæger, Søren Falk, kommet på banen, og sammen med en ordentlig flok naboer kommer de nu den lammede familie til undsætning - og Sebastian får endelig sit helt eget drengeværelse.

13:15  

Hammerslag 2010 (9)
Hammerslag 2010 (9) Hammerslag er kommet til grænselandet, hvor boligkrisen ikke helt har sluppet sit tag. Der skal gættes pris på en flot villa, i flere plan, i Kruså, derefter et nyt træhus i Prins Joachims hjemby, Møgeltønder. Programmet slutter med maner i Blåvand ved Vesterhavet. Her skal mæglerne finde ud af, hvad et nyt, eksklusivt sommerhus mon kan koste. Sendt første gang 31.08.10

13:45  

Columbo: Af jord er du kommet
Columbo: Af jord er du kommet Tv-sladdertanten Verity Chandler har opsporet en beskidt hemmelighed, der kan smadre Hollywood-bedemanden Eric Princes blomstrende forretning. Veritys trusler koster hende en tur i Princes krematorieovn, og kriminalkommissær Columbo får til opgave at opklare sagen. Men hvordan afslører man en morder, når liget er gået op i røg? Columbo: Peter Falk. Eric Prince: Patrick McGoohan. Verity Chandler: Rue McClanahan. Instruktion: Patrick McGoohan.

DR2

12:10  

Den lange vej til Europa (2:5)
Den lange vej til Europa (2:5) Vi har set dem krydse over Europas jorde, passere vores grænseovergange, gå på motorvejene. De er flygtet fra grufuld krig, fra ekstrem fattigdom, fra lande med diktatur, fra forhold, som vi dårligt kan begribe. Hver eneste flygtning og migrant har en historie, der har ført dem væk fra deres land og alt hvad de kender til. Den 33-årige reporter Leo Ajkic, der som dreng selv måtte flygte med sine forældre fra borgerkrigen i Jugoslavien, vil i denne serie helt tæt på nogle af de mennesker, vi ellers kun møder på afstand. Han vil sidde over for dem, mens han hører deres historie, han vil mærke dem. Her tager Leo med det norske skib Siem Pilot ud på en dramatisk redningsaktion på Middelhavet. Hundredvis af mennesker risikerer at miste livet i de overfyldte både. Leo følger med redningsfartøjet, og da aktionen er overstået tager han med flygtningene ind på land for at se, hvad der venter dem. Nordvision fra Norge.

12:50  

At drikke for at glemme
At drikke for at glemme Alkoholafhængighed er en sygdom, som mange kender til. Enten som pårørende eller som misbruger. Journalisten Louis Theroux undersøger, hvad et sygeligt indtag af alkohol gør ved kroppen, og hvilke udfordringer det fører med for de pårørende. Han besøger i den forbindelse et af Europas største behandlingssteder for levertransplantation.

13:50  

Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3)
Mad-detektiven: Myter og mysterier (1:3) Den ene dag må man ikke spise smør, den næste dag kan man ikke leve uden. Så er kaffe og te usundt og mælk en katastrofe for voksne mennesker. Der bliver sagt mange dårlige ting om vores fødevarer, men den britiske tv-vært Cherry Healey har sat sig for at finde de gode historier om nogle af de mere populære fødevarer. Her fortæller hun om, hvordan mælk kan hjælpe vores muskler med at komme sig efter træning, hvordan tebrygning kan have sundhedsmæssige fordele, hvorfor der er mere ved franske kartofler end øjet umiddelbart ser, hvor mange æg man må spise, og om man kan blive afhængig af chokolade.

14:40  

Burj Khalifa - verdens højeste bygning
Burj Khalifa - verdens højeste bygning Skyskraberen Burj Khalifa i Dubai er med sine 828 meter verdens højeste bygning. Men hvordan blev den himmelstræbende bygning opført? Og hvordan er det egentlig at arbejde og ikke mindst bo i verdens højeste bygning, som rager langt op i skyerne?

DR3

12:35  

Efterlyst kærlighed (6:6)
Efterlyst kærlighed (6:6) Modige danskere eftersøger deres ukendte crush Signe, William, Fillip, Louise og Zenia trodsede usikkerhed og generthed og tog ud på en modig ekspedition for at lede efter den eneste ene, der fik deres hjerter til at slå et ekstra slag. Nu er rejsen ved vejs ende og det vil nu vise sig, om deres eftersøgning ender med gensidig kemi eller knuste drømme.

13:05  

Hello Ladies (5:8)
Hello Ladies (5:8) Stuart planlægger et pool party i håb om, at modellen Kimberly, som han har mødt for nylig, vil deltage. Men Stuart får problemer, da han glemmer at tilmelde sig selv til festen.

13:30  

Hello Ladies (6:8)
Hello Ladies (6:8) Stuart bliver venner med en gruppe rå håndværkere, som inviterer ham med til en fest i Long Beach. Wade forsøger på romantisk vis at vinde sin kone tilbage. Og Jessica fortæller Glenn, at hun ønsker et rigtigt forhold. Alt sammen får katastrofale følger.

14:00  

Hello Ladies (7:8)
Hello Ladies (7:8) Stuart skal deltage i et bryllup sammen med Jessica og Glenn. Da det går op for Stuart, at der ikke er nogle attraktive singlekvinder, ved det bord, hvor han skal sidde, forsøger han at lave om på bordplanen. I mellemtiden venter Jessica spændt på at få svar på, om hun har fået en hovedrolle i et tv-show.

14:25  

Hello Ladies (8:8)
Hello Ladies (8:8) Wade må se sandheden om sit forliste ægteskab i øjnene. Jessica er lykkelig over at have fået en tv-rolle, men får en dårlig nyhed, der slår hende ud. Og Stuarts forhold til modellen Kimberley tager en uventet drejning.

14:55  

The Forbidden Kingdom
The Forbidden Kingdom Jason er en amerikansk teenager, som er vild med kung-fu-film. En dag finder han noget ganske særligt i en baggårdsbutik i Chinatown - nemlig en gammel stav, der har tilhørt den sagnopspundne kinesiske kriger Abekongen. Staven sender Jason tilbage i tiden til det gamle Kina, hvor han sammen med en lille håndfuld kampsports-krigere må befri Abekongen fra en grusom krigsherre. Abekongen/Den tavse munk: Jet Li. Hop/Lu Yan: Jackie Chan. Jason: Michael Angarano. Instruktion: Rob Minkoff.

DR K

12:50  

I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne
I krig for Danmark (1:6) - Kampen om danerne Hvad har det krævet at være soldat i de krige, der gennem tiden har formet Danmarks grænser og styreform? DR K lader unge mænd prøve kræfter med våben og fysiske udfordringer i en række danske krige gennem historien. For mere end 1.000 år siden samlede vikingekongen Harald Blåtand og hans krigere et rige, som blev til Danmark. Men hvilke midler havde han til rådighed? Hvordan brugte krigerne sværd og skjold? Og hvilken skade kan et sværd gøre?

13:30  

De skabte Danmark (1:4)
De skabte Danmark (1:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det første af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles hvordan de fattige danske bønder står sammen og opfinder andelsbevægelsen. Sammen skaber de en verdenssucces og bliver lige som de kapitalister de startede med at bekæmpe: Kæmpe store og med fokus på profit. Sendt første gang 20.05.07

14:10  

De skabte Danmark (2:4)
De skabte Danmark (2:4) Historien er skabt af mennesker - ikke af ting og begreber, og perioden fra 1850 og frem til i dag har ændret det danske samfund mere end nogen anden periode i historien. I det andet af fire programmer hvor DR sætter fokus på industrialiseringen fortælles om dengang Danmark var en nation af iværksætter, hvor vi kunne lave alt selv: Biler, motorcykler, støvsugere og fjernsyn i verdensklasse. Den tid er forbi. I dag er den lille initiativrige fabrikant stendød. Oliekrisen og globaliseringen tog livet af ham. Sendt første gang 27.05 07.

14:50  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag med bl.a. barske ord om en vordende præsident, isløb i Hillerød, den senere Lene Bro som filmaspirant, beskadigelser på Gudenåen, den daværende tronfølger prinsesse Margrethe i Ægypten og Jørgen Reenberg i Otto Leisners "Pladeparade". Sendt første gang 1998

DR Ultra

12:10  

Voksenfælden I (9)
Voksenfælden I (9)

12:40  

Dagens ret: Paella
Dagens ret: Paella Spansk paella I dag bliver der skruet op for festen, når Chris og Jose kaster sig ud i en ægte spansk paella. Paella består af ris og grøntsager og masser af fisk og skaldyr - og bevæbnet med både spanske gloser og et par ægte castagnetter, giver pigerne sig i kast med denne spanske nationalret, som altid minder dem om gode ferier med familien.

12:55  

Nicolines Quiz - Pinligheder
Nicolines Quiz - Pinligheder I Nicolines Quiz om pinligheder skal Signe og Anna dyste mod Otto og Ingrid i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med og hør deltagernes pinlige historier og bliv samtidig klogere på hvad man skal gøre hvis man kommer til at gøre eller sige noget pinligt.

13:10  

Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin
Ultras Dance Crew (10) - Foto shoot (1:2) Levende mannequin I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal have taget modelbilleder til en kampagne for et tøjmærke. Nellie, der er fast danser for Jennifer Lopez, er fløjet til København for at coache danserne.

13:25  

Verdens bedste quiz II (3)
Verdens bedste quiz II (3) ALLE elsker Joakim og Joakim elsker sig selv. I dag, kan du i Verdens Bedste Quiz, heppe på Olivia og Mira, som bl.a. skal prøve kræfter med disciplinen "Lange Løg" og andre skøre quizrunder, som Joakim helt selv har fundet på.

13:45  

Klassen - Fodbold i nederdel (47)
Klassen - Fodbold i nederdel (47) Sally er forelsket i Alexander, men han lægger slet ikke mærke til hende. Sally prøver for første gang at gå i nederdel og høje hæle.

13:55  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

14:05  

Sofie Linde Show I (10) - Christian Degn
Sofie Linde Show I (10) - Christian Degn I dette afsnit af Sofie Linde Show får Sofie besøg af Danmarks nok højeste TV-vært, Christian Degn fra Hammerslag. Christian påstår at han som dreng var landets bedste avisbud, - er han stadig det? Eller kan Sofie slå ham i en avisbud-dyst? Og hvordan klarer han at blive tvunget ud i en smertefuld omgang strøm-mikado imod Joakim Ingversen? Bubber og Jacob har været på endnu en mission for at introducere Jacob for nogle af voksenlivets mange muligheder, og Tyrees Tyr og Dj Isak er vanen tro klar med fed musik i studiet. Det er lørdag - det er familietid - det er Sofie Linde Show - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

14:35  

Panisk Påske (1)
Panisk Påske (1) Rune er klassens nørd, og han glæder sig til påskeferien. For ham er det en dejlig lang uge uden mobning. Men på sidste skoledag kommer han til at invitere den smukke Mia fra klassen til fest. Og det er ikke så smart, for Rune må ikke holde fest for sin mor. Og nu vil Mias kæreste, den smarte Danny, pludselig tæske Rune. Det her bliver den værste påske nogensinde. Medvirkende: Albert Rosin Harson, Sebastian Scott Petersen, Ida Richter, Sebastian Max Sommer, Magnus Sjørup, Marie Hjelm Henkel, Geo, Jonas Schmidt, Mikkel Vadsholt, Sune Svanekier og Mia Lyhne. Produceret af Blenkov & Schønnemann. Producer: Wadt Thomsen. Manuskript: Nikolaj Peyk og Morten Dragsted. Instruktør: Nikolaj Peyk.

14:55  

Alien surfer girls (19)
Alien surfer girls (19) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

DR Ramasjang

12:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at regnorme elsker at danse? Ta' med Lille Nørd på regnormejagt og se, om det lykkes Anders og Katrine at finde tusind regnorme.

12:40  

Bamses billedbog
Bamses billedbog Der kommer en ny elev i Bamses skole. Bamse får en ny elev: Ælling, som skal lære alt om vand. Dansedukke og Kylling er stadig elever hos Bamse. Medvirkende: Bamse: Henrik Lykkegaard. Kylling: Brian Patterson. Ælling: Joan Bentsen. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

13:10  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Team Tornado køre imod Fodboldnørderne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen på et savværk og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:40  

Musen Tip
Musen Tip Lad mig hjælpe, mor

13:45  

Musen Tip
Musen Tip Den, der finder det, beholder det

13:55  

Onkel Rejes Sørøvershow (3)
Onkel Rejes Sørøvershow (3) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Victoria, der skal med på skattejagt. Se om de kan skaffe en ny rejsegrammofon til Sørøver Jørgen, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og de Sure Sokker. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:20  

Sofus III (6)
Sofus III (6) Bamsen Sofus besøger et barn og oplever en spændende dag sammen med barnet. Sofus lander hos Malik Emil, der skal holde halloween. De skal lave falsk blod, klæde sig ud og for-skrække Malik Emils mormor.

14:35  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:45  

Professor Balthazar
Professor Balthazar

14:55  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Cowboykongen Villy, rumvæsenet Luni, den forfinede kok Leo og prinsesse Habibi har fået en ny beboer i Spektaklet: Den kære robot Dyt! De er landet midt i den mest fantastiske olivenlund - alle er tilfredse - selv Leo er begejstret ved tanken om at skulle tilberede mad af hjemmepresset olivenolie. Men den lille robot Dyt er hele tiden utilfreds - han dytter og båtter.. Se om det lykkes for vennerne i Spektaklet at finde ud af, hvad der er galt med Dyt.

DR1

15:10  

Mord med miss Fisher (18)
Mord med miss Fisher (18) Phryne aflægger visit i en eksklusiv modesalon, da salonen pludselig forvandles til et gerningssted. Salonens finansielle bagkvinde findes myrdet, og alle de tilstedeværende er under mistanke.

16:00  

Mord med miss Fisher (19)
Mord med miss Fisher (19) Byens forlystelseskvarter er præget af bandekrig og politiets voldelige forsøg på at bekæmpe den. Da en bandeleder findes død uden for en boksering, begiver Phryne sig ned i en farlig underverden for at opklare sagen.

16:55  

Jordemoderen VI (10)
Jordemoderen VI (10) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:35  

So ein Ding- mobilbetaling
So ein Ding- mobilbetaling Der er en krig igang i Danmark, du måske ikke har opdaget - en krig om alle dine betalinger. Betalinger er slet ikke kun cash, kort og mobilos - ure og fingeringe er på vej. Og nedenunder det hele kæmpes der på flere fronter og flanker, om hvordan digitale betalinger egentlig foregår. Sonne ser på, hvem det er der slås, og om det er realistisk at Apple og Facebook kan overtage dankortets plads.

16:05  

Klodens historie (1:5)
Klodens historie (1:5) Den traditionelle fortolkning af menneskets historie har fokuseret mest på de menneskelige faktorer. Men faktorer som jordens geologi, miljø og klima har også været med til at påvirke vores historie - men hvordan og i hvor stort et omfang har disse faktorer haft indflydelse på alle aspekter af historien fra kunst til industri, religion til krig, og hvorfor har nogle samfund klaret sig og andre ikke. Udforskningen af forholdet mellem jordens indre og udviklingen af den menneskelige civilisation sker bl.a. i en usædvanlig krystalgrotte i Mexico, et hul i Irans ørken og en syv tusind år gammel underjordisk tunnel i Israel.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:30  

Ice Road Truckers X (1:10)
Ice Road Truckers X (1:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

17:10  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (4:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd for at få svar på, hvorfor der findes liv.

DR K

15:20  

Hvornår var det nu det var?
Hvornår var det nu det var? Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om bl.a. morgenvaner fra Nysted, Rolling Stones, vovehalsen fra Færøerne, alsang og halve grise. Sendt første gang 1998

15:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (6:12) Om tiden mellem 1625 og 1720 der ofte kaldes for 'Svenske-krigene'. Erik Kjersgaard hævder i udsendelsen, at der i virkeligheden var tale om een lang krig med visse pauser. Danmark stod på randen af politisk udslettelse, men indførte da enevælden - et hårdt militaristisk diktatur - for at afværge faren udefra. Sendt første gang i 1982.

16:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (7:12) Om den lange fredsperiode efter 1720, da Danmark fik ro til at opbygge en rig oversøisk handel. Men titlen hentyder også til, at Danmark uden orlogsflåde var dømt til at miste Norge. Sendt første gang i 1982.

17:50  

Dronning Ingrids børnebørn (1:5)
Dronning Ingrids børnebørn (1:5) I fem unikke programmer fortæller Dronning Ingrids ti børnebørn om deres mormor - som de alle kalder hende uanset det sprog, de taler til hverdag. Journalisten Ole Damgaard har talt med de unge i New York, London, Barcelona, Höven i Tyskland, på Gråsten Slot og Christian VIII's Palæ, hvor Kronprins Frederik for- talte os om sin mormor, inden han rejste til Grønland. Programmerne indeholder private film og fotos, der ikke tidligere har været offentlig- gjort i TV.

DR Ultra

15:20  

Braceface (41)
Braceface (41) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:45  

Mission: Eftersidning I (4)
Mission: Eftersidning I (4) Tegnefilm med dansk tale. Efter en lang sommerferie havde Lee glædet sig til at starte i 2.g, men i stedet bliver han idømt et helt års eftersidning for den største practical joke i skolens historie - som han IKKE stod bag. Men hvem gjorde så? Lee er nødt til at opklare mysteriet selv, hvis han vil have sit liv tilbage - han skal bare lige slippe ud af eftersidningen først.

16:05  

Junglebanden
Junglebanden

16:15  

Junglebanden
Junglebanden

16:30  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

16:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:15  

Vi' bare bjørne (20)
Vi' bare bjørne (20)

17:25  

Vi' bare bjørne (21)
Vi' bare bjørne (21)

17:40  

Klassen - Fodbold i nederdel (47)
Klassen - Fodbold i nederdel (47) Sally er forelsket i Alexander, men han lægger slet ikke mærke til hende. Sally prøver for første gang at gå i nederdel og høje hæle.

17:50  

Klassen - Onde veninder (48)
Klassen - Onde veninder (48) Astrid og tre andre piger vil lave en prank med billedkunstlæreren. Det bliver mere alvorligt end de havde regnet med.

DR Ramasjang

15:15  

Op og Hop II (8)
Op og Hop II (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Sebastian, der tager på overlevelsestur i Australien.

15:25  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Supermånen

15:30  

Gurli Gris
Gurli Gris Cowboyen Pedro

15:35  

Gurli Gris
Gurli Gris Gurli og Gustavs have

15:40  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Størrelse zoomer

15:55  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Mim-Mims måne-miskmask

16:05  

Chuggington
Chuggington Wilsons frosne eskapader

16:15  

Morten Skildpadde (2)
Morten Skildpadde (2) Mortens vigtige opgave

16:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven Brevet.

16:55  

Hej Ramasjang
Hej Ramasjang Vi roder og hamrer. Vi larmer og griner. Kom udenfor og ha' det sjovt med os i Hej Ramasjang. Kalle er meget stolt af sin guldmedalje, men Johanne har aldrig prøvet at vinde noget. Måske vinder hun Kalles medalje i dag?

17:00  

Sofia Flux (1)
Sofia Flux (1) Iben og Albert er bange for, de får en kedelig sommer, fordi de ikke skal ud at rejse. Men så møder de en gammel dame, Sofia Flux, der beder dem om at passe på noget for hende - noget meget, meget hemmeligt.

17:20  

Mikkel og Klara (1)
Mikkel og Klara (1) Mikkel og hans bedste ven, Klara, elsker at kigge på dyr i naturen. Sådan er det ikke alle, der har det, så de to finder på at lave en klub, for at hjælpe alle små dyr.

17:35  

Onkel Rejes sørøvershow II (4)
Onkel Rejes sørøvershow II (4) Dr. John har kidnappet Micahs lillesøster Leona for at koge hende om til en læbestift. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Mariehønen Megaglad, en automatisk proptrækker og en tur til den nedlagte boreplatform i Café Lattegat. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

17:50  

Cirkeline
Cirkeline Cirkeline og Frederik tager med tegneren på ferie til Spanien, hvor de møder Pablo - og den fæle kat Mogens! Og den skal man passe på, det får Pablo at mærke! Heldigvis er Cirkeline og Frederik der til at hjælpe ham.

DR1

18:00  

Skattejægerne 2015 (11)
Skattejægerne 2015 (11) Antikvitetshandleren Karsten Andersson er på tur for at opkøbe gammelt sølv. Undervejs finder han en taske og tager en unik dufte-teknik i brug for at teste, om tasken er i orden. Marskandiseren Lasse Franck rejser til Nordsjælland i håb om at finde gamle designermøbler. Og boligstylisten Katrine Martensen-Larsen får frie hænder til at indrette et spisekøkken.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

Kender Du Typen? (6)
Kender Du Typen? (6) Hvilken kendt dansker gider ikke hænge sine billeder op på væggen og foretrækker at stege sin bøf i et toastjern? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne ud i aftenens program. Vært: Mads Steffensen

20:45  

Vold på hjernen
Vold på hjernen Jacob er 28 år og har netop fået sin syvende dom for vold. Han ender igen og igen i slagsmål, og vennerne siger, der må være noget galt i hovedet på ham. Nu bliver hans hjerne undersøgt som en del af et opsigtsvækkende forskningsprojekt. DR Dokumentar følger forsøget, hvor lægerne scanner 20 voldelige personer for at søge svar på om voldsforbryderes hjerner er anderledes, og om volden kan behandles medicinsk. Tilrettelæggelse: Nikolaj Venge

DR2

18:30  

Vi går i krig: Irak
Vi går i krig: Irak Dansk dokumentarserie fra 2016 Danmark er blevet en krigsførende nation som beredvilligt involverer sig militært i verdens krigszoner. Midt i maj 2003 beslutter et bredt flertal i Folketinget at sende en bataljon danske soldater til det sydlige Irak. De skal støtte koalitionsstyrkerne, med USA i spidsen, i at få det irakiske samfund på fode, træne hær og politi - og hjælpe med genopbygning af landet efter Saddam Husseins fald. Da saddamtro sunnimuslimer i det centrale Irak gør oprør mod landets folkevalgte regering og koalitionsstyrkerne - breder kampene sig mod syd til det danske ansvarsområde. Samarbejde og fredelig patruljering afløses af bagholdsangreb, dræbende vejsidebomber og utallige, uberegnelige raketangreb på de 400 soldater i danskerlejren. Sendt første gang 28.01.2016

19:00  

Bill Gates versus Steve Jobs
Bill Gates versus Steve Jobs Med rivaliseringen mellem Mac og Pc'eren som den væsentligste kampplads har Bill Gates og Steve Jobs siden slutningen af 1970'erne revolutioneret hele computerindustrien. De havde meget tilfælles. De var ambitiøse og kloge nørder, begge født i 1955, der droppede ud af universitetet for at forfølge deres ideer. De to pionerer sloges, var uenige, foragtede og kritiserede hinanden, men fandt også frem til en forsoning og samarbejde om fælles projekter.

19:55  

Den vilde monsun (3:5)
Den vilde monsun (3:5) Både dyr og mennesker i Sydøstasien er fuldstændig afhængig af monsumvindene, der hvert år forvandler landskabet fra en afsveden ørken til frugtbar jord og tilbage igen. I hele området fra den australske nordkyst til toppen af Himamaya er de årlige vinde således både årsag til uendelig rigdom og en ødelæggende faktor. Vi følger de årlige monsunvinde fra Australien over de frodige regnskove i Borneo til de forblæste ørkner i det nordlige Indien.

DR3

18:05  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:10  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:30  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

19:50  

Family Guy
Family Guy Mød den elskelige, men halvskøre Peter Griffin og hans afsindigt underlige familie; Lois er Peters kærlige kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Sammen har parret tre børn: den kedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger samt 1-årige Stewie, der er super intelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

20:10  

Terapitimen (8:8)
Terapitimen (8:8) Angst, ensomhed, træningsforstyrrelser, alkoholafhængighed, kronisk træthed og depression - otte unge dokumenterer deres psykiske udfordringer gennem personlige videodagbøger. De har mødt hinanden til gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og har alle et stærkt behov for at få hjælp til at skabe sig en lettere tilværelse. Psykolog Peder Kjøs og gruppen hjælper Trine med at turde være sig selv. Malin gør store fremskridt, og Kira, der lider af kronisk træthedssyndrom, kan mærke energien komme tilbage. Frederik har fundet frem til noget, der kunne være en løsning, og som han nu vil afprøve. I tre måneder har de otte unge gået i gruppeterapi med psykologen Peder Kjøs, og sammen har de fundet veje, der kan ændre deres liv. Nordvision fra Norge.

20:45  

DR3 Dok: Martins Mission: I krig mod ISIS
DR3 Dok: Martins Mission: I krig mod ISIS Martin kan ikke holde ud at sidde hjemme i Esbjerg og se passivt til, mens ISIS terroriserer uskyldige mænd, kvinder og børn i Irak. Uden mulighed for at slutte sig til Danmarks officielle kamp imod Islamisk Stat, tager Martin i 2015 til Irak for at bekæmpe ISIS sammen med de kurdiske Peshmerga styrker. Hjemvendt derfra får han konfiskeret sit pas af de danske myndigheder, som mener, han er til fare for den offentlige orden. Martin har nu trukket Esbjergs politi i retten. Han vil have sit pas og sin ære tilbage.

DR K

18:20  

Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller
Ubekvemme sandheder i Det 3. Rige - hat og blå briller Under krigen foregik der hemmelige operationer bag fjendens linjer, dumdristige og farlige missioner og efterretningsopgaver med meget høje indsatser. Det gælder fx befrielsen af Benito Mussolini i 1943, britiske specialstyrkers bortførelse af en højtstående tysk officer på Kreta, snigmordet på Reinhard Heydrich i Prag, og den koldblodige henrettelse af den amerikansk udpegede borgmester i Aachen i krigens sidste måneder.

19:10  

Ægyptens sidste gåde
Ægyptens sidste gåde Hvordan bar de gamle ægyptere sig ad med at stoppe nedbrydningen af det døde legeme og præservere det for evigheden? Den britiske taxichauffør, Alan Billis, har doneret sit legeme til videnskaben, og en gruppe forskere fra Storbritanniens ledende retsmedicinske afdeling har sat sig for at løse mummificeringens mere end 3000 år gamle gåde.

19:55  

Dagens sang: Livets glæder
Dagens sang: Livets glæder - sunget af et af DRs kor.

20:00  

Kampen om Det Hvide Hus: JFK vs. Nixon
Kampen om Det Hvide Hus: JFK vs. Nixon Vejen til det ovale kontor er lang og til tider beskidt. Skuespillere Kevin Spacey fortæller om nogle af de mest opsigtsvækkende og dramatiske valgkampe i amerikansk historie. Kampen om magten bliver skelsættende under valgkampen i 1960. Den unge John F. Kennedy udfordrer Richard Nixon på image og talegaver. Det er desuden første gang, at amerikanerne kan følge en valgdebat mellem to præsidentkandidater i fjernsynet, og det bliver afgørende for valgets udfald.

20:45  

Lyndon B. Johnson - manden der voksede med opgaven
Lyndon B. Johnson - manden der voksede med opgaven I november 1963 bliver John F. Kennedy skudt, og flere husker nok ham bedre end efterfølgeren Lyndon B. Johnson, som faktisk havde succes med at gennemføre en af de vigtigste love i amerikansk historie. Skuespilleren Morgan Freeman fortæller om præsident Johnson, der mod alle odds lykkedes med at gennemføre loven om borgerrettigheder i USA. En lov som en gang for alle slog fast, at alle amerikanske borgere har samme rettigheder uanset, race, herkomst og religion.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt Dagens vigtigste begivenheder fra Danmark og udlandet serveret i børnehøjde.

18:05  

Sam & Cat II (6)
Sam & Cat II (6) Godt nok er hidsigproppen Sam Puckett og den excentriske Cat Valentine forskellige som dag og nat, men alligevel er de venner - og de bor tilmed sammen! For at tjene til dagen og vejen har de stiftet et babysitter-firma, men deres pasningsmetoder er ikke helt almindelige!

18:30  

Livredderne - En tur i svømmeren (6)
Livredderne - En tur i svømmeren (6) Hold gul har lavet et vildt comeback og fører nu endelig konkurrencen. Efter flere dage med benhårde konkurrencer på de Bornholmske strande, er holdene nu rykket ind i en svømmehal hvor konkurrencen spidser til. Det er nu sidste mulighed for at samle point inden den store finale.

18:50  

Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5)
Hjalte vs Tjelle - Menneskebowling (5) I dagens program skal Hjalte og Tjelle virkelig teste deres kroppe af. Er det en fordel at være høj og tynd eller lille og lidt rund når de skal være bowlingkugler! Det finder de ud af i duellen: Menneskebowling.

19:00  

Isas Stepz (21)
Isas Stepz (21) Isa overhører Ronjas advarsler, og beslutter at lave skolefilm-projekt med Danny. Isa er fast besluttet på at blive vild med Danny, som allerede er vild med hende. Det vil gøre alting nemmere, mener Isa. Men hun tager grueligt fejl. Danny misforstår nemlig alt, kan ikke holde på hemmeligheder, og snart er alle på danseskolen uvenner.

19:15  

Isas Stepz (22)
Isas Stepz (22) Isa vil lave en test, så hun kan finde ud af, om en dreng er ok, inden hun bliver vild med ham. Isas far Christian, vil være med til en dansetime. Det synes Isa er for pinligt, så hun lyver og siger timen er aflyst. Christian afslører Isa, så hun må droppe testen for at gøre sin far glad igen, men Ronja insisterer på at få testen afprøvet. Hun ved også, hvem de skal teste - og resultatet er højst mærkværdigt.

19:30  

Max pinlig (7)
Max pinlig (7) Max synes bare, at hans mor er max pinlig og siger en masse kiksede ting, der hele tiden får ham til at krumme tæer.

19:55  

Wolfblood III (10)
Wolfblood III (10)

20:20  

Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål
Ultras Dance Crew (12) - Sofie Linde Show (1:2) Skrig, skrål I Ultras Dance Crew har Sofie Østergaard sammensat sit helt eget dance crew, som skal udbrede glæden ved dans, når de optræder til events over hele landet. Danserne får at vide, at de skal optræde i en julevideo for Sofie Linde Show, og for at forberede dem på det kaos, der venter dem på settet, skal de danse midt i en flok larmende børnhavebørn.

20:35  

Danmarks sjoveste barn (1:10)
Danmarks sjoveste barn (1:10) Mere end 200 håbefulde børn har meldt sig ind i kampen om at blive Danmarks sjoveste barn. 30 af dem er blevet inviteret til en auditiondag. Her skal de alle fra scenen overbevise værten Rune Tolsgaard og dommerne Uffe Holm og Mia Lyhne om, at de skal være blandt de 12 børn, der går videre til auditions anden runde. Se med når stand-up, gakkede figurer, sjove sange og komik helt uden for kategori blander sig med nerver og svedige håndflader. Det er blandt disse børn, Danmarks sjoveste barn skal findes.

DR Ramasjang

18:05  

Chuggington
Chuggington Quizmaster Hodge

18:15  

Chuggington
Chuggington Wilson tager fat

18:30  

Kanonkongen Freja 2:8
Kanonkongen Freja 2:8 Kanonkongen Freja afsnit 2. Freja har besluttet sig for at hjælpe sin far med at blive mere modig. Derfor har hun ikke rigtig tid til at hjælpe Asger med at finde sin hund. Men da far ikke synes den kanonkongekappe, Freja har lavet til ham, giver ham noget som helst mod, tager hun med Asger. Nu skal den hund findes. Det er bare ikke sådan at finde en hund, som Asger kun lige har fået. Da alt ser aller mest sort ud kommer far, og han er helt klar til på modigste vis at hjælpe Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

18:50  

Bo flytter hjemmefra (2:8)
Bo flytter hjemmefra (2:8) Stranden Bo vil på badeferie, men det har hans mor ikke tid til. Så Bo pakker sine ting og tager ud for at få sin egen strand. Medvirkende: Magne Wallevik Munk, Manuskript: Tommy Bredsted, Instruktør: Nicolaj Kopernikus, Producent: David C.H. Østerbøg

19:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14) En flaske held

19:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse
Onkel Reje og børnenes brevkasse Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Hans Ole er en mand med 2 hoveder. Det ene hoved hedder Hans, og det andet hedder Ole. Hans og Ole kommer altid op at skændes. Onkel Reje kinder en superhelt, Konfettimanden, som holder til på toppen af en skyskraber. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

19:25  

F for får
F for får

19:30  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Sam holder fri

19:40  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om de flyvende kaniner

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger og Myren er bedste venner. De laver alting sammen, men nogen gange går det ikke helt som planlagt. Hvad sker der, hvis man er blevet taget af blæsten og blæst langt langt væk? Det er ikke altid nemt at være venner med nogen, for hvordan bliver man enig med hinanden uden at gå på kompromis med sig selv? Alt det og meget mere oplever Lillefinger og Myren.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv
Kriminalinspektør Banks: Dobbeltliv Revisoren Keith Rothwell bliver likvideret i sit eget hjem. Tilsyneladende ganske uden årsag. I hvert fald ifølge Rothwells familie, der hævder, at han hverken havde laster eller fjender. Men snart opdager Alan Banks og Helen Morton, at den tilsyneladende så kedelige revisor levede et dobbeltliv. Alan Banks: Stephen Tompkinson. Helen Morton: Caroline Catz. Winsome Jackman: Lorraine Burroughs. Instruktion: Jim Loach.

DR2

21:30  

Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer
Lykketoft og de lejlighedsvist Forenede Nationer Som den første dansker nogensinde har Mogens Lykketoft været formand for FNs generalforsamling. De fleste i FN forventer endnu en formand, som vil koncentrere sig om receptioner og skåltaler, men den garvede danske politiker har andre planer. Vi følger bag facaden, hvordan Mogens Lykketoft kaster sig ud i verdenspolitik på højeste plan for at gennemføre ændringer for klimaet, freden, og skabe politisk åbenhed i en lukket verden.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Mød partilederen: Uffe Elbæk
Mød partilederen: Uffe Elbæk

23:35  

Dokumania: Verdens største fest
Dokumania: Verdens største fest I 1971 fejrede Irans shah, den selvudråbte konge, 2500-året for grundlæggelsen af det, der engang hed Perserriget. Penge var ikke noget problem; En international lufthavn og 80 kilometer motorvej blev bygget, så alverdens gæster kunne nå Persepolis. Gennem et år blev der skabt en overdådig oase af blomster og springvand, hvor intet mindre end 50.000 sangfugle blev importeret til fra Europa. For den iranske shah var det mere end bare en fest, men også et mål om at sætte Iran på verdenskortet.

DR3

21:30  

Sex på recept (5:6)
Sex på recept (5:6) DR3 har fået adgang til en af de mest tabuiserede afdelinger i sundhedsvæsenet. For første gang åbner en sexologisk afdeling dørene og lader et tv-hold filme deres behandlinger. Vi er med i det ellers lukkede behandlingsrum og kommer helt tæt på seksuelle tabuer som pornoafhængighed, rejsningsbesvær, manglende lyst og følger af voldtægt. I femte afsnit møder vi Martin på 23 år, som har svært ved at finde ud hvorfor han har problemer med rejsningen under samleje. Vi møder også Jane som ikke kan få orgasme og som samtidig kæmper med smerter og angsten for smerter ved samleje. Endelig møder vi ægteparret Kirsten og Jan, som er ved at få intimiteten tilbage i deres parforhold efter, at parret har haft problemer med manglende sexlyst.

22:00  

Beast
Beast Psykologisk drama om et ægteskab i opløsning, hvor frygt, kærlighed og had fortærer de elskende. Bruno elsker Maxine, og hans kærlighed til hende er uudgrundelig men Maxines kærlighed til ham har forandret sig. Maxine prøver at slippe væk - men Bruno vil ikke slippe hende, selv da han opdager hendes utroskab. Da Maxine tager beslutningen om atl forlade Bruno, bliver han pludselig alvorligt syg. Hun kan ikke forlade ham nu - men hvor længe vil elskeren vente på hende? Og hvad fejler Bruno? Det fører mod en slutning, hvor ikke alle kan blive lykkelige. Medvirkende: Bruno: Nicolas Bro. Maxine: Marijana Jankovic. Elskeren: Nikolaj Lie Kaas. m.fl. Manuskript og instruktion: Christoffer Boe. Fotograf: Sophia Olsson. Klip: My Thordal. Scenograf: Mette Lindberg. Musik: Sylvain Chauveau. Stills: Jakob Møller og My Thordal. Produktion: Alphaville Pictures Copenhagen

23:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

DR K

21:45  

Parkland - mordet på JFK
Parkland - mordet på JFK Den 22. november 1963 bliver ikke en dag som alle andre. Under et besøg i Dallas, Texas bliver John F. Kennedy skudt. Den dødeligt sårede præsident køres til hospitalet Parkland, hvor personalet desperat forsøger at redde hans liv. Secret Service går på jagt efter attentatmanden, mens amatørfotografen Abraham Zapruder chokeret indser, at han har fanget mordet på sit smalfilmskamera. Charles Carrico: Zac Efron. Forrest Sorrels: Billy Bob Thornton. Abraham Zapruder: Paul Giamatti. Instruktion: Peter Landesman.

23:10  

Ripley - Believe it or Not
Ripley - Believe it or Not Portræt af den amerikanske bladtegner og amatørantropolog, Robert Ripley (1890-1949), hvis besættelse af alt, hvad der er sært og mærkeligt i denne verden, gjorde ham til en af de mest succesrige forretningsmænd i USA. I løbet af tre årtier voksede hans koncept 'Believe It or Not' fra aviser til radio, film og tv til et underholdningsimperium, der har overlevet den excentriske mand, der beviste, at ingen kan modstå opfordringen til at 'tro det eller ej'!

DR Ultra

21:00  

Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter
Sofie Linde Show I (2) - Skammerens Datter I Sofie Linde Show får Sofie i aften besøg af Rebecca Emilie Sattrup, Petra Maria Scott Nielsen og Søren Malling, der spiller sammen i filmen Skammerens Datter. Rebecca og Emilie har været på crash-kursus i at skabe sig som ægte film-divaer. Søren Malling skal dyste med Sofie i en afslørende omgang "Jeg har aldrig", hvor taberen ender i skammekrogen! Og sammen med sin personlige børne-assistent Jakob, tager reporteren Bubber ud for at råde bod på en stor skam, der har hjemsøgt ham i 23 år... Det er lørdag - det er familietid - og nu tvinger vi børn og voksne tilbage ind i hinandens liv!

21:34  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Sagen genåbnet (1): Den første sag
Sagen genåbnet (1): Den første sag Kriminalkommissær Peter Boyd har fået til opgave at lede et hold af specialister, der skal genoptage gamle uopklarede sager. Holdets første sag drejer sig om en 16-pige, der blev bortført, voldtaget og myrdet. Sagen er fem år gammel, men bliver uhyggeligt aktuel, da endnu en pige forsvinder. Nu starter et intenst kapløb med tiden for at finde den morderiske bortfører og hans offer, inden det er for sent. Peter Boyd: Trevor Eve. Grace Foley: Sue Johnston. Frankie Wharton: Holly Aird. Instruktion: Martin Hutchings.

01:40  

Vincent Gallagher, privatdetektiv (5)
Vincent Gallagher, privatdetektiv (5) Vincent bliver kontaktet af den unge Selina Kenyon. Hendes mand, Raymond, har tilstået mordet på stuepigen Eva Krackowic. Selina er imidlertid sikker på, at Raymond ikke er morder, men at han er blevet betalt for at tage straffen for en anden. Sporene synes at pege på den magtfulde hotelejer Alex Seedor, men hvem er det, han beskytter? Sig selv eller en af sine gæster? Vincent: Ray Winstone. Beth: Suranne Jones. Selina: Christine Bottomley.

02:50  

Annemad (6:16)
Annemad (6:16) Derhjemme elsker Anne Hjernøe at lave mange små retter. I dag er hun nået til det lækre italienske køkken. Menuen består bl.a. af små sprøde auberginhapsere, kalv i tun og en salat med pærer, gorgonzola og parmaskinke. Og så tager Anne os en tur med til sin favorit grøntsagspusher. Tilrettelæggelse: Jens Birkholm Sendt første gang 07.12.08.

03:20  

Hammerslag 2010 (9)
Hammerslag 2010 (9) Hammerslag er kommet til grænselandet, hvor boligkrisen ikke helt har sluppet sit tag. Der skal gættes pris på en flot villa, i flere plan, i Kruså, derefter et nyt træhus i Prins Joachims hjemby, Møgeltønder. Programmet slutter med maner i Blåvand ved Vesterhavet. Her skal mæglerne finde ud af, hvad et nyt, eksklusivt sommerhus mon kan koste. Sendt første gang 31.08.10

03:50  

Danmarks skønneste hjem - København (5:10)
Danmarks skønneste hjem - København (5:10) Hovedstaden er med sine over 700.000 indbyggere spækket med vidt forskellige og skønne boliger - i aften banker dommertrioen på hos tre af dem, for at vurdere hvilket hjem, der skal gå videre til finalen om at blive Danmarks skønneste hjem. Men det bliver tæt løb, når en moderne, arkitekttegnet lejlighed, en ombygget færge og en grøn oase midt i byen skal kæmpe om dommernes gunst.

DR2

00:55  

Det tredje køn
Det tredje køn I Sverige joker man ikke med ligestillingen mellem kønnene. Tværtimod eksperimenterer man med at skabe et nyt slags menneske, et 'tredje køn'. Her følger vi hverdagen i en svensk børnehave, hvor man i ligestillingens navn eksperimenterer med at udviske forskellen mellem drenge og piger med henblik på måske helt at afskaffe dem en dag. Håbet er en dag at kunne udrydde alle menneskets sexistiske fordomme.

01:50  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:10  

Nordkoreas hemmelige arbejdslejre
Nordkoreas hemmelige arbejdslejre Nordkoreanere sendes i arbejdslejre i Sibirien. Her er de tvunget til at arbejde i perioder på op til ti år under slavelignende forhold. Omgivelserne ligner det lukkede land så meget, at mange af arbejderne stadig tror, at de befinder sig i deres hjemland. Dokumentaren følger drengene fra det provokerende tv-selskab, Vice, på jagt efter nordkoreanere i Sibirien.

00:50  

Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6)
Hawking: Tænk som en videnskabsmand (5:6) Stephen Hawking er en af verdens førende teoretiske fysikere. Her udfordrer han en gruppe helt almindelige mennesker til at tænke som nogle af historiens største videnskabsmænd, for at få svar på hvordan universet opstod.

01:35  

Monte Carlo elsker USA (7:8)
Monte Carlo elsker USA (7:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Men efter en mildest talt fejlslagen ankomst til Los Angeles, skal der nu virkelig gøres en indsats for at indhente en by, der på overfladen udelukkende huser unge, rige og smukke indbyggere med virkeligt meget fart på.

02:05  

Monte Carlo elsker USA (8:8)
Monte Carlo elsker USA (8:8) Monte Carlo er håbløst forelsket i USA. Amerikanernes tro på individets grænseløse frihed er så langt fra kedelige og nøjeregnende Danmark, man overhovedet kan komme. Og efter en lang og trættende rejse tværs over kontinentet er Peter og Esben langt om længe nået til slutmålet Las Vegas, hvor de ifølge planen skal sikre deres egen frihed i ét stort sats på rouletten. Men det er tilsyneladende lettere sagt end gjort, når man først står der og har hele sin pensionsopsparing på spil...

02:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

03:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten Ny starttid

DR K

00:05  

Ronald Reagans hemmelige krig
Ronald Reagans hemmelige krig Efter en lang karriere som skuespiller bliver republikanske Ronald Reagan valgt som amerikansk præsident i 1981 og kastet direkte ind i et våbenkapløb mellem USA og Sovjetunionen. Denne dokumentar tager os med tilbage til den Kolde Krig og de svære beslutninger, som den daværende præsident Ronald Reagan stod overfor i forsøget på at ende krigen.

00:55  

Vietnamkrigens sidste dage
Vietnamkrigens sidste dage Den kaotiske evakuering på taget af den amerikanske ambassade i Saigon blev et symbol på USA's offentlige ydmygelse. Nederlaget begyndte med Nordvietnams angreb på Syden den 6. marts 1975, men den amerikanske ambassadør Graham Martin nægtede at se kendsgerningerne i øjnene og starte en evakuering. I de næste uger, mens nordvietnameserne nærmede sig, tog mange amerikanske CIA- og militærfolk skeen i egen hånd og begyndte stilfærdigt deres egen evakuering af familie og medarbejdere. Den manglende erkendelse af situationens alvor og manglen på en effektiv evakueringsstrategi blev den afgørende faktor for den kaotiske og ydmygende endelige tilbagetrækning den 29. april 1975. Som et resultat blev tusinder af sydvietnamesere overladt til deres egen skæbne.

02:35  

Verdens farligste våben
Verdens farligste våben Vi lever i en verden, hvor atomvåben er en reel trussel mod menneskeslægten. Mange lande har atomvåben, men ingen ved, hvilke lande der vil bruge dem - eller hvornår. Dokumentarist Bud Ryan undersøger, hvordan atomvåben er blevet en del af både den amerikanske og japanske historie. Han opdager blandt andet, at de to lande har forskellige måder at fortælle om den afgørende historiske begivenhed på.

03:30  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (1:12) Samfundet blev til Om tiden indtil år 900. Der fortælles om et land, der lå nyfødt efter istiden, om de første jægere - om dyrene og skovene. Beretningen slutter på et tidspunkt, da bønderne anlagde deres landsbyer, da landet efter titusinde år var bebygget. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0525220655