Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 18. december 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: mandag d. 18. december 2017

DR1

01:40  

Sherlock Holmes (26)
Sherlock Holmes (26) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Ulykken ved Thor Bridge". Det har varet godt en måned, uden at noget dramatisk er sket, og Holmes er ved at dø af kedsomhed. Men så får han et brev fra en vis mr. Gibson, en amerikansk mangemillionær, der har slået sig ned på et dejligt gods i Hampshire med sin brasilianske kone, Maria. Maria er fundet død ved Thor Bridge, klædt i selskabstøj og med en kugle gennem hovedet...

02:25  

Sherlock Holmes (27)
Sherlock Holmes (27) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Casebook of Sherlock Holmes) "Sir Roberts mystiske adfærd". En kreditor forsvinder, og et søskendepar skændes. Men da en menneskeknogle bliver fundet i fyret, er det på høje tid, at Sherlock Holmes og doktor Watson kommer ind i billedet.

03:15  

Herskab og tjenestefolk (61:68)
Herskab og tjenestefolk (61:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

04:05  

Herskab og tjenestefolk (62:68)
Herskab og tjenestefolk (62:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

04:55  

Når midnatssolen går i sort
Når midnatssolen går i sort Nu er det alvor med de fire moskusoksetyrekalve, Zoo i København skal have indfanget på de store vidder ved Søndre Strømfjord i Grønland. Tiden løber, og desperationen begynder at melde sig hos "jægerne". Vil det overhovedet lykkes at komme på skudhold af Lille Berg, Bette Røv, Willi og Jakob? Tilrettelæggelse: Hanne Ørnbjerg. Sendt første gang 08.04.99

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Røg i Frilandshaven
Røg i Frilandshaven I Frilandshaven ryger Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe alt fra kartofler til edderfuglebryst. Men også multe og mandler får en tur i rygeovnen, så aftenens menu står i røgens tegn. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 09.08.06

05:55  

Søren Ryge: Ravmanden
Søren Ryge: Ravmanden Han tilhører den lille flok mennesker, der har samlet rav ved Vesterhavet hele livet. Han kan mærke det, føle det, lugte det. Han hedder Flemming, bor i Oksbøl og er ægte ravsamler. Han kan huske hvert eneste af de større stykker rav, han har fundet, hvor, hvornår, hvordan. Og han kunne vise os dem.

06:20  

De nye flyvende læger (1:13)
De nye flyvende læger (1:13) I den lille australske flække Cooper's Crossing holder den flyvende lægetjeneste til. I den tyndt befolkede landsdel er der langt til lægen, så i stedet må læger og sygeplejersker flyve ud til områdets afsidesliggende gårde, kvægstationer og minelandsbyer for at yde lægehjælp - ofte under vanskelige og farlige forhold.

07:05  

De britiske antikskatte (20:25)
De britiske antikskatte (20:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:05  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

08:30  

HELMIG - næsten mutters alene
HELMIG - næsten mutters alene Dansk reportage fra 2015 Thomas Helmig er midt i livet blevet fascineret af at vandre. Han har gået El Camino i Spanien sammen med sin kone - og nu inviterer han Anders Agger ud på en tre-dages vandring på Hærvejen. For at tale, vandre og sige ingenting. Sammen skriver de en alternativ julefortælling, hvor Hærvejens vekslende landskaber bliver afbrudt af klip og sange fra Thomas Helmigs første solotur nogensinde. Sendt første gang 27.12.2015

DR2

01:30  

Søstre bag tremmer
Søstre bag tremmer Sara og Najibeh er i livsfare efter at have afsonet en dom for utroskab i et afghansk fængsel. For at redde sin ære i den lille landsby planlægger Saras onkel at dræbe hende. Det lykkes Sara at flygte til Sverige og søge asyl, mens Najibeh bliver tilbage. Der begynder at gå rygter om, at Najibeh er blevet stenet til døde, og Sara og instruktøren Nima Sarvestani tager til Afghanistan for at finde sandheden om Najibehs skæbne.

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:05  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

07:50  

Det sejler - Fødselsdag i Lillebælt (6:8)
Det sejler - Fødselsdag i Lillebælt (6:8) Adam og David er på vej Danmark rundt i deres lejede fiskekutter Nana for at lære at blive rigtige fiskere. De sejler til Aarhus for at møde en muslingefisker. Og så har David arrangeret stor fødselsdagsfest for Adam. Det bliver et følelsesladet møde, både med familien og fortiden. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 17.02.13

08:20  

Det sejler - Alene i Smålandsfarvandet (7:8)
Det sejler - Alene i Smålandsfarvandet (7:8) For første gang er Adam og David alene om bord på deres fiskekutter Nana. De er på vej gennem Det Fynske Øhav og Smålandsfarvandet, blandt andet for at besøge en af Danmarks sidste ålefiskere. Og så forsøger Adam og David også at sætte deres dræbergarn. Lige midt i sejlrenden. Tilrettelæggelse: Per Dohm Sendt første gang 24.02.13

08:50  

Peter Lund Madsen på dannelsesrejse
Peter Lund Madsen på dannelsesrejse Beretninger om banebrydende begivenheder, der har ændret menneskets livsvilkår. Peter Lund Madsen fortæller om dengang man fandt ud af at ikke alt der står i Biblen skal opfattes konkret. I USA finder man kæmpeknogler fra dyr, der ikke var med på Noahs ark. I Tyskland finder man en kranieskal fra noget, der er et mellemstadie mellem abe og menneske. Og så er der en lægesøn der får sære ideer. Sendt første gang 1.04.08.

DR3

00:30  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

01:00  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

01:30  

Så stort: Meccanomotorcyklen
Så stort: Meccanomotorcyklen Legebarnet James May vil forsøge at bygge en motorcykel med sidevogn ud af meccano. Motorcyklen skal bruges til at køre TT-race på Isle of Man og skal kunne bære både James og hans passagerer vineksperten Oz Clarke. Kig med os se, hvordan det går.

02:30  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

03:00  

Mord på film: Actionfilm
Mord på film: Actionfilm DR3 tester actionsstunts, når Snake og Sigurd kaster sig ud i deres hidtil mest halsbrækkende forsøg i videnskabens navn. De skal nemlig forsøge at komme ud af en synkende bil. Derudover skal det en gang for alle bevises om man kan bruge et franskbrød som lyddæmper, og så bliver de to værter bogstaveligtalt blæst omkuld, når de tester tryk fra eksplosioner.

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:30  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans
Morgengymnastikken: Tonet krop, løbeteknik og fridans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med at tone vores krop med Yvonne, og så skal vi lave løbetræning med Peter. Vi slutter af med 'fridans' med Barthelot, Louise, Selma og Sophus.

DR K

00:15  

Kunsten at miste: Livet før døden (4:4)
Kunsten at miste: Livet før døden (4:4) Hvordan lever man den sidste tid, når døden er uundgåelig? Journalist Esben Kjær har selv forsøgt at overvinde døden, men kæmpet forgæves for sin søn. I det her program møder han Christel, som lever sammen med sin teenagedatter, som har en uhelbredelig hjernetumor. Men også Jørgen, som insisterer på at leve livet den sidste tid, han har tilbage.

00:45  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson er sammen med skuespiller Pilou Asbæk i julehumør i sæsonens sidste udgave af Filmselskabet. De skal tale om den seneste film i Star Wars-sagaen, 'The Last Jedi, og du får også domme over 'The Death of Stalin' samt årets bedste film.

01:15  

Før sneen falder
Før sneen falder Siyar på 16 bor i en lille landsby i Kurdistan. Efter sin fars død er han familiens overhoved. Da hans 18-årige søster flygter fra sit eget bryllup, får Siyar ansvaret for at finde hende og genoprette familiens gode navn. Jagten på søsteren sender ham ud på en farlig rejse gennem Europa helt til Norge. Undervejs møder han den unge pige Evin, der vækker nye følelser i ham. Siyar: Abdullah Taher. Evin: Suzan Ilir. Nermin: Bahar Ozen. Instruktion: Hisham Zaman.

02:55  

Jagten på Chaplin
Jagten på Chaplin I Schweiz i 1977 løslades småforbryderen Eddy fra fængslet. Han flytter ind hos sin ven Osman og dennes syvårige datter. Det er småt med penge, men da Eddy hører, at Charlie Chaplin netop er død, får han en ide. Hvorfor ikke stjæle den berømte filmstjernes lig og forlange løsepenge af hans familie? Eddy: Benoît Poelvoorde. Osman: Roschdy Zem. Samira: Séli Gmach. Instruktion: Xavier Beauvois.

04:45  

Dagens sang: Stjernen over Betlehem
Dagens sang: Stjernen over Betlehem

04:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

06:10  

Solens mad
Solens mad Furlanderne er et stort set ukendt folkeslag, der bor på grænsen mellem Slovenien og Italien. Det er et folk med eget sprog, eget flag men uden eget land. Det er lykkedes furlanderne at bevare de gamle traditioner og deres enestående madkultur. I den lille by Monte, en kilometer fra den slovenske grænse, viser kroejeren Josko Sirk hvordan man stadig laver fantastisk mad over åben ild. Nordvision fra Sverige.

06:40  

Solens mad
Solens mad Denne gang går turen til Tera Brigasca og til de godt 3000 indbyggere, der lever her på begge sider af den fransk-italienske grænse. I middelalderen var brigaskerne selvstyrende, i dag kender næsten ingen til dem. Programvært Bo Hagström møder Giuliana, der stadig laver mad som sine forfædre. Til hverdag er maden enkel, baseret på mælkeprodukter, bønner og korn - til fest bliver der samlet snegle, og duften af Provence breder sig! Nordvision fra Sverige.

07:10  

Madsen & Co. (8:32)
Madsen & Co. (8:32) Dansk komedieserie fra 1997 8. eps: London tur retur. Susannes bank er truet af konkurrenten, og Susanne skal derfor interviewes til den lokale avis i et forsøg på at forbedre bankens image overfor de almindelige småkunder. Mens Susanne begynder at forestille sig sin karriere stige mod uanede højder, føler Mogens sig bare overset.. Men avisen fejlciterer Susanne - og pludselig ser virkeligheden ganske anderledes ud. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Endvidere: Ellen Hillingsø, Kristian Boland, Birgitte Simonsen og Claus Gerving. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

07:35  

Madsen & Co. (9:32)
Madsen & Co. (9:32) 9. eps: Vildmarken kalder. Familien Madsen skal til Sverige i weekenden. Men da børnene - til Mogens' store fortørnelse - har præsenteret hver sin kæreste, er det kun ham og Susanne, der skal af sted. Mens Mogens forbereder en rigtig vildmarkstur, får Kisser pålagt at holde øje med børnene. Men de og hun er dårligt begyndt at hygge sig, før de får uventet selskab. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line:Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Markus: Robert Hansen Sofie: Sandie Bach Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Det kimer nu til julefest
Dagens sang: Det kimer nu til julefest - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Thisted kirke
Gudstjeneste fra Thisted kirke Thisted kirkes Drenge-Mandskor synger motet af Bernhard Lewkovitch: Ørken og hede. Menigheden synger Blomstre som en rosengård. Sognepræst Anne Mette Grønborg Sørensen er liturg og prædikant. Evangeliet er af Lukas og handler om lyset der vil besøge dem, der sidder i mørke og i dødens skygge. Ved orglet er det organist Svend Ole Kombak og kantor Niels Granvig dirigerer Drenge-Mandskoret. Thisted kirke ligger midt i byen, hvor der har stået kirke siden middelalderen. Den nuværende kirke er bygget af flere omgange. De ældste dele tilbage i 1500 tallet. Kirkens skib og kor er tilsammen 40 meter langt. Alteret er fra kirkens katolske tid, skåret omkring 1520. Det er en fløjtavle, som i midterfeltet har 3 figurer. Hovedfiguren er jomfru Maria, fremstillet som himmeldronning med krone og trædende på måneseglet.

DR Ultra

06:00  

Mønk
Mønk

06:01  

Zorro (1)
Zorro (1) Hjemkomsten

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Kæmpe Øje: Mørkets mester

06:45  

Junglebanden
Junglebanden

07:00  

Kampen (19)
Kampen (19) Kampen for at snige sig ud.

07:05  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) Mathilde vil vinde den planlagte skattejagt, men resten af hendes hold har en helt anden mission. De vil finde ud af hvem, der står bag Den Onde Nisse. Et uventet opkald fra Den Onde Nisse bringer dem endnu tættere på sandheden.

07:20  

Gumball IV (27)
Gumball IV (27)

07:30  

The Next Step III (21)
The Next Step III (21) Tudeprinsessen

07:55  

Freaktown (34)
Freaktown (34) Boo Boos sammenbrud

08:05  

Wolfblood III (11)
Wolfblood III (11)

08:30  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:40  

JULTRA - Store Nørdernes julekalender (18:24)
JULTRA - Store Nørdernes julekalender (18:24) Nørderne, Kåre og Emil, er sammen med resten af Ultra-holdet klar til at gøre denne jul til den vildeste nogensinde. I dag undersøger Nørderne, om man virkelig kan smadre glas ved hjælp af julesange og høje lyde. Togvognen er pyntet op, og den store kasse med krudt, konfekt og kemikalier er fundet frem. I løbet af hele december måned bliver julen vendt på hovedet med skøre eksperimenter og vanvittige byggeprojekter. Og så bliver der konkurreret om at få den perfekte juleaften. Web: www.dr.dk/ultra

08:50  

Store Nørd: Vulkan special
Store Nørd: Vulkan special Med seje forsøg og eksperimenter undersøger Kåre og Emil, hvordan en vulkan, der ligger helt oppe i Island, kan standse flytrafikken i Danmark. Og så bygger de deres helt egen Store NØRD-vulkan. Komplet med kæmpe askesky og massevis af rødglødende lava! www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II De knækkede sten.

05:20  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Baby pindsvin har hjemve.

05:30  

Hjørne Bjørne IV (15)
Hjørne Bjørne IV (15) Lulu Los og Mia Mus leger far, mor og børn. Men skal være hvem?

05:35  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (14)
Sarah og And (14) Tennis

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Robo-Ella

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Miniby

06:30  

Grinebider (26)
Grinebider (26) Lille Grå

06:40  

Nissernes Ø (17:24)
Nissernes Ø (17:24) Storfangeren opsøger åndemaneren, Angakoq, langt ude i ødemarken. Fornøje-Frederik har endelig fået fingre i Hjertets Renhed, så nu kan han selv trylle! Opdager Puala, at de er i besiddelse af den magiske kam, da hun reder sit hår? Og da Nissebanden når frem til Santas Palads, forsvinder Santa for altid. Tilbage står de med Skrivernissen Günther. Nu er der ingen tvivl: Den hemmelige kuvert må åbnes! For dette ER den værst tænkelige katastrofe! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (17:24)
Ramajetternes Jul (17:24) Selma og de andre vender hjem til lufthavnen med en overvågningsvideo af K. Rampus, men da de viser videoen til Flummer, får de sig noget af en overraskelse.

07:25  

Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut
Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut Quizværten Stefan har igen bevæbnet sig med mikrofonen, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det grisen Peanut, der får fem spørgsmål om elefanter og chancen for at vinde en flot præmie. Peanut er i højt humør og kommer godt fra start. Men da hun får problemer med nogle spørgsmål undervejs, og trætheden samtidig melder sig, så synes hun ikke det er så sjovt at quizze længere. Så spørgsmålet er, om hun kan samle kræfterne til det sidste spørgsmål, hvor hun skal huske teksten til "Elefantens Vuggevise"?

07:40  

F for Får (40)
F for Får (40) Fårrygende animation fra Aardman

07:47  

Gurli Gris V (25)
Gurli Gris V (25) Frøken Gazelles afskedsfest

07:50  

Gurli Gris VI (1)
Gurli Gris VI (1) Dronningen

07:55  

Albi
Albi

08:05  

Morten Skildpadde (12)
Morten Skildpadde (12) Morten og snedragen

08:30  

Rod i Historien (8)
Rod i Historien (8) På Ramasjang Museet er der Rod i Historien. Museumsdirektøren mangler nemlig en Oprobs-seddel til sin udstilling om besættelsen og tiden efter 2. verdenskrig. Sigurd og Rune Sten forsøger at hjælpe direktøren, med at finde det han mangler mellem alle tingene oppe på loftet. Men når de det, så museet kan åbne til tiden?

08:45  

Op og hop (7)
Op og hop (7) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Jacinta, der tager på en drømmerejse til Frankrig.

 
DR1

09:30  

Shanes eventyrlige Jul hos Timm Vladimir
Shanes eventyrlige Jul hos Timm Vladimir Shane Brox besøger skuespilleren Timm Vladimir for at hjælpe ham og hans familie med at pynte op til deres første traditionelle jul. Sammen med Timm, Timms kone og søn skaber Shane juletræspynt, drillenisser og dækker julebord i julens klassiske farver - rød, grøn og hvid. Timm løfter sløret for årets bedste juleglögg.

10:00  

Danskernes Krønike - Vores ferie
Danskernes Krønike - Vores ferie Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag - gennem deres egne optagelser. Da Michael Aller fik job som Spies-guide, var en chartertur noget af det mest eksotiske, familien Danmark kunne drømme om. Senere har Bettina Aller med bl.a. sin Nordpolsekspedition været med til at rykke grænserne for, hvor ekstreme rejsemål kan være i dag. Hos familien Brønsholt fra Fyn var omdrejningspunktet det meste af tiden deres campingplads, der dog også lod plads til impulsive udlandsrejser. De to familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser fra ferier siden 1960 og frem til i dag, hvor der næsten ikke er grænser for, hvor vi kan komme hen på ferie, og hvor de fleste rejser blot er et enkelt klik væk. Sendt første gang 05.12.06

10:30  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

11:15  

Antikkrejlerne
Antikkrejlerne Vi følger otte antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjeneste på den nærmeste auktion.

DR2

09:10  

Team Bachstad i Finland (1:3)
Team Bachstad i Finland (1:3) Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder. Nordvision fra Norge.

09:50  

Smag på Cuba
Smag på Cuba Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

10:30  

Smag på Marseille
Smag på Marseille Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

11:10  

Stella Parton - søster til Dolly
Stella Parton - søster til Dolly Man vælger ikke selv sin familie. Det gælder også brødre og søstre, der somme tider er ens mest fortrolige, andre gange rivaler. Men hvordan er det at være søster eller bror til en megastjerne? Stelle Parton ville være professionel sanger lige som sin storesøster, Dolly. Hun har indspillet mere end 30 album og har medvirket i adskillige musicals på Broadway, men men uden at slå igennem.

11:55  

USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8)
USA i 1990'erne - En ny verdensorden (3:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Den 11. februar 1990 blev den sydafrikanske ANC-leder Nelson Mandela løsladt efter 27 års fangenskab. Den 2. august 1990 ledte USA en international koalition i den første Golfkrig rettet mod Irak, der havde invaderet Kuwait, og valget af den kun 46 år gamle Bill Clinton til præsident i 1992 indvarslede et generationsskifte i Det Hvide Hus.

DR3

09:05  

Mord på film: Olsen Banden
Mord på film: Olsen Banden Det kræver et Franz Jäger pengeskab, 4 kilo dynamit og en kæmpe stor fryser. I dette program videns-tester Sigurd og Snake Danmarks uheldigste tyveknægte, Olsen Banden. For kan man overleve i en fryser? Kan man åbne et pengeskab med et stetoskop? Og ville Dynamit Harry have held med at sprænge en mur i stykker, hvis man altså spørger videnskaben?

09:35  

Mord på film: Actionfilm
Mord på film: Actionfilm DR3 tester actionsstunts, når Snake og Sigurd kaster sig ud i deres hidtil mest halsbrækkende forsøg i videnskabens navn. De skal nemlig forsøge at komme ud af en synkende bil. Derudover skal det en gang for alle bevises om man kan bruge et franskbrød som lyddæmper, og så bliver de to værter bogstaveligtalt blæst omkuld, når de tester tryk fra eksplosioner.

10:05  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

10:35  

Alene i vildmarken USA I (1:10)
Alene i vildmarken USA I (1:10) 10 mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal bevise, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur på egen hånd. Med sig har de kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

11:20  

Alene i vildmarken USA I (2:10)
Alene i vildmarken USA I (2:10) Ti mænd har meldt sig til den ultimative udfordring. De skal se, hvor længe de kan overleve i Vancover Islands barske natur. De har kun en smule udstyr med sig og skal selv skaffe mad og tackle ekstremt vejr og måske vilde dyr. Til gengæld modtager den af mændene, der kan klare sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

DR K

09:25  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om luftangreb på Århus, om kongeord fra slots-balkonen, om svenskekamp i den gamle Idrætspark, om violin-troldmanden Wandy Tworek, om en konge, der må give op, om en regering, der vælter på et utroligt grundlag - og om Glistrups råd til dronningen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Liselotte Winkel.

09:55  

Store danskere - Liva Weel
Store danskere - Liva Weel Hun er den største revystjerne, vi har haft. Hun voksede op på Vesterbro i København og tog hele Danmark med storm i tyverne og trediverne med sin folkelige charme og sit komiske talent. I dag nynner vi stadig med på "Gå med i lunden", "Ta' og kys det hele fra mig" og "En er for lille og en er for stor". Hun svigtede aldrig sit publikum, men hun levede livet hårdt og sled til sidst sig selv op. Tilrettelæggelse: Anne Lea Landsted. Sendt første gang 02.05.04.

10:30  

Store danskere - Leif Panduro
Store danskere - Leif Panduro Hans mor var sindssyg og hans far var nazist. Forfatteren Leif Panduro fik en barsk start på livet. En hård barndom gjorde Panduro til en skarp iagttager af mennesker - en evne han brugte flittigt, både når han skrev sine populære romaner og ikke mindst de TV-spil, der lagde gaderne øde i 60'erne og 70'erne. I en tid hvor velfærden voksede med eksplosiv hast, undrede Leif Panduro sig i sine værker over, hvorfor danskernes tilfredshed ikke voksede tilsvarende. Tilrettelæggelse: Lone Krüger Bodholdt. Sendt første gang 25.04.04.

11:15  

Dirch og de andre (1:4)
Dirch og de andre (1:4) Sonja Oppenhagen fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt førdte gang 1992.

11:45  

Dirch og de andre (2:4)
Dirch og de andre (2:4) Ulf Pilgaard fortæller om en stor periode i dansk revy, der var domineret af Dirch Passer, Jørgen Ryg og Preben Kaas. Der vises klip fra datidens film, teater og tv. Sendt første gang i 1992.

DR Ultra

09:10  

Sebastian på dybt vand (7)
Sebastian på dybt vand (7) "Arapaima" Sebastian har fået sit livs chance, når han sammen med et team af dyrepassere fra Danmarks Akvarium skal flytte farlige og eksotiske dyr til Danmarks Nye Akvarium, Den Blå Planet. I dag skal de flytte de store arapaimaer som let kan vælte en mand omkuld.

09:30  

Zorro (3)
Zorro (3) Fælden

09:50  

Zorro (4)
Zorro (4) Hjerter i oprør

10:10  

Drengerøv (1)
Drengerøv (1) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal dyste mod Dennis, en af Danmarks bedste gokartkørere, og der skal kæmpes max igennem for ikke at få baghjul. Se med når Joakim bruger beskidte kneb for at vinde over det unge stortalent.

10:30  

Drengerøv (2)
Drengerøv (2) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim skal ud og fyre den af på vandet med vennen Nick, Danmarks modigste kitesurfer. Intet er for skørt eller for farligt - heller ikke i dag, når de to drengerøve finder på nye uprøvede tricks med deres drager.

10:50  

Backstage I (1)
Backstage I (1) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Ulrikke er blevet smidt ud af ungdomsklubben og er nødt til at tage med sin far på arbejde. Hun får en hård velkomst af Sky, mens Noah øjeblikkeligt falder for hende. Claydermann beslutter sig for at mobbe den nye læge Sammy, så det er op til Noah at få alle til at blive gode venner.

11:05  

Backstage I (2)
Backstage I (2) Dansk sitcom om fire børn, der hænger ud backstage på tv-serien Skadestuen. Claydermann er I drillehumør. Han driller Ulrikke og Noah, med at de er kærester. Og da hans gamle rival Bosse Poulsen dukker op, får han Max til at mobbe Bosse. Men selv Max har en grænse for, hvad han vil være med til - og børnene får taget hævn over de voksne.

11:20  

KreaKampen - BYG: Finale (3:3)
KreaKampen - BYG: Finale (3:3) Så inviterer Sofie til finale-dag for de fire BYG-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at bygge det bedste de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når deres coach og dommer Thomas Dambo afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien BYG?

11:50  

Verdens bedste quiz II (7)
Verdens bedste quiz II (7) I dagens afsnit har Joakim overgået sig selv - IGEN! Se med når Tristan og William dyster mod hinanden i døde mennesker, lange løg og kendte mennesker. Ps. Joakim er Gud.

DR Ramasjang

09:00  

Karlsson - Jul på taget
Karlsson - Jul på taget Tegnefilm om Verdens Bedste Karlsson. Ham der både er klog, lige tilpas tyk og fuld af eventyrlyst!

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at papegøjer ikke kan lide at være alene? Ta' med Lille Nørd på papegøjejagt, og se om det lykkes Anders og Katrine at få papegøjen til at snakke.

10:00  

Vilde venner II (4)
Vilde venner II (4) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Hektor og Elsa, der har vagten i klubhuset. De skal sætte nye redekasser op til hasselmusen i skoven og indrette et fint bur til et par hjemløse ildere. Og så kommer de Vilde Venner på en spændende opgave i en mørk kælder.

10:20  

Kiwi & Strit (25)
Kiwi & Strit (25) Kiwi vil gerne sidde i sin solstol og læse en bog. Strit vil spille fodbold. Strit kan ikke styre bolden og bliver ved at ramme Kiwi, indtil Kiwi sparker bolden langt ind i skoven....

10:25  

Kiwi & Strit (26)
Kiwi & Strit (26) Kiwi & Strit kigger i deres store fotobog for at blive mindet om alle de sjove ting, de har lavet sammen....

10:30  

Kaj og Andrea føler sig frem
Kaj og Andrea føler sig frem Fjernsyn for dig. Med Kjeld Nørgaard, Hanne Willumsen og Ole Kibsgaard. Manuskript og instruktion: Kjeld Nørgaard og Katrine Hauch-Fausbøll. Producer: Birgit Jensen.

11:00  

Sprinter Galore II - Fødsel (10)
Sprinter Galore II - Fødsel (10) Thomas er på arbejde, og Heinos bil er på værksted, så da Kathrine pludselig går i fødsel, og babyen vil ud NU, er der ikke andre udveje end at de må få Sprinter til at drøne hende på hospitalet. Men hvordan reagerer Heino på at møde Sprinter? Og kan Sprinter cykle hurtigt nok til at nå på hospitalet med Kathrine, inden babyen er født?

11:15  

Det kongelige spektakel (1:10)
Det kongelige spektakel (1:10) Det Kongelige Spektakel er gået i stå på den globale skrotplads. Kong Villy forsøger at reparere motoren sammen med Robotten Dyt - men Prinsesse Habibi må ikke hjælpe, fordi hun er ikke stor nok! Habibi bliver sendt ud på skrotpladsen for at finde en reservefrikadelle, og midt på pladsen møder hun Verdens største Nullermand. Da Habibi vender tilbage til Spektaklet for at hjælpe, falder hele motoren fra hinanden - og så er der dømt Røverroulade!

11:30  

Ramasjang Mysteriet V (5)
Ramasjang Mysteriet V (5) Joakim har mistet noget meget privat. Hans underbukser er simpelthen blevet stjålet! Men hvilken skurk kan dog finde på at stjæle undertøj? Kristian skal virkelig tage sig sammen for at løse dagens mysterium. Heldigvis får han hjælp af Sonja. Men er det nok til at fange underbukse-skurken? Husk at se med!

DR1

12:00  

Skattejægerne 2011 (8)
Skattejægerne 2011 (8) Stiger ting i værdi, hvis de har været i hænderne på kendte personligheder? Vi følger Jan Helmer fra Svendborg Auktionerne, når han skal vurdere et klaver, som Kim Larsen og Amin Jensen har spillet på. I Århus får Jonna Wildau besøg af en samler fra Skagen, som har taget en spændende kasse med. Jonna ender med at købe noget, hun aldrig har set før. Og så kigger vi med, når en samling hjemmemalede fyrretræsmøbler skal prissættes. Sendt første gang 22.02.11

12:30  

Made in Denmark (5:8)
Made in Denmark (5:8) I "Made in Denmark" følger vi syv kunsthåndværkere, der tager på en tur rundt i landet, hvor de på skift dykker ned i hinandens håndværk. Denne gang er det lædermanden Claus, der er ugens læremester. Han tager imod de seks andre kunsthåndværkere i sit charmerende værksted i Helsingør. Deltagerne bliver kastet ud i det nye materiale, hvor de både lærer at skære, sy og nitte.

13:15  

Gintberg på kanten - Mors
Gintberg på kanten - Mors Komikeren Jan Gintberg vover sig endnu engang ud i landets tyndt befolkede områder for at tage temperaturen på den yderste folkesjæl. "Udkantsdanmark" bliver ofte skældt ud for at være fattigt og underudviklet, men måske er der alligevel noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, derude hvor alting ender? I aften går turen til Mors, hvor Jan Gintberg afprøver det nordvestjyske lune. Her tager han på sejltur med Danmarks smukkeste muslingefisker, leder efter superfossiler i en kæmpe kattebakke sammen med Mors' svar på Indiana Jones, og så hjælper han den danske svineproduktion lidt på vej, når han "giver en hånd med" på en ornestation. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 13.10.11

14:00  

Columbo: Selvportræt af en morder
Columbo: Selvportræt af en morder En kvinde med certifikat som livredder findes druknet, og Columbo undrer sig. Blev kvinden i virkeligheden myrdet, og er morderen hendes eksmand, en berømt maler? Columbo: Peter Falk. Max Barsini: Patrick Bauchau. Louise: Fionnula Flanagan. Instruktion: Jim Frawley.

DR2

12:35  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

13:05  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Marseille
Ekstrem verden - Ross Kemp i Marseille Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. Marseille er porten mellem Europa og Afrika og en vigtigt transitby for narko, våben og mennesker. Det er også en by, hvor milliardærer boltrer sig mindre end et stenkast fra nogle af Europas fattigste og farligste boligkvarterer.

13:50  

Ekstrem verden - Ross Kemp i New Orleans
Ekstrem verden - Ross Kemp i New Orleans Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og voldelige regioner for at vise, hvordan international organiseret, kriminalitet, terrorister og lokale kriminelle netværk har indgået alliancer, der ødelægger míllioner af menneskers liv. New Orleans er kendt for sin kultur, musik og køkken, som tiltrækker millioner af turister hvert år. Men den lider også under alle det moderne USA's dårligdomme. Kontrasten mellem rig og fattig er åbenlys, og byen var selv før orkanen Katrina blandt de fattigste byer i USA og langt den mest voldelige.

14:35  

Nedtælling til katastrofe - vulkanudbrud (1:3)
Nedtælling til katastrofe - vulkanudbrud (1:3) Hvert år udgør vulkanudbrud, jordskælv og orkaner en trussel for millioner af mennesker over hele kloden. Forskerne har tidligere anset disse kræfter for at være uafhængige af hinanden, men er nu begyndt at fokusere på det indbyrdes forhold mellem disse naturkatastrofer, en indsigt der måske en gang vil give forskerne mulighed for at forudsige og dermed beskytte os mod de store ødelæggende naturkræfter. Første afsnit handler om de 1.900 vulkaner, som forskerne vurderer lige nu er aktive og i princippet kunne gå i udbrud når som helst.

DR3

12:00  

Tattoos
Tattoos Engang var tatoveringer mest for sømænd og rockere, men nu er de permanente kropsudsmykninger nærmest blevet allemandseje. Så hvordan er tatoveringer gået fra undergrund til mainstream? På en rejse fra Los Angeles til Tokyo og fra Paris til Amsterdam møder vi tatoveringskunstnere som Lyle Tuttle, Mark Mahoney, Jack Rudy, Paul Booth, Horiyoshi 3, Shige og Tin-Tin - og får nogle af svarene på, hvorfor tatoveringer storhitter.

12:55  

Hård udenpå (4:4)
Hård udenpå (4:4) Efter Simon er blevet single har friheden og kokainen taget overhånd, og han må bede om hjælp for ikke at ende i et svært misbrug. Martin er blev truet med en pistol, og nu vil han lægge sin livsstil om, men det er svært at ændre folks syn på en, når man stadig er tatoveret i ansigtet. Serien følger seks hårde drenge, der har valgt et look, der på mange virker skræmmende. Men bag de pumpede muskler og tatoverede dæmoner gemmer der sig både kæresteproblemer, lavt selvværd, særlige spilleregler og frygten for fængsel.

13:25  

Doctor Who IX (5:12)
Doctor Who IX (5:12) Clara og doktoren bliver taget til fange af vikinger og bragt til den nærliggende landsby, da Odin pludselig dukker op. Han tager de stærkeste vikinger med sig og forsvinder - og det samme gør Clara og en af byens døtre. De havner i Valhalla, men der er noget, der er helt galt, og det går hurtigt op for både Clara og doktoren, at Odin ikke er den, han udgiver sig for at være.

14:10  

Doctor Who IX (6:12)
Doctor Who IX (6:12) I sin intense jagt efter objekter fra rummet forstyrrer doktoren et røveri midt i en skov i 1651. Han bliver dog overrasket, da røveren viser sig at være Ashildr; den vikingepige, han og Clara mødte på deres seneste rejse. Hun har deltaget i alverdens eventyr de sidste 800 år, men hun kan ikke huske, hvem hun i virkeligheden er. Doktoren tilbyder sin hjælp, men han bliver forfærdet, da han finder ud af, hvad hun pønser på.

14:55  

The Last Legion
The Last Legion Romerriget står for fald. Goterne stormer Rom og dræber den 12-årige kejser Romulus Augustus' forældre. Drengen og hans lærer Ambrosinus spærres inde på øen Capri - men ikke alt er tabt. Den loyale legionær Aurelius er stadig i live, og sammen med en håndfuld soldater og den kvindelige byzantinske kriger Mira begiver han sig af sted for at befri den unge kejser. Aurelius: Colin Firth. Ambrosinus: Ben Kingsley. Mira: Aishwarya Rai. Instruktion: Doug Lefler.

DR K

12:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:05  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var 'Kvissen' om årstal med Gorm som vært og Kvistetten med kapelmester Christian Baltzer. Sendt første gang 1996.

13:50  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (10:12) Perioden var præget af det sejrende demokrati under Venstres ledelse, men også af 1. Verdenskrig og den stærke økonomiske og kulturelle turbulens, som krigen udløste. Sendt første gang i 1982.

14:55  

Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12)
Danmarkshistorien fortalt af Erik Kjersgaard (11:12) Mens stormskyerne samlede sig, lagde regeringen Stauning-Munch fundamentet til et velfærdssamfund. I 1940 kunne man frygte, at dets levetid skulle blive kort. Sendt første gang i 1982.

DR Ultra

12:05  

Danni (3:4)
Danni (3:4) Danni er sur på Sebbe, fordi han fortalte hendes hemmelighed til Kevin. Men hun hjælper alligevel Sebbe mod den 16-årige Frank, der altid er på nakken af Sebbe. Sebbe og Danni bliver gode venner igen. Men samtidig finder de ud af, at en plejefamilie gerne vil have Dannis lillebror - men ikke hende... Danni stikker af fra opholdsstedet Lindely. Sebbe skjuler hende i kælderen. Men da den jaloux Kevin opdager gemmestedet, er Danni ikke længere i sikkerhed... Medvirkende: Sebbe: Frederik Damm Wetterstein Danni: Emma Høeg Sebbes far: Nikolaj Lie Kaas Sebbes mor: Camilla Bendix Erik: Dick Kaysø Kevin: Lucas Munk Billing Instruktion: Poul Berg Manuskript: Asbjørn Agger og Poul Berg

12:35  

Designtalenterne - Afgørelsen (10)
Designtalenterne - Afgørelsen (10)

12:50  

Designtalenterne - Outfit of the Day (11)
Designtalenterne - Outfit of the Day (11)

13:10  

Ultra Jam - Dizzy Mizz Lizzy
Ultra Jam - Dizzy Mizz Lizzy I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

13:30  

Junglebanden
Junglebanden

13:40  

JULTRA: Bubbers Juleshow (18:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (18:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

13:45  

Klassen - Sara pjækker (45)
Klassen - Sara pjækker (45) Sara pjækker fra timen for at få lavet hul i øret, selvom hendes far har sagt nej. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Klassen - Den sidste dronning (46)
Klassen - Den sidste dronning (46) Astrid koster rundt med alle i klassen. Liam vil have Emma tilbage, han kan slet ikke holde Astrid ud. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:10  

Riisings flotte talkshow - Julespecial
Riisings flotte talkshow - Julespecial Jacob Riising er i den grad i julehumør og har omdannet sit talkshow til et flot juleshow fyldt med julelege, overraskelser og ekstra julegaver. Julegæsterne er sangerinden Szhirley og tv-værten Emil Thorup, som synger og spiller sange, som publikum skal gætte. Desuden vil de i anledning af højtiden lege julemænd og ¿ måske for første gang i dansk børnefjernsyns historie ¿ give et barn blandt publikum chancen for at vinde en vaskeægte bil. Til sidst får publikum en helt særlig ekstra overraskelse, som de med garanti sent vil glemme.

14:40  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

14:45  

The Next Step III (21)
The Next Step III (21) Tudeprinsessen

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Bamse og Kylling kommer til at "låne" en motorbåd. Bamse: Søren Hauch-Fausbøll. Kylling: Brian Patterson. Manuskript: Elin Bing. Instruktion og tilrettelæggelse: Katrine Hauch-Fausbøll.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu går det løs i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally! I den sidste semifinale skal de uhyggelige Splattere kæmpe imod stenalderdrengene fra The Flintestens. Det bliver en vild omgang ræs, når holdene ruller ud på Striben, rundt mellem bamser, brandbiler og Barbiedukker på Specialbanen, og endelig rundt på Ramasjang Ringen. Vinderen får den sidste plads i finalen i årets Ramasjang Rally.

13:00  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

13:30  

Byttebiksen (2)
Byttebiksen (2) Georg styrer Rosa og Lotte er taget rundt i landet for at bytte brugt legetøj med legeglade børn. Lotte vil gerne have, at hendes dukke, Georg, skal passe biksen i dag. Desværre har Georg det bare med at rode sig ud i noget ballade. Tinke, Vitus og Alma kigger forbi Byttebiksen, og Rosa er med den dessertglade Vitus hjemme for at se, hvordan han gør, når han laver én af sine lækre desserter.

13:45  

Minisekterne (12)
Minisekterne (12) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:50  

Minisekterne (13)
Minisekterne (13) Fransk animationsserie om insekternes verden.

13:55  

Sikker & Søn II (6)
Sikker & Søn II (6) Sikker & Søn holder øje med fodgængerne i trafikken. Fodgængere hører til på fortovet, men hvad så, hvis der ikke er noget fortov? De leger vandkamp og lærer, at ved en vej uden fortov er det smart at gå i venstre side af vejen. Så kan man nemt se bilerne, der kommer imod dig.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På vej hjem fra krig, møder den trætte soldat en heks. Hun forærer ham et fyrtøj, men det er ikke noget helt almindeligt fyrtøj .... og nu havner soldaten i den mest eventyrlige historie, man kan forestille sig!

DR1

15:30  

Kriminalkommissær Barnaby (49): Landsbyaffærer
Kriminalkommissær Barnaby (49): Landsbyaffærer "Landsbyaffærer". En supermarkedskæde har søgt om tilladelse til at opføre en stor filial i den idylliske landsby Elverton. Den lille bys indbyggere er delt i to uforsonlige lejre - for og imod. Snart findes kædens miljøkonsulent knivdræbt i en lade. Har mordet forbindelse til striden om supermarkedet? Eller er der tale om et godt, gammeldags jalousidrab? Kriminalkommissær Barnaby går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Ginny Lamington: Juliet Aubrey. Instruktion: Richard Holthouse.

17:00  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:30  

Smag på Las Vegas
Smag på Las Vegas Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

16:15  

Smag på Punjab
Smag på Punjab Den amerikanske kok og tv-vært Anthony Bourdains sarkastiske vid, intellektuelle nysgerrighed og oprigtighed gør ham til en underholdende vært, når han rejser verden rundt, ofte langt fra alfarvej, for at udforske forskellige landes kulturer, deres køkkener og spiseritualer.

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

16:30  

Verdens mærkeligste skabninger II (7:8)
Verdens mærkeligste skabninger II (7:8) Man skal måske ikke tro på alt, hvad man hører, men verden kan virkelig være et sært sted med masser af ukendte skabninger og fuld af uforudsigeligheder. Hvorfor dør hundredvis af rener i Norge? Hvorfor koger en flod i Peru? Og hvorfor falder der blodrød regn i Spanien?

17:20  

Så stort: Meccanomotorcyklen
Så stort: Meccanomotorcyklen Legebarnet James May vil forsøge at bygge en motorcykel med sidevogn ud af meccano. Motorcyklen skal bruges til at køre TT-race på Isle of Man og skal kunne bære både James og hans passagerer vineksperten Oz Clarke. Kig med os se, hvordan det går.

DR K

16:10  

Australiens historie (5:6)
Australiens historie (5:6) "1942-1975" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Det lykkedes under 2. Verdenskrig at redde det australske kontinent fra en japansk invasion. Efter krigen forsøgte man aktivt at få så mange immigranter som muligt fra Europa. Mellem 1948 og 1975 ankom der mere end to millioner, og mange fik arbejde i en blomstrende efterkrigsøkonomi og statslige infrastrukturprogrammer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:00  

Australiens historie (6:6)
Australiens historie (6:6) "1956-2015" Australsk dokumentar fra (The Story of Australia) Den anden halvdel af det 20. århundrede har styrket den australske økonomi og selvbevidsthed, og forholdet til landets oprindelige befolkning er blevet lidt mindre krampagtig. Efter Vietnamkrigen blev australske soldater holdt hjemme,men er siden invasionen i Afghanistan i 2001 igen begyndt at deltage i militære operationer. Historien om de mennesker, steder og begivenheder, der har formet Australien fra de første mennesker satte deres fod på kontinentet og til I dag.

17:50  

Uopklarede mord (1:6)
Uopklarede mord (1:6) Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, begiver sig ud på en rejse i tid og rum for at se nærmere på nogle klassiske, svenske mord fra virkelighedens verden. Han besøger gerningsstederne, gennemgår efterforskningsmaterialet og rekonstruerer forbrydelserne. I denne første episode tager Persson til Appojaure og møder den pensionerede politibetjent, der i 1984 var en af de første, der ankom til det sted, hvor to personer var blevet fundet døde i et telt, øjensynligt stukket ihjel gennem teltdugen. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

15:10  

Braceface (13)
Braceface (13) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

15:30  

Freaktown (7)
Freaktown (7) B-1000

15:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

15:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:05  

Zorro (22)
Zorro (22) Springet

16:30  

Thunderbirds (3)
Thunderbirds (3) Rumkapløb

16:50  

Wild Kratts
Wild Kratts Regnskovsgryde

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Junglebanden
Junglebanden

17:40  

Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17)
Klassens Jul - Det uhyggelige opkald (17) Mathilde vil vinde den planlagte skattejagt, men resten af hendes hold har en helt anden mission. De vil finde ud af hvem, der står bag Den Onde Nisse. Et uventet opkald fra Den Onde Nisse bringer dem endnu tættere på sandheden.

17:50  

Klassens Jul - D.O.N's fælde (18)
Klassens Jul - D.O.N's fælde (18) Josefine, Bertram og Martin forsøger desperat at finde ud af hvorfor, Den Onde Nisse har stjålet pengene fra klassekassen. Den Onde Nisse vil fortælle dem hvorfor på én betingelse; hvis alle kommer med på hytteturen. Der er bare et problem: Frederik er rasende på alle i klassen og nægter at tage med.

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (33)
Sarah og And (33) Tallerkentåge

15:05  

Sarah og And (34)
Sarah og And (34) Månemaling

15:15  

Morten Skildpadde (19)
Morten Skildpadde (19) Morten og cirkusnummeret

15:40  

Gurli Gris VI (25)
Gurli Gris VI (25) De gamle dage

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno sætter fut på

16:00  

Chuggington
Chuggington Chefen Wilson

16:10  

Masha og Bjørnen (18)
Masha og Bjørnen (18) Mashas store dag

16:15  

Albi
Albi Albi vil køre

16:20  

Yakari III (21)
Yakari III (21)

16:35  

Paw Patrol II (18)
Paw Patrol II (18) Vovserne redder et eventyr

17:00  

Ramajetternes Jul (18:24)
Ramajetternes Jul (18:24) Øvst og Finn Falk er lige i hælene på den mystiske K. Rampus. Jagten fører dem ud til et faldefærdigt hus i en skov, og da vores to modige venner forsigtigt kigger ind af vinduet, får de sig noget af et chok.

17:15  

Nissernes Ø (18:24)
Nissernes Ø (18:24) Af sted med Mette Wuns - Günther, Pyt og Lunte om bord. Og så på hr. Mortensens fød- selsdag! I Julemandens Land er åndemaneren vendt tilbage fra sin rejse til Havets Moder med mærkelige tidender. Og hvis Junior vidste, hvad sådan noget var, så ville han vide, at han nu er lige på nippet til at blive forelsket. Men på Nissernes Ø burde Fígur og Sugar se lidt bedre efter den unge calypsonisse! Er Fornøje-Frederik ved at få Jo Jo i sit net? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Per Pallesen og mange flere. Manuskript: John Stefan Olsen og Flemming Jensen. Instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

17:45  

Sprinter Galore II - Indkøb (1)
Sprinter Galore II - Indkøb (1) Magnus skal med sin mor og far ud og købe ind til sin fødselsdag, og Sprinter sniger sig hemmeligt med. Men hvordan undgår han, at nogen opdager ham i butikken, og hvad sker der, da Heino og Viola også pludselig dukker op?

DR1

18:00  

Auktionshuset III (7)
Auktionshuset III (7) Familien Bruun Rasmussen er på jagt efter kostbare sager. I dag har hele familien Bruun Rasmussen sat kursen mod det smukke Nordsjælland, hvor der er Store Vurderingsdag. Det foregår på Hotel Marienlyst, hvor Jesper Bruun Rasmussens datter, Alexa, har koordineret et stort opslået arrangement for at lokke de velhavende danskere til at indlevere deres kostbare arvegods. Og Jesper Bruun Rasmussen har hele sin stab af erfarne eksperter med sig for at sikre sig en god indlevering på dagen. Auktionshusets bogekspert, Lærke Bøgh, er også på vej nordpå, nærmere betegnet Helsingør, hvor en dedikeret bogsamler gennem 30 år venter på hende. Men ikke nok med, at kunden er samler, han er også en tidligere kollega til Lærke og kender alle spillets regler. Så det er med en vis ydmyghed og ærefrygt, at Lærke går til værks, når hun skal prissætte de 3 udvalgte historiske værker - rammer hun ikke en tilfredsstillende pris, må hun nemlig gå tomhændet derfra. Velkommen til Auktionshuset

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

18:55  

Vores vejr
Vores vejr

19:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

19:30  

Snefald (18:24)
Snefald (18:24) Selma, Frida og Pil vågner hos Trixter, og han viser dem, at Julius' kane står hos ham. I Antikvariatet begynder Ruth at føle sig fuldstændig kukkuk, og hun bliver glad, da der ringer en dame, som gerne vil købe Antikvariatet. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:55  

TV AVISEN
TV AVISEN

20:00  

På rejse med Riising og mor - Filippinerne
På rejse med Riising og mor - Filippinerne Det bliver festligt og rørende når Riising og mor besøger Filippinerne. Og Brita får ikke lov til at være tilskuer når der skal danses - og det skal der, både i den hektiske trafik og i fængslet. Et fængsel er netop grunden til at rejsen går til Filippinerne. For Brita må vælge en oplevelse, og hun har ønsket at besøge et fængsel i et fremmed land. Jacob sørger for, at resten af turen kommer til at byde på sjove og grænseoverskridende oplevelser for mor.

20:30  

Edderkoppernes Hus
Edderkoppernes Hus Edderkopper er en af udviklingens mest succesfulde dyregrupper. Der er mellem 200 og 400 edderkopper per m2 i enhver have og selvom du ikke lægger mærke til dem, er de også indenfor i alle huse og lejligheder. Vi mennesker har stor gavn af edderkopperne, der holder insekterne nede, og vi ville næppe kunne overleve uden edderkopper. Alligevel behandler vi dem med afsky og søger at udrydde dem. Nogle har fobier og mange er bange for edderkopper, men ingen ved rigtigt hvorfor, for der er ingen farlige edderkopper i Danmark. Ser man bort fra nytteværdien, er det en sand overraskelse og glæde at opleve dem "tæt på". De er alle dygtige specialister; dansere, malere, arkitekter, ingeniører osv. Alle disse små individer må, i filmen, der er optaget i og omkring et sommerhus, finde sig i dramatiske overgreb fra stedets beboere, inden forholdet stabiliserer sig i en form for sameksistens. Der tegner sig en helt ny holdning og æstetik til, hvordan man kan indrette sig og leve med sine vilde naboer, både inde og ude. Sameksistens med naturen er ikke kun berigende, men også nødvendig, hvis vi vil gøre os håb om at bevare vores grønne planet, - og hver m2 i Danmark tæller med.

DR2

18:30  

USA i 1990'erne - Terroristen iblandt os (7:8)
USA i 1990'erne - Terroristen iblandt os (7:8) Sjældent er et tiår begyndt så dramatisk som 1990'erne. Med Murens fald i 1989 ændrede de internationale spilleregler sig. Mange troede optimistisk til det bedre. Årtiets politisk motiverede vold inkluderede bl.a. det første angreb på World Trade Center i 1993, et bombeangreb mod en bygning i Oklahoma City, der kostede 168 mennsker livet, og bombninger af to amerikanske ambassader i Afrika af terrorbevægelsen Al Qaeda.

19:10  

Verdens smukkeste ginfabrik (1:3)
Verdens smukkeste ginfabrik (1:3) Ginfirmaet Bombay Sapphires ombygning af en smuk, men forfalden 300 år gammel victoriansk papirmølle til et topmoderne destilleri, bliver under ledelse af den britiske designer Thomas Heatherwick til et banebrydende byggeri. Gennem mere end to år følger vi en farverig samling af krævende arkitekter, stressede ingeniører, kobbersmede, murere og havearkitekter, mens de takler udfordringerne ved et af Europas mest ambitiøse restaureringsprojekter.

19:55  

Rejsen ad de hellige floder - Yangtze-floden
Rejsen ad de hellige floder - Yangtze-floden Land skiller, men vand samler, fordi det altid har været lettere at transportere mennesker og varer over vand end over land. Derfor har hav og floder altid haft en enorm betydning for den lokale økonomi, kultur og ikke mindst følelsen af at hænge sammen med verden. Simon Reeve rejser langs Yangtze-floden i Kina og opdager undervejs en opblomstring af religiøsitet i Kina.

20:45  

Nak & Æd - et krondyr på Sjælland
Nak & Æd - et krondyr på Sjælland Det er januar. Jørgen og Nikolaj har slået lejr ved Danmarks største lavmose i det vestlige Sjælland. Denne gang er det Nikolaj, der svinger taktstokken. Han er nemlig på hjemmebane, men Jørgen er i tvivl om, hvorvidt der overhovedet findes krondyr i netop dette område, eller om Nikolaj har forvekslet stedet med Dyrehaven. Nikolaj er fast i troen, og skal denne gang bevise, hvad den sjællandske natur har at byde på. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed Sendt først gang 16.10.2016

DR3

18:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

19:00  

Family Guy
Family Guy Brians homoseksuelle fætter Jasper kommer på besøg med sin kæreste. Peter giver dem lov til at holde deres bryllup i familien Griffins hus. Dermed lægger han sig ud med den katolske kirke, det republikanske parti og sin kone.

19:20  

Family Guy
Family Guy Peter finder en indiansk kirkegård i sin baghave. Da han tager et kranium med indenfor, bliver huset hjemsøgt af en poltergeist. Stewie bliver suget ind i fjernsynet, og det er kun begyndelsen på en række bizarre hændelser.

19:40  

Pandaerne (2:7)
Pandaerne (2:7) Vanessa bliver fascineret af et nyt realityshow på tv, hvor en helt almindelig teenager indsættes som USAs præsident. Da der søges nye deltagere til programmet søger hun - og bliver udvalgt: Vanessa flyves til Det Hvide Hus, hvor kameraerne ruller mens hun skal styre verdens gang. Imens opdager Tommys gode ven, Bilal, at han er et geni med helt specielle evner.

20:05  

Family Guy
Family Guy Familien Griffin søger tilflugt i deres panikrum på loftet, da tre røvere bryder ind i huset. Der er ikke nogen vej ud, så Peter slår tiden ihjel ved at fortælle familiens historie - helt tilbage fra jordens skabelse.

20:30  

DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet
DR3 Dok: Verdens værste sted at være handikappet Små børn i lænker i bønnelejre, små børn, der forvises fra deres landsbyer for at blive 'healet' og 'helbredt', Andre der er tvunget til at leve på gaden, og børn der i nogle tilfælde endda er blevet dræbt. Er dette virkeligheden for mange handicappede i Ghana? Den handicappede journalist Sophie Morgan er taget på en øjenåbnende rejse for at undersøge, om Ghana er verdens værste sted at være handicappet.

DR K

18:20  

Ondskabens ansigter - Papa Doc
Ondskabens ansigter - Papa Doc Et kig ind i ondskaben, som den er kommet til udtryk med de mest berygtede diktatorer og despoter ved roret. François Duvalier med tilnavnet Papa Doc fik magten over Haiti i 1957 og regerede som diktator på Haiti frem til sin død i 1971. Han oprettede terrorgruppen Tonton Macoutes, der forfulgte og dræbte tusindvis af politiske modstandere.

19:10  

Danske mord: Englemagersken
Danske mord: Englemagersken Dagmar Overby står som den værste danske massemorder nogensinde. I 1921 bliver hun dømt for at have slået 8 spædbørn ihjel, men der var tale om mange, mange flere - formentlig op imod 25. Hun kvalte børnene og ligene brændte hun i sin kakkelovn. Hvad var det, der drev hende, og hvordan kunne disse grusomme handlinger gå ubemærket hen i fire år uden myndighederne opdagede det.

19:50  

Dagens sang: Det kimer nu til julefest
Dagens sang: Det kimer nu til julefest - sunget af et af DR's kor.

19:55  

DR K Filmfestival: Scarface
DR K Filmfestival: Scarface

20:00  

Scarface
Scarface I 1980 ankommer cubanske Tony Montana og hans ven Manny til Miami, hvor de bluffer og myrder sig til en opholdstilladelse. Tony og Manny får job som opvaskere, men Tony har andre ambitioner. Med brutale midler går han i gang med at opbygge sit eget narkoimperium, og snart er han en af de helt store spillere i byens underverden. Men Tony kan ikke holde næsen fra sine egne varer, og hans ego og paranoia vokser i takt med hans imperium. Tony Montana: Al Pacino. Elvira Hancock: Michelle Pfeiffer. Manny Ribera: Steven Bauer. Instruktion: Brian De Palma.

DR Ultra

18:00  

Ultra Nyt
Ultra Nyt

18:05  

The Next Step III (21)
The Next Step III (21) Tudeprinsessen

18:30  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

18:40  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (11:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (17:24)
Snefald (17:24) Selma, Pil og Frida sniger sig ud om natten for at lede efter natfuglene, som Trixter fortalte om. Svendsen tror, at Ruth fjerner julebrevene fra postkassen om aftenen, men det bliver hun fornærmet over. Hun lader Svendsen og Hugo sidde i Antikvariatet natten over, så de kan se, at det ikke er hende, der fjerner brevene. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (4:10)
Trio (4:10) TRIO forsøger at knække den sidste kode, men den er umulig. Og det bliver klart, at nogen lurer på deres skattejagt. Samtidig bliver en pige fra asylhjemmet anklaget for tyveri i el-butikken. TRIO vil bevise, at hun er uskyldig.

19:55  

Klassens Jul - D.O.N's fælde (18)
Klassens Jul - D.O.N's fælde (18) Josefine, Bertram og Martin forsøger desperat at finde ud af hvorfor, Den Onde Nisse har stjålet pengene fra klassekassen. Den Onde Nisse vil fortælle dem hvorfor på én betingelse; hvis alle kommer med på hytteturen. Der er bare et problem: Frederik er rasende på alle i klassen og nægter at tage med.

20:10  

Håndboldmissionen (13) Kamp mod landsholdet!
Håndboldmissionen (13) Kamp mod landsholdet! Håndbold-missionens bus er kørt til den lille by Frederiks i Midtjylland, hvor der er landsholdssamling for det danske håndboldlandshold - for udviklingshæmmede. Jesper Jensen har arrangeret en træningskamp mod landsholdet, hvilket betyder, at Kaptajn Malek og co. står over for den stærkeste modstander, de nogensinde har mødt. Skal det endelig lykkes Håndbold-missionen at vinde en kamp?

20:20  

Håndboldmissionen (14) E-sport
Håndboldmissionen (14) E-sport Der er ikke længe til den store finale, så Jesper vil gerne belønne sine spillere for deres flotte indsats til træning. Derfor har han arrangeret endnu en kamp, men denne gang er det trænerne, der kommer på udebane. Kampen foregår nemlig ikke på håndboldbanen men i computerspillet Counter-Strike, hvor drengene i den grad er på hjemmebane.

20:35  

Alle sammen sammen II (9)
Alle sammen sammen II (9) To familier flytter sammen i et hus, de har arvet, og en masse kaos opstår.

20:55  

Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A
Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af popduoen L.I.G.A.. Sofie og de to musikere battler i, hvilken Disneysang der er den bedste, og så tester Sofie dem i en omgang "Hit med forhindringer". Stjernereporter Bubber har været en tur ude i naturen med dyreelsker og naturentusiast Sebastian Klein. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (29)
F for Får (29) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (30)
F for Får (30) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut
Quizdyrene II (1) - Grisen Peanut Quizværten Stefan har igen bevæbnet sig med mikrofonen, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. Denne gang er det grisen Peanut, der får fem spørgsmål om elefanter og chancen for at vinde en flot præmie. Peanut er i højt humør og kommer godt fra start. Men da hun får problemer med nogle spørgsmål undervejs, og trætheden samtidig melder sig, så synes hun ikke det er så sjovt at quizze længere. Så spørgsmålet er, om hun kan samle kræfterne til det sidste spørgsmål, hvor hun skal huske teksten til "Elefantens Vuggevise"?

18:30  

Op og Hop II (1)
Op og Hop II (1) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Hanne Riffel, der laver krible krable gymnastik.

18:40  

Onkel Rejes sørøvershow II (11)
Onkel Rejes sørøvershow II (11) Dr. John har kidnappet Sigurds ven Theordor for at koge ham om til et skønhedsprodukt. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer et stinkdyrs stinkkirtel, General Igor Stravandski og ægte zombier i spøgelsestoget i det nedlagte tivoli på Erik Påskeøen. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (41) Det store spil

19:05  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

19:30  

Zorro (13)
Zorro (13) Tornadoen

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Guldsmedenes forestilling

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:55  

Horisont
Horisont

22:20  

Sporten
Sporten

22:30  

Savnet (1:2)
Savnet (1:2) Politiinspektør Maja Silver har ikke det bedste forhold til sin datter, og nu vender hun tilbage til sin hjemby i håb om at gøre skaden god igen. Snart får Maja dog også andet at tænke på. En ung kvinde findes død, og Majas efterforskning kommer til at vende op og ned på det lille samfund, hvor alle har deres egne hemmeligheder. Maja Silver: Helena Bergström. Instruktion: Colin Nutley.

DR2

21:30  

Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (3:3)
Vores nye verden - En kernefamilie satser alt (3:3) Den store kamp. Klar, parat, start. Familiefaren Glenn tror på, at færdiggørelsen af fodboldbanen vil gøre en stor forskel for børnene Willum og Albertes trivsel i deres nye hjem i Nicaragua. De to børn savner stadig vennerne derhjemme, men nu får de mulighed for at invitere deres nye klasse til en stor fodboldkamp på deres grund. Men kan Glenn nå at få fodboldbanen klar, samtidig med deres nye hus også skal bygges færdigt, og hvordan skal Willum og Alberte invitere klassekammeraterne, når sproget stadig er en stor udfordring?

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik
Vejret på DR2 - Det lille grå vejroverblik Anders G. Jørgensen gi'r dig sin helt egen vinkel på vejret, og den er sjældent opmuntrende.

23:05  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard.

DR3

21:30  

Hemmeligheder fra Nuuk (6:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (6:6) Paninnguaq kæmper med at acceptere en løgn i barndommen, som førte mange dramatiske begivenheder og hemmeligheder med sig. Og så afslører vi en række små og store hemmeligheder på falderebet. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

22:00  

Rodløs (6:6)
Rodløs (6:6) Hadji åbner op overfor vennerne om sin flugt fra Syrien. Og Ali kæmper for at finde et arbejde, nu hvor praktiktiden nærmer sig sin afslutning. DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

22:30  

Alene i vildmarken USA III (12:12)
Alene i vildmarken USA III (12:12) Patagoniens barske natur begynder for alvor at vise tænder i det amerikanske overlevelseseksperiment Alone. Vinteren er på vej, så deltagerne kæmper nu med kulde, blæst og færre fisk. Med sig har deltagerne kun en lille rygsæk med udstyr, og ellers skal de selv skaffe mad og tackle ekstreme vejrforhold og vilde dyr. Til gengæld modtager den, der klarer sig længst i vildmarken, en præmie på 500.000 dollars.

23:10  

I blodet
I blodet Simon er medicinstuderende og deler en lejlighed i København med sin bedste ven Knud, og de to venner i slænget, Søren og Esben. Det er sommer - en tid med endeløse dage og sorgløse nætter. De fire drenge fester og drikker, jagter piger, vågner op og gør det hele igen. Men det er brydningstid mellem vennerne, og da alle på nær Simon ønsker at sælge deres fælles lejlighed, skaber det en gryende splittelse i fællesskabet. Simon kan ikke slippe den frie, ansvarsløse ungdom, mens de andre er godt på vej ind i de satte, voksne rammer. Medvirkende: Kristoffer Bech, Elliot Hove, Victoria Carmen Sonne m.fl. Manuskript og instruktion: Rasmus Heisterberg. Fotograf: Niels Thastum. Scenograf: Rie Lykke. Musik: Jonas Colstrup, Johann Johannsson. Stills: Thomas Marott. Produktion: Profile Pictures i samarbejde med bl.a. DR.

DR K

22:40  

Psycho
Psycho Den unge sekretær Marion Crane kysser sit gamle liv farvel og sætter kurs mod Californien med 40.000 stjålne dollars i kufferten. Undervejs gør hun holdt på et lille motel ejet af en stilfærdig ung mand ved navn Norman Bates og hans dominerende mor. Her håber hun på at få en god nats søvn og et forfriskende brusebad... Norman Bates: Anthony Perkins. Marion Crane: Janet Leigh. Lila Crane: Vera Miles. Instruktion: Alfred Hitchcock.

DR Ultra

21:25  

Snydt!
Snydt!

21:36  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:00  

Kriminalkommissær Barnaby (48): Fire begravelser og et bryll
Kriminalkommissær Barnaby (48): Fire begravelser og et bryll "Fire begravelser og et bryllup". Barnaby har besøg af svigermor, og hun insisterer på at komme med til landsbyen Broughton, hvor hendes svigersøn skal åbne det traditionsrige årlige marked. Men familien Barnaby er dårligt ankommet til den lille landsby, før festlighederne bliver afbrudt af en række mord. I årtier har Broughton været skueplads for en bizar strid mellem byens mænd og kvinder. Er det denne strid, der pludselig har taget overhånd? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Sarah Hellings.

01:35  

Miss Marple: Hun døde ung
Miss Marple: Hun døde ung Miss Marple bliver kaldt til assistance, da et hus i Devon fremkalder foruroligende syner hos husets nye ejer, den unge Gwenda. Hun er vokset op i Indien, men finder ved Miss Marples hjælp ud af, at hun som barn overværede mordet på en kvinde i selv samme hus. Indviklede familieintriger skal udredes, og et nyt mord skal opklares, inden synerne fra fortiden kan lægges i graven. Miss Marple: Geraldine McEwan. Gwenda: Sophia Myles. Hugh Hornbeam: Aidan McArdle. Instruktion: Ed Hall.

03:10  

Mord med dr. Blake (24)
Mord med dr. Blake (24) Lægen Lucien Blake er hjem til sin fødeby, hvor han dels har overtaget sin fars praksis, dels arbejder som retsmediciner. Krigsveteranen Blake har oplevet lidt af hvert, og hans utraditionelle metoder falder ikke altid i god jord hos det lokale politi.

DR2

00:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

00:35  

Fra drøm til virkelighed
Fra drøm til virkelighed I 25 år kaldte Brenda Myers-Powell sig 'Breezy' og mente, at livet som ung prostitueret narkoman var hendes eget valg. Efter et voldeligt overfald fra en kunde vågnede Brenda op på hospitalet og besluttede at ændre sit liv. Det lykkedes, og i dag arbejder hun som advokat for hundredvis af kvinder og ganske unge piger, som en ond cirkel af vanrøgt, vold og udnyttelse har tvunget ud i prostitution og stofmisbrug, men som ligesom Brenda drømmer om et andet liv.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:50  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:30  

Sådan bygger du en kunstig mand
Sådan bygger du en kunstig mand Et hold anerkendte robotforskere vil konstruere verdens første kunstige mand af bioniske kropsdele og kunstige organer. Manden skal udstyres med alt fra øjne, ører, luftrør, bugspytkirtel, pumpende hjerte, skelet og bevægelige lemmer. Hvis det lykkes at skabe en moderne udgave af Frankenstein, er der nærmest ingen grænser for, hvad videnskaben kan gøre for den menneskelige krop. Men det afføder også en række vigtige etiske overvejelser.

02:15  

Mord på film: Batman
Mord på film: Batman DR3 kigger nærmere på Batmans stunts, når de sender værterne Sigurd og Snake ud for at teste, om man kan sprænge et glas med stemmen - som Batman og Robin har held med i den gamle Batman serie fra 60'erne. De undersøger om man kan slukke ild i en vandpyt og om man i bedste Catwoman-stil kan skabe en eksplosion med en micro-bølgeovn og spraydåser.

02:45  

Mord på film: Pirates of the Caribbean
Mord på film: Pirates of the Caribbean Sigurd og Snake er trukket I pirattøjet, for nu skal der smadres filmmyter. For kan man skyde med vådt krudt? Og kan man gå med en båd over hovedet - under vand altså? I samme ombæring kigger vi nærmere på Danmarks svar på Jack Sparrow - nemlig Jolly Roger og undersøger, om man kan lave en brandbombe med en cykelpumpe.

03:15  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:25  

Jussi - alting afhænger af øjnene der ser
Jussi - alting afhænger af øjnene der ser Dokumentarfilm om forfatteren Jussi Adler-Olsen, der beskriver hans opvækst på diverse sindssygehospitaler, hvor faderen var overlæge i psykiatri, bl.a. på Brønderslev Sygehus. Rejsen tilbage til sindssygen beskriver rammen om Jussi Adler-Olsens forfatterskab, og den bagage og arv, som faderen videregav i kraft af viden, rummelighed og medmenneskelighed. Filmen er instrueret af Helle Retbøll Carl.

01:25  

Anatomiens skønhed - Galen og Leonardo
Anatomiens skønhed - Galen og Leonardo Fra den 27.000 år gamle Venus fra Wilendorf til den britiske kunstner Marc Quinns selvportrætter malet i blod, har menneskekroppen altid været et centralt tema i kunsten. Men det er først, når kunsten og videnskaben kombineres, at mennesket er blevet i stand til at forstå og billedliggøre, hvad der findes under huden.

01:55  

Et minuts stilhed
Et minuts stilhed På gymnasiet i Hirtshafen holder man et minuts stilhed for at mindes den unge lærer Stella, der er omkommet efter en ulykke. Blandt de sørgende står Christian på 18. For ham var Stella mere end blot en lærer - hun var hans første kærlighed. I al hemmelighed har de haft en lidenskabelig kærlighedsaffære. En magisk sommeraffære, som sluttede alt for brat, men som altid vil følge Christian. Stella Petersen: Julia Koschitz. Christian Voigt: Jonas Nay. Wilhelm Voigt: Uwe Preuss. Instruktion: Thorsten M. Schmidt.

03:25  

Gæt og grimasser (10:15)
Gæt og grimasser (10:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Holger Juul Hansen. Sendt første gang 1992

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1212090606