Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 16. december 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 16. december 2017

DR1

00:45  

Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger
Kriminalkommissær Barnaby (46): Rævestreger "Rævestreger". Den excentriske sir Freddy Butler kalder sin kone, sine to ekskoner og sine sønner sammen på familiens landsted. Han har en vigtig meddelelse, men før han kan nå at afsløre, hvad det er, falder han død om. Obduktionen viser, at sir Freddy døde af naturlige årsager. Alligevel synes Barnaby, at der er noget muggent ved sagen, så han beslutter sig for at aflægge familien Butler en lille visit. Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Sir Freddy: Joss Ackland. Instruktion: Peter Smith.

02:20  

Lewis: Liv født af ild
Lewis: Liv født af ild En ung mand begår selvmord i en kirke for øjnene af præsten. Et døgn senere myrdes præsten på bestialsk vis. Lewis og Hathaway sættes på sagen, der har tråde til Hathaways fortid og kommer til at berøre ham dybt. Samtidig sender sagen Hathaway på konfrontationskurs med Lewis, der synes, at hans unge makker er en tand for hemmelighedsfuld. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Pastor King: Ian McNeice. Instruktion: Richard Spence.

03:55  

Sherlock Holmes (18)
Sherlock Holmes (18) Klassisk engelsk dramaserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Return of Sherlock Holmes) "Abbey Grange". Sir Eustace Brackenstall er død, myrdet med en ildrager. Hans kone Lady Mary blev overfaldet inden den dødelige kamp, og hun kan give en klar beskrivelse af gerningsmændene. Men Holmes er ikke tilfreds.

04:50  

Gintberg på kanten - Mors
Gintberg på kanten - Mors Komikeren Jan Gintberg vover sig endnu engang ud i landets tyndt befolkede områder for at tage temperaturen på den yderste folkesjæl. "Udkantsdanmark" bliver ofte skældt ud for at være fattigt og underudviklet, men måske er der alligevel noget basalt livsbekræftende over indbyggerne, derude hvor alting ender? I aften går turen til Mors, hvor Jan Gintberg afprøver det nordvestjyske lune. Her tager han på sejltur med Danmarks smukkeste muslingefisker, leder efter superfossiler i en kæmpe kattebakke sammen med Mors' svar på Indiana Jones, og så hjælper han den danske svineproduktion lidt på vej, når han "giver en hånd med" på en ornestation. Baseret på sine oplevelser slutter Jan Gintberg af med at optræde for de mennesker, han har mødt, i jagten på selvironien og den lille livgivende latter. Vært: Jan Gintberg Sendt første gang 13.10.11

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:45  

Havet og Frilandshaven
Havet og Frilandshaven Havet og alle dets fristelser skyller ind over Frilandshaven. Der er gang i udekøkkenet, når Jørgen syder Læsøsalt over åben ild, og Anne tilbereder blæksprutter i både små og meget store udgaver. Tilrettelæggelse: Jørgen Skouboe og Anne Hjernøe Sendt første gang 12.07.06

06:15  

Danskernes Krønike - Vores børn
Danskernes Krønike - Vores børn Danskerne fortæller historien om deres hverdagsliv fra 60'erne og frem til i dag gennem deres egne optagelser. Når Peter Mygind mindes sin barndom i Charlottenlund, var den præget af Jytte Abildstrøms teaterliv, der lod plads til kreative udfoldelser - også på børnefronten. Hos familien Børsting Petersen i Bjerringbro havde tonen derimod en helt anden lyd. Her skulle børn nok ses, men ikke høres. Og hos familien Ørberg i Aalborg var en børneflok på fem med til at sætte dagsordenen. De tre familier fortæller hver især om deres syn på og oplevelser med børn og børneopdragelse på godt og ondt siden 60'erne og frem til i dag, og om hvordan meget har ændret sig til børnenes fordel. Sendt første gang 21.11.06

06:45  

Luksuskrejlerne (183)
Luksuskrejlerne (183) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

07:30  

Luksuskrejlerne (184)
Luksuskrejlerne (184) Kan man tjene penge på et loppemarkedsfund? Ja, det kan man, hvis man ved noget om antikviteter og bruger al sin viden og ekspertise på området. Hver uge udfordrer to kendte antikvitetseksperter hinanden i kunsten at gøre en god forretning. De investerer deres egne penge i et eller andet, og vinderen er den, der videresælger det med den højeste fortjeneste.

08:15  

De britiske antikskatte (19:25)
De britiske antikskatte (19:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:40  

Kunst eller håndværk?
Kunst eller håndværk? Mark Landis er blevet kaldt en af de mest produktive kunstforfalskere i USA's historie. Hans imponerende værkliste spænder over 30 år og dækker en bred vifte af genrer og perioder fra 1400-tals ikoner over Picasso til Walt Disney. Men Landis har aldrig tjent penge på sine forfalskninger. I stedet har han optrådt som alt fra godgørende rigmand til jesuitpræst og har foræret hundredvis af sine værker til institutioner og mindre museer over hele USA. Landis er nu blevet afsløret, men kan man straffe en skizofren mand, der aldrig har tjent en krone på sine imponerende efterligninger?

02:35  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:20  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

01:00  

Dark Tide
Dark Tide Kate er hajekspert og svømmer med de frygtede hvidhajer uden at være beskyttet af et metalbur. Da hun en dag er uforsigtig, får det fatale følger. Et år senere opsøges Kate af sin ekskæreste, Jeff. Hun har ikke dykket siden ulykken, men Jeff overtaler hende til at tage ud på havet igen. En rigmand vil betale en formue for at dykke med hvidhajer, og Kates båd sætter kurs mod hajfyldt farvand. Snart sejler båden ind i en voldsom storm... Kate: Halle Berry. Jeff: Olivier Martinez. Brady: Ralph Brown. Instruktion: John Stockwell.

02:45  

Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed
Så hurtigt: Action Man med lydens hastighed Legetøjshelten Action Man er efterhånden gået i glemmebogen. Men nu vil legebarnet James May give Action Man en chance for at komme tilbage i rampelyset ved at teste, om Action Man kan rejse hurtigere end lydens hastighed. Kig med, det kommer ikke til at gå stille for sig.

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:50  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:55  

Kapo - Håndlanger for SS
Kapo - Håndlanger for SS Under 2. verdenskrig bliver den 14-årige jødiske pige Edith og hendes forældre sendt i kz-lejr af nazisterne. Edith adskilles fra sine forældre, og for at redde sit liv tager hun en død, ikke-jødisk kvindes identitet. Som led i Ediths kamp for at overleve bliver hun til sidst kapo, en skånselsløs "overfange", der holder opsyn med de andre fanger. 'Kapo' blev nomineret til en Oscar og var en af de første film, der skildrede kz-lejrenes grusomheder. Edith: Susan Strasberg. Sascha: Laurent Terzieff. Terese: Emmanuelle Riva. Instruktion: Gillo Pontecorvo.

03:35  

Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen
Møbler til tiden - en film om Børge Mogensen Børge Mogensens møbler er ikke bare møbler. Det er stilren møbelkunst, som med signifikante, raffinerede og tidløse detaljer har skabt Mogensen et internationalt følge af dedikerede beundrere og samlere. Historien om manden bag designklassikerne er historien om både designeren, håndværkeren og privatpersonen - og om et Danmark, der i årtierne efter anden verdenskrig oplevede et uset økonomisk opsving, som afspejlede sig i kultur og livsstil. Hans livshistorie oprulles blandt andet af hans søn, Thomas Mogensen, der bringer os tæt på historier, der aldrig har været fortalt før, og som tilføjer nye facetter af Børge Mogensen liv igennem en helt unik adgang til hele hans omfattende arkiv af billeder, tegninger og - ikke mindst - møbler. Instruktør: Casper Høyberg

04:35  

Gæt og grimasser (9:15)
Gæt og grimasser (9:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Holger Juul Hansen. Sendt første gang 1992

05:10  

Gæt og grimasser (10:15)
Gæt og grimasser (10:15) To hold mimer og gætter. Det hurtigste hold vinder. Overholdet: Jannie Faurschou, Betty Glosted, Arne Lundemann og Johnny Reimar. Underholdet: Terese Damsholt, Pia Rosenbaum, Dario Campeotto og Holger Juul Hansen. Sendt første gang 1992

05:50  

Dagens sang: Glade jul
Dagens sang: Glade jul

05:55  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K

08:25  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

08:30  

Gudstjeneste fra Thisted Kirke
Gudstjeneste fra Thisted Kirke Orgelkoralen: Wachet af, ruft die Stimme af J.S. Bach sætter stemningen for gudstjenesten fra Thisted kirke anden søndag i advent. Kirken Drenge-Mandskor tager stemningenstråden op med Højlovet være Kongen skøn af Michael Praetorius og fortsætter med motet af J.P.E. Hartmann: Lovet være han, som kommer i Herrens navn. Liturg og prædikant er Line Kjær Nielsen, og evangeliet handler om kloge og tåbelige brudepiger. Thisted kirke ligger midt i byen, hvor der har stået kirke siden middelalderen. Den nuværende kirke er bygget af flere omgange. De ældste dele tilbage i 1500 tallet. Kirkens skib og kor er tilsammen 40 meter langt. Alteret er fra kirkens katolske tid, skåret omkring 1520. Det er en fløjtavle, som i midterfeltet har 3 figurer. Hovedfiguren er jomfru Maria, fremstillet som himmeldronning med krone og trædende på måneseglet.

DR Ultra

06:00  

Zorro (25)
Zorro (25) Carte Blanche

06:20  

Thunderbirds (2)
Thunderbirds (2) Ildringen del 2

06:40  

Braceface (38)
Braceface (38) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

07:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Stixters fødselsdagsgave

07:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Tjener, der er en flagermus i min brownie

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar (24)
Pingvinerne fra Madagascar (24) Amerikansk computeranimations-serie fra 2009 med dansk tale. Der er ikke pingviner på Madagascar, men det rører ikke de fire rå pingviner, som for øvrigt bruger det meste af deres tid i New York Zoo. Pingvinerne begyndte som bifigurer i "Madagascar"-filmene - nu har de fået deres egen serie, og det synes de er meget velfortjent!

08:35  

Gumball IV (23)
Gumball IV (23)

08:45  

Gumball IV (24)
Gumball IV (24)

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (11)
Babar (11) Jeg hjerte fru Struds

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Den Sure Mand på bondegården har taget alle børnenes skoletasker, og han muger ud i stalden og fylder dem med gedelort. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få skoletaskerne tilbage.

06:05  

Sarah og And (10)
Sarah og And (10) Drageflyvning

06:10  

Sarah og And (11)
Sarah og And (11) Den store butik

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Krympeforestillingen

06:30  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Frugtfest på Solbakken

06:40  

Nissernes Ø (15:24)
Nissernes Ø (15:24) Endelig kan Pyt fortælle om, hvad der står i bind 8 - men et mystisk ekko ved Fornøje- Frederiks kontor kunne godt få en til at tro, at der er nogen, der lytter. Lunte er syg igen - men denne gang er han ikke alene. Nu er der TO idioter! Junior forsøger at lære det grønlandske sprog - og han er begyndt at smile til sin læremester. Det manglede også bare andet! Er det muligt at Pyt nu forelsker sig i gangsteren Signore Carbonara? Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen. Sendt første gang 2003

07:10  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Ungarn får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

07:30  

Peddersen og Findus: Fornemt besøg
Peddersen og Findus: Fornemt besøg Tegnefilm med danske stemmer. Det hele begynder en dag, hvor Peddersen er lidt gnaven over at have siddet låst inde på lokummet i lang tid. Derfor forlanger han, at Findus skal rydde op. Men det synes Findus er meget uretfærdigt, små katte skal da ikke rydde op. Og da de ikke kan blive enige, sender Findus et brev til Kongen, så han kan afgøre, hvem der har ret. Mens de venter på svar oplever de en masse, for hvor Peddersen og Findus er, kan alting ske..

08:45  

Marie og Marias Vinter (4:6)
Marie og Marias Vinter (4:6) Marie og Maria besøger Summeberg og Brummeberg og finder nogle mystiske opskrifter. Brumle løber ud på eventyr alene. For at finde ham, får Marie og Maria hjælp fra politibetjent Ronny Retskaffen og fru Pompinella. Da Amalie kommer med et juletræ til pigerne, bliver hendes nysgerrighed vakt igen.

 
DR1

09:15  

Landsbykongerne (1:4)
Landsbykongerne (1:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I første afsnit inviterer kreaturhandlerne Morten og Anders Rasmussen hele landsbyen Borbjerg på bøffer inden lokalt håndboldbrag. På Mandø har Danmarks mindste Brugs status, og det er altafgørende for øen at det går godt. I Linde bor Jørgen Søvndal som har taget sagen i egen hånd og købt byens tank, bank og kro.

09:40  

Landsbykongerne (2:4)
Landsbykongerne (2:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I andet afsnit arrangerer kreaturhandlerne Anders og Morten Rasmussen rystesammentur for den lokale håndboldklub og Jørgen Søvndals badmintonklub skal spille første kamp i 1. Division.

10:05  

Landsbykongerne (3:4)
Landsbykongerne (3:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I tredje afsnit er købmanden i Horbelev Joachim Cyrill i lokalradioen. Anders Rasmussen giver efterskoleelever gode råd til hvordan man får succes. På Mandø skal både Niels Kristian og hans kone til fastlandet og hjemme ved Jørgen Søvndal er dørene altid åbne.

10:35  

Landsbykongerne (4:4)
Landsbykongerne (4:4) Mange steder ude i landet bukker små samfund under for landsbydøden. Men i nogle af de truede steder bor der ildsjæle, som kæmper med næb og klør for at netop deres landsby skal overleve. De har et helt særligt gåpåmod, overskud og kærlighed til deres egn. De er Landsbykongerne. I fjerde afsnit er Jørgen Søvndal til VM i badminton. I Horbelev bliver det afgjort om Joachim Cyrill bliver stemt ind i lokalpolitik. Brødrene Rasmussen skal til årlig landsby-julefrokost.

11:00  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

11:05  

Columbo: Frække fristelser
Columbo: Frække fristelser Columbo bliver skarpt overvåget af en berømt sexolog, mens han efterforsker mordet på hendes elsker, David Kincaid. Kincaid blev sidst set i live i selskab med en smuk sorthåret og sortklædt kvinde, men det er sin sag at opspore den mystiske mørke skønhed. Columbo: Peter Falk. Joan Allenby: Lindsay Crouse. Cindy: Julia Montgomery. Instruktion: Jim Frawley.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:55  

Ingenmandsland (6:6)
Ingenmandsland (6:6) Journalisten Rudi Vranckx er på rejse fra Mogadishu i øst til Timbuktu i Mali på jagt efter at give de mennesker et ansigt, som vi ikke kender, som vi ofte ikke ønsker at kende, og som kun interesserer os, når de falder over bord fra både i Middelhavet. I Niger møder Rudi en 14-årig pige, der ene ud af 92 overlevede en flugt gennem ørkenen. Mali er et fantastisk land, men dogan-folket lider under manglende turistindtægter, og så oplever Rudi, at byen Timbuktu ikke er legendarisk uden grund.

10:50  

Team Bachstad i Finland (1:3)
Team Bachstad i Finland (1:3) Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder. Nordvision fra Norge.

11:30  

Team Bachstad i Finland (2:3)
Team Bachstad i Finland (2:3) Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder. Nordvision fra Norge.

DR3

09:20  

Ice Road Truckers IX (8:10)
Ice Road Truckers IX (8:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

10:00  

Ice Road Truckers IX (9:10)
Ice Road Truckers IX (9:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

10:40  

Ice Road Truckers IX (10:10)
Ice Road Truckers IX (10:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

11:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:30  

DR K Klassisk: Bachs Juleoratorium
DR K Klassisk: Bachs Juleoratorium Trompetfanfarer, pauker og storslået korsang. Så er julen kommet! Bachs musikalske udsættelse af Juleevangeliet indrammer Bibelens fortælling med skønne arier og festlige korstykker. Ved koncerten opføres de første tre kantater ud af seks. DR VokalEnsemblets engelske chefdirigent, Marcus Creed, står i spidsen for Juleoratoriet. Han er ekspert i Bachs kormusik og har samlet fire internationale solister til opførelsen, der bliver julens prægtigste Bach-fest.

10:55  

Dronning Mauds album (1:2)
Dronning Mauds album (1:2) Prinsesse Maud af Wales var halvt dansk, og det var til en sommerfest hos bedsteforældrene, Kong Christian IX og dronning Louise, at hun sagde ja til sin fætter prins Carl. Hun var en datter af det det Britiske Imperium, som sagde ja til en dansk prins på Bernstorff Slot og endte på den norske trone. I denne dokumentar åbnes for første gang en kongelig fotoskat, som giver et unikt historisk indblik bag de lukkede døre i det britiske, danske og norske aristokrati.

11:55  

Kronprinsesse Märthas krig (2:2)
Kronprinsesse Märthas krig (2:2) Hun var en ukendt svensk prinsesse, der blev mor til den nuværende norske kong Harald 5., og under 2. Verdenskrig trådte hun ind på verdensscenen som en nær ven af den amerikanske præsident Franklin D. Roosevelt. Kronprinsesse Märtha blev trukket ind i storpolitik, da hun sammen med sine børn flygtede til USA som præsident Roosevelts personlige gæst. For første gang har den norske kongefamilie åbnet sine samlinger og givet adgang til kronprinsesse Märthas egne private filmoptagelser, fotografier og breve. Det kaster et nyt lys over kronprinsessens indsats, ikke bare for Norge, men også for den store betydning hun havde for den amerikanske præsident under krigen.

DR Ultra

09:00  

Space Dogs 2
Space Dogs 2 Hold på hat og rum-briller, for rumrejsen med vores yndlingsastronauter fra Space Dogs fortsætter her! Hundene Belka, Strelka, Kazbek og deres venner skydes afsted til månens mørke bagside, hvor de opdager årsagen til en række sære og mystiske hændelser på Jorden. Space Dogs 2 er et højtflyvende rumeventyr for hele familien!

10:10  

The Next Step II (24)
The Next Step II (24) Under pres.

10:30  

The Next Step II (25)
The Next Step II (25) Bare dans.

10:55  

The Next Step II (26)
The Next Step II (26) Plej det.

11:15  

The Next Step II (27)
The Next Step II (27) Styrer byen.

11:35  

The Next Step II (28)
The Next Step II (28) Omkamp.

DR Ramasjang

09:00  

Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi
Quizdyrene II (5) - Kakaduen Samardi Dagens quizdyr er kakaduen Samardi. Han bliver quizzet om dyr, som er aktive om natten. Samardi ved en del om dyr. Men han er mere interesseret i om quizværten Stefan, og alle natdyrene fra quizspørgsmålene, mon har det godt. For måske går de rundt og bøvler med nogle problemer, som Samardi kan hjælpe dem med? Og da Samardi selv bøvler med et quizspørgsmål undervejs, så bruger han sin livline på at spørge alle andre dyr, som han kender, om hjælp til svaret. Samardi synes nemlig alle skal have lov at være med i quizlegen.

09:10  

Quizdyrene II (6) - Flodfiskene
Quizdyrene II (6) - Flodfiskene Denne gang quizzer Stefan ikke bare med et enkelt quizdyr, men med et helt hold af quizdyr. Der er nemlig et helt akvarium fyldt med forskellige slags flodfisk, der har slået sig sammen og nu stiller op som hold. Da Stefan afslører for dem, at de skal quizzes i deres viden om hajer, så bliver flodfiskene endnu mere opsatte på, at få sejren og en masse quizpoint i land. Men det kræver både sammenhold og hjælp fra krabben Messi undervejs, som quizzen bølger frem og tilbage.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Bruno er i gang med at skrive en bog og får besøg af forfatterspiren Sarah på 9 år, som gerne vil give ham gode råd.

09:21  

Masha og Bjørnen (25)
Masha og Bjørnen (25) Hjemmedyrkede ninjaer

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. I dag får Bruno besøg af klassens stærkeste pige Rosa på 10 år, og han udfordrer hende i at lægge arm!

09:35  

F for Får (25)
F for Får (25) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Det er tid til "Gæt et dyr" med Lille Nørderne, og dagens dyr skræmmer Bruno fra vid og sans!

09:45  

Kasper og Sofie (2)
Kasper og Sofie (2) I børnehaven

10:00  

Ramajetternes Jul (9:24)
Ramajetternes Jul (9:24) Øvst vender tilbage fra navnekontoret med et nyt spor i jagten på computertyven, og endelig er der fangst i Flummers drillenissefælde.

10:15  

Ramajetternes Jul (10:24)
Ramajetternes Jul (10:24) Det lykkes for Ramajetterne at finde frem til Finn Falks hemmelighed, og vennerne må endnu en gang ud på en lang rejse. Denne gang til Italien. Mens Finn Falk og Øvst går på tyvejagt, går Sus på jagt efter sin drømmefyr.

10:30  

Ramajetternes Jul (11:24)
Ramajetternes Jul (11:24) Øvst og Finn Falk finder et vigtigt spor i K. Rampus lejlighed i Italien. Sammen med Sus skynder de sig hjem til Selma i lufthavnen, hvor Flummer endnu en gang får fangst i sin drillenissefælde.

10:45  

Ramajetternes Jul (12:24)
Ramajetternes Jul (12:24) Er det virkelig en vaskeægte drillenisse som Flummer har fanget? Mens Flummer undersøger sagen, sender Selma de andre Ramajetter til Depot X i Ungarn, på jagt efter et nøglehul der passer til den mystiske nøgle.

11:00  

Ramajetternes Jul (13:24)
Ramajetternes Jul (13:24) Øvst og Finn Falk finder et helt rum fyldt med mystiske ting. Sammen med Sus skynder de sig hjem til lufthavnen med sporene. Heldigvis ved Selma lige præcis, hvad der skal være Ramajetternes næste træk i jagten på computertyven.

11:15  

Ramajetternes Jul (14:24)
Ramajetternes Jul (14:24) Jagten på tyven fører Ramajetterne til Sunset Casino i Kroatien, og denne gang tager Selma selv med. De eneste der bliver tilbage i lufthavnen er Flummer og drillenissen Mib. Men måske er de to alligevel ikke alene. Der er stadig noget, der er helt galt i lufthavnen.

11:30  

Ramajetternes Jul (15:24)
Ramajetternes Jul (15:24) Flummer og drillenissen Mib hygger sig med svoger-kagebagning og banko-spil, men pludselig springer et vandrør. På casinoet i Ungarn får vores venner brug for både list og snilde for at få adgang til de hemmelige optagelser fra overvågningssystemet.

11:45  

Sprinter Galore II - Arbejde (8)
Sprinter Galore II - Arbejde (8) Heino insisterer på at samle en vugge for Thomas og Kathrine, så for ikke at blive opdaget, må Sprinter tage med Thomas på arbejde. Livet som politimand viser sig dog at være lidt mindre spændende, end Sprinter havde troet, ligesom det at have en superhelt med på arbejde viser sig at være mere udfordrende, end Thomas havde håbet på ...

DR1

12:35  

Store forretninger IV (5:10)
Store forretninger IV (5:10) Stueetagen i Selfridge's er blevet forvandlet til et filmstudio. Harry har spyttet penge i en ny stumfilm med søstrene Dolly i hovedrollerne, og nu er optagelserne i gang. Det koster Harry kassen, for søstrenes divanykker får optagelserne til at trække i langdrag.

13:20  

Jericho (3:4)
Jericho (3:4) I 1870'ernes Yorkshire har Annie og hendes to børn slået sig ned i den afsidesliggende barakby Jericho. Charles Blackwood er ved at opføre en viadukt i dalen, men projektet er løbet ind i pengeproblemer. Charles kan ikke betale jernbanebørsternes løn, og det får konsekvenser for både ham og resten af Jericho.

14:50  

Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2)
Hammerslag på De Vestindiske Øer (1:2) Glæd dig! I 2017 er det 100 år siden, Danmark solgte De Vestindiske Øer, og det fejrer Hammerslag med et besøg i det caribiske ø-paradis. Og hvilke boliger, der venter! I det første af to programmer besøger vi St. Croix, hvor vi starter med at gætte prisen på en af de plantager, hvor danskere producerede både bomuld og sukker. Ejendommen er både smuk og skræmmende. Herefter venter en ferielejlighed midt på en golfbane i verdensklasse. Og endelig slutter vi af i en liebhaverbolig, der får mæglerne til udbryde: "Det er den bedste beliggenhed nogensinde i Hammerslag!" Dyk med ned i Danmarkshistorien, varmen og et sandt tropeparadis og gæt priser i den gamle, danske koloni. Vært: Christian Degn

DR2

12:10  

Team Bachstad i Finland (3:3)
Team Bachstad i Finland (3:3) Så skal Team Bachstad på farten igen, og de to værter Øystein Bache og Rune Gokstad sætter sig til rette i hver sin lille - meget lille - italienske "varevogn". Denne gang går turen til Finland, der skal trawles igennem fra syd til nord af de humoristiske mænd. Med start i Åbo strækker eventyret sig over tre uger, mange kilometer og en del genvordigheder. Nordvision fra Norge.

12:50  

Kunst eller håndværk?
Kunst eller håndværk? Mark Landis er blevet kaldt en af de mest produktive kunstforfalskere i USA's historie. Hans imponerende værkliste spænder over 30 år og dækker en bred vifte af genrer og perioder fra 1400-tals ikoner over Picasso til Walt Disney. Men Landis har aldrig tjent penge på sine forfalskninger. I stedet har han optrådt som alt fra godgørende rigmand til jesuitpræst og har foræret hundredvis af sine værker til institutioner og mindre museer over hele USA. Landis er nu blevet afsløret, men kan man straffe en skizofren mand, der aldrig har tjent en krone på sine imponerende efterligninger?

13:45  

Lüneburg hede
Lüneburg hede Skove, marker, hede og lyng og fårehyrder og deres får er symboler på et tilsyneladende uspoleret landskab, Lüneburger heide, der ligger mellem Hamborg og Hannover og har inspireret både digtere og malere i århundreder. I virkeligheden skyldes det særegne landskab mange års træfældning i forbindelse med saltudvinding, men i hedelandskabet kan man både støde på vildsvin, rådyr, ryper, grævlinger og traner.

14:30  

Det er fedt at være tyk
Det er fedt at være tyk Dansk dokumentar fra 2017 De tykke er dumme, grimme, usexede og til grin. Og de skal tabe sig! Det indtryk kan man nemt få, når man læser modeblade og ser film og tv. Men hvorfor er det egentlig sådan - og kan man godt være både tyk, sej og sexet? Den danske komiker Sofie Hagen har endelig lært at elske sin tykke krop. Nu opsøger hun dem, der holder de tykke udenfor, og prøver at overbevise Danmark om, at tykke kroppe er for fede. Sendt først gang 10.06.2017

DR3

12:05  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

12:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

14:05  

Hemmeligheder fra Nuuk (5:6)
Hemmeligheder fra Nuuk (5:6) Najannguaq og Josef har begge problemer med deres etniske herkomst, og føler sig forkerte. Det gør de på hver deres måde, som de nu vil have frem i lyset. DR3 er taget til Grønland for at høre hvilke hemmeligheder den unge generation bærer rundt på.

14:35  

Krigens skjulte ansigt (4:5)
Krigens skjulte ansigt (4:5) Verden er fuld af konflikter og krige, der er gået i glemmebogen fordi medierne mistede interessen. I denne serie rejser vært og tidligere soldat Martin Tamm Andersen ud for at fortælle de underfortalte historier om de krige og konflikter som Danmark og Vesten tager aktiv del i. Han vil møde de mennesker der er en del af konflikterne for at forstå hvem de er og hvad de kæmper for. I Mosul ser Martin krigens brutalitet på nært hold. I en flygtningelejr møder Martin børn, der er flygtet fra byen, hvor Islamisk Stat har forsøgt at hjernevaske dem i deres skoler. Martin rejser videre til Kirkuk omra¶det for at møde Xezal, der er snigskytte i de kurdiske Peshmerga styrker. Kurderne kæmper både mod Islamisk Stat, men også for en selvstændig kurdisk stat.

DR K

12:55  

Dronning Margrethe af Danmark
Dronning Margrethe af Danmark Portræt af den danske kongefamilie fra 1974, som byder på glimt fra dronningens private og officielle hverdag. Programmet blev lavet i samarbejde med BBC og følger dronningen på besøg på Færøerne, ved den svenske konges begravelse samt ved dronningens første nytårskur i 1974.

13:45  

Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard
Deres juleassistance med Buster Larsen og Ulf Pilgaard Ulf Pilgård og Buster Larsen forsøger at bringe julestemning. Sendt første gang 1969.

14:10  

Kvit eller Dobbelt (2:10)
Kvit eller Dobbelt (2:10) En 64.000-kroners quiz for amatøreksperter.

DR Ultra

12:00  

The Next Step II (29)
The Next Step II (29) Gamle venner.

12:20  

The Next Step II (30)
The Next Step II (30) Usikker.

12:45  

The Next Step II (31)
The Next Step II (31) Hvad venter du på?

13:05  

The Next Step II (32)
The Next Step II (32) Du elsker mig.

13:25  

The Next Step II (33)
The Next Step II (33) Farezonen.

13:50  

The Next Step II (34)
The Next Step II (34) Spol tilbage.

14:10  

Braceface (39)
Braceface (39) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:35  

Braceface (40)
Braceface (40) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:55  

Kolonien - Silles hemmelighed (12)
Kolonien - Silles hemmelighed (12) Carl og Milan bor stadig på gården. Viktoria, Sille, Albert og Niklas ser derfor ingen anden mulighed end at forsøge at slutte fred med dem. Men Sille har andre planer og forråder Viktoria, Albert og Niklas.

DR Ramasjang

12:00  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel

12:10  

Tree Fu Tom (18)
Tree Fu Tom (18)

12:35  

Tree Fu Tom (19)
Tree Fu Tom (19)

13:00  

Rosa fra Rouladegade (8)
Rosa fra Rouladegade (8) Rosa bor i et hjemmebagt hus i Rouladegade. I dag får hun besøg af Villum, der vil overraske sin farmor med en lækker kage. De sniger sig ind i farmors lejlighed, for at finde ud af hvad hun allerbedst kan lide. Spørgsmålet er bare, om de kan gøre det uden at blive opdaget. Og hvad hvis farmor pludselig kommer hjem?

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (31) Varulven i Sherwood

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (32) Prinsens vindmølle

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (33) Prinsens vand

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (6)
Onkel Rejes Sørøvershow (6) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Vega, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne træben, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også de Sure Sokker og se om Vega og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian I sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. På sin 16-års fødselsdag får Den lille Havfrue endelig lov at komme op på land. Men da hun forelsker sig i en prins, må hun vælge: vil hun blive hos ham og til gengæld miste sin smukke stemme? Eller forlade ham for altid?

DR1

15:50  

Bringing Down the House
Bringing Down the House Den fraskilte, overkorrekte advokat Peter leder efter kærligheden på nettet. Da han får en date, vender det op og ned på hans liv - men ikke helt på den måde, han forventer. Charlene har nemlig stukket ham et par hvide løgne. Hun er hverken blondine eller sagfører. Hun er derimod sort og netop undsluppet fra fængslet. Og hun er ikke på jagt efter kærligheden, men vil have Peter til at bevise, at hun er uskyldig. Peter: Steve Martin. Charlene: Queen Latifah. Howie: Eugene Levy. Instruktion: Adam Shankman.

17:30  

Vidunderbørn - Finalen (5:5)
Vidunderbørn - Finalen (5:5) Det er afgørelsens time i Vidunderbørn. I live-finalen sætter de supermusikalske talenter og deres dygtige læremestre derfor alt ind for at vinde legatet på 50.000 kr. og den prestigefulde titel som 'Årets Vidunderbarn'. Og der er ingen smalle steder. De seks strålende talenter får akkompagnement af Danmarks Radios Symfoniorkester. Dommerpanelet og seerne skal henrykkes. I den storstillede finale kan seerne nemlig afgive sms-stemmer og være med til at finde den endelige vinder. Den lattermilde Søren Rasted er vært og i et veloplagt dommerpanel sidder blandt andre chef-digerent Philip Faber og operachef Michael Bojesen.

DR2

15:24  

Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme
Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme Siver, fjert, lumrefis, brandskid... kært barn har mange navne og denne temalørdag udforsker vores allesammens pinlige og sjove følgesvend; prutten. Vi dykker ned i pruttens historie og dens rolle i humoren til den dybt seriøse videnskab. Aftenens vært, Mads Geertsen, fører os dybt(!) ind i pruttens verden. Hvad er en prut, hvorfor lugter den som den gør og hvorfor er det så sjovt? På vores vej ind i pruttens fortælling møder vi bl.a. flatulisten Anders Skat Henningsen som kan slå prutter på kommando, kemiker Peter Hald som laver en syntetisk prut og Gerd Johnsen som hjælper folk når de ikke kan få prutten ud af systemet. Tag med på en fantastisk rejse ud i pruttens univers, når vi omfavner prutten med al dens odeur og charme!

15:25  

Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme
Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme

16:24  

Temalørdag: Helt ind i maven
Temalørdag: Helt ind i maven Dansk reportage fra 2017 Maven er et mysterie. For egentlig er det jo bare et langt rør, som transporterer mad og drikke gennem systemet. Alligevel har op mod 1 million danskere ondt i maven. Samtidig - eller måske netop derfor er tarmene det nye sort inden for videnskaben. De senere års forskning viser for eksempel at bakterierne i tarmen har en enorm betydning for vores fordøjelse og sundhed. I aften bliver vi klogere på, hvordan tarmene egentlig fungerer. Og hvad der gør dem syge. Vært er skuespiller Paw Henriksen, der selv har store maveproblemer og mistede sin tyktarm for seks år siden. Følg med når han besøger Danmarks største afdeling for mave-tarmsygdomme på Hvidovre hospital. Og få indsigt i den videnskabelige kamp mod mavesmerter. I løbet af aftenen skal vi også følge to danskere som vælger en alternativ vej ud af problemet. Men kan man blive kureret for ondt i maven med gurkemeje og kinesiologi? Sendt første gang 08.04.2017

16:25  

Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme
Temalørdag: Prutter - Den gode, den onde og den grusomme

17:25  

Oranges and Sunshine
Oranges and Sunshine Den engelske socialarbejder Margaret Humphreys opsøges af en vred australsk kvinde. Kvinden er kommet til England for at finde sin familie. Hun fortæller, at hun som fireårig blev sat på en båd til Australien sammen med hundredvis af andre børn, der var blevet fjernet fra deres hjem. Margaret graver i sagen. Og kommer på sporet af en oprørende skandale, som myndighederne vil gøre alt for at holde skjult. Margaret Humphreys: Emily Watson. Len: David Wenham. Jack: Hugo Weaving. Instruktion: Jim Loach.

DR3

15:05  

Rodløs (5:6)
Rodløs (5:6) DR3 har i denne reportageserie fået adgang til fem unge drenge, som står overfor en kæmpe udfordring: De skal finde sig selv og deres plads i fællesskabet med de danske unge. Men hvordan gør man det, når man er flygtet fra krig og ødelæggelse - og er havnet i et fremmed land uden familie eller venner?

15:35  

Født til succes (4:5)
Født til succes (4:5) En programserie om fire privilegerede, unge, ambitiøse mænd, der er vokset op med succesfulde forældre. De jagter succes og anerkendelse fra forældre og venner, men ønsker i høj grad også at bevise overfor sig selv, at de kan stå på egne ben. Kristoffer arbejder på at finde sin egen vej, så han kan vise sin far, at han selv kan. I dag har han sat sin far i stævne for at præsentere ham for et spændende projekt og høre hans mening. Sebastian stræber efter at skabe et behageligt liv for sig selv. Han er godt på vej, men drømmer om at få lukket en kontrakt med en stor kunde i Danmark, så han kan udvide forretningen og flytte firmaet ud af sin lejlighed til nye lokaler i Hamborg. Kasper vil gerne gøre sin far stolt og er på vej hjem for at fortælle ham en rigtig god nyhed. Frederik er den fødte sælger og går altid efter guldet. Det gælder både i salgsøjemed og når der skal sejles DM i ynglinge. Selv er han ikke i tvivl og laver kækt et vinderopslag på instagram om morgenen før den sidste og afgørende sejlads.

16:05  

Billet til Kærlighed II (5:6)
Billet til Kærlighed II (5:6) Tina gør sig for alvor sårbar over for daten Jack Thomas. Berta og Martin tør endelig fortælle hinanden om deres følelser, og Christian lægger op til, at ham og Anders skal ses, når de kommer hjem fra Berlin. I Dublin konfronterer Camilla, Tau, med en mistanke, hun har. I en ny sæson af programmet Billet til Kærlighed har fire modige singler sagt ja til at deltage i et kærlighedseksperiment. De skal ud at rejse med en date, de ikke kender, og de må kunne stille ét krav til denne date. Personen skal have det navn, som står på den flybillet, de får udleveret. Eksperimentet vil vise os, om de får bedre muligheder for at finde en kæreste, hvis de giver slip på alle deres normale datingvaner.

16:35  

Karl skal redde sin far - Tværs på DR3
Karl skal redde sin far - Tværs på DR3 20-årige Karl er vokset op med en alkoholisk far og har netop genoptaget kontakten til ham efter to et halvt år. Karl drømmer om, at hans far vil holde op med at drikke, så han prøver at holde kontakten ved lige med sin far for at hjælpe ham. Men kan det lade sig gøre, uden Karl selv går i stykker?

17:05  

My Super Ex-Girlfriend
My Super Ex-Girlfriend Det er aldrig let at slå op med kæresten, men Matt Saunders opdager, at det kan være decideret livsfarligt. Matts nye flamme viser sig nemlig at have en hemmelig identitet. Når den nørdede Jenny smider brillerne, bliver hun til den hårdtslående superhelt G-Girl, der gør livet surt for byens forbrydere. G-Girl er supersexet, men hun er også superneurotisk, og så har hun et temmelig heftigt temperament. Det får Matt at mærke, da han beslutter at gøre en ende på deres forhold. Jenny/G-Girl: Uma Thurman. Matt: Luke Wilson. Hannah: Anna Faris. Professor Bedlam/Barry: Eddie Izzard. Instruktion: Ivan Reitman.

DR K

15:20  

aHA!
aHA! Mød Allan Olsen, Hans Otto Bisgaard, Lone Kellermann og Masja Dessau i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1978. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:05  

aHA!
aHA! Mød Per Pallesen, Johnny Reimar, Lise-Lotte Norup og Birthe Kjær i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1969. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

16:45  

Mig og Elvis (1:2)
Mig og Elvis (1:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 9. april 1998

17:45  

Mig og Elvis (2:2)
Mig og Elvis (2:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 10. april 1998.

DR Ultra

15:05  

Kolonien - Tømmerflåden (13)
Kolonien - Tømmerflåden (13) Niklas vil bygge en tømmerflåde, men Sille syntes det er vigtigere at skaffe mad. Albert bygger en fasanfælde mens Niklas og Viktoria går ned for at bygge en tømmerflåde, men de render lige i armene på Carl og Milan.

15:20  

Kolonien - Red Yrsa (14)
Kolonien - Red Yrsa (14) Viktoria og Niklas finder materialer til en ny tømmerflåde, mens Sille og Albert fanger fisk. På vej hjem hører Sille geden bræge. Hun går tilbage til gården for at malke den, men bliver overrasket af Carl og Milan.

15:30  

Kolonien - Victorias valg (15)
Kolonien - Victorias valg (15) Viktoria og Niklas viser Sille og Albert deres tømmerflåde, men de må vente med at tage af sted til strømmen er rigtig. Sille og Albert går tilbage til gården for at malke geden, men på gården forbereder Carl og Milan et baghold på dem.

15:40  

Kolonien - Den giftige fisk (16)
Kolonien - Den giftige fisk (16) Carl og Milan tager Sille med tilbage til lejrskolen. I autocamperen prøver Viktoria at lave middagsmad af tang mens Albert lægger planer for hvordan de befri Sille fra Carl og Milan.

15:50  

Kolonien - Tyveriet (17)
Kolonien - Tyveriet (17) Niklas vil tilbage til lejrskolen efter mad selvom Viktoria, Sille og Albert advarer ham. Men Niklas tager afsted og Carl og Milan lugter lunten og følger efter ham og stjæler Silles autocamper

16:00  

Kolonien - Niklas' svigt (18)
Kolonien - Niklas' svigt (18) Viktoria, Sille, Albert og Niklas vil have autocamperen tilbage. Sille og Albert sniger sig ind på lejrskolen for at stjæle bilnøglerne. Men Niklas forråder Sille og kalder på Carl og Milan, imens opdager Albert og Viktoria en gummibåd.

16:10  

Kolonien - Milans opgør (19)
Kolonien - Milans opgør (19) Viktoria og Albert kan ikke blive enige om de skal stjæle båden eller befri Sille først, imens tager Milan magten over kolonien og vil slagte geden, men Carl og Sille laver planer.

16:20  

Kolonien - Ulykken (20)
Kolonien - Ulykken (20) Albert og Viktoria sætter båden i vandet og vil ikke sejle uden de andre. Sille er fanget på lejrskolen, men Sille narrer Niklas og stjæler kraniet og ender med køre galt i autocamperen.

16:30  

Kolonien - Det store opgør (21)
Kolonien - Det store opgør (21) Albert og Viktoria prøver at få den syge Sille ned til båden, men Milan opdager dem. Milan vil sejle til fastlandet sammen med Niklas og Carl, men så træder Albert i karakter og forsøger at forhindre det.

16:40  

Kolonien - Kraniets mysterium (22)
Kolonien - Kraniets mysterium (22) Viktoria og Sille vil stoppe Milans plan om at sejle fra øen, men det mislykkedes. De må finde en måde at sætte efter dem og deres sidste chance er træjollen i havnen, men kan den overhovedet sejle?

16:50  

Kolonien - Venner for altid (23)
Kolonien - Venner for altid (23) Viktoria, Sille og Albert kommer til fastlandshavnen, men der er helt øde. De opdager at Carl har lagt spor ud og følger efter, men noget mystisk er under optræk og hvor er alle mennesker forsvundet hen?

17:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Tjener, der er en flagermus i min brownie

17:30  

Wild Kratts
Wild Kratts Hæng ud med hajerne

17:50  

Junglebanden
Junglebanden Frit fald

DR Ramasjang

15:00  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29) Damprinsesse

15:05  

Sarah og And (30)
Sarah og And (30) Bange for trapper

15:15  

Morten Skildpadde (17)
Morten Skildpadde (17) Morten flyver med drage

15:40  

Gurli Gris VI (21)
Gurli Gris VI (21) Piratskatte

15:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion ved Stenbakken

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilsons blus i skoven

16:10  

Masha og Bjørnen (16)
Masha og Bjørnen (16) Klar til optagelse!

16:15  

Albi
Albi Albi vil lege

16:20  

Yakari III (19)
Yakari III (19)

16:35  

Paw Patrol II (16)
Paw Patrol II (16) Vovsernes babysitter-eventyr

17:00  

Ramajetternes Jul (16:24)
Ramajetternes Jul (16:24) Det lykkes den mystiske vvs-mand at reparere vandrøret i kontroltårnet med bankoplader og tape, og i Ungarn ser missionen også ud til at lykkes for Selma og de andre. Men pludselig er Finn Falk forsvundet!

17:15  

Nissernes Ø (16:24)
Nissernes Ø (16:24) "Kys pelikanen!". Nissedoktoren må igen på arbejde - for at kurere Lunte og Vagtnissen Vagn. Men selvfølgelig først og fremmest for at kunne skrive en regning. Troldkvinden Jinx er lidt mere bevendt - men i virkeligheden er det måske eksprespelikanen Mette Wuns, der klarer ærterne. Eller æblerne? Det er sjældent, at grønlandske fangere ligefrem forfølger byttet ned gennem hullet i isen - men alting ændrer sig jo. Til slut er der kun én ting, der gælder: Følg Santa! Medvirkende: Flemming Jensen, Niels Olsen, Jesper Christensen, Søren Pilmark, Jesper Klein, Christoffer Bro, Mick Øgendahl, Trine Gadeberg, Pia Rosenbaum, Roger Matthiesen, Jan Gintberg, Søs Egelind og mange flere. Manuskript og instruktion: Flemming Jensen Sendt første gang 2003

17:45  

Motor Mille på maskintur - Skraldebil (8)
Motor Mille på maskintur - Skraldebil (8) Motor Mille er vild med alle slags maskiner. Faktisk så vild, at hun også gerne vil lære at køre en skraldebil. Hun er derfor nødt til at lære at tømme gadens skraldespande og bagefter køre skraldet på forbrændingen. Det får hun to garvede skraldemænd til at hjælpe sig med, og det skal vise sig at være et spørgsmål om centimeter, om man kan køre en skraldebil.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Kæledyrenes hemmelige liv (3:8)
Kæledyrenes hemmelige liv (3:8) Vi elsker vores kæledyr. Vi bor sammen med dem, tager os af dem og beskytter dem, men vi regner også med, at de beskytter os og trøster os, når vi har behov for det. Her følger vi hunden Gypsi og hendes tre hvalpe, katten Pandy og hendes kuld af fire killinger og et helt kuld smågrise fra de bliver født, til nogle af dem skal ud til nye hjem.

19:30  

Snefald (16:24)
Snefald (16:24) Selma, Pil og Frida sniger sig ud i haven for at lede efter Julius' hemmelige ven. Winter er vred, fordi folk ikke gider at følge hans nye regler. I Antikvariatet kommer der mange kunder, og julebrevene forsvinder om natten. Sendes med synstolkning på DR1Syn

20:00  

Jul med Den klassiske musikquiz
Jul med Den klassiske musikquiz Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajner, og Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at styre de to hold gennem aftenens runder, hvor DR SymfoniOrkestret spiller en vigtig rolle. Hvor svært er det at genkende et stykke musik, når det bliver spillet bagfra? Hvor mange toner skal de to hold høre for at finde frem til et kendt klassisk værk? Og kan man spille orkestermusik udelukkende på plastikrør og slagtøjsinstrumenter?

20:30  

DRs Store Juleshow 2017
DRs Store Juleshow 2017 Saml familien til halvanden times god julestemning fra DRs Koncertsal. Igen i år har DRs Store Juleshow inviteret kunstnere fra hele Norden til at synge de største julehits akkompagneret af DRs kor og orkestre. Sammen med værterne Annette Heick og Jacob Riising vil de sørge for, at der kommer julelys i øjnene, noget flot på toppen af træet og at der bliver vækket masser af juleminder.

DR2

19:05  

Enkeltbillet til Mars
Enkeltbillet til Mars 'Mars One' er en mission om inden for ti år at sende fire astronauter på en enkeltbillet til Mars, og ansøgere fra hele verden står i kø. Vi følger her grundlæggeren af 'Mars One', den hollandske entreprenør Bas Lansdorp, på en rejse til USA for at finde leverandører af udstyr. Det samlede budget for 'Mars One' er på seks milliarder, og det skal finansieres ved, at hele missionen udsendes live i hele verden.

20:00  

Temalørdag: Digital sex
Temalørdag: Digital sex Teknologien har åbnet op for nye muligheder for romantiske, seksuelle og fysiske forhold. Men er vores søgen efter menneskelige relationer i cyberspace et positivt fremskridt, eller hæmmer det i virkeligheden vores intime liv? Mød et amerikansk cyber BDSM-par, som bruger teknologien til at udleve deres hersker-slaveforhold, en japansk singlefyr, der har forelsket sig i en virtuel pige og en ung kvinde, der blev offer for hævnporno.

20:30  

Temalørdag: Fremtidens sex
Temalørdag: Fremtidens sex I alle afkroge af verden, sidder tech-udviklere og arbejder på at du skal ha mere, bedre, eller bare anderledes sex. De laver hjerner og stemmer til sex-robotter, så de kan stønne, hvis du rører dem på brysterne. De laver pik-hylstre og dildoer, som kan forbindes, så du kan ha sex med din kæreste, selvom han er på den anden side af jorden, og de udvikler Virtual Reality, så du engang i fremtiden kan skabe din egen virkelighed, med lige præcis de sexpartnere du ønsker dig. Sex-ekspert Jakob Olrik undersøger hvad der er, hvad der kommer og hvilken betydning det får. Og nåja, så flytter han også sammen med en sex-robot, der hedder Samantha. Se det i DR2 Tema om Fremtidens sex.

DR3

18:35  

DR3 Dok: Husk at blive tjekket!
DR3 Dok: Husk at blive tjekket! Som nyuddannet journalist flytter Thea til New York for at arbejde. Alt går fint, og fremtiden tegner lys, indtil hun bliver diagnosticeret med livmoderhalskræft. Hun begynder at skrive en blog om hverdagen med sin sygdom og agiterer sammen med en norsk cancerforening for at få unge kvinder til at blive tjekket for livmoderhalskræft mindst en gang om året. Men Theas egen cancer spreder sig, og behandlingen ser ikke ud til at virke.

19:20  

Pandaerne (8:8)
Pandaerne (8:8) Tommy vil gerne være en rigtig god far, der har tjek på alle ting. Dette indebærer at få taget et foto af hele familien til årets julekort. Det er dog ikke nemt, da resten af familien har andre projekter. Debbie har meldt familien til en ny madordning, der ender med at både hun og Conrad bliver syge. Nu skal farmand Tommy sørge for at hans kone og barn bliver raske.

19:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Hugh Grant, biografaktuel i 'Paddington 2', tager plads i Grahams sofa. Det samme gør skuespilleren Jason Momoa, aktuel i superheltefilmen 'Justice League', og komikeren Sarah Millican. Sangerinden Kelly Clarkson står for aftenens musikalske indslag.

20:30  

Deception
Deception Det er et simpelt spørgsmål, men svaret vil ændre den unge revisor Jonathan McQuarrys liv for altid. Mødet med den karismatiske Wyatt Bose og den dekadente sexklub The List hvirvler Jonathan ind i en kompleks mordgåde og et spil om millioner af dollars. Wyatt Bose: Hugh Jackman. Jonathan McQuarry: Ewan McGregor. S: Michelle Williams. Instruktion: Marcel Langenegger.

DR K

18:45  

Huset på Christianshavn (82)
Huset på Christianshavn (82) "Miljølovprisning" Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Fru Hammerstedt: Karen Berg. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Larsen: Ove Sprogøe. Rikke: Kirsten Hansen-Møller. Tue: Finn Storgaard. Bo: Claus Ryskjær. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 3.dec.1977.

19:10  

Huset på Christianshavn (83)
Huset på Christianshavn (83) "Skifter og lytter". Manuskript: Habakuk. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Jeppe Jeppesen. Medvirkende: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Fru Hammerstedt: Karen Berg. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Lily Broberg, Axel Strøbye, Gyda Hansen, Bertel Lauring, Bjørn Puggaard-Müller, Holger Perfort og Holger Vistisen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 17.12.77

19:45  

Før søndagen
Før søndagen Jacob Haugaard, Laura Kjærgaard, Peter Aalbæk, Elsebeth Gerner Nielsen, Søren Gade, Anne Dorte Michelsen og Kjeld Koplev fortolker Bibelens tekster i Før Søndagen. Med udgangspunkt i dagens tekst fortæller de på skift om deres eget forhold til troen og kristendommen. I dag er det Peter Aalbæk, som bl.a. taler om at udvise mere næstekærlighed og mindre egoisme. Helligåndskirkens Kirkekor ved dirigent Anders Gaden synger salmen "Vi sidder i mørket, i dødsenglens skygge" fra Helligåndskirken i Århus.

19:55  

Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys
Dagens sang: Nu tændes 1000 julelys

20:00  

Der Untergang
Der Untergang I april 1945 har den russiske hær lagt en jernring omkring Berlin, og Tyskland er ved at tabe krigen. Hitler har sammen med sine nærmeste fortrolige og den militære ledelse forskanset sig i en bunker under Rigskancelliet. Her flytter han rundt på troppestyrker, der ikke mere eksisterer, mens elskerinden Eva Braun forsøger at opretholde en slags dagligdagens normalitet. Hitlers unge sekretær, Traudl Junge, følger med undren og stigende rædsel vanviddet og den moralske opløsning, der breder sig i bunkeren i nederlagets stund. Adolf Hitler: Bruno Ganz. Traudl Junge: Alexandra Maria Lara. Magda Goebbels: Corinna Harfouch. Instruktion: Oliver Hirschbiegel.

DR Ultra

18:00  

Junglebanden
Junglebanden

18:15  

DC Super Heroes
DC Super Heroes

18:35  

Marvel Super Heroes
Marvel Super Heroes

18:55  

JULTRA: Bubbers Juleshow (16:24)
JULTRA: Bubbers Juleshow (16:24) Bubber skal lave et stort juleshow, på Costa Del Sol i Spanien, den 24. december, men arrangøren forlanger, at Bubber finder en medvært til showet. Det viser sig at være sværere, end man lige skulle tro, og inden længe har Bubber rodet sig ud i en herrens masse ballade. Får han mon styr på det hele inden juleaften? Og kommer julen nogensinde til Costa Del Sol? www.dr.dk/ultra

19:05  

Snefald (15:24)
Snefald (15:24) I den dagbog, de fandt på Julius' loft, står der, at Julius skulle mødes med "min hemmelige ven i haven". Hvem kan det være? Og hvordan kan de komme ud i haven, når det er blevet forbudt at gå derud? Stål hænger postkassen op udenfor Winters hus, så julebrevene kan finde vej til den nye Julemand. Sendes med synstolkning på DR1Syn

19:30  

Trio (2:10)
Trio (2:10) Fire stenplader og en medaljon danner et skattekort, som viser, hvor Odins guld er gemt. Samtidig må TRIO hjælpe med at finde en dreng fra klassen, som er stukket af. Den ene stenplade er blevet stjålet. De er ikke længere alene om at lede efter skatten.

19:50  

Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1)
Hjalte vs Tjelle - Stødbadminton (1) Se med når Hjalte og Tjelle fra Versus dyster i skøre, udfordrende og sjove dueller indsendt af DR Ultra's kreative seere. I kampen om at have den ultimative håneret og undgå klamme og smertefulde konsekvenser, kæmper Hjalte og Tjelle i discipliner som chilispisning, ringridning på havetraktor og havfruetriatlon. I dette program kæmper drengene bl.a. om at have den mest elastiske mund, når de skal se, hvem af dem, der kan proppe sig med flest tyggegummier. De skal også teste deres smertetærskel, når de kæmper ansigt til ansigt i disciplinen Spjætminton. Se med i Hjalte VS Tjelle.

20:00  

Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5)
Mit 50/50 liv - Money, Money, Money (5) Louis drømmer om at få det nye seje skateboard - det samme mærke som Maja har. Men hvordan skal han få råd til det? Viola kommer på banen med en god idé og ved hjælp af kloge businessråd fra Chris, går Viola og Louis all in og laver deres egen forretning, hvor de sælger tøjdyrsmonstre. Nu kan de tjene penge og blive rige. Men det er sværere end de tror... Og er penge lykken? Det mener Louis´ far Jesper i hvert fald ikke.

20:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

20:30  

Chihiro og heksene
Chihiro og heksene Oscar-belønnet japansk animations-eventyr fra 2001 med dansk tale. Pigen Chihiro skal sammen med sin far og mor flytte til et nyt hus. På vej til det nye liv opdager den lille familie en dør i en klippe. Den mørke indgang lokker med sin mystik og fører til en stor tivolipark. Tilsyneladende øde og forladt, men med en velduftende restaurant, som lokker far og mor til en bugnende buffet. De spiser som svin - og for øjnene af deres datter bliver de til svin. For at redde dem fra at ende på middagsbordet må Chihiro fortsætte rejsen ind i en eventyrlig verden, beboet af de særeste skabninger. Tegnefilmmesteren Hayao Miyazakis fantastiske eventyr modtog en Oscar for bedste animationsfilm samt Guldbjørnen ved Berlins filmfestival. Filmen kan nydes af både børn og voksne. Chihiro: Thea Iven Ulstrup. Haku: Sebastian Jessen. Kamaji: Paul Hüttel. Yubaba/Zeniba: Birthe Neumann. Manuskript og instruktion: Hayao Miyazaki.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Alfons Åberg (8)
Alfons Åberg (8) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

18:45  

Cirkeline
Cirkeline Den fremmede. Frederik henter Cirkeline, da han kan høre nogen stå og synge i badeværelset. Det er Alfredo - han er italiensk skuespiller, operasanger og tryllemus! Og han fortæller, at han slet ikke er bange for katte, men det tror Frederik ikke på!

18:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39) Den nye ordenshåndhæver

19:05  

Tree Fu Tom (13)
Tree Fu Tom (13)

19:30  

Zorro (11)
Zorro (11) Kvægdriverne

19:50  

Søpapegøjernes ø II
Søpapegøjernes ø II Den bedste skal

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

22:00  

Lewis: De nemeiske løver
Lewis: De nemeiske løver En kvindelig studerende fiskes op af Oxfords kanal. Retsmedicineren Laura Hobson kan fortælle, at den unge kvinde er blevet dræbt af knivstik, og Lewis og Hathaway går på jagt efter hendes morder. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Nicholas Laughland.

23:30  

Unfaithful
Unfaithful En dag i byen støder Connie ind i den vildt charmerende Paul. Næsten mod sin vilje indleder hun et hedt forhold til ham. For egentlig er hun lykkeligt gift med Edward, og de har en 8-årig søn og et travlt liv med alt, hvad man kan ønske sig. Connie ved, hun er på afveje og vil afslutte affæren. Men Edward fornemmer, at noget er galt, og finder frem til Paul, som ikke er sådan at bide skeer med. Edward Sumner: Richard Gere. Connie Sumner: Diane Lane. Paul Martel: Olivier Martinez. Instruktion: Adrian Lyne.

DR2

21:30  

Temalørdag: Sandheden om webcam-pigerne
Temalørdag: Sandheden om webcam-pigerne Vi åbner døren til den hemmelige voksne webcam-verden, hvor tusindvis af mænd får adgang til deres drømmepiger gennem få klik på musen. Her tjener de såkaldte webcam-piger op til fem pund i minuttet på at opfylde kundernes ønsker.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:30  

All Is Lost
All Is Lost En ældre mand er ude på en lang solosejlads på Det Indiske Ocean, da hans båd kolliderer med en container, der flyder rundt på havet. Nu begynder en stadig mere desperat kamp for at overleve. I første omgang lykkes det sejleren at reparere bådens skrog. Men sammenstødet har ødelagt sejlbådens navigationsudstyr, og snart har båden kurs mod en voldsom storm. Manden: Robert Redford. Instruktion: J.C. Chandor.

DR3

22:10  

Blitz
Blitz En kynisk morder begynder at dræbe politifolk én efter én. Et nyt makkerpar går sammen om at stoppe ham. Politiassistent Brant er en hårdtslående arbejdsnarkoman, der ikke er bange for at gå over stregen. Den homoseksuelle efterforskningsleder Nash er en mere tænksom type, der slås med sine kollegers fordomme. Nu indleder det umage par en hæsblæsende jagt på den gale politimorder. Brant: Jason Statham. Nash: Paddy Considine. Barry Weiss: Aidan Gillen. Instruktion: Elliott Lester.

23:40  

Skyline
Skyline Efter en vild fest i en eksklusiv skyskraber i L.A. vågner en gruppe venner op og ser et voldsomt lysfænomen på himlen. Til deres store rædsel ser de, at folk fra hele byen bliver suget op af en ukendt kraft og forsvinder sporløst. Snart står det klart, at dette er begyndelsen på enden. Jarrod: Eric Balfour. Elaine: Scottie Thompson. Candice: Brittany Daniel. Instruktion: Colin Strause og Greg Strause.

DR K

22:25  

Mord i Gorky Park
Mord i Gorky Park To mænd og en kvinde findes myrdet i Gorky Park. Deres ansigter er ukendelige, så Arkady Renkos eneste spor i den makabre mordsag er den smukke Irina. Hun har i hvert fald kendt ét af ofrene og ligger måske inde med nøglen til mysteriet. Renko går, med hjælp fra en amerikansk politimand, i gang med efterforskningen. Selv om han ved, nogen mener, hemmeligheder kun kan sikres på én måde. Arkady Renko: William Hurt. Jack Osborne: Lee Marvin. William Kirwill: Brian Dennehy. Instruktion: Michael Apted.

DR Ultra

22:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

01:25  

Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde
Kriminalkommissær Barnaby (47): Nede blandt de døde "Nede blandt de døde". Martin Barrett bliver skudt gennem sit vindue med et haglgevær. Barretts perfekte hjem afslører ikke mange ting om sin ejer, men en side fra et auktionskatalog sætter Barnaby og Jones på sporet af, hvordan han tjente sine penge. Nemlig gennem systematisk afpresning af folk med hemmeligheder, der ikke tåler dagens lys. Skal morderen findes blandt hans ofre? Barnaby: John Nettles. Jones: Jason Hughes. Carol Hatchard: Polly Hemingway. Instruktion: Renny Rye.

03:00  

Lewis: Eunukken
Lewis: Eunukken En teenagepige bliver fundet på landet uden for Oxford, hvor hun vandrer nøgen og forvirret rundt. Pigen husker intet, men en lægeundersøgelse afslører, at hun er blevet bedøvet og seksuelt misbrugt. Skolens computerlærer kommer under mistanke, men snart vender endnu et mord op og ned på sagen. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Stuart Orme.

DR2

01:10  

Da Sharon mødte Rob III (4:6)
Da Sharon mødte Rob III (4:6) Et besøg hos lægen får Sharon til at føle sig gammel. Samtidig inviterer Fran og Chris til middag. Der er noget, de gerne vil spørge om. Sharons bror, Fergal, er hjemme fra Spanien. Livet sydpå er ikke helt så sødt, som han drømte om.

01:35  

Da Sharon mødte Rob III (5:6)
Da Sharon mødte Rob III (5:6) Rob er begyndt på sit gamle arbejde igen. Samtidig rejser Sharon hjem til Irland efter at have modtaget dårlige nyheder. Mens hun er væk, kommer Robs liv ud af kontrol.

02:00  

Da Sharon mødte Rob III (6:6)
Da Sharon mødte Rob III (6:6) Rob og Sharon er i Irland til Sharons fars begravelse. Robs utålelige mor har taget turen fra USA for at deltage - og købe nogle dejlige irske sweatre. Rob er begyndt at drikke igen, men hvordan kan han fortælle det til Sharon?

02:30  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

01:10  

Hjælp! Min pilot er væk!
Hjælp! Min pilot er væk! I oktober 2013 var den 77-årige John Wildey på vej hjem fra en fredelig dag på landet som eneste passager i en vens fly. Pludselig bliver vennen utilpas, og ti minutter efter er han kollapset over instrumenterne, efterladende John uden flyveerfaring alene i et fly 500 meter over jorden, mens dagen begynder at gå på hæld. Nu begynder et timelangt mareridt for den ældre mand, mens flypersonale på jorden forsøger at guide ham til landing i bælgmørke og uden lys i kabinen!

01:55  

Ice Road Truckers IX (7:10)
Ice Road Truckers IX (7:10) Endnu engang sætter en gruppe lastbilchauffører livet på spil for at køre forsyninger ud til Canadas mest isolerede egne. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne. Følg det nystartede vognmandsfirma Le River, der kæmper mod det store fima Polar Industries, når de tackler den barske natur og dyster mod hinanden.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:30  

Babel
Babel Det amerikanske par Richard og Susan er taget på ferie i Marokko for at redde deres ægteskab. Ikke langt derfra er to drenge ude for at holde øje med en flok geder. De beslutter at afprøve deres nye riffel. Skuddet rammer den forbipasserende bus med de to turister. Denne hændelse sætter en kæde af begivenheder i gang, som kommer til at involvere mennesker fra hele verden. Susan: Cate Blanchett. Richard: Brad Pitt. Santiago: Gael García Bernal. Instruktion: Alejandro González Iñárritu.

03:35  

Et minuts stilhed
Et minuts stilhed På gymnasiet i Hirtshafen holder man et minuts stilhed for at mindes den unge lærer Stella, der er omkommet efter en ulykke. Blandt de sørgende står Christian på 18. For ham var Stella mere end blot en lærer - hun var hans første kærlighed. I al hemmelighed har de haft en lidenskabelig kærlighedsaffære. En magisk sommeraffære, som sluttede alt for brat, men som altid vil følge Christian. Stella Petersen: Julia Koschitz. Christian Voigt: Jonas Nay. Wilhelm Voigt: Uwe Preuss. Instruktion: Thorsten M. Schmidt.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1212090513