Broager
Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 21. oktober 2017

Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag

TV: lørdag d. 21. oktober 2017

DR1

00:40  

Det stjålne barn
Det stjålne barn Amanda og John har lige adopteret en lille pige fra Østeuropa. Deres store drøm er gået i opfyldelse, men snart bliver drømmen til et mareridt. Amanda får mistanke om, at pigen er blevet bortført fra sin familie og derefter solgt til adoption. Med sit eget liv som indsats går Amanda på jagt efter sandheden. Er den lille pige blevet stjålet fra sin biologiske mor? Amanda: Emmanuelle Vaugier. Jason: Scott Elrod. George: Corbin Bernsen. Instruktion: Michael Feifer.

02:00  

Worricker: Spioner i Paradis
Worricker: Spioner i Paradis Den tidligere MI5-agent Johnny Worricker har lagt sig ud med sine gamle arbejdsgivere. Nu har han søgt tilflugt på en ø i Caribien, hvor han snart havner i et nyt dilemma. En CIA-agent har gennemskuet, hvem han er. Nu lokker han Worricker til at efterforske en gruppe skumle amerikanere, som er samlet på øen. Johnny Worricker: Bill Nighy. Curtis Pelissier: Christopher Walken. Margot Tyrrell: Helena Bonham Carter. Melanie Fall: Winona Ryder. Instruktion: David Hare.

03:35  

Hammerslag 2013 (3)
Hammerslag 2013 (3) Hammerslag er taget ud på øerne. I aftens udsendelse skal der gættes huspriser på Vadehavets øer, og der bliver tale om et besøg på to danske og en forhenværende dansk ø: Fanø, Rømø og Føhr. Føhr kaldes i øvrigt Vadehavets Karibien og det siger lidt om priserne. Sendt første gang 29.01.13

04:10  

Kender Du Typen? 2015 (6)
Kender Du Typen? 2015 (6) Kender Du Typen? besøger i dag en person, der har helt usædvanligt styr på detaljerne i sit hjem. Det hele er holdt i hvide, sorte, brune og grå nuancer, og alle møbler og dekorationer er nøje udvalgt og sirligt placeret, så de fleste boligmagasiner ikke ville kunne gøre det mere stiligt. Kan livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup regne sig frem til, om det er orkideer eller kaktus, der passer ind i sådan et hjem? Vært: Mads Steffensen

04:55  

Et glimt af Danmark II (3:8)
Et glimt af Danmark II (3:8) Sisse Fisker har denne gang sat de to livsstilseksperter Julia Lahme og Lars Aarup i stævne i en by, hvor man er meget glade for hunde. Faktisk har hver 5. borger en hund. Udover hund har de fokus på at leve sundt og så er de rigtig gode til at lave vin. Men spørgsmålet er, om det er nok ledetråde til, at de to eksperter kan gætte hvor i landet de befinder sig.

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:50  

Den store dag (6:6)
Den store dag (6:6) Ronja og Bjarne har kendt hinanden i 8 år, og efter et opslidende sygdomsforløb med Ronjas whip-lash er det endelig blevet muligt at opfylde drømmen om at blive gift. Ronja tåler ikke stress, så derfor er det oplagt at lade familie og venner klare opgaverne med at lave en perfekt dag til parret. Pengene er små men viljen er stor. Se hvordan det går når der knokles for at lave parret et eventyrligt bryllup på solskinsøen . Vært: Puk Elgaard. Sendt første gang 02.10.08

06:50  

Sådan er kærligheden (10:10)
Sådan er kærligheden (10:10) Kan man leve med den andens dårlige vaner? Og hvad er lykke egentlig? En række kendte danskere fortæller om lykke og opskriften på det gode parliv. Hør bl.a. Cutfather, Ditte Hansen, Leonora Kristine Skov og Laust Sonne fortælle åbent og ærligt om kærligheden, der overvinder alt.

07:10  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Det er finaletid i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med, som indgår i konkurrencen. I finalen testes deltagerne i "føle-runden", de skal gætte prisen på en sjælden arkademaskine - og til sidst skal deltagerne forsøge at prissætte en nærmest kongelig halskæde med en meget speciel historie. Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen Sendt første gang 27.11.14

07:40  

De britiske antikskatte (11:25)
De britiske antikskatte (11:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

08:40  

Bonderøven (9:11)
Bonderøven (9:11) Roetoppe er godt efterårsfoder til køerne, så Frank og børnene svinger seglene på marken. Alle bidrager med noget, så kaninfamilien bliver mindre, for at give kød til Kastaniegårdens beboere. Filippaæblernes smag får alle Franks barndomsminder frem, og så er det ikke helt let at beslutte, hvilken profil fodlisterne i det nye hus skal have.

DR2

00:30  

Mordet på abortlægen
Mordet på abortlægen Siden mordet på lægen George Teller i Kansas i maj 2009, er der kun fire læger tilbage i hele USA, der tilbyder at foretage en abort i tredje trimester, d.v.s. efter uge 28. Disse modige læger fortsætter med fare for deres eget liv at hjælpe en gruppe sårbare og ængstelige kvinder, der står ved en korsvej i deres liv og har deres grunde, nogle af dem livsvigtige, til at søge en sen abort.

01:50  

Korthuset (1:4)
Korthuset (1:4) Engelsk Emmybelønnet politisk komediedramaserie fra 1990. (House of Cards) En alvorlig komedie om en kynisk politikers vej mod magtens tinde. Francis Urquhart er den elegante og charmerende gruppesekretær, beundret, betroet og berømmet af premierministeren og alle regeringsmedlemmerne. Men han kender alle deres hemmeligheder og tøver ikke med at udnytte dem til egen fordel. Francis Urquhart: Ian Richardson. Mattie Storin: Susannah Harker.

02:45  

Korthuset (2:4)
Korthuset (2:4) Engelsk Emmybelønnet politisk komediedramaserie fra 1990. (House of Cards) En alvorlig komedie om en kynisk politikers vej mod magtens tinde. Udadtil er gruppesekretær Francis Urquhart den perfekte gentleman; men i sit indre er han en hensynsløs kyniker, der bagvasker og afpresser sine partifæller. Nu er han blevet forbigået ved regeringsdannelsen, og til sit hævntogt kan han bruge den unge journalist Mattie Storin. Francis Urquhart: Ian Richardson. Mattie Storin: Susannah Harker.

03:45  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:40  

Immortals
Immortals De græske guder har vundet kampen mod titanerne, men nu truer en ny ondskab deres eksistens. Den magtgale kong Hyperion har erklæret guderne og menneskeheden krig. Han ønsker at befri titanerne og ende gudernes herredømme. Bonden Theseus er guderne og menneskenes eneste håb. Af Zeus bliver han udvalgt til at tage kampen op med den grusomme Hyperion og hans brutale hær. Theseus: Henry Cavill. Kong Hyperion: Mickey Rourke. Fædra: Freida Pinto. Instruktion: Tarsem Singh.

02:25  

Det mørke net: Revolution
Det mørke net: Revolution Internettet har forandret alt; givet de stemmeløse en stemme og givet masserne nye muligheder for at udøve modstand mod autoriteter. Programmet kigger nærmere på revolutioner, der begynder på internettet og møder bl.a. en misbrugsaktivist, der bruger teknologien til at dokumentere og rapportere om politimisbrug og en iværksætter, hvis 3D-printning gør det muligt at producere våben, som ikke kan spores.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

01:10  

Mit sværd for Frankrig
Mit sværd for Frankrig Ludvig den 13. af Frankrig bestiger som 9-årig tronen, da hans far myrdes. Moren og marskal Concini fungerer som stedfortrædere, indtil Ludvig selv kan tage over, men da tiden oprinder, er moren og marskallen ikke begejstrede for at afgive magten. Ludwig vender sig da mod den trofaste ridder François de Capestang for hjælp. Ludvig den 13.: Christian Fourcade. François de Capestang: Jean Marais. Gisèle d'Angoulême: Elsa Martinelli. Instruktion: André Hunebelle.

02:55  

Klimaet - en gammel historie (2:2)
Klimaet - en gammel historie (2:2) Hvad har det Romerske Imperiums storhed og fald, Trediveårskrigen og Renæssancen til fælles? Ekstreme vejrforhold! Et nyt blik på menneskets historie og en udforskning af lidet kendte forbindelser mellem Jordens klima og store historiske begivenheder afslører skjulte paralleller, giver overraskende konklusioner og forklarer måske nogle af historiens gåder. Er ekstremt vejr et helt specielt fænomen for det 21. århundrede? Eller har klimaet bestemt menneskehedens skæbne lige siden padderne gik på land - og glemte deres paraplyer!

03:50  

Kløvedal i Indonesien (4:6)
Kløvedal i Indonesien (4:6) Nordkaperen sejler tilbage til Jakarta gennem Sundastrædet mellem Java og Sumatra. Her fra tager hele besætningen med tog op til Bogor, der ligger 100 kilometer oppe i bjergene bag Jakarta, for at se byens berømte botaniske have. Videre med tog gennem Javas rismarker og vulkanske landskaber til byen Ceribon og et møde med den danske møbelfabrikant Benny Jensen og hans indonesiske kone. Tilbage i Jakarta har Kløvedals kone, Else Marie, en samtale med chefredaktøren på ugebladet Tempo, Bambang Harymurti, der fortæller om Indonesiens nyvundne pressefrihed. Hjemme i Danmark raser krisen om Muhammed-tegningerne. Den danske ambassade lukker, og Nordkaperen bliver lagt op et par måneder til ophidselsen har lagt sig. Da turen genoptages, er det med en ny, ung besætning, der har arrangeret et møde med et par danske piger, der har et dykkerfirma på Bali. Sendt første gang 27.05.07

04:50  

Kløvedal i Indonesien (5:6)
Kløvedal i Indonesien (5:6) Nordkaperen lægger til i en lille havn på Balis nordkyst. En skolelærer inviterer inden for i sit hjem, og Troels Kløvedal fortæller om den særprægede balinesiske hinduisme. Kløvedal besøger også den danske forfatter og oversætter Jan Bredsdorff, der har boet på Bali i tyve år og kan fortælle om forskelle og ligheder mellem det danske og det balinesiske samfund. Nordkaperen fortsætter sin rejse, og ud for den lille ø Menjangan dykker hele besætningen i det klare vand mellem koraller, tropefisk og mægtige rokker. Bali har en lang kunsttradition, og Kløvedal besøger nogle af øens mest berømte kunstnere. Efter at have ledt i mere end tredive år lykkes det også Kløvedal at finde en af de smukkeste og mest særprægede havne i verden. Endelig fortæller Troels Kløvedal om den berømte, danske søfarer fra Langeland, Mads Langes eventyrlige liv, som endte på Bali. Sendt første gang 10.06.07

05:45  

Dagens sang: Nu er jord og himmel stille
Dagens sang: Nu er jord og himmel stille - sunget af et af DR's kor.

05:50  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DR K ledsages den af malerier af Anita Houvenaeghel. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens sang: Dansevisen
Dagens sang: Dansevisen - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus
Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus Tidligere biskop for Lolland-Falster Stift Steen Skovsgaard er liturg og prædikant 18. søndag efter trinitatis, hvor evangeliet handler om kærlighed til både Gud og næsten. Organist Michael Østergaard Jensen leder kor og salmesang. Steen Skovsgaard er nu bosiddende i Brabrand og læser en ph.d på Aarhus Universitet. Brabrand Kirke ligger ned til Brabrand sø. Kirkens ældste dele stammer fra ca. 1200-1250. Muligvis har der tidligere ligget en trækirke på stedet. I 1924 ombygges kirken væsentligt. Den får et nyt stort hovedskib, der orienteres syd-nord med det nye kor i syd. Den gamle kirkes kor og skib bliver nu korsarme, og kirken får krydshvælv i stedet for den gamle kirkes træloft. Døbefonten er kirkens ældste inventar. Den er romansk, fra 1200-årene, og er på alder med den første stenkirke

DR Ultra

06:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

06:45  

Thunderbirds (12)
Thunderbirds (12) Under tryk

07:05  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

07:25  

Junglebanden
Junglebanden

07:40  

Junglebanden
Junglebanden

07:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:00  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:10  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:25  

Pingvinerne fra Madagascar
Pingvinerne fra Madagascar

08:35  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

08:50  

Freaktown (5)
Freaktown (5) En historie om numsespind

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (8)
Babar (8) Abe-papayaen

05:35  

Ramasjang Mysteriet V (8)
Ramasjang Mysteriet V (8) Det er rart altid at vide, hvad klokken er. Men det er svært at vide, når ens armbåndsur er blevet stjålet! Og det er lige præcis, hvad der er sket for Rasmus. Det er ikke til at regne ud, hvem der har taget uret! Heldigvis får Kristian hjælp af Birk til at løse mysteriet. Men er det nok? Og får Rasmus sit ur tilbage? Husk at se med!

06:05  

Sarah og And (29)
Sarah og And (29) Damprinsesse

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella og hønsene

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Ella hjælper far

06:30  

Mumitroldene (10)
Mumitroldene (10) Kongerubinen

06:45  

Masha og Bjørnen (24)
Masha og Bjørnen (24) Høsten er i hus

06:55  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus skal sove i telt - Alene! Det tør han alligevel ikke. Tegnefilm

07:10  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) I teatret

07:30  

Hokus Pokus Alfons Åberg
Hokus Pokus Alfons Åberg Norsk animationsfilm fra 2013. Alfons Åbergs højeste ønske er at få en hund, men Far mener ikke, at Alfons er gammel nok til at tage sig af en hund. Da Alfons møder en ældre venlig herre fra nabolaget, som kan lidt trylleri, ser Alfons lys for enden at tunnelen og kaster sig begejstret ud i magiens farvestrålende verden. Det går imidlertid op for Alfons, at virkelighedens problemer ikke kan løses ved hjælp af Hokus Pokus og da han når til den erkendelse, er han nået til et vendepunkt i sit liv... Produktion: Maipo Film i samarbejde med bl.a. A Film og DR.

08:40  

Mini MGP 2017 - Værkstedet (9)
Mini MGP 2017 - Værkstedet (9) Mangler dine rullinger ører, men ved du ikke, hvordan du skal lave dem, så kig endelig med, for i dag vil Silja invitere dig indenfor i sit Værksted for at vise dig, hvordan du kan lave dem. Hun skal heldigvis ikke gøre det alene - hun får nemlig besøg af to skønne børn, der vil hjælpe hende med det.

 
DR1

09:10  

Hammerslag (4:10)
Hammerslag (4:10) Hammerslag starter aftenens program lige midt i Grenå, hvor hold øst og vest skal gætte prisen på et charmerende gammelt byhus fra 1895. Herefter går turen vestpå til satellitbyen Assentoft lidt udenfor Randers, hvor vært Christian Degn ud over husoplysninger også kan byde ind med randrusiansk dialektservice. Aftenen sluttes af i et "rigtigt" sommerhus med havudsigt fra terrassen og en charmerende gammeldags alkove i stuen - et sommerhus, som især én af mæglerne falder pladask for. Vært: Christian Degn

09:54  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

10:00  

Afrikas dyr - de planteædende giganter (1:5)
Afrikas dyr - de planteædende giganter (1:5) Elefanter, næsehorn og flodheste er verdens største pattedyr på landjorden. De er meget forskellige og tilhører ikke samme dyrefamilie, men de deler et karaktertræk: de er planteædende, men ikke drøvtyggere, og mens drøvtyggerne har udviklet deres specielle fordøjelsessystem til bestemte fødearter, har de andre overlevet ved stort set at kunne æde hvad som helst.

10:50  

Havet omkring New Zealand (4:6)
Havet omkring New Zealand (4:6) Halvøen Kaikoura på østkysten af Sydøen er hjemsted for nogle af verdens mest akrobatiske dolfinarter, robuste pelssælsunger og en stor gruppe kiwimåger.

11:35  

Hun så et mord (44)
Hun så et mord (44) Jessica er i New Orleans under det berømte Mardi Gras-karneval. Blandt de mange udklædte festaber i byens gader bliver en mand slået ihjel. Jessicas fætter Calhoun bliver mistænkt for mordet. Jessica er naturligvis sikker på, at han er uskyldig, men kan hun afsløre den rigtige morder?

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

10:05  

Historien om James Brown
Historien om James Brown Portræt af en af det 20. århundredets mest indflydelsesrige musikere, den afro-amerikanske sanger, sangskriver m.m. James Brown (1933-2006). Browns forældre overlod ham til sig selv i en ung alder, og han var i bund og grund 'selvmade' og måtte da også omkring et ungdomsfængsel, før han helligede sig musikken. Ved hjælp af unikke og hidtil ukendte optagelser og fotos følger vi James Browns musikalske rejse fra rhythm and blues til funk, fra hans første hit 'Please, Please, Please' fra 1956 til de legendariske koncerter på Apolloteatret i New York, Olympia i Paris m.m.

DR3

09:55  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mexico Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mexico, der blev centrum for debatten ved det amerikanske valg, da Donald Trump lovede at bygge en mur mellem Mexico og USA. Her får vi i et indblik i, hvorfor godt 1000 mennesker krydser grænsen til USA illegalt hver dag.

10:40  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mozambique
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mozambique Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. På bare fem år har krybskytter myrdet halvdelen af Mozambiques elefanter for deres stødtænder. Grunden er den stigende efterspørgsel på elfenben. Få et indblik i den illegale handel, der nu befinder sig i milliardklassen.

11:25  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Colombia
Ekstrem verden - Ross Kemp i Colombia Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Ross Kemp rejser til Colombia for at undersøge, hvordan narkohandlen truer med at underminere det krigshærgede lands forsøg på at skabe en fredsaftale efter årtiers borgerkrig.

DR K

09:20  

DR K Klassisk: Verdensstjerne får Sonnings musikpris (1:2)
DR K Klassisk: Verdensstjerne får Sonnings musikpris (1:2) Den græske stjerneviolinist Leonidas Kavakos modtog i januar Léonie Sonnings Musikpris 2017 og kvitterede med violinkoncerter af Bach og Berg. DR symfoniorkestret dirigeres af Fabio Luisi.

10:20  

Guldkorn 1970'erne: 1970
Guldkorn 1970'erne: 1970 I 1970 er computeren ved at blive en fast del af danskernes hverdag. Den nye teknologi gør livet lettere, men er også en smule skræmmende. I hjemmene brydes der med det traditionelle familiemønster - og i modeverden vendes tingene helt på hovedet.

10:40  

Historien om den norske kongefamilie (1:7)
Historien om den norske kongefamilie (1:7) Det var kærlighed ved første blik, da de mødte hinanden i 1959, alligevel skulle de gennem ni års kamp med kongen og den norske regering, før de kunne sige ja til hinanden. Historien om kronprins Harald og købmandsdatteren Sonja er et drama fyldt af personlige og politiske dilemmaer. Nordvision fra Norge.

11:40  

Historien om den norske kongefamilie (2:7)
Historien om den norske kongefamilie (2:7) 17. januar 1991 afgik kong Olav V ved døden, og her fortæller kong Harald og prinsesse Astrid om de sidste timer i hans liv. Familiens øvrige medlemmer, politikere og mange nordmænd husker stadig reaktionerne fra tiden lige efter de mistede den populære konge. Nordvision fra Norge.

DR Ultra

09:00  

Lilo & Stitch II
Lilo & Stitch II Stitch, der har været god i noget tid, begynder at opføre sig mærkeligt. Han ødelægger Lilos og hula-skolens konkurrence, hvorfor er Stitch begyndt at gøre onde ting? Hvad skete der i Jumbas laboratorium, da han skabte Stitch? Stitch har en fejl, som Jumba må undersøge og rette op på, så Stitch igen kan blive god.

10:05  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

10:15  

Braceface (41)
Braceface (41) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

10:40  

Braceface (42)
Braceface (42) Tegnefilmserie med dansk tale. Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

11:00  

Alien surfer girls (1)
Alien surfer girls (1) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

11:25  

Alien surfer girls (2)
Alien surfer girls (2) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

11:50  

Alien surfer girls (3)
Alien surfer girls (3) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

DR Ramasjang

09:05  

Mini MGP 2017 - Show (2)
Mini MGP 2017 - Show (2) Store stakke af toiletruller er blevet pyntet og sendt til landet Ramasjang, og nu står Silja og de seje rullinge-artister klar på scenen for allerførste gang for at fyre den af i verdens bedste musik-show 'Mini MGP'. Og DU er med til at bestemme, hvilken af de tre finalister, der skal gå videre til superfinalen.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. I dag kommer Jacob for sent, men Bruno er ligeglad, for han er travlt optaget af en baby, som han har fundet!

09:21  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. Emma på er gæst, og hun vil gerne fortælle Bruno om sit nye sommerhus.

09:35  

F for Får (9)
F for Får (9) Fårrygende animation fra Aardman

09:40  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Jacob Riising hjælper ham fra sidelinjen. I dag har Bruno besøg af Lille Nørderne, som har taget et dyr med, som Bruno skal prøve at gætte.

09:45  

Kasper og Sofie (10)
Kasper og Sofie (10) På sygehuset

10:00  

Sprinter Galore II - Fodbold (4)
Sprinter Galore II - Fodbold (4) Magnus skal spille fodboldkamp, og hans far er meget begejstret, men Magnus har overhovedet ikke lyst. Sprinter sniger sig med for at hjælpe ham, men må en ægte superhelt gerne snyde? Og er det egentlig ikke okay hellere at ville bage kage end at spille fodbold?

10:15  

Sprinter Galore II - Barnevogn (5)
Sprinter Galore II - Barnevogn (5) Viola vil så gerne prøve, hvordan det er at være storesøster, så imens Magnus er med sine forældre ude at købe nye sko, overtaler hun Sprinter til at kravle op i den nye barnevogn, så hun kan køre en tur med ham. Men hvad gør de, da en mystisk mand fra parken pludselig følger efter dem?

10:30  

Tre venner (8)
Tre venner (8) Mor kan ikke tage med Anna til tandlægen, så det bliver Trygve i stedet for. Det er Anna ikke glad for, da hun er lidt bange for at gå til tandlægen, og vil have sin mor med.

10:40  

Nana (2:6)
Nana (2:6) Klemmer Nanas gummistøvler? Eller vil hun bare ikke have dem på? Så hun virkelig to bankrøvere og en børnelokker på vej til skole? Eller er det bare en syg undskyldning? Trolde eksisterer i hvert fald ikke, men det gør politibetjente, og dengang Nanas far gik i skole fortalte han simpelthen sine forældre ALT. Medvirkende: Nana: Barbara Topsøe-Rothenborg. Far: Jesper Christensen. Mor: Katrine Jensenius. Frk.Lind: Ilse Rande. Kontordame: Margrethe Koytu. Kontordame: Anne Marie Helger. Betjent: Hans Henrik Clemensen. Farmor: Gunnvørr Nolsøe. Farfar: Otte Svendsen. M.fl. Manuskript: Per Schultz. Instruktion: Anette Pilmark. Sendt første gang 29.10.88

11:05  

Sprinter Galore (4)
Sprinter Galore (4) Thomas og Kathrine skal ud at handle og lader Magnus og Sprinter være alene hjemme. Sprinter opdager at Magnus kan tisse og er sikker på at det er en superheltekraft, men det mener Magnus ikke det er. De to får igen lavet ballade, så Heino kommer på uanmeldt besøg, men har Magnus nu alligevel en superheltekraft, som han kan bruge til at redde situationen?

11:20  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (8)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (8) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

11:30  

Ramasjang Mysteriet IV (6)
Ramasjang Mysteriet IV (6) Hvem kan dog finde på at stjæle bussemænd? Det er spørgsmålet i dagens udgave af Ramasjang Mysteriet. Der har nemlig været en skurk på spil i lufthavnen i Ramasjang. Flummers glas er blevet stjålet - så nu er det op til Kristian at fange skurken. Heldigvis får han hjælp af minidetektiven Ida Fiona. Husk at se med!

DR1

12:20  

Hun så et mord (45)
Hun så et mord (45) Jessica er på besøg hos sin ven Lloyd Marcus, da han får stjålet et maleri fra sit hus. Kort tid efter bliver Lloyds ene datter fundet myrdet i sin lejlighed. Sporene synes at pege på Lloyd selv, men Jessica kan ikke tro, at hendes gamle ven kunne slå sin egen datter ihjel.

13:05  

Sygeplejerskerne (10)
Sygeplejerskerne (10) På hospitalet håber en ældre mand, at han vil få besøg af sine børn og børnebørn, inden det er for sent. Samtidig er to narkomaner skyld i, at deres søn har fået en svær øjenskade. Alexander er rejst til Schweiz, og Julia føler sig frygtelig ensom. Mens Jonas får et opkald, som gør Malin panikslagen.

13:50  

Kongerigets Klogeste (7:7)
Kongerigets Klogeste (7:7) I aften bliver det afgjort. Vi skal finde hjernen over dem alle. Feltet er indsnævret og fire skarpe finalister står nu tilbage i kampen om at blive Kongerigets Klogeste. De dyster i aften om den ærefulde titel og præmien på 100.000 kroner. Og det bliver ingen let sejr. For konkurrencen spidser til, når finalisterne bliver testet i hukommelse, matematik, sproglig intelligens og observationsevne. Der kan blive vendt op og ned på stillingen, og der venter mange overraskelser i den store finale. Gæt med derhjemme, og se hvem der løber med trofæet i sæsonens sidste afsnit af Kongerigets Klogeste.

14:45  

Asterix & Obelix og briterne
Asterix & Obelix og briterne Den romerske kejser Cæsar vender sit erobringslystne blik mod en sær og mystisk ø kaldet Britannien. Heldigvis hører briternes dronning om en lille gallisk landsby, der på mirakuløs vis holder stand mod romerne. Hun sender bud efter hjælp, og snart krydser de gæve gallere Asterix og Obelix Den Engelske Kanal for at dele øretæver ud til Cæsars tropper. Obélix: Gérard Depardieu/Peter Aude. Astérix: Edouard Baer/Jesper Asholt. Cordelia: Catherine Deneuve/Solbjørg Højfeldt. Instruktion: Laurent Tirard.

DR2
DR3

12:10  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien
Ekstrem verden - Ross Kemp i Syrien Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. I Syrien møder Ross Kemp kurdiske krigere, der ud over at bekæmpe Islamisk Stat også kæmper for at skabe et land, de kan kalde deres eget.

12:55  

Verdens vildeste vejr - vind
Verdens vildeste vejr - vind Top Gear-værten Richard Hammond undersøger, hvor og hvad der skaber verdens vindsystemer. Han besøger et af jordens mest stomomsuste steder, spadserer ind i øjet af menneskeskabt tornado og laver selv en ti meter høj hvirvelvind - af ild!

13:45  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

14:25  

The Late Show med Stephen Colbert
The Late Show med Stephen Colbert Bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

12:40  

Så gIKK
Så gIKK Sendt første gang 1982

13:10  

Så gIKK.
Så gIKK. Sendt første gang 1982

13:40  

Madsen & Co. (19:32)
Madsen & Co. (19:32) Dansk komedieserie fra 1998 Chef og chef imellem. Mens Line er ved at gøre sig klar til stort bal på skolen, for- bereder Mogens sig til 1. maj - demonstration og belærer børnene om solidaritet mellem arbejdere. Men så bliver Mogens stedfortræder for chefen i en uge. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

14:05  

Madsen & Co. (20:32)
Madsen & Co. (20:32) Kissers café. Kisser har fødselsdag, og alle er i gang med forberedelserne. Jørgen har i lang tid arbejdet på sin egen hjemmelavede gave, som Kisser reagerer helt anderledes på, end han havde ventet. Jørgen er be- kymret, men Mogens er klar med gode råd. Samtidig har Kisser fået en god idé og har brug for hjælp. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Jørgen: Peter Gilsfort. Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Bearbejdelse: John Stefan Olsen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

14:30  

Dronning til alle tider (1:6)
Dronning til alle tider (1:6) En dokumentarserie om H.M. Dronning Ingrid i seks afsnit. H.M. Dronning Ingrid som barn. Første afsnit handler om perioden 1910 til 1920 og fortæller om, hvordan Bernadottefamilien kommer på tronen i Sverige og hvordan den lille prinsesse, der senere bliver Danmarks dronning kommer til verden. Dramatiske politiske omvæltninger ude i Europa giver indskrænket magt til de monarkier, der overlever. Også i Skandinavien rystes kongehusene, men på sommerslottet Sofiero oplever lille prinsesse Ingrid kun familielivets idyl. Sendt første gang 1996

DR Ultra

12:15  

Alien surfer girls (4)
Alien surfer girls (4) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

12:35  

Alien surfer girls (5)
Alien surfer girls (5) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

13:00  

Alien surfer girls (6)
Alien surfer girls (6) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

13:25  

Alien surfer girls (7)
Alien surfer girls (7) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

13:50  

Alien surfer girls (8)
Alien surfer girls (8) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

14:15  

Alien surfer girls (9)
Alien surfer girls (9) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

14:40  

Alien surfer girls (10)
Alien surfer girls (10) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om radiserøveren.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den grådige ræv.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om to fjender.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den hemmelige træhytte.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den vrede kat.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (4)
Rosa fra Rouladegade II (4) Mads har en mormor, som er god til at bage kager. Faktisk er kagerne så gode, at hun sjældent selv når at smage dem, fordi resten af familien spiser det hele. Så nu har Mads besluttet, at mormor skal have sin helt egen kage, fuld af alt det hun allerbedst kan lide. Og findes der nogen, der er bedre til at lave kageoverraskelser end Rosa? Sammen forklæder de sig som skorstensfejere og udspionerer mormor, for at finde ud af hvordan kagen skal være.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (21) Spisekammeret

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (22) Løsesummen

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (23) Fanget i landsbyen

14:05  

Motor Mille og Børnebanden (10)
Motor Mille og Børnebanden (10) Den Sure Mand i det store hus har taget målene fra fodboldbanen, og han laver dem om til havemøbler. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få fodboldmålene tilbage.

14:30  

Der var engang...
Der var engang... Dansk tegnefilm. Trommeslagerens kone ønskede sig så inderligt et barn - og en dag fødte hun en dreng: Peter blev han døbt, men alle kaldte ham Guldskat. Hans store drøm var at blive en berømt trommeslager, men se, hvad der så skete .............

DR1

16:30  

Den store bagedyst (3:9)
Den store bagedyst (3:9) De ni deltagere får i aften chancen for at vise, at de kan bage kager, der er 'totally awesome' og helt 'over the top'. Temaet er nemlig amerikanske kager, så bageteltet flyder med popcorn, bacon og peanut butter. I favoritudfordringen har to deltagere valgt at udforme deres amerikanske kageslikkepinde som Donald Trump, mens mesterværket byder på frihedsgudinden og et football stadion - som kage. I den hemmelige udfordring må deltagerne trække i kittel og beskyttelsesbriller for at klare den drilske bageudfordring.

17:30  

Alle mod 1
Alle mod 1 Alle mod 1 er quizzen, hvor det uforudsigelige sker og intet er givet på forhånd. Her dyster en modig dansker mod hele resten af Danmark og det er kun med viden, mod og held, at deltageren kan tage sejren hjem. Til at opmuntre aftenens deltager og eventuelt give et godt råd sidder Bubber og Rasmus Brohave klar. I studiet styrer Mads Steffensen løjerne med rolig og sikker hånd mens Joakim Ingversen lægger krop til de vilde, våde og kolde eksperimenter udenfor.

DR2

15:00  

Temalørdag: Insekter på menuen
Temalørdag: Insekter på menuen Et gastronomisk eventyr med Nordic Food Lab Insekter som mad, er et af tidens hotte samtaleemner. Nordic Food Lab sender et hold kokke og researchere verden rundt for at lære af de mennesker, der allerede spiser insekter. Ben, Josh og Roberto undersøger, dyrker, tilbereder og smager insekter i blandt andet Australien, Mexico, Kenya og Japan sammen med de lokale. Det fører dem til mange store spørgsmål. Hvem vil rent faktisk få glæde af, at insekter bliver en integreret del af fødevareindustrien? Afspejler idéen om spiselige insekter vores ødelagte fødevaresystemer, eller er det netop løsningen? Instruktion: Andreas Johnsen

16:15  

Temalørdag: Fremtidens mad
Temalørdag: Fremtidens mad Kød belaster klimaet og er en ineffektiv måde at få næring på. Så hvis der skal være mad nok i fremtiden, er der ingen vej uden om at finde nye proteinkilder. For Danmarks kødspiser nr. 1, gourmetkokken og stenaldermanden Thomas Rode, er tang, planteprotein og orme en trist erstatning for hans elskede kød. Så han opsøger forskere, der laver mad af melorme, bilaver og hanekamme, ærteprotein og tang. De må kunne give ham tips og tricks til at få de klamme fødevarer til at ryge ned. Han får også sine kokkevenner til at udvikle fastfood af fremtidens fødevarer. For hvordan smager en hotdog med orme, en tang-wrap og en plantebøf, hvis man får gourmetkokke til at udvikle opskrifterne? Få svaret i dette tema om fremtidens mad.

17:15  

Robin Hood
Robin Hood I det 12. århundredes England anfører den tapre Robin Hood en gruppe mænd, der som fredløse har søgt tilflugt i Sherwood-skoven. Robin og hans kammerater vil ikke finde sig i den tyranniske prins Johns udsugning af en underkuet befolkning, men da det lykkes prins John at lokke Robin med til en bueskydningskonkurrence, bliver han taget til fange. Ved sin fremkomst var filmen den dyreste produktion, Warner Brothers nogensinde havde lavet, bl.a. fordi det var en af de første film, der blev optaget i farver. Sir Robin af Locksley: Errol Flynn. Lady Marian: Olivia de Havilland. Sir Guy af Gisbourne: Basil Rathbone. Instruktion: Michael Curtiz og William Keighley.

DR3

15:05  

Krisministeren (3:10)
Krisministeren (3:10) Hævnporno er bare ikke i orden, mener Kris. Og han starter en kampagne imod det. En kampagne som, så at sige, rammer ham selv i røven. Han får også besøg af en lækker feminist.

15:20  

Romaerne Kommer (1:4)
Romaerne Kommer (1:4) De fyldte meget i medierne hen over foråret og sommeren. De er det mest udskældte, berygtede og sagnomspundne folkefærd i Europa, og det er stort set blevet tilladt at hade dem - de er minoriteternes minoritet, og de har været på en konstant rejse igennem flere hundrede år. Romaerne har levet i skyggerne og aldrig stukket hovedet frem, med mindre det var højst nødvendigt. Nu har DR3, igennem 10 måneder, helt unikt, fået indblik i en lille flok danske romaers liv - Et liv de har været vant til at holde skjult, fordi det altid har været den uskrevne regel i roma-miljøet og en absolut nødvendighed for at overleve i samfund fyldt med fordomme og had. De er den mest udskældte og berygtede befolkningsgruppe i Danmark. Romaerne er derfor vant til at leve i rampelysets skygge. Men nu står en håndfuld danske romaer for første gang frem og viser os deres liv og fortæller deres historie. I afsnit 1 skal Lelo spille koncert i Sverige, og Suell arrangerer VM i gadefodbold, hvor han også selv stiller op og skal spille mod sidste års verdensmester.

15:50  

Kæft, trit og uniform (1:4)
Kæft, trit og uniform (1:4) Anton, Sebastian, Emil, Mohammad og Daniel har valgt at bruge deres sommerferie på at gennemføre en personlig mission: De dropper deres PlayStation, kæreste, venner og familie til fordel for kæft, trit og retning på en militærlejr på Bornholm. Mens adrenalinen pumper, kæmper drengene med at finde en ny retning i livet.

16:20  

Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4)
Gina Jaqueline - en sugardaters fortælling (3:4) Gina dater rige mænd, og det er meningen at hun bare skal nyde forkælelsen uden konsekvenser, men nu er hun blevet forelsket i sin ene sugardaddy. Samtidig er en anden blevet forelsket i hende, og han har inviteret hende til sin 40 års fødselsdag med familie og venner. Det var ikke en del af Ginas plan at miste kontrollen... DR3 har fulgt Gina i ni måneder.

16:50  

Gulddreng vs. Malte (4:4)
Gulddreng vs. Malte (4:4) Hele Danmark kender Gulddreng, men vi har endnu ikke mødt Malte - manden bag solbrillerne, den eksotiske accent og de kække bemærkninger. Det er lykkedes Malte og holdet bag at holde tæt og ikke lade nogle medier komme tæt på. For første gang får vi deres historie. Hvordan blev Gulddreng til? Hvordan er det at være i orkanens øje og samtidig hele tiden i karakter? Og hvad skal der ske i fremtiden med Gulddreng? Kan Malte mon nogensinde slippe ud af Gulddrengs skygge? Vi følger Malte mens Gulddreng bliver fundet på og udviklet til at blive et af de største danske popfænomener i nyere tid og samtidig infiltrere og overtage Maltes eget liv.

17:25  

Mamas Boy
Mamas Boy Jeffrey er 29 år og bor stadig hjemme hos sin mor. Han ser ikke nogen grund til at flytte hjemmefra, indtil den dag hans mor møder motivationscoachen Mert. Snart flytter Mert ind, og det vil Jeffrey ikke tolerere. Så han allierer sig med den aspirerende singer-songwriter Nora, som er ret vild med Jeffrey. Da krigen mellem Mert og Jeffrey eskalerer, sker der noget uventet - Jeffrey opdager, at han er ved at blive voksen. Jeffrey: Jon Heder. Jan: Diane Keaton. Mert: Jeff Daniels. Instruktion: Tim Hamilton.

DR K

15:00  

Dronning til alle tider (2:6)
Dronning til alle tider (2:6) En dokumentarserie om Dronning Ingrid i seks afsnit. Dronning Ingrid som brud. I dette afsnit, der handler om perioden 1920 til 1935, ser vi hvordan, den lille pige bliver den kønne og moderigtige svenske prinsesse Ingrid, som møder den danske kronprins Frederik. Deres bryllup bliver et rigtigt eventyrbryllup og slår venskabet mellem Danmark og Sverige fast. Sendt første gang 1996

15:30  

Kongehuset (1:10)
Kongehuset (1:10) -Nytår med brækkede ribben- Seriens første afsnit skildrer nytårstravlheden, når Dronningen skal beværte flere tusinde gæster ved de tre nytårskure for rigets fremmeste mænd og kvinder. Det er indledningen til 12 travle måneder for de ansatte, der har deres daglige gang på Amalienborg og de øvrige slotte, hvor Dronningen opholder sig i løbet af året. Kongehusets ansatte bliver længe i deres job. Her er ofte både 30 og 40 års jubilæer, og følelsen af at være del af en meget gammel tradition betyder meget for dem. Ceremonierne, rejserne, og den megen flytten rundt mellem slottene skaber sammen med jule- og nytårsvagterne en stemning, der ikke findes lige på nogen anden arbejdsplads i Danmark. Sendt første gang 1.10.02

16:00  

Kongehuset (2:10)
Kongehuset (2:10) -Fødselsdag på slottet- I andet afsnit af DR¹s store serie om livet i det danske Kongehus er vi med til dronningens fødselsdag, hvor hele den kongelige familie er samlet bag balkonen på Amalienborg Slot. Mens slotspladsen fyldes med flag og lykønskende danskere, leger lille prins Nikolai med onkel Frederik oppe i Riddersalen. Da Nikolai senere skal med ud på balkonen, må der fire sæt kongelige hænder til at give ham jakken på. Sendt første gang 8.10.02

16:30  

Een gang strømer... (1:6)
Een gang strømer... (1:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Sten Dahl og hans specialgruppe har en klar fornemmelse af, at noget stort er under opsejling. Karl Jørgensens datter Lis trues på livet. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio.

17:35  

Een gang strømer... (2:6)
Een gang strømer... (2:6) Dansk krimiserie fra 1987 om jagten på forbrydere og bagmænd i 80'ernes Danmark. Frank og Hassan er flygtet fra fængslet. Poul Bremer er ved at komme i vanskeligheder og Karl Jørgensen prøver at hjælpe datteren Lis. Karl Jørgensen: Jens Okking. Sten Dahl: Jens Arentzen. Lis Jørgensen: Suzette Kempf. Kaj Skov: Leif Skriver. Frank Skov: Martin Rode. Therese Arnberg: Jannie Faurschou. Monica Rodin: Kirsten Cenius. Anita Rasmussen: Anne Marie Helger. Poul Bremer: Henrik Larsen. Benedicte Bremer: Lotte Tarp. John Sparking: Torben Jensen. Manuskript: Flemming Quist Møller og Anders Refn. Instruktion: Anders Refn. Filmfotograf: Mikael Salomon. Musik: Kasper Winding. Produceret af Nordisk Film for Danmarks Radio. Sendt første gang 14. nov. 1987.

DR Ultra

15:05  

Alien surfer girls (11)
Alien surfer girls (11) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

15:30  

Alien surfer girls (12)
Alien surfer girls (12) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

15:50  

Alien surfer girls (13)
Alien surfer girls (13) Zoey og Kiki ligner måske umiddelbart almindelige teenagepiger - men det er de langt fra! I virkeligheden er de nemlig rumvæsner fra planeten Lumina, der er nødsaget til at bo i den lille australske kystby Lightning Point, efter de mistede deres rumskib. Zoey og Kiki får dog hurtigt rekrutteret den lokale pige Amber, men det er noget af en opgave, de sætter hende på, for de to rumvæsner ved absolut ingenting om den menneskelige verden!

16:20  

Bella and the Bulldogs I (16)
Bella and the Bulldogs I (16)

16:40  

Bella and the Bulldogs I (17)
Bella and the Bulldogs I (17)

17:05  

Bella and the Bulldogs I (18)
Bella and the Bulldogs I (18)

17:25  

Bella and the Bulldogs I (19)
Bella and the Bulldogs I (19)

17:50  

Bella and the Bulldogs I (20)
Bella and the Bulldogs I (20)

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (63)
Mumitroldene (63) Vinter

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Det mystiske æg

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Mini-ånden i lampen

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Fang et lille kræ

15:40  

Gurli Gris VI (11)
Gurli Gris VI (11) Feriehuset

15:45  

Gurli Gris VI (12)
Gurli Gris VI (12) Ferie i solen

15:50  

Chuggington
Chuggington Vi er futtenørerne

16:00  

Chuggington
Chuggington Fut-elev-holdet

16:10  

Masha og Bjørnen (12)
Masha og Bjørnen (12) Bytte-roller-dag

16:15  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. I dag får far både vand i støvlerne og tæerne i en rottefælde - og så må Emil over i værkstedet!

16:40  

Paw Patrol II (11)
Paw Patrol II (11) Marshall alene hjemme

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (10)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (10) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Magiske Mogens kommer ved et uheld til at trylle et par beskidte underbukser ud af ærmet. Onkel Reje har besluttet sig for at lave verdens længste hop på rulleskøjter i Arizonas ørken, hvor han skal hoppe over 20 lastbiler med flødeboller. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:45  

Motor Mille på cirkustur (4)
Motor Mille på cirkustur (4) Motor Mille har en drøm om at optræde i et cirkus med hendes motorcykel. I Cirkus Kæphøj viser en ethjulet cykel sig at være mindst ligeså udfordrende, og Mille må erkende, at hun er nødt til at øve sig, hvis hun skal lykkes med et nummer i manegen.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Sårbar og sej - forældreløse dyrebørn (1:3)
Sårbar og sej - forældreløse dyrebørn (1:3) At vokse op i naturen er altid en barsk affære, og alle dyrebørn er afhængige af deres forældre til at beskytte og opforstre dem. Men hvordan overlever dyrebørn, hvis de mister deres mor? På dyreinternater i Australien og Cosa Rica møder vi bl.a. den spæde koalabjørn Danny, der kræver pleje døgnet rundt, og det lille dovenfyr Newbie med lungebetændelse, og de mennesker, der har viet deres liv til at redde dem og hjælpe dem tilbage til naturen.

20:00  

Historien om Danmark: Velfærd og kold krig
Historien om Danmark: Velfærd og kold krig Lars Mikkelsen fortæller om anden halvdel af 1900 -tallet. Danmark er midt i 2. verdenskrig og danskerne er begyndt at gøre modstand mod den tyske værnemagt. Men krigen skaber ikke den fred, som alle håber på. For nu begynder en kold krig mellem øst og vest og trusler om atomraketter, død og ødelæggelse. Men det er også en tid med mange nye opfindelser og hvor de mange husmødre får både køleskabe og frysere og hvor drømmen et velfærdsliv med parcelhus og ferie bliver muligt. Sendes med synstolkning på DR1Syn

DR2

19:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang
Tæt på sandheden med Jonatan Spang Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

19:30  

Bertelsen på Shikoku 88 (4:10)
Bertelsen på Shikoku 88 (4:10) Efter at have klatret op til en statue af munken Kobo Daishi på toppen af et bjerg, fortsætter Mikael Bertelsen sin færd. Efter adskillige kilometers vandring under gigantiske træer når han frem til det næste tempel, hvor han møder en munk klædt i safrangult tøj. Munken viser sig at være gift og have børn og har gode råd til pilgrimmen. De to mænd ender med at drikke et glas sake eller to, og der sejles op ad åen.

20:00  

Temalørdag: Forbryder på pension
Temalørdag: Forbryder på pension Der kommer stadigt flere ældre indsatte i de danske fængsler. Men hvem er de kriminelle pensionister og hvorfor ender de gamle bag tremmer? De spørgsmål forsøger den tidligere chef for rejseholdet Bent Isager-Nielsen at få svar på. Han er selv på vej på pension. Vi møder også gamle gangstere med øgenavne som Lonne og Tykke-Bjarne, som forlader fængslet og nu skal tilpasse sig pensionistlivet ude i samfundet. Set i bakspejlet, fortryder de deres kriminelle løbebane og de mange år i fængsel?

DR3

18:55  

DR3 Dok: Standing on Water
DR3 Dok: Standing on Water Standing On Water er historien om danske Casper Steinfath, der har udviklet sig til en af verdens bedste Stand Up Paddle (SUP) surfere. Det er historien om, hvordan passion får en dreng til at trodse sin frygt for vand og finde frem til en verden, hvor surfing bliver til meget mere end blot en leg. For Casper bliver surfing en livsstil der berører sjælen så dybt, at den synes for evigt uadskillelig fra ham. Det er historien om stærke familiebånd, broderskab og opblomstringen af et dansk surf community i Cold Hawaii, Klitmøller - udkantsdanmark. Det hele skildres på en rejse, hvor vi følger Casper fra de første skridt, op gennem ungdommen, frem til voksenlivet og til en karriere som international stjerne og professionel SUP surfer.

20:00  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Graham Norton får besøg af skuespillerne Kate Winslet og Idris Elba, der spiller over for hinanden i adventure-dramaet 'The Mountain Between Us'. Også komikeren Chris Rock tager plads i Grahams sofa, og så optræder den tidligere Oasis-sanger Liam Gallagher med sin nye single, For What It's Worth.

DR K

18:30  

Huset på Christianshavn (66)
Huset på Christianshavn (66) "Larsens arv". Manuskript: Henning Bahs. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. I øvrigt medvirker: Karl Stegger, John Hahn-Petersen, Knud Hilding, Søren Rode, Finn Nielsen og Ove Verner Hansen. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 25.okt.1975.

19:05  

Huset på Christianshavn (67)
Huset på Christianshavn (67) "Tyv over tyv". Manuskript: Jens Louis Petersen. Instruktion: Tom Hedegaard. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Larsen: Ove Sprogøe. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. William: Jes Holtsø. I øvrigt medvirker: Pouel Kern, Olaf_Nielsen, Bertel Lauring, Søren Steen, Finn Nielsen og Ernst Meyer. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 1.maj 1976.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen 19. søndag efter trinitatis fortæller Johannes Møllehave om salmen "Hvorledes skal jeg møde", og om hvorfor korsfæstelsen altid fandt sted uden for bymuren. Sct. Pauls Cantori synger i Vor Frue Kirke i Århus, dirigeret af Thomas Kristian Nielsen.

19:55  

Dagens sang: Dansevisen
Dagens sang: Dansevisen - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Jeg hører stemmer - skuespil fra Det Kgl. Teater
Jeg hører stemmer - skuespil fra Det Kgl. Teater Terror i København. Muhammedtegninger. Islam. Ytringsfrihed. Verden omkring os brager. Men hvad er det, der afgør, hvem vi er og hvad vi mener. Forestillingen "Jeg hører stemmer" fra Lille Scene i Skuespilhuset er den dansk-egyptiske multikunstner Zaki Youssefs personlige fortælling om at være splittet mellem to nationale tilhørsforhold i en verden, hvor en retorik om dem og os præger den offentlige debat.

DR Ultra

18:10  

Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148)
Klassen - Alt for meget drama - del 2 (148) Josefine indser, at hun har et problem, og tager et drastisk valg som involverer Frederik.

18:20  

Klassen - Alt for meget drama - del 3 (149)
Klassen - Alt for meget drama - del 3 (149) Josefine tror, at hendes problemer er løst, men hendes mor skuffer hende endnu en gang.

18:30  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 1 (150)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 1 (150) Mads og Frederik skal spille mesterskabskamp, men Martine og et par lånte fodboldstøvler gør det vanskeligt.

18:40  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 2 (151)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 2 (151) Mads nægter at aflevere Fredriks fodboldstøvler tilbage og drengenes venskab sættes yderligere på prøve.

18:50  

Klassen - Messi eller Ronaldo? del 3 (152)
Klassen - Messi eller Ronaldo? del 3 (152) Mads er blevet ydmyget af Frederik og nægter at møde op til mesterskabskampen. uden Mads er kampen svær at vinde.

19:00  

Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1)
Bidt, brændt og stukket - Rød skovmyre (1) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han sig angribe af røde skovmyrer.

19:15  

Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2)
Bidt, brændt og stukket - Lægeigle (2) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Han vil se hvad der sker, når han kommer i nærkontakt med dyret. I dette program lader han lægeiglen suge sig fast og blive mæt af hans blod.

19:30  

Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth
Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth Så er Sofie Linde Show tilbage! I sæsonens første program får Sofie besøg af Rasmus Brohave og Kristine Sloth, som er to af Danmarks allerstørste tv-stjerner ... på internettet. Rasmus og Kristine hjælper Sofie med at lave et viralt hit perfekt med bacon, smack cam og kanel. Og stjernereporter Bubber har været på Grønland med Julie Berthelsen. Sådan cirka næsten i hvert fald. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

20:00  

Teen Beach movie
Teen Beach movie Brady og hans kæreste Mack elsker at surfe, men da Macks tante kommer og fortæller, at Mack skal starte på en pigeskole ramler Bradys verden sammen. Den dag Mack skal rejse, beslutter hun sig for at surfe en sidste gang. En magisk bølge fører Mack og Brady ind i en klassisk beach party-film fra 60'erne. Alt er næsten kun fryd og gammen, men det ændrer sig hurtigt til en kamp mod tiden, da Mack og Brady begynder at blive opslugt af filmen.

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Stitch! The Movie
Stitch! The Movie Stitch og hans fjender, Pleakly og Jumba, er nu alle en del af Lilos familie. Men hvad Lilo og Stitch ikke ved er, at Jumba smuglede sine første 625 rumvæseneksperimenter med til Hawaii. Og den onde kaptajn Gantu vil have dem tilbage.

19:30  

Walter og Trofast - På et hængende hår
Walter og Trofast - På et hængende hår På et hængende hår. Modellervoksfilm om det skøre par. Wallace forelsker sig i den gådefulde Ingeborg. Men er hun hans kærlighed værd?

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

Lewis: Intelligent design
Lewis: Intelligent design Richard Seager, professor i biokemi, findes død under sin gamle Jaguar. Dagen før blev han løsladt efter en fængselsdom for hasarderet kørsel, der kostede en ung kvinde livet. Naturligt nok vender Lewis og Hathaway søgelyset mod den unge kvindes søster. Men også Seagers kolleger på universitetet må finde sig i duoens nysgerrige spørgsmål. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Tim Fywell.

22:30  

Kriminalkommissær Barnaby (36): Stemmer fra graven
Kriminalkommissær Barnaby (36): Stemmer fra graven "Stemmer fra graven". Bedemanden Patrick Pennyman får brug for en af sine kolleger, da han findes myrdet i sin forretning. Det bliver hurtigt klart, at Pennyman var en mand med mange fjender, men hvilken rolle spiller det spiritistiske medium Rosetta Price? Barnaby og Scott går på jagt efter svaret. Barnaby: John Nettles. Dan Scott: John Hopkins. Joyce Barnaby: Jane Wymark. Instruktion: Peter Smith.

DR2

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

De superrige gangster-konger
De superrige gangster-konger Nogle af Rumæniens sigøjnermusikere har aldrig haft det bedre. De er nemlig blevet superstjerner med en ny slags musik. Manele er en ny popgenre, der forherliger penge, biler og livet i overhalingsbanen. Den er dog også kontroversiel, fordi den glorificerer gangstere og kriminalitet. Få et indblik i denne nye verden af superrige rumænere.

23:55  

Dødens trækfugle (1:2)
Dødens trækfugle (1:2) En schweizisk ornitolog findes død i en storkerede. Trods det bizarre dødsfald beslutter hans assistent, Jonathan, at gå videre med parrets projekt - nemlig at følge storketrækket til Afrika for at finde ud af, hvorfor så mange af fuglene forsvandt året før. Snart bliver den unge ornitolog hvirvlet ind i et sælsomt mysterium, der trækker et spor af blod gennem Østeuropa og Mellemøsten.

DR3

21:00  

Dark Tide
Dark Tide Kate er hajekspert og svømmer med de frygtede hvidhajer uden at være beskyttet af et metalbur. Da hun en dag er uforsigtig, får det fatale følger. Et år senere opsøges Kate af sin ekskæreste, Jeff. Hun har ikke dykket siden ulykken, men Jeff overtaler hende til at tage ud på havet igen. En rigmand vil betale en formue for at dykke med hvidhajer, og Kates båd sætter kurs mod hajfyldt farvand. Snart sejler båden ind i en voldsom storm... Kate: Halle Berry. Jeff: Olivier Martinez. Brady: Ralph Brown. Instruktion: John Stockwell.

22:45  

Sharknado 4
Sharknado 4 Det er fem år siden, en bølge af haj-tornadoer ramte USA's østkyst med død og ødelæggelse til følge. Den heltemodige surfer Fin og hans familie har overlevet alle angrebene og er flyttet midt ind i landet, så langt væk fra hajer som muligt. Men nu er den gal igen, og snart bliver gigantiske hajer hvirvlet op de mest uventede steder. Fin: Ian Ziering. April: Tara Reid. Gilbert: David Hasselhoff. Instruktion: Anthony C. Ferrante.

DR K

21:30  

Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6)
Danske katastrofer - Flystyrtet ved Dubai (2:6) Tirsdag den 14. marts 1972 er 106 charterturister fra Tjæreborg Rejser på vej hjem fra paradisøen Ceylon. Over det indiske ocean går det galt. Flyet fra Sterling Airways mister orienteringen og styrter til sidst ned i Oman bjergene på den arabiske halvø. I alt 112 mennesker mister livet. Med beretninger fra en tidligere stewardesse og en pårørende, fortæller historikeren Rasmus Dahlberg om den værste danske flykatastrofe nogensinde. Der findes stadig rester efter det voldsomme flystyrt på bjerget nær Dubai.

22:00  

Arven efter William Shakespeare
Arven efter William Shakespeare I anledning af 400 året for William Shakespeares død i 1616 tager kommisær Barnaby, alias skuespilleren John Nettles, os med på en rejse gennem digteren og skuespilforfatterens liv og tid og fortæller om skjalden, der nok forvandlede teatret i London og det engelske sprog, men til sin død forblev en Stratford-mand. John Nettles forlod netop rollen som kommisær Barnaby for at hellige sig arbejdet som Shakespeare-skuespiller.

22:45  

Melancholia
Melancholia Justine og Michael fejrer deres bryllup med en luksuriøs fest hos Justines søster Claire og svoger John. Justine forsvinder gentagne gange fra festen på slottet, men dukker op igen, og virker deprimeret. I mellemtiden er planeten Melancholia på vej mod Jorden. Søstrene reagerer forskelligt på truslen fra rummet - Justine er rolig og afklaret, mens Claire går i panik. "Melancholia" er en psykologisk katastrofefilm om verdens undergang. Medvirkende: Kirsten Dunst, Charlotte Gainsbourg, Kiefer Sutherland, Alexander Skarsgård, Charlotte Rampling, Jesper Christensen, John Hurt, Stellan Skarsgård, Udo Kier m.fl. Manuskript og instruktion: Lars von Trier. Foto: Manuel Claro. Scenograf: Jette Lehmann. Klip: Molly Malene Stensgaard. Musik: Lars von Trier. Stills: Christian Geisnæs. Produktion: Zentropa Entertainments i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ultra

21:35  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:05  

Reservation Road
Reservation Road En tragisk ulykke vender op og ned på to familiers liv. Dwight Arno er på vej for at aflevere sin søn hos sin ekskone, da han kommer til at køre ægteparret Learners søn ihjel. I panik flygter Dwight fra ulykkesstedet uden at give sig til kende. De to fædre er begge dybt påvirkede af tragedien, og begge tvinges til at tage deres livs sværeste beslutning. Ethan Learner: Joaquin Phoenix. Dwight Arno: Mark Ruffalo. Grace Learner: Jennifer Connelly. Instruktion: Terry George.

01:40  

Wallander: Mordbrænderen
Wallander: Mordbrænderen Kurt Wallander har fået konstateret Alzheimers, men gør sit bedste for at holde det skjult for sine omgivelser. Samtidig løslades den unge Tommy Ek efter en dom for flere brandstiftelser. De lokale stoler ikke på ham, og snart rammes egnen da også af flere brande. Men er det Tommy, der er på spil igen? Kurt Wallander: Krister Henriksson.

03:10  

Taggart: Varme ord
Taggart: Varme ord Robin Murray er vært for et populært radio-talkshow, hvor lyttere med psykiske problemer ringer ind for at få gode råd. Et job, som har gjort ham kendt og elsket, men som også har skaffet ham fjender. Da Murrays kone bliver myrdet, formoder Taggart-holdet således, at morderen skal findes blandt hans lyttere - men leder de det rigtige sted? Mike Jardine: James MacPherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Danny Hiller.

DR2

01:25  

Dødens trækfugle (2:2)
Dødens trækfugle (2:2) Den unge ornitolog Jonathan er havnet i et sælsomt mysterium, der trækker et spor af blod fra Europa til Afrika. Jonathan jages af sværtbevæbnede mordere, men beslutter alligevel at fortsætte sin rejse til Congo. Kan han finde nøglen til sin gådefulde fortid og opklare, hvad der skete med hans familie, da han var barn?

03:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

The Whistleblower
The Whistleblower I 1999 udstationeres den unge betjent Kathryn Bolkovac i Bosnien som en del af FN's fredsbevarende mission. Snart opdager hun, at en gruppe FN-ansatte er dybt indblandet i en trafficking-organisation, der systematisk udnytter unge kvinder. Med livet som indsats begynder Kathryn at samle beviser mod sine egne kolleger for at sætte en stopper for de forfærdelige overgreb. Kathryn Bolkovac: Rachel Weisz. Peter Ward: David Strathairn. Jan Van Der Velde: Nikolaj Lie Kaas. Instruktion: Larysa Kondracki.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:55  

Admiral
Admiral Admiral Koltjak er krigshelt fra 1. Verdenskrig og spiller en vigtig rolle i februarrevolutionen i 1917. Efter bolsjevikkernes magtovertagelse senere samme år udbryder der borgerkrig i Rusland, og admiral Koltjak kæmper på de hvides side mod de røde. Men hans skæbne besegles, da han forelsker sig i sin bedste vens hustru, den smukke Anna. Admiral Koltjak: Konstantin Khabenskij. Anna: Jelizaveta Bojarskaja. General Kappel: Sergej Bezrukov. Instruktion: Andrej Kravtjuk.

02:50  

Living Is Easy with Eyes Closed
Living Is Easy with Eyes Closed I 1966 opdager den spanske skolelærer Antonio, at John Lennon skal medvirke i en film i provinsen Almería. I håb om at møde sit store idol pakker Antonio bilen og sætter kurs mod Almería. Undervejs får han selskab af to blaffere: en 16-årig knægt, der er løbet hjemmefra, og en ung, gravid kvinde, der er stukket af fra en klosterskole. Antonio: Javier Cámara. Belén: Natalia de Molina. Juanjo: Francesc Colomer. Instruktion: David Trueba.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
1020033950