Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 26. august 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: lørdag d. 26. august 2017

DR1

00:55  

Fjenden i dybet
Fjenden i dybet I et Rusland i opløsning besætter dele af hæren en base med atomvåben. Den amerikanske ubåd Alabama er måske den eneste mulighed for at forhindre et atomangreb på USA, men før båden modtager klare ordrer, bliver radioforbindelsen afbrudt. Skal Alabama alligevel slå først, med risiko for at starte en atomkrig? Spørgsmålet sender kaptajn Ramsey og hans næstkommanderende, Hunter, på kollisionskurs. Hunter: Denzel Washington. Ramsey: Gene Hackman. Zimmer: Matt Craven. Instruktion: Tony Scott.

02:45  

Sebastian Bergman (4:4): Børnemorderen
Sebastian Bergman (4:4): Børnemorderen Vanjas far dør, mens Sebastian er nødt til at følge med gruppen til Skåne for at opklare en gammel sag. Ludvig Mattisson var kendt for at bortføre og myrde mentalt handicappede børn. Nu er Mattisson selv fundet myrdet. Ikke så langt derfra findes en lille pige død. Kan Mattisson have dræbt pigen, inden han selv blev myrdet? Hvem stod bag mordet på Mattisson? Sebastian Bergman: Rolf Lassgård. Vanja Lithner: Moa Silén. Torkel Höglund: Tomas Laustiola. Instruktion: Leif Magnusson.

04:15  

Hammerslag 2009 (6)
Hammerslag 2009 (6) Vi starter sæsonen med at undersøge om rygterne taler sandt. Kan det virkelig lade sig gøre at købe lejlighed på Frederiksberg igen, selvom man hverken hedder Mærsk eller har vundet i lotto? Peter Ingemann og mæglerne lægger også lige vejen omkring en 60ér villa i Kgs. Lyngby inden de finder aftenens sidste udfordring på en af Danmarks dyreste adresser. Hvad koster mon en luksuslejlighed på Tuborg Boulevard i Hellerup? Sendt første gang 11.08.09

04:40  

Kender du typen? 2012 (16)
Kender du typen? 2012 (16) Kender Du Typen? er på besøg hos en kendt midt i Smilets by, Aarhus. Eksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, hvem der løber ture i skoven, har en hulahopring i arbejdsværelset og forsøger at kontrollere vægten gennem et utal af slankekogebøger. De skal gætte, hvem der godt kan lide at læse poesi, men til gengæld ikke er så vild med tysk schlagermusik. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 28.11.12

05:20  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:25  

Vagn hos kiwierne (6:8)
Vagn hos kiwierne (6:8) En rejse til den anden side af kloden - til New Zealand. Natur og mennesker. Adventure og afstresning. Velfærd og velvilje. Vagn oplever kiwiernes hjemland, New Zealand, i en billig, brugt bil, købt via Internettet. Sendt første gang 23.04.01

05:50  

Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8)
Kyst til kyst - Thy og Han Herred (5:8) I dagens program er vore fem ekspertværter taget til Thy og Han Herred. Havbiolog Anders Drud studerer de gamle havbåde, der er tæt ved at forsvinde fra Danmarks kyster. Biolog og eventyrer Line Friis Frederiksen sætter livet på spil i Vesterhavet, og lader sig suge ned af et revlehul. Historiker Ulrik Langen undersøger, hvordan et skibsforlis blev startskuddet til dansk kystredning, og det kommer Anders Drud til gode, da han kaster sig i vandet og afprøver Kystredningstjenestens metoder. Botaniker Flemming Rune smager på Thy Nationalpark, og geograf Mai Maskell oplever, hvordan havet hvert år æder et stykke af Danmark ved Thyborøn Kanal. Sendt første gang 11.07.11

06:50  

AntikQuizzen
AntikQuizzen Der er finale i AntikQuizzen, hvor deltagerne dyster på viden og priser på alt fra sjove eller sjældne loppefund til klassiske designmøbler og kostbare antikviteter. Ugens tre vindere har hver taget en ny ting med som indgår i konkurrencen, og så skal deltagerne prissætte en flot veteranknallert og prøve kræfter med "Matador-runden". Vært: Louise Sloth Ekspert: Kasper Nielsen

07:20  

Det vilde Spanien - forår
Det vilde Spanien - forår Når solen begynder at titte frem efter vinteren, begynder livet igen. Dyrene vågner af vinterdvalen og får travlt med at bygge reder i trætoppe og huler. Hvad enten der er tale om krybdyr, fugle eller pattedyr, må alle ungerne kæmpe for at overleve i de færste svære dage.

08:10  

Spise med Price egnsretter II (6:6)
Spise med Price egnsretter II (6:6) Campingvognen med James og Adam Price indtager nu den nordligste del af kongeriget. Der skal samles svampe i Rold Skov til en udsøgt økologisk kyllingeret, der skal spises stjerneskud i Hanstholm, fulling i Brønderslev og så udfører brødrene et vaske ægte oste-kup.

08:40  

Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet
Det vilde Mellemøsten -Tyrkiet Tyrkiet er et land fuldt af kontraster. Her er høje bjergmassiver, uendelige højsletter og ubarmhjertige kystområder, og fordi landet ligger, hvor to kontinentalplader støder sammen, er her også jordskælv. Tyrkiet danner bro mellem Europa og Mellemøsten, og selv om 80 procent af landet er barskt, forrevet og klippeklædt er den biologiske mandfoldighed så stor, at landet nærmest er et lille kontinent i sig selv.

DR2

01:25  

En kvinde i skudlinjen (3:5)
En kvinde i skudlinjen (3:5) Nessa Stein kæmper for at skabe fred i Mellemøsten, men nu er hun fanget i et frygteligt dilemma, der har forbindelse til hendes hemmelighedsfulde fortid. Otte år tidligere bliver Nessa og hendes tolk Atika bortført i Gaza. Her udsættes de for rædsler, der kommer til knytte dem til hinanden for altid. Nessa Stein: Maggie Gyllenhaal. Hugh Hayden-Hoyle: Stephen Rea. Ephra Stein: Andrew Buchan. Instruktion: Hugo Blick.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:55  

District 9
District 9 Et slumkvarter i Johannesburg er blevet hjem for rumvæsner, der kom til Jorden for tyve år siden. Menneskene er dog ikke glade for de nye beboere. Embedsmanden Wikus van de Merwe får til opgave at lede tvangsforflyttelsen af rumvæsnerne i det såkaldte District 9. Under flytningen smittes Wikus af en virus, der gradvis forvandler ham selv til et rumvæsen. Wikus Van De Merwe: Sharlto Copley. Grey Bradnam: Jason Cope. Sarah Livingstone: Nathalie Bollt. Instruktion: Neill Blomkamp.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans
Morgengymnastikken: Dancehall, hiphop og diskodans Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette program skal vi lave tre forskellige træninger. Først har vi 'dancehall' med Louise og Barthelot. Dernæst lærer Marvelous Mosell os, hans bedste disko-dansetrin. Afslutningsvis vil Simone lære dig en hiphop dans, sammen med hendes venner Mark og Esben.

06:30  

Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave
Morgengymnastikken: Guns, graviditetstræning og flad mave Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Først skal vi have trænet vores 'guns' af Behruz, dernæst er Line klar med træning, der er velegnet til gravide, og til sidst har vi Selinas træning for at få den flade mave.

DR K

00:35  

Englenes blod
Englenes blod En korleder findes myrdet i en kirke. Politimanden Lionel Kasdan kaster sig over sagen, selv om han egentlig er pensioneret. Samtidig er den iltre Interpol-strømer Frank Salek på sporet af en organisation, der har specialiseret sig i at bortføre børn. Mordet på korlederen viser sig at have forbindelse til hans egen efterforskning, og sammen dykker de to mænd ned i den dystre, gådefulde sag. Lionel Kasdan: Gérard Depardieu. Frank Salek: JoeyStarr. Franz Hartmann: Rüdiger Vogler. Instruktion: Sylvain White.

02:15  

Eddie Redmayne om krigen i kunsten
Eddie Redmayne om krigen i kunsten Den Oscar-vindende skuespiller Eddie Redmayne, der også har læst kunsthistorie, fortæller om krigen som tema i kunsten, og hvordan konflikter til alle tider har været en magtfuld inspiration for kunstnerne. Han udforsker de ikoniske malerier fra Første Verdenskrig, der havde flere kunstnere blandt de indkaldte end nogen anden krig i historien, men møder også nutidige malere, der har skildret vor tids krige i Bosnien, Afghanistan og Syrien.

03:05  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

04:05  

Danske drømme (10:10)
Danske drømme (10:10) Øst- og Vestdanmark bindes endeligt sammen af den faste forbindelse over Storebælt efter 100 års diskussion om projektet. Danskerne frygter de fremmede og er bange for at blive slugt af den store verden. Med endnu et tvivlende ja til EU og en pinsepakke i bagagen går Europas mest tilfredse folk med sindsro ind i det næste århundrede. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

05:05  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Den sømand han må lide
Dagens Sang: Den sømand han må lide - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Gudstjeneste fra Mariager kirke
Gudstjeneste fra Mariager kirke Sognepræst Stine Tougaard er liturg og prædikant 10. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i evangeliet taler kalder templet i Jerusalem for en røverkule. I Mariager kirke er det skik, at menigheden står op under salmesangen der ledes af organist Mikael Ustrup og Klosterkoret. Mariager kirke var oprindeligt bygget som kloster for Birgittinerordnen i sidste halvdel af 1400 tallet. Som en af den tids største kirker i Danmark. Kirken var en lille del af et kloster for både munke og nonner. Klostret er nedlagt i 1700 tallet, men kirken er stadig et imponerende syn. Kirken har skib og to korsarme med store hvælvinger. Herudover er kirken kendt for sit Bernard Aubertin-orgel indsat i 2010. Et orgel med flere tusind piber, bygget efter gamle hævdvundne principper, og uden elektronik af nogen slags.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts Vandfrø

06:25  

Wild Kratts
Wild Kratts Tortuga-opgradering

06:45  

Thunderbirds (5)
Thunderbirds (5) Fireflash

07:10  

Thunderbirds (6)
Thunderbirds (6) Mørklagt

07:30  

Zorro (15)
Zorro (15) Røveri ved højlys dag.

07:55  

Junglebanden
Junglebanden

08:05  

Junglebanden
Junglebanden

08:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Freaktown (48)
Freaktown (48) Knoglerytterne

08:45  

Freaktown (47)
Freaktown (47) Svend og Kenny

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (5)
Babar (5) Badou uden maske

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

06:05  

Sarah og And (13)
Sarah og And (13)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fodbold

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Fugleskræmsel

06:30  

Mumitroldene (20)
Mumitroldene (20) Midsommernat

06:40  

Masha og Bjørnen (20)
Masha og Bjørnen (20) Dansefeber

06:55  

Alfons Åberg (5)
Alfons Åberg (5) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

07:10  

Kasper og Sofie (5)
Kasper og Sofie (5) Lærer trafikregler

07:30  

Thomas og vennerne: Mysteriet på blåbjerget
Thomas og vennerne: Mysteriet på blåbjerget Da der er problemer ved Blåbjergs stenbrud, bliver Thomas sendt af sted for at hjælpe hans venner på de smalle spor. Mens han rangerer opdager han et lille grønt tog, der gemmer sig i tunnellerne. Thomas er fast besluttet på at komme til bunds i mysteriet, men opdager at sandheden er værre end han turde forestille sig. Vil Thomas være i stand til at hjælpe sin nye ven? Eller vil det lille tog blive sendt væk fra Sodor for evigt?

08:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (15) Store sten

08:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (17) Baghold giver bagslag

08:50  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (18) Det usynlige guld

 
DR1

09:30  

Abernes rige - chimpanser
Abernes rige - chimpanser Dybt inde i Tanzanias jungle lever en gruppe chimpanser, som vi kender rigtigt godt, takket være den britiske chimpanseforsker Jane Goodall, der har studeret denne flok igennem mere end fyrre år. Freud er flokkens leder, men hans herredømme er under pres fra hans egen bror Frodo.

10:15  

Superdyrlægen II (1:12)
Superdyrlægen II (1:12) Er dit kæledyr kommet til skade eller er det så sygt, at der ikke er meget håb, så kan et af verdens største og bedste dyrehospitaler, Fitzpatrick Referrals, været dyrets sidste chance. Her står dyrlægen Noel Fitzpatrick i spidsen for 100 sygeplejersker, fysioterapeuter og andre specialister parat til at tage sig af alt fra kaniner med brækkede ben til kræftsyge hunde.

11:00  

Livet på koralrevet (3:3)
Livet på koralrevet (3:3) Great Barrier Reef ud for den australske østkyst er verdens største levende struktur og en af de rigeste og mest komplekse økosystemer på Jorden. Vi følger livet her gennem et år. Både mennesker og dyr på revet forbereder sig til at modstå en orkan, der har kurs mod den nordlige del af Queenslands kyst.

11:55  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

DR2

09:00  

Tidens Tegn
Tidens Tegn Tidens Tegn zoomer ind på døves liv i en hørende verden og fortæller om det, der rører sig i tiden, sætter spørgsmål til debat og skildrer det nære og det sære.

09:50  

Lad os prøve igen
Lad os prøve igen En civiliseret skilsmisse. Uden det store drama pakker Phil kufferten og flytter til Boston. Her møder han den tilbageholdende Marilyn, der ikke mener, han er klar til at forelske sig igen. Måske har hun ret, for ekskonen har netop skrevet en sang om sin nyvundne selvstændighed. Som en landeplage forfølger den Phil, mens han forsøger at finde ud af kærligheden, kvinderne og andet besværligt. Phil Potter: Burt Reynolds. Marilyn Holmberg: Jill Clayburgh. Jessica Potter: Candice Bergen. Instruktion: Alan J. Pakula.

11:30  

Deres livs sommer (2:3)
Deres livs sommer (2:3)

DR3

10:00  

Verdens bedste fly - DC-10
Verdens bedste fly - DC-10 Oplev nogle af verdens bedste fly og deres fantastiske mandskab, både piloterne, der flyver dem, og personalet på jorden, der sørger for vedligeholdelse og gør dem klar til take-off. Et af amerikanske McDonnell Douglas' DC-10 fly er blevet ombygget, så det kan bruges som brandslukningsfly i forbindelse med de store skovbrande, der kan hærge i USA.

10:50  

Gift ved første blik USA III (1:15)
Gift ved første blik USA III (1:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter forsøger at sammensætte tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Vil det lykkes at finde tre mulige ægtepar blandt de 20.000 singler, som har ansøgt om at være en del af eksperimentet?

11:35  

Gift ved første blik USA III (2:15)
Gift ved første blik USA III (2:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Nu har de seks singler bare 14 dage til at forberede sig på at de skal giftes med en komplet fremmed.

DR K

09:25  

Kongeriget Norden - den unge generation
Kongeriget Norden - den unge generation De er unge og smukke men bortset fra det, så ligner de næsten almindelige mennesker. Men det er de ikke. De er arvinger til tronen i Danmark, Norge og Sverige, og deres dilemma er næsten uløseligt: De unge prinser og prinsesser vil nemlig også leve et almindeligt liv - men hvor almindeligt må det blive? Spørgsmålet drøftes meget i de nordiske lande op til det norske bryllup mellem kron- prins Haakons og den "helt almindelige" Mette-Marit.

10:25  

Kongeriget Norden
Kongeriget Norden For Gud og fædreland... Dronning Margrethe, Kong Harald af Norge og svenske Carl Gustav er populære monarker, men vejen til succes har været lang og ikke altid ligetil i et samfund, som dybest set slet ikke behøver konger og dronninger. En arv, der skal løftes - en livsopgave, der bliver sværere for hver generation. Sendt første gang 2001.

11:25  

Madsen & Co. (5:32)
Madsen & Co. (5:32) Dansk komedieserie fra 1997 5. eps: Jo mere vi er sammen. Da Mogens hører, at hans svigerforældre kommer på besøg, gør han, hvad han kan, for at slippe hjemmefra - men Susanne truer ham til at blive. Besøget udvikler sig endnu mere problematisk, end de begge havde forestillet sig - for svigerforældrene har en stor nyhed, de har glædet sig til at fortælle. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne Heinrich Dagmar: Birgit Sadolin Ejnar: Henning Moritzen Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

11:50  

Madsen & Co. (6:32)
Madsen & Co. (6:32) 6. eps: Slå et slag for kærligheden Mogens Madsen vil have Max på det lokale ishockeyhold - først og fremmest for at genere en anden far, han ikke kan udstå, og hvis søn er blandt de bedste på holdet. Men Max er ikke noget ishockeytalent - så Mogens Madsen ender med at gribe til virkeligt ufine metoder for at få Max på banen. Mogens kvajer sig også grundigt over for Line, som er blevet forelsket for første gang. Mogens: Peter Schrøder. Susanne: Birgitte Raaberg. Line: Maria Birkkjær. Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen. Kisser: Susanne Heinrich. Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark. Instruktion: Piv Bernth. Oversættelse: Tørk Haxthausen. Scenografi: Bettina Sneum. Musik: James Price.

DR Ultra

09:00  

Khumba
Khumba Animationsfilm med danske stemmer. Khumba er en ung zebra, der er født med kun striber på halvdelen af kroppen. Han bliver udstødt af sin overtroiske flok, der beskylder ham for at være årsagen til den tørke, der på mystisk vis har ramt landet. Sammen med en kæk gnu og en flamboyant struds, begiver Khumba sig ud på en vovet mission hen over Karoo-ørkenen, for at finde det sagnomspundne vandhul, hvor de første zebraer fik deres striber. På vejen møder det umage hold en lang række spændende udfordringer og farverige karakterer - men før Khumba kan blive genforenet med sin flok, må han først stå ansigt til ansigt med den grumme leopard, i det store opgør på savannen.

10:15  

Store Nørd: Æggekanon
Store Nørd: Æggekanon NØRDerne skal lave et vildt forsvarssystem, så ingen kan komme ind i deres togvogn. Så med en kasse airbags og 4 kasser æg udvikler Kåre og Emil en klam æggekanon. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

10:35  

Store Nørd: Isbåd
Store Nørd: Isbåd Isen har lagt sig over NØRDernes togvogn. Så Kåre og Emil skærer klingerne af deres skøjter og laver en vild isbåd til at køre over søen! Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

10:55  

Ultra Nas (9)
Ultra Nas (9) Philip har slået hovedet i skolegården og er derfor kommer på skadestuen. Vi følger med. I studiet kigger Kåre og Emil på stemmebåndet og forklarer, hvordan det fungerer. Og så skal vi se, hvad der sker, når Emil kommer til at fryse rigtig meget.

11:20  

KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3)
KreaKampen - FORM: Vis hvad I kan forme (1:3) Så starter jagten på nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har udvalgt 4 fingernemme deltagere, der henover tre dage skal dyste i skills og kreativitet - og i sidste ende om at blive vinder af Kreakampen. Denne gang dystes der i kategorien FORM, og deltagerne har glædet sig meget til at vise, hvor fantastisk dygtige de er til at forme i clay.

11:50  

KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3)
KreaKampen - FORM: Deltagerne får stor udfordring (2:3) Sofie står igen klar til at byde vores fire forme-glade deltagere velkommen til endnu en dag i clay og modellervoksens tegn i Kreakampen. Deltagerne skal igen konkurrere om at imponere deres coach og dommer Nana Torp allermest, og i dag er det Nana, der stiller opgaven - deltagerne skal derfor holde tungen lige i munden for at løse opgaven, der dykker ned i noget, som Nana er mester i at lave.

DR Ramasjang

09:00  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (19) Fyrstelig flyvetur

09:20  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Emil er god til at gå på auktion. Han køber de mærkeligste ting, men alle viser de sig at være meget praktiske.

09:45  

Kasper og Sofie (6)
Kasper og Sofie (6) På fisketur

10:00  

Pax' jordiske eventyr III (1:10)
Pax' jordiske eventyr III (1:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax besøge en brandstation, hvor hun slukker brande, smager lækre kager og driver den sure Tante til vanvid.

10:15  

Pax' jordiske eventyr III (2:10)
Pax' jordiske eventyr III (2:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som præst i en kirke. Hun ringer med kirkeklokken, er offer for en snedig kirketyv, spiller orgel, får biskoppen til at danse - og driver den sure Tante til vanvid.

10:30  

Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8)
Far, mor og bjørn - Bjørnefødselsdag (8:8) Signe og Anders kan ikke forstå, at Bruno er så trist. Det viser sig, at han har fødselsdag, men det vidste de ikke - så nu får de travlt med at arrangere en ordentlig fest med kagebjørn og gæster - og måske en fødselsdagssang. Medvirkende: Signe Lindkvist, Anders Lund Madsen, Rasmus Bjerg, Bodil Jørgensen, Gepetto v/Jacob Rising, Karsten Andersen og Martin Sælan. Manus og instruktion: Wikke og Rasmussen.

11:00  

Ramajetterne III (10)
Ramajetterne III (10) Der er dårlig stemning i Ramasjang Lufthavn. Sus har fået ansvaret for at lave en sikkerhedsvideo. Men Øvst, Finn Falk og Flummer er misundelige og nedlægger arbejdet. Pludselig tager videoproduktionen en uventet drejning.

11:15  

Quizdyrene - Kaninen Camilla
Quizdyrene - Kaninen Camilla Kaninen Camilla bor trygt og godt i et hyggeligt kaninbur ved siden af sine gode kanin-naboer. Men i dag har hun vovet sig ud af buret for at quizze med Stefan og måske vinde en flot præmie. Da Camilla trækker kategorien "rovdyr" bliver hun ret nervøs. Hun har også lidt problemer med nogle af spørgsmålene om de farlige dyr undervejs. Men hun vover alligevel pelsen, spidser kanin-ørerne og klarer sig gennem de fem spørgsmål med lidt hjælp fra kaninvennerne.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (4)
Ramasjang Mysteriet III (4) Hvor er Bendix' bazooka? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Generation XL (2:7)
Generation XL (2:7) I en ny reportageserie følger vi i et år fem børn og deres familier i kampen mod kiloene og hen mod et sundere liv. I programmet møder vi 11-årige Lukas, som er svært overvægtig og startet i behandling på overvægtsklinikken i Horsens. Nu skal Lukas og familien leve op til en række leveregler, for at han kan tabe sig. Blandt andet fik Lukas og familien besked på at tømme deres slikskab, men her en uge efter samtalen, er der igen slik i skabet, og Lukas har faktisk helt overvejet at droppe ud af behandlingen. 12-årige Laura og 14-årige Gudmund møder ekspert i overvægt, børnelæge Jens-Christian Holm, for første gang. Gudmund får at vide, at hans enorme skærmforbrug skal sættes kraftigt ned, og Kristine på 11 år får gode nyheder, da hun er til sit første vægttjek på sygehuset i Holbæk.

12:45  

Hun så et mord (29)
Hun så et mord (29) Jessicas veninde Franchesca Lodge er bogstaveligt talt ved at blive drevet til vanvid i sit enorme hus. Kan Jessica opklare, hvad der foregår?

13:30  

Hun så et mord (30)
Hun så et mord (30) Jessica opholder sig i et idyllisk ferieområde, da hun bliver vidne til et mord. Politiet arresterer hurtigt en mistænkt, men Jessica er ikke sikker på, at de har fat i den rette.

14:15  

Sygeplejerskerne (2)
Sygeplejerskerne (2) De fire sygeplejersker Iris, Carina, Julia og Malin arbejder på en skadestue i Stockholm, hvor de kæmper for at redde liv med resten af personalet. Malin får travlt, da en pige, der viser symptomer på forgiftning, bliver indlagt. Imens befinder Julia sig midt i et trekantsdrama, da en beruset kvinde, kvindens mand og kvindens elsker har brug for pleje efter et slagsmål.

DR2

13:00  

Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona De unge amerikanere Vicky og Cristina er på ferie i Barcelona. Her møder de den charmerende kunstnerboheme Juan Antonio, der uden omsvøb tilbyder både sightseeing og sex. Cristina lader sig hurtigt friste, og langsomt tør også den forsigtige Vicky op. Vicky og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, der kulminerer, da Juan Antonios ekskone gør sin dramatiske entré. Vicky: Rebecca Hall. Cristina: Scarlett Johansson. Juan Antonio: Javier Bardem. Maria Elena: Penélope Cruz. Instruktion: Woody Allen.

14:30  

Badehoteller - Melsted
Badehoteller - Melsted Dansk reportage fra 2010 I mere end hundrede år har badehotellerne haft en næsten magisk tiltrækning på os. I første række ligger de og lokker med løfter om forkælelse, nydelse og romantik. Anne Hjernø og Anders Agger besøger fire fantastiske badehoteller og fortæller historierne om dengang, nu og håbet for fremtiden. Og så laver Anne og badehotellernes passionerede kokke mad, der smager af dansk sommer, når den er bedst. Melsted Badehotel ligger på en klippekant - helt ud til Østersøen. Selv i strålende solskin hviler en skygge over det smukke, totalt renoverede hotel, for lokalbefolkningen finder hotellet for fint og for dyrt. Hotellets ejer er tæt på at opgive sin livsdrøm, men gør et sidste ihærdigt forsøg på at forsone sig med de lokale. Sendt første gang 14.08.10

DR3

13:00  

Gift ved første blik USA III (3:15)
Gift ved første blik USA III (3:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Siger alle seks singler ja til deres ægtefælle, når de møder ham/hende for første gang her?

13:40  

Gift ved første blik USA III (4:15)
Gift ved første blik USA III (4:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene har sagt ja til hinanden, mødt hinandens familier og fejret den store dag. Nu venter bryllupsnatten, hvor de for første gang skal dele seng med hinanden.

14:20  

Ice Road Truckers X (10:10)
Ice Road Truckers X (10:10) To måneder om året sætter en gruppe modige lastbilchauffører livet på spil for at transportere livsnødvendige forsyninger til Canadas afsidesliggende yderområder. Turen går over frosne søer og gennem enorme snemængder. Men ikke nok med det, så er der hård konkurrence mellem chaufførerne.

DR K

12:15  

Den gode, den onde og den Virk'li sjove
Den gode, den onde og den Virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1990.

12:50  

Den gode, den onde og den virk'li sjove
Den gode, den onde og den virk'li sjove Den gode, den onde og den virk'li sjove med Kirsten Lehfeldt, Lise Ringheim, Peter Hesse Overgaard, Ulf Pilgaard og Peter Schrøder. Sendt første gang 1991.

13:25  

Her er dit liv - Ulf Pilgaard
Her er dit liv - Ulf Pilgaard Camilla Miehe-Renard kidnapper en spændende person og bringer ham - eller hende - til det direkte program i TV-Byen. Her møder aftenens hovedperson sit liv - gamle skolekammerater, venner, familie eller kolleger dukker overraskende op. Det hele har været planlagt gennem måneder. Kun hovedpersonen ved intet i forvejen. Fra 1999

14:40  

Mig og Elvis (2:2)
Mig og Elvis (2:2) Oplev Finn Nørbygaard og Elvis i deres forrygende sceneshow. Producer: Trine Fensmark. Sendt første gang 10. april 1998.

DR Ultra

12:20  

KreaKampen - FORM: Finale (3:3)
KreaKampen - FORM: Finale (3:3) Så er der dømt finale-dag for de fire FORM-deltagere. Vi er nemlig nået til dag 3, hvor deltagerne skal udfordres til det yderste i at forme det bedste, de har lært - og deres talenter bliver virkelig sat på prøve, når Nana afslører dagens udfordring. Hvem gør det bedst, og løber i sidste ende med den eftertragtede Kreakampen-pokal og kan kalde sig vinder af Kreakampen i kategorien FORM?

12:50  

Designpigerne - Outfit of the Day (1)
Designpigerne - Outfit of the Day (1) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et festival look til en kendt youtuber.

13:05  

Designpigerne - Outfit of the Day (2)
Designpigerne - Outfit of the Day (2) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et rød-løber outfit til en skuespillerinde.

13:20  

Sleepover - Frilandsmuseet
Sleepover - Frilandsmuseet Tre bedste veninder, der elsker at opleve nye ting sammen, holder sleep overs steder, man normalt ikke kan overnatte. Undervejs lærer de nye ting om sig selv og hinanden. I dette afsnit af Sleepover bliver de tre veninder sat tilbage i tiden, da de tre overnatter på Frilandsmuseet. Her skal de blandt andet skal sove med halmdyne og selv plukke grønkål til aftensmaden.

13:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Skygge: Den sorte jaguar

13:55  

Wild Kratts
Wild Kratts Kunsten at røre en kolibri

14:15  

Zorro (5)
Zorro (5) Mesteren.

14:35  

Zorro (6)
Zorro (6) Kanonerne fra Monterey.

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om katten og rotten.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om de forsvundne gange.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om jagten på hasselnødderne.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den ødelagte seng.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om ham der slap væk.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (10)
Rosa fra Rouladegade II (10) Josefine bor i det samme hus som sin mormor. Det er rigtig hyggeligt, for så kan hun smutte på besøg, spise slik og hjælpe mormor i stalden, så tit hun har lyst. I dag smutter hun hjem til Rosa, for selv at bede om lidt hjælp, for hun vil nemlig gerne give mormor en overraskelseskage. Sammen forklæder de sig som halmballer og tager på hemmelig kagemission, for at finde ud af hvordan kagen skal være. Men pludselig kommer mormor hjem fra sin ridetur - og så er det heldigt, at Josefine kender alle de gode gemmesteder i huset.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (25) Brevduepost

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1) Erobringen af Sherwood

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (8)
Onkel Rejes Sørøvershow (8) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Johanna, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne lommetørklæde, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Onkel Rejes gamle skolelærer Kannibalen, og se om Johanna og Onkel Reje kan vinde over Kæmpekrabben Ronaldo i sørøverfodbold. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Johan og Gerda har været gift i mange år og elsker hinanden højt. Men da Johan kommer hjem fra markedet og har byttet deres gode hest væk for en pose rådne æbler - hvad siger Gerda så?

DR1

15:00  

De fem på nye eventyr
De fem på nye eventyr De 5 eventyrere Georg, Julian, Dick, Anne og hunden Timmy feriehygger på en tropisk ø, da de opdager et mystisk halssmykke i et gammelt skibsvrag. Den lokale fiskerpige, Joe, er overbevist om, at smykket kan vise vej til en gammel forsvunden piratskat. De 5 går på jagt, men de er ikke de eneste, der er interesserede i skatten og med skumle typer lige i hælene begiver vennerne sig ud på den vildeste skattejagt.

16:30  

Kongerigets Klogeste (1:7)
Kongerigets Klogeste (1:7) Vidste du, at børns hjerneudvikling bliver øget, hvis man læser højt for dem og taler med dem hver dag? Deltagerne i aftenens afsnit af Kongerigets Klogeste må alle have fået læst en masse bøger højt, da de var små, for de er blandt de klogeste i kongeriget. Mød patologen Lisa, der elsker brætspil, den journaliststuderende Emil, med en skarp hukommelse, handymanden Harry, der er teknisk supporter hos Vestas og triatleten Anders, som studerer til lærer. Vært Mads Steffensen guider deltagerne ud i alt fra matematiske udregninger med Margrethe Vestager til et sprogligt vendespil og en forvirrende logikquiz. Både børn og voksne kan gætte med hjemme i stuerne, når kampen om at blive Kongerigets Klogeste fortsætter.

17:30  

Alle mod 1
Alle mod 1 "Alle mod 1" er endelig tilbage. Mads Steffensen holder styr på løjerne i DR1s vilde fredagsunderholdning for hele familien, hvor en kvik og modig deltager i studiet skal konkurrere mod hele Danmark om op til 100.000 kroner. Joakim Ingversen bliver igen udsat for alverdens vanvittige ting, så vi kan finde ud af om det er deltageren i studiet eller alle seerne i gennemsnit, der er bedst til at gætte. Hvis du vil spille med og have en chance for at vinde, så skal du downloade "Alle mod 1"-app'en eller spille med på dr.dk.

DR2

16:30  

The Best Exotic Marigold Hotel
The Best Exotic Marigold Hotel The Best Exotic Marigold Hotel i Jaipur i Indien lokker med løfter om luksus til små penge. Det får syv engelske pensionister til at sætte kurs mod Jaipur, hvor de håber på at tilbringe deres livs efterår i behagelige omgivelser. Desværre har hotellet temmelig svært ved at leve op til brochurens løfter. Til gengæld har det mange andre glæder at byde på. Evelyn: Judi Dench. Muriel: Maggie Smith. Douglas: Bill Nighy. Instruktion: John Madden.

DR3

15:05  

Alene i vildmarken USA I (6:10)
Alene i vildmarken USA I (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

15:50  

Joe Tech - Hesten (8:8)
Joe Tech - Hesten (8:8) Joe får tilbudt et job der kan løse alle hans økonomiske problemer og sende ham på barsel i flere måneder. Men hvordan får man en levende hest til at forsvinde sporløst og hvad er det nu forskellen på plukveer og veer den er?

16:05  

Pranksters Paradise (9)
Pranksters Paradise (9) Livet kan være svært som blind. Det må Ziad i den grad sande da gruppen sætter sig for, at han skal spille blind i et indkøbscenter, - alt sammen i den hellige pranks tjeneste. Hossein gør forarbejdet og tager helt til Søborg for at skaffe blindestok og briller. Men hvordan læser man en sms, der lige er tikket ind på sin mobil når man er blind? Det må man have hjælp til. Heldigvis er Ziad ikke bleg for at bede tilfældigt forbi passerede om assistance. Da det går op for dem, at sms'ens indhold, er af den mere delikate og erotiske art, breder smilene sig, mens Ziad bliver mere og mere opstemt, og fast besluttet på at møde denne kvinde. Men mødet med kvinden udvikler sig hurtigt til en pinlig og sjov affære. Ikke kun for Ziad men i særdeleshed for dem der snart finder ud af de bliver pranket.

16:25  

I Forreste Række (2:7)
I Forreste Række (2:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

16:55  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

17:25  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

17:55  

Sharknado: Feeding Frenzy
Sharknado: Feeding Frenzy Kig med og få den hidtil ufortalte dramatiske historie om filminstruktøren David Moore, der drømte om at lave en spændingsfilm med en tornado af hajer. Nu afsløres det, at Moore i sin første udgave af filmen brugte rigtige hajer, hvilket fik fatale konsekvenser.

DR K

15:40  

aHA!
aHA! Mød Jan Monrad, Søren Rislund, Svend Auken og Holger K. Nielsen i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukommelse fra året 1981. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen. Sendt første gang 19.10.02

16:25  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

17:05  

En by i provinsen (13:17)
En by i provinsen (13:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

17:55  

En by i provinsen (14:17)
En by i provinsen (14:17) Krimi med Henning Moritzen og Jens Okking. Og musik af Fuzzy. Sendt første gang 1978

DR Ultra

15:00  

Star Wars: The New Yoda Chronicles (1)
Star Wars: The New Yoda Chronicles (1)

15:20  

Star Wars: The New Yoda Chronicles (2)
Star Wars: The New Yoda Chronicles (2)

15:40  

Star Wars: The New Yoda Chronicles (3)
Star Wars: The New Yoda Chronicles (3)

16:05  

Star Wars: The New Yoda Chronicles (4)
Star Wars: The New Yoda Chronicles (4)

16:25  

Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5)
Bidt, brændt og stukket - Gedehams (5) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Her lader Sebastian sig stikke af den store gedehams for at se, hvad der sker, når den jager bråden i ham.

16:40  

Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6)
Bidt, brændt og stukket - Brandmand (6) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program stikker han frivilligt benet ned til tre store brandmænd for at se, hvad der sker, når de omfavner ham med deres fangtråde.

16:55  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (3) - Det sorte næsehorn I dag er Sebastian på en nærmest umulig mission! Han har én dag til at finde et af de største, og mest sjældne dyr i Afrika - det sorte næsehorn.

17:10  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (1:3) Tintin hører om piraten Rackam den Røde, og han forstår, at han selv og Kaptajn Haddock er på sporet af en fantastisk skat.

17:35  

Tintin
Tintin Enhjørningens hemmelighed (2:3) Tintin og Kaptajn Haddoc er på jagt efter resten af skattekortet. Men det er brødrene Fugl også - og de er villige til at begå mord.....

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (42)
Mumitroldene (42) Troldkarlens hat

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Find lunden

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Den store idékasse

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Glædelig Mim-dag

15:40  

Gurli Gris VI (4)
Gurli Gris VI (4) Børnenes bazar

15:45  

Gurli Gris VI (5)
Gurli Gris VI (5) Akvariet

15:50  

Chuggington
Chuggington Redningsaktion på højderne

16:00  

Chuggington
Chuggington Frygtløse Wilson

16:10  

Masha og Bjørnen (10)
Masha og Bjørnen (10) To er en for mange

16:15  

Star Wars - Yodas beretninger (2)
Star Wars - Yodas beretninger (2) Sith'erne truer

16:40  

Paw Patrol (15)
Paw Patrol (15) Vovser på skolebænken

17:05  

Op og hop (2)
Op og hop (2) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver politigymnastik.

17:15  

Monster Buster
Monster Buster Nu er det MonsterBuster-tid! Med leg, sjov og grin hjælper de tre seje og søde MonsterBustere børn af med fantasimonstre, der gemmer sig under senge og i drømme. Alexander er rigtig træt af det dumme fantasi-monster, der gemmer sig under hans seng. Heldigvis kommer MonsterBuster Jacinta og hjælper ham med at buste det. Selvom monstre ikke findes i virkeligheden, kan man nemlig godt være bange for dem - og have brug for hjælp til at buste dem væk.

17:30  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Se hvor de tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

17:45  

Motor Mille på cirkustur (2)
Motor Mille på cirkustur (2) Motor Mille drømmer om at optræde med et farligt, sejt motorcykel nummer i cirkus, men hos Cirkus Krone bliver hun sat til at øve sig på et nummer med mange Hulahopringe. Det viser sig at være både sværere og sejere end hun troede.

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Umage dyrevenner (2:2)
Umage dyrevenner (2:2) Mennesker har altid været fascineret af dyr, der opførte sig på de mest uventede måder. Men alligevel! Hvad får en elefant til at lede en flok bøfler og en sjakal til at passe en ældre hund? For ikke at tale om en gorilla, der genkender en mand efter otte år eller venskabet mellem den 5-årige Malan og en voksen gepard.

20:00  

Matador - Hen til kommoden
Matador - Hen til kommoden "Hen til kommoden - 1935" Agnes og "Røde" gifter sig, men begivenhederne i Tyskland påvirker den ægteskabelige lykke. Mads Skjern er netop påbegyndt byggeriet af sin konfektionsfabrik i Korsbæk, da gamle fru Møhge gør en opdagelse, der interesserer Mads' fjender. Ingeborg kaldes til møde med en politisk vakt person. Mads Skjern: Jørgen Buckhøj. Oluf Larsen: Buster Larsen. Katrine Larsen: Lily Broberg. Ingeborg: Ghita Nørby. Kristen Skjern: Jesper Langberg. Hans Chr.Varnæs: Holger Juul Hansen. Maude Varnæs: Malene Schwartz. Elisabeth Friis: Helle Virkner. Jørgen Varnæs: Bent Mejding. Agnes: Kirsten Olesen. Laura: Elin Reimer. Dr. Hansen: Ove Sprogøe. Manuskript: Paul Hammerich efter ide af Lise Nørgaard. Instruktion: Erik Balling.

DR2

18:30  

The Trip to Italy (4:6)
The Trip to Italy (4:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

19:00  

The Trip to Italy (5:6)
The Trip to Italy (5:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

19:30  

The Trip to Italy (6:6)
The Trip to Italy (6:6) To mænd, seks gourmetmåltider. Komikerne Steve Coogan og Rob Brydon tager igen på kulinarisk roadtrip, garneret med slagfærdige orddueller og vittige parodier på alle fra Michael Caine til Anthony Hopkins. Denne gang går turen til Italien, hvor de to venner og rivaler følger i fodsporene på de rejselystne britiske 1800-tals-digtere Byron og Shelley. "Lige så sjov som den første rundtur, endnu smukkere. Roadmoviens svar på 'Godfather 2'", skrev The Hollywood Reporter. Instruktion: Michael Winterbottom.

20:00  

Temalørdag: Maratondrengen
Temalørdag: Maratondrengen Budhia Singhs liv er som en Bollywoodfilm med manuskript af Charles Dickens. Budhia bliver født i Indien i et slumområde. Han bliver misbrugt og tævet af sin alkoholiske far, og som tre-årig sælger hans fattige mor ham til en gadesælger til en ussel fremtid som tigger. Heldigvis bliver Budhia reddet af den lokale judotræner, Biranchi, der driver et børnehjem for slumbørn. Det varer ikke længe, før Biranchi opdager den lille drengs evne til at løbe, og før Budhia er fyldt fire år, har han gennemført 48 maratonløb. Budhia får stjernestatus, men den store succes giver også kontroverser. Pludselig er både de indiske myndigheder og Budhias mor interesseret i drengen, der ligesom så mange andre børn, ellers har fået lov at sejle sin egen sø.

DR3

19:15  

Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet
Ekstrem verden - Ross Kemp i Mongoliet Ross Kemp rejser til nogle af verdens farligste, mest lovløse og ekstreme regioner for at vise de problemer, som míllioner af menneskers kæmper med. Kom med til Mongoliet, der forsøger med at finde sin identitet godt 25 år efter, de blev fri af Sovjetunionen. I hovedstaden Ulan Bator møder Kemp en gruppe mongolske nationalister, der bærer hagekors og fejrer Hitlers fødselsdag - alt sammen for at værne om landets interesser og racerenhed.

20:00  

Ekstremt vejr: Ingen vej ud
Ekstremt vejr: Ingen vej ud Laviner, oversvømmelser og orkaner - ekstremt vejr kan omdanne menneskers liv til mareridt på nul komma fem. Hør hvordan en ung mands liv kommer i fare under en vandretur i den glohede Gobi-ørken, hvordan et lynnedslag under en jetski-tur i Cancun ændrer en ung mands liv, og hvordan en vandreferie på Madeira bliver forvandlet til et helvede, da et voldsomt regnvejr får øens bjergskråninger til at skride.

DR K

18:50  

Huset på Christianshavn (50)
Huset på Christianshavn (50) "Karlas gæstebud". Manuskript: Karen Smith. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Fru Olsen: Helle Virkner. Clausen: Paul Hagen. Fru Clausen: Lis Løwert. Karla: Kirsten Walther. Egon: Willy Rathnov. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Elin Reimer og Poul Bundgaard. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 26. okt.1974.

19:15  

Huset på Christianshavn (51)
Huset på Christianshavn (51) "Larsens mareridt" Manuskript: Paul Hammerich. Instruktion: Erik Balling. Filmfotograf: Claus Loof. Personerne: Olsen: Poul Reichhardt. Clausen: Paul Hagen. Larsen: Ove Sprogøe. Karla: Kirsten Walther. Meyer: Arthur Jensen. Emma: Bodil Udsen. Bo: Claus Ryskjær. I øvrigt medvirker: Karl Stegger, Claus Nissen, Knud Hilding og Sascha Buus. Produceret for Danmarks Radio af Nordisk Films Kompagni. Sendt første gang 2. nov.1974.

19:45  

Før søndagen
Før søndagen 11. søndag efter trinitatis fortæller Johannes Møllehave om salmen "Syndernes forladelse", og om selvgodhed og selvtilstrækkelighed. Sct. Pauls Cantori synger i Vor Frue Kirke i Århus, dirigeret af Thomas Kristian Nielsen.

19:55  

Dagens Sang: Den sømand han må lide
Dagens Sang: Den sømand han må lide - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Crash
Crash Overalt har mennesker fordomme over for andre mennesker. Frygten for de anderledes udløser utryghed, vrede og had. Racisme er katalysatoren, der i løbet af to mørke døgn i Los Angeles væver tilfældige menneskers liv og død sammen på uventet vis. Jean: Sandra Bullock. Graham: Don Cheadle. Ryan: Matt Dillon. Instruktion: Paul Haggis.

DR Ultra

18:00  

Tintin
Tintin Racham den Rødes skat (3:3) Tintin og Kaptajn Haddock lejer et skib og når endelig frem til vraget af Enhjørningen. Her måde kæmpe imod en glubsk haj, men alligevel lykkes det Tintin at få fat i skattekisten.

18:20  

Riisings flotte talkshow I (9)
Riisings flotte talkshow I (9) Jacob Riising slår endnu engang dørene op til sit flotte studie, når han inviterer de tyndhårede, men flotte herrer, dj'en Kato og skuespilleren Jonas Schmidt, indenfor til snak og fjol sit talkshow. Jonas Schmidt kan fortælle om sin store passion for skydevåben, og Jacob udfordrer ham til duel. Kato har taget sin lærling, Simon på 13 år, med, og Simon spiller et sæt og pumper stemningen op. Cecilie fra MGP giver nummeret Ingen som dig, og én af gæsterne må risikere liv og lemmer i "Rul en kendt".

19:00  

Den store bagedyst (9:9)
Den store bagedyst (9:9) Endelig er der finale i Den store bagedyst! De tre finalister skal bage franske fristelser med nærmest ikonisk status i bage-verdenen, og her er specielt én af deltagerne på hjemmebane. Og så har Mette Blomsterberg udviklet en ganske særlig - og omfattende - opskrift til finalisternes hemmelige udfordring. Til sidst får deltagerne den ultimative bageudfordring: de skal udfordre og forandre den klassiske bryllupskage. Familie, venner og de tidligere deltagere kommer for at deltage i festen, når vinderen af Den store bagedyst 2016 bliver kåret.

20:00  

Bunks
Bunks De to ballademager brødre snyder sig med på en idyllisk sommerlejr. Her får de hurtigt samlet sig en gruppe drenge, der bryder alle regler, der er. Men de virkelige problemer starter, da de ved et uheld får udløst en forbandelse, der bringer en lejrbålszombie til live..

DR Ramasjang

18:00  

Prinsesse Sofia
Prinsesse Sofia Som ved et trylleslag forvandler Sofia sig fra en almindelig pige til en rigtig prinsesse, da hendes mor gifter sig med kongen af Fortryllia! Men det er ikke let at være en ægte prinsesse - heldigvis har hun fået en masse gode venner og ikke mindst en magisk amulet, der kan hjælpe hende på rette vej!

18:30  

Paphoved (3:8)
Paphoved (3:8) En god løgn Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena være venner, hvis han er god til sport?

18:35  

Paphoved (4:8)
Paphoved (4:8) Slik Papper er et paphoved og har ingen venner. Allerhelst vil han være venner med Lena, den cooleste pige i verden. Men den sure vicevært efter ham. Måske vil Lena venner venner, hvis Papper køber slik?

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom En næse for rødder

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Den sidste skvissel

19:30  

Zorro (2)
Zorro (2) Minen.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Det er nat og oppe på himlen hænger fuldmånen stor og lysende. Lillefinger og Myren går op på taget for at se nærmere på den.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:15  

Lewis: Sindet rummer bjerge
Lewis: Sindet rummer bjerge En kvindelig studerende bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder. Hun var blandt testpersonerne for et nyt antidepressivt middel, men spillede midlet en rolle i forbindelse med hendes død? Lewis og Hathaway går på jagt efter svaret, men forsøgets leder, psykiatriprofessoren Gansa, viser sig ikke ligefrem fra sin hjælpsomme side. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Charles Palmer.

22:45  

Kriminalkommissær Barnaby (23): I skovens dybe stille ro
Kriminalkommissær Barnaby (23): I skovens dybe stille ro "I skovens dybe stille ro". Da Susan Bartlett findes død i skoven, går de lokale ud fra, at hun har begået selvmord, fordi hun ikke kan få børn. Men Barnabys næse lugter mord, og da det kommer frem, at Susans selvmordsbrev - i form af en e-mail - først blev afsendt efter hendes død, må den gode kriminalkommissær atter træde i aktion.

DR2

21:30  

Temalørdag: Ironman
Temalørdag: Ironman

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

23:35  

Mellem fjender
Mellem fjender Léo Vrinks og Denis Klein leder hver sin afdeling af kriminalpolitiet i Paris. Engang var de to erfarne politifolk venner. Nu er de knap nok på talefod - og de bliver bitre rivaler, da politichefen Mancini giver dem begge en udfordring. Paris plages af en brutal røverbande. Den af de to, der kan stoppe banden, bliver udnævnt som Mancinis afløser. En opgave, der udløser en uforsonlig magtkamp, hvor alle kneb gælder. Léo Vrinks: Daniel Auteuil. Denis Klein: Gérard Depardieu. Robert Mancini: André Dussollier. Camille Vrinks: Valeria Golino. Instruktion: Olivier Marchal.

DR3

21:00  

Sharknado 5
Sharknado 5 Det meste af USA ligger i ruiner på grund af et voldsomt uvejr. Uheldigvis er sønnen til Fin og April fanget midt i en tornada, men ikke en hvilken som helst tornado - en sharknado fyldt med hajer. April: Tara Reid. Fin: Ian Ziering. Nova: Cassandra Scerbo Instruktion: Anthony C. Ferrante.

22:30  

Brick
Brick Gymnasieeleven Brendan holder sig helst for sig selv, men da hans ekskæreste forsvinder, bliver den intelligente outsider som besat af at finde hende. Stædig og frygtløs som en detektiv i en hårdkogt kriminalroman dykker han ned i skolens forskellige sociale sfærer for at finde ud, hvad der er hændt hende. Brendan: Joseph Gordon-Levitt. The Pin: Lukas Haas. Emily: Emilie de Ravin. Instruktion: Rian Johnson.

DR K

21:50  

En perfekt mand
En perfekt mand Forfatteren Mathieu Vasseur, der kæmper med at bryde igennem, finder et manuskript, som tilhører en afdød herre. Den desperate forfatter vælger at trykke det i sit eget navn, hvilket bliver hans genvej til berømmelse og succes. Men nu venter alle på hans næste novelle, hvilket bare roder ham endnu længere ind i løgnens spiral. Mathieu Vasseur: Pierre Niney Alice Fursac: Ana Girardot Alain Fursac: André Marcon Instruktion: Yann Gozlan

23:25  

American Beauty
American Beauty Lester er fyrre, fed og færdig. Faktisk har han nået alt, hvad han kan ønske sig. Succes i reklamebranchen, flot kone, skøn datter, stort hus. Men han gider bare ikke mere. Indtil han en dag kaster øjnene på datterens sexede veninde. Så kommer han op på mærkerne, genvinder livsgnisten, begynder på en frisk - og så går det virkelig galt. År 2000's store Oscarvinder. Lester Burnham: Kevin Spacey. Carolyn Burnham: Annette Bening. Angela: Mena Suvari. Instruktion: Sam Mendes.

DR Ultra

21:15  

Snydt!
Snydt!

21:30  

Snydt!
Snydt!

21:45  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:25  

Folket mod Larry Flynt
Folket mod Larry Flynt Brødrene Flynt driver med stor succes en stribe stripklubber. Larry gifter sig med stripperen Althea og rammer en guldåre, da han begynder at udgive pornomagasinet 'Hustler', der ikke som det pæne mandeblad 'Playboy' stikker noget under stolen. I 1976 bliver han idømt 25 års fængsel for udbredelse af pornografi. Det vil Larry simpelthen ikke finde sig i, og sammen med advokaten Alan Isaacman begynder han en indædt kamp i de amerikanske retssale mod moralens selvbestaltede vogtere og for ytringsfriheden, også selv om det skal koste ham liv og førlighed. Larry Flynt: Woody Harrelson. Althea Flynt: Courtney Love. Alan Isaacman: Edward Norton. Jimmy Flynt: Brett Harrelson. Instruktion: Milos Forman.

02:25  

Whitechapel: Den maskerede morder (2:2)
Whitechapel: Den maskerede morder (2:2) Den psykotiske morder Calvin Mantus er flygtet fra et psykiatrisk hospital. Samtidig leger en mystisk maskeret morder kispus med politiet. Er det Mantus, der er på spil? Makkerparret Chandler og Miles er ikke enige om svaret. Terapeuten Morgan Lamb har overlevet et mordforsøg og er af særlig interesse for politiet - ikke mindst for Chandler, der har et godt øje til den smukke kvinde.

03:10  

Whitechapel: Den maskerede morder (1:2)
Whitechapel: Den maskerede morder (1:2) En psykotisk morder flygter fra et psykiatrisk hospital. Kort efter bliver en barnepige myrdet af en maskeret mand. Det bliver blot den første af en række rædselsvækkende hændelser, der rammer London-bydelen Whitechapel og sætter kommissær Chandlers team under stærkt pres.

03:55  

Camilla og den sorte gryde (1)
Camilla og den sorte gryde (1) Aftenens program handler om kål på 1001 fortryllende måder: Camilla Plum triller blandt andet kåldolmer. I den ene store gryde tilbereder hun sød og kraftig brunkål, og i den anden store gryde koger hun toskansk grøntsagssuppe med parmesan og flæsk. Og så fremstiller hun skønne, sprøde kålsalater med flødedressing, som kan få selv børnene til at bede om en portion mere. Sendt første gang 07.02.10

DR2

01:20  

Hotel Zimmerfrei (5:8)
Hotel Zimmerfrei (5:8) Det spøger på det lille provinshotel Zimmerfrei. Og hotellets direktør hidkalder en spøgelsesjæger for at få bugt med det uforklarlige. Men da opstår problemerne først. Se med når improgruppen Specialklassen tager imod gæster i deres hotel. Alt kan ske og publikum bidrager lystigt undervejs Speciel guest star: Nicolas Bro

01:50  

Hotel Zimmerfrei (6:8)
Hotel Zimmerfrei (6:8) En arbejds-sky klovn stikker af fra sit cirkus og ender på det lille provinshotel Zimmerfrei. Hun vil gerne starte et nyt liv i hotelbranchen. Men nu starter cirkusløjerne for alvor. Hvad det hele ender med er dog uvist, da handlingen improviseres frem af Specialklassen med hjælp fra et veloplagt publikum. Speciel guest star: Christine Exner

02:20  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

True Detective (2:4)
True Detective (2:4) Louisiana 1995: De to kriminaldetektiver Rust Cohle og Martin Hart efterforsker et makabert og okkult mord på den prostituerede Dora Lange. Det mildt sagt umage makkerpar har dog ikke meget succes med opklaringen, indtil et foto endelig leder dem på sporet af en mistænkt. Martin Hart: Woody Harrelson. Rustin Cohle: Matthew McConaughey. Instruktion: Cary Fukunaga.

02:05  

Volbeat - Tinderbox 2016
Volbeat - Tinderbox 2016

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

01:20  

Blandt mænd og får
Blandt mænd og får Brødrene Gummi og Kiddi har ikke talt sammen i 40 år, selvom de bor i samme dal med hver deres fåreflok. Da Kiddis bestand rammes af en smittefarlig sygdom, beslutter myndighederne, at alle dalens dyr skal aflives på grund af smittefare. Det tvinger brødrene til at arbejde sammen og bryde tavsheden for at redde dyrene. Gummi: Sigurður Sigurjónsson Kiddi: Theódór Júliusson Katrin: Charlotte Bøving Instruktion: Grímur Hákonarson

02:50  

Mor og søn
Mor og søn Cornelia haster til politistationen, da hun hører, at hendes voksne søn, Barbu, er kommet til at køre en dreng ihjel. Den nyrige kvinde har stødt Barbu fra sig med sin manipulerende opførsel. Nu øjner hun en mulighed for at få ham tilbage i folden ved at få ham frikendt. Og hun skyr ingen midler for at få sit ønske opfyldt. 'Mor og søn' modtog Berlin-festivalens Guldbjørn for bedste film. Cornelia: Luminita Gheorghiu. Barbu: Bogdan Dumitrache. Instruktion: Calin Peter Netzer.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0822184428