Broager
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 25. august 2017

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 25. august 2017

DR1

01:40  

Kampen for tilværelsen II (4:8)
Kampen for tilværelsen II (4:8) Norsk dramaserie. (12:16). Tomasz satser højt på Bjerkebanen sammen med sin far, og får et fristende tilbud. Jørgen har premiere på sin nye film og holder en gribende tale. Holger og ægteparret Kirans er blevet vældig intime venner. Hugo kysser en mægler. Medvirkende: Bartek Kaminski, Lena Kristin Ellingsen, Øystein Røger, Mads Ousdal, Nils Sletta og Sigrid Husjord m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

02:25  

Spooks (48)
Spooks (48) En dødbringende virus er løs i London og Teheran, og tusindvis af liv er i fare. USA, Frankrig, Indien eller Rusland formodes at være i besiddelse af en vaccine, og MI5 sætter hårdt mod hårdt for at få fingre i den.

03:15  

Hammerslag 2009 (4)
Hammerslag 2009 (4) Peter Ingemann tager to hold mæglere med rundt i det iskolde danske boligmarked. Første udfordring er en dejlig landejendom på Midtsjælland. Dernæst et flot gammelt træhus i Ringsteds bedste boligkvarter og til sidst besøger vi Frederiksværk. Mæglerne skal sætte pris på et idyllisk træhus med udsigt, der næsten er nabo til familien Sommers lægebolig. Sendt første gang 31.03.09

03:40  

Hammerslag 2009 (5)
Hammerslag 2009 (5) I forårets sidste udsendelse tager Peter Ingemann temperaturen på det danske sommerhusmarked. Hvordan har finanskrisen påvirket salgspriserne i et af landets allermest attraktive sommerhusområder. Mæglerne skal gætte priser i Tisvildeleje, Vejby og Hornbæk. www.dr.dk/hammerslag Sendt første gang 07.04.09

04:10  

Kender du typen? 2012 (15)
Kender du typen? 2012 (15) Kender Du Typen? besøger en usædvanlig patriciervilla i Aarhus, som er fyldt med bamser og dansk kunsthåndværk. De to livsstilseksperter Anne Glad og Christian Grau skal prøve at regne ud hvilken kendt dansker, der startede som 7-årig med at sælge nøgleringe, og nu bor med pejs i køkkenet og stuer en suite. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 21.11.12

04:45  

Hermans verdenskøkken (4:5)
Hermans verdenskøkken (4:5) Kan Herman lave gastro-mad af tyretestikler og honning? Få svaret når Hermans Verdenskøkken besøger en biavler, der bor på en bilkirkegård. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Nicaragua for at søge ny inspiration med fairtrade-honning. Han sejler også ud med fiskere, der med livet som indsats dykker efter havets kostelige mad-skatte. Og endelig er han til gadefest i den smukke by Granada, hvor han eksperimenterer med lokale drinks og snacks.

05:15  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:20  

Vagn hos kiwierne (5:8)
Vagn hos kiwierne (5:8) En rejse til den anden side af kloden - til New Zealand. Natur og mennesker. Adventure og afstresning. Velfærd og velvilje.Vagn oplever kiwiernes hjemland, New Zealand, i en billig, brugt bil, købt via Internettet. Sendt første gang 09.04.01

05:45  

Søren Ryge: Klippede haver
Søren Ryge: Klippede haver Der er en million haver i Danmark, og de er vidt forskellige. I dette program skal vi se to haver, der er planlagt ned i den mindste detalje. De består ikke af planter, men af linjer, former og figurer. De er meget smukke. Man går tur i dem. Og bliver dybt inspireret. Sendt første gang 17.06.09

06:15  

Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (3:6)
Diverse meddelelser - med Anders Lund Madsen (3:6) Følg med Anders Lund Madsen, når han fisker blandt annoncerne i Den Blå Avis og Gul & Gratis for at fange de dybt originale og mageløst almindelige mennesker, som gemmer sig derude i dette sære land, vi kalder Danmark. Med sig på rejsen har Anders sin vrangvillige ven, legenden Poul Nesgaard, som har sin helt egen plan.

06:40  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

07:30  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

07:55  

Bonderøven (1:11)
Bonderøven (1:11) I efterårssæsonens første program gør Frank status på marker og køkkenhave, forsøger at reparere en bremsetromle, lægger gulvtegl i det nye hus og præsenterer den nyfødte kalv. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen, Peter Wath, Mogens Elbæk.

08:25  

Jagten på havbundens hemmeligheder (1:6)
Jagten på havbundens hemmeligheder (1:6) Indianer-Stig og Dynamit-Aage vil bjerge en 6 meter lang panserkanon fra vraget af en tysk minestryger der blev sænket i Kattegat under 2 verdenskrig. De to eventyrere og skattejægere er overbeviste om at kanonen kan blive en god forretning. Men bjærgnings- og dykker operationen viser sig langt mere kompliceret end forventet. Og hvad stiller Stig og Aage op da det samtidig viser sig, at den gamle panserkanon er ladt ? I denne serie kommer Lasse Spang Olsen helt tæt på et usædvanligt par eventyrere, Indianer Stig og Dynamit Aage og deres erhverv som skattejægere på havets bund. I 1993 hævede Stig og Aage sammen en 77meter lang naziubåd fra 70meters dybde. Nu har Aage fundet endnu en ubåd som han drømmer om at hæve. Men sådan en operation koster mange penge og derfor satser Indianer Stig og Dynamit Aage nu alt - i Jagten på havbundens hemmeligheder.

08:55  

Kampen for tilværelsen II (2:8)
Kampen for tilværelsen II (2:8) Norsk dramaserie. (10:16). Hugo samler det gamle slæng for at hjælpe Tomasz med at lede efter sin far. De påstår alle, at de har været sammen med Tomasz' mor, som var guide i Krakow, men nu kommer sandheden endelig frem. Hvem af dem er Tomasz' far? Og hvordan bliver mon det første møde mellem far og søn? Medvirkende: Bartek Kaminski, Lena Kristin Ellingsen, Ola G. Furuseth, Mads Ousdal og Trine Wiggen m.fl. Manus: Erlend Loe, Per Schreiner og Bjørn Olaf Johannessen. Produceret af NRK.

DR2

00:45  

Overklassens sexorgier
Overklassens sexorgier Et meget støjende menneskeligt puslespil. Sådan beskriver en af arrangørerne de sexorgier, hun lever af at planlægge, og som bliver mere og mere udbredte i Storbritannien. Orgierne er eksklusive og foregår i det skjulte, men for første gang får vi her et kig ind i den hemmelige verden fyldt med lidenskab og sex. De maskeklædte gæster fortæller, hvordan de får lov til at udtrykke og udforske deres seksualitet iblandt mange andre mennesker, og arrangørerne viser rundt i de huse, hvor de eftertragtede orgier finder sted.

01:30  

USA's vilde vesten: Den sidste hævn (8:8)
USA's vilde vesten: Den sidste hævn (8:8) De lovløse hærger for alvor i USA's vilde vesten i slutningen af 1800-tallet. Ordensmagten er dog ved at være godt træt af tidens hovedpersoner: Billy the Kid og Jesse James. Der bliver derfor udlovet en dusør på 10.000 amerikanske dollars for Jesse James' liv. Samtidig forsøger Sioux-indianerne at genvinde kontrol over deres land igen.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

07:00  

Felix og Vagabonden II (10:10)
Felix og Vagabonden II (10:10) Dansk reportage fra 2017 Det er blevet efterår og Felix og vagabondens tur gennem Danmark lakker mod enden. Men styrtet på landevejen viser sig at være værre end først antaget, og Hennings rejse tager en brat drejning. Kan Felix og Henning overhovedet gennemføre den planlagte rute, og når de til Lolland før det bliver for koldt? Og hvad med drømmen om ikke at skulle bo i en kælder hele vinteren, men derimod flytte ind i en campingvogn med varme og hygge; vil det lykkes? Sendt første gang 19.03.2017

07:45  

Detektor
Detektor - tjekker fakta og tal i den aktuelle debat og undersøger, i hvor høj grad det, magthavere, meningsdannere og medier siger, faktisk kan dokumenteres.

08:15  

Sådan er det bare (1:9)
Sådan er det bare (1:9) Dansk reportageserie fra 2013 Hvorfor arbejder du egentlig? For langt de fleste danskere er det givet, at den eneste rigtige karriere er som fastansat med 37 timers arbejdsuge mandag-fredag. Men er det virkeligt sådan, vi bliver mest glade? Kan vores kroppe holde til det pres, man ligger under, når man er ked af sit job? Og hvorfor er det, at så få danskere vælger at blive iværksættere? Sendt første gang 23.12.2013

08:45  

Kontant
Kontant Kontant er forbrugermagasinet, som hver uge tager fat på væsentlige emner, der berører danskerne og deres pengepung. Redaktionen sætter fokus på forbrugernes dagsorden, følger deres klager, kommer med gode råd, undersøger og giver overblik. Vært Jakob Illeborg. www.dr.dk/kontant

DR3

00:50  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

01:35  

Gift ved første blik USA III (4:15)
Gift ved første blik USA III (4:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene har sagt ja til hinanden, mødt hinandens familier og fejret den store dag. Nu venter bryllupsnatten, hvor de for første gang skal dele seng med hinanden.

02:15  

Dexpedition: Alaska
Dexpedition: Alaska Makkerparret Dex og Fab drager ud på et actionfyldt eventyr i Alaska. I bedste vildmandsstil fanger de laks, bader i iskoldt vand og kommer tæt på de berygtede brune bjørne. De tager også på river rafting og oplever vildmarkens pragt fra et sportsfly. Fyrene sparer ikke på de våde varer undervejs og har pænt meget optur over Alaska.

02:35  

Dexpedition: Los Angeles
Dexpedition: Los Angeles Makkerparret, Dex og Fab, er taget på en rundrejse i USA. Næste stop er Los Angeles. Her udforsker fyrene byens celebrity-kultur, pornoindustri og pool parties, hvor sex appeal er alfa omega.

03:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:00  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

06:00  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

DR K

01:25  

Før sneen falder
Før sneen falder Siyar på 16 bor i en lille landsby i Kurdistan. Efter sin fars død er han familiens overhoved. Da hans 18-årige søster flygter fra sit eget bryllup, får Siyar ansvaret for at finde hende og genoprette familiens gode navn. Jagten på søsteren sender ham ud på en farlig rejse gennem Europa helt til Norge. Undervejs møder han den unge pige Evin, der vækker nye følelser i ham. Siyar: Abdullah Taher. Evin: Suzan Ilir. Nermin: Bahar Ozen. Instruktion: Hisham Zaman.

03:05  

Danske drømme (8:10)
Danske drømme (8:10) 90'erne indvarsler en ny verdensorden, efter at kommunismen er brudt sammen i Europa. Dagbladet Land og Folk lukker, og den sidste røde fane rulles sammen, mens Blekingegadebandens kriminalitet oprulles i retten. Og som et monument over de grådige 80'ere krakker den hæderkronede virksomhed Nordisk Fjer og trækker mange med sig i faldet. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

04:05  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

05:05  

Dagens Sang: Se nordenvindens jagen
Dagens Sang: Se nordenvindens jagen - sunget af et af DR's kor.

05:10  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

05:50  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter, Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

06:25  

Gæt og grimasser
Gæt og grimasser Hvem er bedst til at mime og gætte? Er det forældrene Lisbet Dahl, Tommy Kenter; Jesper Klein og Lise-Lotte Norup, eller børnene Jacob Dahl, Sarah Kenter, Sebastian Klein og Mathilde Lunderskov? Vært: Flemming Jensen. Scenograf: Hans Chr. Lindholm. Redaktion: Steen Henriksen og Inger Stilling. Producer: Dorte Kierulff. Sendt første gang 1999

07:00  

Hatten rundt (5:12)
Hatten rundt (5:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

07:30  

Hatten rundt (6:12)
Hatten rundt (6:12) Så er der igen impro-show med Søren Østergaard, Torben Zeller, Søren Hauch-Fausbøll, Claus Bue og Niels Olsen. Konferencier: Gunner Frøberg. Pianist: Frans Bak. Producer: Inger Kay. Sendt første gang 1997

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR K
Morgenandagten på DR K Morgenandagten sendes direkte fra Københavns Domkirke på P2, og på DRK ledsages den nu af malerier af Simon Aaen. www.dr.dk/morgenandagten [-G]

08:25  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Spørgeleg om årstal med Hans V. Bischoff som vært og indslag om et voldsomt islandsk vulkanudbrud, om ny dansk færgerute (der er væk for længst), om by- jubilæum i en idyllisk jysk by, om Pavarotti, der siger undskyld, og om John Cleese, der spiller John Cleese i TV- Byen. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

DR Ultra

06:00  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

06:05  

Wild Kratts
Wild Kratts At tale delfinesisk

06:25  

Junglebanden
Junglebanden

06:35  

The Next Step III (10)
The Next Step III (10) Dans med følelser

07:05  

Klassen - Skolefoto (115)
Klassen - Skolefoto (115) Klassen skal have taget skolefoto, men nogle er syge og andre har glemt det. Alle ender som uvenner. Får de overhovedet taget et billede i år?

07:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:40  

Freaktown (6)
Freaktown (6) Slumrekuglen

07:50  

Cowboy, indianer og hest
Cowboy, indianer og hest Belgisk animationsserie om en cowboy, en indianer og en hest, der bor i samme hus, hvor de forsøger at få det hele til at fungere trods modsætningerne og en hel mængde vanvittige hændelser.

07:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

08:00  

Mig og min robot
Mig og min robot Spasmagerne.

08:15  

Dyrs våben: Næsehorn
Dyrs våben: Næsehorn På jorden er der fodspor fra et stort dyr, og ved siden af er der dryppet blod. Blodet kommer fra den panserklædte kampvogn - næsehornet, der ellers kan gennembore en bil med sit våben men nu er såret.

08:20  

Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben
Sebastian og Afrikas vildeste dyr (6) - Krabben Hvis man skulle finde på et monster til en gyserfilm, kunne dagens dyr virke som god inspiration. I dag vil Sebastian nemlig prøve at finde det dyr, der går under navnet, "palmetyven". Det er en af verdens største krabber - og den er stor. Rigtig stor!

08:35  

Dansk hulebyg (10:10)
Dansk hulebyg (10:10) Frederik er 12 år og optaget af at bygge skulpturer og figurer i træ. Han drømmer om at have sit eget værksted, hvor han kan have sit værktøj i fred. Hvor der ikke er nogen voksne, der roder i hans ting. Hulemester Barlebo fra DANSK HULEBYG kigger forbi og sammen bygger de et fantastisk værksted i Frederiks have i Brønshøj, de sliber Frederiks oldefars gamle høvl op og bygger ovenikøbet til. Kom og vær med.

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Fugledetektiven

05:20  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Bjarnes sneglehus

05:30  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Stine Strandskade leger på stranden. Mor siger, hun skal passe på Havmågen, men Stine kan ikke se nogen måge....

05:35  

Rosa fra Rouladegade II (7)
Rosa fra Rouladegade II (7) Når Alvilda er på besøg hos sin bedstemor er de næsten altid ude i haven, for de kan nemlig begge to godt lide blomster. De kan også begge to godt lide kager, så Alvilda tager en tur til Rouladegade for at bede Rosa om hjælp til at bage en overraskelseskage til bedstemor. Sammen forklæder de sig som en høj mand med hat og stok, og spadserer hjem til bedste, for at udspionere og finde ud af hvordan kagen skal være. Hjemme i Rosas kagehus får de brug for både fingermuskler, marcipan i mange farver og masser af flødeskum, for at bage en lagkage fuld af blomster og alt det andet bedste bedst kan lide.

06:05  

Sarah og And (12)
Sarah og And (12)

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Et band til far

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Rabalder

06:30  

Mumitroldene (19)
Mumitroldene (19) Nat i træet

06:42  

Kiwi & Strit (15)
Kiwi & Strit (15) Kiwi bager en stor flot kage, og Strit kan ikke vente på, den bliver færdig, så han kan spise den...

06:45  

Masha og Bjørnen (19)
Masha og Bjørnen (19) Masha på sagen

06:55  

Sikker & Søn IV (15)
Sikker & Søn IV (15) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, gør Sikker sig klar til telttur og har masser af oppakning. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

07:10  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (14) En flaske held

07:20  

Quizdyrene - Koen Luna
Quizdyrene - Koen Luna Dagens quizdyr er koen Luna. Hun bor på en mark, hvor hun får besøg af quizværten Stefan. Luna håber på at få spørgsmål om bondegårdsdyr, men trækker kategorien "fugle" og bliver quizzet om alt fra kolibrien til strudsen og kondoren. Da Luna får problemer med et spørgsmål undervejs kan hun heldigvis bruge sin livline og ringe til tyren Otto, som måske kan hjælpe hende et skridt nærmere en flot præmie.

07:35  

F for Får (14)
F for Får (14) Fårrygende animation fra Aardman

07:45  

Gurli Gris VI (4)
Gurli Gris VI (4) Børnenes bazar

07:50  

Gurli Gris VI (5)
Gurli Gris VI (5) Akvariet

07:55  

Kevin og farfar (5)
Kevin og farfar (5) Den forsvundne slipseklemme

08:05  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

08:30  

Sofus II (7)
Sofus II (7) Sofus lander hos Astrid, der skal have briller. Hos øjenlægen bliver hun undersøgt og skal have dryppet sine øjne. Astrid er nervøs, men så er det godt Sofus er med. Hos optikeren vælger hun de flotteste briller i hendes yndlingsfarve. Hun får brillerne med hjem, så hun kan vise dem frem i børnehaven med det samme. I farvelgave får Sofus en flot hjemmelavet gave.

08:45  

Op og Hop II (5)
Op og Hop II (5) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse, kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. I dag med Rasmus, der laver skiferiegymnastik.

08:55  

Minisekterne (15)
Minisekterne (15) Fransk animationsserie om insekternes verden.

 
DR1

09:40  

Vores egen zoo (4:6)
Vores egen zoo (4:6) Britisk dramaserie fra 2014.

10:30  

Antikkrejlerne (17)
Antikkrejlerne (17) Hver uge rejser to antikvitetseksperter med 200 pund på lommen til en egn af Storbritannien for i små antikvitetsbutikker at gå på jagt efter netop det fund, der kan indbringe køberen den største fortjenenste på den nærmeste auktion.

11:00  

Antikkrejlerne med kendisser (18)
Antikkrejlerne med kendisser (18) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

DR2

09:15  

Nettets beskidte baggård
Nettets beskidte baggård Historien om en af den digitale tidsalder væsentligste og mest medrivende kriminalsager. I oktober 2013 blev den 31-årige Ross William Ulbrecht anklaget for under navnet 'Dread Pirate Roberts' at være skaber og driver af det sorte online marked, Silk Road, på det såkaldte dybe net, der især, men ikke udelukkende, blev brugt til narkohandel. Ulbrecht blev i maj 2015 idømt livsvarigt fængsel for hvidvaskning af penge, computerhacking og narkohandel.

10:40  

Langt fra Borgen
Langt fra Borgen Ask Rostrup inviterer to Christiansborg-politikere med en tur uden for Borgen. Hvad sker der, når de står ansigt til ansigt med de mennesker, som deres beslutninger rammer? Vært: Ask Rostrup.

11:05  

Livet ud ad Landevejen: Naser Khader og Pia Kjærsgaard
Livet ud ad Landevejen: Naser Khader og Pia Kjærsgaard Mellemøstekspert og tidligere politiker Naser Khader har inviteret Pia Kjærsgaard fra Dansk Folkeparti med på en køretur. Undervejs taler de om de mange uoverensstemmelser, de to har oplevet i deres fælles dage på Christiansborg. Og Pia får en guidet tur på Nørrebro - hvor hun ellers ikke har sat sine ben i de sidste 10 år.

11:35  

Drømmen om landet (5:8)
Drømmen om landet (5:8) For de fire storbyfamilier, der har fået chancen for i fem uger at afprøve deres drøm om et roligt og harmonisk liv ude på landet, er den helt anderledes hverdag nu for alvor kommet i gang, og ferie er det ikke! På gården på Øland må Marcelo hjælpe bonden Kenneth med at få grisene flyttet, de skal slagtes nu, og det er noget, der oprører børnene! Familien Loverfelt tager en pause fra arbejdet på Hamngården, i dag skal de bare nyde livet i de smukke omgivelser, men sønnen Erik har ikke spor lyst til at følge med. På campingpladsen i Dalarna kæmper Pernilla med sine døtres lidt for stærke viljer, og til slut vil hun ikke mere! Nordvision fra Sverige.

DR3

09:30  

Dexpedition: Alaska
Dexpedition: Alaska Makkerparret Dex og Fab drager ud på et actionfyldt eventyr i Alaska. I bedste vildmandsstil fanger de laks, bader i iskoldt vand og kommer tæt på de berygtede brune bjørne. De tager også på river rafting og oplever vildmarkens pragt fra et sportsfly. Fyrene sparer ikke på de våde varer undervejs og har pænt meget optur over Alaska.

09:55  

Dexpedition: Los Angeles
Dexpedition: Los Angeles Makkerparret, Dex og Fab, er taget på en rundrejse i USA. Næste stop er Los Angeles. Her udforsker fyrene byens celebrity-kultur, pornoindustri og pool parties, hvor sex appeal er alfa omega.

10:20  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

10:50  

Dyrenes utrolige evolution II (5:6)
Dyrenes utrolige evolution II (5:6) Mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år i Namib-ørkenen i det sydvestlige Afrika. Her falder kun 20 millimeter regn om året. Det ufrugtbare og golde landskab har derfor skabt hårdføre mutanter, små som store.

11:35  

Dyrenes utrolige evolution II (6:6)
Dyrenes utrolige evolution II (6:6) Mellemamerika, som tæller syv lande, er omgivet af et koldt ocean og et tropisk hav, hvilket har medvirket til, at mutationer og evolution har fået frit løb gennem tusindvis af år. Midt i det hele ligger Costa Rica, som rummer en enorm biologisk mangfoldighed. Her møder vi tukanen med det firefarvede næb og en gruppe af aber, der tilkendegiver deres territorium to gange om dagen ved at brøle.

DR K

09:10  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om hvad Kristen Poulsgaard mente om Danmarks Radios medarbejdere, om Danmarks første luksustog, med Peter Ustinov, der spiller cello uden cello, og om to unge skuespillere, der betog nationen som globe- trottere. den ene af dem har vi med i studiet her mange år efter. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

09:40  

Danmark i Den Kolde Krig (4:12)
Danmark i Den Kolde Krig (4:12) I sommeren 1951 landsatte amerikanerne over 12.000 bygningsarbejdere og soldater ved den lille danske koloni Thule. Grønlands befolkning blev forøget med 50 procent. Forud var gået et politisk spil, som danskerne tabte. Amerikanerne satsede alt for at overtage et lille stykke af kongeriget Danmark. Danskerne der boede i kolonien og de centrale embedsmænd fortæller historien om dengang amerikanerne kom. Tilrettelæggelse: Søren Bruun.

10:15  

Danmark i Den Kolde Krig (5:12)
Danmark i Den Kolde Krig (5:12) Kort tid efter 2. verdenskrig satte frygten sig fast i det danske samfund. En regulær frygt for at russerne ville besætte landet. På ganske kort tid gik vi fra at være neutrale til at melde os under fanerne i den vestlige blok. Frygten førte også til, at en gruppe gamle modstandsfolk dannede et hemmelig netværk, der skulle i aktion hvis russerne besatte landet. Tilrettelæggelse: Mads Baastrup og Moses Lassen.

11:00  

Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5)
Så er der mad - I den gode smags tjeneste (4:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. I 1990´erne skal man spise kalkun og grøntsager - for usund levevis er både utjekket og livsfarligt. Dårlig samvittighed det er noget man har, når man spiser. Sådan er det lige indtil en ung studerende ved navn Claus Meyer beslutter sig for at ændre danskernes madvaner. Tilrettelæggelse: Kerstin Freiesleben Sendes også 05.12.10

11:30  

Så er der mad - Verdens bedste (5:5)
Så er der mad - Verdens bedste (5:5) "Så er der mad" er en serie, der viser, hvad der har påvirket vores spisevaner gennem fem årtier. Tendenser er kommet og gået, og der er sket meget siden kål og karbonader stod øverst på menukortet i de danske køkkener. I 00'erne genopfinder vi det nordiske køkken, og der sker det nærmest utænkelige, at en dansk restaurant bliver kåret som verdens bedste. I aftenens program møder vi Christian Puglisi, der efter at have været souschef på NOMA, nu er klar til at åbne sin egen restaurant. Tilrettelæggelse: Jakob Thygesen Sendt første gang 12.12.10

DR Ultra

09:05  

Store Nørd: Kraner
Store Nørd: Kraner Nørderne elsker kraner, fordi de kan løfte ekstremt tunge ting - og det er smart, for så slipper man jo selv for at gøre arbejdet. Derfor bygger de deres egen hjemmelavede kran, som skal kunne fragte et frokostbord - incl. frokost - op på toppen af togvognen. Og så får Kåre og Emil også besøg af en meget stor mand... www.dr.dk/noerd

09:30  

Drengerøv (4)
Drengerøv (4) Den står på vild action, hestekræfter og drengerøv med attitude, når Joakim Ingversen slår sig løs i ti programmer om ekstremsport på DR Ultra. Joakim hægter sig på de bedste unge ekstremsportsudøvere, og de sørger for, at han får kamp til stregen og masser af blå mærker, når han kaster sig ud i bl.a. motocross, kitesurfing, speedway og vandskihop. Joakim er taget en tur til Jylland for at møde motocrosskøreren Rasmus, der kan lave de vildeste tricks og hop med en motorcykel. Det er med adrenalin i hele kroppen og svedige hænder, når Joakim slutter af med at kaste sig ud i sit første "backflip".

09:50  

Asfalt (5)
Asfalt (5) Marius skal til tandlæge for at få bøjle på. Hvordan bliver det for Marius at se sig selv med togskinner?

10:00  

Ultra tørret (10)
Ultra tørret (10) Nærkampe Ultra Tørret er børnenes fodboldprogram - gæsten er Jesper Lange fra AGF! Fodbold er en kontaktsport og han nørder hvorfor nærkampe er så vigtige, svarer på spørgsmål fra børn og så deler han ud af tips og tricks, så du selv kan blive bedre i de vilde nærkampe! Vært: Emil Wilk Ekspert: Rasmus Smedegaard

10:25  

Jeg vil være fodboldstjerne (10)
Jeg vil være fodboldstjerne (10) Drengene fra U16 landsholdet er på tur til landskamp i Holland, og dagen starter på Christians værelse, hvor ham og hans værelseskammerat er ved at komme for sent til sightseeing. Drengene skal nemlig på kanalrundfart og Mads, Jacob og Christian sidder sammen. Per Holm fortæller dem, hvem af drengene han vil tage med til landskampen mod Holland, og alle er meget spændte! Både Christian og Jacobs forældre kommer for at se dem spille, og derfor betyder det ekstra meget for drengene at få lov at komme på holdet. Men kun for den ene af drengene bliver dagen en succes - den anden ender med at ærgre sig.

10:40  

Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6)
Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6) Hjalte og Tjelle har i dette program en rigtig stranddag, hvor de finder ud af, hvem der er den bedste havfrue. De skal dyste i tre alternative discipliner og taberen af dagens dueller skal æde rådden fisk!

10:50  

Kvit eller dobbelt III (10)
Kvit eller dobbelt III (10) Der skal nørdes igennem for fuld kraft, når DR Ultra sender sæsonens sidste afsnit af ekspertquizzen Kvit eller Dobbelt på DR Ultra. I dagens program skal du møde og krydse fingre for Oscar, der stiller op i den amerikanske basketball-liga NBA. Du kan også se, hvordan Freia klarer sig, når hun sætter sig i den varme stol og svarer på spørgsmål om emnet Nordisk mytologi.

11:30  

Citybois - Det vi gør (3:4)
Citybois - Det vi gør (3:4) ULTRA følger Citybois i livet efter X-factor. Et liv, der byder på pladekontrakter og store shows, men også en tilbagevenden til hverdagen, hvor de igen skal leve et liv som "normale" drenge. Hvordan klarer Anthon og Thor deres "nye" liv? I tredje program følger ULTRA eksklusivt Citybois, når de rejser rundt i landet på deres store sommerturne - og når de holder helt almindelig sommerferie med venner og familie. Thor og Anthon svarer desuden på spørgsmål, som deres fans har stillet på sociale medier.

DR Ramasjang

09:05  

Skæg med Ord
Skæg med Ord Hr. Skæg tager på eventyr i en verden af ord. Han bliver inviteret på skovtur et hemmeligt sted, og han prøver igen at få Ordklaveret til at virke. I købmandsbutikken prøver Fejedrengen Jas at hjælpe Hr. Skæg med at købe ind, og som altid skal der synges og leges.

09:30  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at grise ruller sig i mudder? Ta' med Lille Nørd på griseeventyr og se, hvordan Anders og Katrine holder grisefest for grisene.

10:00  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

10:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om morsdagstærten.

10:30  

Kaj og Andrea - og et reklameeventyr
Kaj og Andrea - og et reklameeventyr Karla, Kaj og Andrea ved ikke rigtigt, om de skal tro på alt det, TV-reklamerne lover. Men de er helt enige om én ting: Reklamer midt i deres spændende eventyr er en pest! Medvirkende: Hanne Willumsen, Iben Wurbs, Kjeld Nørgaard og Christine Skou. Producer: Mogens Vemmer.

11:00  

Ramajetterne III (9)
Ramajetterne III (9) En ny dille er kommet til Ramasjang Lufthavn. Ramajetterne samler på Ramasjang Kort, men Flummers bamse-kort bliver stjålet. Det udløser et krisemøde i Hittegodset. Hvem er mon tyven?

11:15  

Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug
Quizdyrene - Undulaterne Cookie og Snefnug Undulaterne Cookie og Snefnug deler fuglebur i en lejlighed i København. De er rigtigt gode venner og gør alting sammen. Derfor stiller de også op i Quizdyrene som makkerpar, når Stefan kommer på besøg for at quizze med dem. De bliver først en smule bekymrede, da de trækker kategorien "fisk.". Spørgsmålet er så om to fuglehjerner tænker bedre end én, og om de to venner kan blive enige om hvad de skal svare, så de kan vinde en rigtig god præmie.

11:30  

Ramasjang Mysteriet III (3)
Ramasjang Mysteriet III (3) Hvor er Monsters gryde? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

DR1

12:00  

Bonderøven 2014 (15)
Bonderøven 2014 (15) Sæson 13. Frank og Johan er på krebsetur med overnatning i telt. De padler ud i deres coracle for at se, om krebsene er gået i ruserne. Inden de tager hjem til Kastaniegården, bliver morgen-havregrøden lavet over bål. Hjemme igen går Frank i gang med at rense og skære genbrugsvinduesglas til 214 små stykker ruder til det nye hus. Og så skal krægerne plukkes, Frank får god hjælp af både Theresa og Johan. Frank vil også genbruge noget af det helt gamle bindingsværk fra det gamle hus, som blev bygget i 1770. Bindingsværket samles og skal være en skillevæg i det nye hus.

12:30  

Kender du typen? 2012 (16)
Kender du typen? 2012 (16) Kender Du Typen? er på besøg hos en kendt midt i Smilets by, Aarhus. Eksperterne Anne Glad og Christian Grau skal finde ud af, hvem der løber ture i skoven, har en hulahopring i arbejdsværelset og forsøger at kontrollere vægten gennem et utal af slankekogebøger. De skal gætte, hvem der godt kan lide at læse poesi, men til gengæld ikke er så vild med tysk schlagermusik. Vært: Mads Steffensen Sendt første gang 28.11.12

13:10  

Hammerslag 2009 (6)
Hammerslag 2009 (6) Vi starter sæsonen med at undersøge om rygterne taler sandt. Kan det virkelig lade sig gøre at købe lejlighed på Frederiksberg igen, selvom man hverken hedder Mærsk eller har vundet i lotto? Peter Ingemann og mæglerne lægger også lige vejen omkring en 60ér villa i Kgs. Lyngby inden de finder aftenens sidste udfordring på en af Danmarks dyreste adresser. Hvad koster mon en luksuslejlighed på Tuborg Boulevard i Hellerup? Sendt første gang 11.08.09

13:40  

Hammerslag 2009 (7)
Hammerslag 2009 (7) Peter Ingemann har som sædvanligt ikke gjort noget for at gøre det let for mæglerne. Aftenens første udfordring finder vi i et super attraktivt område ved Bagsværd sø. Normalt en dejlig opgave for en dygtig mægler, der er bare det problem, at ejendommen langt fra er helt almindelig. Næste ejendom er umiddelbart lettere at have med at gøre. En stor dejlig lejlighed. Men det er nu ikke mange lejligheder på Frederiksberg, der kan prale af adgang til både svømmebassin og tennisbane. Hvordan sætter man pris på det? Aftenens sidste opgave er at gætte prisen på en lejlighed i "det nye" København. Da boligmarkedet boomede, lå folk i sovepose i dagevis foran mæglernes butikker for at få lov til at købe en lejlighed, inden den var gjort færdig. Sådan er det ikke længere - mildt sagt. Sendt første gang 18.08.19

14:10  

Spise med Price - Sovsen Jensen
Spise med Price - Sovsen Jensen Rigtig mange danskere køber pulversauce i papæske eller færdigsauce på flaske. Det synes brødrene Price er synd og skam, når nu den hjemmelavede bliver så mange gange bedre. Brødrene er nærmest kompromisløse, når det kommer til sauce, og det kan sagtens tage dem et lille døgn at fremstille den perfekte sauce. Men en super sauce kan også laves lynhurtigt og kræver ikke nødvendigvis, at man starter med 10kg ben i en kæmpegryde. Flere teknikker afprøves og en ting er sikkert: har man først smagt en rigtig god sauce....eller sovs, går man meget nødigt tilbage til den færdiglavede.

14:40  

Hun så et mord (7)
Hun så et mord (7) Jessica er taget til Seattle for at holde forelæsning ved det lokale universitet. Hun hyrer den unge David Tolliver som sin sekretær. David er lynhurtig på en skrivemaskine, men måske er han også drabsmand. I hvert fald har Jessica dårligt ansat ham, før politiet henter ham ind til afhøring efter mordet på en ældre kvinde.

DR2

12:35  

De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt
De utrolige supermennesker - På spøgelsesjagt Vær med når komikeren Simon Farnaby dykker ned i en Storbritanniens mest forunderlige subkulturer - nemlig personer med overnaturlige evner. Mød bl.a. en såkaldt drømmedetektiv, der hævder, at han kan forudsige store katastrofer, og en spøgelsesjæger, der er på fornavn med de døde.

13:20  

Den store skraldesymfoni
Den store skraldesymfoni Kan professionelle musikere få noget som minder om lyd, for ikke at tale om vellyd, ud af instrumenter lavet af skrald? For første gang vil et helt orkester, her BBC's Koncertorkester, forsøge at spille med 44 instrumenter udelukkende bygget af genbrugsmaterialer, men forsøget handler om mere end musik. Anført af dirigenten Charles Hazlewood dykker vi ned i musikvidenskaben og hvert enkelt instruments historie. Hvorfor er hvert enkelt instrument bygget netop på den måde? Hvorfor har nogle udformninger kunne overleve uændret i flere hundrede år? Og hvorfor er det sådan, at når alle instrumenterne spiller sammen, er lyden ulig noget andet på jorden?

14:50  

Mellem to verdener
Mellem to verdener Fire piger fødes i Kina i familier, der på grund af landets et-barns-politik ikke har tilladelse til at beholde dem og derfor må aflevere dem på et børnehjem. De fire piger bliver bortadopteret til amerikanske familier og vokser op med amerikanske tv-serier, hip-hop og twitter. De beskriver sig selv som 'bananer', hvide inden i og gule uden på, men alt går fint, indtil puberteten, hvor de begynder at stille sig selv det store spørgsmål: hvem er jeg?

DR3

12:25  

Underverdenens købmænd: Medicin
Underverdenens købmænd: Medicin Falske lægemidler er trængt ind i verdens medicinforsyning. I udviklingslandene menes op mod 1/3 af alle lægemidler at være falske. Velkommen til historien om sortbørsmarkedet for medicin. Den britiske journalist Nelufar Hedayat rejser her kloden rundt for at undersøge den ulovlige handel, der foregår med stoffer, eksotiske dyr, sex, organer og så videre rundt omkring i verden.

13:05  

Når kemien passer (2:6)
Når kemien passer (2:6) Vælger du hele tiden forkert kæreste, kører det samme mønster, havner i alt det forkerte - men er samtidig træt af at være alene? Måske kan du få hjælp af videnskaben, så din næste match bliver perfekt, i hvert fald biologisk set, for det kan være, at du rent faktisk kan lugte, smage, se og høre dig frem til kærligheden, hvis du tør stole på dine instinkter? I håbet om at videnskaben kan hjælpe, vil Maren, 31år og stadig single, gennem forskellige eksperimenter udvælge den af syv mænd, som hun passer bedst med. I dag skal hun lytte: En mørk og sexet stemme røber et højt testosteronniveau. Hun er klar, det samme er mændene. Nordvision fra Norge.

13:45  

Monrad - I seernes tjeneste (1:6)
Monrad - I seernes tjeneste (1:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 1: At have en bedste ven/At være gammel. Niels Monrad indser at han ikke har en bedste ven og rammes af depression. Men et tilfældigt møde med en tidligere tennisstjerne giver ham humøret tilbage. Og hurtigt viser det sig at en fremmed er en ven du ikke har mødt endnu. Senere i programmet går Niels undercover som gammel og flytter ind på plejehjemmet Poppelbo, hvor han skal bo til sine dages ende. Opholdet bliver en gribende rejse ind alderdommens gådefulde univers.

14:15  

Zoo II (5:13)
Zoo II (5:13) Jamie og Logan ankommer til Caraquet, men det er langt fra det tilflugtssted, de havde håbet på. I mellemtiden får holdet et fingerpeg om, hvor Jamie opholder sig og sætter alt ind på en genforening.

DR K

12:00  

Fra baggård til big business (4:5)
Fra baggård til big business (4:5) Rockwool er smeltet sten og en dansk erhvervssucces i milliard klassen. Det var to familier fra Korsør der importerede den lune ide fra USA i begyndelsen af århundrede og gjorde danskerne til verdens største producent af stenuld. Men familierne endte i et bittert opgør. I dag styres Rockwool-koncernen af familien Kähler der er blevet mangemillionærer på den lune ide. Men pengene går ikke til dyre biler og privatfly - de bliver brugt til at gøre Rockwool endnu større.

12:40  

Fra baggård til big business (5:5)
Fra baggård til big business (5:5) I 1882 åbner den unge Frederik Læssøe Smidth et lille rådgivende "ingeniørbureau". Efter nogle år går han sammen med kamme- raterne Poul Larsen og Alexander Foss, og grunden er lagt til det, der senere skulle blive verdens største producent af cement- fabrikker. Fl. Smidths, det der i dag kaldes FLS industries, 120 årige historie er historien om store succes'er, men også anklager om værne- mageri, arvestridigheder og situationer hvor virksomheden har været på fallittens rand. I programmet medvirker blandt andre arvingen Christian Kjær.

13:20  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff som vært og indslag om en berømt dansk polarfor- sker, der også blev kendt på anden vis, om dansk indsats mod brandbomber - den gang. Om vildfarne bomber over Danmark, og om den danske konges første barnebarn, der fylder et år. Redaktion: Marianne Kemp, Per Wiking og Henrik Iversen. Producer: Maria Kjærgaard.

13:50  

Hvornår var det nu det var
Hvornår var det nu det var Bischoff om sidste århundredes begivenheder. Der er indslag med kongeparret til Sct. Olajs ophøjelse til Domkirke, nye motionsapparater mod dellerne. Kong Hussein besøger Israel for første gang. Sygeplejersker og læger aktionerer på Rigshospitalet. Nazisterne opruster i Nürnberg og meget mere. Redaktion: Marianne Kemp, Henrik Iversen, Steen Henriksen og Per Wiking.

14:20  

Reklamer til tiden (2:8)
Reklamer til tiden (2:8) - om vores mad, fra blodpølse til balsamico I dette program kan seerne bl.a. opleve Liva Weel besynge margarinen i 30'erne, Dirch Passer sælge appelsiner i 50'erne, og Ida Davidsen hylde den belgiske julesalat i 70'erne. I otte programmer præsenteres seerne for en guldgrube af gamle reklamefilm. Mange af filmene har været gemt væk i mørke kældre og kasser og er ikke blev vist siden de rullede over biograflærredet for årtier siden. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om vores skiftende værdier og vaner. I gamle dage elskede vi alt det fede, og i de første sort-hvide film er koteletterne ved at drukne i margarine.I dag er vi til gengæld hysterisk fedt-forskrækkede, og der reklameres for et hav af light-produkter. Vært: Liv Thomsen.

DR Ultra

12:00  

Isas Stepz (4)
Isas Stepz (4) Isabella har et problem. Hendes bedstefar Eliot har ikke betalt Isas store kærlighed Lucas Lee sin løn. Og nu vil Lucas ikke finde sig i det længere. Han stopper på danseskolen. Hvordan skaffer man 8000 kroner, når man bare er 13 år og er ved at miste sit livs kærlighed?

12:15  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

12:20  

Lou
Lou 12-årige Lou elsker sin kat, at spille videospil med sin mor og at hænge ud med bedsteveninden Mina - og så elsker hun genboen Tobias! Det ved han bare ikke, men heldigvis kan hun fortælle sin dagbog alt om sin hemmelige forelskelse...

12:35  

Nicolines Quiz - Løgne
Nicolines Quiz - Løgne I Nicolines Quiz om løgne skal Sebastian og Caroline dyste mod Signe og Anna i tre spændende og sjove runder. Hvem vinder og går hjem med den ultimative præmie? Se med bliv samtidig klogere på hvornår det vil være ok at lyve og hvornår det overhovedet ikke er i orden. Få råd om hvad man gør, hvis man er kommet til at lyve og skal gøre det godt igen.

12:50  

Lokummet Brænder II (2)
Lokummet Brænder II (2) Når lokummet brænder, er der masser af lort at grine af! Sketchshow.

13:10  

Adrian & Bendix' Kapowshow II (4)
Adrian & Bendix' Kapowshow II (4) I dag bliver Adrians fødselsdag fejret i Kapowshowet og Adrian må bestemme hvad de skal lege. Han vil gerne lege skole, men det synes Bendix er kedeligt. Han vil hellere lege vandkrig. Undervejs i programmet opfylder Kapowshowet seerønsker. Her får man svar på, hvor mange fløde-boller man kan nå at spise, mens en gammel mand løber 100 meter og hvorfor man ikke skal komme sulfo i opvaskemaskinen.

13:30  

Dagens ret: Foccacia
Dagens ret: Foccacia Foccacia Jose og Chris laver i dag Foccacia som er et italiensk brød, der kan være lidt svær at udtale. Brødet kan bruges som tilbehør til alle mulige retter, men i dag laver Jose og Chris det om til en lækker sandwich, efter de har bagt brødet og lavet sjov i køkkenet.

13:40  

Klassen - En aftale er en aftale (32)
Klassen - En aftale er en aftale (32) Sofia er træt af, at Emil hele tiden bryder deres aftaler. Emil er nødt til at gøre det godt igen. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

13:50  

Klassen - Cornelius' hemmelighed (35)
Klassen - Cornelius' hemmelighed (35) Cornelius har en stor hemmelighed. Sami overvejer om han skal afsløre ham. Hvad sker der i Klassen? Hvem er venner, hvem er fjender - og hvem er nu kommet galt afsted? Børnene har endnu en skoledag foran sig.

14:00  

Danmarks sjoveste barn (10:10)
Danmarks sjoveste barn (10:10) Afgørelsens time er kommet for Danmarks seks sjoveste børn. Siden sommerferien har de været med Rune Tolsgaard i comedyskole for at lære humorens grundlæggende håndværk at kende. Nu er skolen slut, og i den store finale på standupcomedystedet Comedy Zoo i København skal de optræde foran en fyldt sal i kampen om titlen som Danmarks sjoveste barn. Ud over titlen er præmien at få sit eget program på DR Ultra.

14:45  

Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4)
Hjalte vs Tjelle - Blindeboksning (4) Hjalte og Tjelle får i dette program sved på panden og øretæver! Det bliver en hårdtslående dag, hvor styrke er kodeordet. De skal nemlig spise stærke chilier og bokse imod hinanden med bind for øjnene! Og taberen, ja han får bank af en professionel bokser!

DR Ramasjang

12:00  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Dåben.

12:30  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. Dagens løb står i havets tegn, når de De Ræsende Makreller skal køre imod Fiskerne. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i Minibyen og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (9)
Rosa fra Rouladegade II (9) Julies mormor er god til at bage. Hun bager boller og kager til dem hun godt kan lide - også til ænderne nede ved søen. Nu synes Julie det er på tide, at der er nogen der bager en kage til mormor. Hun beder derfor Rosa om bagehjælp og sammen tager de på hemmelig kagemission, for at udspionere mormor og finde ud af, hvad hun godt kan lide. Uheldigvis kommer mormor hjem midt i det hele og de må være helt stille og liste, hvis de ikke skal blive opdaget. For så ville det jo ikke være en overraskelse.

13:30  

Det kongelige spektakel
Det kongelige spektakel Spektaklet står i dag midt i den smukkeste grønne skov. Løven Leo tilbereder en af sine specialiteter: Brændenældesuppe! Prinsesse Habibi leger i skoven med Dyt - men pludselig falder hun og slår sig. Så kommer Leo med doktortasken - og inden vi får set os om, er alle i Spektaklet Skidtmads - med plaster og forbinding! Men kan Leo overhovedet tåle at se blod?

13:45  

Brandmand Sam
Brandmand Sam Ponty Pandy pionerene

13:55  

Sikker & Søn II (15)
Sikker & Søn II (15) Sikker & Søn holder øje med fodgængerfeltet. De finder ud af, at fodgængerfeltet er det mest sikre sted at krydse en vej. Far finder sit gamle windsurfingudstyr frem, og de bruger sejlet til at lave store, hvide striber. Det er smart, at man kan se fodgængerfelter på lang afstand.

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (7)
Onkel Rejes Sørøvershow (7) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Linus, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne gulddiamantring, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Linus og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Hvorfor må Skarnbassen ikke få guldsko på ligesom de kongelige heste? Meget fornærmet beslutter skarnbassen at forlade de kongelige stalde og bevise, at han bestemt er lige så meget værd som en kongelig hest!

DR1

15:25  

Fader Brown (5:10)
Fader Brown (5:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. En religiøs sekt kommer til byen, og Susie er stærkt tiltrukket af dens karismatiske leder, Kalon. Da Kalons kone findes myrdet, må fader Brown forsøge at bryde sektlederens magt over Susie, så han ikke mister hende for altid.

16:15  

Fader Brown (6:10)
Fader Brown (6:10) Fader Brown er katolsk præst i et lille landsbysamfund i 1950'ernes England, og så har han et særligt talent for at opklare forbrydelser. To nonner dør under mystiske omstændigheder. Fader Brown efterforsker sagen med hjælp fra den unge nonne Boniface, en ivrig fan af detektivromaner.

17:05  

En ny begyndelse (6)
En ny begyndelse (6) I en nødsituation viser Sarah sig at være en del mere handlekraftig, end nogen i landsbyen havde forestillet sig. Samtidig vælger Olivia at stille James stolen for døren. Enten fortæller han sandheden om sit forhold til hendes bror - eller også er det slut mellem dem.

17:50  

TV AVISEN
TV AVISEN

DR2

15:45  

Barndom på bistand II (1:2)
Barndom på bistand II (1:2) Dansk reportageserie fra 2017 I Danmark kan man ikke altid ved første øjeblik få øje på fattigdommen. Men den er der, hvis man kigger efter. DR2 har gennem det sidste år fulgt 4 børn, hvis mor eller far er kontanthjælpsmodtagere og som, ifølge de nu afskaffede fattigdomsgrænser, er fattige. Hvad er der videre sket med den nu 18-årige Stefanie fra Stubbekøbing? De to 14-årige tvillingedrenge Peter og Mikkel og drengen Nicklas på 14 år, som i de sidste udsendelser fik lovning på et ophold på et julemærkehjem? Vi skildrer gennem børnene, hvad det vil sige at være et fattigt barn i et rigt samfund. Sendt første gang 24.04.2017

16:30  

Udkantsmæglerne (5:8)
Udkantsmæglerne (5:8) Dansk reportageserie fra 2016 Da finanskrisen slog igennem i 2008 bristede boligboblen og priserne styrtdykkede. Det gik især hårdt ud over områder langt fra storbyerne. I Udkantsmæglerne møder vi nogle af de ejendomsmæglere, som forsøger at holde modet oppe og kæmper for tiltrække nye købere til provinsen og dermed undgå tvangsauktioner. I Mariagerfjord gør Tom Pedersen sig klar til at holde åbent hus og håber nu på at få solgt et dødsbo som koster under 300.000 kr. I Glyngøre bruger Anja Hensberg sin dialekt for at få kunderne i hus. Jens Kjærsgaard er rejst udenfor sit ejendomsmægler område og skal i Sundby vurdere en villa med en fantastisk panorama udsigt. I Hellum har Kjeld Westergaard måske heldet med sig, når han viser en villa frem til ung mand fra Aalborg, der synes at det er grotesk med de tårnhøje huspriser i storbyen. Sendt første gang 14.08.2016

17:00  

DR2 Dagen
DR2 Dagen

DR3

15:00  

Zoo II (6:13)
Zoo II (6:13) Jackson Oz og hans team rejser til Portugal i håb om at få fat i en speciel gift, som kan kurere dyremutationerne. I mellemtiden bringer Jacksons utilregnelige adfærd alle i fare.

15:40  

Bernie
Bernie Bernie er bedemand i en lille by i Texas. Han er kendt og elsket af alle, ikke mindst byens gamle damer. Bernie bliver ven med den ellers utilnærmelige, rige enke Majorie. De bliver uadskillelige og tager på dyre ferier sammen, betalt af Majorie. Men venskabet lider et knæk, da Majorie begynder at opføre sig endnu mere urimeligt, end hun plejer. Og en dag begår Bernie en ugerning, som dog ikke gør ham mindre populær i den lille by. Bernie Tiede: Jack Black. Marjorie Nugent: Shirley MacLaine. Danny Buck: Matthew McConaughey. Instruktion: Richard Linklater.

17:20  

Gift ved første blik USA III (4:15)
Gift ved første blik USA III (4:15) Kan et arrangeret ægteskab være vejen til den store kærlighed? Oplev her den amerikanske udgave af det danske kærlighedseksperiment 'Gift ved første blik', hvor fire eksperter har sammensat tre perfekte matches ud fra grundige personlighedstests og dybdegående interviews. Parrene har sagt ja til hinanden, mødt hinandens familier og fejret den store dag. Nu venter bryllupsnatten, hvor de for første gang skal dele seng med hinanden.

DR K

15:00  

Reklamer til Tiden (3:8)
Reklamer til Tiden (3:8) Stærke og kloge mænd, kønne og flittige husmødre, artige og tavse børn. Sådant skildres den danske familie i et hav af gamle reklamefilm.. Billedet ændres først i 70'erne. Pludselig optræder Lisbet Dahl som udearbejdende kvinde i en slik-reklame, og mændene dukker op ved kødgryderne. Reklamefilmene er helt unikke vidnesbyrd om skiftende tider. De reklamerer ikke kun for et bestemt produkt, men også for nogle idealer om, hvordan vi skal opføre os. I dag griner vi af de gamle rengørings-reklamer skræddersyet til den hjemmegående kvinde, men for vores bedstemødre repræsenterede de drømmen om det perfekte liv. Vært: Liv Thomsen. Sendt første gang 14.11.03

15:40  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (2:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (2:6) "Hvem er Gud?" Amerikansk eksistensprogram fra 2015. (The Story of God) Er der en fornemmelse af det guddommelige, som forener alle religioner? Og har Guds væsen ændret sig over tid? For at forsøge at forstå menneskehedens millioner af guder opsøger den amerikanske skuespiller Morgan Freeman kristne, muslimer, jøder, hinduer, oprindelige amerikanere og arkæologer.

16:30  

Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6)
Vores guddommelige verden med Morgan Freeman (3:6) "Fri os fra det onde" Amerikansk eksistensprogram fra 2015. (The Story of God) Hvorfor findes det onde, og hvor kommer det fra? Morgan Freeman taler med en seriemorder og en tidligere nynazist om deres ondskab. Han undersøger også de gamle ægypteres tro på, at hvad man gør i dette liv får betydning for det næste og om den gamle persiske religion, zorostrianismen, hvis forestilling om en kosmisk balance mellem godt og ondt har inspireret til den kristne satan.

17:20  

Historiequizzen: Lørdag aften (8:10)
Historiequizzen: Lørdag aften (8:10) Se med når Historiequizzens emne er Lørdag Aften og historikerne gætter på hvad fenstring går ud på.

17:50  

Historiequizzen: Danmarks Dokumenter (9:10)
Historiequizzen: Danmarks Dokumenter (9:10) Kongeloven, Øresundstolden og et brev fra paven i 1186! Det er sjældne skatte der ser dagens lys når Historiequizzens eksperter rykker ind på Rigsarkivet.

DR Ultra

15:00  

The Next Step III (10)
The Next Step III (10) Dans med følelser

15:25  

Thunderbirds (20)
Thunderbirds (20) Eksperten

15:45  

Freaktown (31)
Freaktown (31) Sengemonsteret

16:00  

Freaktown (32)
Freaktown (32) Prinsesse Goo-Goo

16:10  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro.

16:35  

Wild Kratts
Wild Kratts Vandfrø

16:55  

Junglebanden
Junglebanden

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern De bliver så store

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Driver Dave til vanvid

17:40  

Klassen - Skolefoto (115)
Klassen - Skolefoto (115) Klassen skal have taget skolefoto, men nogle er syge og andre har glemt det. Alle ender som uvenner. Får de overhovedet taget et billede i år?

17:50  

Klassen - Det store klasseshow (116)
Klassen - Det store klasseshow (116) Bertram og Signe skal sende LIVE på youtube foran hele skolen, men ikke alt går efter planen.

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (41)
Mumitroldene (41) Filifjonken og vampyren

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Følg søpapegøjen

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Lilys café

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Frø-springs mester

15:40  

Gurli Gris VI (2)
Gurli Gris VI (2) Den øde ø

15:45  

Gurli Gris VI (3)
Gurli Gris VI (3) Parfume

15:50  

Chuggington
Chuggington Bruno viser vejen

16:00  

Chuggington
Chuggington Wilson på parkpatrulje

16:10  

Masha og Bjørnen (9)
Masha og Bjørnen (9) Det' bare børn

16:15  

Mashas eventyr (13)
Mashas eventyr (13) De tre små grise

16:20  

Morten Skildpadde (15)
Morten Skildpadde (15) Tag Henriette med

16:45  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (39) Den nye ordenshåndhæver

17:00  

Sprinter Galore (1)
Sprinter Galore (1) Magnus er en meget superhelte fikseret dreng, men nabopigen Viola går ikke lige så meget op i Magnus fantasiverden som han selv. Da Magnus sidder og spiser aftensmad ser han noget mystisk styrte ned i haven, men alligevel sender hans mor ham ned med skraldet. Da han kommer ned til skraldespanden møder han rumvæsnet Sprinter Galore, og da han har superheltekræfter må han jo være en ægte superhelt. Sprinter flytter ind hos familien til stor ærgrelse for Magnus mor, fordi der findes jo ikke superhelte

17:15  

Sprinter Galore (2)
Sprinter Galore (2) Magnus mor og far bliver enige om at hvis Sprinter skal blive boende indtil hans rumskib er repareret er de nødt til at holde ham skjult. Men gode råd er dyre da de ser ud af vinduet at underboen Heino har fundet Sprinters rumskib, men heldigvis har Magnus en ide. Sammen går de ned i haven for at forsøge, at narre Heino så de kan få rumskibet med op i lejligheden.

17:30  

Sikker & Søn IV (15)
Sikker & Søn IV (15) Sikker & Søn byder velkommen til et barn på trafikskolen. Imens Søn prøver at lave trafikøvelser, gør Sikker sig klar til telttur og har masser af oppakning. Det bliver en skør dag på trafikskolen, men heldigvis er der mange måder at træne trafik på, så Sikker og Søn kan til sidst sende barnet sikkert hjem igen - helt uden at være pakket ind i vat.

17:40  

Molevitten
Molevitten Få et godt grin med Molevitten. Maskinen er endnu en gang landet i børnehaven, hvor friske unger sender sjove ting direkte til Hr. Skæg, Øvst, Silja og alle vennerne i Ramasjang. For hver ting de sender, får de en skør sketch retur.

17:50  

Mumsfilibaba med mælk (2)
Mumsfilibaba med mælk (2) Børnene og kokken Niels besøger pigen Karla, på en bondegård, for at se hvor mælken kommer fra. De ser malkerobotten malke køerne, og så laver de lækker mad med mælk.

DR1

18:00  

Fra yt til nyt
Fra yt til nyt I aften i Fra yt til nyt giver Lene Nissen nyt liv til gamle og kedelige urtepotter. Johnny Haugaard hjælper sin veninde med en soveværelses-makeover, og det går ikke stille for sig. Og så skal Lisbeth Solsø holde reception for sit nye genbrugsbrand, og det er ikke uden nerver på.

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Alle mod 1
Alle mod 1 "Alle mod 1" er endelig tilbage. Mads Steffensen holder styr på løjerne i DR1s vilde fredagsunderholdning for hele familien, hvor en kvik og modig deltager i studiet skal konkurrere mod hele Danmark om op til 100.000 kroner. Joakim Ingversen bliver igen udsat for alverdens vanvittige ting, så vi kan finde ud af om det er deltageren i studiet eller alle seerne i gennemsnit, der er bedst til at gætte. Hvis du vil spille med og have en chance for at vinde, så skal du downloade "Alle mod 1"-app'en eller spille med på dr.dk.

DR2

18:30  

De vilde 60'ere: Et gigantisk spring for menneskeheden 1960
De vilde 60'ere: Et gigantisk spring for menneskeheden 1960 1960'erne var årtiet, som forvandlede USA fra grå konformitet til et land, der sprudlede af politisk, kulturel og social frigørelse. Ved hjælp af arkivoptagelser fra amerikansk tv bliver begivenheder og personligheder vævet sammen til et underholdende og oplysende portræt af dette bemærkelsesværdige årti. 1960'erne var præget af store teknologiske fremskridt som opfindelsen af den første laser og adskillige medicinske gennembrud. Computerne skrumpede i størrelse fra en etværelses lejlighed til tv-størrelse. Men årtiet kulminerede med Neil Armstrong og Buzz Aldrins månelanding den 20. juli 1969.

19:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Tidsmaskinen tager dig nu med på en tur tilbage til 1960erne, til de tider hvor det at være en enlig mor er forbundet med skam isolation og dårlige økonomi, mens den enlige far bliver mødt med vantro og beundring. Billedkunstneren Michael Brammer beretter om hvordan han blev kendt og berygtet, da han i 1994 dræber og udstopper nogle hundehvalpe som indgik i installationen love. Før som nu - byboerne har trang til lys luft og jord under neglene, og helst ikke for langt væk fra der hvor de bor. Tidsmaskinen dykker ned i en del af den danske folkesjæl og ser på kolonihavens historie fra spisekammer til stedet for afstresning. Sendt første gang 19.11.2006

20:00  

Vicky Cristina Barcelona
Vicky Cristina Barcelona De unge amerikanere Vicky og Cristina er på ferie i Barcelona. Her møder de den charmerende kunstnerboheme Juan Antonio, der uden omsvøb tilbyder både sightseeing og sex. Cristina lader sig hurtigt friste, og langsomt tør også den forsigtige Vicky op. Vicky og Cristinas ferie forvandles til en sanselig rejse, der kulminerer, da Juan Antonios ekskone gør sin dramatiske entré. Vicky: Rebecca Hall. Cristina: Scarlett Johansson. Juan Antonio: Javier Bardem. Maria Elena: Penélope Cruz. Instruktion: Woody Allen.

DR3

18:00  

I Forreste Række (2:7)
I Forreste Række (2:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

18:30  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

19:15  

Alene i vildmarken USA I (6:10)
Alene i vildmarken USA I (6:10) Der er nu kun fire mænd tilbage i konkurrencen om, hvem der kan overleve længst i Vancover Islands vilde natur. De 15 dages ophold i vildmarken har tæret på deltagernes kræfter, og da et kraftigt regnvejr sætter ind, kniber det med at holde modet oppe.

20:00  

Volbeat - Tinderbox 2016
Volbeat - Tinderbox 2016

DR K

18:20  

Restaurant Noma - My Perfect Storm
Restaurant Noma - My Perfect Storm Historien om Rene Redzepi, køkkenchef på den verdensberømte restaurant Noma, der fire gange er blevet kåret som verdens bedste restaurant, ligner eventyret om den grimme ælling. Den uglesete indvandrerdreng (albansk far og dansk mor), der, som en af grundlæggerne af Noma og det nye nordiske køkken, blev den mest indflydelsesrige kok i gourmetverdenen og den bedst kendte danske skikkelse efter Hamlet. En madforgiftning, den manglende tredje Michelinstjerne og tabet af titlen som verdens bedste restaurant gjorde 2013 til det værste år i Redzepis karriere og tvang ham til at genopfinde sig selv og Noma.

19:55  

Dagens Sang: Nirvana
Dagens Sang: Nirvana - sunget af et af DR's kor.

20:00  

De uheldige helte (18)
De uheldige helte (18) Danny besøger et sydengelsk casino og er mere end almindelig heldig. Han vinder ustyrlige summer, før han opdager, at casinoejeren har forvekslet ham med en hemmelig agent, der skulle have haft pengene. Men da er det for sent, og snart har Danny en hel forbryderorganisation på nakken.

20:50  

Smilehullet - Lise Ringheim og Henning Moritzen
Smilehullet - Lise Ringheim og Henning Moritzen Et glimt fra DR's righoldige arkiv specielt for lattermilde. I aften et gensyn med Lise Ringheim og HenningMoritzen med fortsættelsen af "90 års fødselsdagen" og fremgangsmåden er den samme som sidste år. Producer: Jens Bom.

DR Ultra

18:00  

Kampen (16)
Kampen (16) Kampen for grupen.

18:05  

The Next Step III (10)
The Next Step III (10) Dans med følelser

18:30  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

18:50  

Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6)
Hjalte vs Tjelle - Havfruetriatlon (6) Hjalte og Tjelle har i dette program en rigtig stranddag, hvor de finder ud af, hvem der er den bedste havfrue. De skal dyste i tre alternative discipliner og taberen af dagens dueller skal æde rådden fisk!

19:00  

Voksenfælden II (3)
Voksenfælden II (3) Børnene fra Voksenfælden tester, hvor mange gange man kan slå en voksen med et sværd, bare fordi man skal have afgjort en rollespils-duel. Og så tester børnene, hvor villige de voksne er til at oversætte ubehagelige engelske sætninger til en stakkels udvekslingsstudent - hvornår siger de voksne fra?

19:20  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag Hvad gør man, når ens forældre er sygt pinlige? Er det en god ide at lave propellen, når man tungekysser? Og er mode overvurderet? Det - og meget andet vigtigt - får du svaret på i dag.

19:40  

101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag
101 ting jeg ville ønske, jeg havde vidst, da jeg var teenag I dag kan du høre om det nervepirrende første kys, om forældre der ikke fatter en hujende fis, og ikke mindst - bekæmpelsen af teenageres værste skræk: Bumser.

20:00  

Riisings flotte talkshow II (1)
Riisings flotte talkshow II (1) Den altid flotte og generøse Jacob Riising er tilbage med et overflødighedshorn af spas og løjer for børn og andre mennesker, når den nye sæson af Riisings flotte talkshow går i luften. Flothedsskalaen er i fare for at blive sprængt, når flotte Riising veloplagt og velklædt får besøg af Christianerne Fuhlendorf og Schaumburg-Müller. Det bliver til en spændende dyst på maskinsyning og rollespil, og både Jacob og Christianerne får rig lejlighed til at vise nye sjove og ikke mindst flotte sider af sig selv.

20:30  

Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth
Sofie Linde Show II (1) - Rasmus Brohave og Kristine Sloth Så er Sofie Linde Show tilbage! I sæsonens første program får Sofie besøg af Rasmus Brohave og Kristine Sloth, som er to af Danmarks allerstørste tv-stjerner ... på internettet. Rasmus og Kristine hjælper Sofie med at lave et viralt hit perfekt med bacon, smack cam og kanel. Og stjernereporter Bubber har været på Grønland med Julie Berthelsen. Sådan cirka næsten i hvert fald. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

DR Ramasjang

18:00  

F for Får (19)
F for Får (19) Fårrygende animation fra Aardman

18:05  

F for Får (20)
F for Får (20) Fårrygende animation fra Aardman

18:15  

Kasper og Sofie (7)
Kasper og Sofie (7) Brandøvelse

18:30  

Kasper og Sofie (8)
Kasper og Sofie (8) Til karneval

18:45  

Onkel Rejes sørøvershow II (8)
Onkel Rejes sørøvershow II (8) Sikke noget (hunde)lort Dr. John har kidnappet Siljes ven Silas for at koge ham om til øjenskygge. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer Høvdinge Grethes bryllupshelikopter, gummistøvler med airbag og 100 hunde med tyndskid. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

19:00  

Gurli Gris
Gurli Gris Fru Kanins helikopter

19:05  

F for Får (14)
F for Får (14) En brik der mangler

19:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Den hemmelige grotte

19:20  

Hjørne Bjørne
Hjørne Bjørne Isa Ulv holder af stilheden i skoven og at kigge stjerner. I nat er det bare rigtig svært at få fred.

19:25  

Musen Tip
Musen Tip Jeg vil ikke være med mere!

19:35  

Den fortryllede karrusel
Den fortryllede karrusel En rigtig perleven

19:45  

Minisekterne (9)
Minisekterne (9) Fransk animationsserie om insekternes verden.

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Hele fingerfamilien er i gang med at bygge på balkonen på huset. Men Lillefinger må ikke være med, da han er for lille.

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores vejr
Vores vejr

21:25  

Stolen
Stolen Den tidligere tyv Will Montgomery (Nicolas Cage) er på jagt efter sin datter, der er blevet kidnappet. Hun befinder sig i bagagerummet på en taxa. For at gøre sig forhåbninger om at se hende igen, må Will skaffe 10 millioner dollars på bare 12 timer. Will Montgomery: Nicolas Cage Riley Jefferes: Malin Akerman Tim Harlend: Danny Huston Instruktion: Simon West

22:55  

Snabba cash - Livet deluxe
Snabba cash - Livet deluxe Den efterlyste JW lever i landflygtighed, fast besluttet på at finde ud af, hvad der er sket med hans forsvundne søster. Hjemme i Stockholm planlægger Jorge det største røveri i Sverige nogensinde. Samtidig bliver politieleven Martin håndplukket til en hemmelig operation, der har som mål at fælde Radovan Krajnic, lederen af den serbiske mafia i Stockholm. JW: Joel Kinnaman. Jorge: Matias Varela. Martin Hägerström: Martin Wallström. Instruktion: Jens Jonsson.

DR2

21:30  

Sandheden om webcam-pigerne
Sandheden om webcam-pigerne Dokumentaren åbner døren til den hemmelige voksne webcam-verden, hvor tusindvis af mænd får adgang til deres drømmepiger gennem få klik på musen. Her tjener de såkaldte webcam-piger op til fem pund i minuttet på at opfylde kundernes ønsker.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

23:50  

Dokumania: Den unge Zlatan
Dokumania: Den unge Zlatan Her får vi historien om Zlatan Ibrahimovic og hans vej fra ghetto til international fodboldstjerne. Vi er med, da han debuterer for Malmö FF i 1999, under hans turbulente år i Ajax Amsterdam, og da han som 24-årig får sit endelige gennembrud i Juventus. Men det er også historien om en ung mand med et nærmest vulkansk temperament, der er i evig konflikt med medspillere og trænere.

DR3

21:00  

Butterfly on a Wheel
Butterfly on a Wheel Ægteparret Neil og Abby Warner lever en perfekt tilværelse. De har et fantastisk ægteskab, en dejlig datter og masser af succes. Men med ét bliver idyllen smadret, da deres datter bliver bortført af en iskold psykopat, som intet har at tabe. Tom Ryan: Pierce Brosnan. Neil Randall: Gerard Butler. Abby Randall: Maria Bello. Instruktion: Mike Barker.

22:30  

Personal Effects
Personal Effects Den unge Walter ankommer til en by for at hævne mordet på sin søster. Inden det kommer så vidt, møder han den noget ældre Linda, der også har ar på sjælen. De to knytter hurtigt bånd, og deres tragiske fortid kommer til at danne grundlag for et smukt kærlighedsforhold. Linda: Michelle Pfeiffer. Walter: Ashton Kutcher. Gloria: Kathy Bates. Instruktion: David Hollander.

DR K

21:00  

Livvagterne II (1:10)
Livvagterne II (1:10) Da Jasmina må tage afsted til Islamabad, sammen med Lille Kurt og Nyholm, for at forberede et snarligt besøg af den danske udenrigsminister, bliver en nyforelsket Rasmus bekymret - og med god grund skal det vise sig. Pet-folkenes opgave bliver udvidet, og pludseligt befinder de sig i en livstruende situation. Hjemme i Danmark føler Jonas sig forbigået, da han, sammen med Rasmus, bliver sendt til Jylland for at beskytte en truet dansk tegner. Diana er tilbage i meget fin form, mens Tønne har fået nyt selskab. (Fortsættes i næste afsnit). Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Claus Riis Østergaard, Maria Rossing, Julius Brix Lærke, Anne Birgitte Lind, Sevik Perl, Bronwen Loshak, Omar Kamonuah, Doron Aviman, Lars Knutzon, Kate Kjølby, Michael Sand, Kim Jansson, Monica Nøhr, Iben Dorner, Therese Damsgaard, Kadhim Faraj, Shahbaz Sarwar, Claudio Morales, David Bateson, Jakob Fauerby, Lotte Thor, Tove Bornhøft og Ninna Cederholm. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Mikkel Serup. Foto: Camilla Hjelm Knudsen, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

21:55  

Livvagterne II (2:10)
Livvagterne II (2:10) Fortsat fra forrige afsnit. Med bombningen af Hotel Phoenix i Islamabad er Rasmus' mareridt, og de andres værste frygt, blevet til virkelighed. Mens både Lille Kurt og Leon forgæves prøver at komme i kontakt med Nyholm, er Jasmina i fuld gang med at lede i det sønderbombede hotel - og så kommer den næste eksplosion. Nyheden om bombningen og de forsvundne danskere breder sig hurtigt - også på hotellet i Ebeltoft, hvor den danske tegner befinder sig, sammen med Rasmus og Jonas. Hele situationen sætter også nye tanker i gang hos Leon om hans personlige forhold. Medvirkende: Jasmina: Cecilie Stenspil. Rasmus: Søren Vejby. Jonas: André Babikian. Leon: Thomas W. Gabrielsson. Diana: Ditte Gråbøl. Boas: Tommy Kenter. Lille Kurt: Rasmus Bjerg. Tønne: Ellen Hillingsø. Endvidere: Maria Rossing, Claus Riis Østergaard, Julius Brix Lærke, Anne Birgitte Lind, Lone Dam Andersen, Lars Knutzon, Tine Miehe-Renard, Kristian Høgh Jeppesen, Kate Kjølby, Sevik Perl, Omar Kamounah, Bronwen Loshak, Siham Hussein Alwan, Armand Babikian, Henrik Weel, Michael Sand, Kim Jansson, Benjamin Boe Rasmussen, David Bateson, Lotte Thor, Iben Dorner, Therese Damsgaard, Mette Marckmann og Jakob E. Bjerregaard. Manuskript: Peter Thorsboe og Mai Brostrøm. Instruktion: Mikkel Serup. Foto: Camilla Hjelm Knudsen, dff. Scenografi: Kirsten Koch. Musik: Jacob Groth. "Uegnet for børn".

22:55  

Frygtelig lykkelig
Frygtelig lykkelig Prisbelønnet dansk spillefilm fra 2008. Den unge københavnske politimand, Robert, bliver efter nogle dunkle hændelser i privatlivet forflyttet til en lille sønderjysk flække. Stillingen som landbetjent i Sønderjylland er ikke noget ønskejob, men en nødvendig mellemstation på vej tilbage til civilisationen. I den tilsyneladende fredsommelige udpost skal Robert vise, at han har styr på sit liv igen og i det hele taget agere efter bogen. Men de provinsielle regler og det lokale hierarki som hersker på stedet passer dårligt ind i Roberts planer, for livet er som bekendt ikke for nybegyndere - og da slet ikke på landet... Medvirkende: Robert: Jakob Cedergren. Ingelise: Lene Maria Christensen. Jørgen: Kim Bodnia. Zerlang: Lars Brygmann. Købmand Moos: Anders Hove. Dorthe: Mathilde Maack. m.fl. Instruktør. Henrik Ruben Genz. Manuskript: Dunja Gry Jensen og Henrik Ruben Genz. Baseret på romanen 'Frygtelig lykkelig' af Erling Jepsen. Fotograf: Jørgen Johansson. Scenograf: Niels Sejer. Komponist: Kåre Bjerkø. Produceret af Fine & Mellow Productions i samarbejde med bl.a. DR.

DR Ultra

21:00  

Stormy - Sammen er vi fri
Stormy - Sammen er vi fri Den rebelske og selvstændige teenager, Mika, har det svært med skolens eksamener og har generelt meget lidt tiltro til egne evner. I håbet om at Mika vil forbedre sig, sender hendes mor og far hende på sommerferie hos den strenge bedstemor, Maria, der bestyrer en rideskole. Her opdager Mika, at hun besidder en unik gave - hun kan kommunikere med heste! Mikas nyfundne talent kommer dog på prøve, da hun møder den smukke, men vilde og utæmmede hest, Stormy.

22:40  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:55  

Fjenden i dybet
Fjenden i dybet I et Rusland i opløsning besætter dele af hæren en base med atomvåben. Den amerikanske ubåd Alabama er måske den eneste mulighed for at forhindre et atomangreb på USA, men før båden modtager klare ordrer, bliver radioforbindelsen afbrudt. Skal Alabama alligevel slå først, med risiko for at starte en atomkrig? Spørgsmålet sender kaptajn Ramsey og hans næstkommanderende, Hunter, på kollisionskurs. Hunter: Denzel Washington. Ramsey: Gene Hackman. Zimmer: Matt Craven. Instruktion: Tony Scott.

02:45  

Sebastian Bergman (4:4): Børnemorderen
Sebastian Bergman (4:4): Børnemorderen Vanjas far dør, mens Sebastian er nødt til at følge med gruppen til Skåne for at opklare en gammel sag. Ludvig Mattisson var kendt for at bortføre og myrde mentalt handicappede børn. Nu er Mattisson selv fundet myrdet. Ikke så langt derfra findes en lille pige død. Kan Mattisson have dræbt pigen, inden han selv blev myrdet? Hvem stod bag mordet på Mattisson? Sebastian Bergman: Rolf Lassgård. Vanja Lithner: Moa Silén. Torkel Höglund: Tomas Laustiola. Instruktion: Leif Magnusson.

DR2

01:25  

En kvinde i skudlinjen (3:5)
En kvinde i skudlinjen (3:5) Nessa Stein kæmper for at skabe fred i Mellemøsten, men nu er hun fanget i et frygteligt dilemma, der har forbindelse til hendes hemmelighedsfulde fortid. Otte år tidligere bliver Nessa og hendes tolk Atika bortført i Gaza. Her udsættes de for rædsler, der kommer til knytte dem til hinanden for altid. Nessa Stein: Maggie Gyllenhaal. Hugh Hayden-Hoyle: Stephen Rea. Ephra Stein: Andrew Buchan. Instruktion: Hugo Blick.

03:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

The Tonight Show med Jimmy Fallon
The Tonight Show med Jimmy Fallon

00:55  

District 9
District 9 Et slumkvarter i Johannesburg er blevet hjem for rumvæsner, der kom til Jorden for tyve år siden. Menneskene er dog ikke glade for de nye beboere. Embedsmanden Wikus van de Merwe får til opgave at lede tvangsforflyttelsen af rumvæsnerne i det såkaldte District 9. Under flytningen smittes Wikus af en virus, der gradvis forvandler ham selv til et rumvæsen. Wikus Van De Merwe: Sharlto Copley. Grey Bradnam: Jason Cope. Sarah Livingstone: Nathalie Bollt. Instruktion: Neill Blomkamp.

02:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:40  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:35  

Englenes blod
Englenes blod En korleder findes myrdet i en kirke. Politimanden Lionel Kasdan kaster sig over sagen, selv om han egentlig er pensioneret. Samtidig er den iltre Interpol-strømer Frank Salek på sporet af en organisation, der har specialiseret sig i at bortføre børn. Mordet på korlederen viser sig at have forbindelse til hans egen efterforskning, og sammen dykker de to mænd ned i den dystre, gådefulde sag. Lionel Kasdan: Gérard Depardieu. Frank Salek: JoeyStarr. Franz Hartmann: Rüdiger Vogler. Instruktion: Sylvain White.

02:15  

Eddie Redmayne om krigen i kunsten
Eddie Redmayne om krigen i kunsten Den Oscar-vindende skuespiller Eddie Redmayne, der også har læst kunsthistorie, fortæller om krigen som tema i kunsten, og hvordan konflikter til alle tider har været en magtfuld inspiration for kunstnerne. Han udforsker de ikoniske malerier fra Første Verdenskrig, der havde flere kunstnere blandt de indkaldte end nogen anden krig i historien, men møder også nutidige malere, der har skildret vor tids krige i Bosnien, Afghanistan og Syrien.

03:05  

Danske drømme (9:10)
Danske drømme (9:10) Danmark kommer med på afbud til Europamesterskaberne i fodbold på grund af krigen i Jugoslavien og vinder guld i den forunderlige solbagte sommer i 1992. De tvivlrådige danskere siger først nej til Europa og så ja, da de får chancen igen. Politiet skyder med skarpt mod demonstranter. Danskerne er rystede - også over den største politiske skandale i nyere tid - Tamilsagen. Den fører til den borgerlige regerings fald, og efter ti år og et brodermord vender Socialdemokratiet tilbage til magten med Poul Nyrup Rasmussen. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1999

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0822184516