Broager
Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 3. april 2020

Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag Tirsdag Onsdag

TV: fredag d. 3. april 2020

DR1

00:25  

Hercule Poirot (11)
Hercule Poirot (11) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den snigende død" (1:2). På et hotel møder Poirot og Hastings en ung kvinde, som uden sit vidende svæver i livsfare.

01:15  

Hercule Poirot (12)
Hercule Poirot (12) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den snigende død" (2:2). En smuk kvinde er i overhængende livsfare. Tre gange på tre dage er hun døden nær. Hercule Poirot overværer heldigvis det fjerde forsøg.

02:05  

I farezonen (19:61)
I farezonen (19:61) I den australske storby Sydney sætter de ansatte ved politiets redningstjeneste gang på gang livet på spil for at redde andre, når de kaldes ud til alle tænkelige nødsituationer - fra trafikulykker til selvmordsforsøg.

02:55  

Kender Du Typen? (5)
Kender Du Typen? (5) "Kender Du Typen?" besøger en kendt dansker, som ikke går på kompromis med æstetikken - hverken når han vælger kunst til væggene eller supermarked til dagligvareindkøb. Livsstilseksperterne Anne Glad og Flemming Møldrup skal forsøge at regne ud, hvem der altid går efter "det bedste", og som ivrigt tygger sig igennem Kierkegaards samlede værker i bogreolen. Vært: Mads Steffensen

03:40  

Bonderøven 2012 (6)
Bonderøven 2012 (6) Familien på Kastaniegården vil have fårehold, så Frank kører til Vestjylland, hvor han kan hente både gode råd og et par får. Savværket skal monteres færdig, et læhegn for enden af køkkenhaven skal laves, og vejret er blevet så godt, at dyrene kan komme på græs. De to får er i mellemtiden blevet til fire, og for de to lam er friheden en helt ny oplevelse. Sendt første gang 01.05.12

04:10  

Hammerslag 2014 ( 4)
Hammerslag 2014 ( 4) I aften ser Hammerslag nærmere på det østlige Danmark. Vi starter i Kalundborg, på en af byens bedste adresser - med en fantastisk udsigt. Herefter går ruten sydpå til den lille by Stenlille, uden for Sorø. Aftenens sidste prisgæt for mæglerne finder sted i Slagelse - hvad mon en arkitekttegnet villa koster en god time fra København? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 29.04.14

04:50  

I hus til halsen VI (4)
I hus til halsen VI (4) Desperate for at få solgt hus efter fem års samliv som fraskilte. Dan og Louise blev skilt for fem år siden, men de bor stadig i samme hus i Vemmelev ved Slagelse med deres fire børn. Men nu kan de ikke få fællesskabet til at fungere længere og derfor har de besluttet, at deres veje må skilles helt og huset skal sælges. Det er dog lettere sagt end gjort, og derfor har de kontaktet ejendomsmægler Jesper Nielsen og designer Søren Vester, for at få hjælp til at få solgt deres hus og komme videre med deres liv - hver for sig.

05:35  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

06:00  

Helges skønne haver (6:10)
Helges skønne haver (6:10) Helge Petersen på besøg i Hidcote Manor Garden. Her mødes han af storslåethed i form af klippede hække, der danner vægge til havens rum: runde og firkantede, nogle med blomster, andre med vand, og atter andre udelukkende med græs - specielt og smukt. I køkkenhaven er Helge godt i gang med at høste grøntsager. Tilrettelæggelse Pia Kjeldsen

06:30  

Dage i haven (8:8)
Dage i haven (8:8) Nu står sommerferien for døren, og alle skal i dag være færdige med de sidste arbejdsopgaver. Indgangen til haven skal ændres, indretningsarkitekt Malin Persson skal stille sine møbler på plads, og John skal lige nå at lære os, hvordan man tager stiklinger. Pernilla laver en skøn tærte, og Tareq byder på en lidt anderledes midsommermiddag.

07:35  

Mesterhjerner - Hukommelse (3:5)
Mesterhjerner - Hukommelse (3:5) Skuespiller Lars Mikkelsen er irriterende god til at huske, mener hans kolleger, for han er lynhurtig til at memorere sine tekster og replikker. Nu møder hjerneforskeren Peter Lund Madsen den kendte skuespiller for at komme mysteriet om vores hukommelse nærmere. Peter vil vide, hvad Lars Mikkelsen gør for at huske så godt. Samtidig vil Peter fortælle, hvad der sker i hjernen, når man husker, og hvad man kan gøre for at få en bedre hukommelse.

08:05  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

01:00  

Det gode råd
Det gode råd Folk bruger og betaler sig fra terapeuter og psykologer som aldrig før. Der er ikke mangel på sjælesorg. Men når livskrisen rammer, er det kun de færreste, der opsøger præster eller andre religiøse og spirituelle vejledere. Med "Det gode råd" vil vi undersøge i hvilket omfang, religionen kan give svar og trøst i livets svære stunder. En personlig skæbne er omdrejningspunktet for en samtale mellem vært Paula Larrain og et panel af op til tre religiøse vejledere, der rådgiver om en konkret problemstilling ud fra et åndeligt perspektiv.

01:45  

Deadline Nat
Deadline Nat

08:00  

P2 Radioavis
P2 Radioavis

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

På sporet af reformationen
På sporet af reformationen Hvad er det, som gør Danmark til Danmark og os danskere til danskere? Spørgsmålet er, om svaret kan findes i religionen. For er vi som danskere og samfund i dag stadig påvirket af Martin Luthers reformation, som begyndte for 500 år siden?

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Søpapegøjernes ø II (36)
Søpapegøjernes ø II (36)

05:10  

Minisekterne (7)
Minisekterne (7) Fransk animationsserie om insekternes verden.

05:20  

Masha og Bjørnen (26)
Masha og Bjørnen (26) Vi ses igen

05:30  

Ramasjang Mysteriet (5)
Ramasjang Mysteriet (5) Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:00  

Ernest & Celestine (15)
Ernest & Celestine (15)

06:10  

Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre
Sovedyr på eventyr II (2) - Snefnug ude og fange monstre Konrad er glad for sit sovedyr Snefnug, som ser sej ud og har monstre på trøjen. Da Rosa kommer på besøg hos Konrad finder de på historien "Snefnug ude og fange monstre", hvor Snefnug er en supersej monsterjæger med tasken fuld af monsterjægerudstyr. Der er ikke det monster, som Snefnug ikke kan spore med sine superhovedtelefoner. Men en dag kommer der et nyt listigt monster til byen. Det stjæler legetøj og lister på puder, så Snefnug ikke kan spore det. Nu må Snefnug forsøge at lægge en legetøjsfælde for det listige Legetøjsmonster.

06:35  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:40  

Superhelten Sprinter Galore (11)
Superhelten Sprinter Galore (11)

06:50  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

07:00  

Gurli Gris II (29)
Gurli Gris II (29) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:05  

Gurli Gris II (30)
Gurli Gris II (30) Mød den uimodståelige Gurli Gris og hendes fnisende, gryntende, herlige familie på deres vilde kolbøtteridt gennem livet. Hendes eventyr slutter altid med høje lattergrynt.

07:10  

Simon
Simon Campingtur

07:20  

Oda Omvendt (5)
Oda Omvendt (5) Mats har sjippetove med i børnehave - han elsker nemlig sport. Balder får Mats' to mødre til at indføre stilleleg, for det går virkelig ikke med de vilde fysiske projekter! Heldigvis har Mats hørt om Oda Omvendt fra sine venner - og sammen får Oda og Mats hans mødre op af sofaen. Men Balder har fået nok af skøre, fantasifulde forældre - og stjæler derfor de voksnes fantasi!

07:30  

Didrik Drage (12)
Didrik Drage (12)

07:45  

Motor Mille på maskintur (5)
Motor Mille på maskintur (5) Motor Mille elsker store maskiner, men hun har aldrig prøvet at køre en asfaltudlægger. Hun tager derfor ud for at møde Margit, der lægger asfalt med en stor maskine på larvefødder. Det skal vise sig ikke at være helt nemt at styre sådan en, så asfalten ligger jævnt på vejen. Så Motor Mille må øve sig.

08:00  

Tib & Tumtum
Tib & Tumtum

08:15  

Pax' jordiske eventyr III (10:10)
Pax' jordiske eventyr III (10:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som fisker i en fiskehavn. Hun lander i en båd, bliver fanget i fiskenettet, får en bøje i hovedet, smider pinde i vandet - og driver den sure Tante til vanvid.

08:30  

Sprinter Galore III - Skolestart (2)
Sprinter Galore III - Skolestart (2) Magnus og Viola skal starte i skole. Sprinter er meget misundelig, så da Magnus glemmer sin skoletaske, ser Sprinter det som sin pligt og en passende undskyldning for at tage op og aflevere den og lige se lidt nærmere på, hvad det der skole er for noget.

08:55  

TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11)
TV AVISEN for dyr - Kødbenstyven (11) Hvorfor er dovendyr så dovne? Nyhedsværten Pjuske håber at få svaret, når hun taler med det søvnige dovendyr Paula. Hunden Buller er meget ked af det. Han har nemlig fået stjålet sine kødben af en listig kødbenstyv. Stefan besøger Buller, for at opklare hvem tyven er. Elefanten Elton synger sin egen version af "En elefant kom marcherende" og så er der fundet hele to nye deltagere til Dyrenes MGP, nemlig Gitte og Henning, som synger "Skrål hvis du' en ål".

 
DR1

09:00  

Landsbyhospitalet (53)
Landsbyhospitalet (53) Elsinby står på den anden ende, da popstjernen Dorcas kommer til byen for at give koncert. Men Dorcas har personlige problemer, der sender hende en tur på hospitalet. Samtidig vender Dr. Goodwin hjem til England fra Afrika med den forældreløse Nkeshi. Men hans planer for Nkeshis fremtid møder modstand.

09:45  

Antikkrejlerne med kendisser (141)
Antikkrejlerne med kendisser (141) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

10:45  

Antikkrejlerne med kendisser (142)
Antikkrejlerne med kendisser (142) Nogle af Storbritanniens kendteste antikvitetseksperter slår sig sammen med en række kendte i jagten på antikviteter og loppemarkedsfund. Hvilket hold kan skabe den største fortjeneste?

11:45  

OBS
OBS Oplysning til borgerne om samfundet.

11:50  

Skattejægerne (5:10)
Skattejægerne (5:10) I aften i Skattejægerne satser Søren Falk fra Quriosa benhårdt på at få 100 lamper med hjem til butikken. Margit og Jesper Damgaard-Lauritzen fra Damgaard-Lauritzen Antik får mulighed for at købe en unik guldmønt fra en af de tidligere danske kolonier. Og Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen får hjælp til at passe deres stand af deres flygtningeven fra Syrien, når de afholder loppemarked på Lykkegaard.

DR2

09:00  

De forfængelige (5:6)
De forfængelige (5:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om etnicitet og skønhedsidealer, når Chris Pedersen besøger en tidligere Miss Afrika-deltager. Sendt første gang 04.09.2014

09:30  

De forfængelige (6:6)
De forfængelige (6:6) Dansk reportage fra 2014 Chris Pedersen kigger på danskernes forfængelighed. I dette program skal det handle om at iscenesætte og natteliv, når Chris Pedersen besøger en af Danmarks mest trendsættende clubpersonligheder Esben Weile Kjær. Sendt første gang 11.09.2014

09:55  

Videnskab: Udvinding af mineraler (3:8)
Videnskab: Udvinding af mineraler (3:8) Problem: Norge er alt for afhængig af olien, synes mange. Løsning: Udvind mineraler, som landet er propfyldt af. For når olieeventyret engang er slut, kan det nemlig være redningen. I programmet undersøges de fremtidige muligheder.

10:25  

Videnskab: Arktiske rejer redder DNA-analyser (4:8)
Videnskab: Arktiske rejer redder DNA-analyser (4:8) Ved hjælp af arktiske rejer skal det fremover være lettere at finde frem til voldtægtsforbrydere. I dag er det ofte vanskeligt at få DNA-beviser, der er gode nok, men enzymer fra rejerne skal gøre DNA-analyserne mere sikre. Det populærvidenskabelige program ser på processen.

10:55  

Bhutan: Det lykkelige land
Bhutan: Det lykkelige land CNN-journalisten Bill Weir og filmskaberen Philip Bloom fortæller historier om ekstraordinære mennesker, steder, kulturer og skabninger. Turen er nået til Bhutan, som er et af verdens fattigste lande, men alligevel blandt verdens lykkeligste lande. Her handler det om at finde en balancegang mellem det moderne og det traditionelle.

11:35  

Kejserindens trylleskov
Kejserindens trylleskov Der findes en eventyrskov gemt bag en gammel mur. Engang var den et tilflugtssted for Østrigs ulykkelige kejserinde Elisabeth. I dag giver den mennesker og dyr et pusterum fra en hektisk verden. Midt i skoven ligger en smuk have og et romantisk palads. Begge var en gave fra kejser Franz Joseph af Østrig til sin kone. Her besøger vi kejserindens drømmeslot, det unikke dyreliv og de 400 år gamle egetræer i trylleskoven.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

09:05  

Flaskepost fra Stillehavet (11)
Flaskepost fra Stillehavet (11)

09:20  

Vitello - vil gerne have en far (3)
Vitello - vil gerne have en far (3) Vitello kender ikke sin far og det er jo irriterende, når nu alle andre har fædre. Så Vitello kommer til at sige til Max og Hasse at han skam har en far og at de nok skal få ham at se lige om lidt ...

09:27  

Hunden Ib - ser noget der blinker
Hunden Ib - ser noget der blinker

09:30  

OpFinn (1:3)
OpFinn (1:3) Finn bor alene med sin mor. Sin far har han aldrig kendt, men han har arvet lidt af sin fars opfindsomhed. Finn bliver tit drillet af de andre drenge. Måske fordi han er ny, eller fordi han måske er lidt anderledes? Medvirkende: Finn: Michael Lundbye Slebsager. Finns mor: Helle Dolleris. Benny: Michael Carøe. Fie: Cecilie Maria Kallestrup. Peter Pølse: Ulrik Emil Brorson. Peter Pølses far: Anders Kjellerup Kock. Manuskript: Ole Fick. Instruktion: Dorte Laumann.

09:57  

Vi er Pelle og Maise - Legegruppen (12)
Vi er Pelle og Maise - Legegruppen (12) Maise og Pelle har legegruppen på besøg. Først leger de med Maises dukker, men Maise er ikke glad for, at de tager tøjet af dukkerne og roder i hendes ting. Til gengæld er hun vild med at styre isboden, og hun laver nogle meget lækre is til alle.

10:00  

Vilde venner (9)
Vilde venner (9) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det Kristine og Emil, der har vagten i klubhuset. De skal fodre krageunger, bygge en hule til et pindsvin og så skal de redde en flok måger ud fra et fodboldnet.

10:25  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

10:35  

Skæg med bogstaver - C
Skæg med bogstaver - C I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant C, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en cykel i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med C.

11:00  

Kaj og Andrea mødes igen
Kaj og Andrea mødes igen Der er lagt op til fest. Kaj har nemlig fødselsdag, men han er bare sur over larmen fra vennerne, der forbereder en fødselsdagsfest for ham. Kaj har nemlig glemt, at det er hans fødselsdag.

11:30  

Bamses Billedbog
Bamses Billedbog Aske er ved at lave sig et "eenmandsorkester". Bamse synes hellere at Aske skulle lave et "Een mand og een Bamse-orkester". Men Aske siger, at han ikke har brug for Bamses hjælp. Aske tager fejl, han HAR brug for Namses jhælp, meget mere end han vidste. Og bagefter får de is, både dem, der har fortjent det og dem, der ikke har fortjent det.

DR1

12:15  

Bonderøven 2012 (7)
Bonderøven 2012 (7) Det er tid til forårsarbejde i marken. Niels Jørgen kommer for at lære Frank kunsten at pløje, når det er hesten Solveig, der skal trække ploven. Frank kan også præsentere et nyt hold små kyllinger, og sidst - men ikke mindst - skal han smage på sit hjemmelavede øl! Sendt første gang 08.05.12

12:45  

Kender Du Typen? - Med bumser og Bond
Kender Du Typen? - Med bumser og Bond I aften besøger Kender Du Typen? en kendt dansker, som har været til casting som Bond Babe. Hun elsker at gå "larmende" klædt og har en hemmelig last, der vil overraske de fleste. Selv de hærdede livsstilseksperter Anne Glad og Flemming Møldrup tror ikke deres egne øjne, når de skal regne ud, hvem der bor i den tjekkede københavnerlejlighed. Vært: Mads Steffensen

13:30  

Hammerslag 2014 ( 5)
Hammerslag 2014 ( 5) Hammerslag er i denne uge i det sydsjællandske. Første stop er ved Svinø Strand, lidt uden for Vordingborg. Her skal prisen på et sommerhus med egen strand gættes. Aftenens anden bolig ligger i Næstved, og herefter går turen til Skælskør. Tæt herfra går færgen til Agersø - 15 minutters sejlads fra fastlandet. Hvad mon et hus i idylliske omgivelser koster her? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 06.05.14

14:25  

I hus til halsen VI (7)
I hus til halsen VI (7) Splittet familie får hjælp til hussalg, så de kan få far hjem fra Grønland Familien Caspersen lever i dag et ikke helt almindeligt liv. Faren, René, arbejder og bor i Grønland og er kun hjemme i Danmark i 10 dage hver anden måned. Hans kone, Pernille, og deres to drenge bor i Viborg, og så har de et parcelhus til salg i den lille midtjyske by Voerladegård, som de ikke kan få solgt. De to månedlige huslejer er dyrt for familien og derfor må Rene sige ja til et job i Grønland. Nu håber de, at "I hus til halsens" eksperter kan hjælpe med at få gang i boligsalget, så familien forhåbentlig kan blive samlet igen.

DR2

12:30  

Skolernes Sangdag 2020
Skolernes Sangdag 2020 Syng med på gode gamle og sjove nye sange, når skoler over hele landet fejrer, at foråret er kommet. Årets sange er Danmarkskanon, With a Little Help from My Friends, En lærke letted', Jeg vil la' lyset brænde, Gennem byen og Vinden lytter til dig. Medvirkende: Jannik Schow Petersen (vært), Susanne Wendt (dirigent), Gert Sørensen, Jakob Weber, Philipp Broder Jørgensen og Johannes Ettrup (percussion og bottles), DR Børnekoret, Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums Børnekor, 500 skolebørn.

13:10  

Joanna Lumleys caribiske eventyr (1:2)
Joanna Lumleys caribiske eventyr (1:2) Cuba og Haiti er to af de mest gådefulde lande i Caribien. Begge sårbare og fattige samfund, men rige på historie og kultur. Den britiske skuespillerinde Joanna Lumley rejser gennem de to kontrastfyldte stater for at finde de skjulte perler - fra byer fulde af farverige gader til uberørte strande, majestætiske bjerge og frodige skove.

13:55  

Joanna Lumleys caribiske eventyr (2:2)
Joanna Lumleys caribiske eventyr (2:2) Cuba og Haiti er to af de mest gådefulde lande i Caribien. Begge sårbare og fattige samfund, men rige på historie og kultur. Den britiske skuespillerinde Joanna Lumley rejser gennem de to kontrastfyldte stater for at finde de skjulte perler - fra byer fulde af farverige gader til uberørte strande, majestætiske bjerge og frodige skove.

14:40  

Ragnarok: (1:2)
Ragnarok: (1:2) Da Thors hammer blev afløst af det kristne kors Skjalden kom fra Island og kunne se tilbage på et højdramatisk liv. Omkring år 1000 drog han sammen med sin rejsefælle munken Martin rundt i Norden og kunne opleve, hvordan troen på de nordiske Guder forsvandt og blev afløst at troen på den kristne Gud. Dramadokumentarisk fortælling i to afsnit. Tilrettelæggelse: Wilfried Hauke

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

12:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet kvartfinaletid i Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal de pæne - men rå - Farfars Drenge køre imod de modige mexicanere fra Speedy Gonzales. Der bliver kamp til stregen, når de to hold drøner ned ad Striben, ud på specialbanen på en færge og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til semifinalerne?

12:30  

Det store Ramasjang Mysterie 2
Det store Ramasjang Mysterie 2 My følger det spor, hun fandt i Kristians hus, alt imens skurkene fra Ramasjang forsøger at snyde sig ind på Ramasjang sendestation. Mon det er dem, der har taget Kristian til fange? Og hvad skal der til for, at Frede vil hjælpe med at opklare Kristians forsvinden?

12:45  

Kika og Bob (14)
Kika og Bob (14) Pigen Kika og brandmanden Bob drager på fantastiske eventyr.

12:55  

Junglebogen (25)
Junglebogen (25)

13:10  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at myg godt kan lide sure tæer? Tag med Lille Nørd på mygge-eventyr, og se om det er Katrine eller Anders som kan få flest myggestik.

13:40  

Sikker & Søn VI (17)
Sikker & Søn VI (17) Søvngængeren Sikker er blevet søvngænger, og han prøver at spise alle mulige mærkelige ting i søvne. Da Sikker bevæger sig sovende ud i trafikken, må Søn bruge sin trafikviden til at beskytte ham. Hvad mon det er, som Sikker prøver at finde i søvne?

13:50  

Skæg med tal
Skæg med tal Et sjovt tælleprogram for de mindste med musik, dyr og masser af børn. Mød Hr. Skæg, som er vild med tal og med sit flotte, lange skæg. Mød også Regitze i butikken hvor man kun kan få én af hver vare. Og tag med Hr. Skæg, når han besøger børnenes små hemmelige restauranter, hvor der serveres frække deller, skøre isdesserter og meget, meget mere.

14:10  

Gå din vej, Enhjørning
Gå din vej, Enhjørning

14:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

14:40  

Dora udforskeren
Dora udforskeren

DR1

15:10  

Hercule Poirot (17)
Hercule Poirot (17) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Dobbelt synd" Poirot nægter at deltage i efterforskningen, da en kvinde mister nogle kostbare miniaturer. Han har nemlig besluttet sig for at træde af. Men kan han nu alligevel lade være med at blande sig, når sagen først ruller?

16:00  

Hercule Poirot (18)
Hercule Poirot (18) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den billige lejlighed". Da et ungt par får tildelt en luksuslejlighed til ren spotpris bliver Hercule Poirot mistænksom. Noget er ikke helt, som det skal være.

16:50  

Landsbyhospitalet (55)
Landsbyhospitalet (55) Hospitalsdirektør Carnegie forsøger at overtale en velhavende patient til at donere penge til en ny hospitalsfløj. En alkoholiseret far svigter sine børn, da de har allermest brug for ham. Og dr. Makori og Nkeshi gør sig klar til at tage afsked med Elsinby.

17:35  

Jordemoderen VI (9)
Jordemoderen VI (9) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:20  

Ragnarok (2:2)
Ragnarok (2:2) Da Thors hammer blev afløst af det kristne kors Skjalden kom fra Island og kunne se tilbage på et højdramatisk liv. Omkring år 1000 drog han sammen med sin rejsefælle munken Martin rundt i Norden og kunne opleve, hvordan troen på de nordiske Guder forsvandt og blev afløst at troen på den kristne Gud. Dramadokumentarisk fortælling i to afsnit. Tilrettelæggelse: Wilfried Hauke Sendes også d. 24.02

16:00  

Københavns bombardement
Københavns bombardement Man har kaldt det historiens første terror bombardement. Det var under Napoleonskrigene, at englænderne angreb København. Angrebet skete på grundlag af falske rygter om, at Danmark var ved at opruste flåden, og at den skulle bruges mod englænderne. Men ny forskning viser, at et af rygterne var plantet af Napoleon selv. Englænderne gik efter civilbefolkningen i København, og de havde et nyt våben med, som skræmte danskerne fra vid og sans - Raketter. En efterprøvning af den gamle opskrift viser den brændende hale af ild, disse raketter dannede på himlen. Tilrettelæggelse: Lone Leegaard. Sendt første gang 2.09.07

16:35  

Nattelivets historie
Nattelivets historie Natten blev sprællevende op gennem det 20. århundrede. Mød tre af dem som formede en bykultur, hvor øjeblikket er sandhed. Blandt andet fortæller Erik Brandt anekdoter fra sit før så vilde natteliv.

17:10  

Hvorfor er Ludwig ikke konge? (4:4)
Hvorfor er Ludwig ikke konge? (4:4) Vi tager den én gang til for Prins Knud, for ham Prins Knud må have været lidt tung og træg i opfattelsen. Eller hvad? Ludwig må konstatere, at hans oldefar, som taber i det kongelige skakspil, har været et let offer for revyskriverne på de skrå brædder. Tonen har været og er stadig hård. En ting er at tabe retten til tronen, men hvordan går det til at mobberier og forhånelse går hen og bliver legalt?

17:40  

Besat af USA - 90erne
Besat af USA - 90erne Hvad enten det gælder storpolitik, fikse dansetrin, nye modediller eller teknologi har vi danskere igennem mange årtier vendt et fascineret blik vestover. Vi kommer i kontakt med USA dagligt og det er blevet en naturlig del af vores liv, at skulle forholde os til Amerika. Her i præsidentvalgåret fortæller vi historien om vores storebror/lillebror forhold som er gået op og ned, men som aldrig er ligegyldigt eller kedeligt. Alle tror at fred og fordragelighed er den nye verdensorden efter Berlinmurens fald. Men inden længe blusser krig op igen - nu i Mellemøsten og senere på Balkan. Og Danmark sender soldater i krig for første gang i det 20.århundrede i alliance med USA. Og amerikanerne præsenterer os for en ny teknologi - internettet - som viser sig at være ret smart.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

15:05  

Gurli Gris VII (23)
Gurli Gris VII (23)

15:10  

Gurli Gris VII (24)
Gurli Gris VII (24)

15:15  

Simon
Simon

15:20  

Simon
Simon

15:25  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:45  

Vidundervovsen Vaffel (4)
Vidundervovsen Vaffel (4) Vaffel går på opdagelse

16:00  

Trulliland
Trulliland

16:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:20  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

16:35  

Paw Patrol IV (12)
Paw Patrol IV (12)

17:00  

Motor Mille og Børnebanden (2)
Motor Mille og Børnebanden (2) Den Sure Mand i det store hus har taget alle børnenes bamser og vil bruge dem som brænde i pejsen. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få bamserne tilbage.

17:25  

Stop! - Frisøren
Stop! - Frisøren Maja skal til frisøren og klippes. Hun vil have langt hår med farver i. Men mor og frisøren Margit har allerede besluttet sig for noget helt andet. Maja forsøger at stritte imod, men alt går så hurtigt, og pludselig sidder hun i frisørstolen, og Margit løfter saksen.

17:30  

Luk op Luk i - TRØST
Luk op Luk i - TRØST Jakobs gode veninde er flyttet, og han er ret ked af det. Han vil egentlig helst bare være alene. Thomas gør alt hvad han kan for at muntre Jakob op. Han pynter op til fest, inviterer et kor og finder Jakobs yndlings-slik frem. Men Jakob vil ikke have noget af det. Han vil bare være trist. Thomas bliver vred over, at han ikke kan få lov til at hjælpe Jakob, men det viser sig, at det, Jakob egentlig har brug for, er en ven, der lytter.

17:50  

Quizdyrene II (4) - Hunden Evora
Quizdyrene II (4) - Hunden Evora Dagens quizdyr er collien Evora. Hun er en konkurrencehund, der elsker at træne, og har vundet præmier til konkurrencer og udstillinger. Nu håber hun på også at vinde en flot præmie i Quizdyrene. Men først skal hun svare på fem spørgsmål, der handler om insekter. Evora får især problemer, da hun skal forsøge at komme i tanke om teksten til "Mariehønen Evigglad". Men hun kæmper en brav kamp for at være en dygtig hund og vinde sig en præmie.

DR1

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN

19:00  

Disney sjov
Disney sjov

20:00  

Cirkusrevyen 2016 (2:2)
Cirkusrevyen 2016 (2:2) Velkommen til anden del af Cirkusrevyen 2016. Glæd dig til at se Ulf Pilgaard tilbage som Hendes Majestæt Dronningen, der ikke er helt tilfreds med prinsgemalens pensionsaftale, Lise Baastrup som småbitter og fordrukken singlekvinde, Niels Ellegaard som træt ægtemand til tre, og oplev samtidig holdet i en rørende hyldest til revykongen Dirch Passer, som i 2016 ville have fyldt 90. Medvirkende: Henrik Lykkegaard, Lise Baastrup, Lisbet Dahl, Ulf Pilgaard, Niels Ellegaard samt James Prices Orkester.

DR2

18:25  

Farvel Thomas
Farvel Thomas Tv-spil af Leif Panduro fra 1968. (s/h) Thomas er en almindelig middelklassemand i 40-års krise. Han er blevet skilt, og dette har ført til både hjemløshed og rodløshed. Han er gået i drift som en vragdel. Medvirkende: Buster Larsen, Kirsten Peuliche, Lise Ringheim, Freddie Andersen, Ove Sprogøe m.fl. Instruktion: Henning Ørnbak.

20:01  

Dommeren
Dommeren Advokaten Hank får at vide, at hans mor er død. Da han tager hjem til begravelsen, venter der ham ikke nogen varm velkomst. I årevis har Hank nemlig ikke været på talefod med sin far, dommeren Joseph. Hank har ikke tænkt sig at blive i byen længere end højst nødvendigt, men før han kan slippe væk, bliver det klart, at hans far har brug for hans hjælp. Den gamle dommer har nemlig pludselig fået behov for en dygtig advokat. Medvirkende: Robert Downey Jr., Robert Duvall, Billy Bob Thornton m.fl. Instruktion: David Dobkin.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

18:00  

F for får V (20)
F for får V (20)

18:15  

Pax' jordiske eventyr III (5:10)
Pax' jordiske eventyr III (5:10) Som straf for at have strålet den sure Tante og en hel passagerfærge op i rummet, har Det Intergalaktiske Råd besluttet, at Pax skal i arbejdstræning på forskellige arbejdspladser på den underlige planet Jorden. I dag skal Pax arbejde som bonde på en bondegård. Hun får en ged som chef, hun kører traktor, hun kaster æg - og driver den sure Tante til vanvid.

18:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven

18:40  

Pyjamasheltene II (38)
Pyjamasheltene II (38)

18:53  

Leon
Leon

18:56  

Leon
Leon

19:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

19:20  

Svampebob Firkant VII (9)
Svampebob Firkant VII (9) Tilbage til fortiden + Skurkenes forbryderklub

19:45  

Vi' bare bjørne III (34)
Vi' bare bjørne III (34)

20:00  

Den lille havfrue: Historien om Ariel
Den lille havfrue: Historien om Ariel Tag med på eventyr dybt på havets bund, dengang Ariel var ung. Ariel, hendes søstre og deres mor, dronning Athena, elsker musik over alt i verden og lever lykkelige i Atlantica. Men lykken forvandles pludselig til tragedie, da Athena belejres af pirater og forsvinder. Ariels far, havguden Triton, er sønderknust og forbyder al musik i hele havet, for altid! Men Ariel kan ikke forestille sig et liv uden musik og begynder i hemmelighed at lede efter andre, som deler hendes drøm. Hun møder fisken Tumle og den kalypsosyngende krabbe Sebastian. De bliver bedste venner med en fælles mission: at få genindført musikken i Atlantica.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr

21:30  

Det bli'r ikke bedre
Det bli'r ikke bedre Forfatteren Melvin er typen, det er klogest at undgå. Han sætter en ære i at fornærme alle omkring sig, ikke mindst sin nabo, bøssen Simon. Melvin er tvangsneurotiker og udpræget vanemenneske. Hver dag på samme tid spiser han på den samme cafe, hvor han insisterer på at blive betjent af den samme servitrice, Carol. Men der bliver vendt op og ned på Melvins rutiner, da Simon bliver overfaldet. Nu må Melvin tage sig af Simons hund, og snart er han også dybt involveret i Carols liv. Filmen udløste Oscars til både Jack Nicholson og Helen Hunt. Medvirkende: Jack Nicholson, Helen Hunt, Greg Kinnear m.fl. Instruktion: James L. Brooks.

23:40  

Dolores Claiborne
Dolores Claiborne Journalisten Selena stirrer på avisartiklen i sin hånd. Hendes mor, Dolores, som hun ikke har set i årevis, er under mistanke for mord. Modvilligt vender Selena hjem til sin fødeby for at hjælpe sin mor. Selena er nu langt fra sikker på, at den bryske Dolores er uskyldig. For hvad var det egentlig, der skete med Selenas far for 20 år siden? Medvirkende: Kathy Bates, Jennifer Jason Leigh, Christopher Plummer m.fl. Instruktion: Taylor Hackford.

DR2

22:15  

Turisme i Tidsmaskinen
Turisme i Tidsmaskinen En tur i arkiverne viser, hvordan Danmark er blevet solgt til turisterne gennem de sidste 50 år.

22:30  

Deadline
Deadline

23:00  

Tæt på sandheden med Jonatan Spang (7)
Tæt på sandheden med Jonatan Spang (7) Efter et års pause er Jonatan Spang tilbage med sit satiriske talkshow, der med comedy og konfetti tager dig igennem ugen, der er gået i det lille samfund, vi kalder Danmark. Men hvad er der sket siden sidst? Hvordan håndterer vores politikere egentlig kritiske eksperter? Og er forbrydelser virkelig legitime, så længe de bare er nemme at begå?

23:30  

Trumps Tweets
Trumps Tweets Hvad kan vi egentlig lære af de tweets, som reality-stjernen, mangemilliardæren og præsidenten kaster ud i hobetal?

23:45  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

21:10  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

21:30  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

01:45  

Tynd is (6:8)
Tynd is (6:8) Elsa griber til beskidte tricks for at få Rusland sparket ud af Arktisk Råd. Men er det virkelig russerne, der står bag kidnapningen af Viktor og skibets besætning? Enok og Liv finder oplysninger, der synes at pege i en anden retning. Medvirkende: Nicolas Bro, Iben Dorner, Angunnguaq Larsen, Nukâka Coster-Waldau m.fl.

02:30  

Hercule Poirot (13)
Hercule Poirot (13) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den tilslørede dame". Den mystiske unge Lady Millicent Castle Vaugh er dybt ulykkelig. Et gammelt kærlighedsbrev er kommet en pengeafpresser i hænde, og han truer med at udlevere brevet til hendes kommende mand, Hertugen af Southshire, hvis hun ikke omgående giver ham 20.000 pund. En oplagt sag for Hercule Poirot.

03:20  

Hercule Poirot (14)
Hercule Poirot (14) Engelsk krimiserie med David Suchet som Agatha Christies berømte detektiv. (Agatha Christie's Poirot) "Den forsvundne mine". Året er 1935. Den store depression har ramt USA, og virkningerne breder sig til Chinatown i London, hvor Poirot får en sag på halsen.

DR2

00:45  

Fra Obama til Trump: Et splittet USA (3:4)
Fra Obama til Trump: Et splittet USA (3:4) Den amerikanske valgkamp er i fuld gang forud for præsidentvalget i 2020. Men kløften mellem vælgerne er større end nogensinde før. Ved hjælp af arkivmateriale og afslørende interviews med politiske nøglepersoner dykker vi ned i historien og udforsker den stigende racemæssige, kulturelle og politiske splittelse i USA. Hvordan er det kommet så vidt? Hvad betyder den skarpe polarisering for landets fremtid? Og hvem ender med at blive præsident?

01:40  

Deadline Nat
Deadline Nat

DR3
DR K
DR Ultra
DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0402072430