Broager
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 24. september 2017

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 24. september 2017

DR1

00:05  

The Mule
The Mule Journalisten Sofie Talbert er kendt for at gå i kødet på de politikere, som taler de illegale immigranters sag. Men Sofies standpunkt bliver sat på en prøve, da hendes bror forsvinder i Mexico. Der er ikke den store hjælp at hente fra politiet, så Sofie påbegynder sin egen efterforskning i en dyster og livsfarlig underverden af flygtninge, menneskesmuglere og koldblodige mordere. Sofie: Sharon Stone. Aaron: Billy Zane. Javier Guerrero: Miguel Rodarte. Instruktion: Gabriela Tagliavini.

01:35  

Wallander: Den urolige mand
Wallander: Den urolige mand Kurt Wallander er blevet morfar og nyder sin nye rolle. Hans datter Linda er flyttet hjem til Ystad, og de to er begyndt at arbejde sammen igen. I Stockholms skærgård havner et 30 år gammelt lig i en fiskers garn. Samtidig forsvinder Lindas svigerfar, den pensionerede marineofficer Håkan von Enke. En hændelse, der trækker spor tilbage til Den Kolde Krig og ripper op i dystre familiehemmeligheder. Kurt Wallander: Krister Henriksson.

03:15  

Taggart: En nævefuld chips
Taggart: En nævefuld chips En ung kvinde falder i døden fra en bro. Det står hurtigt klart, at der er tale om mord, men Taggartholdet har ikke mange spor at gå efter. Samtidig vover tre småforbrydere sig ud, hvor de ikke kan bunde, da de røver en varevogn, som ikke indeholder den forventede last. En sag, der belaster Robbie, da det viser sig, at han har lidt for tætte bånd til en af sagens hovedpersoner. Mike Jardine: James Macpherson. Jackie Reid: Blythe Duff. Robbie Ross: John Michie. Instruktion: Alan MacMillan.

04:55  

Hammerslag 2011 (5)
Hammerslag 2011 (5) Peter Ingemann starter en ny sæson Hammerslag med et lille gammelt træsommerhus med en helt fantastisk beliggenhed. Dernæst er udfordringen en overraskende billig gennemrenoveret landejendom og til sidst en vaskeægte Skagensvilla, der ikke koster helt det samme, som for ganske få år siden. Sendt første gang 16.08.11

05:25  

Udsendelsesophør - DR1
Udsendelsesophør - DR1

05:35  

Helges skønne haver (10:10)
Helges skønne haver (10:10) Drivhuset er tomt nu, men kan bruges til vinteropbevaring af sommerblomster. Se hvordan. Havekonsulent Helge Petersen viser også, hvordan man får en krukke med forårsløg til at blomstre fra januar til maj. Vi besøger en skøn have i efterårsfarver med flotte stenbelægninger og en stor sø med næsten tamme karper og guldfisk. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen

06:05  

Sådan er mødre (4:6)
Sådan er mødre (4:6) - Markante danske kvinder fortæller om at forene arbejdsliv med moderskab. Da hun kom ræsende to minutter før børnehavens lukketid, blev hun som sædvanlig mødt med pædagogernes: "Ku' vi ikke gøre det lidt bedre?" - blik. Hvorefter hun hastede tilbage til arbejdet igen - nu med sønnen på bagsædet. Først da hun oplevede alvorlige symptomer på stress, besluttede hun sig til at lægge sit liv om. Radikalt. Hør livsstilseksperten Christine Feldthaus fra "Kender du typen" samt en række andre danske kvinder fortælle om den daglige stress og om den dårlige samvittighed overfor børnene. Sendt første gang 6.03.08

06:35  

Hermans verdenskøkken (1:5)
Hermans verdenskøkken (1:5) Herman svinger panden på Karen Blixens afrikanske farm, og han giver dig opskriften på baronessens yndlingspandekager, som han serverer på hendes eget fad. TV-kokken Thomas Herman er nemlig rejst til Kenya for at se på fairtrade kaffe. Han besøger kaffefarmerne og er med til høsten, og bagefter forvandler han de fantastiske råvarer til fantasifulde retter under udfordrende forhold. Han besøger også de vildeste markeder og står ansigt til ansigt med en vred han-elefant. Til sidst finder Herman verdens måske smukkeste udekøkken ved et brusende vandfald.

07:05  

Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7)
Kyst til kyst - Vordingborg til Korsør (6:7) Havbiolog Anders Drud bliver en tidlig morgen kaldt ud for at være med til at sætte GPS på marsvinet i Storebælt - det farvand i verden, der er rigest på hvaler. Biolog Line Friis Frederiksen får opklaret, hvordan fremmede fisk sejlet ind med ballastvandet fra de store skibe påvirker de hjemlige farvande. Hun undersøger, hvad et fiskeatlas mon er, og så forsøger hun at opfylde en gammel drøm om at kitesurfe. Botaniker Flemming Rune lader sig fascinere af Danmarks tidligste kommunikationsform, den optiske telegraf, og tester om den 200-årige teknologi kan hamle op med nutidens sms. Arkæolog og kulturhistoriker Marlene Kramm opgraver et sjældent fund i Vordingborg nær Gåsetårnet.

08:05  

Jagten på det vilde vejr (2:4)
Jagten på det vilde vejr (2:4) Det andet afsnit af "Jagten på det vilde vejr" handler om ekstrem regn. Vejrværten Mikkel Fønsskov sætter kursen imod Bangladesh, et land der ofte oplever oversvømmelser, når regnen vælter ned. Han vader også rundt i vand til knæene i Englands værste oversvømmelser i flere hundrede år og oplever Venedigs massive udfordringer med vand.

08:50  

De britiske antikskatte (8:25)
De britiske antikskatte (8:25) Eksperter i antikviteter rejser rundt til forskellige steder i Storbritannien for at vurdere de skatte, som lokale briter ligger inde med. Kom med på en tur gennem Storbritanniens byer, hvor historiske bygninger danner ramme om overraskende vurderinger.

DR2

01:30  

Den fjerde protokol
Den fjerde protokol For at ødelægge NATO-alliancen planlægger KGB at bringe en atombombe til sprængning nær en amerikansk flybase i England. Således skal der skabes splid mellem England og USA. Kontraspionageeksperten John Preston kommer på sagen og indleder en intens jagt på sit russiske alter ego Major Petrofsky. John Preston: Michael Caine. Major Petrofsky: Pierce Brosnan. Irina Vassilieva: Joanna Cassidy. Instruktion: John MacKenzie.

03:25  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:30  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

DR3

00:20  

True Detective II (2:4)
True Detective II (2:4) Tre politifolk og en karriereforbryder er blevet involveret i efterforskningen af et bizart mord på en kommunaldirektør i industribyen Vinci i Californien. Efterforskningen leder den umage kvartet til en underverden af prostitution, korruption og kriminalitet, og arbejdet bliver gradvist mere kompliceret. Ray Velcoro: Colin Farrell. Frank Semyon: Vince Vaughn. Instruktion: Nic Pizzolatto.

02:05  

Ultimate Rush III
Ultimate Rush III Kig med og se, hvad der får nogle ekstremsportsudøvere til at sætte livet på spil for deres sport.

02:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:30  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

04:35  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

05:35  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

02:15  

Svaneprinsesse med vom
Svaneprinsesse med vom Maiko Nishino er gennem benhård træning og hård disciplin nået toppen af sin karriere som prima ballerina i den Norske Nationalballet. Hendes skæbne blev afgjort, før hun blev født. Maiko betyder dansende barn, og hendes forældre solgte hus og bil for at få råd til allerede som barn at sende hende til Europa for at danse. Vi møder Maiko som 31-årig, hvor hun er blevet castet til en stor og vigtig rolle, men samtidigt skal træne sig op, mens hun venter sit første barn.

03:15  

Ballerina mod alle odds
Ballerina mod alle odds Det er kun få dansere beskåret at komme til tops i klassisk ballet. Og af de få er kun en forsvindende del sorte kvinder. Misty Copeland er en af de få, der har arbejdet sig op fra korpsdanser til solist i kompagniet American Ballet Theatre, et af de tre ledende balletkompagnier i USA. En skade truer hendes karriere, og vi følger hende gennem operation og genoptræning, hvor mange tvivlede på, at hun nogensinde ville komme til at danse igen.

04:35  

aHA!
aHA! Mød Sofie Lassen-Kahlke, Karl Bille, Flemming Jensen og Kirsten Peuliche. Hvem ved mest om julen? Nissebanden eller Brødrene Mortensens julehold?

05:20  

aHA!
aHA! Mød Regner Grasten, Michael Hardinger, Puk Elgård og Kirsten Siggaard i dysten om det gode humør, den sjove historie og den dårlige hukom- melse fra året 1985. Vært: Jarl Friis-Mikkelsen.

06:00  

Dagens sang: Regnvejrsserenade
Dagens sang: Regnvejrsserenade - sunget af et af DRs kor.

06:05  

Udsendelsesophør DR K
Udsendelsesophør DR K

08:25  

Dagens sang: Tango jalousi
Dagens sang: Tango jalousi - sunget af et af DR's kor.

08:30  

Bryggeren (5:12)
Bryggeren (5:12) Carl begynder sin skolegang i den velansete Borgerdydskole, hvor han bliver et nemt offer for lærernes latterliggørelse og kammeraternes drillerier. J.C. arbejder sammenbidt med opbygningen af sit nye bryggeri, Carlsberg i Valby - og tager samtidig aktivt del i den politiske udvikling, da enevælden står for fald og landet kommer i krig. Mens J.C. er segnefærdig af arbejdsbyrden, føler Laura sig mere og mere magtesløs, i forhold til både J.C. og Carl. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Dennis Pedersen. Endvidere: Lars Kaalund, Ina Miriam Rosenbaum, Anja Owe, Kjeld Nørgaard, Karen-Lise Mynster, Ulver Skuli Abildgaard, Otto Brandenburg, Hanne Hedelund, Mikael Helmuth, Kim Frank Hansen, Erik Wedersøe og mange flere. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

DR Ultra

06:00  

Wild Kratts
Wild Kratts Dårlig hårdag

06:20  

Wild Kratts
Wild Kratts Kapløbet om flodheste-disken

06:45  

Thunderbirds (23)
Thunderbirds (23) Kommandovejen

07:05  

Thunderbirds (24)
Thunderbirds (24) Kaos i luften

07:30  

Zorro (24)
Zorro (24) Svindleren

07:50  

Junglebanden
Junglebanden

08:00  

Junglebanden
Junglebanden

08:10  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:35  

Freaktown (30)
Freaktown (30) Snalleren

08:50  

Freaktown (29)
Freaktown (29) Myg-elge dag

DR Ramasjang

05:00  

Thomas og hans venner
Thomas og hans venner Dukkefilm med dansk tale. Om det lille damptog Thomas og hans venner.

05:15  

Babar (1)
Babar (1) En kattepine

05:35  

Ramasjang Mysteriet II (6)
Ramasjang Mysteriet II (6) Hvor er Skoleinspektørens maltbolsjer? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium.

06:05  

Sarah og And (2)
Sarah og And (2) Sarah, And og pingvinerne

06:15  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella Udflugt (i morgen)

06:20  

Ellevilde Ella
Ellevilde Ella En lille gæst

06:30  

Mumitroldene (48)
Mumitroldene (48) Muskrats forudsigelse

06:45  

Masha og Bjørnen (23)
Masha og Bjørnen (23) Den store kanalrundfart

06:55  

Peddersen og Findus
Peddersen og Findus Findus er en lille kat, som slet ikke bryder sig om selvglade haner ..... Tegnefilm

07:10  

Kasper og Sofie (4)
Kasper og Sofie (4) Lærer at danse

07:30  

Cirkeline og verdens mindste superhelt
Cirkeline og verdens mindste superhelt Dansk tegnefilm 2004. Cirkeline er taget på ferie til Tyrkiet med sin tegner, så vennerne Ingolf, Frederik og Viktor sniger sig ombord på bedstefars skib, for at tage ned og besøge hende. På skibet møder de en anden blind passager - den barske og frygtløse mus Ali. Han lokker vores venner på nye spændende eventyr, så alle må grueligt mange prøvelser igennem for at nå helskindede igennem den farefulde færd. Instruktør: Jannik Hastrup Manuskript: Jannik Hastrup & Kit Göetz Medvirkende: Bjarke Kastberg Andersen (Viktor) Alberte Malling Skronski (Ingolf) Kristoffer Thomas Schmidt (Frederik) Tillie Emilia Bech (Özlem) Anna Gregorius (Cirkeline) Marlon Vilstrup (Ali) Joachim Boie Helvang (Tunkay) Bodil Udsen (Bedstemor) Jesper Klein (Bedstefar) Kaya Brüel (Fatima) Ole Thestrup (Mustafa)

08:47  

Mini MGP 2, Værkstedet 2
Mini MGP 2, Værkstedet 2

 
DR1

09:50  

Kongerigets Klogeste (4:7)
Kongerigets Klogeste (4:7) 16 nye skarpe hjerner er klar til at dyste om at blive Kongerigets Klogeste 2014. Hver uge bliver 4 deltagere testet på tværs af forskellige intelligenser i sjove, udfordrende og overraskende opgaver. Hjernen over dem alle vinder titlen som Kongerigets Klogeste og præmien på 100.000 kroner. I aften kan du møde den konservatoriestuderende Patricia, kemikeren Emil, højskolelæreren Peder og HR konsulenten Sys, der kæmper mod hinanden indenfor paratviden, musikalsk intelligens og sprogligt talent. Vært Mads Steffensen styrer slagets gang, der i aften også byder på et møde med Kongerigets Klogestes eget baskethold "The Brightest Allstars". De tester deltagernes observationsevne og matematiske intelligens. Du kan også gætte med derhjemme og forsøge at hive sejren hjem som sofaens klogeste.

10:45  

Abernes rige - chimpanser
Abernes rige - chimpanser Dybt inde i Tanzanias jungle lever en gruppe chimpanser, som vi kender rigtigt godt, takket være den britiske chimpanseforsker Jane Goodall, der har studeret denne flok igennem mere end fyrre år. Freud er flokkens leder, men hans herredømme er under pres fra hans egen bror Frodo.

11:35  

Nærradiofonien (6:6)
Nærradiofonien (6:6) Thyborøn er nok mest kendt for seje og fåmælte fiskere, kvotekonger, Vesterhavets brusen og den evindelige vestenvind, der trænger ind overalt. For slet ikke at tale om Cheminova og den forurenede Høfte 42, hvor kemikaliefabrikken har deponeret gift i årevis. Men menneskene i Thyborøn hører man ikke så meget til - og at det rent faktisk er lykkedes dem at gøre deres by til en af de driftigste i "Udkantsdanmark", er de færreste bevidste om. Det vil Mads Steffensen og Jacob Riising gerne lave om på, og derfor har de taget Nærradiofonien med vestpå for i to dage at sende ultralokal radio fra havnen i Thyborøn. Til, med og om Thyborønboerne.

DR2

09:00  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

09:45  

JERSILD om TRUMP
JERSILD om TRUMP Er Trump gal eller genial? Jens Olaf Jersild og gæster analyserer hver uge hvad der reelt foregår i toppen af amerikansk politik - intet er som før Trump.

10:15  

Tyskland: Den store nabo
Tyskland: Den store nabo

10:45  

Under fire øjne - Brian Blessed
Under fire øjne - Brian Blessed I en række dybdeborende interview går BBC-radioværten Laurie Taylor bag facaden på nogle af det sidste tiårs mest kreative personligheder og får sine gæster til at fortælle om både glæder og sorger og om de fejltagelser og succesoplevelser, der har kendetegnet deres liv. Skuespilleren og bjergbestigeren Brian Blessed (f. 1936) har spillet et hav af roller, men har nogen rolle givet ham den samme glæde, som da han som 17-årig første gang nåede toppen af Mount Blanc?

11:35  

Team Bachstad - kurs Mongoliet (5:6)
Team Bachstad - kurs Mongoliet (5:6) Med højt humør deltager seriens to rejsende værter, Øystein Bache og Rune Gokstad i et velgørenhedsrally, hvor de skal køre en temmelig pensioneret brandbil fra Oslo til Mongoliet. Motorproblemer, en del sprogforvirring og maveproblemer er blot nogle få af de udfordringer, de møder på den eventyrlige rejse. (5:6) Nordvision fra Norge.

DR3

09:10  

Family Guy
Family Guy Peter er skyld i at Quagmire bliver fyret fra sit job som pilot, og Peter, Joe og Cleveland forsøger nu at skaffe Quagmire jobbet tilbage. Deres plan lykkes dog ikke, men heldigvis får Quagmire et godt råd af sit idol Hugh Hefner.

09:30  

Family Guy
Family Guy Da Peter kommer i besiddelse af en stor sum penge, beslutter han at udleve sin store drøm og åbne en restaurant. Men restauranten viser sig at blive det nye tilholdssted for Joe og alle hans handicappede venner, og det bryder Peter sig ikke om. Så Peter forsøger at ændre kundeklientellet, men det viser sig at være langt sværere end forventet.

09:50  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er overintelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:10  

Family Guy
Family Guy Mød den halvskøre Peter Griffin og hans besynderlige familie; Lois er Peters rare kone, en tidligere Miss Teen Rhode Island, der nu er på randen til et nervøst sammenbrud. Parret har tre børn: den dødkedelige Meg på 16, 13-årige Chris, som ikke forstår sig på piger, samt 1-årige Stewie, der er overintelligent. Sidste levende væsen i husstanden er familiens hund Brian, der er medlem af Mensa og har hang til Dry Martinier og dumme blondiner.

10:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

11:50  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

DR K

09:30  

Bryggeren (6:12)
Bryggeren (6:12) Da Carl og hans eneste ven ikke længere må lege sammen, er Carl helt overladt til sig selv, og sin fantasi. J.C. bruger sine få ledige stunder til at indføre Carl i videnskaben og kunsten, men er generelt utilfreds med Carls præstationer. Laura, som er trist og ulykkelig, tager for en gangs skyld til genmæle overfor J.C. Krigen mod slesvig-holstenerne kræver sine ofre, også i bryggergården - og så bryder den store koleraepidemi ud i København. J.C. Jacobsen: Jens Jørn Spottag. Laura: Cecilia Zwick Nash. Carl: Mikkel Følsgaard. Endvidere: Hanne Hedelund, Otto Brandenburg, Kjeld Nørgaard, Lars Kaalund, Robert Reinhold, Mikael Helmuth, Esben Alfort, Thomas Hougaard, Bodil Udsen, Erik Wedersøe og m.fl. Manuskript: Gerz Feigenberg og Kaspar Rostrup. Drejebog og instruktion: Kaspar Rostrup. Foto: Richard Lindström, fsf. Scenografi: Henning Bahs og Sven Wichmann. Kostumedesign: Søren Breum. Musik: Fuzzy. Produktion: Nordisk Film A/S for DR TV.

10:30  

Danske mord: Smukke Carola
Danske mord: Smukke Carola Mere end 90 år efter mordet fandt sted er det stadig uopklaret. Hun var en af de mange prostituerede som ved århundredeskiftet trak i Nyhavn i København. Smukke Carola, som hun blev kaldt, fik skåret halsen over og politiet var overbevist om, at det var hendes kæreste, der også var hendes alfons, som stod bag drabet. Men meget tyder på, at den skyldige var en helt anden. Sendt første gang 16.03.2008

11:05  

Danske mord - Bødlen der huggede forkert
Danske mord - Bødlen der huggede forkert En bidende kold novembermorgen i 1882 er op imod 3000 mennesker samlet for at overvære henrettelsen af rovmorderen Anders Sjællænder. Skarpretteren løfter sin økse. Første hug rammer forkert og hugger skulderen af den dødsdømte. Skriget skærer igennem luften. Skarpretteren løfter igen sin økse. Folk er forfærdede, da det andet hug også rammer ved siden af. Først i tredje hug lykkes det bødlen at skille Anders Sjællænders hoved fra kroppen. Hvem var denne Anders Sjællænder? Hvordan kunne henrettelsen gå galt? Og hvilken betydning fik denne henrettelse for eftertidens straffelovgivning i Danmark?

11:45  

Uopklarede mord (5:6)
Uopklarede mord (5:6) I sommeren 1994 findes en ung pige myrdet på en af byens kirkegårde. Spørgsmålene er mange: Hvordan kom hun dertil, fulgtes hun med nogen, hvorfor smed morderen hendes ting langs flugtvejen? Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, vender tilbage til denne sag, som han aldrig har kunnet glemme. Han begiver sig ud på en rejse i tid og rum, og vil nu se nærmere på hele efterforskningsmaterialet i et forsøg på at kaste nyt lys over sagen - og metodisk prøve at fremkalde et billede af, hvad der skete dengang. Nordvision fra Sverige.

DR Ultra

09:00  

Stormy - Sammen er vi fri
Stormy - Sammen er vi fri Den rebelske og selvstændige teenager, Mika, har det svært med skolens eksamener og har generelt meget lidt tiltro til egne evner. I håbet om at Mika vil forbedre sig, sender hendes mor og far hende på sommerferie hos den strenge bedstemor, Maria, der bestyrer en rideskole. Her opdager Mika, at hun besidder en unik gave - hun kan kommunikere med heste! Mikas nyfundne talent kommer dog på prøve, da hun møder den smukke, men vilde og utæmmede hest, Stormy.

10:40  

Tintin
Tintin Det hemmelige våben (1:2) Der sker pludselig de underligste ting omkring Tintin og Kaptajn Haddock. Alt glas springer, og det vrimler med skumle typer. Det går op for dem, at det har at gøre med en opfindelse, som professor Tournesol er i gang med.

11:05  

Tintin
Tintin Det hemmelige våben (2:2) Professor Tournesol bliver bortført. Men Tintin og kaptajn Haddock følger efter, og de må igennem de mest forrygende båd-bil-og-fly-jagter, før det lykkes dem at befri ham.

11:25  

Store Nørd: Kælke
Store Nørd: Kælke Superkælkene (9:15) Det er fedt at kælke! Men det kræver en god bakke. Og så bliver man træt i benene af at løbe hele tiden. Men det gør Emil og Kåre noget ved! De bygger automatiske ben på den ene kælk og larvefødder på den anden kælk og afholder superkælke-konkurrence. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

11:45  

Store Nørd: Signaler
Store Nørd: Signaler Kemi-signaler (10:15) Der er skumsøjler af lever og eksplosioner ved togvognen, når NØRDerne bruger kemi til at udvikle signaler. Værter: Brødrene Kåre Nielsen og Emil Nielsen. www.dr.dk/noerd

DR Ramasjang

09:05  

Onkel Rejes sørøvershow II (12)
Onkel Rejes sørøvershow II (12) Dr. John har kidnappet Arthurs storebror Morgan for at koge ham om til bodylotion. Onkel Reje og Brille er heldigvis klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer en næsespray, der kan gøre bussemænd til superklister, og en tur til både Spøgelsesbyen og Den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

09:20  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Signe Lindkvist hjælper ham fra sidelinjen. I dag bliver der fyldt op i Brunos sofa, for han får besøg af en søskendeflok på fire!

09:21  

Masha og Bjørnen (2)
Masha og Bjørnen (2) Af sted, lille pony

09:30  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow Bruno er vært i sit eget kloshow, og kapelmesteren Signe Lindkvist hjælper ham fra sidelinjen. Tryllekunstneren Lasse på 11 år er besøg, men i dag skal han ikke trylle. Han skal nemlig fortælle en historie om dengang, han blev væk i USA.

09:35  

F for Får (2)
F for Får (2) Fårrygende animation fra Aardman

09:42  

Brunos Kloshow
Brunos Kloshow

09:45  

Kasper og Sofie (3)
Kasper og Sofie (3) Låner bøger

10:00  

Peter Plys
Peter Plys

10:20  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

10:30  

Den lille havfrue
Den lille havfrue

10:50  

Walt Disney klassikere
Walt Disney klassikere

11:00  

Ramajetterne III (6)
Ramajetterne III (6) Der er kommet ny vejrcomputer i Ramasjang Lufthavn. Flummer er skeptisk, da han ikke er vild med nye ting. Superstormen Åge truer Sus' afgang, og panikken spreder sig. Kan flyet mon lette til tiden?

11:15  

Quizdyrene - Hamsteren Olaf
Quizdyrene - Hamsteren Olaf Quizdyrene er en quiz både med og om dyr. Ramasjang har opfundet en mikrofon, der kan oversætte dyrelyde til menneskesprog. I hvert afsnit besøger værten Stefan et nyt quizdyr, som får chancen for at vinde en flot præmie. Denne gang er det hamsteren Olaf, der får fem spørgsmål om dyr i Afrika. Olaf mener selv, at han kan svare rigtigt på mindst halvdelen. Men han kæmper lidt med at holde koncentrationen, når det ikke lige handler om de hurtige og farlige dyr, som han synes er sejest.

11:30  

Ramasjang Mysteriet (4)
Ramasjang Mysteriet (4) Hvor er Rosas mel? Der sker mystiske ting i Ramasjang. Byens syv skurke driller, og ting forsvinder. Heldigvis har Kristian en hemmelig detektivhule under byen, hvor han med hjælp fra superseje børn løser dagens mysterium. www.dr.dk/ramasjang

DR1

12:20  

Statsministrene (4:4)
Statsministrene (4:4) Danmark har de seneste 35 år kun haft fem statsministre. De mødes nu for første gang til et enestående møde på deres embedsbolig, Marienborg, nord for København. de fem statsministre taler om det, der forbinder dem og som kun de kender til: Hvordan er det at være statsminister i Danmark? Statsministrene er bevidste om, at jobbet kun er til låns, alligevel er det svært at forlade jobbet. I dette afsluttende program taler statsministrene om de omkostninger familien bærer og den vanskelige vej ud af statsministerkontoret.

13:20  

Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4)
Skru tiden tilbage - til 70'erne II (3:4) Skal man smide bh-en for at være en ægte rødstrømpe, og hvad ved en kørende sælger om hønsestrik? Kan man nedlægge en feminist med en gør-det-selv opgave, eller er det bare nemmere når far laver det færdigt? I dette afsnit af Skru tiden tilbage til 1970'erne, er det familien La Cour Kostending fra Frederikshavn, der skal prøve kræfter med livet som ung børnefamilie anno 1970'erne, når de flytter ind på 12. sal i datidens hotte og helt moderne boligkompleks i Brøndby Strand. Mor Trine mener selv hun har en glødende feminist gemt i sig, men er den stærkere end hendes kvindelige blufærdighed anno 2017? Og, hvordan klarer far Rasmus livet som 1970'ernes svar på den bløde og hjemmegående husfar, der i ligestillingens navn tager sig af børnene, mens mor er til kvindemøde. Vi tjekker om kønskampen får brug for endnu en tur på barrikaderne, når vi sammen med familien La Cour Kostending skruer tiden tilbage til 1970'erne!

14:05  

Jagten på havbundens hemmeligheder (5:6)
Jagten på havbundens hemmeligheder (5:6) Den bøjede bruser Indianer-Stig og Dynamit-Åge vil bjerge en 6 meter lang panserkanon fra vraget af en tysk minestryger der blev sænket i Kattegat under 2 verdenskrig. De to eventyrere og skattejægere er overbeviste om at kanonen kan blive en god forretning. Men bjærgnings- og dykker operationen viser sig langt mere kompliceret end forventet. Og hvad stiller Stig og Åge op da det samtidig viser sig, at den gamle panserkanon er ladt ? I denne serie kommer Lasse Spang Olsen helt tæt på et usædvanligt par eventyrere, Indianer Stig og Dynamit Åge og deres erhverv som skattejægere på havets bund. I 1993 hævede Stig og Åge sammen en 77meter lang naziubåd fra 70meters dybde. Nu har Aage fundet endnu en ubåd som han drømmer om at hæve. Men sådan en operation koster mange penge og derfor satser Indianer Stig og Dynamit Åge nu alt - i Jagten på havbundens hemmeligheder.

14:35  

Bonderøven (5:11)
Bonderøven (5:11) Det farvede betongulv i entréen skal slibes og gøres flot. Gummivognens hjul og ramme er blevet malet, og Frank laver et nyt lad af træ. Fryseren er ved at være tom, så et får må levere noget kød. Tilrettelæggelse: Mogens Elbæk, Peter Wath, Pia Kjeldsen.

DR2

12:05  

Nordens truede dyr (3:6)
Nordens truede dyr (3:6) Kom med på en rejse til de yderste hjørner af den nordiske natur, hvor der gemmer sig et rigt arktisk dyreliv. Desværre er nogle af dyrene truede. Den finske journalist Kimmo Ohtonen rejser her til Finland for at se nærmere på, hvordan det går med saimaa-sælen, der blev fredet for cirka 60 år siden.

13:50  

Verdens brændpunkter: Tyskland 1977
Verdens brændpunkter: Tyskland 1977 I efteråret 1977 bliver formanden for den tyske arbejdsgiversforening Hanns Martin Schleyer bortført af terrogruppen Rote Arme Fraktion DR's nye korrespondent Svend Erik Tychsen vil gerne gøre op med danskernes gamle fordomme om tyskland, men han er kommet på det værst tænkelige tidspunkt. For efter Schleyers bortførelse sætter den tyske stat hårdt mod hårdt. Det fører til en omfattende menneskejagt og skrappe antiterrorlove, der indskrænker borgerlige rettigheder.

DR3

12:30  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:10  

The Late Show with Stephen Colbert
The Late Show with Stephen Colbert Den amerikanske komiker og talkshowvært Stephen Colbert disker op med bidsk politisk satire og spændende gæster.

13:50  

X Factor UK 2017
X Factor UK 2017 Intet tyder på, at briterne er ved at have fået nok af X Factor, så forbered dig endnu engang på store sangstemmer, pudsige indslag og uventede acts. Dommerpanelet består igen i år af X Factor-grundlæggeren og musikproduceren Simon Cowell, sangerinden Nicole Scherzinger, tv-personligheden Sharon Osbourne og musik-manageren Louis Walsh. Sammen skal de finde Storbritanniens mest karismatiske sangtalent.

DR K

12:15  

Uopklarede mord (6:6)
Uopklarede mord (6:6) Seks uopklarede mord, seks ukendte gerningsmænd Efter at have været forsvundet i en uge bliver den 24-årige Anneli fundet død. Hun er brutalt stukket ihjel med en kniv, og en del af det tøj, hun havde på, mangler. Leif GW Persson, berømt svensk forfatter og kriminolog, beslutter sig til at se nærmere på den sag, der nu er 23 år gammel. Hvor skete mordet, hvornår skete det og først og fremmest, hvem kan have begået det? Leif GW Persson begiver sig ud på en rejse i tid og rum og forsøger herved at få et billede af, hvad der dengang skete. Nordvision fra Sverige.

12:45  

Hemmeligheder set fra oven (3:3)
Hemmeligheder set fra oven (3:3) Historikeren Bettany Hughes og luftarkæologen Ben Robinson besøger Storbritanniens historiske mindesmærker, hvor de kaster et helt nyt syn på disse fascinerende steder ved hjælp af droneoptagelser. Denne gang gælder det De Britiske Øers svar på Kongernes dal, en gravplads for en slægt af angelsaksiske krigere på en fredelig mark i Suffolk.

13:30  

Min yndlingsferie: Eventyr
Min yndlingsferie: Eventyr Ferie er lig med frihed. Vi vinker farvel til hverdagen og pligterne og puster ud. Men der er stor forskel på, hvordan vi holder ferie. Nogle er til charterferie, mens andre synes at sommerhuset eller campingpladsen er det bedste sted at bruge sommeren. Og så er der dem der drager spontant afsted på eventyr med rygsæk på. Hvilken type ferie du er til, siger noget om, hvem du er som person. Programmet her handler om mennesker, der kan lide at tage på eventyr. Dem, der rejser let, tager langt væk og altid er på jagt efter det unikke. Sådan én er entertainer Jacob Haugaard. Han har rejst i hele verden og elsker at fortælle om sine ture. For ham er det en livsnødvendighed at tage ud og opleve andre steder og kulturer. Det har det også været for mange andre danskere gennem tiden, og vi møder mange af dem i udsendelsen, som giver et historisk rids over danskernes eventyrrejser.

14:00  

Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus
Gudstjeneste fra Brabrand Kirke ved Aarhus Sognepræst Kirsten Stejner er liturg og prædikant 15. søndag efter trinitatis, hvor Jesus i evangeliet siger: "Ingen kan tjene to herrer. Han vil enten hade den ene og elske den anden eller holde sig til den ene og ringeagte den anden." Organist Michael Østergaard Jensen leder kor og salmesang Brabrand Kirke ligger ned til Brabrand sø. Kirkens ældste dele stammer fra ca. 1200-1250. Muligvis har der tidligere ligget en trækirke på stedet. I 1924 ombygges kirken væsentligt. Den får et nyt stort hovedskib, der orienteres syd-nord med det nye kor i syd. Den gamle kirkes kor og skib bliver nu korsarme, og kirken får krydshvælv i stedet for den gamle kirkes træloft. Døbefonten er kirkens ældste inventar. Den er romansk, fra 1200-årene, og er på alder med den første stenkirke.

14:45  

Guldkorn 1970'erne: 1979
Guldkorn 1970'erne: 1979 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1979? Tvindskolerne vinder frem som et alternativt fællesskab for de unge, samtidig brokker de ældre sig over de omfattende saneringsprojekter i København, og det internationale børneår sætter fornyet fokus på børneopdragelsen og skaber livlig debat mellem børn og forældre.

DR Ultra

12:05  

Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8)
Bidt, brændt og stukket - Vandedderkop (8) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. I dette program lader Sebastian sig bide af den meget fascinerende vandedderkop.

12:20  

Hollywoods vildeste dyr I (8)
Hollywoods vildeste dyr I (8) Byens farligste bjørn Joakim er taget til Hollywood for at besøge dyretræneren Dea. I dag venter den gigantiske og meget aggressive Grizzlybjørn "Rocky" som tager så hårdt fat i Joakim, at han må flygte ind i et bur. Og der bliver han. Vær med når Joakim oplever på egen krop hvad det vil sige at tage kampen op mod én af landjordens største rovdyr. Oplev også hvordan fremtiden måske kommer til at se ud for dyrefilm, når vi besøger Pixomondo, som laver byens bedste digitale dyr.

12:40  

Klassen - Martines private billede - del 2 (133)
Klassen - Martines private billede - del 2 (133) Fridas plan får alvorlige konsekvenser for hende selv.

12:50  

Klassen - En pinlig hemmelighed (134)
Klassen - En pinlig hemmelighed (134) Mads lokker Caroline med i kælderen for at finde inspiration til skoleavisen. De gør et overraskende fund.

13:00  

Klassen - Makeup or Not (135)
Klassen - Makeup or Not (135) Caroline vil være voksen og Aida hjælper hende med at lægge makeup. Martine er ikke tilfreds med den nye Caroline.

13:10  

Klassen - Mikkel har ingen venner (136)
Klassen - Mikkel har ingen venner (136) Mikkel har ikke særligt mange venner, så han prøver at få Mads og Frederik med hjem til sig selv.

13:20  

Klassen - Martines store hemmelighed - del 1
Klassen - Martines store hemmelighed - del 1 Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.Tobias finder ud af en hemmelighed om Martine, og det får konsekvenser.

13:30  

Designtalenterne - Outfit of the Day (3)
Designtalenterne - Outfit of the Day (3)

13:50  

Braceface (3)
Braceface (3) Sally er 13 år, går i 8. klasse og kæmper med alt, hvad teenagelivet byder på. Men hun har et hemmeligt våben - hun har tandbøjle! Ingen kan modstå et ægte bøjlegrin.

14:15  

Junglebanden
Junglebanden

14:25  

Junglebanden
Junglebanden

14:35  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

14:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

12:00  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den mystiske blommetyv.

12:10  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om den gnavne ugle.

12:20  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om at flytte.

12:35  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om en tur i tusmørke.

12:45  

Peter Kanin
Peter Kanin Historien om styrtløbflugten.

13:00  

Rosa fra Rouladegade II (8)
Rosa fra Rouladegade II (8) Carolines mormor bor midt inde i København og kan godt lide at gå på café og drikke te sammen med sine veninder. Og med Caroline. Nu vil Caroline gerne forkæle sin mormor lidt til gengæld. Men hvordan skal den perfekte overraskelseskage til mormor smage? Kan man lave en kage, der ligner en tekande? Og hvordan sniger man sig ind i mormors lejlighed uden at blive opdaget, så man kan udspionere i fred og ro? Det finder vi ud af, når Caroline tager med Rosa på hemmelig kagemission.

13:30  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (26) Tuck Hood

13:40  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (1) Erobringen af Sherwood

13:55  

Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2)
Robin Hood - spilopper i Sherwood-skoven (2) Kongelige lektioner

14:05  

Onkel Rejes Sørøvershow (1)
Onkel Rejes Sørøvershow (1) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Luis, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens dykkermaske, så de kan få skatten fyldt af guldpenge af ægte chokolade. Mød også Den Skæggede Havfrue og se om Luis og Onkel Reje kan vinde over Kaptajn Alex og Brian i sørøverkarate. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt

14:30  

Der var engang....
Der var engang.... Dansk tegnefilm. Tænk hvis man kunne få sine ønsker opfyldt? Det kan man med de magiske Lykkens Galocher! Men se så hvad der sker - det er ikke alle ønsker, der kommer uden problemer!

DR1

15:05  

Columbo: Mord, røg og skygger
Columbo: Mord, røg og skygger Alex Brady er Hollywoods nye unge stjerneinstruktør. Alex Brady er måske også morder. Han havner i hvert fald øverst på Columbos liste over mistænkte, da Bradys gode ven findes myrdet. Columbo: Peter Falk. Alex Brady: Fisher Stevens. Ruth Jernigan: Molly Hagan. Instruktion: Jim Frawley.

16:35  

HåndboldSøndag: Optakt
HåndboldSøndag: Optakt

16:50  

HåndboldSøndag: Aalborg Håndbold-RK Celje Pivovarna Laska (m
HåndboldSøndag: Aalborg Håndbold-RK Celje Pivovarna Laska (m

17:40  

HåndboldSøndag: Aalborg Håndbold-RK Celje Pivovarna Laska (m
HåndboldSøndag: Aalborg Håndbold-RK Celje Pivovarna Laska (m

DR2

16:05  

Portræt af Angela Merkel
Portræt af Angela Merkel Angela Merkel bliver ofte beskrevet som den sande leder af den demokratiske og liberale verden, nu hvor den amerikanske præsident har abdiceret. Men hvem er Angela Merkel. Hvor kommer hun fra, og hvad er hendes forhistorie. Interview med barndomsvenner, gamle kolleger, virksomhedsledere og internationale politiske ledere afslører, hvordan den østtyske tilsyneladende beskedne datter af en protestantisk præst var i stand til at arbejde sig op til at blive verdens mest magtfulde kvinde.

17:00  

DR2 Live: Valg i Tyskland
DR2 Live: Valg i Tyskland

DR3

15:25  

P3 Guld 2017
P3 Guld 2017 Koncertsalen lægger traditionen tro scene til, når dansk musiks største festaften løber af stablen. Petra Nagel og Andrew Moyo holder snor i priser og hæder, og cremen af dansk musik leverer uforglemmelige liveoplevelser på scenen. Det er direkte, det er dansk og det bliver garanteret en fantastisk aften, når DR3 sender P3 Guld 2017.

17:00  

Are You Here
Are You Here Skørtejægeren Steve og den maniodepressive, kaotiske Ben er barndomsvenner. Da Ben får at vide, at hans far er død, sætter duoen kurs mod hans barndomshjem. Det viser sig, at Ben er sin fars hovedarving, og pludselig havner han i et juridisk slagsmål med sin frygtindgydende søster. Og mens Ben kæmper med sin søster, sit nye ansvar og sit skrøbelige sind, får Steve et godt øje til farens smukke unge enke. Steve: Owen Wilson. Ben: Zach Galifianakis. Terry: Amy Poehler. Instruktion: Matthew Weiner.

DR K

15:05  

De kongelige juveler (1:2)
De kongelige juveler (1:2) Til officielle kongelige begivenheder bærer Kronprinsesse Mary et historisk sjældent rubinsæt, som er med til at fortælle Europahistorie. Rubinerne og diamanterne blev båret første gang af Napoleons tidligere forlovede, Désirée, til netop Napoleons storslåede kroning i 1804. Désirée tager rubinsættet med til Sverige og da hendes velhavende oldebarn, Louisa, i 1869 gifter sig med Frederik 8. skal "de danske farver" med til Danmark.

16:05  

Britiske slotte: Hopetoun House (5:6)
Britiske slotte: Hopetoun House (5:6) Ejendomsmægleren Phil Spencer er på rundrejse i Storbritannien, hvor han gør stop ved nogle af landets smukkeste og mest ekstravagante slotte og herregårde og fortæller om både deres landskabelige og historiske betydning.

16:55  

Den sidste promenadekoncert 2017
Den sidste promenadekoncert 2017 Kom med til den festlige og traditionsrige sidste promenadekoncert som sendes direkte fra Royal Albert Hall i London. BBC's kor og orkester spiller under ledelse af Sakari Oramo. Programmet slutter selvfølgelig med både 'Rule Britannia' og 'Pomp and Circumstance'.

DR Ultra

15:00  

Asterix og Kleopatra
Asterix og Kleopatra Cæsar siger til Kleopatra, at hendes folk, ægypterne, ikke er så stolte og dygtige som hans folk, romerne. For at modbevise dette indgår de et væddemål: Ægypterne skal bygge et prægtigt palads på tre måneder. Arkitekter og håndværkere går i gang, men det er kun ved Asterix' og hans venners hjælp, samt den uundværlige trylledrik, at foretagenet lykkes.

16:10  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:30  

Wild Kratts
Wild Kratts

16:55  

Bugged
Bugged Tegnefilm.

17:05  

Junglebanden
Junglebanden

17:15  

Junglebanden
Junglebanden

17:25  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:40  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

17:50  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

DR Ramasjang

15:00  

Mumitroldene (38)
Mumitroldene (38) Opdagelser ved kysten

15:10  

Søpapegøjernes ø
Søpapegøjernes ø Et ordentligt uvejr

15:15  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Mini-ånden i lampen

15:25  

Kate og Mim-Mim
Kate og Mim-Mim Fang et lille kræ

15:40  

Gurli Gris VI (11)
Gurli Gris VI (11) Feriehuset

15:45  

Gurli Gris VI (12)
Gurli Gris VI (12) Ferie i solen

15:50  

Chuggington
Chuggington Brændende godt, Wilson

16:00  

Chuggington
Chuggington Bruno på rette spor

16:10  

Masha og Bjørnen (13)
Masha og Bjørnen (13) En rigtig uhyggelig nat

16:15  

Star Wars: Droid Tales (2)
Star Wars: Droid Tales (2)

16:40  

Paw Patrol (24)
Paw Patrol (24) Vovsernes store ræs

17:05  

Peter Pedal
Peter Pedal

17:30  

Sprinter Galore II (1)
Sprinter Galore II (1)

17:45  

Sprinter Galore II (2)
Sprinter Galore II (2)

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Det vilde Thailand (1:3)
Det vilde Thailand (1:3) Thailand er et af danskernes foretrukne rejsemål, og især det sydlige Thailands smukke strande og blågrønne vand er velkendt for de fleste turister. Syden rummer vild natur af stor skønhed, og for dyrelivet er det et rent tag-selv-bord, men bag det velkendte sceneri er det også lidt overraskende et sted, hvor spiritualitet gennemtrænger hver eneste del af livet.

20:00  

Herrens Veje (1:10)
Herrens Veje (1:10) Den karismatiske provst Johannes Krogh står overfor sit livs chance, da han stiller op til bispevalget i Københavns Stift, hvor han har mulighed for at blive den første biskop i sin 250 år gamle præsteslægt. Men det er ikke kun Johannes, som går en dramatisk tid i møde. Hans yngste søn, August, som er en populær præst i København, har længe drømt om at blive udsendt som feltpræst, og det er pludselig ved at blive en realitet til hans kone Emilies bekymring. Storebroren, Christian, der tidligere sprang fra teologistudiet til sin fars store fortrydelse, ser nu ud til endelig at have fundet sin vej i livet, da han afleverer sit speciale på CBS. Men det viser sig, at han holder noget skjult. Medvirkende: Lars Mikkelsen, Ann Eleonora Jørgensen, Simon Sears, Morten Hee Andersen m.fl. Manuskript: Adam Price, Karina Dam, Poul Berg Instruktion: Kaspar Munk Facebook: HerrensVejeDR

DR2

20:30  

Tyskland: Den store nabo
Tyskland: Den store nabo

DR3

18:50  

Det mørke net: Kontrol
Det mørke net: Kontrol Internettet har givet os uanede muligheder for interaktion. Men nettet udgør også en enorm trussel mod vores sikkerhed, idet vi udleverer flere data til verden, end vi aner. Programmet dykker ned i internettets mørke underverden og sætter fokus på cyberkriminalitet og kontrol på nettet.

19:20  

Zoo III (4:13)
Zoo III (4:13) En hær af blodtørstige, laboratorieskabte dyrearter truer med at udrydde menneskeheden. Nu slutter Abraham og Dariela sig igen til teamet, der må kæmpe for at forhindre de glubske hybrider i at overtage New York City.

20:00  

På vinger over - Jorden
På vinger over - Jorden Alle, der har drømt om at flyve, har nu mulighed for at komme på vingerne og tage på en betagende flyvetur over seks kontinenter og opleve nogle af verdens mest storslåede naturscenerier i fugleperspektiv. Der er brugt mange forskellige teknikker for at indfange den betagende oplevelse at opleve jorden fra oven. Bl.a. paraglidere, der fløj sammen med en flok gribbe, mens en tam grib bar et kamera inde i flokken. Og en flok tamme snegæs, der fløj samme rute som deres vilde artsfæller, og derfor kunne vise os synet og lyden af New York - og selv fare vild over Brooklyn!

DR K

19:55  

Dagens sang: Tango jalousi
Dagens sang: Tango jalousi - sunget af et af DR's kor.

20:00  

DR K Klassisk: Herbert Blomstedt - 90 år og stadig aktiv
DR K Klassisk: Herbert Blomstedt - 90 år og stadig aktiv Æresdirigenten for DR SymfoniOrkestret Herbert Blomstedt fyldte 90 år i sommer og publikum i DRs koncertsal hyldede ham ved denne koncert, hvor Blomstedt havde håndplukket sin yndlingsmusik til en ren Mendelssohn-koncert.

DR Ultra

18:00  

Troldspejlet
Troldspejlet

18:30  

Hollywoods vildeste dyr II (4)
Hollywoods vildeste dyr II (4) Dumpet af en Orangutang Dagens program handler om aber. Vi møder de sødeste chimpanse unger og så skal vi også på den berømte orangutang Joe. Joakim vil lave en rigtig kærlighedsfilm, og da de først har trænet orangutangen har Joakim en plan klar. Dea skal på en romatisk abe-date.

18:50  

Ultras Sorte Kageshow I (7)
Ultras Sorte Kageshow I (7) I Ultras Sorte Kageshow er det blevet tid til den store finale og her skal deltagerne bage en kransekage. De to hold skal selvfølgelig stadig bage i bælgravende mørke, men værten, Nikolaj Stokholm, har nye overraskelser i ærmet. Se hvem, der vinder Ultras Sorte Kageshow og får lov til at tømme en bagerbutik, når det hele går løs på DR Ultra onsdag kl. 19.30.

19:20  

Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7)
Hjalte vs Tjelle - Actiondag (7) I dette program har Hjalte og Tjelle en rigtig actiondag. De skal duellere i paintball, men med det twist, at de faktisk ikke rigtigt kan se noget. Denne duel er en af dem de virkelig gerne vil vinde! For taberen, han skal skydes lige i rumpetten af vinderen! Av for den!

19:30  

Pigen og Ræven
Pigen og Ræven En tiårig pige bor i et afsidesliggende hus i det østlige Frankrig. En efterårsdag på vej hjem fra skole, ser hun en ræv i skoven. Den flygter, men hun føler en stor trang til at møde den igen. Herefter bruger hun det meste af sin tid på at udforske livet i skoven. Næste forår er opsporer hun ræven. Langsomt begynder de at udvikle et fortroligt forhold. De har meget at give hinanden, men de kommer også fra to vidt forskellige verdener.

DR Ramasjang

18:00  

Miles fra Morgendagen
Miles fra Morgendagen

18:30  

Motor Mille på cirkustur (6)
Motor Mille på cirkustur (6) Motor Mille drømmer om at optræde med et sejt og svært nummer med sin motorcykel i cirkus. Men hos Cirkus Arena bliver hun sat til at øve sig på at flyve i trapez under loftet på teltdugen. Det viser sig at være mindst ligeså krævende og sejt, som Mille har drømt om.

18:45  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Toms bamse

19:05  

Tree Fu Tom
Tree Fu Tom Kastanjenøds-løbet

19:30  

Zorro (26)
Zorro (26) Magtspil

19:55  

Lillefinger
Lillefinger Lillefinger må ikke være med til noget, hverken når hans søskende leger fange eller når hans forældre bygger balkon på huset. Han keder sig, men så sker der noget. Der er noget nede mellem græsstråene...

20:00  

Udsendelsesophør Ramasjang
Udsendelsesophør Ramasjang

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag Vært: Kåre Quist.

21:40  

Fodboldmagasinet
Fodboldmagasinet Få det fulde overblik over Superligaen, når DR1 hver søndag blænder op for Fodboldmagasinet. Vi viser højdepunkter fra alle weekendens kampe og har gæster med i studiet, når der skal sættes ord på den seneste udvikling i den bedste danske fodboldrække. Derudover er der sidste nyt fra de store udenlandske fodboldligaer og de mest væsentlige nyheder fra den øvrige sportsverden. Vært: Peter Møller.

22:10  

Kommissær George Gently (21)
Kommissær George Gently (21) En kvindelig læge findes død. Det ligner selvmord, men kommissær Gently finder dødsfaldet mistænkeligt. Hans efterforskning fører ham og hans kolleger til en nedlagt fabrik og et lille landsbysamfund, der har betalt en høj pris for fabrikejernes griskhed og kynisme. George Gently: Martin Shaw. John Bacchus: Lee Ingleby. Rachel Coles: Lisa McGrillis. Instruktion: Roger Goldby.

23:40  

Murder City (6:10)
Murder City (6:10) Et ungt par findes døde i en hotelseng - dræbt af et enkelt skud. Kvinden bliver identificeret som den håbefulde forfatter Karen Hartson, mens hendes elsker viser sig at være gangsteren Alan Scobie, der snart skulle have vidnet i en stor retssag. Hvem af de to var mål for det dræbende skud? Susan Alembic og Luke Stone er ikke enige om svaret.

DR2

21:00  

Tæt på sandheden
Tæt på sandheden Sidste chance for at grine af ugen der er gået, inden du bliver ramt af den næste. Comedyshow hvor ugens nyheder og tidsaktuelle tendenser tages under kærlig, men bestemt behandling af Jonatan Spang.

21:30  

Vi ses hos Clement
Vi ses hos Clement Modsætninger mødes, når hovedpersonerne fra nyhedsstrømmen er i studiet hos Clement Kjersgaard. Direkte fra DR-Byen.

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Quizzen med Signe Molde
Quizzen med Signe Molde

23:30  

JERSILD minus SPIN
JERSILD minus SPIN Jens Olaf Jersild og hans panel skærer igennem spin og mediebilleder for at finde ud af hvad der reelt foregår i dansk politik.

DR3

21:00  

Abduction
Abduction Hvem er jeg? Det er et spørgsmål, de fleste teenagere stiller sig selv før eller siden. Men for Nathan er spørgsmålet helt bogstaveligt - og tilmed livsfarligt. Nathan opdager nemlig, at hans mor og far ikke er hans rigtige forældre. Og da han forsøger at finde ud af sandheden om sin identitet, bliver det startskuddet til en eksplosiv menneskejagt - og det er Nathan, der er den jagede. Nathan: Taylor Lautner. Karen: Lily Collins. Burton: Alfred Molina. Instruktion: John Singleton.

22:40  

Season of the Witch
Season of the Witch To heltemodige korsriddere, Behmen og Felson, vender hjem efter årtiers udmattende slag mod muslimerne i Guds navn - kun for at finde deres hjem udslettet af pesten. En gruppe af Kirkens højt placerede gejstlige er overbevist om, at en lokal kvinde i virkeligheden er en heks og ansvarlig for den dødelige sygdom. Så de befaler Behmen og Felson at eskortere den mistænkte kvinde til et fjernt kloster, hvor munkene vil udføre et rensende ritual, der vil bringe den forbandede sygdom til ophør. Behmen: Nicolas Cage. Felson: Ron Perlman. Debelzaq: Stephen Campbell Moore. Instruktion: Dominic Sena.

DR K

21:00  

Den klassiske musikquiz (3:8)
Den klassiske musikquiz (3:8) Kan man gætte et stykke musik efter bare en enkelt tone? Hvor svært er det at genkende stykker spillet bagfra? Og kan man spille kendte værker på udtjente slagtøjsinstrumenter? Frederik Cilius og Mathias Hammer er holdkaptajnerne, der styrer aftenens to hold gennem udfordringerne. Med sig har de Sara Rosendal, Nikolaj Koppel, Else Torp og Peter Ettrup Larsen. DR SymfoniOrkestret og dirigent Henrik Schaefer står for musikken, mens Phillip Faber er den veloplagte vært, der forsøger at holde styr på løjerne.

22:00  

Dokland: Underkastet af begær
Dokland: Underkastet af begær Ceremonien er et portræt af en usædvanlig og fascinerende kvinde ved navn Catherine Robbe -Grillet . Catherine har været en del af Frankrigs intellektuelle, aristokratiske elite i det meste af sit liv. Hun har spillet rollen som den perfekte muse og hustru til den berømte franske forfatter Alain Robbe -Grillet . Hun er også en ægte libertiner hvis dag er præget af en " art de vivre " i den bredeste forstand. Catherine er 83 år og skaberen af private, smukke og visuelle sadomasochistiske ceremonier som hun udvikler og sætter i scene som en instruktør for en lille eksklusiv inderkreds på sit lille slot i Normandiet. Filmen er en samtale med Catherine og hendes nærmeste kreds af kunst, kvinde , aldring, normer , identitet og bliver et spejl for beskueren begynder at reflektere over deres egne livsvalg , og de normer og institutioner, der styrer.

23:50  

Kunstquiz (6:8)
Kunstquiz (6:8) Efterårets Kunstquiz besøger denne gang Fuglsang Kunstmuseum. Adrian Hughes er vært, når to hold dyster på deres viden om kunst. Kan de gætte de berømte kunstværker, når værten klæder sig ud i de mest vanvittige kostumer? Kan de to malere tegne, så man kan gætte hvad det er? Hvad siger børnene i år? Og hvem ved mest om de værker, der bliver hentet frem fra museets samlinger? Hold 1: Kunstkritikeren Bente Scavenius, maleren Peter Carlsen og museumsdirektør Gitte Ørskou. Hold 2: Kunstkritikeren Trine Ross, maleren Martin Bigum og museumsleder Anne-Mette Villumsen.

DR Ultra

21:00  

Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A
Sofie Linde Show II (9) - L.I.G.A I aftenens Sofie Linde Show får Sofie besøg af popduoen L.I.G.A.. Sofie og de to musikere battler i, hvilken Disneysang der er den bedste, og så tester Sofie dem i en omgang "Hit med forhindringer". Stjernereporter Bubber har været en tur ude i naturen med dyreelsker og naturentusiast Sebastian Klein. Så smid familien over på sofaen og nyd fredagen sammen med Sofie Linde Show!

21:30  

Udsendelsesophør Ultra
Udsendelsesophør Ultra

DR Ramasjang
DR1

00:50  

En kvinde i skudlinjen (2:5)
En kvinde i skudlinjen (2:5) Nessa Stein er en vigtig figur i kampen for at skabe fred i Mellemøsten. Nu står hun midt i et højspændt politisk spil. En palæstinensisk forretningsmand er blevet myrdet, og Nessas veninde Atikas lille søn er blevet bortført. Hvem står bag? MI6's mellemøstchef Sir Hugh begynder at grave i Nessas hemmelighedsfulde fortid for at finde svaret. Nessa Stein: Maggie Gyllenhaal. Hugh Hayden-Hoyle: Stephen Rea. Ephra Stein: Andrew Buchan. Instruktion: Hugo Blick.

02:20  

Herskab og tjenestefolk (39:68)
Herskab og tjenestefolk (39:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

03:10  

Herskab og tjenestefolk (40:68)
Herskab og tjenestefolk (40:68) Engelsk dramaserie om livet blandt høj og lav i familien Bellamys enorme hus på den fashionable London-adresse 165 Eaton Place. (Upstairs, Downstairs)

DR2

00:20  

The Smell of Success
The Smell of Success Gødningemagnaten mr. Rose omkommer i en tragisk ulykke. Dødsfaldet tvinger hans datter, Rosemary, til at tage kontrol over firmaet. Hendes baggrund i kosmetikbranchen rimer ikke just på gødning, men penge lugter ikke, og Rosemary har næse for forretning. Hvad hun ikke ved, er, at en skruppelløs producent af kunstgødning har planer om at slå kløerne i firmaet. Patrick: Billy Bob Thornton. Rosemary: Téa Leoni. Jimmy St. James: Kyle MacLachlan. Instruktion: Larry Smith.

01:45  

Den sorte snog III (4:6)
Den sorte snog III (4:6) Der er politisk uro i landet, og anarkisterne lurer overalt. Også i teatret, hvor prins George og Blackadder udsættes for et nedrigt attentat. Det bliver ikke uden følger for et par medlemmer af skuespillerstanden.

02:10  

Den sorte snog III (5:6)
Den sorte snog III (5:6) Blackadder er flad, og han kan ikke engang låne penge af prins George, for den kongelige pengekasse er tom. Der er ikke andet at gøre end at finde en rig brud til prinsen. Den opgave tager Blackadder sig af.

02:40  

Den sorte snog III (6:6)
Den sorte snog III (6:6) Prins George er kommet til at træde hertugen af Wellington over tæerne. Den store krigshelt kræver æresoprejsning og udfordrer prinsen til duel. Uheldigvis for Blackadder bliver det ham, der bliver udpeget til at udkæmpe duellen, forklædt som prins George.

03:10  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:05  

Monrad - I seernes tjeneste (4:6)
Monrad - I seernes tjeneste (4:6) Absurd comedy serie om en selvoptaget kritiker på vej mod afgrunden. Hvordan er det at lave et bankrøveri? Eller hvordan føles det at være gammel? Journalist og anmelder Niels Monrad deler stjerner ud til selve livet. Frygtløst og med oprejst pande jagter han sandheden om tilværelsen. Men først for sent indser Niels, at det umulige tv-koncept er hans egen værste fjende. Afsnit 4: At være afhængig. Niels Monrad styrter sig i afhængighedens mørke afgrund. Snart styrer stofferne Niels liv og hans kone Sara må gribe ind for at stoppe hans misbrug. Men spiralen fortsætter mod dybet. For Niels kan ikke slippe sin afhængighed, og da han møder en kendt tv-personlighed med samme grusomme last, går det for alvor galt.

00:30  

I Forreste Række (6:7)
I Forreste Række (6:7) Serien følger 6 kongelige balletdansere igennem et halvt år og giver et indblik i, hvordan det er at leve i en verden af benhård konkurrence, disciplin, store drømme og skuffelser.

01:00  

Mayday: flykatastrofer XIV (5:11)
Mayday: flykatastrofer XIV (5:11) Den 23. marts 2009; Da FedEx Express fly 80 lægger an til at lande i Narita International Airport i Tokyo i Japan, styrter flyet ned på landingsbanen. Flyet bryder i brand, og de to piloter omkommer. Et hold efterforskere undersøger, hvorfor landingen gik så katastrofalt galt.

01:45  

Drengene på kanten II (1:4)
Drengene på kanten II (1:4) VIP / RIP Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Drengene skal til realityawards i Københavana. Valdemar har fået smag for livet i rampelyset og vil være realitystjerne, men livet i showbiz kan let vende dig ryggen. Dennis kæmper med sine egne problemer. Intet job, ingen skole og ingen lejlighed. Det er også svært at få forholdet med damen til at fungere, når man er blevet ægte VIP.

02:15  

Drengene på kanten II (2:4)
Drengene på kanten II (2:4) Falck eller Fame Drengene på kanten II er et livligt gensyn med de fem unge fyre fra Lolland. Dem der står tilbage, mens de andre er taget på uni. Dem der har lavet lidt for meget drama og alt for få lektier. Men det skal være slut nu. Voksenlivet venter og virkeligheden kalder. Dennis er kommet tættere på voksenlivet, han skal nemlig til jobsamtale hos Falck. Problemet er bare, at jobbet ligger 3 timer i tog fra Maribo. Det bør kunne slå enhver gammel gangster ud. De andre drenge kæmper med skolen og kærlighedslivet.

02:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

03:45  

Nuttet Om Natten
Nuttet Om Natten SMÅ DYR! SOM GØR MENNESKETING! Hele natten er blød og sød på DR3. Vi har inviteret nogle af Danmarks mest nuttede dyr ind i vores studier, så du har noget at se på, når du ikke kan sove, eller når du bare mangler at sige "nuuurrrrrrhhh".

DR K

00:35  

Filmselskabet
Filmselskabet Maria Månson får besøg af skuespiller og komiker Jonas Schmidt, som hun har set actionkomedien 'Kingsman: The Golden Circle' sammen med. Det bliver også til anmeldelser af 'Paula' og 'I min datters navn' samt fokus på danske filmfolks drømme om Hollywood.

01:05  

Fremtidens drømmeboliger: Min multifunktionelle base (4:4)
Fremtidens drømmeboliger: Min multifunktionelle base (4:4) Arkitekt Sonja Stockmarr rejser jorden rundt og besøger banebrydende, smukke og personlige hjem, for at finde inspiration til, hvordan fremtidens drømmehjem kan komme til at se ud. I dette program besøger Sonja Stockmarr tre meget forskellige boliger, som alle har gode bud på, hvordan vores huse i fremtiden skal kunne rumme alle vores behov og være foranderlige i takt med at vores liv ændrer sig. I London besøger Sonja et mikro hjem- hvor det på bare 13 kvm er lykkedes at skabe en bolig med alle de nødvendige dagligdags funktioner- I Japan har arkitekten vendt op og ned på boligens rumfordeling og sat toilettet i entreen. Og langt ude på landet i England møder vi meget anderledes bolig- hvor de glidende ydre vægge fuldstændigt kan forandre huset.

01:35  

Arven fra kongerne (5:6)
Arven fra kongerne (5:6) Majestætens mester Johannes Wiedewelt var 1700-tallets store danske billedhugger, og kongerne var vilde med hans kunst. I udsendelsen følger vi i Wiedewelts fodspor og besøger bl.a. Italiens hovedstad Rom, hvor han boede i nogle år og fandt vigtige inspirationskilder. Hjemme i Danmark gennemførte Wiedewelt omfattende skulpturprojekter ved f.eks. Fredensborg Slot og Jægerspris Slot. Alligevel er han i dag en relativt ukendt kunstner, og det ærgrer blandt andre billedhuggeren Bjørn Nørgaard.

02:05  

Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6)
Rigsfællesskabets historie: Tid til forandring (5:6) Grønlænderne vil have magten i deres eget land og ejerskab til undergrunden, mens Danmarks statsminister er ubøjelig: "Der er ikke noget at rafle om". På Færøerne bygger NATO militære anlæg, mens færingerne protesterer forgæves. De må kæmpe for deres fiskeri og vinder ny selvtillid på den internationale arena. Grønlænderne får hjemmestyre, men må dele råstofferne med Danmark.

02:35  

Coco før Chanel
Coco før Chanel Det står ikke ligefrem skrevet i stjernerne, at den lille Coco en dag vil blive en indflydelsesrig modeskaber, da hun i 1883 bliver født i en fattig fransk familie. Som 12-årig bliver Coco sendt på børnehjem, hvor hun lærer at sy. Senere lever hun af at synge på barer, hvor hun møder den rige Étienne Balsan. Coco begynder at sy sit eget tøj, og efterhånden begynder verden at få øjnene op for hendes evner som modeskaber. Gabrielle "Coco" Chanel: Audrey Tautou. Étienne Balsan: Benoît Poelvoorde. Boy Capel: Alessandro Nivola. Instruktion: Anne Fontaine.

DR Ultra
DR Ramasjang
 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, BROAGER.dkby.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0924173357